two days and I don't remember a shit..

Skrivet den: 2009-08-02 kl. 22:57:53 / Kategori: That is that
Eller jo, lite kommer jag ihåg. Fast fort gick de, poff(?) så var helgen slut. I fredags jobbade jag men Svensson skickade sms om utång. Självklart!! Vi började förfesta vid elvatiden och stack sedan till banken. Helt okej men kvällen/natten fick ett toppenbra avslut..

Lördagen bjöd på mer jobb och man var bakis som vanligt. Men det var skoj och det är också härifrån helgens enda foto kommer. Fredrik hittade en rolig/söt hatt på lagret och satte sig på läskbackarna med skjortan i handen..



Lördagskvällen fortsatte med vad jag hoppas på skulle vara en halv konsumfest och bjöd alla arbetskamrater jag håller kär(a?) Dem från konsum var.....jag..... Fy farao vad alla är tråkiga!! Emilia har tillåtelse eftersom hon öppnade dagen efter. Iaf blev det jag Daniel Carro ( vem annars, måste ha henne med!!) Vera och Kalle. En mycket trevlig kväll måste jag säga, höjdpunkten var Henoks Pusher.. Vidare till banken som inte blev en höjdare utan vi gick rätt snabbt hem igen..

Idag blev det ännu mer jobb men det var skoj. När man är på golvet "pular" man lite mer med saker och de känns som om man får mer gjort än om man bara sitter i kassan. Svärföräldrarna kom och hälsade på och bjöd en på middag, som sänt från ovan!

Imorgon blir de jobb och träffa Catta. Sen ska föräldrarna flytta så jag tänkte kolla lite på lägenheten också.. Kanske fotbollsträning också, who knows..

ska smita nu, tråkig men nödvändig uppdatering..

kram på er alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0