sista dagen på året

Skrivet den: 2009-12-31 kl. 07:39:24 / Kategori: That is that
Ja, idag var det då dags för den sista dagen på året. Och jag tänker inte ens försöka summera det på något sätt, mest eftersom klockan är halv åtta på morgonen. Man kan undra varför jag är uppe så tidigt en dag som denna. Idag ska man ju orka hålla igång till långt in på småtimmarna.

Nyårsafton spenderas med lillsyrran och Kalle. Ja, och Daniel men han har varit självskriven sen en tid tillbaka, haha. Det blir trerätters med champange och allt som hör till. Ska bli skönt att vara hemma för att kunna se hur katterna reagerar på raketerna, men självklart är det festblåsan på!!

Nu sitter jag och väntar på att MAXI ska öppna. Ni vet hur bra jag är på att planera och igår kom jag på vad vi ska ha för fördrink och den ska in i frysen så den tar ju ett tag. Tänkte lägga upp hur jag gör senare eftersom det är så himla enkelt och gott.. Idag ska det också tvättas och städas lite. Se till så att här är snyggt hemma. Så att vi börjar det nya året med en välstädad lägenhet och rena kläder, haha.

Termometern stod på -8.3 och jag vill helst inte gå ut. Daniel ligger och sover ( han ska få jobba sen, no worries ) och jag måste skrapa rutorna på bilen själv. Dislike. typsikt.

Okej, redo för en händelserik dag..? Here we go.. 

                   

Kommentarer
Postat av: Sarah

Hoppas du får en bra nyårsafton :)

2009-12-31 @ 08:10:56
URL: http://styleofsarah.blogg.se/
Postat av: Emelie <3

GOTT NYTT ÅR 2010.

**

Besök min blogg och berätta vilka nyårslöften du har!!! Här ser du även mina löften:



http://emelielindahl.blogg.se/

http://emelielindahl.blogg.se/

http://emelielindahl.blogg.se/



Kram/E!

2010-01-02 @ 03:44:22
URL: http://emelielindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0