tisdag

Skrivet den: 2009-06-30 kl. 12:22:46 / Kategori: That is that
idag var det tisdag igen, och en vecka har gått sedan förra tisdagen. ( nähä..?)

igår var jag och Daniel och tittade på transformers 2. Daniel är helt såld på filmen och jag är rädd för att Megan Fox är anledningen till det. Döm själva..



Men jag erkänner, gillade också filmen väldigt mycket. Efter alla Harry Potter böcker är det lagom avslappning. Action där man inte behöver tänka så mycket för att lista ut slutet eller hänga med i handlingen..

På tal om Harry Potter så läste jag ut sista boken igår. Jag började i mitten av maj, så de tog lite mer än en månad. wow vad spännande och nu tänkte jag plöja genom filmerna innan den sjätte kommer ut, 15 juli om jag inte minns fel.. Igår frågade Daniel mig vad som hände i den femte boken. Jag har ingen aning, de flyter ihop..

idag har katterna varit hos vetrinären igen. Det gick så bra så, och Ceasar ska snart dit igen, stackars liten ;)  mohaha

ska jobba idag, mellan 16.15-21.15. Slappt som vanligt, gissar att jag stänger med en sommararbetare och har inte den jävlen ( vem de nu än må vara) lärt sig något än och jag missar bussen blir jag arg!!!

Lasagne i ugnen, luktar bränt sedan kycklingen, erkänner att det var jag.. det är varmt, jag dör!

kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0