illa illa illa

Skrivet den: 2010-04-06 kl. 20:13:05 / Kategori: New York 2010

Vet ni vad som händer om man först sitter på en buss och fryser i fyra timmar och sen springer in och ut mellan extrem värme och kyla i tre timmar..? För att sedan sitta i en ishockeyhall för att ytterliggare senare gå ut i värmen, vara ute i två timmar, sitta i kylan på en buss i fyra timmar och sedan sova i ett varmt hotellrum i fyra timmar..? Hängde ni med..?

aja, man blir förkyld!! end of story. Både jag och Daniel är tunga i huvudet idag och äter dayquil och Niquil som idioter. Vi var hemma vid fem imorse och halv elva satt vi på Andrews och åt frukost. Sedan var det inplanerad en shoppingrunda så det var bara att ta fram visakortet och börja gå. Ingen av oss var på toppenhumör, men efter några fynd mådde vi ändå bättre!!



Pallar inte lägga upp allt vi har köpt, de har helt enkelt blivit en del de senaste dagarna. Men idag köpte jag ett par converse för $ 45. De är kanske 350 kr. In ur ass Sweden!! Nu ska vi snart fixa till oss och sedan möta upp Rachel och hennes pojkvän för att kolla på The daily show med John Stewart..


Kommentarer
Postat av: tyskana i skolan ;)

Det låter som om ni har det toppenbra!!



Något avis blir jag på dina converse!! ;/

2010-04-06 @ 20:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0