What not to do on a bus..

Skrivet den: 2010-02-01 kl. 09:28:32 / Kategori: That is that

... och de måste väl ändå vara att spraya hårspray..? Eller..? Tjejen på bussen från Åhus kl 18.24.. Vad tänkte vi där..?

blogginlägg ala Per Nilsson ( författare till Hjärtans fröjd, för alla er som inte gått BLLR)

Om ni stått utanför ett hus på Östermalm i helgen vad hade ni sett då? Ni hade sett ett trött par komma hem vid tio-tiden på fredagskvällen. Hade ni stått kvar hela natten kunde ni sedan se hur det började röra på sig i lägenheten på bottenvåningen redan kl kvart i fem på morgonen. Vid halv sju hade han kört iväg och hon gick hemifrån klockan kvart i sju. Vad du inte vetat var att båda skulle slita på jobbet denna lördagsmorgon. Hade du stått kvar kunde du se hur dem kom hem vid halv två, fullastade med nyinköpta varor från MAXI. En halvtimme senare går hon iväg med blommor i handen och kommer hem en timme senare med en ny påse.

Du får också se hur det kommer en vännina till lägenheten och hur två tjejer på lätt ostadiga, men ack med så snygga skor stapla iväg, båda med välfyllda lila påsar. Klockan två på natten kommer tjejen trippande hemåt. Du ser att hon har leggins, högklackat och en liten guldväska i handen. Bara några timmar senare, vid kvart i sju går hon hemifrån igen, men en helt annan outfit. Söndriga jeans, slappeskor och en skidjacka. Hon kommer inte tillbaka förrän tolv timmar senare.

Om du stått på gatan är detta vad du vet. Vad du inte vet är vad som verkligen hände..

Men man kan ju gissa.. jag har slitit på konsum och festat med Carro. Ovanligt. Nej. Men vi var på födelsedagfest hos Emma, vilket var himlans trevligt. Jobbet på söndagen var oplanerat men dem timmarna kan man inte säga nej till och sova kan man göra en annan dag.. Jag hade med mig kameran i lördags men de blev inga snygga bilder direkt. Ska sno några av Mie när hennes kommer upp på facebook. Kvällens bild togs ändå när jag kom hem..



Jodå, jag hade travt hem i minus 13,9 grader.. Känns bra. Kändes mindre bra när jag gick till bussen och konsum dagen efter..
Sen tog vi en bild innan kvällen började också. På Emmas present. En champangeflaska, och armband och cupcake-lipglos från bikbok.. fint va??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0