utflykt!

Skrivet den: 2012-02-16 kl. 13:54:00 / Kategori: Hawaii 2012
Utflykt är kanske fel ord för vår dag. Men jag har inte kommit på något bättre än.
Som examenspresent av Daniel fick jag en tour med Dolphin Excursions för att åka och snorkla med delfiner. Totalt var vi 19 personer som åkte med en liten gul båt och letade efter delfiner, valar och sköldpaddor. Och vi hittade alla tre!! Först kom delfinerna typ rakt mot oss och vi hoppade snabbt ner i vattnet. Jag börjar bli van vid att snorkla och gillar det mer och mer för varje gång! Delfinerna simmade rakt under oss. Så Häftigt! Tyvärr försvann dem lite väl fort och vi letade efter dem ett tag. Vi gav upp när vi såg valarna en bit bort. Så vi åkte åt det hållet. Valarna får man inte simma med. ( Det är kanske inte så smart ;) ) Så vi satt i båten och försökte ta kort på dem så fort de var ovanför ytan.
Efter några ordentliga plask åkte vi närmare stranden och nu fick vi äntligen hoppa ner i vattnet igen. Vi snorklade ett bra tag och tittade på fiskar och sköldpaddor.
Efter några valplask till åkte vi tillbaka till hamnen där vi fick lunch och sedan skjuts tillbaka. Där var också en tjej som arbetade som fotograf på båten. hon tog bilder på både oss och de djur vi såg samt oss tillsammans med djuren. Hennes bilder kunde vi sedan köpa för en slant vilket vi såklart gjorde. De kommer hemskickade om några veckor. Vi hade två undervattenskameror med oss men man vet ju aldrig hur de bilderna blev.. De får vi också se när vi kommer hem ;) Men jag kan bjuda på dem vi tog ovanför ytan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0