Lite från gårdagen

Skrivet den: 2013-02-20 kl. 08:50:00 / Kategori: Thailand 2013
Vi hann vara på Phi Phi i en timme igår innan vi var ute och snorklade med hajar. Och då hade vi hunnit checka in på hotellet, tagit en longtail-båt till Long Beach och sedan övertalat en annan kille att ta oss ut till Shark Point. Så jäkla häftigt att ord inte kan beskriva känslan. Inte bilderna heller tyvärr, men eftersom vi ska dit idag igen med en snorklingstour så hoppas vi på att de bilderna blir bättre. Om inte, så är det inte det som är det viktigaste ändå :) Efteråt blev det lite strandhäng både på Long Beach och i Loh Dalum Bay. Bilder därifrån kommer inte förrän senare.
 
Vi har en lång dag framför oss. Eftersom vi inte ska iväg och snorkla förrän halv två tänkste vi först ge oss upp till View Point som ligger 186 m över havet. Det är varmt ute, så de kommer bli svettigt. Förhoppningsvis värt de!
 
Bilder från igår. På den första åker vi från Krabi som man ser i bakgrunden, på den andra kommer vi till Phi Phi och den tredje skulle varit på båten vi åkte hit med, men så verkar de inte bli ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0