Matchen!

Skrivet den: 2015-02-15 kl. 22:50:45 / Kategori: London 2015
Redan innan vi åkte hade vi bestämt att en tur ut till Emirates skulle det bli. Tanken var en guidad tur på stadion och en glimt in i shoppen. Sedan fick vi reda på att det skulle va match idag. Vi frågade på hotellet igår om möjligheter till att se matchen, men det fanns bara svindyra VIP-biljetter kvar. Vi bestämde oss för att chansa istället. 

Så efter en shoppingrunda på Harrods åkte vi till Emirates Stadium och hoppades på det bästa. Vi möttes av "sold out"-lappar på biljettluckan och besvikelsen var total! Jäklar var deppade vi blev och även om vi visste att det varit en chansning att åka dit hade vi ändå trott att det skulle va rätt lätt att få biljetter. Buttra som få började vi gå för en tröstmåltid på närmsta mc'donalds när en man stod och snackade om biljetter till salu. Aldrig att man i vanliga fall hade litat på dessa biljettförsäljare, men va fan liksom. Han började snacka om "tre biljetter bredvid varandra, inga problem, kom med här, uttagningsautomat finns där.." Helt plötsligt stod vi där med tre säsongskort i handen, tre andra utlänningar som gått med på samma deal, samt ett riktigt orginal till britt som skulle följa oss in. De gjorde han, tog tillbaka korten, och sedan var det match! 

Så jäkla roligt hade vi! Vi åt korv och drack öl innan, skrek och hade oss, och bara njöt. Det var Alex första stormatch, och Veras dröm om att se Arsenal blev sann. Mycket känslor helt enkelt. Mycket lycka. Mycket bilder :) 

Detta hade vi inte ens kunnat hoppas på!! Kommentarer
Postat av: Agneta

Sååå, helt underbart. Vilken tur ni hade
Jag är så glad för er skull
Vilken DRÖM. Arsenal ❤️❤️👍

Svar: Ja det var verkligen en upplevelse vi aldrig kommer glömma 😊
Dessi

2015-02-16 @ 06:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0