Utflykt del två

Skrivet den: 2017-12-23 kl. 16:51:32 / Kategori: Bali 2017
Efter gårdagens lunch med utsikt över vulkanen (inte den bråkiga vulkanen, utan en annan, senaste utbrottet var 1963) blev turen så mycket bättre. Gustaaf tog oss till ett kaffeställe där de både hade massor av frukt men också såklart kaffe till tusen. De visade oss hur man rostade bönorna och sedan fick vi smaka på massor av olika kaffe- och tesorter. Detta serverades oss i fina koppar med beskrivning till varje sort. Totalt 12 st koppar där jag testade 11, allt utom det vanliga kaffet. Det dyra "bajskaffet" fanns också till att smaka på för en liten summa men då Daniel redan gjort det var han inte intresserad. Jag var det definitivt inte. Ett mycket mycket trevligt stopp. 

Härifrån körde vi sedan genom mycket vacker natur till nästa ställe. Ett "spring temple", alltså källtempel eller något. Mitt i djungeln låg det och åter igen kan bilderna inte beskriva hur vackert det var. Här fick vi mata fiskarna för tur och gå runt och kolla. 

Sista stoppet blev ett kort sådant. För att ta kort ;) vi stannade till och kollade på risfälten så ligger så underbart vackert på kullarna här. Tyvärr blev vi överfallna av försäljare som ville kränga vykort och kylskåpsmagnet så vi knäppte några bilder och hoppade in i bilen igen. Denna fortsatte genom vacker natur för att ta oss tillbaka till hotellet och jag är så nöjd med den andra delen av utflykten!! 

(null)

(null)


(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0