Så många first!

Skrivet den: 2018-11-05 kl. 20:48:23 / Kategori: Elliot
Helgen har innehållt så många first för vår lille kille. Vår lille kille som närmar sig 6 månader, herregud! 

Vi började i fredags med att flytta spjälsängen tre meter så att den nu står på Elliots rum och inte i vårt sovrum. Där har han sovit sedan dess :) Detta fungerar väl helt okej, men från klockan 04 eller 05 hamnar han i vår säng då det är svårare för honom att somna om utan lite närhet. Men vi jobbar på det! 

I lördags bytte vi ut liggdelen i vagnen till sittdelen. Han har inte klagat på liggdelen utan trivts väldigt bra i den, men han börjar helt enkelt bli för stor (tung). Och än så länge trivs han väldigt bra i sittdelen också ;) 

Och till helgens sista first. I söndags sken solen så efter att hela familjen sovit frukost tillsammans gick vi till närmsta lekplats för att testa gunga. Även här var vår kille en stjärna och han gillade nog att gunga. Föräldrarna njöt också över att kunna bestämma när det var dags att sluta gunga och gå vidare, vilket vi säkert inte kommer kunna göra på samma enkla sätt när han blir större. Tillsammans testade vi rutschkanan också innan besöket var slut för denna gång! 

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0