Learning every day

Skrivet den: 2010-01-08 kl. 22:33:30 / Kategori: That is that

Idag har varit en produktiv dag, och vad annars när man går hemmifrån kl tio i sex på morgonen och kommer hem tio i tio på kvällen?

Jobbade på min gamla skola i några h, spelade mest spel och lekte lite. Efter det körde Patrik mig till konsum där jag skulle börja jobba två h senare. Så Det var bara att hala upp datorn och börja plugga. Och jag har lärt mig massor om mig själv idag. För det första så pluggar man bra mycket bättre utan internet än med. För det andra så klarar jag en timmes intensivt skrivande, sedan är det stopp. Då behöver jag socker eller göra något annat. Så är det, en timme thats it.

Mitt jobb på konsum har förstört min oskydliga syn på mänskligheten. Tror jag nämnt detta innan. Men alla kunder som är otrevliga, försöker luras och sno saker gör mig så trött. Jag har aldrig trott sånt om folk innan eftersom jag aldrig skulle kunna göra något sådant själv. Så utan höga tankar om mina kunder satt jag i kassan när världens segaste tant ( får man lov att skriva så om någon så gammal? ) Men iaf, världens segaste, då jag måste säga efter varje inslagen vara hur mycket det kostar så att hon har råd. Efter att jag trixat lite med min dator så hon får några kronor har tanten råd med allt utom laxen (29.90). Tanten är nöjd och jag lite bitter eftersom hon har stått där i tio min och för första gången på hela kvällen är där kö.. Då kommer jag till nästa kundpar, ett par i 30-års åldern. Hon packar ner varorna och han betalar. Vad säger då den här killen? (Ni vet, rakad, muskulös och vääldigt självsäker) Jo han ber mig slänga in tantens lax som ligger bredvid mig också. Så han betalar för laxen och lägger den på tantens sida som inte fattar ett skit och bara packar ner den som allt annat. Seriöst, jag blev så jävla glad på den här killen. Vilket tankesätt han har. Vilken syn på medmänniskor. Och han gör detta efter att ha stått och lyssnat på både henne och mig i tio min för en påse chips och en läsk ungefär.. Älskar mitt jobb. Okej, mkt läsning idag men detta var viktigt..

Imorgon är det fotbollscup och jobb på schemat. Sleep anyone?


Kommentarer
Postat av: Maria

Impad!

2010-01-09 @ 16:07:19
URL: http://enhildamaria.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Aww, vad fint av honom! Sånt vill jag se mer utav i världen... Min farmor gjorde något liknande en gång, en äldre man som stod framför henne i kassan hade bara småmynt kvar av sin pension och dessa räckte inte till för kattmaten han behövde så hon gick ju fram och betalade åt honom. Inte utan att dra fram en diskussion om de usla pensionerna förstås, skulle inte bara min farmor utan att klaga på samhällsorättvisor, hehhe... ^^ Nej, men mer sånt!

2010-01-09 @ 16:45:16
URL: http://neamaria.blogg.se/
Postat av: Samara

Tänk att det finns så underbara människor.



Men reagerade tanten inte alls, mysko ju, hon borde ju hur som helst ha märkt när hon kom hem och packade upp, och tänk om hon då trodde att hon råkat sno den och blev skitskraj,hihi.

2010-01-09 @ 17:20:44
URL: http://www.sasha-samara.blogspot.com
Postat av: Felicia

JA, det finns grymt sköna människor här i sverige ^^ :D... vad ska du göra ikväll då??? :D

2010-01-09 @ 18:20:26
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Lindy

Vilken fin blogg du har:)

kramar

2010-01-09 @ 18:37:21
URL: http://lindy.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Hej!

Jag undrar om du kan svara på min fråga om vad jag ska ha för hårstayling. Rakt eller lockigt?

Skulle vara bra om du svarade för jag ska nämligen på tjejkväll och vill vara lite extra snygg;)

Svara om du vill, du behöver inte om du inte vill.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Kramar!

/Amanda

2010-01-09 @ 18:56:10
URL: http://www.metrobloggen.se/brunnetmandaa
Postat av: julia

Rösta på mig i månadens blogg på lovelycajsa.blogg.se =)

snälla !

2010-01-09 @ 19:02:23
URL: http://jjuliaborg.blogg.se/
Postat av: marylinn

TÄVLING I BLOGGEN!



http://freshlinn.blogg.se/?tmp=09211653

2010-01-09 @ 21:20:10
URL: http://freshlinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0