Besviken!

Skrivet den: 2019-12-26 kl. 15:18:59 / Kategori: That is that
Jag är så besviken på mig själv! Här har vi firat jul i två dagar och jag har inte tagit några bilder. Jo, en endaste bild tog jag, men den är knappt rumsren ;) 

I tisdags firade vi julafton tillsammans med min familj och släkt i Öllsjö. Ni vet - Kalle, julgodis, massor med mat, tomte, julklappar och allt som hör julen till. Igår firade vi med Daniels familj med mer julmat och ännu met julklappar!! Elliot har så mycket saker, men vi har "gömt" lite för att ta fram en regnig dag. 

Bilden kommer från mamma och är från när Elliot träffade tomten i tisdags. Tomten fick ingen kram, men han var inte rädd för honom heller. 

(null)


Vårt första riktiga jullov!

Skrivet den: 2019-12-20 kl. 19:47:53 / Kategori: That is that
Nu har vi gått på jullov alla tre. Eller, jag har jullov, Daniel och Elliot har kanske bara julledigt?! Det riktiga jullovet kommer kanske inte förrän lillen börjat skolan, men det vill jag verkligen inte tänka på nu. 

Dagen till ära blev det mysmorgon med farmor för Ellitos del, då en krånglig mage har hållt honom hemma från föris. Jag fick därför gå på avslutningen tillsammans med eleverna. Det tackar jag för, eftersom det nog blir den enda med det här gänget. Eftermiddagen innehöll julfika med mormor och jag hann med ett besök hos barnmorskan också (där allt såg bra ut med lillasyster). Medans jag gjorde ett, förhoppningsvis, sista ryck med julklappsfix lekte Elliot i den lilla snö som finns på lilla torg. 

(null)


Julfika

Skrivet den: 2019-12-12 kl. 19:48:04 / Kategori: That is that
Igår var jag inne hos syrran och tillsammans med Alex och Carro var det fika och julklappsspel som stod på schemat. Ingen dålig fika heller, knytkalas när det är som bäst. 

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0