En annan väntan

Skrivet den: 2020-02-28 kl. 21:47:26 / Kategori: That is that
Jag vet att jag hade det rätt tufft när dagarna bara rullade vidare efter bf med Elliot. Det blev ju inte bättre när Felicia sedan gick och "ploppade" innan oss ;)  Då var det maj och solen sken ordentligt på mig och magen. Jag minns att det var många timmar i solstolen och lata stunder. Nu fungerar det inte riktigt på samma sätt. 

Idag har Elliot inte varit på föris. Som 15-timmarsbarn går han mån - tors 8.30-12.15. Så idag har det varit full rulle för mig tillsammans med honom. Vi gick upp vid kvart över sex imorse och när han sedan sov middag gjorde jag detsamma! Så ingen tid till att fundera över när lillasyster tänker dyka upp. (Vilket lär bli imorgon 29/2.) Eller på nätterna hinner jag fundera och tycka det är dags att komma ut. Jag är inte smidig ur sängen vid tre,halv fyra! Då är jag mycket rörligare under dagen när man är igång hela tiden. Slutsats: stanna inte, bara kör på ;) 

(null)


Från lovet

Skrivet den: 2020-02-25 kl. 21:05:36 / Kategori: That is that
Det var en riktigt härlig vecka med lov förra veckan. Jag och Elliot hittade på en massa skoj tillsammans och jag njuter verkligen av tiden med honom! (Även om jag denna vecka har lämnar honom några timmar på förskolan för egentid utan något dåligt samvete alls. När kommer jag få den möjligheten sen liksom?)

En av dagarna åkte vi in till Barbacka med Sofie, tjejerna och Harry. Där busades det och målades lite. Det var inte världens lättaste att komma på aktivitet som passade barn i ålder 1,5 till 12 och en höggravid på det ;) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


BF

Skrivet den: 2020-02-23 kl. 19:20:57 / Kategori: That is that
Idag är det bf. Beräknat förlossningsdatum. Yeah right! Jag har känt på mig väldigt länge att det inte skulle bli någon bebis idag, och även om dagen inte är slut så verkar min magkänsla stämma. Men ett helt annat tryck neråt och med en halsbränna från helvetet så går det väl åt bebishållet i alla fall. Min magkänsla säger också att vattnet kommer gå på ett annat sätt denna gången, så jag sover på en handduk, haha. (Som om det skulle hjälpa liksom.)

Även om jag är lugnare idag än på Elliots bf så är jag ändå rätt redo för förlossningen nu. Energinivån sjunker verkligen och ju fortare hon kommer desto mindre trött kommer jag ju va! Imorgon ska jag till barnmorskan igen och kolla läget lite iaf. Ska klaga en massa på ont och över att jag är trött så vi kan sätta igång det här!

Vi vill bli fyra nu!!! 

(null)

 Från i onsdags. Det blev sista gympasset tror jag. Nu orkar jag inte mer :) 

Mini babyshower

Skrivet den: 2020-02-17 kl. 19:57:54 / Kategori: That is that
Idag skulle det ätas lunch hos Carro. Tre gravida, en Alex och fem kids (utöver de i magarna). Full rulle med andra ord. Tiden var satt till 12.30 och eftersom det passade perfekt med Elliots sovstund (äta ifred, thank you!) tog jag en promenad dit så att han somnade i vagnen som vanligt. Jag var först rädd att jag utmanade ödet att gå dit och tillbaka men det gick hur bra som helst. 

När jag kom dit blev jag överraskad med en minishower för två. Vi hade ju babyshower för Carro för några veckor sedan och jag har flaggat för att jag inte "behövde" någon så väntade mig inget. Sofia är inte "nere" så ofta så det passade perfekt att ta oss båda två samtidigt :) extra roligt eftersom vi ska ha en av varje och det var dekorerat med både blått och rosa. Så fint! 

Tack fina ni för en trevlig eftermiddag! Att ses i sommar kan redan nu sammanfattas som kaotiskt, haha! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sista arbetsdagen på ett tag

Skrivet den: 2020-02-14 kl. 18:34:20 / Kategori: That is that
Ja, idag gjorde jag min sista dag på skolan på ett tag. Nästa blir 2021, och då vet jag inte ens var jag kommer hamna. Men strunt i det just nu, nu ska jag bara njuta över att få vara hemma, först med Elliot i några dagar (hoppas jag) och sedan med Elliot och lillasyster. 

Jag har sett fram emot denna mammaledighet på ett helt annat sätt än jag gjorde när vi väntade Elliot. Då visste jag inte vad jag hade att vänta och tyckte det var jobbigt att alla på jobbet skulle fortsätta utan mig. Nu struntar jag i det, för jag vet hur bra jag trivdes med att vara hemma. Men vi får väl se hur jag känner sen efter lovet när alla andra börjar jobba igen. 

Annars kan jag tipsa om att sluta jobba på alla hjärtans dag! Så många fina kort jag fått!! Och choklad och fina nallar! Det bjöds också på kladdkaka idag så mitt sockerfria liv är över nu ;) 

(null)

(null)

(null)

(null)


En helg till!

Skrivet den: 2020-02-09 kl. 22:24:13 / Kategori: That is that
Nu har det gått en helg till här. Och antagligen vecka också sedan förra gången jag skrev. Efter x antal dagar med vab verkar vi vara på rätt spår igen och Elliot var på förskolan ons-fre. Helgen började bra med en fredagsfika med mormor och sedan bara fortsatte den på samma sätt. I lördags hann vi med att baka pizzabullar, avnjuta dessa till mellis i hamnen och sen åka och träffa Vera för en shoppingrunda. Idag har Elliot lekt med farmor och farfar som är hemma från Sydafrika så jag har hunnit med både att träna och storstäda. Söndagen avslutades sedan med en välbehövlig dejt med Daniel då vi trotsade vädret och åkte till Bromölla och kollade på bio. Undras hur länge det kommer dröja innan vi kan göra det igen?!? 

(null)


Babyshower för Carro!

Skrivet den: 2020-02-02 kl. 20:59:54 / Kategori: That is that
Igår hade vi babyshower för fina Carro som tillsammans med sin Jesper väntar en Olle i mars. Hon överraskades av vänner och familj med tacolunch, fika, presenter och lite lekar :) 

En mysig lördag! 

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0