suprise!!

Skrivet den: 2012-06-30 kl. 23:21:02 / Kategori: That is that
Jag och Carro styrde bilen mot Blekinge och en överraskningsfest för Evelin. Efter en viss tids omkringkörande kom vi till festen två minuter innan Evelin gjorde de. Men hon blev superöverraskad och glad. Därefter följde en trevlig kväll med skratt och prat och lite lekar. 
 
 
 
Det är tur för den här tjejen att hon stannar precis där hon är!! 

från ett ställe till ett annat!

Skrivet den: 2012-06-30 kl. 17:02:32 / Kategori: That is that
Stress igen, jäklar jag borde lugna ner mig!! Vi har precis kommit hem fårn kalaset hos Elin och jag ska träffa Carro om två minuter. Vi ska på äventyr!! :)
 
Jag hade rätt tråkiga skor idag och snyggast skor vann Ann-Charlotte, ni ska få se dem sen! :)
Ha en underbar dag i solen!!
 
 

sömntuta!

Skrivet den: 2012-06-30 kl. 12:51:40 / Kategori: That is that
God morgon sötisar! 
Idag är både jag och Daniel lediga, vilket aldrig händer. Så därför har hela förmiddagen spenderats i sängen. Men nu är det dags för att oss att kliva upp och göra oss redo för kalas. Vi ska till Åhus och fira Elin. Hela dagen är välplanerad in i minsta detalj känns det som! 
 
 
 
 
 
Dagen började jäkligt bra. Hoppas det fortsätter på samma sätt. Solen skiner och jag är lycklig!!

Hamna på hamna!

Skrivet den: 2012-06-29 kl. 22:46:01 / Kategori: That is that
Rubriken är en del av Veras roliga skämt ikväll. Vi var och åt på hamna i Åhus tillsammans med Alex, Carro och lille Isak. Godaste pizzorna och trevligaste personalen! Verkligen ett tips i sommar! Hela kvällen har varit super och sällskapet det bästa. 
 
 
 
 
 
 

Swedish house mafia

Skrivet den: 2012-06-29 kl. 13:26:00 / Kategori: That is that
Det har varit mycket snack om SHM som ska komma och spela i Sverige i november i år. För det första har det skrivits mycket på aftonbladet om biljettproblem och extraspelningar och annat. Och sedan har man sett att många vänner på facebook också ska dit. Daniel blev helt lyrisk när vi först fick veta att det skulle bli en spelning i Sverige och det fanns inte en chans att han skulle missa den! Och de gör vi inte heller! Jag vet inte hur Daniel lyckades men redan kvart över nio i måndags hade vi VIPbiljetter till den sista spelningen, den 24 november. Det enda jag hoppas på nu är att de inte lägger in en extraspelning efter den 24. TACK ÄLSKLING!
 
KRAM på er!
 
 
 
 
 

FREDAG!!!

Skrivet den: 2012-06-29 kl. 08:32:19 / Kategori: That is that
Idag är det fredag och vem kan inte gilla läget? 
Jag känner mig lite stressad dock, eftersom jag ska packa ner kläder för hela dagen nu på morgonen. Och jag vet ju inte vad jag vill ha på mig ikväll, haha! Jag har en lång arbetsdag framför mig och sedan ska jag direkt med tjejerna och äta middag på ett nytt ställe i Åhus. 
 
Jag hoppas att det är full rulle på konsum för idag är jag på g, haha!! 
 
 
 

glass!!

Skrivet den: 2012-06-28 kl. 16:31:11 / Kategori: That is that
Jag vägrade helt enkelt att sitta hemma en dag till när jag för en gångs skull var ledig. Så jag gav mig själv en spark i rumpan och tog bussen till Åhus. Det blev en mysig timme i solen och glass med Alex. Inte årets första men ack så uppskattad ändå. Tiden med Alex var också guld värd! 
 
Men nu får jag nog sticka till gymmet, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 

Allsvenskan!!

Skrivet den: 2012-06-28 kl. 13:43:00 / Kategori: That is that
Åh, på måndag börjar allsvenskan igen för Malmös del! Jag längtar så tills vi är på plats igen! Och jag ska få ta på mig min snygga Janssontröja!! Check!!
 
 
 

min morgon!

Skrivet den: 2012-06-28 kl. 09:41:00 / Kategori: That is that
God morgon sötisar!!
Hoppas ni har en lika mysig torsdag framför er som jag har! Jag har haft sovmorgon och sitter nu och väntar på mackorna i rosten. Gårdagen var super! En god middag på bishops avslutades med en himmelsk drink på olearys, där vi också kollade på matchen. Man får ta vara på kvällarna med Evelin eftersom hon flyttar till Spanien om bara några dagar! 
 
 
 

Stress!!

Skrivet den: 2012-06-27 kl. 18:29:25 / Kategori: That is that
AH! Jag fattar inte att jag bloggar juts nu när jag är så jäkla stressad! Om två min ska jag träffa Carro och Evelin för en spontanmiddag vilket jag hoppas utvecklas till en spontanutgång. (Fast blir utgången spontan då, om jag tänker på de redan nu?)
 
Nya skorna som jag fick av Vera och Kalle åker på ikväll!! KRAM på er!!
 
 
 
 

Lunch från en annan värld!

Skrivet den: 2012-06-27 kl. 13:53:00 / Kategori: That is that
Lunchen igår asså! Herregud. Om man räknar bort min och Patriks tårtfika för några år sedan så var detta lunchrummets höjdpunkt på konsum. Igår lyxade jag och Rebecca, aka tusse, till det ordentligt med nygrillade kamben, saftig vattenmelon, krämig potatissallad och liet tomater till de. I de fina vinglasen fanns lite päroncider från vårt eget märke. Vi tände lite ljus också för att få till den där riktiga myskänslan!! 
 
Det blev grymt, och en del avundsjuka blickar utdelades från lagret, haha
 
 
 
 
 
 

En onsdagsmorgon!

Skrivet den: 2012-06-27 kl. 06:47:50 / Kategori: That is that
God morgon alla söta!
Igår erbjöd jag mig att jobba lite extra på morgonen idag. Så istället för att börja som vanligt, klockan tio, börjar jag redan åtta. Kändes som ett dumt beslut när jag vaknade, haha!! Det blev en hård runda på gymmet igår och sedan drog Daniel och Niklas med mig på en powerwalk som var några kilometer längre än vad jag hade tänkt. Jag känner av både lätt träningsvärk och miniskoskav. 
 
Lön har vi också fått idag, det firas ikväll :) 
 
 
 
 

gymmet!!

Skrivet den: 2012-06-26 kl. 18:44:29 / Kategori: That is that
Så jäkla underbart när man kommer hem och maten bara står där, redo att avnjutas! Jag kan verkligen vänja mig vid det här att jag slutar en timme senare än Daniel. Nu ska vi sticka en runda till gymmet innan vi får lägga oss framför tvn och ta kväll. 
 
KRAM
 
 
 
 
 

mammas Egypten

Skrivet den: 2012-06-26 kl. 13:49:00 / Kategori: That is that
Medans jag har myslunch får ni ett urval av mammas Egyptenbilder! Jäklar vad skönt det hade varit att få åka tillbaka. Till samma plats med samma människor!! Ge mig semester. Eller iaf en bra svensk sommar!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon gråa moln!!

Skrivet den: 2012-06-26 kl. 08:42:29 / Kategori: That is that
Hej hopp!!
 

Jag vaknade upp till gråa moln och lite regnstänk. Lite tråkigt faktiskt. Fast jag ska ändå jobba idag, man måste tydligen göra de ibland. Idag ska jag grilla kycklingar tills jag storknar, haha. Sen har jag en underbar lunchdate inbokad också! Timmarna på konsum går oroväckande fort.
 
 
 
 
 
 

tråkväder!!

Skrivet den: 2012-06-25 kl. 13:52:17 / Kategori: That is that
Fy vad tråkigt väder. Så jag tänker stanna hemma och fixa lite runt i lägenheten. Så på med klackarna, haha!! Sedan får vi se om det blir en powewalk med älsklingen eller om vi kör ännu en runda på gymmet. 
 
 
 
 
Jag lånade mammas kamera i helgen och fick massor av bilder från Egypten, examen och min och Daniels 25årsfest. Därifrån kommer denna bilden på mig och fina fina Sara!

en ledig måndag!

Skrivet den: 2012-06-25 kl. 10:20:43 / Kategori: That is that
god morgon alla söta!
 
Jag önskar att jag kunde säga att jag har sovit tills nu men tyvärr. (Efter helgen skulle jag behöva de, haha) Jag har precis kommit hem från gymmet med Svensson. Det behövde vi också. Nu är klockan över tio och jag har ätit frukost och är redo för dagen. 
 
KRAM
 
 
 

Torsö

Skrivet den: 2012-06-24 kl. 13:36:00 / Kategori: That is that
Midsommarfin i Blekinge! Hoppas ni har en underbar söndag!
 
 
 
 

Hemma hos Carro

Skrivet den: 2012-06-23 kl. 18:51:10 / Kategori: That is that
Vi var bara hemma och vände efter vårt Blekingeäventyr innan jag och Vera fortsatte till Åhus och Carro och hennes pojkar. Vi grillade korv och spelade crocket, där jag vann rätt överlägset faktiskt. Roligt spel!!
 
 
 
 
 
 
 
 

direkt från wimp!

Skrivet den: 2012-06-23 kl. 15:32:00 / Kategori:
Daniel har lärt mig att lägga till wimp som en del av mitt dagliga internetbehov. Så mycket bra! I torsdags kom den här upp och jag kan helt enkelt inte lägga upp den här också. 
 
 
 

gårdagen!!

Skrivet den: 2012-06-23 kl. 11:45:00 / Kategori: That is that
Här kommer lite fina bilder från förmiddagen igår. När vi band kransar, norpade jordgubbar och bara mös. Innan regnet hade kommit helt enkelt :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jordgubbar och tävlingar!

Skrivet den: 2012-06-22 kl. 22:53:19 / Kategori: That is that
Precis som det ska vara på midsommar! Allt är precis som det ska va, fast det har varit lite blötare och vi är lite tröttare än vanligt. Killarna leder tävlingarna med 3-2, men tanken är att vi inte är klara än. På grund av fotbollen är vi lite efter och om fem av sex personer slumrar till under matchen betyder det att vi är trötta, haha. Nu ska Vera steka korv. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

promenad

Skrivet den: 2012-06-22 kl. 15:37:00 / Kategori: That is that
Gamla traditioner ska man ta till vara på. Familjen har några som gått om intet sen vi flyttade från Åhus. En av dessa är att vi alltid gått ut en runda i skogen för att plocka björke med pappa. Då till midsommarstången, men idag bara till tre midsommarkransar till damerna i sällskapet. Mys på hög nivå!! Jag och Vera har också plockat sju olika sorters blommor på sju olika ställen. Dem hamnade inte under kudden men på huvudet iaf :) 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarfrukost!

Skrivet den: 2012-06-22 kl. 14:29:24 / Kategori: That is that
Sedan klockan halv tio imorse har vi varit på plats på Torsö. Det gick ner två nubbar till den underbara frukosten. Vädret är sådär, men det regnar ju alltid på midsommarafton. Fast Daniel ville inte vara med på bild ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarskoj!!

Skrivet den: 2012-06-21 kl. 20:18:17 / Kategori: That is that
hej hopp!!
 
Hoppas ni har en trevlig torsdagseftermiddag. Jag har faktiskt tagit mig ledigt denna kväll för att hinna slappna av lite. Det har varit full rulle varje kväll denna veckan och eftersom midsommarafton stundar imorgon behövde jag lite ledigt. Nu ikväll har jag varit hemma hos Kalle och planerat morgondagens lekar. Det kommer bli lyckat, men vad annars med det vanliga upplägget? Vi gör det inte varje år för att det är tråkigt ;) 
 
 
 
 
Detta ska det nog kunna bli något bra av. Sen är ju kubb och yatzy självklart ;) 

Stanna!

Skrivet den: 2012-06-21 kl. 08:05:10 / Kategori: That is that

Här vill jag stanna ett litet tag till!! Men jag har redan tryckt på snooze mina tre obligatoriska gånger så jag får gå upp nu. Det är mycket som ska hinnas med idag. Och jag längtar tills imorgon :)



halvårsdag?

Skrivet den: 2012-06-20 kl. 18:03:37 / Kategori: That is that
Alla uptagna boys and girls där ute har väll ett datum? Ni vet, ett datum när man blir tillsammans. Och jag och Daniel har ju också ett även om det är en hel evighet sedan ;)  Och i början av förhållandet räknar man månaderna. Nu har vi kommit så långt att vi slutat räkna månaderna. Vi har ju till och med skaffat oss ett nytt datum, vår förlovningsdag den 4 april. Så hur länge får man då räkna halvår?
Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 9 ½ år. Vadå mys på hög nivå?
Vi i Köpenhamn förra året!!

En liten sovmorgon

Skrivet den: 2012-06-20 kl. 09:52:07 / Kategori: That is that

Jag fick sova tre timmar längre idag, vilket verkligen kändes som lyx! Men det betyder inte att jag inte kunnat sova lite till ;)

Jag hade gjort ett litet sommarvad med mig själv. Och det var att bära högklackat varje dag till jobbet. Vardagslyx liksom. Idag blev det inte så dock. Vi får se de andra dagarna.. För att det ska stämma med bussarna måste jag gå en bit först vilket gör att jag tvekar, haha. Vi får helt enkelt se :)



Sommarlov!!

Skrivet den: 2012-06-19 kl. 21:42:46 / Kategori: That is that

Nu gick skolans personal på sommarlov!! Avslutningsmiddagen på äspets rökeri har precis avnjutits med sång och skratt. Lite tårar också eftersom jag förlorar en kär kollega till hösten. Det är både tråkigt och konstigt! För det kommer verkligen bli tomt utan henne.

Men man ska vara öppen för förändringar. Och eftersom det nu är sommarlov börjar sommarjobbet imorgon. Från och med nu hittar ni mig på konsum eller ute på äventyr :) välkommen sommaren!!!


Fy satan för tidiga morgnar!!

Skrivet den: 2012-06-19 kl. 06:00:49 / Kategori: That is that

Att gå upp tidigt är inte alls min grej längre. När klockan ringde vid fem var jag allt annat än glad! Men det gäller nog dem flesta ;) idag är det jag som öppnar på skolan. Vilket också är min sista dag med kids innan jobbet på Konsum börjar på riktigt.

Igår var det strålande sol och jag hade långa jeans. Idag är jag en lätt tygkjol så om det är kallt och tråkigt väder idag vet ni varför :)

Hoppas ni får en underbar tisdag!! Det ska jag ha!!


Skynda!

Skrivet den: 2012-06-18 kl. 21:03:06 / Kategori: That is that

Nu måste jag verkligen skynda mig hem från fotbollen. Vi får se om han kan blanda saft lika bra som jag ;)


Nya naglar x 2

Skrivet den: 2012-06-18 kl. 15:07:00 / Kategori: naglar II
Här kommer senaste uppsättningen naglar. Jag har också fått göra en ny kategori till dessa eftersom de äldsta inläggen i den gamla har "fallit bort".
Just nu är de blåa med glitter. Snyggt! Bilderna har jag tagit från Idas facebooksida.

Slutar på samma sätt som vi började!

Skrivet den: 2012-06-17 kl. 21:56:24 / Kategori: That is that

Vi avslutar helgen med lite fotboll, alltså på samma sätt som vi började den ;) Det är tråkigt att matcherna är samtidigt nu, men de börjar ju dra ihop sig så. Vi myser med popcorn och perfekt blandad saft. Den var liksom så perfekt att jag var tvungen att skryta om den, haha!!

Ny vecka imorgon! Dags att jobba lite igen antar jag ;)


Kort söndag!

Skrivet den: 2012-06-17 kl. 16:48:50 / Kategori: That is that

Vi sov till halv tolv idag!! Helt sanslöst om du frågar mig! Dock sov vi inte hela tiden eftersom byggarbetarna i huset bredvid började klockan sju idag igen. Får de ens göra de?

Men jag har ändå hunnit med årets första jordgubbar med mjölk och socker och ytterliggare sovtimmar på soffan. Nu är vi hemma hos Daniels föräldrar för årets första grillkväll! Eller eftermiddag. Vi ska tydligen vara hemma i tid till fotbollen igen ;)



Majs till middag!!

Skrivet den: 2012-06-16 kl. 17:54:22 / Kategori: That is that

Jag och Daniel hittade färsk majs idag på maxi! Äntligen!! Så det blev hamburgare med friskusbröd och majskolv.

Det blev inte så mycket gjort idag. Vi gav oss ut på en dålig shoppingrunda där vi inte hittade något alls. Och eftersom vädret var tveksamt struntade vi i att kolla på Kalle som skulle spela match. Vi lade oss istället på soffan och tittade på film. För det var precis vad vi båda ville :) snart ska vi börja göra oss redo för kvällen också! Party hardy :)


God morgon!!

Skrivet den: 2012-06-16 kl. 11:16:21 / Kategori: That is that

Jag och Daniel tog sovmorgon idag! Och efter en svettig powerwalk äter vi mysfrukost med knasentidningar! Vi har högtflygande planer för dagen och därför börjar vi också bli lite stressade är jag rädd för. Man ska inte stressa när man är ledig tycker jag!! Men det är ju för att hinna med allt roligt :)




Kvällsinlägg!!

Skrivet den: 2012-06-15 kl. 21:43:26 / Kategori: That is that

Återigen ett kvällsinlägg. Men det är då jag har mest tid och är glad att jag hunnit med allt jag ska under dagen.

Ikväll är det fotbollsmys hemma hos Vera och Kalle. Vi hejar såklart på Sverige! Tyvärr ligger de under just nu och vi är inte jätteglada :-/ hoppas de ändras :)


Efter träningen!!

Skrivet den: 2012-06-14 kl. 21:28:48 / Kategori: That is that

Man måste äta efter träningen har jag hört! Så jag å Helle slängde ihop en blåbärspaj! Så jäkla gott, haha!

Imorgon är det skolavslutning för kidsen, ska både bli skoj och lite tråkigt. Men det är bara att vänja sig för jag hade tänkt vara på några stycken ;)


Fotbollsfest!

Skrivet den: 2012-06-13 kl. 19:19:01 / Kategori: That is that

Är det bara mina kvällar som ser ut såhär nu eller gäller resten av er också?

Jag älskar att det är fotboll på tvn hela tiden. Och spännande med EM och landslag istället för klubblagen hela tiden. (även om jag saknar MFF) samtidigt så minns jag tidigare somrar med VM och EM hemma på altanen i huset. Underbara minnen :)



Powerwalk

Skrivet den: 2012-06-10 kl. 09:02:54 / Kategori: That is that

Den jäkeln drog upp mig ur sängen innan klockan åtta på morgonen denna söndag. Nu är vi ute och promenerar lilla rundan som han kallar de..

Lyckligtvis avslutas den på maxi med frallinköp :)


Heeej!!

Skrivet den: 2012-06-09 kl. 01:25:05 / Kategori: That is that

Ikväll har vi examensfest för min underbara syster!! Så jäkla grymma är vi, hon och jag!!

Jag tvingade Daniel till en pussbild! Jag älskar denna killen.



RSS 2.0