Hej hej. Vi smet från all tvätt å alla låd...

Skrivet den: 2011-05-21 kl. 15:16:22 / Kategori: That is that

img_7957 (MMS)

Hej hej. Vi smet från all tvätt å alla lådor hemma i lägenheten och jag sitter istället i glimåkra å hejar på systern. Var Daniel är vågar jag inte svara på. Så jag har använt mitt säsongskort för första gången. Fast jag måste klaga på fotbollen också.. Den förstör sommarbenen rätt rejält. Brännan blir konstig och man är full av blåmärken å skrapsår. Men de spelar inte så stor roll. Jag längtar tills nästa match :) ikväll blir det party också :)


Wash away

Skrivet den: 2011-05-20 kl. 14:48:18 / Kategori: That is that

Idag har jag tvättat elva maskiner tvätt.. Elva maskiner, vet ni hur mkt det är? Medan jag nu sitter å väntar på att Daniel ska bli klar så vi kan gå till stan och äta glass lekte jag lite med mina nya app, camWow. Lite skoj hade jag iaf..






internet var det ja..

Skrivet den: 2011-05-19 kl. 16:08:23 / Kategori: That is that

Vi har både tv och internet igen. Och vi kan röra oss runt i lägenheten. Och laga mat. Så jag är helnöjd. Här är fortfarande fullt av bananlådor och annat ouppackat, men efter hand som vi får rätt på stället kommer det upp bilder. I tisdags var jag också och framkallade bilder från när jag och Daniel var och snorklade vid turtle cove på st Thomas. På något sätt fick jag också in lite skolarbete i den snorkelturen vilket känns bra, haha













Tomt, i gamla lägenheten. Not so much i de...

Skrivet den: 2011-05-14 kl. 17:35:54 / Kategori: That is that

img_8360 (MMS)

Tomt, i gamla lägenheten. Not so much i den nya. Vi har jobbat och asat och lyft saker hela dagen men nu är allt innanför dörrarna iaf. Det är sjukt vad saker man samlar på sig som inte syns.. ABK är kassa som inte är klara med målning och tapsering än vilket gjort flytten lite mer komplicerad. Sängen är på plats och bäddad men det är nog också det enda. Vi får se hur mkt jag kan blogga de närmsta dagarna, men någon mobil-uppdatering kan jag nog få iväg iaf :) kram på er.


The battle

Skrivet den: 2011-05-13 kl. 14:04:00 / Kategori: That is that
Mustaschkampen är i full gång. Detta ska ju stödjas. Förra året tjatade jag på Daniel att han skulle vara med och under maj månad odla en liten mustasch. Detta gick han inte med på. Men med lite stöd från Niklas skulle jag tro är han med i år. Jag kände att jag behövde berätta detta. Eftersom ja, det syns inte.. ;) 

Men det är bra att detta vågas ta upp, att män vågar prata om sjukdomar och känslor. Snälla, kan någon få mig att sluta...?


nya naglar!!

Skrivet den: 2011-05-12 kl. 16:36:00 / Kategori: naglar
Jag var hos Ida igår och fick nya naglar. Bokstavligen talat fick eftersom jag hade ett presentkort som jag fick i födelsedagspresent. Efter färgbomben på de andra ville jag ha en mer diskret färg. Lite mer Dessi liksom. Inte så mkt out there.

Hm, hade det inte varit roligt att veta hur folk verkligen uppfattar en?





dubbelvikt!!

Skrivet den: 2011-05-12 kl. 14:26:50 / Kategori:

Har ägnat dagen åt youtube känns det som. Det började med att jag letade efter en bra och rolig film om Sverige (hittade ingen, tips??) och slutade med att jag kollade på klipp från total blackout. Detta klippet får mig att ligga dubbelvikt varje gång. När killen ska hoppa liksom. Kolla fram till dess, och ni garvar satan, haha. Först skrattar han också, och sen kommer paniken, klockrent :)


lite senil..?

Skrivet den: 2011-05-12 kl. 12:00:26 / Kategori: That is that
Johanna hade ett senilsnöre till sina solglasögon till matchen i måndags. Jag var bara tvungen att skaffa mig ett eget och jag älskar det. Köpte ett svart men det finns i alla möjliga färger. Tror detta kommer bli en stor grej i sommar, och jag älskar det :)


God morgon!!

Skrivet den: 2011-05-12 kl. 11:00:21 / Kategori: That is that
Hej hallå. Solen strålar och jag sitter inne i lägenheten. Jag har tusen saker att skriva för skolan ( Den där föreläsningen på engelska om det svenska skolsystemet närmar sig, läskigt) Linus har också varit här en runda och vi har fixat till det sista inför morgondagen.

Och ja, man har ju några bananlådor kvar. Känns som om jag lever mitt liv i en bananlåda, haha. Här har vi nog någon som ångrar sitt val av parkeringsplats. Nybörjare kallar jag de. En annan har ju lärt sig var man ska och var man absolut inte ska stå.. Trädet är jättefint iaf :)


Hej hej. Här sitter jag på konsum å äter l...

Skrivet den: 2011-05-10 kl. 16:50:38 / Kategori: That is that

img_8216 (MMS)

Hej hej. Här sitter jag på konsum å äter lite gott innan jag ska ge mig på de sista timmarna. Bussen hit var proppfull och jag roade mig med att titta på alla människor som gick på bussen. Står man upp hela resan eller ber man någon hoppa in så man kan få sitta ner? Vilket är jobbigast? Och om man sitter bredvid någon och ett dubbelsäte blir ledigt, flyttar man sig då? Hur ska man uppföra sig på bussen egentligen? Kram på er!!


min kropp!!

Skrivet den: 2011-05-10 kl. 09:44:44 / Kategori:
Att jag aldrig lär mig. Jag är inte tränad för att spela i 90 min (85 blev det till sist) Jag fick halta av planen med ett lindat lår och fick koncentrera mig till tusen för att kunna köra hem. Väl hemma tillät jag mig själv att gråta ut lite hos Daniel och sen gå och lägga mig.

Jag har så ont i hela kroppen! Ryggen, båda låren, magen, nacken, rumpan, allt!! Jag har de konstigaste blåmärkena jag har sett på ena knät. Och även om jag inte kan gå vill jag bara till fotbollsträningen och träna upp mig och sen spela match igen.. för satan vad roligt det är!!

förresten, vi vann matchen mot Degeberga med 3-0. På lördag väntar Vanneberga hemma på ip!!







blekinge

Skrivet den: 2011-05-09 kl. 16:33:06 / Kategori: That is that
hej.
Idag har jag varit i Blekinge, blanka viken, för att kolla in lägret inför vår "lägerskola" om två veckor. Vår lärare har valt en vacker plats men inte den mest optimala för våra uppgifter. Det positiva är att vi har täckning där uppe, haha. Nu ska jag byta om och sen blir det fotbollsmatch. NICE!!










ny vecka!

Skrivet den: 2011-05-09 kl. 07:57:54 / Kategori: That is that

ny vecka. Och lönevecka också, de är ju inte fel. Vad som däremot är fel att att jag inte kan publicera några inlägg verkar det som. Skrev ett igår som aldrig kommit upp. Vet inte om detta heller fungerar, men men. De har gjort att jag lyssnat på home-låten några gånger extra, älskar den.

Idag ska jag och några klasskompisar på studiebesök. Det ska bli både roligt och intressant. Fast jag hoppas att det inte kommer ta för lång tid, jag har tusen saker att göra här hemma. Vårt tredjerum är fyllt av bananlådor. Ikväll är det match mot Degeberga också. Så titta in på wä-bloggen, och se hur vi har det.


Wä if hihi

Skrivet den: 2011-05-08 kl. 21:40:00 / Kategori:

Brudarna kunde som vanligt och vi festade till det riktigt bra. Väl på t-baren stod jag och hoppade i flera timmar kändes det som. Dansade som in i hela kvällen och hade riktigt riktigt roligt. Fast kanske börjar jag bli gammal för gick hem först och fick höra det också. Men men. Eftersom jag dansade hela natten hann jag inte dricka något mer efter att vi kommit ut vilket gjort att jag mår helt okej idag.

Och det är weekend break med the city på MTV. Jag har suttit framför tvn ett tag, haha.






home!!

Skrivet den: 2011-05-08 kl. 10:51:00 / Kategori:

Hur många är vi som förälskat oss i denna nu då? Killen är grymt bra, och den lilla tjejen så söt. Deras samspel och val av låt gör det hela oslagbart :) 




Tidsinställt inlägg, gissar och hoppas på att jag inte är vaken än, ;) gårdagen får ni veta mer om senare.


Tv-mys!!

Skrivet den: 2011-05-07 kl. 16:46:11 / Kategori: Cissi och Ceasar

 Jag har precis lämnat Daniel i Hammar och jag och Cissi har lite soffmys framför the City innan jag ska göra mig redo för fotbollsfest!! Gick inte så bra på matchen så det finns nog några tjejer som vill dränka sorgerna.


handla nytt!!

Skrivet den: 2011-05-07 kl. 14:43:19 / Kategori: That is that

Hej hallå! Jag har haft en underbar lördagsförmiddag! Daniel jobbade i morse så jag fick ha en egen mysmorgon. Medans han var på jobbet och sedan tvättade bilen låg jag hemma på soffan och åt frallor och tittade på ronja rövardotter, haha.

Vi har också varit på eko(hallen) och köpt nya möbler till vår balkong. Vi var från början inte överrens om vilket vi skulle ta då vi hade varsin favorit. Men som Daniel själv påpekade, varför sa han något från första början? Fast det handlar ju inte om att jag vill ha min vilja igenom. Det handlar ju om att det jag valde helt enkelt var snyggast, och billigast.. Bäst helt enkelt ;)

Ikväll blir det fest med Wä-brudarna. Ingen som spottar i glaset där inte. Jag misstänker också att det kommer ett mobilinlägg på något som ser ut som festande tjejer eller massor av flaskor tillsammans med en text om hur mkt jag tycker om fotbollstjejerna. Det brukar sluta så..






addiction

Skrivet den: 2011-05-06 kl. 19:56:43 / Kategori: That is that
Förra söndagen var jag sjukt bakis! Den tackar vi Niklas för, baksmällan och en riktigt lyckad kväll. Och söndagen var som söndagar ska vara, jag mådde illa men var ändå hungrig. Och det var då jag kom på det. Nyponsoppa. Kall nyponsoppa, satan vad gott :)  Nu har det satt sig i huvudet på både mig och Daniel, och ett återkommande inslag i vårt kylskåp, haha.

LOVE!!


FREEEEDAG!!

Skrivet den: 2011-05-06 kl. 11:14:23 / Kategori: That is that
fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag!!!!

Det är fredag idag och hur underbart är inte det?!? Solen skiner och det är rätt varmt ute. Jag har varit och bokat tid för att få bilen lagad och det känns bra (bättre, är forfarande rätt arg på mig själv). Idag ska jag också skaffa nytt gymkort till ett gym som ligger mycket närmare den nya lägenheten.

Åh jag längtar tills vi ska flytta. Det har länge känts overkligt att vi ska flytta och lämna denna lägenhet som är vårt hem. Men för varje gång jag är där och lämnar något eller mäter eller vad som helst så känns det bättre. Vi kan bygga ett hem där också och jag ser verkligen fram emot det :)

Här är glada jag idag. Utvilad och redo för hela helgens bravader. Och bakom mig ser ni våra tomma skåp som jag så fint har tömt.




lite av en dålig dag!

Skrivet den: 2011-05-05 kl. 21:44:52 / Kategori: That is that
Denna torsdag hade jag höga förväntningar på. Och det började bra med. Jag och Linus skrev lektionsplaneringar till tusen och tvätten var klar redan vid halv elva.

Efter en lunch körde jag och systern bananlådor och annat till nya lägenheten. Kändes bra om det inte varit för att jag repade insidan av fönstret rätt illa. Med en jävla JULGRAN.. när det är lagat och betalt och jag fått lön igen då kanske jag kan skratta åt det hela men jag är inte riktigt där än.

Efter den pärsen och att sedan berätta om vad jag gjort för Daniel var jag egentligen för trött för att träna. Det märktes då jag på uppvärmningen lyckades med en sträckning i låret också. Så jag ligger här och tycker lite synd om mig själv. Det härliga är att jag nu är ledig i två och en halv dag. Det kommer bli fotbollsfest, mys med Daniel, och shopping till nya lägenheten. Så jag är glad och rätt lycklig ändå :)


En liten ja-sägare!

Skrivet den: 2011-05-04 kl. 22:42:00 / Kategori: That is that

"Det är okej att säga nej ibland." Så många gånger har jag hört dessa ord men ändå verkar jag inte fatta. Jag har seriösa problem att säga nej till människor som ber mig om olika saker. Som idag. En lärare från högskolan ringde och bad mig hålla ett kort föredrag på engelska om vårt svenska skolsystem och om lärarutbildningen på hkr. Är jag jättesugen på att göra detta? Nej inte speciellt..

Varför säger jag inte nej? Jag vill ändra lite på frågan och undrar istället, varför ska jag göra det? Varför ska jag säga nej till något när jag kan säga ja? Om en person ber mig, eller någon annan, om något är ju det för att denna behöver hjälp. Annars hade de ju inte frågat. Och om en person behöver hjälp och jag kan hjälpa, klart att jag gör det då.

Jag ber inte jätteofta om hjälp. För jag behöver inte det, jag kan ju göra det själv. Ber jag ändå om hjälp är det för att jag verkligen behöver det. För att jag av någon anledning inte kan själv. Och då räknar jag med att den eller dem jag ber hjälpa mig säger ja. För att de kan hjälpa. För att jag inte kan.




Från när vi var i Holland i höst och lärde oss om deras skolvärld. Nu kommer de till oss och det är vår tur att hjälpa dem här.


onsdag idag

Skrivet den: 2011-05-04 kl. 13:56:14 / Kategori: That is that
Hej hallå. Idag är det inte mindre än onsdag vilket betyder att helgen närmar sig ju!! Solen skiner men det är inte jättvarmt ute. Så jag sitter inne och tittar på den istället. Med lite tur får jag ihop lite banankartonger idag, men det vågar jag inte lova. Konsum väntar också, och även idag kommer bli en produktiv dag!




Önskar att jag varit där istället, fina Bahamas :)


ett gott skratt!!

Skrivet den: 2011-05-03 kl. 21:10:46 / Kategori:

Om man är fotbollsproffs kanman ju misstänka att man har tagit på sig x antal västar genom åren.. Eller kanske inte..


god kväll!!

Skrivet den: 2011-05-03 kl. 21:02:40 / Kategori: That is that
Här sitter jag efter tre glas vin hos Svensson och kollar på fotboll. Vi har firat min födelsedag och Carro har skämt bort mig med tapas och underbar efterätt. Dagens överraskning var hur bra päron och aioli passar ihop. En riktigt mysig kväll som avslutas på fästningsgatan och matchen mellan Barca - Real Madrid.

Det är lite kallt ute men mitt liv är helt underbart och jag är lycklig!!


RSS 2.0