Det är det jag gör, det är det jag lever för..

Skrivet den: 2009-09-30 kl. 21:29:02 / Kategori: That is that

Efter flera dagar fyllda med jobb,skola, träning och massor av annat vill jag slappna av. Daniel är inte hemma och efter en hård träning ( spelade mot p15 ) är jag trött.. Inget passar bättre än en disneyfilm.. Och sedan jag la upp bilden på lilla sjöjungfrun har jag velat kolla på den. Jag älskar Disneyfilmer men just denna är min favorit. Kan alla repliker utantill.. så avslappnande..prova själva.. Man känner sig som tio år igen och det finns inga problem i världen..



Snacka bloggtorka, haha. Men jag är på myshumör.. Köpte en ny tröja idag men vet inte om jag ska lämna tillbaka den eller inte.. ni får se den imorgon.. Nu ska jag lyssna på musiken i filmen,
Kram


ingenting häänder..

Skrivet den: 2009-09-30 kl. 07:30:20 / Kategori: That is that

vilken film..?

aja, även om ni inte kommer på vilken film det är så stämmer det ändå rätt bra överrens med mitt liv just nu.. Det händer inget jättespännande och jag har ingen tid till att blogga. Inte ens nu..Jag springer som en galning mellan skola och jobb. Försöker också hinna träna fotboll. Jag har inte lagat mat på jag vet inte hur länge ( Stackars Daniel svälter ) och jag hinner inte städa.. Umgås med vänner ska vi inte tala om. Helst av allt vill jag ge mig ut på en shoppingrunda med Carro..

Aja, ska nu till skolan på något möte med en lärare och sedan direkt till praktikplatsen för en intervju. Efter det blir det hem och sedan fotbollsträning..

ska bättra mig lovar!!  Kram

ps, om ni inte kommit på vilken film det är ska jag ge er en hint..  nästa fråga är vem sa det?


spending my time..

Skrivet den: 2009-09-28 kl. 22:24:50 / Kategori: That is that

klockan är tjugo över tio. Vi har precis tittat på hollywoodfruarna och ätit godis och nu säger jag och min lilla familj godnatt.. (eller nej, katterna säger nog god morgon med ett halvt elakt flin..)



there is no time for sleep...

Skrivet den: 2009-09-28 kl. 16:19:39 / Kategori:
här går de, nonstop.. Precis som jag vill ha de..

Gick in i affären och gick ut en kvart senare.. och då hade jag ändå stått i kö i tio min minst!! Här är resultatet..



Träning nu, de blåser massor ute och jag är öm i hela kroppen.. hmpf...

Kram


Ny vecka med nya möjligheter..

Skrivet den: 2009-09-28 kl. 10:22:37 / Kategori: That is that
Men först ska jag kanske berätta lite om helgen.. dålig uppdatering och man kan ju undra varför.. Ni som läste mina senaste inlägg kan ju vittna om att jag inte var på topp..

Efter jobbet på lördagskvällen åkte jag hem för mys med Daniel. Han hade sagt åt mig och skynda mig hem för lite mys och film. vi hade till och med valt film redan.. så sover han.. sjukt dålig stil..

Söndagsmorgonen vaknar jag halv sju av att Daniel ( pigg som en lärka ) puttar på mig och är rastlös.. Han ger mig ett glas cola och kommenterar att det behövs städa. High på min cola som är jag sätter jag igång och skrubbar badrummet, skinande rent. Daniel då? Han la sig på soffan och sov/kollade på ice age..

Emma dök upp och vi, tillsammans med Sara drog till samlingen.. Matchen förlorade vi men jag är nöjd med min insats. Var bättre än vanligt men OBS detta har ingenting med att jag inte var ute och festade dagen innan..Hoppas jag!!

 Efter min match åkte jag och Daniel och kollade på Åsum som slog Brösarp i en "seriefinal" med fina 5-0.. Viktigt också är att Wä vann sin match och har allt i sina egna händer om att klara nytt kontrakt i femman.. Är det bara jag som längtar som en galning till fotbollsgalan??

På kvällen blev det jobb som vanligt. Idag ska jag köra Daniel till Hässleholm och hans operation.. Hoppas allt går  bra.. Sedan blir det med lite tur en shoppingrunda med Alex och sedan skola.. Kvällen avslutas med fotbollsträning och ett besök hos Carro..

Kram

(inga bilder tyvärr.. Känns som om ni redan sett allt liksom.. vem behöver se ännu fler bilder från fotbollsmatcher och sånt??) Ska bättra mig lovar..

haha, på g igen..

Skrivet den: 2009-09-26 kl. 15:57:48 / Kategori: That is that

Okej, hur länge sedan var det jag skrev det förra inlägget?? fem min? Aja, jag har rykt upp mig och det massor. Palla tycka synd om mig själv, det kan någon annan få göra :)  Jag kom på att det ska bli skönt att jobba, konsum är rätt härligt!! Och nu kom Daniel hem.. 

Aja tänkte bara säga that I am okay :)

Kram


jag orkar inte mer...

Skrivet den: 2009-09-26 kl. 15:46:53 / Kategori: That is that
länge sedan jag skrev något nu, men mitt humör är i botten. hm, det är inte ofta man hör det från mig, men så är det!  Igår pallade jag inte ens ut och festa. Jag orkade inte helt enkelt... wierd!! Håller på att bli sjuk, känner det i kroppen. Igår fick jag punktering på min cykel.. jag ska snart och jobba.. Har spelat match idag. Det var helt okej faktiskt.. ska spela imorgon också.. 

pallar inte.. rock bottom..

Life is loving me

Skrivet den: 2009-09-24 kl. 21:56:21 / Kategori: That is that

Hej igen.. jag är verkligen på g idag.. Ikväll har jag, Daniel, pappa och mamma varit och kollat på IFK. Det var vi och 1946 personer till och det var fullt tryck i hallen.. Kan knappt vänta till nya arenan är klar!! Matchen då? IFK vann med 30-26 mot Malmö, och det var lagom spännande matchen igenom.








Imorgon är det fredag,alltid välkommet!!  Jag gissar på att helgen består av fotboll, fest och jobb, vad tror ni? haha. Nu säger jag kram och godnatt..


The way that booty movin I can't take no more

Skrivet den: 2009-09-24 kl. 11:42:55 / Kategori: That is that

Hemma och lika trött som innan.. Var som sagt på gårdsbesök i Önnestad. Det var mycket intressant, mycket mer än vad både jag och Alex trodde.. Senare idag ska vi till pappa och skriva ut bilder och göra klart projektet.


  

   
 
Den här hade fungerat att ta hem, endast 12 dagar gammal.. Kalven vet jag inte hur gammal den var, men  minst lika söt.. ( det är självklart djurenbilderna som är roligast. )


 Man kan helt enkelt säga att jag och Alex haft en underbar dag!! ( morgon) Ikväll ska jag, mamma, pappa och Daniel kolla på handboll i idrottshallen. Ska bli skoj, jag är alltid för härlig publikstämning. Hope to see u there!!


If i could turn back time..

Skrivet den: 2009-09-24 kl. 06:45:31 / Kategori: That is that
så jag fick sova liiite till bara. Hade varit underbart men så är inte läget. Om en halvtimme kommer Alex ( yes hon är äntligen hemma) och hämtar mig och sen ska vi på guidad tur på Önnestads gymnasiet. För er som inte vet vad det är så är det ett lantbruksgymnasium. Vi ska dit och ta lite bilder och prata med dem om vad de gör en vanlig dag..

Jag har kommit fram till att det nog är lite synd att vi inte har naturkunskap en hel termin, då hade jag nog kunna börja gilla det. riktigt mycket.. aja bilder kommer senare, frukost väntar.

Hoppas alla får en trevlig torsdag, och imorgon är det fredag...

ps. igår såg jag säsongens första canada goose jacka. Vad ska killen ha på sig i december, hallå??




Kram


Jag hann shoppa också..

Skrivet den: 2009-09-23 kl. 15:54:31 / Kategori: That is that

Efter halva dagen är jag nu slut.. Men det hade alla varit efter en runda med min mamma och syster på IKEA. Vilken pärs, de säger jag bara. Jag vet inte om det bara är jag, men varje gång man åker dit kommer man hem med en full kasse (minst). Även om man åker dit och bara ska köpa två handukar och en stekspade som jag gjorde idag..


 



Nej det blev massa saker till badrummet, en massa ramar och andra små prydnads-saker.. aja.. Daniel skulle ha strypt mig men nu kan han inte det eftersom min underbara mamma ( och pappa indirekt antar jag) betalade kalaset.. Tack tack tack..

Nu har jag en h innan älsklingen kommer hem. Tänkte jag skulle äta en snabbmiddag och sedan börja packa upp grejerna. Börjar jobba kl 18. Lite onödigt men det lär väl inte skada.. vågar jag tjuvläsa Daniels nya Slitz eller vill han läsa den först?? Nej vänta, halva är ju faktiskt min, mohaha dive in!!


Hoppas ni får en slappare onsdag än jag. Man måste vila också och det här vädret ger mig huvudvärk. Kram

 


Another thing the world didn't need

Skrivet den: 2009-09-22 kl. 21:03:35 / Kategori: That is that
Hittade en artikel om en ny spelkonsol som ska heta sexbox på aftonbladet..



Själv kan jag inte bestämma mig vad jag tycker om saken.. Is this another thing the world needs or is it just to much?

Annars då? Jo sitter och kollar på MIF som spelar mot Sundsvall. Imorgon blir det skola på morgonen, IKEA med mamma och Vera och sen på kvällen några h på konsum..

Kram

You did not..

Skrivet den: 2009-09-22 kl. 15:04:28 / Kategori:

okej alla har vi våra favoriter.. Jag kan sitta och titta på idol på youtube hur länge som helst..


I'm a genius

Skrivet den: 2009-09-22 kl. 09:35:30 / Kategori: That is that
Kanske inte jätteintressant, men kolla här



Förstår ni hur nöjd jag är. Min galiamelon, mina ärtor och böner växer och frodas.. Jag är mycket nöjd och stolt över mig själv..

Hoppas alla får en trevlig tisdag,  min har verkligen börjat på topp. Kram

still smiling

Skrivet den: 2009-09-21 kl. 20:37:32 / Kategori: naglar
Det får bli ett snabbt inlägg nu ikväll. kom precis hem från träningen och jag äter kvällsmat och tittar på tv. Ingen Daniel hemma men jag misstänker var han är..



Samma sak till kvällsmat som till lunch, fast pastan blev utbytt mot en sallad. Fetaosten och istet är självklart med.. Och här kommer bilderna på Idas konstverk..









Lovely!! Nu smiter jag så hörs vi imorgon, Kram


life is smiling at me

Skrivet den: 2009-09-21 kl. 13:14:23 / Kategori: That is that
Idag är en underbar dag. Jag har varit och hämtat och betalat våra flybiljetter.



Fy vad jag vill åka!! Men vi får lugna oss lite. Istället ska jag åka till Ida idag och fixa naglarna, nice!! Hoppas hon är snäll vid mig idag. Först blir de lunch


Knäckemacka med leverpastej, äpplebitar, snabbmakaroner med fetaost och ett (läs två, minst) stort glas iste.. Jag har upptäckt att Daniel hatar leverpastej. Han kan inte ens hålla i förpackningen, så barnslig är han. så för att retas ställer jag förpackningen ovanpå smöret så måste han flytta den, haha..

Aja, ska smita nu, men nagelbilder kommer senare.. Kram

Daniel tipsar

Skrivet den: 2009-09-20 kl. 23:00:45 / Kategori:

Sådär kl är kvart i mycket och jag och Daniel kan inte sova. Katterna jagar en tofs.. så det blir lite musik. Först ett skönt tips från mig. en låt som jag bara inte kan sluta lyssna på

Jeremih - Birthday Sex (Uptempo)



Daniel tipsar..

Jay-Z - Young Forever (feat. Mr. Hudson)

Eva Simons - Silly Boy



Kanye West ft The Dream - Walking On The Moon




Mr Hudson Ft Kanye West - Supernova



Nu ska vi försöka sova. Mycket att göra imorgon. Sov så gott

what a night!!

Skrivet den: 2009-09-20 kl. 11:12:48 / Kategori: That is that
igår var lyckat!! Efter mina timmar på konsum begav jag mig på cykel till Annie.. Hällde i mig några snabba cider och sedan drog vi in till stan. Jag på min cykel och dem i taxi, mobbat värre. Det blev raka vägen till class och dansgolvet. Jag måste säga att det var länge sedan jag hade så roligt och dansade så mycket.. hell yeah!!

På tal om roligt. Jag skrev för ett tag sedan hur lycklig jag var när jag körde bil.. Igår upplevde jag samma känlsa. Och detta när jag cyklade runt i stan.. hm..? Jag drar helt enkelt slutsatsen att jag är lycklig med mitt liv. Och jag är lycklig, i massor!! Och även om jag snart måste ta bussen till jobbet igen känns det helt okej. Det är inte farligt att jobba, inte alls..



Där har vi ju jobbet också..

Aja, ska gå och göra nytta.. Have a good one..

 


way too early..

Skrivet den: 2009-09-19 kl. 06:49:28 / Kategori: That is that
Jag gick upp halv sex idag, halv sex. Det är så tidigt att det inte ens är idag. Det var banne mig igår... Aldrig att jag tänker jobba lördag morgon igen. Inte nog med det, jag har skadat höger pekfinger och skriver nu med tummen, hur dumt är inte de??

Nu ska jag jobba några h sen har jag hål på tre h och sedan jobba igen.. Ikväll blir det förfest hos Annie och sedan ut. Ska bli skönt och supa till det lite ( lät ju lagom hemskt att säga så)

Hoppas alla hade  en trevligare lördagsmorgon än mig ;)  Skit nu går fan bussen..

Kram

over the edge..

Skrivet den: 2009-09-18 kl. 23:08:17 / Kategori: That is that

vilken kväll.. Jag tyckte det var riktigt mysigt att sticka iväg sådär med Daniel en fredagskväll relativt oplanerat.. Tyvärr vann inte Malmö, men det var otroligt spännande i slutet. Jag älskar stämningen i arenan, och all musik gör en riktigt fest- och dans-sugen..

   



Jag köpte popkorn och läsk också. Verkligen något jag längtat efter!! Imorgon är det jobba som gäller.. Först 07.45 - 14 och sedan 17 - 21.15.. Efter det blir det raka vägen hem till Annie för utgång.. nice!! På tal om utgång fick jag också höra att Frida står i baren på class ikväll. Lycka till babe!!
 
Nu ska jag sova och vila upp mig för morgondagen!! Kram och sov så gott


iih jag dör!!

Skrivet den: 2009-09-18 kl. 16:03:34 / Kategori: That is that
Hjälp hjälp hjälp.. Jag bara måste berätta vad jag och Daniel hittat på idag.. Efter att ha bestämt mig för att han inte skulle få sluta tidigare än mig struntade jag i sista lektionen. Tillsammans gick vi och hälsade på Mats på Newstravel. Efter en massa om och men fram och tillbaka har vi bokat både flygbiljett och hotell till NYC!!  avis?? På måndag ska jag dit och betala kalaset. ME LIKE



Kram


What a ... boring morning

Skrivet den: 2009-09-18 kl. 08:28:51 / Kategori: That is that
 Fy vilken tråkig fredagsmorgon.. Det är dimma ute och ser allmänt kallt ut.  Plus att jag vet att jag ska gå i skolan till kl 16, vilket gör det ännu jobbigare att gå upp.. Men jag fick skratta lite när jag såg tidningen. Ni har säkert sett bilder på annonser som passar dåligt in på olika ställen. Nu fick Kristianstadbladet också till det


Först en text om höjda premier för havsnära boende och sedan en annons om havet som granne.. Kanske inte klockren men en morgon som denna nöjer jag mig med det lilla..

Igår var jag och Carro och hälsade på Anna när hon hade hudvårdsparty. Detta var jättemysigt och vi fick testa en massa olika krämer och dy från Mary Kay. Hittade en massa saker som tilltalade mig. Priset var inte en av dem. Mest för att jag helt enkelt inte använder några krämer alls och är helnöjd med det..


Men jag tror att jag råkade anmäla mig till att vara värdinna till ett party. Är du sugen på och komma hör av dig.. och även om du inte är det kanske jag bjuder dig ändå ( mamma )

Nej nu får jag bege mig mot cykeln och skolan.. Först ska jag kolla min internetbank eftersom Daniel tagit mitt Visa-kort.. Hockey ikväll!!! me like..

Hoppas alla får en underbar och fullsmockad fredag!! kram

why not??

Skrivet den: 2009-09-17 kl. 09:39:59 / Kategori:
Sådär, en torsdagsmorgon som denna har jag fixat en ny kategori: "my music" Den innehåller inte så mycket än men det kommer.. Lägger in en låt från Daniels låtlista igen. Have fun!!

Promoe - Mammas Gata ft. Timbuktu, Supreme & Grega



På tal om Daniel. Killen väckte mig imorse och dillade något om hockey imorgon kväll.. vi får se om vi hittar biljetter som passar och isf blir de Malmö imorgon. Härligt!! Ikväll blir det hudvårdsparty hos Anna och Basse. Carro ska också med och jag har ställt in mig på en toppenkväll!!

Skola nu, men vi ses senare. Kram

hell no, we wont go..

Skrivet den: 2009-09-16 kl. 15:22:54 / Kategori: That is that

tips från coachen: Veckohandla inte ensam. Det var jättejobbigt att köra vagnen när den var proppfull. Men sen när jag kom hem var jag tvungen att ta ut två påsar ur bilen, låsa bilen, springa in med dem, låsa dörren, ut i bilen efter de två andra påsarna och sen låsa bilen igen och gå in.. jobbigt.

  

Ikväll är det fotbollsträning. Härligt att få springa av sig lite.. kram


jägersro med familjen..

Skrivet den: 2009-09-15 kl. 23:28:24 / Kategori: That is that

Detta kallar jag upplevelse. Vi satt i resturangen och sprang fram och tillbaka och spelade på en massa olika hästar. Totalt gick jag en 20 kr back vilket är helt okej.. Är just nu rätt trött och ligger redan i sängen men tänkte i alla fall lägga upp några bilder..

  

Utsikten från bordet

 

 Matte och Julia vid sitt bord och Jessica och Vera vid vårt



Jag och Vera nere vid banan

  

Daniel ville inte vara med på bild.. Att han inte lärt sig att det är jag som bestämmer..

Imorgon blir det en lång dag. Börjar tidigt också. Ska vara på praktikplatsen redan kl 8 på morgonen, men hoppas därför på att kunna gå därifrån tidigt också.

Kram


happy happy happy

Skrivet den: 2009-09-15 kl. 15:45:58 / Kategori: That is that

Vet ni när jag är som lyckligast? Det är dem stunder då jag kör bil. haha.. Att köra från A till B och bara vara. Och vetenskapen att bilen jag kör är min egen ( Ja, Daniels också men ni fattar vad jag menar) Det Känns som om mitt vardagsliv är rätt så bra. Mer än bra, jag har det verkligen toppen!! Love my life!!

 

Hur kan man inte vara lycklig om man glider runt i den här skönheten..??

Dagen har spenderats hemma framför tvn. Har dock gjort lite skolarbete. Planterar dem satans fröerna.. haha, ska bli intressant och se om det händer något..


om 20 min kommer Matte och hämtar mig och Daniel och vi ska tillsammans med övriga släkten till Jägersro. Ser fram emot en trevlig kväll!!

Kram

Pappas födelsedag..

Skrivet den: 2009-09-15 kl. 10:35:55 / Kategori: That is that

Idag fyller min pappa år. Unga 46 år. Detta firades lite enkelt igår (han fick sina presenter) eftersom vi ska iväg ikväll..

Grattis Pappa
(eftersom det faktiskt är din födelsedag hoppade jag över bilderna när du åker skridsko, men bara för att du är du)


sweet dreams

Skrivet den: 2009-09-15 kl. 00:23:57 / Kategori:
Just nu är klockan mer än vad den brukar vara.. Jag avslutade dagen på samma sätt som jag började den, 18 h sedan. Med två avsnitt av gossip girl. Så det är väl helt naturligt att jag är trött?  Orkar inte skriva så mycket mer utan lägger upp två låtar som går om och om igen på ipoden just nu. Inte dem nyaste men jag gillar känslan i dem på något sätt ( hjälp, det här börjar bli djupt. Bäst jag går och lägger mig innan jag avslöjar några riktiga hemligheter) haha


Paparazzi- Lady Gaga




Nickelback - BURN IT TO THE GROUND



 

enjoy!!
Talk to u soon..

having a good time

Skrivet den: 2009-09-14 kl. 15:52:25 / Kategori: That is that
Å högskolan gör det igen.. Sätter ut för mkt tid till lektionerna så vi får sluta tidigare. Härligt!! Så jag hinner skriva ett inlägg, äta en snabb sallad ( med massor av salladskrydda och fetaost mums) och mysa lite med Ceasar.. Även om dagen innehöll två inte jätteroliga föreläsningar så var det ändå en rolig dag eftersom jag och Alex lunchade med Vera.

 

Men hur trevligt det än var på lunchen hade både jag och Alex seriösa problem att hålla oss vakna under nästa föreläsning och det slutade med att jag skvätte vatten på henne och hon tog några kort på mig. haha


På onsdag åker Alex till Turkiet och jag måste klara mig ensam i skolan.. Nu ska jag vidare till jobbet, hoppas på att jag hittar min cykel på vägen, den var borta i morse..

Kram

It is one of those days..

Skrivet den: 2009-09-14 kl. 09:24:28 / Kategori: That is that
Idag kommer bli en lång dag. för det är återigen en sådan dag att jag (kanske) måste gå tidigare från skolan för att hinna till jobbet..

Idag var också återigen en sådan dag då Daniel väckte mig fem i sex för att ge honom busskortet. Dock tog de längre tid att hitta det idag så när jag väl gjort det kunde jag inte somna om. Så nu har jag tittat på två avsnitt av gossip girl. Ni vet, sådär lagom att göra jätte tidigt på morgonen..

Ja det var väl di hele för stunden. Imorgon är jag ledig och då ska vi på nya äventyr!!

hoppas alla får en bra start på veckan. kram


Don't even say a word...

Skrivet den: 2009-09-13 kl. 17:24:33 / Kategori: That is that
Matchen gick skitdåligt!! Eller ja, reslutatet (1-4) är dåligt och jag är dålig. Men tjejerna skötte sig bra.. Sen har jag betalat lite räkningar och mina parkeringsböter.. hmpf.. Humöret är kanske inte på topp.. Så nu ska jag gå och skala potatis istället..



Daniel försökte lära Ceasar att skala potatis, haha..

Kram på er

Im back in the game..

Skrivet den: 2009-09-13 kl. 09:57:55 / Kategori: That is that

Återigen en längre torka från min sida. Men vafan jag hinner ju inte..

Lägerskolan.. Vad man hade förväntat sig. Massor av lekar och letande av insekter. Det var över förväntan måste jag säga, men så var jag också rätt negativt inställd från början..kan också berätta att vi var i Höörs scoutstuga. Det jobbiga var att jag fick parkeringsböter när jag lastade alla saker i bilen här hemma. När vi var i Tollarp upptäckte jag att det var något på rutan. Typiskt mig!! Här har ni lägerskolan i bilder..

  

 






Jag åkte därifrån tidigare för att kunna jobba. Efter x antal timmar på konsum åkte jag hem till Matte och Julia och kollade på film. Jag somnade rätt snabbt sen när jag väl kom hem, haha.. På lördagen vaknade jag sent och efter frukosten bar det av till konsum igen. Efter ännu fler timmar åkte jag hem och tio min senare var jag hos Danni. Det skulle bli en nykter tillställning men jag tog med några cider iaf att någon annan hade glömt dricka ;) haha.. Det blev en kväll på class.. underbart skoj!! Det togs bara en bild under kvällen, jag och Carro i toakön! Annars var det en helt vanlig kväll, Jeppe var för full, Jocke för kåt, Dajana och Sara gick hem tidigare, Carro hade skoskav och jag kunde inte vara nykter..



Nu ska jag iväg och spela fotbollsmatch i regnet. Möta serieledarna, önska oss lycka till!!
hoppas alla andra också haft en toppenhelg..


bye bye!!

Skrivet den: 2009-09-10 kl. 07:59:12 / Kategori: That is that

Åker på lägerskola nu.. ses imorgon.. Have a good one..

Kram


try not to shake it..

Skrivet den: 2009-09-09 kl. 14:46:56 / Kategori:

Prova lyssna på hela låten och sitt still.. aint gonna happen..

Föreställ er nu mig ensam i lägenheten och halvstädar/plockar.. Nej jag lovar hoppar inte alls runt som galning, haha.. yeah right!


just chillin

Skrivet den: 2009-09-09 kl. 12:36:12 / Kategori: That is that
Idag är jag ledig och det spenderar jag på mitt vis. Springer mellan tvn, datorn och tvättstugan.. Rätt slappt. Daniel har fixat nya avsnitt av gossip girl till mig också, me like. På tal om Daniel så har han fått ny operationstid, skönt för honom, men jag säger inte när, det får han själv göra..


myspys på soffan.. I eftermiddag åker jag till Åhus för skolans räkning. Nu när vi har naturkunskap ska vi göra en massa praktiska hemma.. hmpf. Jag ska tydligen odla en massa för att se om de växer.. hallå jag kan inte ens hålla liv i en blomma och nu ska jag försöka få en att växa också?? We'll see about that!!

kram


loving life

Skrivet den: 2009-09-08 kl. 18:48:33 / Kategori: That is that
Jag fick inte sitta hemma idag. Vera ringde närmare tre-tiden. För mig går nej och Vera inte ihop i samma mening ( förutom nu när jag skriver att det inte går ihop då ) Så tillsammans med mamma köpte vi fika, dem kaffe och glass och jag en iste. Vi gick till tivoliparken och mös i solskenet.

Vi hade det mysigt. Nu sitter jag här igen. Kl åtta kommer föräldrarna och kollar på säsongsstarten av idol ikväll. Daniel har suttit framför datorn sedan han kom hem och är allmänt osocial..hmpf..

Imorgon är jag ledig. Skönt. ska mest fixa lite saker till skolan och annat smått och gott.. Kram till alla


who's the greatest?

Skrivet den: 2009-09-08 kl. 14:51:28 / Kategori: That is that
Har varit hemma nu ett tag. Skolan slutade redan kl 13 idag, underbart! Fick hem min blomma också

 

Är den snygg eller snygg? haha. Och, den har ståndare och pistill och foderblad.. NICE!! Jag är jättestolt men katterna försöker redan äta upp den. hmpf..

Sitter hemma och tittar på tv. helst vill jag ut en runda på stan, men vet att jag isf kommer att shoppa och jag måste spara pengar.. Men jag ska nog kunna roa mig här också..

Vi hörs, kram

way too early..

Skrivet den: 2009-09-08 kl. 08:34:06 / Kategori: That is that

Nu är klockan halv nio, och de kunde faktiskt vara värre.. Men det borde finnas en knapp på mobilen som gör att när man snoozat 4 gånger så går det inte mer.. Eller så borde jag tänka till lite från början...

Skola idag igen. Stor fördel med högskolan: lärarna sätter ut minsta lilla grej på schemat. Som idag har vi info om lägerskolan. Läraren igår berättade massor om lägerskolan (all info) och vi frågade vaf vi då skulle göra idag..? Nej tiden idag ( 1½ h på eftermiddagen) skulle vi snacka ihop oss i matlag och sådant. Men om vi gjorde de snabbt och lätt på 20 minutersfikan behövde vi inte ses dagen efter (idag)  ( Någon som fortfarande hänger med? Jag har tappat mig själv iaf ) Slutsatsen är iaf att vi slapp lektionen idag och slutar ett istället för tre!! YEEY!! 

Vi får se vad jag hittar på med min nyvunna tid.. Hoppas alla får en trevlig dag! Kram 


Gammal USAbild, sitter vid Daniels dator


too stupid for my own good...

Skrivet den: 2009-09-07 kl. 18:40:46 / Kategori: That is that
jaha, någon som är förvånad?? Var halvvägs till träning innan jag kom på att den NOG var inställd. In på Maxis parkering och ringde Daniel som fick kolla upp det på hemsidan. Sedan var det bara till att köra hem igen.. Men sådant kan hända även den bästa.

Hade hela två lektioner i skolan idag, jobbigt läge. Dock så var en av dem en "pyssel-lektion" och vi gjorde blommor, svampar och gråsuggor.. Det kommer bilder på dem när jag får hem dem. Är mkt stolt må jag säga!!

Ikväll händer det inte mycket.  Matte är här och spelar X-box med Daniel och jag är uttråkad. Borde plugga men det blir nog lite sims istället..


Daniels operation blev inte av idag tyvärr. Doktorn fick barn tydligen. så han är rätt besviken (Daniel, inte doktorn..) men inte mycket man kan göra åt saken.. Mer än och vänta på ny tid.
Vi ses senare. kram

here we go again

Skrivet den: 2009-09-06 kl. 22:44:38 / Kategori:

Jag kan ju faktiskt inte gå i stan med Carro utan att shoppa lite också..

 

liten svart sak från JC. När handlade man där inne sist?        Och en myströja från H&M.

Nu kan jag mysa när höstens mörka kvällar närmar sig. Underbart!! Imorgon ska Daniel operaras, håller tummarna för honom. För en annan är det skola som gäller. Blir en lång dag imorgon, men men..

kram och sov så gott!!

 


three years later.

Skrivet den: 2009-09-06 kl. 15:02:02 / Kategori: That is that
nej så illa är det inte men nästan. Har inte skrivit något sen i torsdags, sorry..
Shoppade i fredags med Carro. Och trots mitt shoppingförbud blev det en klänning och en jättemysig tröja.. Bilder kommer senare, lovar..Kvällen spenderades hos föräldrarna. Tittade på damerna som spelade mot Norge och spelade uno. Väldigt trevligt.



Lördagen spenderades på konsum, varför inte liksom. Det har blivit bra mycket tråkigare att jobba. Ingen Emila, eller Fredrik eller Patrik.. Nej dagen delades med Carin och Anita, hmpf... Efter jobbet var det snabbt hem för att fixa till sig, och klockan sju var vi hos Kalle i Hammar. Kräftskiva, me like!!

 

Vi åt gott och hade mycket trevligt. Efter maten kollade vi på Sverigematchen. Måste säga att det hände mycket för att vara Sverige. Inte den gamla vanliga passiva stilen på något sätt.. Efter matchen så spelade vi spel och hade massor av skoj!!

  

Så jag tackar för en trevlig kväll och efter en snabbvisit från Sara och Chatarina återvänder jag nu till jobbet..

Kram på er och hoppas ni haft en trevlig helg!!


What a day

Skrivet den: 2009-09-03 kl. 12:13:31 / Kategori: That is that
hej alls glada. Jag sitter just nu i skolan och har inte jätteroligt.. Men det roliga är att en lärare är sjuk och efter mycket om och men så är jag ( och resten av klassen ) ledig imorgon. Inte helt fel, men Daniel kommer och strypa mig när han får veta. haha han hatar när jag är ledig.. Ren avundsjuka kallar jag de..

Ikväll blir det fotbollsträning och kanske en blåbärspaj för att fira ledigheten.. me like.. Förresten så har csn också kommit och det måste nästan firas..

Have a good one!!

here we go again

Skrivet den: 2009-09-02 kl. 21:18:10 / Kategori: That is that

Haft en toppendag. Efter min underbara morgon blev det en runda på IKEA med Vera och Lina

Har ni någonsin sett tre tjejer som försöker lyfta ner en låda från översta hyllan? Jag hade bestämt mig för att inte handla så slutsumman slutade på bara lite över 1000-lappen.. heja mig. Ikväll var det fotbollsträning och efter den har jag varit på kvällspromenad med Carro. Mysigt men vi gick inte så långt. Nu ska vi färga mitt hår istället. Äntligen!!

Kram på er


What a beautiful morning

Skrivet den: 2009-09-02 kl. 11:38:50 / Kategori: That is that

Jag har haft en underbar morgon. Katterna har varit lugna och snälla, jag fick sova till lite över tio, och sen gjorde jag två toast till frukost med massor av mjölk till. Mums. Har kollat på våra bästa år och nu är det top model på tv. Om en halvtimme kommer Vera och hämtar mig och vi ska åka till IKEA. I love my life.

ps. har ett mega compeedplåster på rumpan, haha


en trött Desirée

Skrivet den: 2009-09-01 kl. 22:20:25 / Kategori:

hjälp vad jag är trött just nu. pallar inte skriva något så jag tänkte smita undan med att bara lägga upp två nya bra låtar.. Daniel tipsar. haha

T.I - Remember me 

Pitbull - hotel Room

Have fun. Får se om jag hinner uppdatera imorgon innan jag ska på roadtrip.

Kram och sov så gott


I'm a proud big sister

Skrivet den: 2009-09-01 kl. 08:17:49 / Kategori: That is that

Om en sådär 20 min kommer Vera hit. Sen ska vi ha följe till skolan. Jag ska följa min lillasyster till hennes första dag på högskolan. Hur gulliga är vi inte?? Igår frågade hon tre gånger vad hon skulle ha på sig och nu är det jag som sitter här med problem.. Det är jättevarmt ute och man kan inte ha jeans.. Men mina ben är fulla med blåmärken (paintball) och skrapsår (fotbollen) hmpf..

På tal om fotboll, matchen igår var ingen höjdare direkt, tråkig 0-0 match.. Men malmöklacken gjorde ett bra jobb!!

         

Idag ska jag gå i skolan mellan 9-16 och jobba mellan 16-21.15...snabba ryck. Men tänkte smita från skolan vid en tre iaf.. Naturkunskap är inte min grej och vi ska ut och gå på nått fält, usch usch!!

see ya!!!


RSS 2.0