myyyystorsdag

Skrivet den: 2011-06-30 kl. 23:06:40 / Kategori: That is that
Är det vädret som gör det? Eller varför blir det så mkt mysigt mys just nu? Jag älskar sommaren, helt underbar!! Ja, konsum är ju alltid konsum men det slinker ner en glass på lunchen lite oftare än under vinterhalvåret. Och med det mage, rumpa, lår-passet jag och Svensson var på idag så gjorde det ingenting.

Kvällen avrundades med hyrfilm och popkorn hos systern med Daniel. Om ni såg två stycken på en cykel genom staden ikväll så var det jag på pakethållaren och älsklingen som trampade. Vi såg just go with it, eller min låtsasfru som de så roligt översatte det till. Kan det gå fel med Aniston och Sandler? Inte denna gången iaf. En romantisk komedi som faktiskt var riktigt bra. Tur eftersom vi tvingat Daniela att se den med oss :)

Och har man semester kan man dricka vin. Ska man vara på gymmet kl 07.15 imorgon får man dricka saft :)








Malmöfynd!

Skrivet den: 2011-06-30 kl. 12:45:00 / Kategori: That is that
Har fortfarande inte visat mina shoppingfynd. Blir väl när jag använder dem istället för jag har inte tid annars. Men jag kan visa en sak jag köpte till Daniel. Bad kassörskan slå in den också så att det blev som en riktig present. Andra boken av David Batra där de samlat in roliga lappar som hängt runt om i Sverige. En rolig bok :)








sol!!!

Skrivet den: 2011-06-30 kl. 08:42:37 / Kategori: That is that
Underbart varmt och soligt väder idag igen. Känns verkligen som om sommaren är här :)  Fast de skulle bli dåligt igen till helgen, såklart.

Och när det är såhär fint ska jag vara inne på konsum hela dagen. Känns inte okej. Ibland önskar man att man var kassörska igen. Bättre betalt och så får man jobba på kvällen istället. Fast igår hann jag och Michaela med lite mys i solen ändå när vi gick till ruinen på lunchen och klättrade lite eller bara solade.













love onsdagar

Skrivet den: 2011-06-29 kl. 22:47:58 / Kategori: That is that

Man behöver inte vara ledig för att njuta av livet!! Jag har haft en underbar dag trots mina få timmars sömn och mina timmar på konsum. 

Det blev en riktig hårdkörare på gymmet, vilket kommer kännas imorgon. Men på ett bra sätt såklart. Och efteråt träffade vi Tina och Evelin och gick till Bishops och mös på uteserveringen. En ceasarsallad, ett glas vin och massor av mys senare sitter jag nu hemma och tänkte gå och nana.

TACK FÖR IKVÄLL LADIES!!!!


På en buss

Skrivet den: 2011-06-29 kl. 17:56:49 / Kategori: That is that
såhär gick det till när jag åkte bussen hem idag. Jag hade himla roligt åt att titta på folk runt omkring mig. Är det elakt? Det fina vädret lockade folket till åhus och stranden och bussen var därför mer än full. Men ändå skulle mer folk på..

 Iaf så fanns där en tant som lekte med en främmande bäbis som satt i en vagn. När barnet gjorde något skrattade hon högt och började rökhosta som tusan.. Mamman såg skeptisk ut. En annan tant stod och klagade över att alla tog bussen just nu när hon skulle åka. Antingen fick man vara på stranden längre eller helt enkelt åka hem tidigare. Nu var en dum tid tyckte hon.. En tjej stod nästan längst fram och vid varje stopp skrek hon på oss andra att gå bakåt i bussen. Och en annan tant drog en suck av lättnad när bussen svängde och uttalade sig om att det var så skönt att solen gick i moln.. Vilket moln kan man undra idag :)

Nu sticker jag till gymmet och  Carro ska få ge mig lite träningsvärk :)


min iphone!!

Skrivet den: 2011-06-29 kl. 12:57:00 / Kategori: That is that
Om jag säger att jag inte är sådär jättesmart när det kommer till tekniska prylar så är det inte många som säger emot. Inte en enda tyvärr.. Och det KANSKE ligger något i det när jag igår råkade, på något sätt, ingen aning om hur, radera eller plocka bort ALLA appar på min telefon. Ingenting fanns kvar. Jag klarade ungefär 20 min innan jag laddade ner facebook på nytt men allt det andra. Usch vill inte tänka på det. Däremot kan vi föreställa oss Daniels alla suckar om min nya bedrift. HELA VÄGEN TILL BROMÖLLA igår kan jag tala om ;)

Och  vet ni vad jag gjort nu? Jo jag har fixat telefonen. Allt är tillbaka, precis som tidigare. JAG "lagade" min telefon igen. Å yes :)  In your face Daniel, haha


en het natt

Skrivet den: 2011-06-29 kl. 08:41:24 / Kategori: That is that
god morgon. Just nu är jag inte speciellt pigg eftersom jag sovit mindre än fem timmar inatt. Fast det var det värt när Daniel fixat biljetter till premiären av nya transformers. Vi är båda två fans av dessa filmer. Och vi blev inte besvikna. Filmen var bra! jättebra :)  Robortar som krigade mot varandra, män som sprang runt och spände sig och en brud som inte kunde sluta visa upp sina ben å tuttar. Fast jag måste säga att jag saknade Megan Fox. Kärlekshistorien hade inte riktigt samma tryck i sig utan henne. Men filmen ska ses, å jälvklart på bio.

Av någon anledning såg vi filmen i Bromölla å inte i Kristianstad. Det var inte igår man var på bio där inte.. ( eller jo det var ju igår, men innan dess) En mysig biograf, fick lite amerikanske feeling från den. Men jag fick både popcorn och läsk så jag var nöjd. Ännu roligare blir det när Emma och Malin Carlsson kommer och sätter sig bredvid mig och Daniel, haha.

Långt inlägg, fattar inte hur jag hittade tid att skriva detta denna morgon. Betyder att jag kunde sovit tio min till..





lita fotboll

Skrivet den: 2011-06-28 kl. 22:05:27 / Kategori: That is that
Det var nästan bara hem och vända innan jag tog bilen ur garaget och styrde den mot Kalle och sedan mot Glimåkra. Perfekt väder för att kolla på fotboll. Kanske för varmt för att spela tyvärr. Matchen slutade 2-2 och det var en stark upphämtning från Glimåkras sida. Det får dem ta med sig iaf, tillsammans med en poäng.











en toppendag!!

Skrivet den: 2011-06-28 kl. 17:00:53 / Kategori: That is that
Jag, mamma och Vera har verkligen haft en toppendag idag. Och den är långt ifrån slut. Fast vi blev lite besvikna på oss själva i slutet när vi helt enkelt inte orkade shoppa mer. Och mamma var lite besviken på sällskapet hem på tåget men roade sig själv med att ta kort på Vera och mig. Alla mina fynd kommer senare :)









köttkärlek!!

Skrivet den: 2011-06-28 kl. 14:12:00 / Kategori:

Så jäkla härlig att man blir lite kär, haha. Charmig tjej med go dialekt. Hon låter så mysig, hihi :)


Hallå. Vi har halvtidsvila i Malmö och det...

Skrivet den: 2011-06-28 kl. 12:47:46 / Kategori: That is that

img_5741 (MMS)

Hallå. Vi har halvtidsvila i Malmö och det behövdes. Det blev lunch på torget som mamma var så snäll å bjöd på :) vi har verkligen shoppat loss men ändå inte spenderat sådär jättemkt pengar. Å solen skiner på oss. Så vi ska shoppa några timmar till och sen äta glass tycker jag. Kraaaam


ledig tisdag

Skrivet den: 2011-06-28 kl. 07:58:42 / Kategori: That is that
LEEEDIG!! efter bara en dags jobb är jag ledig igen och det är ju inget annat än underbart!! Precis som vädret. mums!! Och även om dagen helst spenderats på stranden ska jag till Malmö med mamma och syster. En riktig shoppingtur väntar men jag hoppas också på lite utomhusvistelse. Uppdatering kommer under hela dagen. Och även inatt kommer jag skriva lite. Inatt ska vi ut på äventyr ;)

Måste visa mina snygga solglasögon. Som inte är mina utan Daniels, som han har fått av sin pappa. Dessa går inte att köpa i butik gott folk.





åldersgräns?

Skrivet den: 2011-06-27 kl. 22:17:51 / Kategori: That is that

Nu när jag och Daniel bor så nära MAXI kan vi ju inte köra dit. Än mindre eftersom bilen står i ett svårparkerat garage. Så vi cyklar :) eller vi hade cyklat om Daniel haft en cykel. Den är, som många andras, spårlöst försvunnen. Så vi cyklar på en cykel. Daniel cyklar och jag sitter på pakethållaren. Ni vet så som man gjort sen man var 12. Fast är vi egentligen inte för gamla för det? Det spelar ingen roll, för satan vad mysigt vi har!!

ps, hur många gånger skrev jag cykla i detta inlägg? ;)




God lunch :) å god glass :) det är så fint...

Skrivet den: 2011-06-27 kl. 13:42:04 / Kategori: That is that

img_4689 (MMS)

God lunch :) å god glass :) det är så fint väder idag så vi gick till hamnen för en glass :) Clarissa åt igen glass å fick därför inte vara med på bild. Haha :)


Guten morgen!!

Skrivet den: 2011-06-27 kl. 08:57:06 / Kategori: That is that
Idag är det måndag igen. HÄRLIGT!! Dags att ta nya tag, fast utan tidningen denna morgon. Undrar om Kristianstadsbladet har glömt oss eller om Daniel gömt den. Idag är det också jobb igen efter lite långledigt vilket känns helt okej ändå. Jag är ju ändå ledig imorgon igen, haha.

Solen skiner idag igen, bara för er att njuta! KRAAAAM

(tyvärr var detta gårdagen outfit. Idag är det gråa konsumbyxor och en jättegrön tröja till de)


maaaaat!!

Skrivet den: 2011-06-26 kl. 19:11:17 / Kategori: That is that
Idag tog det femton minuter, en kvart att laga mat. Rätt lagom tycker jag ;) Fast det kommer ju vara i flera dagar, haha. Men skönt med en pizza med rikligt med fyllning. Jag glömmer aldrig när jag fick en champinjon på hela pizzan. Daniel har också ett "pizzakit" här hemma.



Före maten




Efter jag ätit upp :)





Första dagen på stranden

Skrivet den: 2011-06-26 kl. 14:52:20 / Kategori: That is that
Efter omständigheterna imorse visste jag att det var underbart väder i Åhus idag. Så jag ringde och väckte Svensson och tvingade med henne till stranden.. Vi tänkte mest fika lite, för det var nog för kallt för att bikini-sola. Icke! Åhus levde upp till förväntningarna och vi har haft några underbara timmar på playan. Dock ligger jag fortfarande back i antalet sovtimmar men det får vi ta igen inatt. Nu tänkte jag mest plocka och fixa här hemma istället.

KRAM




en egen fest

Skrivet den: 2011-06-26 kl. 10:05:40 / Kategori: That is that
Efter det "hårda" midsommarfirandet i fredags hade jag å systern min myskväll istället för att sticka till Åhus och party. Och vi gick all in igår med mat från Mc'Donalds och popkorn och sex and the city-filmerna. Det gjorde vi riktigt bra!! Natten blev också oväntat spännande, haha.





Att leka

Skrivet den: 2011-06-25 kl. 16:01:19 / Kategori: That is that

Det blev lite tävlingar å så igår på midsommarafton. Det var jag som kommit på lite lekar och sedan la vi till kubb å yatzy och lite annat. Men jag hittade en rolig lek på internet som jag tänkte dela med mig av, för den var så lyckad. Till leken hade vi 15 st klädnypor och det gick ut på att hitta klädnyporna på sin respektive trots att man hade en ögonbindel på sig.

Och totalt vann pojkarna med 8-2. Gissar att jag är tvungen att säga det också.. :)


Tv, telefon och internet

Skrivet den: 2011-06-25 kl. 13:16:19 / Kategori: That is that

Fördelen och nackdelen med Torsö är att min telefon inte fungerar där. Så inget facebook eller aftonbladet i Blekinge inte.

Men nu är vi hemma igen, och jag ligger framför tvn och kommer göra det ett tag till. Trots att gårdagen var lugn är vi ändå trötta. Midsommaraftonen innehöll allt det den ska göra. sill, nubbe, potatis, mys, lekar, kubb, Torsö, familj, jordgubbar, glass.


lite lek och massor av mys

Skrivet den: 2011-06-24 kl. 19:17:00 / Kategori: That is that

Vi har varit nere på stranden också här i Blekinge. Vi spelar olika spel och har lite tävlingar. Damerna mot herrarna. Herrarna leder men kvällen är ung!!



midsommarfrukost

Skrivet den: 2011-06-24 kl. 16:11:40 / Kategori: That is that
Så var det den där svårslagna midsommarfrukosten. Lika bra som vanligt men hade inte väntat mig något annat av mamma och pappa. Hela stugan är oslagbar :)

Måste också tillägga. Vi har haft lite regn men mest strålande solsken! hoppas det fortsätter på samma sätt!






God morgon!!! Å glad midsommar på er. Jag,...

Skrivet den: 2011-06-24 kl. 09:36:06 / Kategori: That is that

img_8596 (MMS)

God morgon!!! Å glad midsommar på er. Jag, Vera, Daniel å Kalle sitter i lilla bilen på väg till Blekinge och torsö. Det är föräldrarnas stuga som gäller i helgen och vi har laddat för massor av mys :) vi hörs senare! Kraaaam


min gottegris

Skrivet den: 2011-06-23 kl. 12:14:00 / Kategori: That is that

Om jag säger Daniel och godispåse vet de flesta hur det ser ut. Och ni andra kan säkert lista ut det. När Daniel går till hemmakväll för att köpa godis kommer han hem med en påse som räcker i fem dagar minst. Och jag hade mina aningar när Daniel tog på sig att köpa godis till midsommar. Jag hade mina aningar att köksvågen inte skulle räcka till, men det gjorde den, haha. Tycker om honom, min Daniel :)


God morgon. Det är med blandade känslor ja...

Skrivet den: 2011-06-23 kl. 07:23:32 / Kategori: That is that

img_4562 (MMS)

God morgon. Det är med blandade känslor jag åker till jobbet idag. Det kommer vara mkt att göra eftersom alla ska handla till imorgon, vilket är roligt! Men jag kan knappt vänta tills jag slutar för då är jag ledig tills på måndag,   iiih   :) å på tal om bilden, jag älskar skånetrafikens sommarkort :)


en fotbollsträning.

Skrivet den: 2011-06-22 kl. 22:07:21 / Kategori:

Ikväll var det sista träningen innan det två veckor långa uppehållet. Men tyvärr ville inte bussarna som jag ville och livet blev lite för stressigt för att jag skulle hinna dit i tid. Därför tog jag det lugnt och valde att komma efter en timme. Tänkte titta lite och vara med på snacket efteråt. Just när jag kom skulle alla beställa pizza. Skulle ljuga om jag sa något annat än att det passade mig utmärkt. Även om det blev en kycklingsallad istället. Men det kändes sådär impulsivt och fint. Riktigt riktigt mysigt ;) Och medans vi väntade på att maten skulle bli klar spelade herrarna till sig en seger framför oss. Vilken onsdag :)


hört på bussen idag.

Skrivet den: 2011-06-22 kl. 18:20:39 / Kategori: That is that
Jag sov det mesta av bussfärden hem idag. Helt slut faktiskt. Men jag lyckades ändå höra några visdomsord från kidsen längst bak i bussen.

"som man raggar får man ligga"



två skåp

Skrivet den: 2011-06-22 kl. 12:33:00 / Kategori:

Trots vår snabba tur till ikea fick vi med oss hem två träpluggar-möbler som skulle byggas ihop ala ikeastyle. Jag byggde ihop den ena redan i söndags och Daniel byggde ihop den andra igår. En var, hur rättvist som helst ;) Nu ska vi bara fylla dem å styla dem lite. Babysteps :)





tidig morgon

Skrivet den: 2011-06-22 kl. 05:57:11 / Kategori: That is that
God morgon. Klockan är nu sex på morgonen vilket kan tyckas jättetidigt. Det är jättetidigt. Men mindre tidigt om man varit uppe sedan klockan fem och varit ute och gått inte mindre än 40 min. Niklas har skadat foten och hoppar nu fram på tre ben, så jag får dras med Daniel och hans träning för tillfället. Men det var härligt att ut och gå. Framförallt eftersom jag kan gå och lägga mig igen i två timmar. Eller om jag ska städa, har inte bestämt mig ännu.






så jäkla härligt!!

Skrivet den: 2011-06-21 kl. 22:04:33 / Kategori:

Ikväll var en riktigt bra kväll. Varmt och soligt, Anna vid grillen och tre poäng till wäs brudar. En bra avslutning innan sommarupphållet kan man ju säga. Att vinsten var mot serieledarna Osby gjorde inte saken sämre utan mycket mycket bättre!! HÄRLIGT JOBBAT TJEJER!!!

Nu ligger jag äntligen på soffan. Ska kolla på jersey shore och sedan gå och lägga mig. KRAAAAM





På språng!! Från ett ställe till ett annat...

Skrivet den: 2011-06-21 kl. 18:02:28 / Kategori: That is that

img_6012 (MMS)

På språng!! Från ett ställe till ett annat. Jag bokstavligen sprang från gymmet hela vägen upp i lägenheten, lagade två goda kycklingwokar (en till mig å en till Daniel). Nu är jag på wä ip igen för en ny omgång i kiosken. Sen kommer jag somna gott, haha.


morgon, middag, kväll

Skrivet den: 2011-06-21 kl. 15:23:42 / Kategori: That is that

Heeejj
Nu är jag hemma efter en halv dag på jobbet. Handlade lite också och försökte vara nyttig. Så tänkte passa på att njuta en halvtimme med lite frukt och gossipgirl på tvn. I reklampauserna läser jag hänt bild som kom i brevlådan idag. Resten av shoppingen hamnar i en kycklingwok efter gymmet. Ja inte brödet kanske, haha.








gamla bilder i nytt format

Skrivet den: 2011-06-21 kl. 12:06:00 / Kategori: That is that

Medans jag är på konsum och sliter får ni njuta av lite gamla bilder i nytt format. En app som gör att bilderna ser ut som gamla fotografier. Den första bilden är på mig å Moa runt juletider (granen står i hörnet) och den andra är från när jag och lillasyster hade picknick på stranden nu i påskas tror jag.


tisdag är inte lika med söndag

Skrivet den: 2011-06-21 kl. 06:25:55 / Kategori: That is that
hjälp!! Jag vaknade idag och direkt så tänker man ju "vilken dag är det idag, och vad ska jag göra?" Ganska snabbt kom jag fram till att det var söndag och att jag faktiskt var helt ledig idag. HA vilket jävla hån. Det är tisdag och jag ska jobba det tidiga passet idag. Typsikt. Men men, fördelen är ju att jag får sluta tidigt också så får tänka på det istället.

Midsommar närmar sig, och tidningarna skriver om risk för regn och förhöjda priser på jordgubbarna, precis som alla andra år. Vi ska till stugan i år. precis som förra året. Och då var det helt perfekt.






haha, jag älskar denna bilden på Vera och Kalle :) Men jag förstår dem, midsommarfrukosten är inte att leka med.









Från Malmö

Skrivet den: 2011-06-20 kl. 23:01:52 / Kategori: That is that
Det har varit en riktigt härlig kväll! Malmö vann mot Kalmar efter två snygga mål och det var inte heller sådär kallt som jag trodde det skulle bli, nu när jag glömt mössan hemma. Och här är de fina bilderna jag tog :) Tyvärr är ju det nyuppsatta nätet framför ståplats numera, som en del av straffet efter vad som hände i Helsingborgsmatchen. trist..








Heeeeeej!!! Jag och Daniel är på väg hem f...

Skrivet den: 2011-06-20 kl. 21:27:28 / Kategori: That is that

img_8208 (MMS)

Heeeeeej!!! Jag och Daniel är på väg hem från Malmö efter en härlig vinst. Jag har också fotat lite med mina nya inställningar, love it. Ska visa så snart vi är hemma, vilket inte borde ta alltför lång tid, Daniel kör. Kraaaaam


glass i stora lass!!

Skrivet den: 2011-06-20 kl. 15:57:00 / Kategori: That is that
Jag har fått en ny favoritglass denna sommar. Ja, fast all glass är min favoritglass (utom lakrits, usch). Men om pärondaimglassen finns tar jag den. Allt det goda från en daimglass och päron till de, mums! Att den är stor gillar jag också, haha ;)


Glad sommar!!

Skrivet den: 2011-06-20 kl. 10:39:00 / Kategori:
Jag hittade ett spik på utsidan av vår ytterdörr. Där ska ju hänga något tänkte jag. Och sedan hittade jag en "skylt" på borett. Vad passande.. :) 


Midsommarveckan

Skrivet den: 2011-06-20 kl. 07:54:31 / Kategori: Cissi och Ceasar
good morning bitches och välkomna till midsommarveckan. Alla vi som jobbade i en matbutik förra året vet vad det innebär, till er som är nya i butiken säger jag extra välkomna till. Denna vecka är början på resten av sommaren, speciellt i en sommarbutik som vårat konsum i Åhus. Och det är dit jag är påväg nu.

Kollade in appstoren igår och hittade massa appar till kameran. Skoj för mig som inte kan något med bilder ändå. Mer än att ändra färg på dem typ, haha. Så det kommer jag leka med ett tag.

KRAM och igen, välkomna till midsommarveckan :)


Kioskansvarig!!

Skrivet den: 2011-06-19 kl. 20:50:00 / Kategori:

Jag har varit kioskansvarig på wä ip ikväll när brudarna mötte Sjöbo. Grymt effektiv och där var en man som på ett bra sätt kommenterade att jag började bli llite dryg när jag först tar betalt vid entrén, sedan i kiosken och till sist vid grillen :) Men det gick bra idag, för Bettan och mig :) Mindre bra på planen och vi fick en uddamålsförlust..Dem är inte roliga någonstans..  
 


den fina spisen

Skrivet den: 2011-06-19 kl. 18:08:00 / Kategori:
Vi har ju två spisar i vår lägenhet. En gammal ful en i köket som vi lagar mat på och en fin i vardagsrummet som vi inte får använda ;)  Fast den är iaf fin. Här kommer före- och efter bilder.




ikea en dag i juni

Skrivet den: 2011-06-19 kl. 12:39:04 / Kategori: That is that
Vi är redan hemma från vår tur till ikea. Och vi har redan en lång inköpslista till hemleverans. Älskar vår mazda, men bra att lasta i är den ej. Att gasa med, desto bättre ;)  Turen blev rätt lyckad även om jag hade velat ha hem lite till och måste bearbeta Daniel ett tag till om några saker.






Vi avslutade med en 17kronors-fika. Två kanelbullar och en dricka.


En morgon.

Skrivet den: 2011-06-19 kl. 09:37:48 / Kategori: That is that
God morgon denna söndag. Vi har varit uppe sedan klockan åtta och har hunnit med en frukost på fantasi med underbaraste syster. Proppmätta och nöjda. Få frukostar kan mäta sig med dem på fantasi, men de kommer en riktig utmanare på fredag. Nu sitter tre förväntasfulla personer i bilen till Ikea. Hörs sen!

kvällen

Skrivet den: 2011-06-19 kl. 02:01:18 / Kategori: That is that

Finns nog inget bättre än sängen egentligen. Speciellt när både jag och Daniel ligger i den. Och här är vi nu, hemma efter en lagom blöt runda på stan. Istället för t-baren hamnade vi på o'learys för lite snack och planering av morgondagen. Hög mysnivå!!

Nu säger vi godnatt och släcker lampan. Ses tidigt imorgon bitti!!


Hej!!! :) jobbdagen är slut, äntligen!! Så...

Skrivet den: 2011-06-18 kl. 22:25:22 / Kategori: That is that

img_2658 (MMS)

Hej!!! :) jobbdagen är slut, äntligen!! Så nu sitter jag på handelsbaren med Daniel, Vera och Alex. En cider å en chokladpudding är redan nere. Senare ikväll  ska vi till t-baren och dansa hoppas jag. Hoppas alla får en underbar lördagskväll!!


God morgon. Jag har slängt in ett studiebe...

Skrivet den: 2011-06-16 kl. 07:22:44 / Kategori: That is that

img_1422 (MMS)

God morgon. Jag har slängt in ett studiebesök hos mamma på skolan denna torsdagsmorgon. Jag har kört Daniel å Co. till jobbet och väntar på att konsum öppnar så jag kan åka dit och jobba lite där :) min semester är nu nere i tre dagar är jag rädd för, men men. Imorgon SKA jag ha sovmorgon :) men nu ska jag vandra runt lite på min gamla högstadieskola :) kram på er!!


ännu mer the place

Skrivet den: 2011-06-15 kl. 19:31:00 / Kategori:
ja, det vore fy skam om jag inte gjort annat än lagt ett trägolv idag. Jag fixade till våra nya glasskåp också. Älskar våra shotglas från miami!! Men var ska jag ställa ramen? :)

Och när jag ändå håller på, kan man ha en stor tavla i badrummet?





the place!!

Skrivet den: 2011-06-15 kl. 14:50:46 / Kategori:
heeeeeej

Idag är jag ledig. Typ hela dagen tills jag ska hämta Daniel ikväll vid tio. Så idag är det lägenhetsdag. Och jag har fått massor gjort. Kan bero att jag har varit uppe sedan klockan sju då jag började tvätta. Jag vill verkligen få det fint här hemma. Daniel kommenterade igår hur pedantisk jag blivit. Jag gillar det!! Inte Daniel ;)  
Och även om här är långt ifrån klart så tänkte jag ändå bjuda på några småbilder. Och jag lägger upp en helt ny kategori också. The place.



På vår balkong. Vi hade ingen balkong i förra lägenheten, därför är det extra roligt här ute. Det tycker både Cissi och Ceasar. Idag har jag lagt trägolvet. Rätt nöjd med mig själv faktiskt. Nu ska där dit lite hyllor och massor av blommor och växter. Fast de får vi ta sist. För annars vissnar de innan vi är klara, haha.

skolan..

Skrivet den: 2011-06-12 kl. 14:50:00 / Kategori: That is that

Nu är skolan och slut och jag har sommarlov. Men eftersom jag bloggade dåligt om det här i slutet har jag missat några guldklimpar. Här har ni en kort film på Tommy när han försökte lära oss spruta eld. Jag var sjukt sugen och och testa men ingen annan gjorde det och jag hade inte riktigt den rollen i klassen att jag hade gjort det själv. Kanske lite tråkigt när man hade chansen men inget jag kommer ha ångest över heller :)




att jag lever

Skrivet den: 2011-06-12 kl. 06:30:27 / Kategori: That is that
Att jag ens rör på mig just nu är ett under. Jag är helt slut i kroppen och ändå gick precis upp klockan sex för att åk och jobba. Känns sådär när jag ska jobba till kl 21.15 och inte är hemma förrän halv tio igen.. Dagens höjdpunkt lär bli min tre-timmars-lunch där jag fixat in mig hos Daniels föräldrar för lite mat. Hoppas på att hinna med en liten tupplur och en kort powerwalk också.

Men men, nu blir de konsum igen. :) Kram på er


Ps. det är alldeles för lite repsons från övriga för att jag ska blogga mer än jag gör just nu ;) 



torsdagsmorgon

Skrivet den: 2011-06-09 kl. 09:42:32 / Kategori: That is that

God morgon. Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon och sen helg. Men det spelar ingen roll eftersom jag ska sitta inne på konsum varje dag och kväll nu fram tills på tisdag. Då jobbar jag bara på eftermiddagen. Jag tänkte lägga upp lite bilder på cicci och ceasar som Emil tog på dem när det var kalas i måndags. Så fina är de.

Och så småningom kommer det upp bilder på vår lägenhet också. Men vi är liksom inte ens i närheten av var jag vill vara. Mycket som fortfarande fattas. Men i tisdags var vi och beställde nytt köksbord å snygga stolar. Har dock inte fått det än. Sen ska de upp kakeldekor, installeras en diskmaskin och vi vill ha en ny spis i köket. Sen kanske det börjar likna något. I sovrummet fattas en tv, en byrå och lite smått och gott :) Balkongen behöver också jobbas med en del.

Det var det, hörs senare ;)






again!!!

Skrivet den: 2011-06-07 kl. 20:45:57 / Kategori: That is that
haha, här är jag. Riktigt länge sedan sist, och anledningen till att det blev såhär är en förjävlig baksmälla. Jag orkade inte efter en blöt lördag och sen vet vi hur det slutade. och ju längre tiden gick desto viktigare kände jag att anledningen till att jag skrev igen var tvungen att överträffa allt de andra jag gjort vilket är svårt..

Men jag vill inte se bakåt. Eller jo de är helt okej för jag har haft underbara veckor. Men nu ser vi fram emot sommaren. Och jag är redo. Jag har skaffat ett sommarkort till skånetrafiken, midsommarafton är planerad och timmarna på konsum går inte att räkna så många de är.

Idag var sista dagen i skolan för denna termin och klass, och satan vad glad jag är för det. Nu hoppas jag att jag får tillbaka det mesta av min gamla klass så jag kan bli samma gamla glada Dessi. Och idag var första dagen på nya gymmet och jag har återförenats med löpbandet. Vi verkar fortfarande vara vänner och jag har verkligen hittat glädjen i att träna igen. Hoppas den håller i sig.

Så idag kändes som en bra dag att börja blogga igen. Hoppas ni håller med mig!!


RSS 2.0