Synd

Skrivet den: 2014-10-31 kl. 17:38:43 / Kategori: That is that
Nu ska det syndas, haha! Pepsi framför mig och en cheeseburgare på väg. Ikväll är det min kväll!




En liten nörd

Skrivet den: 2014-10-31 kl. 11:28:00 / Kategori: That is that
Vilken liten gymnörd jag är :) Aldrig tidigare har jag använt gymmet när vi varit på semester. Någon joggingrunda på Hawaii fanns i bagaget samt x antal småvandringar till olika utsiktplatser som brukar bli svettiga. Men gym, aldrig! 

Ska jag vara helt ärlig känner jag mig äckligt duktig och äckligt nöjd med mig själv. Väldigt oattraktivt kan jag tänka mig.. Nu får vi se vad det blir av resten av dagen!






Axon-frukost!

Skrivet den: 2014-10-31 kl. 09:32:25 / Kategori: That is that
Jag klarar mig rätt bra ändå. Axon-frukosten ser ut såhär på hotellet. Jag har inte kunnat väga maten (kände att det var att ta det liiite för långt) men jag börjar bli bra på det här med ögonmått nu. Jag känner mig trygg i mina val vilket känns super!!




Tidig middag

Skrivet den: 2014-10-30 kl. 19:22:55 / Kategori: That is that
Efter shoppingrundan tvingade jag ut Daniel på en tidig middag så jag kunde hålla mitt fönster på 8 timmar. Det känns verkligen super hur jag har skött mig idag och imorgon ska de gå lika bra. Fram till fyra i alla fall ;) 

Det blev Jensens Bøfhus till middag och jag tog fitnesskyckling och sallad. Detta går ju som på räls!




Shoppa shoppa

Skrivet den: 2014-10-30 kl. 16:15:24 / Kategori: That is that
Vi har åkt Stockholm runt idag känns det som. Fast så många påsar har vi inte ännu. Vi jobbar på de, haha 






Hoppsan

Skrivet den: 2014-10-30 kl. 12:46:58 / Kategori: That is that
Hoppsan! Kolla vad jag hittade i resväskan. Även om vi är på "semester" så är jag mitt uppe i träningen med axon, så jag har fått planera denna resa väl. Både kost, träning, promenader, shopping, semester och avkoppling ska få plats. Att sköta kost och träning hemma är den enkla biten, och det är nu den verkliga utmaningen kommer. Att hitta balansen utanför vardagen också. 




PW i Stockholm

Skrivet den: 2014-10-30 kl. 09:02:11 / Kategori: That is that
Good morning bitches! Hoppas allt är bra med er. Jag och Daniel har precis varit på en morgonpromenad genom Stockholm. Fråga mig inte vart vi gått för mitt lokalsinne kommer från pappa och är obefintligt. Men Daniel ledde mig tillbaka till hotellet i alla fall och vi ska strax inta frukost innan jag ska till gymmet på systerhotellet rakt över gatan. 

Önska oss en trevlig dag!!




Framme

Skrivet den: 2014-10-29 kl. 22:01:44 / Kategori: That is that
Vi kom fram på utsatt tid och lyckades hitta hotellet, checka in och lokalisera rummet lagom till paradise hotel. Livet!! 




En kväll på ett tåg

Skrivet den: 2014-10-29 kl. 19:02:21 / Kategori: That is that
Jaha, här sitter jag på ett tåg. Vi har några timmar kvar till Stockholm, men det är inte så farligt. Jag har ju världens bästa sambo bredvid mig. Och den konstigaste måltid jag någonsin haft med mig på ett tåg. Men vill man så går de! :)





Skoj på jobbet

Skrivet den: 2014-10-29 kl. 15:07:09 / Kategori: That is that
Så här skoj hade vi på jobbet igår. Jag blev ansvarig för att hålla i några bilduppgifter de sista vi gjorde innan lovet. Sista lektionen innan lovet, hur många är på hugget då? Så vi gjorde lite julpyssel och tog lite roliga foto. Lagom ansträngande! 




God förmiddag!

Skrivet den: 2014-10-29 kl. 11:31:38 / Kategori: That is that
Hej hopp!
Först hade jag tänkt att gå upp tidigt idag för att hinna med så mycket som möjligt. Sedan tyckte jag att det var dumt och att jag skulle passa på att sova ut istället. Och nu känner jag mig jättestessad, haha. Jag har iaf packat hälften och varit ute på en timmes promenad. Nu ska de fixas lunch innan jag ska städa lite och sen gå till Ida och fixa naglarna! 


Syrran följde med på promenaden igår trots reflexvästen. Idag fick jag däremot gå själv! 

Höstlov

Skrivet den: 2014-10-28 kl. 18:02:32 / Kategori: That is that
Sådär, nu har även jag höstlov. Så jag och Daniel passar på att smita iväg till Stockholm en runda. Fast först ska jag ha en ledig dag här hemma!  Tack syrran och mamma för att ni tar hand om lägenhet och katter när vi är iväg! 

Jag smet iväg en runda till gymmet innan. Har ju inte varit där sedan i fredags. Ett spinningpass kunde jag bara drömma om, men jag körde lite styrka. Om det var rätt eller fel beslut får jag veta imorgon antar jag ;) 




promenader

Skrivet den: 2014-10-28 kl. 12:42:00 / Kategori: That is that
Numera går jag ju en timme om dagen. Promenader som jag i början hatade men nu ser fram emot mer och mer. De har helt enkelt blivit en del av min vardag (Och ett underbart sätt att spendera en timme med mamma eller syrran) 
 
Martin skrev ett bra inlägg om promenader för ett tag sedan som fick mig att se dessa på ett nytt sätt. Ni hittar texten här. Han avdramatiserar det här med promenader på ett snyggt sätt tycker jag. Ett sätt som fick mig att uppskatta dem mer! Men jag ska inte säga så myket mer utan ni får läsa de själva!
 
 
 
 

Smaljeansen

Skrivet den: 2014-10-28 kl. 07:39:24 / Kategori: That is that
Ni vet de där jeansen man har i garderoben som är alldeles för små? Imorse testade jag dem, och kunde utan några som helst problem både få dem över rumpan och knäppa dem. Då upptäckte jag att de var rätt fula så de slutade med att jag slängde dem, haha 




Det här blev ju konstigt!

Skrivet den: 2014-10-27 kl. 19:12:52 / Kategori: That is that
Jag och Daniel sitter hemma när Malmö spelar. Vad hände där? 

Nej, eftersom både jag och Daniel är genomförkylda tog jag beslutet att vi skulle stanna hemma igår. Och Daniel var inte svårövertalad. Vi hade helt enkelt inte orkat. Hade vi orkat hade jag hellre gått till gymmet! En promenad med mamma har det blivit idag i alla fall.  Jag försöker skynda långsamt med träningen nu. Det går inte att stressa fram något med en förkylning i kroppen! 


Heja malmö!!

Pyssla

Skrivet den: 2014-10-27 kl. 14:35:40 / Kategori: That is that
Idag har jag roat mig med att riva isönder en mattebok och gjort en julgran istället. Trogna läsare kanske känner igen granen från förra året. Kan detta vara något roligt för kidsen måntro? 




What ever you want!

Skrivet den: 2014-10-27 kl. 09:17:37 / Kategori: That is that
Jag väljer det första alternativet! 

Dessa quotes får mig att känna mig stark. Jag blir motiverad av att fortsätta med det jag håller på med genom att läsa dem. Att lägga på mer vikter på gymmet. Att ge mig ut på promenader i regnet. Så jag kommer fortsätta lägga ut dessa quotes. Kanske är där ett eller två som berör dig också. Ett eller två som får dig att köra ett svettigt pass eller en härlig promenad i höstvädret. Vi mår bättre av att träna. Du är lyckligare efter ett avslutat pass. Och om jag på något sätt pushat dig så hade de gjort min dag!




Lite piggare!

Skrivet den: 2014-10-26 kl. 16:17:55 / Kategori: That is that
Det här mellanmålet fick fart på mig lite. Synd bara att jag vill ha mer! Nu ska jag försöka städa lite innan Daniel kommer hem. Vi är nog båda överens om att det är bättre om jag städar när han inte är hemma :) 


Söndagen blev inte vad jag tänkt, men man behöver sådana här dagar också! 

Inget IKEA

Skrivet den: 2014-10-26 kl. 13:34:00 / Kategori: That is that
Planen var IKEA idag men eftersom det visade sig att syrran inte skulle ha något utan följde med för min skull, och att jag inte skulle ha något utan skulle följa med henne bara, kändes det rätt onödigt. Jag sparar pengarna inför Stockholm istället. Frågan är vad jag ska hitta på nu istället. Gymmet är tvyärr inget alternativ, men jag är rastlös som fan!
 
Jäkla söndagar!
 
 
Bara sletna bilder på mig idag, haha
 

Osminkad, nyduschad och glad!

Skrivet den: 2014-10-26 kl. 09:43:17 / Kategori: That is that
God morgon! 
Jag har tagit en riktig långdusch och sedan friskförklarat mig själv. (De gör man alltid efter en långdusch) Spinning blir det såklart ingen men annars ska nog söndagen fortsätta som planerat! 

Långdusch ala Dessi.

Tid att:

-Hitta rätt värme (precis under brännskadevarmt) och mysa en stund: 10 min 
- schampoo: 5 min
-balsam: 5 min
- göra sig redo för att stänga av vattnet: 8-10 min
- sitta och mysa i badrummet innan man är redo att gå ut i kalla lägenheten: ytterligare 10 min. 




Jag och Tarzan

Skrivet den: 2014-10-25 kl. 18:58:27 / Kategori: That is that
 Blä! 
Jag fick ge upp helt och hållet och erkänna mig själv sjuk. Jäkla ball med lov asså! Så ikväll ska jag ligga nerbäddad tillsammans med paddan och en jäkla massa filmer. Mest tecknat hade jag tänkt mig. Så nu är det jag och Tarzan!

Jag hoppas att genom att erkänna mitt öde ikväll så kommer jag må bättre imorgon. Jag har planer jag inte vill ställa in. Håll tummarna för mig!





Sleten som få!

Skrivet den: 2014-10-25 kl. 14:59:11 / Kategori: That is that
Det är inte mycket nytta de har haft av mig idag, men lite. Jag har lekt chaufför och kört lite mini-cooper i alla fall. Nu är vi på plats i den nya lägenheten där jag hamnat i soffan och tittar på när andra jobbar. Livet på en pinne! 




Gnälligare än en man!

Skrivet den: 2014-10-25 kl. 10:03:41 / Kategori: That is that
Noooo!!
Jag är sjuk! Kände förkylningen komma smygande redan igår och imorse vaknade med rejält ont i halsen. Förkylningen är ett faktum, och det var bara att ställa in morgonpasset på gymmet. Nu är vi på väg till Daniels mormor för att hjälpa till och flytta. Jag är tydligen gnälligare än en man med en ordentlig förkylning, haha 




Mysfredag!

Skrivet den: 2014-10-24 kl. 20:12:52 / Kategori: That is that
På fredagar ska det mysas. Mysa gör man bäst med tjejerna, så ikväll är vi hos Alex. Vi har ätit gott (ala Axon såklart), jag har druckit en energidricka och vi kollar just nu på idol. Fast jag är rädd för att jag somnar tidigt ikväll. Det är också typiskt fredagar! 






Samtal från polisen

Skrivet den: 2014-10-24 kl. 14:02:36 / Kategori: That is that
Nu ska jag snabbt hem och byta om till träningskläder och sedan trava iväg till polisen. De ringde igår och frågade om jag tappat något. Snabbt tänkte jag tillbaka på helgens utgång, men kom ju på att jag var nykter på Grand i lördags och hade full koll på läget. Och jag saknade ingenting. Då säger de att de har mina nycklar. What!? De hade jag ju i fickan. Hade använt dem en timme tidigare när jag låste dörren innan jag gick.. Icke att de låg i fickan! Men hur någon lyckats hitta dem och lämna dem till polisen, och de faktum att polisen hittar ägaren och ringer upp, på mindre än en timme är en gåta. Jag hade inte ens saknat dem. Typiskt min jävla tur enligt syrran, haha! 




Hihi livet!

Skrivet den: 2014-10-24 kl. 06:59:38 / Kategori: That is that
Man måste älska fredagar! Alla är så glada då :) 






Kvällens pyssel

Skrivet den: 2014-10-23 kl. 21:23:22 / Kategori: That is that
Mina pinnar har klistrats på en glasburk och sedan fått ett flätat band runt sig. 

Jag var ordentligt trött efter spinningen och huvudet känns helt slutkört. Så jag var inte alls sugen på att sätta mig och pyssla. Men när jag väl kom igång så var det såklart roligt. Jag fick tips på de här lyktorna på Facebook och ville gärna testa för att se om de var något att göra med kidsen. Jag tyckte den blev himla söt, fast den behöver nog några kompisar. Ut och plocka mer pinnar, haha!!









Samla pinnar

Skrivet den: 2014-10-23 kl. 16:27:22 / Kategori: That is that
Nu är jag ute och samlar pinnar igen. Vad det blir får ni se senare ikväll eller imorgon för snart är det dags för spinning. 





Mer fitnessguru

Skrivet den: 2014-10-23 kl. 12:54:47 / Kategori: That is that
Sista nu!
Ibland hinner jag inte med mellanmål hemma och då är dessa tillåtna istället. Bra mycket lättare att ta med än en burk med hallon och keso (fick jag lära mig den hårda vägen). 

Onewhey är riktigt goda, och en av de proteinbars som jag tycker mättat bäst. Finns i smakerna chocolate crisp, orange chocolate, mint chocolate, coconut, gingerbread, apple pie och banana chocolate. Jag har testat chocolate crisp, apple pie och banana chocolate. Alla tre var jättegoda så jag kommer nog våga testa någon ny smak nästa gång. Frågan är bara vilken :) 





God morgon Kristianstad

Skrivet den: 2014-10-23 kl. 07:32:32 / Kategori: That is that
God morgon! Det känns som om klockan är jättetidigt men det är hon ju faktiskt inte. Jag står på stationen även denna morgon och ska hämta hem Madrid-resenärerna. Gissar att de inte är jätteglada efter matchen igår. Vi tar dem hemma istället!! 

Hoppas ni får en trevlig torsdag! Snart är det lov!!!




Potatisskal och kramp i vaden

Skrivet den: 2014-10-22 kl. 18:57:15 / Kategori: That is that
Hej hallå!
Här står jag och skalar potatis och gör tåhävningar samtidigt. Ikväll spelar Malmö och medans Daniel är på plats ska jag bjuda syrran på en god axon-middag. Vi får sitta framför tvn och skrika istället :)




Sömnig

Skrivet den: 2014-10-22 kl. 15:41:41 / Kategori: That is that
Jag är jättetrött nu. Och eftersom jag redan bestämt mig för att idag är min gymfria dag tänkte jag blunda lite på soffan nu. Senare är det dags för en promenad med mamma innan jag ska laga mat till min fina syster :) 


Gammal bild. Sommar hade suttit fint :)

Tidig onsdag!

Skrivet den: 2014-10-22 kl. 06:10:45 / Kategori: That is that
Sådär. Nu har jag varit och lämnat Daniel och Thomas vid tåget för vidare färd mot Madrid och sedan varit ute och gått en timme med fina, spralliga, härliga Jennifer som det var alldeles för länge sedan jag träffade. Självklart att den enda tiden vi båda kunde var klockan fem på morgonen, haha. 

Nehe, nu ringer snart den vanliga klockan så det är dags att gå och fixa till både mig och matlådan. Kram på er och ha en underbar onsdag!!




Men...

Skrivet den: 2014-10-21 kl. 21:41:36 / Kategori: That is that
Men. Vad hände här nu? Jäkla tid att gå upp kan man tycka. Undras vad det är som händer imorgon.. 




Sommaren 2014

Skrivet den: 2014-10-21 kl. 15:21:27 / Kategori: That is that
Jaaaa! 
Mina bilder är här! Jag har framkallat bilder från sommaren. Allt från summerburst, Rhodos och Östersund till Kivik, träningspass, party och en och annan malmöbild är med. Jag tror vi har en bild från ett fint bröllop där också ;) 
Och massor av bilder på nära och kära. 

Nu ska vi se vad jag ska hitta på med dem :)





Stanna i sängen

Skrivet den: 2014-10-21 kl. 08:15:52 / Kategori: Cissi och Ceasar
Det var inte helt lätt att bädda imorse. Ceasar tyckte helt enkelt att vi skulle stanna i sängen idag. Jag höll med honom såklart, men det var helt enkelt inte ett alternativ. För mig i alla fall. Idag kör jag på mycket vilja, men det är också då jag får som mest gjort! 




Här är en trött tjej!

Skrivet den: 2014-10-20 kl. 21:36:19 / Kategori: That is that
Jag har spenderat för många timmar på för många gym denna eftermiddag/kväll. Jag är helt slut och mår helt underbart! Det blev ett tungt ben och mag-pass på actic direkt efter jobbet. Efter att jag var hemma och åt snabbt träffade jag sedan syrran på fitness 24seven för en timme på löpbandet där. Nu ska jag på något sätt orka in i duschen för att sedan krypa ner i sängen till paradise hotel. 


Trött, lycklig och med en riktigt snygg träningströja. 

Nästa lilla grej från skåpet!

Skrivet den: 2014-10-20 kl. 14:37:23 / Kategori: That is that
Jag använder mig av one heat day och one heat night varje dag (och natt.) Detta är kapslar som jag tar vid olika tillfällen under dagen och precis innan jag går och lägger mig för ökad fettförbränning. De ska också minska sötsuget, förbättra kvaliteten på min sömn och ge mer energi. Funkar för mig! 

Också från fitnessguru.com 




Pigg på måndagsmorgonen!

Skrivet den: 2014-10-20 kl. 09:48:54 / Kategori: That is that
Nu är jag sådär äckligt pigg igen! Men vi får se hur länge de varar ;) 




Mer mat!

Skrivet den: 2014-10-19 kl. 19:04:30 / Kategori: That is that
Det blir fler matbilder idag! 

Det har varit en grym söndag och jag var precis ute och gick i regnet med mamma. (Vi trodde vi väntat in uppehållsväder men icke.) Efter promenaden förbereddes dagens sista måltid. En rulle med kassler, philadelphiaost och sallad. Jag var så sjukt sugen på nattamat igår natt så det blev en egen variant av en kebabrulle, haha! 



Filmmys med sambon nu. 

Mellanmål!

Skrivet den: 2014-10-19 kl. 16:20:45 / Kategori: That is that
Regnet öser ner utanför lägenheten, och slutar det inte snart kommer dagens promenad att förläggas inne på gymmet. Fast det är väldigt mysigt och sitta inne med balkongdörren öppen och lyssna på hösten. 

Syrrans lilla juicemix igår inspirerade mig lite. Mest till att använda de snygga glasen som inte använts så mycket men ändå. Idag till mellanmål blev det därför en smoothie med lättkvarg, frysta hallon och blåbär, samt lite fun light -wild berries. Mycket gott och mättande. Till detta blev de x antal gram cashewnötter, allt enligt axons mått mätt :) 




One amino

Skrivet den: 2014-10-19 kl. 12:44:21 / Kategori: That is that
One amino är en favorit i mitt lilla kosttillskottsförråd. Mest eftersom detta är det enda jag dricker förutom vatten :) 

Jag tar one amino precis innan, under, och direkt efter träningen. Funkar skitbra! En till en och en halv skopa blandas med 3-5dl vatten. Jag kan självklart skriva massa konstiga fakta om hur de fungerar mer exakt men de får ni göra själva. Det ska i alla fall maximera muskeltillväxten och hjälpa till med återhämtningen efteråt. I like it! 

Jag började med smaken päron som är supergod. Vid andra beställningen nu blev det därför en päron till men jag ville testa någon ny också. De finns i smakerna päron, äpple, cola och jordgubb. Jag valde jordgubb. Den luktade inte alls gott när jag öppnade den så var superorolig. Men det hade jag inte behövt vara för den var, precis som päron, läskigt god. Skulle kunna dricka den som saft! Nu är jag riktigt sugen på att testa cola-smaken!

Ni hittar one amino på fitnessguru.com






Söndagsmorgon!

Skrivet den: 2014-10-19 kl. 09:44:51 / Kategori: That is that
God morgon fina! 
Jag är riktigt trött idag efter den sena kvällen/natten igår. Men vi hade skoj! Nu är det dags för vägning och mätning innan spinningen. Mindre roligt.

Gårdagens middag blev en wok med kött,grönsaker,champinjoner, cashewnötter, fitnessnudlar och ett tacobröd. Till detta gjorde Vera en juicesdrink som nog får klassas som veckans fusk. Jag lyxade till det ännu mer och åt med pinnar. Fast de kanske inte ser så aptitligt ut så var det supergott! 




Svartvit

Skrivet den: 2014-10-18 kl. 18:39:12 / Kategori: That is that
Bilderna idag går i samma färger som min garderob, svartvitt. Jag och syrran styrde stegen till gymmet denna lördagskväll. Här är faktiskt lite folk och mitt i allt blev vi bjudna på fest. Fast först ska vi hem och laga en axonmåltid! 




Så man åker bil!

Skrivet den: 2014-10-18 kl. 12:13:22 / Kategori: That is that
Ibland är det rätt drygt att behöva sätta sig i bilen och köra 10 mil varje gång det är hemmamatch för Malmö.. Men ibland är det himla mysigt. Vi snackar två timmar lite drygt som vi får tillsammans. (Ja, sen en timme på läktaren eftersom vi alltid ska va så jäkla tidiga..) Kvalitetstid på hög nivå. 

Love you honey!





Lördag morgon!

Skrivet den: 2014-10-18 kl. 09:58:27 / Kategori: That is that
God morgon alla fina! 
Jag och Daniel fick nästan ställa klockan idag. Vi vaknade innan den ringde, men var inte ens i närheten av att vilja gå upp. Än mindre ut och gå (från min sida i alla fall. Daniel tycker om promenaderna bra mycket mer än vad jag gör) 

Oavsett vilket så har vi varit ute och traskat en timme. Jag har duschat nu och sen gått och lagt mig igen. Fast de funkar ju inte. Om en halvtimme ska vi köra till Malmö och jag har en lunch att förbereda och ett ansikte att snygga till. Kroppen ska väl ha lite kläder också antar jag. Fan, blev ju stressad nu.. Hörs sen!! 




Nytt i skafferiet!

Skrivet den: 2014-10-17 kl. 16:58:13 / Kategori: That is that
Mitt paket igår bestod av lite nytt kosttillskott. Jag och Daniel har nu fått rensa ut ett skåp med andra saker för att få plats med allt. 

De på den vänstra sidan är mitt. Jag har beställt allt från fitnessguru.com. Jag får väl berätta vad allt är för något men just nu så orkar jag inte. Ikväll är det fredagsmys med fotbollslaget. Det var ett tag sedan jag träffade dem nu pga min tråkiga vad. Jag behöver lite tjejfnitter och tramslekar! 




Jag fick besök på stolen när jag stod och fotade allt :)

Mina mina mina!!!

Skrivet den: 2014-10-17 kl. 12:12:58 / Kategori: That is that
Jag försökte! Jag försökte verkligen gå ifrån allt de svarta och köpte ett par vita örhänge för ett tag sedan. (för färg kan jag ju inte ha). Men det gick inte alls ju. Så jag köpte ett par svarta också. I like!!




Jobbigt på jobbet!!

Skrivet den: 2014-10-17 kl. 07:56:04 / Kategori: That is that
Jäklans ungar! Ikväll är det disco och igår fick vi godisleveransen. Varken läraren eller kidsen kan koncentrera sig när de här står i klassrummet!


Trevlig fredag till er alla!!! 




Hinna mycket!

Skrivet den: 2014-10-16 kl. 20:08:15 / Kategori: That is that
Jag har hunnit med en del idag! Efter jobbet stack jag till gymmet. Ben och mage stod på schemat. Efteråt blev det en timmes promenad med mamma. Jag hämtade ut ett paket från fitnessguru också, och avslutade det hela med en kvart i solariet. Nu har jag pusslat ihop några matlådor med allt möjligt som fanns i frysen. Dags att sätta sig i soffan. 

Kvällens axonmåltid! 


Nice!!!

Nytt i garderoben!

Skrivet den: 2014-10-16 kl. 12:51:43 / Kategori: That is that
Jag fick hem min beställning från Nelly.com igår. Sjukt skönt att jag beställt så små saker att jag fick det hemskickat istället för att behöva gå och hämta ut paketet. (Vilket jag får göra idag istället eftersom de kommit mer grejer) 

Jag är i alla fall supernöjd med mössan! Den kommer jag trivas bra med i vinter :)






Mer träning?

Skrivet den: 2014-10-16 kl. 09:12:56 / Kategori: That is that
Hur mycket får jag lov att skriva om träningen? Igår var det iaf armarna som fick jobba. Enligt mitt träningsschema ska det görasarmhävningar. Så många jag orkar x 4. Det går framåt i alla fall. Igår gjorde jag totalt 75 st. Målet är 50 på första! 




Innan gymmet!

Skrivet den: 2014-10-15 kl. 18:15:34 / Kategori: That is that
Hej hopp, här har ni mig! Hoppas allt är bra med er. Mitt humör har varit himla konstigt idag. Från höga toppar till djupa dalar. Det är också första gången sedan jag körde igång med axon som jag känner att humöret inte är riktigt på topp och att jag varit seg och allmänt lättretlig hela dagen. Det tänkte jag ta ut på vikterna på gymmet nu. 

Kram kram 




Tvålfat

Skrivet den: 2014-10-15 kl. 12:23:58 / Kategori: Our place
Får man lägga upp ett inlägg om tvålfat egentligen? På gränsen va? Jag har i alla fall varit på jakt efter ett sedan Rhodos i somras eftersom jag köpte tvål där. (Heter det "fast tvål" eller vad säger man?) Äntligen åkte den fula pumptvålen ut! 







Work hard!

Skrivet den: 2014-10-15 kl. 07:57:24 / Kategori: That is that
Vi börjar även denna dag med lite peppande ord! Jag känner mig stark just nu. Det känns som att ingenting är omöjligt, så länge jag gör jobbet! 




En tisdag som alla andra!

Skrivet den: 2014-10-14 kl. 20:04:40 / Kategori: That is that
Spinningen och coren är avklarad och nu är det bara promenaden kvar. Den tar vi med kusinen. Vi har en lördag att sladdra om :)




Godsaker

Skrivet den: 2014-10-14 kl. 11:01:13 / Kategori: That is that
Dessa härligheter är reslutatet av mitt onlineshopping mitt i natten. Längtar tills de är i min ägo!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny dag, vi kör på!

Skrivet den: 2014-10-14 kl. 07:53:41 / Kategori: That is that



Mitt andra hem

Skrivet den: 2014-10-13 kl. 17:53:18 / Kategori: That is that
Dagens träning är snart gjord. Det är alltid lika härligt efteråt. Så härligt att det till och med är skönt under tiden, eftersom man vet hur nöjd man kommer vara. Idag har jag kört ett tufft ben och magpass. Jag älskar att träna magen eftersom som jag ser sådan skillnad där. Jag ser skillnad överallt! Och om några veckor kommer nu också göra de :)


 Bara den där jäkla promenaden kvar nu också! ;) 


Några måltider!

Skrivet den: 2014-10-13 kl. 11:29:02 / Kategori: That is that
Några av mina måltider ala axon. Både lunch, middag och mellanmål finns med på bilden. Jag kan inte klaga på maten direkt utan allting är supergott. Den enda som egentligen sätter gränser för vad jag ska äta är jag själv. Och jag testar nytt med jämna mellanrum efter hand som jag känner mig bekväm med vad jag gör. Hur flum var de här? Kolla på bilden istället :) 




Material things!

Skrivet den: 2014-10-13 kl. 07:09:09 / Kategori: That is that
Jag föll för grupptrycket igår och köpte nya skor. Lycklig som få såklart, men alla mina högklackade skor i garderoben fattade ingenting.

Det blev lagom med shopping igår och allt kommer upp efter hand. Och lagom brukar vara min grej, men jag råkade smälla ytterligare en tusenlapp på Nelly.com igår vid halv tolv-tiden. Hoppsan. Det var alldeles för enkelt att beställa genom mobilen utan kladd med kortnr osv. Inte bra alls :)






Lycklig!

Skrivet den: 2014-10-12 kl. 18:10:48 / Kategori: That is that
Idag slog lyckan över mig fullständigt! Efter ett tufft spinningpass med grym musik kom jag ut till strålande solsken. Då började jag skratta högt av lycka. (Jag skrattade faktiskt högt, och ju mer jag tänker på det, desto bättre känns det.) Jag kände mig grym. Sedan började jag tänka på vilken härlig kväll de var igår och det faktum att jag skulle iväg med syrran och shoppa idag, och jag blev ännu gladare. Jag tänkte på relationen med min syster och min familj som är oslagbar. Mina vänner som stöttar mig i allt. Jag tog det ett steg längre och tänkte på min underbara sambo och att han låg bakis hemma i vår helt egna lägenhet. Jag tänkte på att jag åker till jobbet med ett leende på läpparna varje dag för jag har ett sådant underbart jobb och underbara kollegor. 

Jag är så lycklig att det är löjligt. Men jag njuter av det! Jag är så lycklig att jag skrattar högt!






Tog tåget!

Skrivet den: 2014-10-12 kl. 14:02:10 / Kategori: That is that
Jag och syrran (igen) tog tåget till Malmö och emporia denna eftermiddag. Det är dags för lite shopping och lullande tyckte vi. Ett perfekt sätt att avsluta helgen på! 




Söndag morgon!

Skrivet den: 2014-10-12 kl. 10:11:41 / Kategori: That is that
Vem är med mig? Nu kör vi!!!




Party!

Skrivet den: 2014-10-11 kl. 23:40:09 / Kategori: That is that
Ikväll är det party. För att orka med har jag sänkt min första energidricka någonsin. En monster, helt utan socker. Vi får se hur jag orkar med dansgolvet. Mest av allt känner jag för nattamat men det är ju helt uteslutet tyvärr. Min kropp kommer tacka mig imorgon! 




Fotboll

Skrivet den: 2014-10-11 kl. 15:42:55 / Kategori: That is that
Lördag och fotboll. Livet! 

Jag, Daniel, syrran och Jessica är och kollar på KFF i solen. Det är riktigt varmt ute och vi sitter utan jackor. Det har varit full rulle idag och jag kommer behöva sova lite för att orka med kvällen :) 







Nu är det över.

Skrivet den: 2014-10-11 kl. 10:53:12 / Kategori: That is that
Dagens promenad är redan gjord. Skönt! Och det var riktigt härligt ute denna lördagsmorgon. Det blev en timmes promenad med syrran som avslutades med 15 min i solariet och sedan ett besök till systemet (för sambons räkning) 

Trevlig lördag! 





Födelsedagsmiddag!

Skrivet den: 2014-10-10 kl. 20:55:23 / Kategori: That is that
Jag har nu genomfört min första middag borta med axon. Mamma och pappa bjöd på tacos med Dessi-sås, fullkornstortilla och en köksvåg till hands. 

De två fick en fin trälåda som jag och syrran plockat ihop och gjort fin. Den innehåller ett spel, lite nötter, chips, choklad, vin, knäckebröd, marmelad, nån delikatesskorv, servetter och annat skoj. 


Hoppas alla har en trevlig kväll!



Ut och gå

Skrivet den: 2014-10-10 kl. 17:14:34 / Kategori: That is that
Jaha, syrran hade kanske rätt ändå. Jag börjar gilla de här promenaderna. Idag går jag själv och har David Batra i öronen. På grund av en krånglig vad så går jag inte så fort, men jag går i alla fall. 

Fredag och en helt ledig helg!





Fredag!!

Skrivet den: 2014-10-10 kl. 07:34:00 / Kategori: Our place
God morgon! 
Igår blev en extra spännande kväll där det hände en del oväntade grejer som jag bara måste berätta om sen! Riktigt skoj! 
 
Igår flyttade också hösten in till oss. I form av en pumpa. I like it! 
 
 
 
Fredag idag! Vad har ni för planer ikväll och i helgen? 
 

Kvällspromenad!

Skrivet den: 2014-10-09 kl. 20:32:39 / Kategori: That is that
Syrran bokstavligt talat tvingade ut mig på en promenad denna torsdagskväll. Men det tackar jag för, för jag hade tänkt fuska. PW:n skulle såklart förevigas med en snapchat. Jag förevigade Vera samtidigt! 




Hej hopp!

Skrivet den: 2014-10-09 kl. 14:55:12 / Kategori: That is that
Då kör vi några sista timmar på jobbet. Helgen närmar sig med stormsteg och jag längtar verkligen eftersom jag jobbat 11 dagar i sträck nu. 

Kram på er!




Äntligen?

Skrivet den: 2014-10-07 kl. 21:08:33 / Kategori: That is that
The big bang theory är äntligen tillbaka. Jag och Daniel har suttit framför tvn och väntat hur länge som helst nu ju :) 

Hoppas alla haft en trevlig tisdag! Jag har lyckats hålla mig borta från godis och kakor och glass och läsk så jag är nöjd :) 




Sambon hemma!

Skrivet den: 2014-10-06 kl. 22:12:06 / Kategori: That is that
Äntligen har jag sambon hemma. Som jag längtat efter honom. Myskväll ikväll med tända ljus å ja.. that's it, jag får ju inte äta något onyttigt. Eller ens äta något alls eftersom klockan är efter åtta. 




I en sås

Skrivet den: 2014-10-06 kl. 18:02:16 / Kategori: That is that
God morgon, god middag, god kväll! 

Hoppas allt är bra med er! Jag har precis städat och gjort lägenheten sambo-komma-hem-från-Island-vänlig. Nu är det dags att sticka till gymmet och köra lite. 

Jag har testat blanda en axonsås. Vi får se hur den smakar sen :) Är den god ska ni få receptet!





Spänningen är olidlig

Skrivet den: 2014-10-05 kl. 09:05:35 / Kategori: That is that
Alldeles strax ska min kära mor komma hit för att hjälpa mig med mätning och fotografering av mig själv. Det är dags att rapportera in till Martin Löwgren (axon) Jag är lite nervös, men jag känner redan skillnad så. 

Vill ni veta sen hur de gick? :) 






Lördag och slut på ledigheten.

Skrivet den: 2014-10-04 kl. 16:04:20 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Vilket väder vi har idag. Strålande sol och jättevarmt ute. Efter min morgonpromenad träffade jag Carro på gymmet. Hon är hemma några veckor nu innan hon sticker vidare så det gäller att passa på. Vi körde hårt ett tag för att sedan avnjuta en sen lunch på balkongen. Den sista i år kanske? 

Men nu är det slut på de roliga och jag ska alldeles strax köra till Konsum och min jobbhelg börjar. 

Kram på er!



God morgon

Skrivet den: 2014-10-04 kl. 09:11:42 / Kategori: That is that
Jag har faktiskt lyckats komma ut på en promenad denna lördagsmorgon. Jag har varit vaken ett tag så det känns som om klockan är närmare 11 men det är hon ju inte. 

Jag går själv idag vilket inte är min grej riktigt men jag lyssnar på MFF-podden från matchen i onsdags så de funkar. 




Nya skorna

Skrivet den: 2014-10-03 kl. 17:44:08 / Kategori: That is that
Jag körde inom syrran och stadium outlet på väg hem från jobbet. Länge har jag varit sugen på nya träningskläder, speciellt eftersom det verkar bli några timmar på gymmet nu. Ett par skor, ett par byxor, ett linne och en t-shirt fick följa med mig hem. Skorna har ni här, resten får ni se mig i om en månad ;) 







Kvällens!

Skrivet den: 2014-10-02 kl. 20:26:28 / Kategori: That is that
Efter en timmes promenad med mamma och en snabb runda till gymmet slängde jag ihop kvällens axon-måltid. Om den är 100% enligt spelreglerna är jag inte riktigt säker på ännu men jag tror de! 




Bilder från matchen!

Skrivet den: 2014-10-02 kl. 15:15:31 / Kategori: That is that
Tänkte lägga upp några bilder från matchen men de känns nästan som jag lagt upp dem förut. Alla Malmö-bilder liknar ju nästan varandra, även om inte matcherna gör de. Gårdagen är svårslagen och jag ler varje gång jag tänker på de. Ibland känner jag mig lite löjlig över att jag är så lycklig över något som inte ens händer mig, men skit samma! 






Stolt fröken

Skrivet den: 2014-10-02 kl. 08:33:01 / Kategori: That is that
Jag är äckligt stolt över att jag fick ihop den här. Speciellt med mina naglar, som ni inte fått se ännu. Bilder från matchen kommer också sen, nu när jag äntligen fått internet igen! 

Tillbaka till bollen. Det kommer nog bli några sådana här hemma till jul. Jag har också långt gångna planer för julpyssel i år. 





Var annars?

Skrivet den: 2014-10-01 kl. 19:47:04 / Kategori: That is that
Fanns det någon chans alls att vi inte skulle va i Malmö ikväll. Inte mycket hade kunnat stoppa mig. En timme till match och här är redan trångt. Motståndarpubliken är redan fler än på de flesta allsvenska matcherna i år. Den här kvällen kommer bli oförglömlig. Så stort!




RSS 2.0