Förrätt!

Skrivet den: 2011-12-31 kl. 18:55:51 / Kategori: That is that

Vi har precis avnjutit förrätten som Vera designat. En skiva italienskt lantbröd stekt i lite smör och kryddor. Ovanpå ligger några skivor parmaskinka, stekta champinjoner, skivade cocktailtomater och tärnad fetaost. Hjälp vilken njutning för mun och mage! Bra jobbat syster!! Nu är det Kalles tur i köket! Hoppas alla har en trevlig kväll!


Sparris!!!

Skrivet den: 2011-12-31 kl. 16:50:27 / Kategori: That is that

Hej hallå. Dagen har gått fort med många förberedelser inför kvällen. Och en lång powernap framför tvn.

Men jag måste berätta om natten igår. En skoj sak tycker jag, och en himla god gärning. En kille jag trodde jag visste vem var sökte efter sparris på Facebook eftersom hans hund fått i sig grisben. Detta var vid tolv-snåret igår. Eftersom Kalle köpt på sig en himla massa sparris erbjöd jag mig att dela med mig lite. Killen blir själaglad och skickar sitt telefonnr som jag ringer upp. Det visade sig att det inte alls var den killen jag trodde utan en helt annan. Och ännu läskigare, inte nog med att vi bodde på samma gata, han bor i trappuppgången bredvid oss. Ett sjukt sammanträffande! Men jag hoppas att det går bra för deras hund!

Kramar och gott nytt år till er alla!! Skriver mer under kvällen, vi ska laga mat nu :)


Trööött!!

Skrivet den: 2011-12-31 kl. 08:28:57 / Kategori: That is that
Jag somnade halv fem inatt. BLÄ! Bara låg och vände och vred i flera timmar och mår verklligen pissdåligt just nu. Vill avboka spinningpasset men det är försent. Funderar på att bara strunta i det, men vågar jag de? Hade nattliga affärer också, berättar mer senare... rätt sjukt faktiskt..

God natt!!

Skrivet den: 2011-12-29 kl. 23:23:09 / Kategori: That is that

Jag hann verkligen med massor idag. Mitt välsorterade skafferi och nystädade badrum håller med. Likaså alla fina vänner jag fikat med idag och alla tjejerna på fotbollsträningen. ;)

Men nu ska jag sova. Ska bara njuta lite av en bok först. En gammal goding jag börjat om med. Fast idag fick jag hem fyra nya böcker,så de ska jag hugga in på senare :) kramar


Wordfued is over!!

Skrivet den: 2011-12-29 kl. 16:50:46 / Kategori: That is that
Jag har hittat det nya! Battle by Ships, eller PirateFleet. Sänka skepp på telefonen, i ungefär samma stil som wordfued. Jag älskar det! Desssis heter jag där, svårt att komma ihåg kanske, men försök ;) Något som är bra är att man får "skjuta" fem gånger innan det är motspelarens tur. Det är bra annars hade det blivit himla segt. Som wordfued typ.. ;)

torsdag = ledig!!

Skrivet den: 2011-12-29 kl. 12:15:40 / Kategori: That is that
Det verkar som om torsdagar är min lediga dag. Det är då jag måste hinna med allt de där som måste fixas i vardagen. Jag har inte en chans att få allt gjort men jag ska göra ett försök ;) Det gick inte så bra med tvätten imorse men jag gör ett nytt försök på lördag!
Jag har precis varit och handlat med Vera och Kalle till nyårsafton. Det gick på en bra slant och när jag kom hem upptäckte jag att vi hade handlat två halvtomma pappkassar. Det var inte mycket för dem pengarna, haha. Däremot blev det massor av gott och egentligen inte så dyrt för en nyårsmiddag!! Det kommer bli underbart. Hela menyn får ni på nyårsafton!!

Hej hopp!

Skrivet den: 2011-12-28 kl. 20:21:09 / Kategori: That is that

Rätt så trött nu måste jag säga. Det har varit en lång dag med både gym och jobb. Och jag funderar på att göra den ännu längre genom att lägga till en utgång nu ikväll.

Ikväll måste man ju fira lite! Det är faktiskt så att jag har fått erbjudande om ett jobb. Utan att ens ha sökt något, vilket jag är rätt nöjd över ;) Just nu är det inte mer än ett vik på tre månader, men det passar mig perfekt. Jag har också berättat för nye chefen om mina resplaner i vår och det var helt okej :) En bra onsdag skulle man kunna kalla de ;)

Bild ifrån när jag och vera var ute och promenerade tidigare i höstas. :)


Gymmet!

Skrivet den: 2011-12-28 kl. 08:39:46 / Kategori: That is that

God morgon!
Min morgon har varit lite seg med en massa snozzande men nu är jag äntligen uppe. Jag sitter och väntar på att Carro ska dyka upp här på actic och träna lite med mig. Det har blivit dåligt av den varan nu i jul.

Jag har nya snygga skor också. De andra höll på att ramla sönder, så jag fick nya i julklapp av Vera och Kalle. Tack!! :)

Kom igen nu Svensson!!


Julklappar

Skrivet den: 2011-12-27 kl. 16:21:00 / Kategori: That is that
Jag har bjudit på lite bilder av julklappar och här kommer några till. Jamie Oliver-knivar från jobbet och en snygg tv-kanna (heter det fortfarande så?) från Anders Petter av Daniels föräldrar. Så snyggt!

Harry Potter!!

Skrivet den: 2011-12-27 kl. 13:48:40 / Kategori: That is that
Hej alla söta.
Jag har haft en underbar sovmorgon och förmiddag med shopping med mamma. Men eftersom jag led av tandvärk och hon hade ont i handen blev det en kortare tur med bara varsin kasse.
Nu sitter jag hemma i soffan med lite gottis och första Harry Potter-filmen. Jag fick alla åtta filmerna i julklapp, hjälp vad glad jag blev! Så det kommer inte bli mycket gjort här hemma när jag är ledig, haha

hemma igen, dags för Dessimat!

Skrivet den: 2011-12-26 kl. 21:15:33 / Kategori: That is that
Det är dumt att jobba i en matbutik när man är hungrig.
Idag fick jag med mig hem en massa gott så jag har gjort casadias. Jag är väldigt osäker på stavningen men inte på själva tillagningen. Där är jag grym! Och ni i min närhet som fått smaka på dessa vet vad jag pratar om.
Casadias (the Monane-style) går till som följer.
Jag lägger ett mjukt tacobröd i en varm stekpanna med lite smält smör. Sedan strör jag tre olika sorters riven ost över och varierar med champinjoner, chorizo och tomat. Jag viker sedan tacobrödet som en halvmåne och steker brödet på båda sidorna tills osten i mitten smält. himmelriket!
inte något grönt i närheten av den här tallriken :)

take a bath!

Skrivet den: 2011-12-26 kl. 15:53:00 / Kategori: That is that
En rolig grej jag gick i julklapp! Ett gel bath. Så att vattnet blir som gelé lite tydligen. Och det ska vara skönt också. Det ska bli roligt och testa men det får bli när jag verkligen har tid.
Nu ska jag till jobbet. Jag kan ju inte vara ledig hur länge som helst, haha.

enkelt i Alliansen

Skrivet den: 2011-12-26 kl. 13:27:57 / Kategori: That is that
Hej hej!
Det var skoj att kolla på alliansen idag. Tjejerna lekte hem gruppen men vinst med 8-0 mot Degeberga och 7-0 mot Ovesholm. Nu får vi möta Önnestad i kvarten på fredag. Håll tummarna för oss då!!

Annandagen

Skrivet den: 2011-12-26 kl. 09:36:14 / Kategori: That is that
Förra året när jag skrev på annandagen önskade jag att det var en annan dag. Eftersom jag var bakis. Idag är det inte så.
Det var party igår, men det blev rätt så lungt för min del. Och när vi val kom in till stan var jag så trött att jag mest av allt ville gå hem istället. Vilket jag också gjorde. När jag kom hem och såg lägenheten ville jag vända igen, haha. Fast jag plockade undan och städade allt igår så det var en ren fröjd att vakna idag. ¨
Nu tänkte jag dra till alliansen i idrottshallen. För er icke Kristianstadsbor är det en lokal fotbollstunering inomhus där de flesta lag är med, oavsett division. Idag spelar mina tjejer och en massa killkompisar också, så det ska bli skoj.

Man kunde sett mer sleten ut än såhär idag. Jag är nöjd ;)

Juldagen!!

Skrivet den: 2011-12-25 kl. 09:02:11 / Kategori: That is that

God morgon alla söta!
Hoppas ni haft en underbar julafton med trevligt sällskap och fina julklappar. Vi har fått massa fint och fått ge massa fint till andra. Jag och Daniel upptäckte förra året att det är minst lika roligt att ge som att få.

Det är knappt att jag vågar säga vart jag är just nu, men jag sitter på bussen på väg till jobbet. Tragiskt på ett sätt, underbart på flera. Och jag hinner med att fira jul, vila lite (äntligen) och sedan festa till det lite ikväll också.

Kramar till er alla!!

Ps. Jag tog bara en enda bild igår. På Daniels present från julklappsspelet. Jag skulle visa hans pappa den. Det var en pyramid från början. Det kommer det aldrig bli igen.


God jul!

Skrivet den: 2011-12-24 kl. 09:49:51 / Kategori: That is that

God jul från oss på Konsum! Vi är tre fånar och Tony som jobbar idag, men han vägrar ha en Tomteluva på sig.. Vi kommer finnas här till klockan 14 idag sen ska vi också hem och kolla på Kalle Anka med resten av Sverige!

Kramar


God träning!!

Skrivet den: 2011-12-22 kl. 21:16:43 / Kategori: That is that

God kväll alla söta! Jag är helt slut efter all shopping med mamma men Gud vad nöjd jag är! Hittade alla julklappar som var kvar att inhandlas, men massor till mig själv också ;)

Och nu är det fotbollsträning. Jag och min krossade fot ligger bredvid och tränar magen lite medans tjejerna spelar två mot två. Vi är tolv tappra idag, dan före dan före dopparedan!

Kramar


Sovmorgon!!

Skrivet den: 2011-12-22 kl. 11:28:42 / Kategori: That is that

Ååh vad jag älskar att få sova tills jag vaknar!! ;) Det måste vara världens bästa känsla. Idag är min enda lediga dag på hela veckan så jag tänker utnyttja den till tusen. Å Emma var här innan och bytte böcker och jag fick en julklapp! Man blir alltid glad över att träffa Emma :) lite ärenden på stan med mamma och ännu mer mys väntar mig idag! Kramar


Julklappar!

Skrivet den: 2011-12-21 kl. 19:31:07 / Kategori: That is that

Heeej!!
Efter lång jobbdag och en krossad fot (typ) sitter jag hemma hos Carro igen och har spelat julklappsspel. Alex är världens goaste som vanligt, och vi tänkte spela lite galenpanna. Jag älskar det spelet!

Hoppas alla har en trevlig onsdag! Kramar


En god morgon!

Skrivet den: 2011-12-21 kl. 07:29:11 / Kategori: That is that
Vet ni vad, de verkar bli en bra morgon! Än så länge har det inte hänt något drastiskt, men hey, jag är inte på jobbet ännu.
Filmen igår var grym!! Downey JR är bäst som Sherlock Holmes. Om ni frågar både mig och Daniel är det i klass med jokern eller Jack Sparrow. Storyn är bra och filmen är full av små vändningar ocg dogbitar som man inte alls är med på. Vet inte vad alla kritiker snackar om för den är lika bra som ettan!
Som sagt, jobbet nästa. Ses senare!

Service äntligen!!

Skrivet den: 2011-12-20 kl. 20:12:51 / Kategori: That is that

Jag och Daniel (antagligen jag) misslyckades tydligen totalt när vi bokade biobiljetter igår och hade bokat till gårdagens visning istället. Som vi av naturliga skäl inte gick på.

Så jag blev riktigt snopen när jag skulle hämta ut biljetterna idag. Tjejen i kassan var supertrevlig och hon kunde se att vi inte varit där igår. Så hon fixade biljetter till oss till ikväll istället. Så snällt! Det hade varit så tråkigt om vi inte hade kunnat gå, ikväll av alla kvällar. Nu är det mys som gäller. Och biopopcorn :)

Kramar


Traderafynd!

Skrivet den: 2011-12-20 kl. 13:50:09 / Kategori: That is that

Jag fortsätter klicka hem saker från tradera. Mina vänner tycker jag är galen, men så får de vara. Förresten är det roligt att få saker hemskickade eftersom jag aldrig shoppar via internet. Två fina ringar, tack tack :)


Blä!

Skrivet den: 2011-12-20 kl. 10:35:54 / Kategori: That is that

Vad är det med mig och morgnar? Igår retades Skånetrafiken med mig och idag lyckades jag försova mig så chefen fick ringa och väcka mig. Men strunt samma, för idag är ändå en underbar dag.

För exakt nio år sedan blev jag tillsammans med min underbara sambo :) hjälp vad tiden går fort när man har roligt. Och vi har hunnit med en del tillsammans på de här nio åren och mer lär det bli!!

Kramar


En kväll på stan

Skrivet den: 2011-12-19 kl. 21:41:47 / Kategori: That is that

Hej och god kväll!
Efter en dag på jobbet och en eftermiddag på gymmet gick jag och Daniel till idrottshallen för att kolla på lite alliansenfotboll. Det var rätt ointressanta matcher men fick snacka av mig med Evelin och vara social.

Hoppas alla haft en bra måndag. Det har jag om man inte räknar med starten ;) kram


snuvig och trött!!

Skrivet den: 2011-12-19 kl. 16:46:12 / Kategori: naglar
Hej alla söta!
Jag är trött till tusen redan men hoppas att gymmet ska pigga upp mig lite. Tänkte sticka dit med Daniel och Niklas idag. Har fått massa cred för min mage så kan ju inte ligga på latsidan nu ;)
Ni kan få se mina snygga naglar så länge. Jag var hos Ida i lördags, lovely!!

Morgon

Skrivet den: 2011-12-19 kl. 07:38:25 / Kategori: That is that

Skriver bara morgon eftersom en god sådan är de inte.
Jag jobbar med service. Man ska hjälpa kunden och göra den nöjd. Man ska också göra själva köpprocessen så smidig som möjligt och krångel uppskattas inte. Hör ni de Skånetrafiken! Krångel uppskattas INTE!!

Jag skulle köpa månadskort till bussen idag eftersom jag tänkte vara duktig och åka buss till jobbet hela (halva) julen. Efter att ha letat upp ett gammalt foto (skolfotot från åttan) gick jag dit med mina studentkort. Nehe, då kan jag inte åka mellan stan och Åhus utan måste åka minst 4 zoner. Så då får jag ta mellan Åhus och Degeberga. Trots att jag aldrig åker till Degeberga. Men skit samma, tänkte jag. Nehe, då är helt plötsligt inte mina studentkort giltiga. VA?!? De saknas en logga från Skånetrafiken på dem. Finns det speciella sådana kort? Och varför har inte jag fått dem? Och varför har jag kunnat köpa månadskort på dem innan. Blä för Skånetrafiken idag. Jag brukar faktiskt inte klaga, men BLÄ!!

Slutade med att jag gick därifrån, ringde till Daniel och snackade skit om den inkompetenta jäveln som satt där, lugnade ner mig och gick och köpte ett 95 kr dyrare,vanligt månadskort. Jag älskar måndagar.

Tur att jag ska till mitt älskade Konsum nu och sprida glädje och julkänsla. Det är jag grym på, även om morgonen varit hemsk. Kraaaam

PS. Jag misstänker att ni alla vill se de där skolfotot så here you are. En glimt av mina nya naglar också. Bättre bild kommer senare!!


Mitt i natten!

Skrivet den: 2011-12-17 kl. 00:50:31 / Kategori: That is that

Bara sena inlägg idag :-/ Det har varit en lång dag och jag ligger vaken och väntar på att Daniel ska komma hem. Han är på jobbfest och jag kan inte sova förrän han är hemma igen. Vädret gör de inte lättare. Imorgon ska jag få jobba i charken helt själv och helt ostört. Hoppas bara att allt går bra för då kommer det bli en toppendag :)
Kramar från mig mitt i natten.


Sovmorgon ;)

Skrivet den: 2011-12-16 kl. 20:12:49 / Kategori: That is that

Vilken sovmorgon jag tog idag :) fast ändå har jag hunnit veckohandla, köpt, skrivit å skickat iväg julkort, jobbat och myst med tjejerna. Vera å Carro E har varit med och firat att jag och Alex är klara med uppsatsen ( ja, igen) Efter god mat på China Wall ska vi nu hem till Carro och spela spel och snacksa lite :) hörs sen!!


Julgranen!

Skrivet den: 2011-12-15 kl. 17:12:59 / Kategori: That is that

Jag och bobbo ångrar förra årets nerplockning av julgranen, haha. Men de ska nog gå ändå :) håll tummarna för oss! Kramar från oss


God morgon!

Skrivet den: 2011-12-15 kl. 10:56:57 / Kategori: That is that

Uppsatsen är klar!! Jag och Alex är sjukt grymma och riktigt glada! Och vi firar såklart. Just nu sitter vi på Duvanders med vars två godbitar och Vera! Värsta sockerkicken klockan halv elva på förmiddagen, haha!

Grattis till oss!'


en onsdag!

Skrivet den: 2011-12-14 kl. 11:58:23 / Kategori: That is that
Återigen hjälp! Jag är helt slut. Aldrig trodde jag att jag skulle känna såhär i slutet av c-uppsatsen. Jag är helt slut i huvudet, även om vi inte gör så många timmar och är så gott som klara. Jag ärhelt slutkörd och för första gången på länge känner jag starkt motstånd att åka till jobbet idag.
Om huvudet är trött ska vi inte prata om kroppen, aj aj aj vilket träningspass igår. Det finns inte en chans att träningsvärken kan bli värre än såhär!




Bussfärd!

Skrivet den: 2011-12-13 kl. 17:05:17 / Kategori: That is that

Tja tja. Jag flänger å har mig från det ena stället till de andra känns de som. Men barnen har verkligen varit underbara idag och jag gick därifrån med en sådan glädje för vad jag gör. Jag önskar mig den energi barnen har i julklapp!!

Sitter på bussen hem. Äntligen en busschaufför som fattar vad det hela går ut på. Alla lamporna är släkts och det är underbart mörkt :) mys på bussen :)


Over and out!

Skrivet den: 2011-12-13 kl. 11:26:47 / Kategori: That is that

Hej hej. Idag är en riktigt seg dag och jag skyller allt på ceasar som håller mig vaken om nätterna. Dumma katt! Efter c-uppsatsskrivning med Alex ska jag jobba några timmar innan träningen så jag kommer vara helt död ikväll, haha. Ge mig fredag!! :) kram


Avslappning!

Skrivet den: 2011-12-12 kl. 22:30:45 / Kategori: That is that

Äntligen är jag hemma igen. Jag och Alex har verkligen fått massor gjort idag och vi fortsätter imorgon!

Just nu sitter jag framför tvn och slappar. Jersey Shore bjuder på drama och det passar mig perfekt. Daniel sover precis som vanligt. Men jag gissar att han har tillåtelse till de. Jag säger god natt och kram till alla söta!

Gammal sommarbild, ge mig sol och bad!


Uppsats!!

Skrivet den: 2011-12-12 kl. 15:55:14 / Kategori: That is that

Hjälp! Samtidigt som vi arbetar som galningar med uppsatsen blir det bara mörkare å mörkare ute. Men här inne lyser det av all flit. Vår energi går lite i vågor men allt som allt går det definitivt framåt. Vi kommer sitta en liten stund till och sen ska jag till Konsum. Det blev en produktiv måndag även om den inte började så bra :)


Here we go again ;)

Skrivet den: 2011-12-12 kl. 11:58:12 / Kategori: That is that

Det går bra för mig idag, nej inte riktigt! Men jag sitter i alla fall nyduschad och fin på bussen till Alex nu och är redo för massa uppsatsskrivande. Det måste hända saker nu!!

Jag känner att jag behöver en semester snart! Men vilken TUR då att vi snart åker till underbara Hawaii och att Daniel var och betalade hotellet förra veckan ;) va avis, snälla!!
Kram kram


Nytt kaos?

Skrivet den: 2011-12-12 kl. 09:09:16 / Kategori: That is that

God morgon! Som vanligt tänkte jag att ny vecka är nya möjligheter. Jag tänkte ta tag i både bloggen, träningen å vännerna, för att inte tala om uppsatsen. Men den här veckan började inte så bra. För det första är jag sen till gymmet där jag ska träffa Svensson. För de andra ramlade jag i trappan. Och för att avrunda de hela har jag tagit på mig byxorna bakåfram. Hoppas ingen ser de ;)

Okej, gymmet var det nu. Vi hörs senare! Kram


Saknat mig?

Skrivet den: 2011-12-09 kl. 20:24:04 / Kategori: That is that

Tusen saker att göra och jag älskar de! Efter skolan flög jag nästan till jobbet för att sex timmar senare köra därifrån i en himla fart. Nu sitter jag tillsammans med bästa fotbollstjejerna i arenan och har hjälpt till att hänga in en massa jackor. Nu är det paus under själva showen, sen är det full fart igen :)

Kram på er!


Hoppsan!!

Skrivet den: 2011-12-08 kl. 22:03:42 / Kategori: That is that

Jag kunde INTE haft någon bättre än Alex att skriva med!! Såklart! Helt slut efter träningen, känns underbart! Jag tar nya tag imorgon, en vecka till sen ska jag sova. ( och ja, jag kommer tjata om uppsatsen till nästa fredag, så vänj er, hihi )


Tung uppsats!!

Skrivet den: 2011-12-08 kl. 12:24:26 / Kategori: That is that

Segt igen. Och jag vet att uppdateringen inte är var den har varit men har man en c-uppsats som ska vara klar om en vecka får man lov att vara seg i övrigt. Och jag vill inte vara nära en dator mer än jag behöver ;) uppsatsen går bra, don't get me wrong, men den tar mkt energi. Och jag kunde haft någon bättre än Alex att skriva med. Så nu håller vi ut en vecka till. Men nu vet ni var jag är ;)


Bild från i somras!


Segt!!

Skrivet den: 2011-12-07 kl. 12:22:07 / Kategori: That is that

Tjatja! Jag sitter med Alex och skriver uppsats. Inte jätteovanligt i dessa tider. Vi är rätt så trötta men ändå går det framåt och det vi skriver är grymt! Såklart! Dock kommer vi få jobba in i det sista.

Snart ska jag till Konsum. Inte heller något nytt men men.

Skickade sms med pappa igår.


julfika!

Skrivet den: 2011-12-06 kl. 12:20:00 / Kategori: That is that
Jag och Daniel var på adventsfika hos Vera och Kalle i söndags. Vera skulle jupynta och då behöver hon Daniel, eftersom han är den enda som kan stå på en stol och ändå nå upp till gardinstängerna. Fast vi tog med en stege så hon fick julpynta själv, systeryster. Vi andra satt å mös istället.
Dem lussekatterna var inte att leka med, de kan jag lova :)

Återigen adventsfika med fotboll på tvn. Så de ska va!


Good morning!

Skrivet den: 2011-12-06 kl. 08:15:40 / Kategori: That is that

Hej hallå. Tidig morgon för mig idag, och det ser inte bättre ut senare i veckan. Däremot har jag upptäckt knappen å Hakim på nrjs webbradio. Ingen lugn morgonmusik där inte. Synd bara att jag inte har täckning hela vägen till Åhus. Så det blir med lite tur en lur på bussen. Känns rätt skönt att slippa köra nu när de är halt.
Lång dag idag. Kram på er!


God kväll!

Skrivet den: 2011-12-05 kl. 20:05:40 / Kategori:
Hej hallå. Jag sitter hemma i soffan just nu men bara för det har jag inte legat på latsidan idag. Efter skolan blev det en tuff runda på gymmet med Svensson och jag har varit på en snabb promenad med Daniel också. En timme tog det för oss att gå till Willys hemma och tillbaka. Med en liten omväg, haha.
Nytt i lägenheten. Linus kom med posten idag.

Snö!!

Skrivet den: 2011-12-05 kl. 14:12:19 / Kategori: That is that

Snön skulle ju inte komma förrän imorgon? Men strunt samma :) jag vet inte om de syns, men det snöar i massor utanför. Tyvärr är det inget som kommer stanna en längre tid, marken blir inte ens vit, men det ger mig hopp om en vit jul! Kram kram


ny vecka, same shit!

Skrivet den: 2011-12-05 kl. 08:21:19 / Kategori: That is that
Nej inte riktigt ;) Denna vecka har jag fullt upp och jag hoppas verkligen att det ska gå ihop sig. vi börjar måndagen med lite plugg med Alex. Vilket hade varit lättare om hon hade varit här. Lagom irriterande med bussarna som inte går som de ska.
Mössa, vantar, halsduk och tjocka jackan på idag. Jag är körd när vintern väl kommer ;)
Önska oss lycka till idag! KRAM














Konsumfest

Skrivet den: 2011-12-04 kl. 11:15:47 / Kategori: That is that

Hej hej. Det blev inga inlägg igår. Hela dagen gick åt att göra sig fin till Konsums julfest som började redan klockan tre :)

En trevlig kväll minst sagt, men jag tog bara en bild på hela kvällen. Så jag får bjuda på den i alla fall :)


En fredagskväll

Skrivet den: 2011-12-02 kl. 19:38:21 / Kategori: That is that

Hej hallå! Det kunde inte gått bättre i skolan idag. Massor av beröm och massor av tips och vi känner oss jättenöjda. " och på jobbet går det också bra". Det har varit en härlig dag på Konsum också och imorgon är det julfest! ;)

Det ser ut som om de kommer bli en bra kväll ikväll också, eller hur? ;)


Glad tjej!!

Skrivet den: 2011-12-02 kl. 07:51:41 / Kategori: That is that
En riktigt glad tjej här!! Inte nog med att det är fredag idag och jag ska få mysa med tjejerna, jag fick precis veta att jag fick högsta betyg på min slutpraktik! Så jäkla grym! Jag är så stolt och känner mig duktig. :)  Plus att vi fick helt okej kommentarer från vår ena handledare igår. Uppsatsen ser helt okej ut, om man frågar honom ;) Nu ska jag smita iväg och träffa Alex för ännu mer plugg, men just nu har jag all ernergi i världen!!
Löjligt glada bilder men dem är jag värd ;)

Hej hej!

Skrivet den: 2011-12-01 kl. 23:19:29 / Kategori: That is that

Hej hallå. Jag har varit hemma från träningen ett tag nu men är verkligen helt slut i kroppen. Å jag gillar de! Daniel tror att vi ska sitta uppe halva natten och kolla på hockey. Jag tror inte det, men jag har lovat att sova på soffan i alla fall. Jag misstänker starkt att han kommer göra desamma. Så det återstår å se om detta är god natt eller inte ;) god natt till er som får sova, hihi.


Till träningen

Skrivet den: 2011-12-01 kl. 18:12:15 / Kategori: That is that
Hjälp vad trött jag är. Kan det vara pepparkaksdegen kanske? ;) Men det är dags för lite träning så det är bara att börja packa träningsväskan och ge sig iväg. Styrka idag, och konditionen går det sådär med fortfarande. Men ge inte upp hoppet om mig än ;) KRAM

Julbak!

Skrivet den: 2011-12-01 kl. 15:59:17 / Kategori: That is that

Hej sötaste!
Jag är hemma hos Sofia och Johan och bakat pepparkakor. Vi äter lussekatter och dricker glögg. Jag erkänner att en bit pepparkaksdeg också finns i magen, hihi. Vi har det supermysigt och Sofia är en riktig husmor :)

Kram kram


1 december!

Skrivet den: 2011-12-01 kl. 11:17:24 / Kategori: That is that
Första december idag! Och det är över 8 grader ute, big no no tycker jag!  Jag är helt ledig och sitter just nu och myser i soffan och kollar på bad teacher. Lite senare ska jag göra någon nytta men inte än ;)
Bjuder på lite julpynt. Typ allt julpynt vi har, haha

RSS 2.0