supernöjd!

Skrivet den: 2012-05-31 kl. 22:14:28 / Kategori: That is that
Jag är jätteglad just nu. Nästan
Jag sprang milen. Inga problem alls och jag spurtade riktigt på slutet. Jag skulle ljuga om jag sa att benen inte är trötta för det är dem, men det har definitivt varit värre.
MEN! Mitt skoskav är tillbaka. Eller, det var ju aldrig riktigt borta och än är vi inte tillbaka på ruta ett, men nästan. Högklackat blir det på lördag, men tillsammans med ett compeedplåster är jag rädd för.
Igen, jag klarade på milen på fina 55 minuter. Nu ska jag sova gott :)
Ni slipper bild på en svettig Dessi ( så glad att jag tog en innan jag gav mig ut ) och får en på humle å dumle istället.

workout!

Skrivet den: 2012-05-31 kl. 19:21:40 / Kategori: That is that
När jag varken har tid eller framförallt ork till att träna har jag lyckats boka in dubbla pass. Så efter en timmes bra flåsande med Carro på gymmet ska jag nu ge mig iväg på en runda i skogen med fröken Johanna. Jag har lovat att köra med henne så det är bäst att benen visar sig från sin bästa sida. Ha en underbar torsdag!!
KRAM

Bokbuss!

Skrivet den: 2012-05-31 kl. 07:54:15 / Kategori: boktips...

Hatar inte ni den känslan av att vilja läsa ut en bok men med vetenskapen om att det inte finns nog med tid? Jag läser en superbra bok just nu och börjar närma mig toppen på spänningskurvan. Och så vet jag att jag för det första inte kommer orka hålla mig vaken tills den är slut och för de andra, om jag ändå lyckas kommer klockan vara närmare fyra på morgonen och resten av veckans sömn kommer vara förstörd.

Så för första gången sedan jag sträckläste Harry Potter tar jag med mig en bok på bussen. Det måste ju betyda att "Hollywood girls club" är ett boktips ;)


Saft saft, hallonsaft!

Skrivet den: 2012-05-30 kl. 21:34:00 / Kategori: That is that

Hej hej!
Vi avslutar dagen med en fruktsallad efter träningen. Och lite saft. Jag har blivit beroende av saft! Så om jag blir fet sen så vet ni varför ;)

Till detta kollar jag på andra halvlek av Sverigematchen. Mys, mys :)


God morgon tivoliparken!

Skrivet den: 2012-05-30 kl. 09:07:06 / Kategori: That is that

Någon som minns tiomila? En orienteringstävling man sprang på mellanstadiet. Där är iaf jag nu. Vilka minnen :)

Jag och "klassen" ser nog rätt roliga ut eftersom det bara är jag å en Kid på plats. Kiden sitter och läser och jag leker med min telefon. Men snart är vi igång och då ska de hejas!

Btw, jag har sminkat mig idag. Gårdagens osminkade dessi uppskattades inte ;)


lite kär!

Skrivet den: 2012-05-29 kl. 20:50:14 / Kategori:
Jag är lite kär i den här reklamen :) Gissar att jag inte är ensam!
KRAM på er och trevlig tisdag

Birthday present!

Skrivet den: 2012-05-29 kl. 15:56:26 / Kategori: That is that

Födelsedagspresent från min syster och Kalle. En berlock till mitt armband, en supersnygg sko! Jag hoppas verkligen att mitt skoskav läker fint nu i veckan för kan jag inte ha högklackat på lördag, ja då vet jag inte vad jag gör :(

Ugglan fick jag när jag tog examen, passade ju perfekt :)


En powerwalk och lite jobb.

Skrivet den: 2012-05-29 kl. 07:12:49 / Kategori: That is that

Good morning. Min tidiga tisdag håller i sig, även om jag höll på att missa den idag. Jag planerade in en joggingrunda med Daniel denna morgon som istället blev en walk för min del pga mitt onda skoskav. Det är grått och trist ute idag men jag längtar hem till min soffa och mys så de tråkiga vädret gör mig inget.

Full fart framåt nu :)


Stolt som en tupp!

Skrivet den: 2012-05-24 kl. 17:44:02 / Kategori: That is that

Jag dog lite när jag kom hem och fann den här mappen innanför dörren. Ni kan fråga Daniel! Det har varit mkt slit för det här examensbeviset och många milstolpar. Men nu är det bara en kvar, ett läraryrke :) försök få ner mig på jorden ikväll, haha


Morgonmys!

Skrivet den: 2012-05-24 kl. 11:17:49 / Kategori: boktips...

Ännu en underbar dag!
Jag njuter till fullo och att arbeta på en skola vid den här årstiden ger en fler möjligheter att vara utomhus i solen. Just nu är vi ute vid kojorna i skogen. Och hela vägen hit har vi kört samarbetsövningar så jag är rätt nöjd, haha.


God natt!!

Skrivet den: 2012-05-23 kl. 23:02:35 / Kategori: boktips...

Efter en underbar dag och tre strutar från mig ikväll säger jag god natt. Och jag tar med mig "Guccikrigen" till sängen. Ett boktips :)

Kram på er!!


H&M club!

Skrivet den: 2012-05-23 kl. 15:44:30 / Kategori: That is that

Jag gissar att vi är några stycken som har ett medlemskort på HM. Men jag gissar också att jag är rätt ensam om att behöva betala medlemsavgift.. Detta är första gången jag fått göra de, och det beror på att det i vanliga fall är gratis. OM man handlar för mer än 2000 kr/ år. Vilket jag inte gör. Faktum är, att jag är inte ens nära. 1043 kr handlade jag för under ett år.

Anklaga mig aldrig för att shoppa för mycket, för det gör jag verkligen inte!! :)


Tja!

Skrivet den: 2012-05-23 kl. 08:21:04 / Kategori: That is that

Tja tja!
Here I am!! Lite öm i benen efter gårdagens löpning men annars fullt frisk! Jag blev precis uppraggad på bussen vilket var både skoj och lite wierd men de får jag leva på idag. En kort arbetsdag idag. Jag vet inte riktigt var den kom ifrån, för jag räknade inte alls med den.

Kram på er!!


fotboll!

Skrivet den: 2012-05-19 kl. 10:31:38 / Kategori: That is that
Torsdagen blev lång och redan vid fem lämnade vi Kristianstad och körde mot bordershopen. I bilen fanns jag, Daniel, Niklas och Helle. En superrolig bilfärd med många skratt. På vägen hem stannade vi i Malmö och kollade på Malmö-Elfsborg. De tre poängen satt där de skulle ;)
Ska skärpa mig nu ;)

Stora eken!

Skrivet den: 2012-05-16 kl. 16:35:54 / Kategori: That is that

Cykelutflykt med kidsen idag. Ett rätt häftigt ställe vi åkte till tycker jag. Fast när man jobbar med barn har ordet häftig en annan definition ;)

Kram kram


Stenshuvudmys!

Skrivet den: 2012-05-14 kl. 16:42:39 / Kategori: That is that

Hej hej!
Hela dagen har spenderats på stenshuvud tillsammans med kidsen och solen. Vi har haft underbart väder och molnen dök inte upp förrän vi var på väg hem igen. Nu blir det hem och sen snabba puckar för att dra vidare till fotbollsträningen. Gudarna ska veta att jag behöver den ;)

Lite småtråkiga bilder kanske men jag skulle vilja se reaktionerna om jag la upp massa bilder på barnen ;)


My bike!!

Skrivet den: 2012-05-14 kl. 08:23:19 / Kategori: That is that

God morgon!
Jag tänkte precis slänga iväg ett inlägg om det fina vädret idag (super) när jag kom på att jag inte berättat vad jag fick i födelsedagspresent av mina föräldrar ännu. Jag fick en jättefin cykel som fick mig att bli lika glad som om de varit min första. Livet har liksom inte varit desamma sedan den förra blev sluten. (ja, alla mina saker verkar bli stulna..)

Jag cyklar med ett leende!! Snart ska ni få se vad jag fick av Daniel också! Massa fnitter där med, bara jag tänker på de!! Nu ska vi åka och vandra på med kidsen! Kram kram på er!!


en lördagskväll!

Skrivet den: 2012-05-12 kl. 17:52:29 / Kategori: That is that
Nej nu jäklar!
Lägenheten är städad, Izzie är nyrastad och jag har fixat till mig lite sådär lagom. Bara håret kvar men det får Carro fixa. Och på tal om Carro, var fan tar tjejerna vägen? Matchen börjar om tio min och ingen är här.. HALLÅ?!!?
Vi ska (skulle) laga mat och kolla på IFK. De härliga handbollskillarna som tog sig till SM-final helt oväntat och som vi kommer hålla tummarna stenhårt för nu!

En ny helg!

Skrivet den: 2012-05-12 kl. 11:34:58 / Kategori: That is that

Vaknade upp och upptäckte att min sovmorgon gått åt helvete. Varför vaknar man så tidigt när man är ledig? Aja, huvudsaken är att man fått sova it lite. Och efter att Daniel tagit en runda med Izzie la vi oss på soffan och kollade på die hard 4, och åt godis :)

Supermysigt att ha Izzie här hos oss hela helgen :) Och det fungerar bra med katterna. De befinner sig på över hundhöjd 90 % av tiden, haha.


Sömnig!

Skrivet den: 2012-05-11 kl. 07:53:43 / Kategori: That is that

Hej hopp och god morgon!
I början av veckan skrev jag att jag hade fullt upp varje dag och det har jag verkligen haft. Så varje morgon blir det mer ansträngande att ta sig ur sängen.

Gårdagen var helt underbar, trots att det regnade i 90 minuter. Malmö vann med fina 3-0 och Helsingborg var aldrig ens nära. Malmös första halvlek gav också hopp om en ljus, ljus framtid!

Nu är jag påväg till jobbet som vanligt. Idag är det jobb plus jobb som gäller och sen ska jag hem till underbara Daniel och izzie. Ja och katterna ;) men denna helgen ska vi vara hundvakt!

Kram på er, och trevlig fredag!


Mer fotboll!!

Skrivet den: 2012-05-10 kl. 08:22:14 / Kategori: That is that

Idag laddar vi hela dagen!! Malmö - Helsingborg ikväll på Swedbank stadium. Det ska bli så jäkla skoj, trots att inget av lagen har börjat särskilt bra i årets allsvenska. Skrika ska jag, och det till tusen!

Men först ska jag självklart jobba lite ;)

Ps, matchen igår slutade 1-1 och den poängen ska vi nog tacka för ;)


Wä if!!

Skrivet den: 2012-05-09 kl. 20:20:28 / Kategori: That is that

Vi är tappra supportrar som är i Bromölla och kollar på tjejerna. Just nu står det 1-1 och skärper vi inte oss ska vi vara glada om det resultatet står sig.

Jag har gjort nyponsoppa till ett helt kompani som vi sitter och värmer oss med. Det är inte jättekallt men det kommer bli innan matchen är slut..

KOM IGEN BRUDAR!!!


En tur!

Skrivet den: 2012-05-09 kl. 17:52:25 / Kategori: That is that

Jag tog mig en tur med svensson denna eftermiddag! Superhärligt att få komma ut och precis lika jobbigt. Benen protesterar sådär lagom mkt just nu men huvudet bara skrattar åt dem. Skärp er liksom ;)

Det blev en tur på 5 km på den blyga tiden 27 minuter. Kan bara förbättras!! Kram på er!


Supertrött och envis!

Skrivet den: 2012-05-09 kl. 08:20:47 / Kategori: That is that

Hej hej!
Jag var rätt trött under sista halvan av gårdagen. Men nu har jag fått sova så det har (nästan) gått över. Idag ska jag bara jobba en halv dag så jag har massor av skoj inplanerat ikväll.

En kille cyklade förbi bussen idag och han sjöng samtidigt. Jag såg honom, och han såg att jag såg. Ett litet moment där :)

Solen skiner och jag hoppas att det blir en superfin onsdag! Kram på er!

Hawaii-bild


Bra disciplin!!

Skrivet den: 2012-05-08 kl. 06:22:46 / Kategori: That is that

Det går bra just nu! Med betoning på just nu. Någon gång under dagen kommer jag säkert bli supertrött, men det tar vi då :)

Jag har valt att lägga min planering mellan halv sju och halv åtta på tisdagsmorgonen istället för mellan halv två och halv tre på onsdagseftermiddagen. Men så länge det är ljust är de lugnt! Förresten så kom min mamma och gjorde mig sällskap på bussen. :)

God morgon, kram på er, och hoppas ni får en trevlig tisdag :)


God natt!!

Skrivet den: 2012-05-07 kl. 22:14:27 / Kategori: That is that

Få upp, jobba, gå och lägga sig.
Underbara dagar jag har nu. Vilken tur att båda jobben är sociala och att jag trivs så bra. Jag skulle önska att jag hann träffa Daniel mer bara. Jag kan sakna honom enormt trots att vi bor ihop.

Jaja, nu ska jag sova! Imorgon blir det också bara jobb, men på onsdag får jag en ledig eftermiddag. Den ska vi ta vara på!!

Kram och god natt!!


Nytt i köket

Skrivet den: 2012-05-07 kl. 12:41:03 / Kategori: That is that

Vi fick upp lite nytt i köket i lördags när Daniels föräldrar var på besök. En tavellist och en vinställ som hamnade på ena väggen. Båda är säkert två år gamla minst men vissa saker blir helt enkelt inte av.

Nu skulle jag bara vilja hitta ett svart gökur som ska göra dem sällskap, men vem vet hur lång tid det tar ;)


Ny vecka, och en jävulsk sådan

Skrivet den: 2012-05-07 kl. 07:19:28 / Kategori: That is that
Hej hallå.
Sakta men säkert sprider sig paniken i kroppen denna måndag. Hur jag ska klara av denna veckan med vettet i behåll vet jag inte. Men det är bara att ta en dag och ett jobb i taget. Vila får vi göra i sommar när jag bara har ett jobb ;)
Jag har hunnit med massor nu på morgonen, fördelen med att gå upp tidigt. Plus att NRJ spelar underbart peppande musik. Man blir liksom partysugen. På morgonen. En måndag.

Söndagsjobb!

Skrivet den: 2012-05-06 kl. 17:13:56 / Kategori: That is that

Hjälp vad tiden gått fort denna söndag! Det känns som om klockan är typ ett. Jag är på jobbet hela dagen, men det är bara skoj. Visst, jag hade ju hellre suttit hemma hos Daniel och kollat på handboll och fotboll och all annan sport som jag missar idag. Men eftersom jag stänger med Rebecca känns mitt öde helt okej ;)

Kramar från lunchrummet på Konsum!!



Good morning sunshine!

Skrivet den: 2012-05-06 kl. 09:46:53 / Kategori: That is that

Hej hopp!!
Vilken underbar söndag att vakna halv nio på! Lagom sovmorgon men man hinner ändå hitta på något innan jobbet.

Daniel vann igår på monopolet men jag hoppas på att få ge igen snart! Om inget annat hade vi väldigt mysigt. Och capitals vann ju också ;) nu ska vi smita iväg och äta frukost på fantasi. Kram kram

Myskläder på en myssöndag :)


Lördagsmys!

Skrivet den: 2012-05-05 kl. 19:58:39 / Kategori: That is that

Jag och Daniel har lördagsmys! Hans föräldrar har varit här i eftermiddag och fixat med lampor och sladdar och hyllor och vinställ. Jag har fixat med middag och efterrätt :) Nu spelar vi monopol under vår nya fina lampa och myser lite samtidigt som vi kollar på hockey! Må bäste man (och lag) vinna :) gärna jag och capitals, haha!!

Kram på er!


En dag utan internet!

Skrivet den: 2012-05-05 kl. 15:22:58 / Kategori: That is that

Jag hade inget internet igår vilket egentligen borde irritera mig. Men jobbar man 8.30-21.15 finns det inte mycket tid över för fb och blogg.

Idag ser det bättre ut på den fronten. Förresten är jag ledig också! Enda dagen denna veckan så jag planerar att njuta. Just nu sitter jag i en stor colaburk och tar inträde på wä ip. Kioskansvarig tillsammans med lilla fröken Ericsson idag. Helle är också här vilket är toppen!! Ska bli skoj med match och jag hoppas på tre poäng och fin fotboll här idag!!

Kram på er!!


Mysdag!

Skrivet den: 2012-05-03 kl. 18:43:56 / Kategori: That is that

En lång jobbdag idag.Men jag gjorde det bästa av situationen genom att dra ner kidsen till stranden för lite sandslottsbyggande och sedan avnjuta en glass till lunchen.

Fina sandhögar kidsen har gjort. De fick inte jättemycket tid på sig och inte heller mkt hjälpmedel. Planen var därför att fylla en sko med vatten men där sa jag stopp ;)


Kort vecka!

Skrivet den: 2012-05-03 kl. 08:54:49 / Kategori: That is that

God morgon!
En superkort vecka känns det som eftersom helgen snart är här igen. Inventeringen igår gick som en dans och matchen i wä likaså. Vi vann med 9-0 till slut vilket inte känns fel alls! Nu ska jag bara hitta tiden till att komma på träningarna också.

Idag ska vi vara ute! Fröken behöver bättra på brännan ;)

Bilder från min och Daniel walk på stranden i måndags.


Wä if

Skrivet den: 2012-05-02 kl. 19:02:45 / Kategori: That is that

Jag körde raka vägen från jobbet till wä ip för match med b-laget. Eller, det är ju de enda laget jag spelar med, men men. Nu har jag hamnat på bänken också men det känns helt okej. Jag har ju inte tränat sedan förra matchen och accepterar gärna mitt öde.

Bredvid mig har jag Johanna som också trivs i solen. Vi leder med 5-0 efter 20 min så hela kvällen känns rätt behaglig!!


Inventering!

Skrivet den: 2012-05-02 kl. 09:19:03 / Kategori: That is that

Vi tar en inventering till när jag ändå är igång! Idag är jag på mitt eget kära Konsum och räknar.

Jag hittade en discokula i frukten. Undras vem som hängt den där? Tror att det är Michaela :) Häftig detalj i alla fall!!

Kram kram


Pokerkväll hos Olsson/Persson!

Skrivet den: 2012-05-01 kl. 20:44:57 / Kategori: That is that

Daniel har pokerkväll här hemma så jag smet snabbt hemmifrån. Vad passar bättre än att smita hem till mamma och pappa en vanlig vardag och bli bjuden på middag och ligga och slappa på deras soffa? Det blir för lite sådant tycker jag!

Nu är jag hemma igen och har stängt in mig i sovrummet lite. Både för min och deras skull, haha. Och eftersom tvn här inne fortfarande lyser med sin frånvaro myser jag med en bok och lite godis istället. Det har varit en lång men trevlig dag och jag kommer somna skönt till pojkarnas mummel utanför.

Kram på er!


1a maj!

Skrivet den: 2012-05-01 kl. 13:45:39 / Kategori: That is that

Hej hallå!!
Jag och min söta syster tog bussen till Åhus och fina Alex för lite lunch. Dagen, och det vackra vädret till ära har vi grillat korv. Vi lyckades bränna alla korvar utom två som istället bara blev halvfärdiga och vi filosoferar lite varför det blev som det blev. Vi kom fram till att det var Fiddes fel eftersom han hade grillen igår ;)

Mys i Åhus :)


Ala wä if!

Skrivet den: 2012-05-01 kl. 09:59:01 / Kategori: That is that

Lite småskador och allmänt trött i huvudet. Annars gick dagens inventering precis som vanligt. Det är bara tråkigt att vi inte är fler som är med. Jag minns den gång då vi var 20 tjejer från laget. Det var tider de ;)

Nu är jag jättetrött och minst lika hungrig. Jag ska se om jag kan sätta mig ute någonstans och äta frukost för vädret är underbart!!



Tidig inventering

Skrivet den: 2012-05-01 kl. 05:38:53 / Kategori: That is that
Vi har alltid inventerat på Willys med fotbollslaget den 1a maj. Den 1a maj och den 1a januari. Jäkligt dumma dagar har vi alltid tyckt! Men idag ska vi börja klockan 6 på morgonen. Klockan 6 på morgonen den 1a maj. Det är en JÄKLIGT dum tid! Och jag festade ju inte ens igår.
Men men, det är redan ljust ute och Jessica kommer och hämtar oss om tio minuter. Lika bra att få det gjort liksom. Sedan vill jag återvända till sängen min!
KRAM PÅ ER!!
image description
En gammal bild på mig och syrran. Tror att det är mitt undet en lipskväll faktiskt ;)

RSS 2.0