torsdagen den 28 april

Skrivet den: 2011-04-28 kl. 21:54:22 / Kategori: That is that

Wow, livet som 24 är stressigt :)  Idag har varit en bra dag och jag har hunnit med allt från systemet till att byta mina skor hos systern. Vad som finns däremellan är ett besök hos djuraffären, ett på MAXI och ett på biblioteket. Idag har jag också haft VFU och fotbollsträning. Visst är livet som roligast när man får saker gjorda? För en månad sedan hade jag panik inför allt jag låg efter med. Nu är det bara skolan, där jag har tusen saker kvar att skriva, men annars känner jag mig rätt up to date faktiskt.

Och på måndag får vi nycklarna till nya lägenheten, iih :)


Tja!! Födelsedagsgrisen här i Vinslöv å sk...

Skrivet den: 2011-04-26 kl. 17:35:12 / Kategori: That is that

img_3979 (MMS)

Tja!! Födelsedagsgrisen här i Vinslöv å ska spela match :) nu är jag hela 24 år gammal å så mycket visare. Solen har lyst på mig hela dagen. Ska ställa mig mellan stolparna för wä if så håll tummarna för mig är ni goa. Kram kram


en underbar dag!!

Skrivet den: 2011-04-25 kl. 20:23:00 / Kategori: That is that
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva gårdagen. Den var helt enkelt perfekt!! En grym joggingrunda på morgonen. Frallor till frukost. Fika och mys på stranden med systern och sedan mys med vänner i solen. Det var också några timmar på konsum där på slutet men jag kände att jag gjorde nytta där också, och det är en härlig känsla.













Här vankas det Chippens kladdkaka!!

Skrivet den: 2011-04-25 kl. 11:15:29 / Kategori: That is that
Hej hallå. Jag sätter mig framför datorn en stund medans kladdkakan står i ugnen. Jag och Daniel cyklade till MAXI denna morgon för att inhandla kakao och lite annat. Och nu står den där i ugnen i en fin hjärtform. Anledningen till att jag mot alla odds har bakat något? Det är ju någon som fyller år imorgon så idag ska vi ha kalas :) Lite kaffe å kaka med de närmaste i en lägenhet halvt nerpackad i bananlådor.

Om min underbara kakbok har jag berättat om innan här. 





allt blir så vackert!!

Skrivet den: 2011-04-24 kl. 17:57:00 / Kategori: That is that
Allt blir så mkt finare med lite sol. Jag har tillåtit mig att hoppas å tro att den kommer stanna kvar nu. Att detta liksom är början till sommaren. Blir det kallt igen kommer jag åka på världens vårdepression. Men allt blir så fint med sol. Tänk er en vacker vinterdag med strålande sol. Eller en höstdag med alla färger. Ja, till och med Ceasar blir vackrare nu när solen kommit ;)


Hej alla glada!! Fatta vad jag är glad, ha...

Skrivet den: 2011-04-24 kl. 16:04:28 / Kategori: That is that

img_4079 (MMS)

Hej alla glada!! Fatta vad jag är glad, haha!! Jag har en underbar dag med syster å vänner. Efter en grym joggingtur drog jag å Vera till stranden för lite mys innan vi la oss i trädgården hos Alex för ännu mer sol. Årets första kulglass i hamnen har vi också avnjutit tillsammans. Nu ska jag snart till jobbet, men efter det blir de tjejligan igen :)


Glad påsk.

Skrivet den: 2011-04-24 kl. 08:53:47 / Kategori: That is that
Glad påsk. Varm påsk. Underbar påsk. Mysig påsk. Jag/vi brukar inte fira påsk men om det är såhär man gör vill jag göra om det. Både jag och Daniel har varit lediga och vi har inte gjort annat än myst hela helgen. Varit ute å morgonjoggat tillsammans, och grillat uppe i stugan med mina föräldrar. Vi har kollat på fotboll, både live och på tv. Och varit och ätit årets första glass på torget.

Nu ska jag ge mig ut på en morgonrunda med systern också. Vågen skrämde mig så nu blir det allvar lite grann. Fast så som jag tramas sedan vi kom hem är det inte konstigt.


Tja!! Här sitter vi i Malmö och väntar på ...

Skrivet den: 2011-04-20 kl. 18:19:50 / Kategori: That is that

img_1527 (MMS)

Tja!! Här sitter vi i Malmö och väntar på att matchen mot Mjällby ska börja. Och samtidigt som jag är helt slut efter jobbet är jag riktigt sugen på fotboll. Vi har ätit en hamburgare och solen lyser på ståplats. UNDERBART är bara förnamnet :) hoppas alla får en toppenkväll. Kram


20 april 2011

Skrivet den: 2011-04-20 kl. 07:13:44 / Kategori:
God morgon!! Inte en solig sådan men ack så underbar ändå. Jag kommer inte vänja mig vid att gå upp klockan sex på morgonen den här veckan men men.

Tänkte berätta om Wä IFs senaste projekt. Vi säljer NewBody igen. Finns delade åsikter om dessa produkter och med vissa älskar dem tycker andra det är trams. I vilket fall som helst så säljer vi det och behöver ni strumpor (Daniel älskar dem) trosor (Tusses favorit) eller sporttoppar (min personliga favorit) till ett bra pris är det bara att höra av sig :)

KRAM


Svårslagen lunch!! Jag, Vera, Carro i lill...

Skrivet den: 2011-04-19 kl. 12:47:02 / Kategori: That is that

img_0653 (MMS)

Svårslagen lunch!! Jag, Vera, Carro i lillalex på pizzaboden i Åhus. Helt underbart efter en halv dags jobb. Men snart ska jag lämna dem för två timmar till på konsum. Hoppas alla har en lika underbar tisdag!! Kram


En dag i tivoliparken

Skrivet den: 2011-04-19 kl. 07:03:40 / Kategori: That is that

Jag och Linus hade planer på att plugga igår. Vädret sa annat. Det går ju inte att sitta inne och skriva om lärarteorier om solen skiner sådär. Så istället ringde jag mamma och vi gick till tivoliparken med filt, jordgubbar, cola, chokladsås och nagellack. Underbart härligt hade vi det. Vill att det ska bli lika fint väder idag, men å andra sidan MÅSTE vi plugga idag.

Nu konsum!







Sånt gillar vi!!

Skrivet den: 2011-04-18 kl. 17:29:00 / Kategori: That is that
I förra veckan fick vi nya smakprov från marabou. Deras nya smak heter inget mindre än Caribbean, och innehåller smaker som banan och kokos. Härlig combo måste jag säga. Den får bra mycket bättre betyg av mig än mango och passion. Och alla har vi en egen favorit. Min är digestive. MUMS.

 


God morgon!

Skrivet den: 2011-04-18 kl. 07:20:00 / Kategori: That is that
Jag älskar måndagar nu när fotbollen satt igång igen!! Man får gå upp tidigare för att hinna läsa tidningen nu ju. Underbart!! Och jag får också passa på att göra lire reklam för waifsbrudar.blogg.se som vi försöker få igång nu tillsammans med seriestarten. Med lite stöd går det säkert bättre.

Idag blir det konsum, plugg med Linus och sedan fotbollsträning om låret tillåter de.

KRAM PÅ ER


en dag i april

Skrivet den: 2011-04-17 kl. 22:15:33 / Kategori: naglar

hey, kolla vad katten släpat hem. Allt bra med världen? Hos mig går det väldigt mycket upp och ner. Och då menar jag mycket upp och mycket ner. Mina känslor och stressnivå har lekt jojo den senaste månaden och utan vår semester därimellan vet jag inte hur det hade slutat. Men nu har jag lugnat ner mig lite och har både tid och ork att skriva ett inlägg.

Å jag måste ju visa mina nya naglar ;)  De är rätt mkt kortare än sist men tyvärr var inte många hela efter en månad så vi får låta dem växa långsamt nu så jag hinner vänja mig och kan hantera dem, haha. Jag älskar när de är långa! tycker det är som snyggast då.




Hej hallå :) jag må vara lite efter men nu...

Skrivet den: 2011-04-10 kl. 17:54:48 / Kategori: That is that

img_7268 (MMS)

Hej hallå :) jag må vara lite efter men nu har även jag varit i "nya" arenan å kollat på IFK. lagom spännande då de haft en betryggande ledning matchen igenom. Helgen over all har varit lugnet innan stormen för nästa vecka är de full fart som vanligt . Kram kram


gårdagen

Skrivet den: 2011-04-05 kl. 19:45:00 / Kategori: That is that

Igår var en rätt speciell dag. Så speciell att jag inte ens hade tid att skriva om det. För igår hade jag och Daniel varit förlovade i ett år. Det känns riktigt riktigt bra måste jag säga :)  Daniel hade planerat kvällen riktigt bra. Godis, blåbärspaj med vaniljsås och sen hade han köpte madagaskar 1 å 2. Vi har velat se dem sedan vi träffade figurerna på båten och jag älskar att Daniel kom ihåg det. Sådanna saker är han bra på min Daniel :)

 



uteskola

Skrivet den: 2011-04-05 kl. 16:32:08 / Kategori: That is that

ÄNTLIGEN!! sug efter skolan, yes!! har varit så trött på allt som har med hkr och praktik att göra ett bra tag nu med idag släppte allt och Im back in the game again. Vi var ute på Näsby fält och byggde vindskydd och lagade mat på stormkök och gjorde skattkartor. Så jäkla roligt. Det var vad både jag och Linus behövde för att hitta fokus igen.

Min telefon har tyvärr lagt av å min kamera är typ sämst. Sorry igen Linus..


måndag 4/4

Skrivet den: 2011-04-04 kl. 08:24:35 / Kategori: That is that
Underbara måndag. Berättar mer om varför den är så underbar senare idag :)

Helgen har också varit underbar på alla sätt å vis. Fullt upp men vad trodde vi? Jag å planera går inte riktigt ihop. Men denna underbara måndag bjuder också på solsken. Och det tackar man inte nej till när en promenad ut till hammar väntar. Jag ska stoltsera fram i mina nya solglasögon. Mina snygga gamla billiga gick sönder sista dagen på båten så jag köpte nya på flygplatsen. Har aldrig köpt så dyra solglasögon innan, men tanken är att jag kanske ska vara lite mer rädd om dem då. Så de kanske håller lite längre.

Sååå sjukt snygga och jag är supernöjd!!


RSS 2.0