några Hollandbilder!

Skrivet den: 2010-10-31 kl. 21:37:23 / Kategori: Holland okt 2010
Tänkte lägga upp några bilder från resan. Internet på vandrarhemmet var rätt segt så det blev dåligt med bilder. Tråkigt med tanke på vilken fin stad Maastricht är!! Så här är lite bilder och fler lär de bli!! ;)














hej alla!!

Skrivet den: 2010-10-31 kl. 21:17:54 / Kategori:
hej hallå. Jadå jag är hemma med livet i behåll även om resan tog sin tid. Ungefär vid nio på kvällen var jag hemma och hade då varit på resande fot i 12 timmar. Och sedan har det varit fullt upp hela tiden. Jag har jobbat hela helgen vilket kanske inte var världens smartaste men de kommer kännas bra den 15 nov när lönen kommer.
Nu blir det mys framför tvn. Vi kollar på hockey och hejar på Backstrom :) Daniel visade mig den här videon, så jäkla söta hundvalpar! Jag älskar den som börjar klättra över en annan, haha



Italia

Skrivet den: 2010-10-28 kl. 21:58:23 / Kategori: Holland okt 2010
Såhär kan man också avsluta en vecka i Maastricht!!





en torsdag!!

Skrivet den: 2010-10-28 kl. 19:51:55 / Kategori: Holland okt 2010
Jaha, här sitter vi igen på vårt lilla rum! Betoning på lilla för att vi har bott sju tjejer i ett rum i sju nätter är egentligen otroligt. Inte för att jag vill summera resan riktigt än men även idag har vi haft himla skoj. De sjuka är att vi aldrig riktigt sett fram emot något eftersom vi helt enkelt inte pallat eller att de verkade tråkigt men sen har vi haft roligt på allt. Och vi har haft mycket roligt tillsammans!! Sista kvällen avslutas med en italiensk glass.

(De sjuka är också att jag kan stänga min väska)







har ar vi!!

Skrivet den: 2010-10-27 kl. 17:17:37 / Kategori: That is that
nu star vi mitt i en affar i Maastricht och har hittade vi en mac! riktig applestore ala NYCkansla just nu och jag gillar de!!
skriver mer snart!!


Stadsvandring och megadinner!!

Skrivet den: 2010-10-26 kl. 19:37:29 / Kategori: Holland okt 2010
Vilken eftermiddag vi har haft här i Maastricht!! Vår stadsvandring blev utöver förväntan!! Vi lyssnade inte så mycket men gubben tog oss till en massa fina platser och vi fotade loss som galningar!! Det är satans vackert här! Det blev shopping för tjejerna inne på Sephora igen och sedan middag. Jag nästan skrek rakt ut när jag såg att det stod American XXL burger på menyn! Vi tog alla en sådan! OCh efterätt har ingen dött av så en sådan slank också ner! Jag lägger upp några bilder nu, resten kommer när jag är hemma igen, och sen lägger jag mig själv i min underbara säng här på vandrarhemmet. Lätt resans höjdpunkt!!

Kram på er där hemma!! KRAM KRAM

 



Tisdag

Skrivet den: 2010-10-26 kl. 13:22:45 / Kategori: Holland okt 2010


Hej hallå!!

Nu är vi tillbaka på vandrarhemmet efter ett besök på en internationell skola. (UWC) Vi har verkligen blivit inspirerade och jag vill antingen jobba där, låta mina barn gå där, eller helt enkelt gå om skolan själv :) Senare idag ska vi på en stadsvandring som vi är halvsugna på.. Pallar inte riktigt gå mer och med Vimmerbys stadsvandring färskt i minnet är inte stämmningen på topp, tyvärr. Ikväll är vi lediga och vi får se vad som händer då. Jag saknar mina små!!

KRAM till alla där hemma!








Godnatt

Skrivet den: 2010-10-25 kl. 23:09:40 / Kategori: Holland okt 2010
Nu säger vi godnatt efter en runda på stan. Fast Frida å Tina har inte kommit hem ännu. Vi är alla lite halvsugna på att bli sjuka imorgon eftersom vi inte orkar gå upp så tidigt men vi hoppas att morgondagen kommer bli en lika positiv överraskning som idag.

Jag har också fått en massa fina bilder av Frida från hennes megaseriösa kamera, men uppladdningen av bilder är bara sååå seg så de kanske inte dyker upp förrän vi är hemma igen, tyvärr.

KRAM









håret del III

Skrivet den: 2010-10-25 kl. 18:16:48 / Kategori: Holland okt 2010
Dagens frisyr blev lite mer avancerad. Och både jag och Frida har jätteskoj på morgonen!! Man börjar undra lite hur länge hon kommer orka fläta :)


Första skoldagen

Skrivet den: 2010-10-25 kl. 18:13:09 / Kategori: Holland okt 2010
Nu har vi kommit hem efter en lång dag, som också varit vår första riktiga skoldag här. Vi har varit på "högskolan" här i Maastricht och har träffat flera härliga lärarstudenter som vi bytt erfarenheter med. Först fick vi vara med på en lektion i pedagogik där vi pratade om likheter och skillnader mellan Holland å Sverige. Efteråt fick vi presentera det svenska skolsystemet för holländska och belgiska studenter medan de utklassade oss med deras presentationer och vi fick sitta och skämmas. Sedan fick vi lära oss prata holländska och äta holländska kakor/tårtor. Mums!! Jag vill också berömma skolans "matsal" där min lunch idag kostade mig 13 kr och var riktigt riktigt god! Efter en runda på stan är vi nu tillbaka på vandrarhemmet och vilar upp oss innan de holländska studenterna kommer och hämtar oss. Å då får se vad kvällen har att erbjuda!! Dagen har verkligen varit lärorik och givande!!


Kram på er där hemma!




håret del II

Skrivet den: 2010-10-24 kl. 22:35:30 / Kategori: Holland okt 2010
Jag får ju lägga upp en bild på dagens fläta också! Frida är grym :) :)  Å mina öron riktigt stora!! haha



söndag!!

Skrivet den: 2010-10-24 kl. 22:32:14 / Kategori: Holland okt 2010
Hej Hallå!!
 Idag har det varit en lång dag och jag har inte hunnit skriva något på hela dagen. Däremot har vi äntligen kommit igång med våra kameror och vi knäpper bilder precis hela tiden. Dagen började med ett besök på ett museum, och det hade sina ups and downs. Ett väldigt konstigt museum faktiskt men det dök upp lite tavlor och statyer som vanligt. Efteråt halvsprang vi till en biograf och tillsammans med en stor stor popkorn såg vi eat, pray, love med Julia Roberts. Sjukaste ever att de hade en paus mitt i filmen på ca tio minuter där folk gick på toa eller gick och köpte mer popkorn. Alla utom sju förvirrade svenskar då. Kvällen bjöd på grekiskt tillsammans med lärarna och vi åt gott och hade det jättetrevligt.



Frukost!!

Skrivet den: 2010-10-24 kl. 09:46:47 / Kategori: Holland okt 2010

God morgon. Jag kommer inte ihåg om jag skrivit om de innan ( bloggar ju på två olika ställen den här resan ) men att de har strössel på mackorna. Vi upptäckte det igår på frukosten och på kvällen i affären fick vi en chock. Sjukt wierd men alla länder har sin grej antar jag.


Idag ska vi planera vårt "föredrag" som vi ska hålla om den svenska skolan och hur vår skolgång ser ut. Sedan ska vi bli lite mer allmänbildade och gå på museum. Här kommer en bild från dagens frukost också. Det är jättegott och imórgon har Frida lovat att hon ska prova strösslet :) Aja, vi hörs senare!!


Håret, del I

Skrivet den: 2010-10-23 kl. 17:25:28 / Kategori: Holland okt 2010
Frida har kommit på ett sätt att betala tillbaka för allt släpande på hennes väska. Hon ska fixa mitt hår VARJE dag vi är här. Och såhär har jag sett ut idag. Så snyggt!!


Shoppingdag!!

Skrivet den: 2010-10-23 kl. 17:21:48 / Kategori: Holland okt 2010

Jag är bara så efter här i Maastricht. Alla shoppar som galningar och jag hittar inte något. Eller, jag har börjat göra som Vera, jag avvaktar. Fast vi har hittat italiensk glass. Det har ingen dött av. Nu är vi alla samlade på rummet igen och planerar inför kvällen. På grund av regn och blåst är det inga högtflygande planer men ut i natten ska vi. Internet här är inte att leka med, är både segt och dyrt. Men eftersom vi fått i uppgift att blogga när vi är här skulle skolan stå för det. Så jag får väll lägga upp ett inlägg på den bloggen också :)





God morgon

Skrivet den: 2010-10-23 kl. 09:50:14 / Kategori: Holland okt 2010

Jag säger god morgon igen!! Nu är vi vakna och har precis kommit tillbaka från en riktigt god frukost. Mobilen låg kvar på rummet men imorgon får jag ta kort där nere! Jag och Alex har varit jätteduktiga och varit på powerwalk nu på morgonen. Allt här är jättefint och alla byggnader ( vi såg ) var nya och såg riktigt häftigas ut. Nu ska vi borsdta tänderna och se om vi hittar några affärer. Alex är shoppingsugen till tusen, haha.
Kram till alla er där hemma!!

ps: Jag vet innte varför inlägget om mamma kom upp igår när jag skrev de idag. Det är idag den 23 okt som hon fyller år :)




Då var vi framme!!

Skrivet den: 2010-10-22 kl. 23:14:29 / Kategori: Holland okt 2010

Hej alla glada och söta hemma i Sverige. Efter mycket om och men har vi nu kommit till vandrarhemmet stayokay här i Maastricht. Det var verkligen inte en enkel resa med flera tågbyten och bärande på väskor. Jag har fått släpa på halta Fridas väska hela vägen. Hon är den enda vars packning kan mäta sig med min, i kilo räknat. Vi bor sju tjejer i ett litet rum, så de kommer bli en intressant vecka, minst sagt! Tyvärr har vi råkat ut för ficktjuvar och två plånböcker är spårlöst försvunna. Min är i säkert förvar, var inte oroliga.

Imorgon börjar vårt äventyr. Kram





Nu är jag å Alex påväg :)  det är verklige...

Skrivet den: 2010-10-22 kl. 12:34:22 / Kategori: That is that

img_0495 (MMS)

Nu är jag å Alex påväg :)  det är verkligen med blandade känslor man sitter på tåget nu. På ett sätt ska de bli skönt att komma iväg, och Alex är underbart resesällskap. Men å andra sidan känns de tråkigt att lämna Daniel i en hel vecka. Haha, vilken mes jag är!! Önska oss lycka till Holland nu. Kram


så söt!!

Skrivet den: 2010-10-22 kl. 11:16:13 / Kategori: That is that
Han är ju söt, lille Roffe. Och stackars Alex som fått lämna honom nu precis i början. Måste vara jobbigt. Sötaste jycken (Även om de knappt kan kallas hund. De går ju två Roffe på en Ceasar)





Mamma!!

Skrivet den: 2010-10-22 kl. 11:13:06 / Kategori: That is that
Idag fyller min älskade mamma 45 år, och sitter fast här i Holland.. Men jag vet att du kommer få en trevlig kväll ändå ;) Nästa lördag blir det bowling. Tänkte säga att då ska vi sätta dit pojkarna men kom på att vi har Vera i vårt lag så..  

Jag lägger upp två bilder på min mamma idag. En på henne förra hösten, och en på henne denna hösten. På den andra bilden har jag tvingat henne att prova en av mina gamla klänningar. Sitter som en smäck och mamma kommer bli arg på mig för att den bilden hamnade här. Men jag vill bara säga hur jäkla stolt jag är över dig och och snygg du är och hur roligt det är att gå och träna med dig!! Älskar dig massor!!




Its gonna be a bumpy ride!!

Skrivet den: 2010-10-22 kl. 11:03:00 / Kategori: That is that
De regnar blåser och haglar massor ute. Ser fram emot en dag av förseningar och skumpande framför mig. Vi ska åka fyra olika tåg å ta ett flyg. Kan ju undra om oddsen att alla är i tid..?

Nu har jag iaf packat klart. Detta vet man eftersom de inte går ner en enda grej till i min resväskan. Idag har jag också varit hos mamma på frukost. Hon ligger hemma å snyter sig dagen innan sin 45-årsdag. Inte skoj alls ju. Men när jag var på maxi och handlade frallor hittade jag julmust. Fan, har vi redan haft den första snön kunde vi lika bra dricka vår första julmust också :)  Det var jättegott!!

Snart kommer Alex å hämtar mig, sen drar vi!! :) :)


Här ska de pysslas å målas när jag ska fjä...

Skrivet den: 2010-10-21 kl. 12:11:36 / Kategori: That is that

img_0474 (MMS)

Här ska de pysslas å målas när jag ska fjäska för eleverna min sista lektion, haha. Nu har jag ju fått en veckas praktik utan en vfu-rapport att skriva. De bästa av två världar. Nej av tre, jag får betalt också :) hoppas alla har en lika härlig torsdag. Kram


tidig morgon igen

Skrivet den: 2010-10-21 kl. 07:11:53 / Kategori: That is that

Jag kommer aldrig vänja mig vid att gå upp så här tidigt vilket känns oroväckande inför min framtida karriär :) Men idag är sista dagen på skolan för den här gången och de är med blandade känslor jag åker dit idag.

Packningen går framåt. Jag har nu packat ner den lilla datorn, 10 par trosor och ett par skyhigh klackar. Allt handlar om prioteringar, haha.

Träning ikväll igen. LOVE!!

Hittade dessa sötnosar på skolans anslagstavla. Ser ut som Cissi å Ceasar plus en.




Hemma hos Alex

Skrivet den: 2010-10-20 kl. 19:46:35 / Kategori: That is that
Hade verkligen en mysig dag idag hemma hos Alex. Vi fikade och jag myste med Roffe och vi bara snackade. Var inte där mer än en och en halv timme men det var precis den avslappning jag behövde efter en stimmig jobbdag.








hej hallå

Skrivet den: 2010-10-20 kl. 14:44:23 / Kategori: That is that
Hej Hallå..

Nu sitter jag hemma hos Alex efter en kort arbetsdag. Vi äter god fika och jag har träffat lille Roffe. Han är jättesöt men kan man sägs något annat om en hundvalp...? Känns som om jag har läget under kontroll nu, men ta i trä. Ikväll ska de tvättas å städas å mysas lite. Lite ärenden och sånt ska också klaras av.

Hoppas alla har en härlig onsdag. Kram



en onsdag morgon

Skrivet den: 2010-10-20 kl. 07:14:26 / Kategori: That is that
(Tänker inte börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit på länge, och jag tänker inte skriva att jag ska bättra mig. Det tar vi en annan dag)

Om ni bara visste hur jag hade de. Fullt upp verkligen med allt som ska göras innan jag åker till Holland. Här ska jobbas, pluggas, städas, tvättas, mysas och tränas. Ja packa med kanske. Men jag tar en dag i taget så går de. Jag är iaf alltid stressad och hinner varken skriva något här eller läsa andras bloggar, vilket också är tråkigt. Hoppas jag får sova på flyget. Återigen en kort flygtur väntar mig. Jag skulle vilja att den var längre. Typ Floridalängd. Men det tar vi i Mars :)  :)

Jag har hunnit färga håret förretsen. Är megablond igen, i hela håret ;)
 Tack Sara




arbetstider..

Skrivet den: 2010-10-18 kl. 20:42:36 / Kategori: That is that
Jag vet att jag varit sämst på att skriva de senaste dagarna. Ska bättra mig, igen.. Men prova själv att jobba 60 timmar på en vecka å se hur många timmar ni har över. Fast hur mycket jag än jobbar kommer jag inte upp i grabbarna-tvärs-över-gatans standard. Dags att gå hem nu kanske?



Jag och Daniel har måndagsmys med Ullared, godis och läsk. Underbart mysigt och höstigt. Smell u later!!

Daniel retas genom att skicka bilder från ...

Skrivet den: 2010-10-17 kl. 16:58:44 / Kategori: That is that

img_0441 (MMS)

Daniel retas genom att skicka bilder från handbollen. Hade hellre suttit i en fullsatt arena än här på konsum :)


Cissi

Skrivet den: 2010-10-15 kl. 21:34:38 / Kategori: Cissi och Ceasar
Sötnosen charmade tjejerna i tisdags då hon kröp in i en papp-påse.


Idag är de kallt. Det var till och med min...

Skrivet den: 2010-10-15 kl. 07:53:24 / Kategori: That is that

img_0437 (MMS)

Idag är de kallt. Det var till och med minusgrader när jag gick hemifrån. Kanske dags att dumpa skinnjackan :)


En torsdagseftermiddag

Skrivet den: 2010-10-14 kl. 19:00:22 / Kategori: That is that

Titta vilken vacker syn som mötte mig när jag lämnade konsum efter åtta timmar. Så fint. Imorgon ska vi dit igen. Och på lördag igen. Jaja, de kommer kännas bättre den 15 november..

(ps regnbågen jag syftade på, vet inte om den syns så bra)


Wä if!!

Skrivet den: 2010-10-13 kl. 21:08:48 / Kategori:
My ladies, my ladies!! Älskade Wä if får nu en egen kategori. Jag tänkte fylla på med gamla inlägg från både matcher och fester, men inte nu.  Nu säger vi godnatt!!

KRAM




Holland!!

Skrivet den: 2010-10-13 kl. 21:06:40 / Kategori: Holland okt 2010
Bara lite mer än en vecka kvar innan vi åker. Längtar massor!! 



Nya kategorier..

Skrivet den: 2010-10-13 kl. 21:03:07 / Kategori: That is that

Fan, de är jobbigt att jobba..

Är sjukt trött just nu, precis hemkommen från konsum. Och eftersom jag inte orkar skriva något lägger vi upp kategorierna och sen säger vi godnatt.

Kram på er!!


8-13 my ass!!

Skrivet den: 2010-10-12 kl. 22:56:42 / Kategori: That is that

Inte kunde man sluta kl ett inte. Nejdå, man var kvar till fyra. Men jag var så nöjd över min insats idag så jag kunde stannat ett tag till haha. Idag så kändes de lite som om jag kunde få kontroll över en barnaskara. En milt sagt stökig sådan. Och tur är väl de, inne på termin 5 som man är.

Det blev dock lite tight med disken och gymmet. Men allt hans med, och magen har fått sig en omgång igen. Har tvingat halva laget att känna på den ikväll, haha. Ja, för tjejerna var ju här en tisdag som denna. Inte hela laget men en del iaf. det blev chips och dippa, blåbärspaj och vaniljsås, och Zlatan å Holland. Matchen skittråkig, tjejerna underbara!!


lovade er två nya kategorier ikväll, men ni klarar er nog till imorgon tror jag ;)



tidig tisdag

Skrivet den: 2010-10-12 kl. 07:12:28 / Kategori: That is that
Usch vad jag ångrade att jag sa ja till att jobba idag. Tänk vad skönt att få sova hela dagen istället. Ska vara på gamla praktikplatsen idag. Gillar skolvärldens kvart i åtta till ett. Så jag ska nog både hinna jobba, diska undan, åka till gymmet och fixa till här hemma innan brudarna kommer för att kolla på fotbollen ikväll.

Och sen när jag kommer hem ska två nya kategorier läggas upp. Spännande, haha!!


Måndagsmöte

Skrivet den: 2010-10-11 kl. 21:44:45 / Kategori: That is that
Varit på en riktigt häftig fotbollsträff ikväll. För ikväll fick vi träffa våra nya tränare. Det är inte en trio man skojar bort, de säger jag bara. Vi har Carina, Jojjo Bryhagen å Kattis. Det är namn som lockar, ingen kan påstå något annat heller. Och på torsdag är de träning med Jens. Skit vad vi njuter i Wä just nu!!





för tidigt för att komma ihåg!!

Skrivet den: 2010-10-11 kl. 06:36:42 / Kategori: That is that

Måndag morgon. Inte lika poppis som söndag eftermiddag men den funkar den också. Är uppe tidigt idag och ska spendera hela dagen på konsum. De gillar vi!! Fast om jag fått bestämma hade jag jobbat hela söndagen å varit ledig på måndagen, haha. Sova får vi göra en annan vecka.

Bilderna sedan i lördags har kommit upp på FB. Älskar alla bilderna, och jag älskar att Alle får ihop ett album med 126 bilder från den förfesten. Sjukt att så många snygga tjejer kan samlas i ett å samma fotbollslag. Vad är oddsen liksom?  HETA SOM FÅ, MY LADIES!!!


Söndagens bravader

Skrivet den: 2010-10-10 kl. 16:46:26 / Kategori: That is that
Jag verkligen älskar söndagar. Och speciellt söndagar då man inte jobbar, dem är bäst. Det är då man får lata sig riktigt ordentligt. Fast denna söndagen började på gymmet. Vilket också är härligt, när man kommer hem.

Idag har jag och Daniel städat bokhyllan. Synd bara att jag inte tog kort på den innan också :) men nu är den så fin så. Och nu ska vi bara sitta framför tvn och äta tacochips, choklad och dricka pärondricka. Hoppas ni med får en lika trevlig söndagseftermiddag!!

KRAM


De trodde man inte

Skrivet den: 2010-10-10 kl. 16:15:50 / Kategori: That is that

Visade sig att jag inte var helt dålig på bowling ändå. Eller jo, de är jag ju, men igår hade jag hittat den rätta känslan. Vann över Daniel, nice!! Resten av motståndet stod Basse och Anna av, varav en av dem jag jag vann över. Efteråt blev det kortspel och gottis, och kvällen summeras som lyckad!!



 


Idas naglar

Skrivet den: 2010-10-09 kl. 19:15:39 / Kategori: naglar

Var ju hos Ida igår och fixade naglarna. Det blev inte himmelsblått utan lite höstfärger istället. Och jag har en lillfingernagel helt i plast, haha. Nu ska vi snart få se om naglarna överlever en timmes bowling.


The X Factor igen

Skrivet den: 2010-10-09 kl. 12:16:25 / Kategori:
Här har ni killen som till och med fick Simon Cowell att sjunga med :) Nu ska jag och Daniel ha lite lördagsmys, sen ska jag lägga upp bilderna från igår. Eftersom jag lånade ut telefonen till Alle har jag några att gå igenom, haha. Njut av Jamie så länge :) Men jag måste säga att jag själv tycker att han sång är sådär. Och han är inte speciellt snygg, men fan så underhållande!!


Kvällens hemlighet: överraskningsfest för ...

Skrivet den: 2010-10-08 kl. 21:28:08 / Kategori: That is that

img_0308 (MMS)

Kvällens hemlighet: överraskningsfest för Mathilda i laget som ska åka till USA i ett år. Ett sjukt skoj har vi och tjejerna är galna. Fler bilder kommer imorgon, men girls, i love you big time!!! :)


fredagkväll = pizzakväll

Skrivet den: 2010-10-08 kl. 19:11:35 / Kategori: That is that
Wow, gissa om jag fick världens största leende från en viss 23årig kille när jag berättade att det vankades pizza till kvällsmat. Så gott!! Och gissa om han skrattade åt mig när jag beställde och jag först sa vilken pizza jag skulle ha och sedan, utan att tänka, läser upp allt innehåll i den nämnda pizzan, haha.

"en hawaii, med skinka och ananas, tack!" hihi






Home safe again

Skrivet den: 2010-10-08 kl. 14:40:36 / Kategori: That is that
Jag överlevde tentan, hurra!! Det var inte min drömtenta direkt men det kändes bra. godkänd ska inte vara något problem!

Som belöning ska jag till Ida och fixa naglarna. Daniel tycker jag ska göra himmelsblå igen. Gör jag inte de och Malmö inte tar SM-guld är det mitt fel. Men vi får se vad de blir. Lägger upp bilderna senare ikväll!!

Idag saknar jag en nagel. Lördagens bravader!! De gjorde ont, men kvällen var fantastisk!!


TENTADAG!!

Skrivet den: 2010-10-08 kl. 07:47:14 / Kategori: That is that
Idag har vi skriftlig tentamen på 10 hp. Den kommer bli tuff men jag har självförtroendet för att klara den! Och kunskapen såklart!! :)  Men ni kan väll hålla tummarna för mig ändå mellan 9 och 13 idag??

KRAM


Inte en god morgon

Skrivet den: 2010-10-07 kl. 11:14:08 / Kategori: That is that
Idag är en dag då jag tycker bättre om USA än Sverige. För i USA hade jag aldrig blivit påtvingad en promenad i regnet klockan halv åtta i morse. 

Jag skulle lämna in bilen för något (fråga Daniel) mellan sju och åtta idag. Å hela grejen med att lämna in bilen är ju att bilen stannar var jag än lämnar in den. Så hur tar man sig därifrån liksom? De är också här skillnaden mellan Sverige och USA kommer in. I USA hade de aldig låtit mig gå hem själv i regnet. Nej jag hade blivit körd hem och sedan hade de hämtat mig när bilen var klar. Med eller utan regn.

I mars åker vi tillbaka till de förtrollande landet och då ska vi banne mig bli uppassade!! :)

End of Story!!

Judit å Judit..

Skrivet den: 2010-10-06 kl. 14:01:15 / Kategori:
haha jag bara gillar denna reklamen. Jag är ett Judit och Judit-fan!! Å Daniel är ett Com-Hem-fan, eller hur älskling :) 



Tentapanik!!

Skrivet den: 2010-10-05 kl. 18:23:24 / Kategori: That is that

jaja okej då..

Tentan närmar sig med stormsteg. HJÄLP! Det är hela 10 hp som ska tentas av på fredag. Samhälle, religion, historia och geografi. Allt i ett, fyra frågor. Så nu blir det att skriva om anteckningar och trycka in allt i huvudet. Tur att det är intressant. Men först fotbollsträning!!!




Kvällen ser bra ut :) jag, Daniel, Vera å ...

Skrivet den: 2010-10-02 kl. 22:06:50 / Kategori: That is that

img_0295 (MMS)

Kvällen ser bra ut :) jag, Daniel, Vera å Kalle är ett bra team.. Ikväll blir de dans till tusen och lika mkt alkohol, haha. Hoppas alla har en trevlig lördagskväll. Kram


Min fina fina sovmorgon idag förvandlades ...

Skrivet den: 2010-10-02 kl. 07:16:46 / Kategori: That is that

img_0291 (MMS)

Min fina fina sovmorgon idag förvandlades till en jobbmorgon. Men jag är lika glad för det. Lite besviken på bussen bara, vem vill vara på jobbet 45 min innan man börjar en lördagsmorgon? Jag hade gärna hoppat :) ikväll är de party hardy med Daniel, syrran å Kalle. Vi ses i dimman. Kram


1:a Oktober

Skrivet den: 2010-10-01 kl. 10:29:05 / Kategori: That is that
Vi började den nya månaden med tvätt-tid mellan 7 och 10. De är en bra start faktiskt. Men jag tar mig också en titt i kalendern och ser vad som finns inplanerat.

1 oktober har vi planerat in årets första body-pump-pass med mamma. De ska bli riktigt skoj och med Alex som instruktör kan det inte bli annat än bra.

4 oktober ska jag äntligen tillbaka till Villaskolan och jobba lite. De ska ockå bli riktigt skoj. Det var länge sedan jag var där, trots att jag har nyckel å allt. Det blir även ytterligare tre dagar på Villaskolan denna månaden.

8 oktober. Tentadags! Då ska vi ha salstentamen på hela 10 hp. Det är nervöst, men de ska nog gå.

8 oktober, NAGLAR!!

8 oktober. Mycket som pågår denna fredag men om kvällens planer,  de kan jag inte berätta, ;) spännande!

22 oktober åker vi. Denna gången styr vi planet till Holland och Maastricht. Jag, Alex, Frida och Tina m.fl ska åka dit med skolan och uppleva skolvärlden där. Det ska bli intressant att se deras skolsystem och lärarutbildning. Och jag har ju aldrig tackat nej till en flygtur innan. Ja, vi kommer ju inte hem förrän den 29 oktober men..

Den 30 oktober ska vi fira mamma som hunnit fylla hela 45 år medan jag är iväg.

Ja, sen blir de några pass på gymmet och med all säkerhet några på konsum också.  



RSS 2.0