Fin gåva

Skrivet den: 2017-01-31 kl. 08:00:00 / Kategori: That is that

Det är alltid lättare att hjälpa någon annan när man vet att det uppskattas. Den här påsen med godsaker fick jag i helgen av mina arbetskamrater (som befann sig i Prag hela tiden). En väldigt fin gest!






Måndag = nya tag!

Skrivet den: 2017-01-30 kl. 20:11:23 / Kategori: That is that

Jag brukar gilla måndagar för de symboliserar nystart. Man laddar för en ny vecka med nya tag helt enkelt. Tyvärr förstörs den känslan litegrann när man jobbat hela helgen... 


Men vi kör på som vanligt, en PW med mamma och ett benpass med syrran har det blivit idag. Så nu kan jag sova gott :) 



Konsum 2.0

Skrivet den: 2017-01-28 kl. 13:31:08 / Kategori: That is that

Jag har ju slutat på Konsum, men denna helgen gästspelar jag då personalen är i Prag. Jag har gått och nojat mig över helgen hela veckan då det faktiskt betyder att jag kommer jobba 12 dagar i rad. 12 långa dagar som avslutas med x antal utvecklingssamtal på fredag. Då kommer jag vara trött!! 


Annars är det som vanligt här på jobbet. Lite mer än två månader jag va här sist. Dagens höjdpunkt är ändå när en kund frågar om jag har en syster som jobbar på villaskolan :) :) 



Snart fredag!!

Skrivet den: 2017-01-26 kl. 16:06:13 / Kategori: That is that

Efter att jag trott att det var torsdag kväll igår och därför fredag idag var besvikelsen total imorse, haha. Men eftersom jag har världens bästa jobb har dagen ändå varit bra. Jag mår så jäkla bra :) 


Och imorgon är det faktiskt fredag!! Nu ska jag slappa en stund innan det är dags att sticka till gymmet. Först ska jag ha pass, och sen leka lite med pojkarna! 



På det igen

Skrivet den: 2017-01-24 kl. 19:22:05 / Kategori: That is that

Om man ramlar av hästen ska man upp i sadeln igen.. Så idag lekte jag med vikterna på gymmet igen efter en dags uppehåll. Det gick hur bra som helst och pattarna och magen har fått sig en omgång. Känns hur bra som helst, men jag ska nog undvika hopp och att springa ett tag till. Planen är en PW imorgon, men det ska nog gå bra :) 




Trams

Skrivet den: 2017-01-23 kl. 07:37:08 / Kategori: That is that

Natten var inte rolig och tån har bultat på ordentligt. Sista timmarna blev på soffan helt enkelt med tån tejpad och i högläge. Det känns bättre idag och jag kan (typ) gå på foten. Tyvärr är skor en omöjlighet så det fick bli strumpa och kryckor idag. 


Sen är det så roligt när man börjar googla sina symptom. För det ska man ju aldrig göra :) Jag fick fram att (precis som jag trodde) görs inget med stukna eller brutna tår, men eftersom det är stortån skulle man ändå hålla lite koll. Om den är bruten ska den inte läka ihop fel och så vidare. Men när man googlar kommer ju alla skräckexempel också. Till exempel om en kvinna som fick amputera benet efter en bruten tå. Man skrämmer inte upp sig själv lite när man får sådana sökresultat, haha! 

Hoppas ni får en trevlig måndag och en bättre start på veckan än vad jag haft! 



Bläää

Skrivet den: 2017-01-22 kl. 21:17:43 / Kategori: That is that

Ikväll skulle jag få bestämma på gymmet! Och killarna gillade de, för svettigt och tungt blev det. Jag ska få bestämma på tisdag också så det är väl godkänt betyg? :) 


Det blev kanske lite för tungt för min del dock. Jag tappade en 25kgs klump på både nagel och tå. Nageln flög av och blodet rann. Tån vågade jag inte titta på förrän efter träningspasset var slut. Även den nageln har fått sig en törn och är blå. Min stortå är också ordentligt svullen och bultar sådär härligt. Jag är gnällig såklart. Håll tummarna att det är bättre imorgon! 

 


Dimmiga morgnar

Skrivet den: 2017-01-22 kl. 11:40:31 / Kategori: That is that

Jag och mamma har fått in en bra rutin med promenader på morgnarna på helgen. Tyvärr bryts den nästa helg på grund av att jag ska jobba då. Men denna helgen har vi fått två promenader på en timme vardera. Det har inte varit kallt men väldigt blött och grått. Oavsett väder så är det skönt att komma ut! 




Fina blommor

Skrivet den: 2017-01-21 kl. 15:46:26 / Kategori: That is that

Då julstjärnorna gjort sitt åkte dessa ut idag. Därför blev det en snabb inventering om vad vi har för grönt här hemma. Mest orkidéer visade det sig eftersom detta är de enda blommor jag klarar av med mina lila (komplementfärg [motsatsfärg] till grön) fingrar. Och som de blommar, om och om igen! Jag älskar det :) 




Cirkelpass

Skrivet den: 2017-01-15 kl. 10:13:29 / Kategori: That is that

Såhär börjar vi söndagen! Det finns bara en nackdel med cirkelpassen är att jag inte kan träna själv men det ger mig chansen att jaga på alla andra ännu mer ;) 




Lördagsnöje

Skrivet den: 2017-01-14 kl. 11:15:24 / Kategori: That is that

Vilken underbar morgon! Först att få sova ut ordentligt och vakna i en nystädad lägenhet. Sedan äta frukost i sängen och kolla på serier. Morgonen övergick till en förmiddag med en promenad i solen med mamma. Solglasögonen åkte fram :) 




Vinterkängor i Skåne

Skrivet den: 2017-01-12 kl. 07:06:32 / Kategori: That is that

God morgon! 

Efter gårdagens snöstorm var det idag dags. Dags för vinterkängorna som jag köpte för mer än tre år sedan och som jag idag använder för tredje gången. Vet dock inte varför det inte blivit mer, då de är helt underbara. Det behövs helt enkelt inte kängor så ofta här nere ;) 

Men idag ska jag rastvakta på fotbollsplanen så både kängor och mössa gäller. Det kommer vara så lerigt, blött och kallt där ute :( (dagens i-landsproblem) 

Hoppas ni får en underbar torsdag!! 



Nya klor

Skrivet den: 2017-01-10 kl. 20:34:38 / Kategori: naglar II

I måndags var jag hos Ida och fick nya fina klor. De hamnade lite i skymundan eftersom jag bara en timme senare bokade resan till Island. 


Och klor är väl rätt ord. Långa, spetsiga, blåa saker som inte passar alls till att skriva på datorn med, men jag ska nog fixa de ;) 



God morgon!

Skrivet den: 2017-01-10 kl. 06:30:40 / Kategori: That is that

Hej hallå :)


Idag är det tillbaka till verkligheten och jag är på plats från tidig morgon. Folk skulle börja bli oroliga annars, haha. Idag ska det planeras och fixas innan eleverna kommer imorgon. Det har varit ett väldigt skönt lov och jag har njutit av ledigheten men det ska också bli skönt att komma igång och vara lite mer aktiv under hela dagen. Och sen har jag såklart saknat mina kollegor (kanske eleverna också, lite i så fall, haha). 

Hoppas ni får en underbar dag!



När det händer saker!

Skrivet den: 2017-01-09 kl. 16:39:16 / Kategori: That is that

Jag gillar när det händer saker! Och jag älskar att resa. Så att gå från att snacka om en resa till att faktiskt boka är en underbar känsla. Den underbara känslan känner jag idag för alldeles precis bokades en resa till Island, som jag velat besöka så länge! Och vem tar jag med mig? Svärmor såklart, kan det bli mycket bättre?! :) En som tycker om att upptäcka saker och åka på utflykter lika mycket som mig :) 




En söndag

Skrivet den: 2017-01-08 kl. 21:23:15 / Kategori: That is that

Det har varit en typisk söndag idag. Jag har varit ute och gått med mamma, slappat och kollat på serier och avslutade med ett gympass med humle och dumle. Det enda som saknades var att göra matlådorna, men det gjorde jag ju igår ;) 


En del resor har det med kollats på idag, några små och några lite större. Inget har bokats men det närmar sig hoppas jag! :) 

Såhär avslutar vi kvällen och jag säger god natt!



Mer power

Skrivet den: 2017-01-07 kl. 15:49:33 / Kategori: That is that

More power to the people!! 



Jag är och tränar powerpasset igen. Det sitter snart faktiskt och kroppen känns piggare idag. Så jag ska nog orka hela passet på torsdag ;) 

Hoppas ni har en trevlig torsdag och att ni inte snöar bort, haha! 



Morgonpromenad

Skrivet den: 2017-01-07 kl. 11:18:20 / Kategori: That is that

God morgon!

Jag vaknade sent imorse och när jag tittade ut var första tanken att ställa in morgonens PW med mamma. Det snöade en hel del. Mamma höll med och vi skjöt promenaden till imorgon. Sen ångrade jag mig igen och mamma var inte sen att hänga på :) 

Så nu har vi varit ute och travat i snön en timme. Promenaden gick mot ekenabben och vädret var faktiskt skönt! 



Torsdagsrutin

Skrivet den: 2017-01-05 kl. 17:17:04 / Kategori: That is that

Jag kom ju på att det var torsdag. Torsdag betyder powerpass, men inte idag då det är någon afton istället. Därför passar jag på att träna in det nya passet istället som jag ska hålla i om en vecka. Problemet kommer inte vara att kunna alla låtarna utan snarare att orka göra dem ;) 




Brunch i Lund

Skrivet den: 2017-01-05 kl. 14:21:46 / Kategori: That is that

Idag har vi varit på brunch hos Sara, Emil och Oliver i Lund. De bjöd på massor av gott, söta leenden och lite kräk på Daniel :) 


Jag höll mig ifrån pannkakor, sylt, choklad och nutella. Dumt att sluta med sockfritt redan, för vad hade det varit för karaktär ;)



Livet efter dig

Skrivet den: 2017-01-04 kl. 22:56:51 / Kategori: boktips...

Det är kanske dumt att skriva ett inlägg nu. För det första är jag jättetrött och för det andra har jag huvudvärk. Jag tror det beror på vattenbrist för fy som jag har gråtit ikväll! 


Jag fick inte bara Harry Potter-boken i julklapp utan även "Inte utan dig" av Jojo Moyes. Ja tårarna rann, men jag kunde inte sluta läsa. Jag vet heller inte om jag ska rekommendera den eller inte, det blir liksom för mycket.. Det ska tydligen finnas en film också. Den måste ses!! 



Onsdagsutflykt

Skrivet den: 2017-01-04 kl. 10:20:42 / Kategori: That is that

God morgon! 

Efter en natt med en dryg katt och sedan sovmorgon till halv nio sitter jag nu i bilen tillsammans med min kärlek. Vi ska på onsdagsutflykt. Vi ska och shoppa :) Det är de enda utflykter Daniel är intresserad av faktiskt, haha. 



Flams och trams

Skrivet den: 2017-01-03 kl. 21:12:13 / Kategori: That is that

Det blir lätt lite flamsigt när jag tränar med Stoffe och Rasmus. Så förutom den muskelgrupp som står på schemat blir det alltid träning för magen också! :) 


Såhär såg det ut ikväll 



Jobb, mys och lite till

Skrivet den: 2017-01-02 kl. 20:18:36 / Kategori: That is that

Då Niklas varit här och kollat på fotboll har jag hängt i sovrummet ett tag. Jag har pluggat in nya powerpasset inför nästa vecka, ätit kvällsmat och kollat lite på serien jag sträcktittar på för tillfället. Efter fotbollen fick jag även sällskap av Daniel och katten. 


Daniel har jobbat klart för denna veckan nu, så nu ska vi umgås en massa i några dagar :)



Hitta motivation

Skrivet den: 2017-01-02 kl. 12:27:06 / Kategori: That is that

Sådär, nu är det nytt år och ny månad. December är slut och så också mitt sockerintag som legat på nivå XL hela månaden. Nu är det en och en halv månad till jag ska visa mig i bikini så bort med godis och hej gymmet :) (inte för att vi någonsin sa hejdå, men men) 


En timme cardio imorse. Alltid lika psykiskt jobbigt innan man börjat, alltid lika underbart när det är klart!



Nyårsafton

Skrivet den: 2017-01-01 kl. 10:04:57 / Kategori: That is that

God morgon! 

Gårdagen då, jo sista dagen 2016 spenderades i Köpenhamn och det är även där vi vaknade upp första dagen på 2017. 

Igår så var vi och åt en fin nyårsmiddag på tivoli hotell ( ett annat hotell än det vi bor på. ) Kvällen började med tal från drottningen tillsammans med bubbel och tilltugg och sedan blev det konstig förrätt, god mat och underbart dessertbord. Efter middagen gick vi tillbaka till rummet, laddade med öl och inväntade tolvslaget tillsammans. När det började närma sig drog vi ut på stan och kollade på raketerna och sedan yrade vi runt en stund innan jag och Daniel sa god natt och gick till hotellet.

Nu laddar vi för hotellfrukost!! :)



RSS 2.0