Tja people!!

Skrivet den: 2011-02-28 kl. 20:57:44 / Kategori:
Idag har varit en perfekt måndag! All härlig undervisning på skolan och mina kära elever är så snälla. Och efter det en bra runda på gymmet (ingen löpning på grund av min snoriga näsa). Men väl lite matlagning, lite top model, och nu italiensk fotboll. Ville först buttra för att Daniel bytte kanal innan jag kollat klart, men samtidigt är han så lycklig över att han fortfarande är vaken ikväll så det kan jag inte.

Här är en låt som verkligen piggar upp. Hon är söt, musikvideon är söt, låten svänger och den är perfekt att sjunga med i! På tal om italiensk fotboll liksom, haha!


dags-att-göra-något-vettigt-måndag!

Skrivet den: 2011-02-28 kl. 06:56:54 / Kategori: That is that
God morgon! Idag gick jag upp riktigt tidigt. Efter att ha testat några gånger nu känns det som att det inte är min grej. Det värsta är att jag får inte klaga när jag vaknar. Vilket sucks! För hur tidigt jag än går upp så går Daniel upp bra mkt tidigare än mig. Idag gick jag upp halv sex. Det är tidigt! Det är också då som Daniel börjar jobba i Åhus, vilket betyder att han gick upp bra mkt tidigare än så.

Aja. Idag ska göra något helt underbart! Jag ska åka till min favoritskola och hålla i en massa engelska- och matematik-lektioner. Hur underbart är inte det?

Andra planer för veckan.
antal dagar jag ska jobba: 7. 4 på skolan och 3 på konsum
antal dagar jag har lektioner på hkr: 2. plus massa självstudier som jag försöker att inte tänka på.
antal fotbollsträningar jag hinner med: 3 om jag har tur. Håll tummarna!

Ska smita och göra något vettigt nu resten av morgonen innan bussen går. KRAM




en fredagskväll!

Skrivet den: 2011-02-25 kl. 20:26:40 / Kategori: boktips...

Min halsont tar ut sin rätt och vi sitter hemma soffan denna fredagskväll. Idag visade Daniel mig en artikel om en gammal bok som ska bli film. En bok han läste på högstadiet som heter "Imorgon när kriget kom" av John Marsden. När han berättade vad den handlade om visade sig att det också var min absoluta favoritbokserie på högstadiet som jag försökt få tag på igen. Handlar om sju tonåringar som åker ut i vildmarken i Australien samtidigt som landet blir invaderat. Sen ska de försöka överleva men också försöka handla och hjälpa till i kriget. Tyvärr verkar den inte finnas att köpa, men jag ska definitivt hålla utkik efter dem. Det hade varit roligt att läsa dem igen innan filmen kommer. :)  Böckerna är ett riktigt hett tips från mig!! Såhär ser första boken ut. Tror det finns sju totalt. Sedan kommer också trailern till filmen. Hoppas ni gillar de lika mkt som jag och Daniel.




Slitz - för män som värmer hemma!

Skrivet den: 2011-02-25 kl. 13:13:26 / Kategori: That is that
Hello losers!

Jag vaknade halv elva idag med halsont. Känner i hela kroppen hur en riktig förkylning är på väg och det är inte roligt! Men något som var roligt var gårdagens avslut. Jag och hellebop hade mys "framför soffan" (internt skämt) kollade på film och drack nyponsoppa efter träningen. Sedan var jag tvungen att visa henne nya slitz som denna gången innehåller världens bästa historia. Jag funderade ett tag på om jag skulle skriva den här men den är lite snuskig. Jag vet ju att min mamma läser. Att Daniels mamma läser. Och att Elins mamma läser ;) Men å andra sidan är det min blogg så jag skriver ju vad jag vill egentligen..? Dare I?

I Slitz finns en sida som heter Sanna historier där "slitz-läsare" skickar in och skriver om sin vardag. Hurvida det är inskickade historier eller bara text ihopkomponerad av redaktionen får ni själva avgöra. Här är iaf en av historierna i Slitz, mars 2011.

"Tjenare! Jag går i tredje ring på gymnasiet, och var precis med om något som jag vill passa på att dela med mig av. Vi satt på biologilektionen, och läraren höll på att lägga ut texten om den mänskliga fortplantningen. Han hade precis berättat att den manliga sädutsöndringen huvudsakligen innehåller glukos, fruktsocker, när Nina, en mycket het tjej i min klass, kom med en fråga hon tyckte var relevant;
- Asså vadå, fruktsocker? Men hur kommer det sig att det inte smakar sött då?
Tystnaden spred sig som tryckvågen från en atombomb, medan Nina långsamt insåg att hon avslöjat saker om sitt privatliv som hon vid närmare eftertanke helst hade velat hålla för sig själv. Hon antog sakta men säkert brandbilens färg. Läraren, ett sant proffs, rörde inte en min när han sakligen påpekade:
- En sannolik förklaring är att de smaklökar som känner av sötma befinner sig på tungspetsen och inte i halsen.
Han belönades med en spontan applåd från klassen."

Sådär nu kan ni välja att skratta högt väldigt länge som jag gjorde, eller helt enkelt dumförklara min humor.

KRAM PÅ ER!!

Den lilla gröna

Skrivet den: 2011-02-24 kl. 17:26:22 / Kategori:
Hej hallå.

Idag har jag haft en pluggdag vilket helt enkelt betyder att jag storstädat lägenheten och varit och tränat. Carros sista dag på gymkortet och det har vi utnyttjat. Knapprar piller som satan, men tänkte låta de gå en vecka innan jag berättar hur det går. Men just precis nu ligger jag på soffan och väntar på att fotbollsträningen ska börja. En reklamfilm påminde mig om min favoritfigur i USA. Geicos gecko :) Åh vad jag saknar amerikansk tv!! Idag är det exakt tre veckor tills vi åker. Äntligen börjar det närma sig!!


underbart!!

Skrivet den: 2011-02-23 kl. 23:35:00 / Kategori:
en klassiker. När Daniel jobbar kväll så blir det rätt mycket youtube framåt småtimmarna. Men jag klagar inte. Att få ha honom hos mig på morgonen är värt det tusen gånger om!! :)

ENJOY


Hockeyproffs!!

Skrivet den: 2011-02-23 kl. 14:37:08 / Kategori: That is that

Wow var jag på g idag!! Vet inte riktigt om det var kroppen som var speedad eller helt enkelt bara munnen. Haha för den gick det inte att få stopp på. Den nya Foppa? Nja, kanske inte :) Men det kändes bra att träffa klassen lite och bli lite updaterad igen. Man tappar lätt fokus eftersom vi knappt har några lektioner. Och direkt efteråt träffade jag Vera för en lunch på stan. Hoppas tabletterna tar hand om den, haha.


god morgon mina vänner

Skrivet den: 2011-02-23 kl. 08:17:11 / Kategori: That is that

God morgon säger jag denna onsdagsmorgon. Och vet ni vad, idag har jag faktiskt något vettigt att göra :)  Ja, tro det eller ej men idag har jag lektion. Första och sista denna veckan, även om jag fortfarande har massor av skrivande att göra.

Idag inleds också sista rycket med "bantningen" (Gillar inte ordet banta, känns så fel. Kan vi kalla det trimningen? Ska ju bara tighta till saker å ting) Michaela på jobbet har börjat ta några "extreme fat burner"-piller och jag tänkte testa. Tydligen blir man helt toppad av dem vilket gör det hela extra roligt. Det är inte några små jäklar man ska svälja men det fungerar. Tog min första imorse innan frukosten och ja, lite snurrig känner jag mig. Blir jag hälften så speedad som Michaela kommer jag bli nya Foppa i ishallen idag. Ja, der är ju där vi ska vår idrottslektion. Hur kan man inte älska skolan då?  Håll tummarna för mig. KRAM KRAM


My ladies

Skrivet den: 2011-02-22 kl. 21:48:51 / Kategori:
Haha hittade en film från i fredags. Tror jag glömde berätta om den kvällen. Det var en wä-kväll. en riktigt bra wä-kväll! Så bra att vi ska göra de igen på lördag, haha. Iaf spelarrådet (jag, Mos och Emma) körde lekar och på filmen nedan kör spelarna statyn. De med halsdukar ska försöka ställa sig som de utan halsdukar genom att kommunicera med varandra. Spännande!! :) 

LOVE MY LADIES BIG TIME!!




ps: filmen är lite seg i början innan man riktigt hör vad de säger och fattar vad de försöker göra. :)


nytt läge

Skrivet den: 2011-02-21 kl. 21:40:22 / Kategori: That is that

Jag skrev ju innan att jag hade något roligt att berätta. Och efter att ha talat om nyheten för familj och vänner i rätt ordning får jag skriva av mig här lite. Det är nämligen så att jag och Daniel har fått tag på en ny lägenhet. En som inte ligger på första våningen och som har balkong. Att den också är några kvadratmeter större gör inget. Och det blir bättre! Inflyttningsdagen är inte förrän 1 maj så vi hinner göra oss av med den vi har också. Så det var mina goda nyheter! Och ni kommer få massor av bilder och annat när vi flyttar och hur det går men just nu har jag bara en planlösning till hands. Men den kan ni få se :) 



Hej hallå och hjälp!! Länge sedan jag skre...

Skrivet den: 2011-02-21 kl. 13:28:26 / Kategori: That is that

img_4783 (MMS)

Hej hallå och hjälp!! Länge sedan jag skrev. Bristande intresse. Men nu känner jag att jag behöver lite stöd och hjälp! Ska nämligen till tandläkaren idag å ja, de var inte direkt igår jag var här sist. Ringde idag för att få en tid och fick samma dag. Lite jobbigt eftersom jag oftast behöver en vecka med flitigt användande av tandtråd och annat flux för att få ihop en trovärdig historia om jag tar jättebra hand om mina tänder. Så vi får se vad de säger idag. Har en annan rolig nyhet också men de berättar jag om ikväll :) kram på er och håll tummarna för mig nu!!


Naglar för en stjärna

Skrivet den: 2011-02-16 kl. 23:01:28 / Kategori: naglar
mina nya fina naglar by Ida. 

gymmet idag: 5 km på 24 minuter.

fotbollsträningen idag: sjukt jobbigt fyspass med fyra varv.





konstigt beteende

Skrivet den: 2011-02-16 kl. 10:28:51 / Kategori: That is that

God morgon.

Här sitter jag denna onsdag och borde plugga. Men jag är så grym så de kommer gå bra ändå, haha. Däremot vill jag prata om en annan sak. Sedan en månad nu har jag och Daniel kört stenhårt med mat och träning för att komma i trim till vår Miami-resa i mars. Och precis som vanligt började kilona rasa för Daniel medan jag gick ner ett, max två kilo. Så förra veckan gav jag upp och hällde i mig godis och semlor och annat gott. För att sedan bli övertalad till att hålla ut en månad till.

Idag stod vågen för första gången under 65 kg. Vilket känns skitbra eftersom jag samtidigt fått killer abs!Jag ljuger inte, killer abs! Efter jag ställt mig på vågen å fått denna bekräftelse sprang jag å hämtade tumstocken för att mäta mig. Kanske var jag en cm längre än vad jag trodde (nej 163 cm it is) och mitt BMI skulle isf bli lägre. (inte märkbart) 

Så nu fick ni en inblick i min hjärna.


Svensson kan man alltid lita på. Efter en ...

Skrivet den: 2011-02-12 kl. 14:54:38 / Kategori: That is that

img_1474 (MMS)

Svensson kan man alltid lita på. Efter en tung runda på gymmet och lite plock här hemma kollar vi på Manchester-derby och äter årets första semlor :) Är det livet eller vad? United leder med 1-0 just nu och de gillar vi också! Kram på er alla.


en vecka

Skrivet den: 2011-02-10 kl. 07:15:34 / Kategori: That is that
Wow, vilken vecka jag har här :)  Önskar nästan att jag hade haft tid att skriva om allt underbart här. Men vi får börja någonstans och det blir i skolan.

Jag älskar min nya kurs. Jag känner inte mina kurskamrater så bra än men det kommer väl. Tråkigt att alla utom jag, Johanna och Linnea har gått tillsammans hur många terminer som helst, men men. Lektionerna är underbara. Denna veckan har vi haft livräddning och lek å plask på tivolibadet. Jag har lärt mig att dyka. Den ni.. Och jag lyckades också simma till botten på den djupaste basängen på tivolibadet. Den biten är jag faktiskt riktigt stolt över.. Sen har vi även testat klädsim och livräddning. Iaf, riktigt roligt har vi!! Igår lärde vi oss HLR vilket också känns underbart att kunna.

Nu ska jag smita iväg till jobb nr ett idag. Ska vara på skolan mellan 07.45 och 11. Knappt lönt kan man tycka. Men sedan efter det ska jag vara på konsum mellan 12-20.15. Det är så det ska vara :)


Hej hallå. Jag sitter hemma hos Daniels fö...

Skrivet den: 2011-02-05 kl. 21:33:58 / Kategori: That is that

img_8517 (MMS)

Hej hallå. Jag sitter hemma hos Daniels föräldrar och väntar på att hipp hipp ska börja. Under tiden har vi spelat Uno. Å det är extra spännande då Thomas har gjort egna kort också. Här är ett man inte vill få emot sig! Hoppas alla har en toppenlördag :) kram på er.


bygga bygga bygga

Skrivet den: 2011-02-05 kl. 15:05:24 / Kategori: That is that
Vi hade jätteroligt på ikea idag, Daniel och jag. Vi sprang nog igenom varuhuset tre gånger innan vi gick till restaurangen och inte ens då hade de öppnat. Så vi gick ett varv till, betalade och gick in igen, innan vi fick några köttbullar. Sen kommer den jobba biten. Att bygga ihop allt. Än så länge har vi fått ihop fyra stolar. Bordet får vi vänta med. För nu ska jag till Konsum :) 






IKEA!!

Skrivet den: 2011-02-05 kl. 09:18:00 / Kategori: That is that
Vad passar sig bättre en lördag än ett besök på IKEA? Daniels idé, det här faktiskt men jag klagar inte. Så just nu sitter vi i bilen och förbereder oss för lite shopping. Daniel har skrivit inköpslistan och med lite tur och lite skicklighet har vi en ny hylla och ett nytt köksmöblemang med oss hem. Ja, och med lite Dessi-tur en massa annat också, haha. Det är ju så de har byggt upp varuhuset eller hur ;)


Freitag!

Skrivet den: 2011-02-04 kl. 22:13:21 / Kategori:
Det har varit en fredag idag. Och efter en skoldag mellan 9 å 15 åkte jag till gymmet för en genomkörare och sedan lagade jag lite mat åt min man. Det blev riktigt gott mot alla odds. Jag har lyckats många gånger nu den senaste tiden trots att jag provat nya saker. Daniel är en blandning av mycket förvånad och mycket glad och rätt så mycket imponerad också! Efter en stadig måltid blev det fredagsmys med film och lite choklad. Detta är ett riktigt hett filmtips. Takers heter den..


God morgon mina vänner. Hoppas allt är bra...

Skrivet den: 2011-02-02 kl. 10:31:00 / Kategori: That is that

img_1451 (MMS)

God morgon mina vänner. Hoppas allt är bra! Jag sitter i skolan denna onsdagsmorgon, tyvärr i en teorisal och inte i idrottshallen. Men på fredag är det som vanligt igen, de gillar vi. Det är i idrottshallen jag trivs allra bäst. Å vilken tur att jag då ska till talldalshallen ikväll å ha fysträning med fotbollsbrudarna!! Kram på er!!


härliga grusträning!!

Skrivet den: 2011-02-01 kl. 21:09:26 / Kategori:

Fan asså, det finns inget bättre än en avslutad grusträning. Även under grusträning är det härligt eftersom man vet om känslan efteråt. Å denna underbara känsla att heja på tjejerna under löpövningarna så vi klarar av dem. Tillsammans är vi starka :)






Spelarnas baksidor

Skrivet den: 2011-02-01 kl. 16:20:28 / Kategori: boktips...

Fick en försenad julklapp igår. En kakbok från mamma och pappa som hade fastnat på tryckeriet. Två tjejer ifrån Åhus gjorde en riktigt cool grej som projektarbete på gymnasiet. De samlade in bakrecept från kända fotbollspelare i Sverige (Och en riktig kändis också :) haha) En riktigt bra idé! Sorry att bilderna är så dåliga. Den finns att beställa. En rolig present till folk som tycker om kakor, haha.  







en tisdag igen

Skrivet den: 2011-02-01 kl. 08:22:38 / Kategori: That is that
1a februari 2011. Klockan börjar närma sig halv nio och jag ska snart cykla till skolan. Det var inte igår ska jag säga. Eftersom jag numera läser idrott befinner vi oss ofta i idrottshallen. Detta gillas eftersom jag inte behöver tänka på vad jag ska ha på mig om dagarna. På med träningsbyxorna och Im ready to go. Lite tråkigt bara med allt snyggt jag köpte i Sthlm, haha.

Idag ska jag äntligen ge mig på säsongens första grusträning! Underbart!! KRAM PÅ ER!!


RSS 2.0