Bakishäng!

Skrivet den: 2013-03-31 kl. 21:39:59 / Kategori:

Efter jobbet idag (ja, jag har jobbat också) så stack jag och Daniel och tittade på IFK Kristianstad. Mamma och pappa har varit i Stockholm i helgen så de kunde inte utnyttja sina säsongsbiljetter. Tack säger vi :)

IFK förlorade tyvärr. Men vi fick mersmak inför morgondagen! Imorgon är det dags för allsvenskan och jag längtar så mycket att jag nästan spricker!


Farlig fest!

Skrivet den: 2013-03-31 kl. 18:33:27 / Kategori:

Igår firade vi Ida som fyllt 25! Med dunder och brak skulle man kunna säga! Kvällen blev så lyckad det är läskigt! Men å andra sidan så snackar vi utgång med Moa, Ida och Pillan.

Det är också därför det inte kommit upp några inlägg idag. Jag är helt slut. En bild tog jag igår. Den är rätt talande tycker jag ändå ;)


Ge mig jobb!!

Skrivet den: 2013-03-30 kl. 07:21:24 / Kategori:

Hej hopp!
Jag vaknade fem minuter innan klockan ringde idag. (Igen) Hur underbart är det inte? Jag hoppas detta håller i sig ett bra tag till, för man känner sig så utvilad.

Jag är på väg till Konsum för förmiddagspasset idag. Äntligen är man tillbaka i charken! Både idag och imorgon ska jag vara där inne och röja, så kom och köp kycklingar vettja! Det är många kunder som frågat efter mig nu. Hur glad blir man inte då? :)


Leta ägg!

Skrivet den: 2013-03-29 kl. 19:22:06 / Kategori:

Vi har letat påskägg hemma hos Chatarina och Thomas. Då är det riktig påsk! Och precis som vanligt hittade jag mitt lååångt före Daniel. Sen får vi gå och lyssna på hans muttrande ett tag. Min underbara treåring :)

I ägget fanns det dollar. Gud vad jag längtar till NYC!!


Långfredagen!

Skrivet den: 2013-03-29 kl. 15:15:40 / Kategori:

Grusträningen är avklarad och jag har hunnit med en timme på gymmet också. Så jag är grymt nöjd med mig själv just nu och ska vräka i mig allt på påskbordet hos svärföräldrarna nu!

Glad påsk alla söta!


Snö!!?

Skrivet den: 2013-03-29 kl. 10:25:11 / Kategori:

God morgon till alla er som vaknat nu. Jag har varit uppe sedan sju, men inte gjort något vettigt alls. Fram tills nu! Grusträning står på schemat, any takers?

Det kommer kännas bra när det är över, haha :)


Ge mig mer!

Skrivet den: 2013-03-28 kl. 18:16:51 / Kategori:

Fler beställningar från gymgrossisten har kommit! Jag är helt beroende! Mer choklad och fler bars. Även de här shaksen är jag fortfarande helt såld på! Jag tar en shake två gånger om dagen och en bar före eller efter träning. Chokladen är tänkt för fredagar eller lördagar men då får Jag nog be Daniel gömma dem! Jag har problem med mackorna på jobbet men annars går de bra. Jag önskar jag hade lite bättre disciplin men nu är det helg! God mat väntar mig i helgen! Och jag tänker njuta!


Grym låt!!

Skrivet den: 2013-03-28 kl. 12:34:00 / Kategori:
Fler bilder från igår när vi spelade in vår laglåt. Det är Magnus Ugglas kung i baren som har blivit Wä IFs kings på planen. Vi hade en superrolig kväll och efter några halvmesiga försök i början klämde vi i riktigt bra så låten blev grym!
 
Nästa steg får väl bli en musikvideo, haha
 

Bra start!

Skrivet den: 2013-03-28 kl. 07:56:51 / Kategori:

Jag började denna torsdag med en snabb powerwalk med min kusin. Är det något den tjejen kan så är det att trava på. Jag ligger alltid en halvmeter bakom, och 7 km med henne tar lika lång tid som 5 km om jag går själv! Nej, en grym start på dagen! Idag är det som en fredag för imorgon är vi lediga!! :)


Studio!

Skrivet den: 2013-03-27 kl. 20:05:36 / Kategori:

Just nu är vi och spelar in vår wälåt! Vi har superskoj tillsammans, även om det var pinsamt att sjunga i början. Sjung brudar, sjung!! Tränaren håller i kameran, så fler bilder kommer senare!

Vi är king king Kings på planen!!


Kom igen!!

Skrivet den: 2013-03-27 kl. 15:22:38 / Kategori:

Kom igen våren vi hejar på dig!! Vi får lite sol varje dag nu och snart så! Det får gärna bli vår till imorgon bitti då jag bestämt träff med min kusin vitamin för en powerwalk vid sex-tiden.

Jag slutar om tio minuter, och då blir det raka vägen till gymmet för min del!


En vanlig onsdag!

Skrivet den: 2013-03-27 kl. 12:10:26 / Kategori:

Idag är det en vanlig onsdag. Fast ett tag kändes de som måndag, haha. Vi har lite pyssel och så här på skolan, men jag hade inte haft något emot en slappedag.

Däremot är jag sugen på ett stenhårt pass på gymmet, så de blir de i eftermiddag! Jag har träningsvärk i magen som känns underbart!

Men men, vad tror ni, kan detta bli en höna, månntro?


Underbara synd!

Skrivet den: 2013-03-26 kl. 21:37:07 / Kategori:

God tisdagskväll!
Idag har varit en syndens dag, och ett halvt choklad har smugit sig ner i magen. Tillsammans med två mackor. Busigt värre måste jag säga. Jag har haft svårt och ställa om till vardag efter helgens träningsläger, men jag skyndar långsamt. Jag har inte bråttom att gå ner mer i vikt, utan tänkte ta det lugnt ett tag. Vill istället satsa på mer träning än vad jag hunnit med den senaste månaden och då behövs mer mat också!

Mitt "nyttiga" choklad, också det från gymgrossisten. Fyller skafferiet med en massa bars, choklad och måltidsersättningar därifrån.


Tidig present!

Skrivet den: 2013-03-26 kl. 15:57:28 / Kategori:

Idag är det exakt en månad tills jag fyller 26. Inget jag ser fram emot sådär jättemkt, men det är ju ändå en dag som får uppmärksammas lite grann. Och det är ju på en fredag! Just idag köpte jag en tidig födelsedagspresent till mig själv. Biljetter till Göteborg - Malmö FF som spelar dagen innan jag fyller år. Så vi tar ledigt torsdag och fredag och åker upp till Göteborg för att kolla på fina MFF, och sen får jag hotellfrukost på min födelsedag. Kunde inte passat bättre om ni frågar mig :) Vi är hemma lagom till födelsedagsmiddagen på fredagen sen ändå!

Lycklig tjej :)


bildbomb!!

Skrivet den: 2013-03-26 kl. 12:41:00 / Kategori:
Nu har bilderna från träninglägret kommit in på hemsidan. Där är väldigt många bilder där vi skrattar vilket är underbart att se. Både från träningarna och från andra aktiviteter. Det är så vi vill ha det! Så jag bjuder på en bildbomb med blandade bilder.
 
 

Skriva skriva!

Skrivet den: 2013-03-26 kl. 07:16:00 / Kategori:

God morgon!
Låt er inte luras av solen idag för det är svinkallt ute! Jag hoppas de ska bli bättre under dagen men jag tror inte de. Idag är kidsen på PRAO och jag ska sitta framför datorn hela dagen och skriva LPPs och omdömen är det tänkt. Jag hoppas på att få mycket gjort!

Mina ben krampade nästan när jag cyklade till bussen imorse. Det är så det ska vara och medan träningsvärken sprider sig i kroppen längtar jag till kvällens fotbollsträning!


Tja!

Skrivet den: 2013-03-25 kl. 21:20:12 / Kategori:

Tja bloggen, nu har jag sprungit jättelångt!!

Nej skämt åt sidan, de var ju länge sedan nu. Solen sken faktiskt fortfarande när jag kom hem så jag stack ut på några snabba 5 km. Kallt, men härligt! Väl hemma igen åt jag en underbar proteinbar från gymgrossisten och sedan stack jag till gymmet. En timmes styrka och det känns i armarna! Och jag avslutar dagen med avokado, lättkvarg och tvmys.

Äckligt nyttig dag, och jag gillar de. Huvudet gillar de också, inga skuldkänslor idag inte!


Att shoppa!

Skrivet den: 2013-03-25 kl. 12:35:59 / Kategori:

Nu måste jag lugna ner mig! Och ingen mer shopping innan NYC tycker jag. Jag skulle bara in till stan och lämna in två par skor som behövde lagas, men kom hem med två tröjor och ett par byxor. Detta är så olikt mig! Men jag gillar det! :)

Byxor och grå tröja från h&m, vit tröja från bikbok.


Vår?

Skrivet den: 2013-03-25 kl. 07:12:11 / Kategori:

Kan det vara våren som är på väg ändå? Solens strålar bländade mig när jag cyklade till bussen men det kan jag leva med. Jag skulle också vilja känna av en viss temperaturskillnad idag, men jag kan ha fel.

Pigg som en lärka såklart, även om jag blev förvånad när min klocka ringde imorse. Jag trodde de var lördag där ett tag. Och jag önskar er en trevlig start på veckan såklart!


Lång helg!

Skrivet den: 2013-03-24 kl. 22:08:42 / Kategori:

Det har verkligen varit en lång helg. Så det är skönt att ligga i min egen säng bredvid min sambo och mysa till café bärs. Daniel fnissar och jag småler lite ibland. Det känns i benen att man varit på träningsläger hela helgen. Så det får bli armar på gymmet imorgon. (Vi förlorade matchen med 3-1, satan!)

Fyra arbetsdagar framför oss nu, sen är det ju helg igen. Det fixar vi tror jag ;)


GAMEDAY!

Skrivet den: 2013-03-24 kl. 14:20:33 / Kategori:

Vi avslutar träningslägret med match mot Lörby. Det snöar och vi sitter och fryser på bänken. Men vi har det mysigt under filtarna och det bjuds på bra fotboll! Mottagningen under helgen har varit sämre än på phiphi och därav den låga uppdateringen.

Hoppas alla haft en trevlig helg!!


Tidig söndag!

Skrivet den: 2013-03-24 kl. 08:04:34 / Kategori:

Kan man kalla det sovmorgon om man vaknar vid sex?

Men så länge man får vakna av sig själv så är det sovmorgon tycker jag. Jag var så trött igår att jag slocknade direkt och är helt utvilad nu!

Vi lekte lekar igår kväll. Vi i spelarrådet var "lekledare" så jag hann inte ta så många bilder. Men jag bjuder på bildbomber så fort tränarna lagt upp alla på hemsidan! Vi tvingade självklart ut dem på en spökrunda ;)

Matchdag idag, sen ska jag hem till min man igen!!


Mer träning!!

Skrivet den: 2013-03-23 kl. 18:14:32 / Kategori:

Nu är tre pass av tre avklarade, och mina kläder stinker, haha. En dag av slappande, låtskrivande och mys.

Ikväll blir det lekar ala spelarrådet och annat bus, hihi. Trevlig helg på er. Sup ner er och var onyttiga för mig med ;)



Kvalitetstid!

Skrivet den: 2013-03-23 kl. 05:53:14 / Kategori:

God morgon!
Klockan tio i fem försökte Moa rymma från oss i rummet. Men eftersom jag aldrig kan sova med massa folk runt mig var jag vaken och smög ut med henne. Jag kan aldrig sova med en massa folk runt omkring mig eftersom jag är rädd att jag ska snarka och att alla ska bli sura på mig.

Vi har mysig kvalitetstid istället. Vi oldies kollar på nyheterna istället. Moa pluggar samtidigt. Trevlig lördag på er!


I skogen

Skrivet den: 2013-03-22 kl. 23:32:33 / Kategori:

Träning, tacos, fotboll, lösgodis (inte för mig dock) och massa mys. Tårna är lite kalla fortfarande men de ska nog värmas upp efter en stund under täcket!

En träning av tre avklarad och sen match på söndag. Nu kör vi wä if!

Och synd på Sveriges match. Orkar inte kommentera den mer ikväll. Så jäkla trött :)


Träningsläger!!!

Skrivet den: 2013-03-22 kl. 16:30:04 / Kategori:

Sådär, allt är fixat och klart och nu sticker jag på träningsläger! Ska bli härligt med en hel helg med brudarna, men jag saknar min man också!

Och det är synd att vi inte har träningslägret mitt i sommaren. Känns som om packningen varit lättare då ;)

Trevlig helg!!


Snökaos och packa väskan!

Skrivet den: 2013-03-22 kl. 06:13:05 / Kategori:

God morgon och varmt välkommen du underbara fredag!!

Ännu en vecka har gått, nu går det undan. För man får tänka på datumet, inte på hur vädret är. Ännu mera snö, och till och med barnen på skolan har tröttnat nu. Vi vill ha vår såklart!

Om någon inte fattade vad jag babblade om i förra inlägget så var det ju skatteåterbäringen. Inte helt tydligt när jag läste det i efterhand ;) Och denna morgon har jag roat mig med att packa väskorna inför träningslägret i helgen. Jag älskar att gå upp tidigt. Fast tjejerna kommer bli besvikna på mig när jag slocknar före elva ikväll, haha

Idag ska jag hänga med denna brud. Äntligen!!


Skattkammare!

Skrivet den: 2013-03-21 kl. 13:49:47 / Kategori:

Jag har sett på Facebook flera som har kollat upp hur mycket de ska få tillbaka/betala i år. Varje år har jag fått betala ca 4000 så jag ville egentligen inte veta. Men jag har samtidigt betalat in lite extra så jag hoppades in i det sista.

Jag vågar inte lita på att det stämmer förrän jag fått pengarna eller ett pappersbesked, men om det stämmer så har ni en mycket glad tjej här! Så håll tummarna för mig, haha


No frukostbild!

Skrivet den: 2013-03-21 kl. 08:19:05 / Kategori:

Nej, denna morgon blev det ingen frukostbild. Den ser likadan ut som tidigare i veckan, frukt och kesella (inte glass som någon trodde)

Ställde mig på vågen idag, och jag har nått mitt första delmål på under 65kg. Det känns riktigt bra, men jag är lite rädd för att jag går ner för snabbt nu. Jag önskar att det hade gått lite långsammare, då de känns mer hållbart. Nästa delmål är 10 kg sedan nyårsdagen, vilket jag hoppas nå till min födelsedag. Vi får se :)


Ingen tvkväll!

Skrivet den: 2013-03-20 kl. 21:04:18 / Kategori:

Det är så tråkigt att ha myskvällar framför tvn. Slappt och skönt ibland, men inte om man är sugen på att umgås, vilket vi var ikväll! Så vi har spelat monopol istället. Daniel tycker det är tråkigt att spela två, men jag tror det handlar om att jag leder och har en massa hus på norrmalmstorg, hihi.

Dagens middag. En lagad måltid såhär på kvällen är jag inte bortskämd med. Tyvärr blev det lite mycket kyckling och avokado. Så jag kunde inte äta allt. Men en härlig onsdag!


Rädda, larma, släck!

Skrivet den: 2013-03-20 kl. 17:12:56 / Kategori:

Jag har varit på brandutbildning nu på eftermiddagen och släkt lite bränder. Vi fick en massa information också och sedan fick vi släcka en brand med brandfilt och en med pulversläckare. Nyttigt och lärorikt!

Träningsledigt ikväll, så mys med sambon hela kvällen!


Hur jag räknar!

Skrivet den: 2013-03-20 kl. 11:53:00 / Kategori:
Nu när jag äter mer vanligt igen och inte bara dricker shakes är det lätt att tappa kontrollen lite på vad man stoppar i sig. Jag försöker vara noga med att äta var tredje timme för det fungerar bäst för mig. Man hinner inte bli så hungrig mellan gångerna och äter därför inte massa onyttigt mellan målen. Allt jag äter lägger jag också in i shape up, en app som jag laddat hem. Jag kan både lägga in vikten på det jag äter eller scanna en vara. Funkar för mig :)

Och jag är ledsen att bilderna ser så konstiga ut. Jag fick helt enkelt ge upp efter ett tags pillande. Appen är bra ändå!

 

 

 

 


Onsdag 20/3

Skrivet den: 2013-03-20 kl. 08:02:39 / Kategori:

Mars månad har snart gått, och jag undrar om inte snön kommer ligga kvar till April också.

Idag vaknade jag en halvtimme innan klockan ringde. Då hinner man med en massa saker. För hur många kan säga att de har renbäddat såhär innan jobbet? :) och dagens frukost var underbar! Vi hade inga färska hallon på Konsum igår så jag bytte ut dessa mot ett halvt päron.

Inte kan man tacka nej till den här tallriken full med gottis!


Hjälp!

Skrivet den: 2013-03-19 kl. 21:51:32 / Kategori: That is that
Mitt goda humör räckte hela dagen men inte mycket längre än så. Och om man åker hemifrån klockan sex på morgonen och inte är hemma igen förrän nio på kvällen får man lov att vara trött!! Så det blir sängen direkt för mig.
 
Jag har fått mycket gjort idag, och sådana dagar är alltid bra dagar. ( fast inte-göra-något-alls-dag i Thailand var inte heller fel.) imorgon är det nya tag och nya äventyr. God natt :)
 
 

 
 

Vårshopping!

Skrivet den: 2013-03-19 kl. 12:10:24 / Kategori:

Idag längtar vi verkligen till våren! Rastvakterna har varit långa idag med dessa kalla vindar!

Jag piggade upp mig själv med lite vårshopping för ett tag sedan, men det lär dröja ett tag till innan de kläderna åker fram tror jag ;) fyndade på Lindex med mamma. Vita jeans och en turkos tröja. (Färgen på tröjan är inte riktigt rätt på bilderna.)

Håll fast er någonstans och blås nu inte iväg idag!


tidiga tisdag!

Skrivet den: 2013-03-19 kl. 07:25:09 / Kategori: That is that
Jag är läskigt morgonpig nu för tiden. Inte kan det vara Thailands tidzon som spökar fortfarande?
 
Idag är det full rulle hela dagen så jag hoppas att mitt spralliga humör håller i sig. Träningen igår var helt underbar! Det blåste satan under styrkan den första halvtimmen men sedan var det lungt och spelet fungerade supebra! Det är så det ska vara!
 
en shake till frukost idag. Mina älskade jordgubb är slut på gymgrossisten så jag njuter av varje klunk. Trevlig tisdag önskar jag er alla.
 
 

Fotbollsträning?

Skrivet den: 2013-03-18 kl. 18:17:44 / Kategori:

Nja, jag vet inte detta. Jag har väntat hela dagen på ett sms om inställd träning, men icke. Så nu är jag på väg till träningen med tre par byxor och x antal tröjor på mig! Jag tycker lite att det finns gränser, men dessa verkar inte vara samma som tränarnas ;)

Jag måste tycka om er brudar!!




En kall öl!

Skrivet den: 2013-03-18 kl. 12:38:59 / Kategori:

Dessa köpte vi i Thailand. Just nu står de i bokhyllan och väntar på sommaren. Tänk er att sitta i solen med en kall öl i handen och bara ha det bra! Ge mig sommar och sol!


God måndag!

Skrivet den: 2013-03-18 kl. 07:26:05 / Kategori:

God morgon och god måndag!!
Man är alltid så pigg och glad på måndagsmorgonen och ser möjligheterna framför sig. Synd bara att det avtar under dagen ;)

Idag har jag ätit min första vardagsfrukost sedan vi kom hem från Thailand. En banan med färska blåbär och hallon tillsammans med två klickar kesella. Mina mål är välplanerade nu när jag ska börja äta riktig mat igen. Det behövs en annan sorts disciplin än när jag bara drack shakes. Allting vägs och dagens frukost låg på runt 165 kalorier.


På Konsum!

Skrivet den: 2013-03-17 kl. 20:00:41 / Kategori:

Vi avslutar denna härliga helg med några timmar på Konsum. Jag är inte här så ofta längre vilket faktiskt är lite tråkigt. Det får vi ändra på!! :)


Middag på balkongen!

Skrivet den: 2013-03-17 kl. 15:31:40 / Kategori:

Det är kallt ute fortfarande, men solen skiner och på balkongen är det varmt! Så jag har ätit min underbara sallad där tillsammans med ett avsnitt masterchef. Jag köpte en "plocksallad" på Domus igen. Kyckling, kräftstjärtar, majs, ananas, bladsallad, gurka, fetaost, avokado, soltorkade tomater, melon, och säkert något annat också :)


Bananpannkakorna!

Skrivet den: 2013-03-17 kl. 12:55:26 / Kategori:

Bananpannkakorna blev supergoda imorse. Så jag vill dela med mig av dem så alla kan få göra dem!!

Innehåll:
1 banan
1 helt ägg
Äggvitan från 1 ägg
1-2 tsk lättkvarg

Gör såhär:
(jag gjorde såhär. Kan finnas bättre sätt, kan finnas sämre)
Mosa bananen med en gaffel i en skål. Häll i ägget och äggvitan och rör om. Blanda ner kvargen. Sedan bytte jag gaffeln mot en visp och vispade ett tag för att mosa bananen ännu mer. Jag hällde all smet i ett litet stekjärn och lät pannkakan stå på ett tag på medelvärme. När den gick att vända stekte jag den en liten stund på andra sidan också.

Servera med färska bär och en klick kesella.

Och som den lilla hobbydietist jag är just nu vägde jag allt och tillsammans med ett stort glas juice från brämhults landade min frukost på 392 kalorier. Som jag nu varit och tränat bort på gymmet ;)


Underbara söndag!

Skrivet den: 2013-03-17 kl. 09:28:00 / Kategori: That is that

God morgon alla morgonpigga och slöfockar!!

Jag vaknade klockan åtta imorse och var hur pigg som helst. Så som den underbara flickvän jag är travade jag iväg till maxi och köpte frallor till min sambo! Sedan ställde jag mig i köket och slängde ihop varsin bananpannkaka. Jag kom över receptet igår via instagram. Den innehåller inget mjöl vilket gör att jag tycker den känns nyttig :) blev supergott, och jag lägger upp receptet senare!

Nu har jag plockat fram allt och ska väcka Daniel bara. Mysmorgon skulle jag vilja kalla de!


Fotbollstrams

Skrivet den: 2013-03-16 kl. 17:10:40 / Kategori:

Nu är jag hemma igen efter en runda till... fan, jag kommer inte ihåg var vi varit och spelat. Det började på s. Men det är bra att jag glömmer för det var ingen rolig match. Alla var sämst! Passningar kom bara halvvägs, vi sprang in i varandra, eller sprang inte alls.. Vi förlorade med ett antal mål. Jag minns inte vad det blev heller. De gjorde fler än fem, mindre än tio. Vi gjorde inga.

Skönt att vara hemma igen! Nu ska jag bara byta om och sen hem till mamma och pappa på middag.

Fina Martina innan matchen. Efter matchen var ingen så här glad!!


Vårjackan

Skrivet den: 2013-03-16 kl. 12:33:00 / Kategori: That is that
Tänkte dela med mig av vårjackan jag köpte förra lördagen. min förra försvann en blöt kväll i september, haha. Grönt fick det bli denna gången. Denna ska med till NYC, som jag tänkte börja tjata om nu, för satan vad jag längtar!! 
 
Och storlek 36 gör mig också glad! Rätt nöjd över dem faktiskt! Jag kan ju ta fram jackan när det känns tufft med mat och träning. Den eller måttbandet för vi är också riktigt bra vänner nu!!
 

Tidig morgon på nytt!

Skrivet den: 2013-03-16 kl. 07:28:28 / Kategori:

Hej hej!
Jag är redan vaken denna lördag och har varit det ett tag. Jag bad Daniel väcka mig innan han stack till jobbet så att jag skulle komma upp i tid. Jag vill inte slösa tid på sömn när jag är ledig :)

Men jag har inga planer på att gå upp ännu! Jag ligger och myser i sängen med en shake, tidningen och tvn. Bra uppladdning inför matchen idag!

Kram på er!


Fredagsmys!

Skrivet den: 2013-03-15 kl. 22:59:11 / Kategori:

Hej hopp!
Från tidig morgon till sen kväll! Tänk om mina bloggrutiner var lika bra här hemma som i Thailand, då jäklar!

Eftersom jag jobbade det långa passet idag har det inte hunnits med så mycket annat. Men en trevlig middag hos Vera och Kalle finns det alltid tid för! Ikväll har vi firat Kalle och jag har lyxat till det med både smörgåstårta och blåbärspaj. Efter två veckor med shakes är det dags för mig att börja äta lite igen!

Outfitbilder från mig. Det är inte varje dag det bjuds på sådana! Men jag älskar min klänning :)


tidig fredagsmorgon!

Skrivet den: 2013-03-15 kl. 06:47:50 / Kategori: That is that
Alltid sömnbrist och jättepigg!
 
Så ser mina fredagsmorgnar ut, eftersom den sena torsdagsträningen gör att man är hemma kvart i elva på kvällen, och den tidiga arbetstiden på fredagen gör att jag måste ställa klockan på fem. Men nu är det i alla fall ljust ute på morgonen vilket känns underbart.
 
Äntligen fredag, och som jag har längtat!  Och idag är det lönefredag för mig också, ännu bättre. Idag ska jag stressa som satan efter jobbet, men det var inget nytt så. Trevlig helg på alla söta ( och alla ni andra också)
 
 
 
bjuder på dåliga bussbilder från mobilen. Tänkte att det var länge sedan sist :)

Tröstshoppa!

Skrivet den: 2013-03-14 kl. 10:30:00 / Kategori:

Tänkte dela med mig av min tröstshopping igår. Inget piggar upp så mycket som ett par nya skor! Jag borde använda mig av den här metoden oftare.

299kr på dinsko. Så vi får se hur länge de håller. Fast de var inte hållbarhet jag var ute efter, mer lycka för stunden ;) hade jag köpt ett par skor runt tusenlappen hade jag fått dåligt samvete, haha!


Inte som jag tänkt!

Skrivet den: 2013-03-14 kl. 07:56:00 / Kategori: That is that

Jag gissar på att alla pratar om vädret idag, så det tänker jag också göra!!

Det såg inte ut som jag hade tänkt idag. Fullt av snö och jag blev väckt av plogbilen. Känns lite komiskt till och med att jag köpte ny vårjacka i lördags. Verkar som om man får dras med den tjocka ett tag till. Men läs allt med en glad ton för jag är inte bitter på något sätt :) jag kan inte göra något åt det, och tänker därför inte sura.

Förresten känns det som att det är fredag idag. Jag kommer bli grymt besviken imorgon bitti! :)


Tänkvärt!

Skrivet den: 2013-03-13 kl. 18:48:36 / Kategori: naglar II

Hej hej!
Det har varit två långa dagar på jobbet med möten och besked inför framtiden. Så det har verkligen, och gör fortfarande, snurrat i huvudet mitt. Jag har varit i stan och tröstshoppat lite nu på eftermiddagen. Och sen har jag varit hos Ida och gjort nya naglar. Så de känns lite bättre nu. haha nej de gör de inte, men får man inte tröstäta får man hitta andra sätt.

Jag skulle kunna gå och lägga mig nu, men det blir ett varv hem till Moa först. Ett träningsläger ska planeras!


Mystisdag!

Skrivet den: 2013-03-12 kl. 13:13:36 / Kategori: That is that

Det var länge sedan en tisdag på jobbet var så mysig! När det var varmt förra veckan bestämde vi att gå och grilla på stranden på studiedagen (idag). Jag har ångrat mig sedan dess. Fast det har varit underbart idag. Solen har lyst på oss hela förmiddagen och även om de varit kallt har de varit relativt vindstilla. Så vi har lekt och grillat korv.

Ge oss vår!!!


500!

Skrivet den: 2013-03-11 kl. 13:12:39 / Kategori: That is that

Jag och Daniel satt och spelade 500 när vi väntade på flyget hem från Phuket. Någon borde uppdatera oss om reglerna för det gick inte bra, haha. Och den där pennan har varit med oss på varje resa sedan San Francisco 2007.

Jag vill tillbaka till Thailand :)


Måndag morgon!

Skrivet den: 2013-03-11 kl. 06:44:45 / Kategori: That is that

God morgon!
Helgen har varit lång och jag har njutit av ledigheten till tusen. Inte många inlägg tyvärr men nu uppdaterar jag igen!

Hur härligt var det inte att vakna till det här då? Lördagens kämpainsats från wäif-brudarna!!



Fredag!!

Skrivet den: 2013-03-08 kl. 20:43:19 / Kategori: That is that

Underbar fredagskväll! Jag är hemma hos syster och myser och tittar på gladiatorerna. Och sedan äter jag lite choklad också :)

Det har varit dålig uppdatering idag, men det har bara varit en vanlig jobbdag. Helg är alltid så mycket roligare!


För sent, för kallt!

Skrivet den: 2013-03-07 kl. 19:36:16 / Kategori: That is that

Helt opepp att sticka och träna nu. Det är både för kallt och för sent för min del. Men de går över så fort vi börjar med uppvärmningen. Dags att jobba satan igen!


Kreativa!

Skrivet den: 2013-03-07 kl. 15:51:27 / Kategori: That is that

Det är kreativa kollegor man har! Hela fritids pysslar som vanligt med lera, vänskapsband, pärldjur, pärlplattor och mycket annat. Här finns alltid tusen saker att göra!


Underbara torsdag!

Skrivet den: 2013-03-07 kl. 08:04:28 / Kategori: That is that

Äntligen är det torsdag! Så imorgon är det fredag och då är alla glada. Jag är superglad och längtar efter helgen, då jag är helt ledig!

Sjuk fotbollsträning igår. En löpövning som höll på att vinna över mig, men som ett lag tog vi oss igenom den :) Det känns i benen men känslan är underbar.


Tji fick jag!

Skrivet den: 2013-03-06 kl. 16:58:00 / Kategori: That is that

Tji fick jag för att jag var så glad imorse. Jag ville gå på läromedelsmässan idag men det strulade med vikarier. Så jag fick jobba lite extra istället. Tack för sol och härliga barn!

Nu är jag hemma och bara väntar på att få sticka iväg till fotbollsträningen!


God onsdag!

Skrivet den: 2013-03-06 kl. 09:49:46 / Kategori: That is that

Jag har nog haft världens bästa onsdagsmorgon! Både jag och Daniel hade "sovmorgon" och skulle inte upp förrän närmare sju. Vi vaknade båda två runt tio i sju och då var det ljust i sovrummet. Så himla mysigt att vakna utan alarmklockan och att få känna sig utvilad.

Tänkte lägga upp lite fler elefantbilder. Jag har ju helt glömt bort dem vi själva tog.


Att se fram emot!

Skrivet den: 2013-03-05 kl. 12:06:42 / Kategori: That is that

Man behöver saker att se fram emot. Jag ser fram emot resan till NYC i sommar men hoppas kunna hitta på en del innan dess också. Därför har vi bokat biljetter till summerburst i Göteborg i början av juni. Det ska också bli roligt!!

Och sedan finns det massor av annat som jag ser fram emot. Den allsvenska premiären till exempel.


Det går!

Skrivet den: 2013-03-05 kl. 07:12:58 / Kategori: That is that
Hej hej!
Tisdag nu och veckan går framåt!  Jag längtar redan efter helg och ledighet. Gårdagens pass känns i både ben, armar och rumpa! Sjukt att en halvtimmes träning kunde vara så jobbigt. Men jag längtar ändå till kvällens fotbollstäning. Jag har ju inte tränat sedan innan Thailand och jag behöver springa lite efter en boll!
 
Nej, nu är det dags för lite morgonmöte med mina härliga kollegor, sen kommer kidsen. Trevlig tisdag till er alla!
 

Tabata!

Skrivet den: 2013-03-04 kl. 18:51:24 / Kategori: That is that

Hjälp!!
Idag följde jag med Alex på tabata. Ett träningspass med 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila och sen x antal sådana. Jag är helt död typ! Men det var superroligt och jag var svettig efter fyra varv. Jag behövde de efter en tråkig måndag!

Så två svettiga tjejer på väg på brandutbildning nu!


Vanlig måndag!

Skrivet den: 2013-03-04 kl. 10:48:19 / Kategori: That is that

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade tillbaka till Thailand en dag som denna. Idag är det en vanlig måndag på jobbet, och jag älskar mitt jobb, men semester är bättre ;)

Lyckligtvis händer de lite skoj i eftermiddag ändå. Berättar mer senare!

(Igår var det Konsum för hela slanten, därav dålig uppdatering. Jag putsade aldrig fönsterna, men det blev 5 km i alla fall)


Solsken

Skrivet den: 2013-03-03 kl. 07:42:55 / Kategori: That is that

God morgon alla söta.
Tidsskillnaden gör att vi vaknar tidigt! Daniel vaknar jättetidigt och jag vaknar sådär fint vid sjutiden. Det gör att man har tid till något nu innan jobbet vilket gör mig jätteglad!

Och solen skiner idag. Man kanske får ge sig ut på en tur. Eller putsa fönsterna. Eller bara va. Trevlig söndag på er!


Kväll med brudar och buzz

Skrivet den: 2013-03-02 kl. 23:35:57 / Kategori: That is that

Grym lördag idag! Jag har haft myslördag till hundra procent med härlig frukostdate, jobb med Emilia och nu födelsedagsfirande hos Alex.

Fina Alex fyller 24 idag och jag sprang hem till henne direkt efter jobbet. Här hade tjejerna ätit pizza och kladdkakan stod på bordet när jag kom. Nu spelar vi juniorbuzz och har trevligt! Hoppas alla andra också har en trevlig lördag!!




Liten kategori

Skrivet den: 2013-03-02 kl. 14:33:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej hej!!
Tyvärr är det så att mina kategorier inte kan innehålla så många inlägg. Inte så många inlägg som jag skriver under en semester i alla fall. Så om man trycker på kategorien Thailand 2013 kan man läsa om halva resan kanske. Tryck istället på februari 2013 så får ni med alla :)
 
Kram kram!!
 

Ordentlig frukost igen!

Skrivet den: 2013-03-02 kl. 12:00:46 / Kategori: That is that

Är man van vid frukostbuffé så är man!
Jag har precis suttit på fantasi med gamla kollegor i två och en halv timme. Vi har alltid mycket att prata om! Och idag fick man roliga nyheter också!!

Vädret är inte alls lika trevligt idag så istället för en runda på stan tänkte jag krypa ner under täcket framför tvn med en film och lite popcorn tillsammans med sambon :)


God kväll och god natt!!

Skrivet den: 2013-03-01 kl. 23:52:00 / Kategori: That is that

Det är knappt jag kan hålla mig vaken just nu, men vill ändå skriva och tacka sällskapet för kvällen! Vi har varit hos mina föräldrar och ätit och druckit gott tillsammans med Vera och Kalle. Sedan blev det några runder poker också. Äntligen har de börjat fatta hur bra jag är! ;)

Det har varit en lång, men trevlig dag! Känns okej att vara hemma ändå. Låt det inte bli vanlig vardag för fort bara, jag vill hinna njuta av efter-semestern-tiden också!

Några cider och jetlag, det ska jag nog kunna sova bra på!


kondition, lets do it!

Skrivet den: 2013-03-01 kl. 14:34:21 / Kategori: That is that
"kondition är en färskvara" har man ju fått höra. Och efter Thailand ligger min illa till, haha. Jag slutade tidigt idag, solen sken. Ja, det var bara att ge sig ut på en löparrunda helt enkelt. Vissa stunder var jag hur pigg som helst i benen, andra stunder helt slut. Men det kändes helt okej när jag var klar. Trött, definitivt, men inte helt död. Jag är i alla fall sjukt sugen på att träna :)
 
 
 
 

1a mars!

Skrivet den: 2013-03-01 kl. 06:23:06 / Kategori: That is that

God morgon!!
Somnar man vid lite efter nio är det inga problem att gå upp klockan fem på morgonen. Speciellt eftersom klockan är elva på morgonen i Thailand å så länge var vi inte ens i närheten av att sova till. Halv nio ställde vi klockan på två gånger, annars var det alltid tidigare än så.

Kände mig lite ledsen när jag satte mig och åt frukost nu på morgonen.. Ingen amerikansk buffé här inte. Vilken tur då att jag snart ska sätta mig och äta en gång till med mina underbara fritidsbarn. För dem har jag saknat!!


RSS 2.0