Malmö - AIK

Skrivet den: 2009-07-30 kl. 23:56:49 / Kategori: That is that
vilken produktiv dag denna torsdag blev. nästan nöjd själv. Dock väckte Daniel mig 08.57. Hallå klockan var ju inte ens nio, taskigt om du frågar mig. det var min städ-dag så det var till att gå upp och sätta igång. vid en tolv var jag klar, kändes mycket bra! Jag och Daniel drog då en runda till tennishallen och spelade en timme. första gången som det var bara vi och det var riktigt roligt. Mitt spel var bättre än vanligt och första halvtimmen spelade jag ut honom totalt 6-0 till mig. Andra set hann vi bara spela 6 games och det blev till min stora förvåning 3-3. Det stod 3-1 till Daniel med kanske 7 min kvar men jag vägrade förlora mot honom och dem två sista gemen gick fort. Enligt Daniel hade jag en massa turbollar medan jag säger att är man koncentrerad så..

Skulle träffat Catta på eftermiddagen men blev inte så, vi gör ett nytt försök på måndag. Vid en halv sex kom Vera hit och kvart över hämtade vi Kalle efter hans träning för att köra ner till Malmö och kolla på matchen mot AIK.



 



 


En bra match som hade allt utom mål. Spänning, bra avslut, lite tjafs, liv i båda klackarna. Malmö var klart bäst och i första halvlek och sista 20 i andra körde de över AIK! Inte ens Moa kan vara så blind??

Imorgon är det jobb jobb jobb.. Mellan 13.30 och 21.15. Jobbigt men det är pengar. Nu tänkte jag gå och sova men Daniel ska tydligen äta glass?!?

kram på er

sound of life

Skrivet den: 2009-07-30 kl. 00:16:40 / Kategori:
wow, just nu händer inte mycket. Slappar med Daniel och jobbar.. Därför har jag heller inte något att skriva om. Men jag lånade Daniels ipod idag till bussresan och blir återigen chockad över hans musiksmak. Min pojkvän har otroligt bra musiksmak och en tendens att alltid hitta de låtar som blir populära direkt. (vilket gör att jag hinner tröttna på dem innan de kommer på radion och att Daniel tröttnat på dem långt innan jag ens hittat dem)  Därför tänkte jag ge er ett litet smakprov från denna beryktade ipod.(i brist på annat) haha, enjoy!


Busta Rhymes - World go round
Gammal låt men den är fortfarande bra och ger en skön känsla



Manian  - Welcome to the club
Också halvgammal men härlig, feststäming


Pitbull - I know you want me



Tramsgänget - Dunkadunkalåt
Denna låten är till Svea, hon kommer gilla den. haha


Henok Achido - Pusher
 
 

Mohammed Ali - Hinna hinna



Sen har vi självklart Lady Gagas Lovegame men det fungerar inte att hämta från youtube riktigt så de blir webbadressen dit.. Det var mina favoriter. Inte mer än rättvist att Daniel också ska få välja några låtar.

David Guetta feat Kelly Rowland - When love takes over

 

Swedish house mafia -  Leave the world behind



The Used - Burning down the house
Någon som känner igen låten från Transformers eller Tom Jones?


Keri Hilson /Kanye West - Knock you down



Chris Brown - Fallen Angel



Okej nu är jag trött och Daniel är trött på mig. Extrem överlevnad på tv och jag vill nog hellre gå och lägga mig än titta på en galen man som äter stora äckliga insekter. Imorgon ska jag få träffa Catta som är hemma från USA! ska bli skoj att få prata med henne, länge sedan. På kvällen är det Malmö - AIK som gäller med Daniel, Vera och Kalle. Också detta väldigt trevligt!!

kram på er alla och hoppas ni hittade någon låt som passade?


new day, same shit..

Skrivet den: 2009-07-28 kl. 10:39:11 / Kategori: That is that
Nej så ska jag inte säga men dagarna börjar gå in i varandra nu. Jag och Daniel vaknar på grund av katterna, myser lite och går upp. Vi/jag åker till Åhus till päronen eller till konsum.. Idag ska jag ut med Doris och sen jobba. Pappa och mamma är på en tvådagarstur i Ullared. Sjukt att pappa är med, och att han börjar med en tvådagarstur.  Good luck to him.

filmen igår blev ingen mindre än Defiance med bland andra Daniel Craig (Bond) och Liev Schreiber (X-Men Origins: Wolverine) Jamie Bell gjorde också en mycket bra insats i filmen. Handlar om fyra brödrar som flyr under andra världskriget och gömmer sig själva och andra judar i skogen i Vitryssland. En bra och sevärd film!!




Daniel är på Maxi och köper frallor, och jag hoppas verkligen att han kommer snart. jag är lite hungrig, haha.. Kan också berätta att jag har megaträningsvärk och det känns underbart!

Kram på er

hell no..

Skrivet den: 2009-07-27 kl. 20:45:29 / Kategori: That is that
måndagar gillar vi eftersom jag återigen var/är ledig. Så det var till att gå upp tidigt och åka hem till föräldrarna med frallor och juice. Vinden skulle tömmas. Vet ni hur mycket saker som samlas på en vind under 24(23) år? Massor!! "hjälpte" också syrran att städa bland hennes kläder och fick med mig en skinjacka och en svart klänning med mig hem, nice.. Hem kom också tre bananlådor med böcker och annat som jag ville spara.

Väl hemma blev det mat och sedan iväg till fotbollsträningen. Japp ni läste rätt träning, vet inte hur länge sedan det var jag tränade ( Daniel räknar tennisen som träning fast de gör inte riktigt jag haha) Innan träningen hade jag övertygat både mig själv och Daniel att jag skulle sluta med fotbollen. Jag tyckte inte det var roligt längre, jag är asdålig och har inga nära vänner där längre. Men bestämde mig för att iaf åka dit idag. Oj vad skoj jag hade! Jätteskönt att träna och springa lite, träffa alla glada igen och bara köra slut på kroppen. Det behövde jag efter alla timmar på konsum och alla biokvällar med popkorn och läsk. Herrarna tränade/spelade match också vilket självklart bidrog till min fortsatta karriär.





herrarna


 
och damerna

Nu ska jag och Daniel kolla på film eller bara mysa framför tvn..
kram på er..

Rolig bok

Skrivet den: 2009-07-26 kl. 09:05:51 / Kategori: That is that

Tänkte lite snabbt berätta om boken Daniel köpte när vi var i Malmö. David Batras "den som inte tar bort luddet ska dö!" Han samlat ihop (med hjälp av andra) en massa olika lappar som hängt lite överallt i Sverige och publicerat dessa. Riktigt rolig läsning.



nu smiter jag till jobbet och är väl tillbaka om en tretton timmar.. money money money..

kram på er


lite coolt iaf..

Skrivet den: 2009-07-26 kl. 00:47:16 / Kategori:


Daniels pappa visade den för honom och jag tycker det var lite coolt..

Saturday is a good day

Skrivet den: 2009-07-25 kl. 23:43:52 / Kategori: That is that
Idag har varit en bra dag. ( dock är allt bättre än den natten vi har haft, skulle kunna strypa katterna och min orkide står i klädkammaren)

När vi väl var uppe (och vakna) gav vi oss iväg till stugan i Torsö. Mamma och pappa var redan där och vi fick en guidad tur. Ett jättefint ställe som är typiskt för mina föräldrar. Jag tror att de kommer stormtrivas där, speciellt när de får sätta sin egen prägel på det. Jag har varit lite orolig nu när mina föräldrar ska flytta, det är ju också mitt hem som packas ihop i lådor. Men att se mina föräldrars saker i stugan gör att jag känner mig trygg där också. Min slutsats är helt enkelt att jag känner mig hemma där mina föräldrar är. Och det är väl så det ska vara?



Seriöst, hur hög mysfaktor har inte den bilden?


 

uterummet och utanför en av två gäststugor



vid ingången

 

andra delen av uterummet och pappa som målar taket i vardagsrummet (taget från köket)



blomma/växt



Jag hjälper mamma och packa upp lite glas..

Vi hann med en runda på stranden också

 


Blev många bilder idag, men jag hoppas att jag har gjort stugan rättvisa. Efter ett par timmar och lunch körde Daniel mig till Åhus. Det blev lite mys med Doris och en runda i skogen ( japp hon är kvar. Har dock vant mig vid tanken att hon inte finns där för alltid och klarar av att se henne och tänka på henne utan att bryta ihop, varje gång) Några timmar på konsum och sedan hämtade jag upp Daniel sen hem. Både syrran och Carro x 2 är ute ikväll.. Känns sådär och är himla sugen själv. Ska dock jobba HELA dagen imorgon. Bra betalt och tur är väl de.. Nästa helg satsar vi stort på!!

på måndag ska vi tömma vinden i huset, iih vad mycket saker jag kommer vilja släpa hem och jag och Daniel kommer nog ha våra duster om det hela.. heja på mig, det är min barndom vi pratar om.. haha

Ska sova nu, Kram på er alla

Får man göra så?

Skrivet den: 2009-07-24 kl. 23:46:41 / Kategori: That is that
Får man, efter väldigt nära ett år som sambos, komma och begära lika utrymme i klädkammaren? Jag tycker detta är orättvist. Det kan inte vara rätt..

Imorgon ska jag och Daniel åka till mamma och pappas stuga för första gången. Foto lovas!! jag har mycket att skriva men orkar inte riktigt, utan det får bli en annan dag. Förr eller senare ska jag berätta om vad som hände mig idag men inte än.. Håll i er..!

God natt och kram


Desiree och Daniel goes crazy..

Skrivet den: 2009-07-23 kl. 20:18:32 / Kategori:
det där var vad jag kallar shoppingtur. Både Caroline och Vera ligger i lä nu.. Eller nej, kanske inte Carro för vi har shoppat loss i både Sthlm och NYC. Men det blev några fynd iaf, och för bloggens skull läggs det ut i små bilder.. japp så mycket är det..



  





  

solglasögon och fodral från Bijou Brigette

Kalender från akademibokhandeln

Väska och datorskydd från Lundbergs

Två par skor från Stadium

Skålar och ätpinnar från Lagerhaus

Oversize skjorta från Solo

Linne och scarf från New Yorker

Daniel shoppade också loss en massa. Så det var bara inte jag. Han fick med sig ett par badshorts, vanliga shorts, en skjorta, en tjockare tröja, ett par joggingskor och en bok mitt i allt.. Familjen Olsson shoppade inte så mycket, Sara köpte någon tröja men hittade inte mycket annat.

På något sätt fick Daniel med mig till tennishallen med Matte igen. Jobbigt men skoj!! Nu sitter vi hemma, har precis ätit. Ikväll ska vi åka och handla ( bara mat jag lovar) och sen titta på film. Undrar om någon av oss kommer klara det utan att somna..

Kram på er alla

roadtrip

Skrivet den: 2009-07-23 kl. 08:39:58 / Kategori: That is that

Idag blir det en liten roadtrip till Malmö med Daniel och hans familj. Var och grilla hemma hos dem igår och jag mår bättre nu så.. Bilder på eventuella fynd kommer ikväll ( Daniel tror att vi ska spela tennis hmpf)

kram på er



(gammal bild)

Lek med G-kraften

Skrivet den: 2009-07-22 kl. 10:27:35 / Kategori: That is that
så står det i nyaste Slitz, ( damp ner i brevlådan igår)

"Världens snabbaste och högsta berg- och dalbana ligger i Six Flags park i New Jersey i USA. Topphastigheten för detta monster ligger på 206 kilometer i timmen och högsta punkten mäter 139 meter"  Slitz nr 8 2009

Någon som vågar?









Där har vi en trio som gjorde.. Ida, jag och Danni, på six flags och utmanar öden..

svininfluensan..

Skrivet den: 2009-07-21 kl. 22:53:27 / Kategori: That is that
idag har jag jobbat, och nog aldrig mått så dåligt på konsum, ( inräknade alla de otaliga gånger man varit bakis) Nej jag vaknade med sådan halsont och frossa och jag känner riktigt hur förkylningen sprider sig i kroppen.. Fredrik var på mig om att jag hade svininfluensan och sedan var det ingen som vågade närma sig mig resten av dagen. Funderar på att sjukanmäla mig imorgon men vi får se hur jag mår så..

Sov på bussen hela vägen hem. riktigt djupt också för när jag vaknade satt det någon bredvid mig, världens chock!! Efter en snabb runda hemma bar det av till tennishallen med Daniel och Mattias. De trodde att de var bra men icke, slog dem båda over and over again. Daniel och Mattias spelade rätt lika men får väl säga att Daniel vann till slut annars stryper han mig..  Skall också sägas att jag tycker om Daniel otroligt mkt men spela tennis kan inte killen.. fy vad roligt jag hade ;)




Jag vet inte hur jag ska förklara Daniels spel. Han har ingen aning om vad han gör men har så pass långa armar att bollen ibland träffar racket.. Försöker han slå går det galet utan det passar honom bäst att bara hålla emot när bollen kommer.. Han får dit några snygga hörnbollar som enligt honom är planerade och enligt mig tur..  



Mattes grunder är helt okej, han vet lite hur man ska göra iaf.. sen måste han bara fokusera sig på det också.. Jag är ju självklart proffset själv.. Dock är Daniel lika bra på att fotografera som på att spela tennis så det finns inga bilder på mig (där man ser att det är jag) utan ävden detta fick jag ta hand om själv..



mitt favoritobjekt, tihi..

Just nu mår jag piss och vill sova.. Se vad som händer imorgon..

Kram på er alla

en dag som alla andra..

Skrivet den: 2009-07-20 kl. 18:53:52 / Kategori: naglar
Eller en dag som jag vill uppleva igen om man kan säga så..

Daniel väckte mig, ( pga hans festande har han vänt på dygnet, på fel håll.. så han är uppe tidigt varje morgon) En timme senare satt jag hos Ida och fixade till naglarna ( Hon fixade naglarna, jag babblade på som få) Resultatet blev snyggt som vanligt.



blåa med vita ringar.. Blir imponerad av den fantasi och kreativitet hon har. Att jag aldrig hade kunnat komma på hälften av vad hon gör ( pratar fortfarande om Ida). Sedan kom jag på att jag studerar till lärare och behöver massor av fantasi, ideer och kreativitet själv. Läskigt, tänk om jag inte har de?

aja, hade på mig mina nya tröja idag, yey..



där har vi den, 199 kr på MQ.

Har också varit i Åhus och träffat Doris idag. Jag och Daniel gick en runda med henne eftersom Vera jobbade och mamma och pappa är och roar sig i Östersund. Senare tänkte jag på att det kanske var sista gången jag träffade henne., Men det är inget jag vill tänka på. Vill gråta så fort jag tänker tanken men kanske var det ändå bäst iaf. Vet jag när det är sista gången hade jag inte kunnat släppa henne..  tog kort på oss iaf





Det blev lunch med Daniel och sedan en fika och runda på stan med Carro. Snacka skit och ha de bra.

jag kommenterar en söt unge som går förbi.
C - jag tror inte på att du inte vill ha barn.
D - jag vill ha barn, bara inte nu på ett tag, sen vill jag inte ha barn så länge, nån dag i taget passar mig.
C - Ja men skilj dig då så har du bara barnen varannan vecka.

Ikväll har vi inget planerat, bara hänga lite. Imorgon är de jobb som vanligt men jag ska nog överleva.. Daniel har varit underbar idag och städat hela lägenheten. puss på honom..

kram på er alla

living a beautiful life

Skrivet den: 2009-07-19 kl. 18:45:02 / Kategori: That is that

helgen närmar sig sitt slut men det gör inget för den har verkligen varit toppen. ( plus att jag ändå är ledig imorgon)

Systerdagen var helt underbar. På grund av regn blev det plan B som bestod av

shopping
Köpte dem där skorna, yes!! Hittade också en tröja på MQ, bild kommer när jag ska ha den på mig någon dag.
Lunch
Trendie, chicken fingers. Gott och vi fick prata av oss en massa
Eftermiddagsbio(hangover)
jättebra film, rolig och avslappnande, precis vad vi behövde.



varför har vi tre läsk??

hemmalagad middag (tacos)
enkelt och gott och allmänt mysigt







och sedan utgång till Martin&Martin
Eftersom jag skulle jobba dagen efter blev det en halvnykter tillställning ( en halv öl på plats och en cider tidigare på kvällen) Så jag och Vera tog mazdan till stranden. Trevligt men mycket folk, dock inte så många man kände men jag klagar inte.  Hemma vid två och upp kl sex, satan med.. Men när jag väl gick upp var Daniel redan uppe ( hans helg är en helt annan historia)  Jag jobbade mellan 07.30 till 17.00 men gav upp redan vid 15.45 och gjorde därefter ingenting av värde.. Jag och Emilia pusslade ihop en kartong inne i pantrummet iaf



kan man bli sötare. Och kan man ha mindre till liv än att leka med kameran inne i pantrummet på konsum en söndagseftermiddag.. Nu ska Daniel och jag och handla. Skriver mer imorgon. Då kommer det också bilder på mina nya naglar, cant wait :)

kram på er alla


sorry, but I am in love..

Skrivet den: 2009-07-18 kl. 00:07:14 / Kategori: Cissi och Ceasar












Ligger vaken och halv-väntar på Daniel som är ute och festar med jobbet. Får kanske åka och hämta honom. Eller jag hoppas på att han ringer och ber mig. Så att jag vet att jag fortfarande finns i hans tankar även om de är suddiga. Fast det vet jag att jag gör. Vi har haft en underbar morgon (om du frågar mig) och skickat en massa sms under kvällen. Nu ska jag se om det finns något på tv och titta på. Jag har redan spelat sims 3 för länge och kan inte längre komma på några hemsidor att kolla på.. ( shopping förbjuden!!)

kram på er

Ron Weasley!!

Skrivet den: 2009-07-17 kl. 15:45:10 / Kategori: That is that
japp dags för ett inlägg om Harry igen. jag var och kollade på Harry Potter and The Half Blood Prince igår med Sara. Mycket bra film. Dock är det jättesvårt att inte jämföra böckerna och filmerna. Det är mycket som fattas i filmen, vissa viktiga delar till och med. Det är också dessa skillnader man pratar om efter filmen och denna tappar då poäng..  Men jag kommer längta till nästa film massor ändå. Vilken liten tönt jag är.



Är det bara jag som föll för Ron Weasley? Vilken kille de är :) Så harmonisk och snäll..



Idag var det upp tidigt, tvätta och hundvakt. Kunde inte följa med Carro till stranden så det blev tivoliparken med Vera. Imorgon ska vi ha en systerdag. Det ska bli mysigt och om vädret sviker har vi en riktigt bra plan B. Vad vi gör får ni veta imorgon.. Ska också lägga upp bilder på djuren ( och Daniel). Men det får bli lite senare eftersom jag sitter vid Daniels dator.

jobba snart, köra till Åhus, me like.. Daniel spelar handboll och ska sedan ut så de blir jag och katterna ikväll..

kram på er alla

yes or no?

Skrivet den: 2009-07-16 kl. 20:31:17 / Kategori:


jag föll, och de hårt.. hittade denna sko idag, och jag gillar den starkt. Daniel är tveksam till nitarna på sidan. Ge mig ett ja eller nej! Dock de ska tilläggas att priset är plånboksvänligt ( för alla utom pappa men de säger inte lite).
Skon är också skön!! Låter som om jag övertalar mig själv?

yes or no?

Harry harry harry

Skrivet den: 2009-07-16 kl. 19:45:38 / Kategori: That is that
kollar på filmerna, saknar böckerna!! Ska på bio med Sara ikväll och se den sjätte av åtta (?)

gårdagen spenderades på konsum och sen hemma hos Andre och Carro. vi lagade god mat och tittade på film. jätte mysigt verkligen. En trip till Ullared är planerad.. tihi



grillmästare nr 1



mat



grillmästare nr 2

Jag och Carro höll oss utanför kameran ( jag blev inte nöjd med dem bilderna ) ;)

snart snart bio. Hundvakt imorgon. Då hoppas jag på att Izzie och katterna leker lite så man man knäppa några bilder..

kram på er alla

not enough

Skrivet den: 2009-07-14 kl. 22:53:58 / Kategori: That is that
 Har inte mycket att säga. Jo, har massor men ingenstans att börja. Känner mig diplomatisk och som om jag svävar ovanför mig själv och liksom bara tittar. Hinner inte med allt och hinner inte tänka efter vad jag gör riktigt (weirdo..)

Var i Tyskland igår med pappa, Daniel och Thomas. Slås en än gång över hur mycket jag tycker om min pappa. Snällare finns inte.. Trippen blev lyckad och vi är rustade för framtidens helger.

Idag har varit en lugn dag, hundvakt halva dagen, jobbat andra halvan. Trivs massor med Izzie, får lite extra närhet och kärlek.

morgondagen bjuder på nya äventyr. Har så mycket planerat att jag inte vet in eller ut. Som sagt sitter uppe tittar på bara..

kram på er alla. 

over and out

Skrivet den: 2009-07-12 kl. 23:33:35 / Kategori: That is that
jag är helt slut, fy satan!! Så det ska vara. sitter och kollar på en dålig film och Daniel diskar i köket.
 
I lördags var vi hos Marie och firade hennes 21 årsdag och examen. Det var jättemysigt och hoh hade gjort världens godaste smörgåstårta!! Sedan bar det av in till stan och mer festande. Lite för mycket kanske och ibland önskar man att man hade hält i sig lite till och inte kommit ihåg de, haha.. Har iaf alltid trevligt med Carro och i våra skor tog vi oss långsamt hemåt.


















det blev en del roliga kommentarer under kvällen också.

"aburgine är inte en frukt, det är en tjock gurka.."



Hur tänkte vi här Mie? gurka?

"Mitt löshår är löst" Carro förtvivlad.. Och sen Frida som var himla nöjd med sina jättestora ciderflaska. De var lätt mer än en burk, som innehöll 50 cl. Flaskan hela 500 ml.. som de kan gå...

Carro sov här, och det var pannkakor planerat till frukost. Fast vi hade ingen mjölk hemma så därför blev det house of bagels istället med smoothie och bagel med cream cheese och lax. Många minnen från USA med den maten..

jobbade idag mellan 14 och 21.15. Helt sjukt med folk eftersom beach handbollen och alla turister. Men jag hade bilen och struntade i att stressa. Skönt för en gångs skull.. Så nu sitter jag här. Imorgon ska jag och grabbarna till Tyskland.. grabbarna är inga mindre än Daniel, hans pappa Thomas och min egen pappsen.. Vi ses då

kram på er alla

lördag

Skrivet den: 2009-07-11 kl. 08:20:02 / Kategori:
åter ett inlägg med veckodagen som rubrik, måste bli bättre på de där..

Just nu händer de inte så mycket. Tiden spenderas på konsum och framför datorn.. Några timmar inne på Kristianstadsdagarna har de också blivit. Dock inte förrän ikväll jag ska dit med Carro så de ska bli extra trevligt ikväll.. Träffade henne i torsdags och hon färgade mitt hår med. Utväxten är borta och jag mår bättre än någonsin. Nu blir de till att missbruka mitt silvershampoo. Nej det räcker med någon tvätt så blir det toppenbra.



Och när vi ändå är inne på ämnet saker kan jag berätta att jag äntligen fått min nya mascara som Carros föräldrar köpte till mig när de var i Grekland. Tack tack :) Saknat min Dior här hemma



Och eftersom jag träffade Carro i torsdags blev det en runda på stan. Hur slutar våra rundor på stan? Jo, Dessi köper nya skor. Ta två betala för ett på scorett fick inte missas, och skorna jag kollat på så ofta är äntligen mina



smart som jag är också, tar jag kort på foten med ärret men låtsas som om ni ser de.. Läkaren sa att jag inte fick gå i högklackat så.. skit samma

nej det får räcka nu. Massor mer att skriva. Jag och Daniel är hundvakt, Izzie är här!

Kram på er alla!

en liten datanörd

Skrivet den: 2009-07-08 kl. 19:41:02 / Kategori: That is that
japp det är vad jag är..



eller datanörd är vad jag hade varit om Daniel hade velat installerad det.. Och det är inte för att jag är blond som jag inte gjort det själv, lovar. Spelat ska installeras på Daniels dator, och den får jag inte röra när det gäller sådanna här saker..

Blir nog inget spelande ikväll, får vi festa istället.. Update kommer

kram på er

vilket dygn..

Skrivet den: 2009-07-05 kl. 20:06:26 / Kategori: That is that
oj hoppsan vad det händer saker. precis så som det ska vara. Bloggade senast i lördags på morgonen och det har hänt så mycket sedan dess..

konsum, var annars? Lördagen var välplanerad, slutade jobba kl 16 och då skulle vi också vara hemma hos Jessica. tight I know. Mamma och pappa hämtade mig och efter flera rundor satt vi sex pers i bilen påväg till Öllsjö.



tårta, mums. Nej men den var verkligen god, massor av jordgubbs-smak.



min söta syster, hemma från Kreta



Kalle kom också hem säkert..



Kusin Mattias ser ut och ha det jobbigt..  Alla hade vi våra duster med solen.. Kan man säga så?

Senare åkte jag Daniel, Mattias och Julia hem till oss för att förfesta lite. Det var olidligt. VARMT!! Fy satan vi orkade knappt röra oss, än mindre dricka något.. Smart av mig att gå ut med tre pers som var ute kvällen innan. Drog oss in till stan och promenerade runt. Henok spelade på stora torg, hörde inte mycket men gillade de lilla.. Eftersom gänget inte var på topp delade vi på oss. Daniel ville gå och dansa så vi drog till stora torgs dansgolv. Obegripligt jag vet så jag skriver det en gång till.. Daniel ville gå och dansa så vi drog till stora torgs dansgolv. Vi hade jättetrevligt och gick sedan hem, hemma vid en lite över ett. En lagom kväll...

Hemma hos Jesscia hade Vera problem om hur hon skulle ta sig till Åhus från stan på söndagsmorgonen, bussarna passade dåligt. Det hela slutade med att hon övertalade Daniel och mig att ta bussen med henne kl åtta på morgonen, köpa frallor innan och sedan äta frukost hos föräldrarna. Sedan skulle vi tillsammans gå ner till stranden. Mysigt värre.. Om det nu varit så att Vera också hoppat på bussen vilket hon inte gjorde. Så jag och Daniel våldgästade mina föräldrar med frukostfrallor till halva Åhus. mamma ringde och väckte Vera i "lagom" tid innan första matchen.. Hon lär höra det men jag kan inte vara sur på min syster, det vet alla.. Hon hade dåligt samvete de räcker för mig.

Åkte med föräldrarna till bromölla möbelaffär, hittade nytt köksbord med stolar. Ska inköpas när jag fått lön. Bilder kommer..

Vera och Carro och Svea spelade fotboll, hela tre matcher blev det idag. Vi var trogna fans som stod i regnet. Jag tog lite bilder också.. (självklart var det fler än dem tre i laget men det var bara dem jag kände)



syster



Carro stod över första matchen..



Men sen fick hon spela, hon med. Alltid lika impad av hennes vänsterfot..!



Kallt och blött. Solen var inte framme men solglasögonen var mot all jäkla sand som skvättes hit och dit..  Kvällen avslutades hos mina föräldrar och en halv robins pizza. Så gott, delade en kebabpizza med syrran.

Imorgon blir de förhoppningsvis ekohallen med mamma och sedan jobb.. Har suttit och kollat på Wimbledonfinalen så jag är sjukt sugen på att spela tennis just nu. Så de ska med göras snart, synd bara att det inte är någon som vågar möta mig ;)

Kram på er alla

Fredagskvällen

Skrivet den: 2009-07-04 kl. 07:30:28 / Kategori: That is that
Sådär, första dagen på Kristianstadsdagarna avklarad. Känns redan som om man kan det eftersom allt ser precis ut som det alltid gjort. Fördelen med första dagen var att toan så riktigt fin ut, jag lovar. Ny fördel är också att jag och Daniel har så närma hem. Detta kommer med all säkerhet leda till för många öl, men så ska det vara.

Jaha, började dagen med att storstäda och tvätta, kändes bra att få de gjort. Sedan spenderades några timmar på konsum och jag var så arg. För att saker inte gick som de skulle och jag var stressad i tre h minst. Det bubblade inom mig av ilska och alla som känner mig vet att det inte är jag riktigt. Men jag fick inte visa minsta lilla inför kunderna och var tvungen att le och behärska mig något helt djuriskt. En prövning verkligen. Tanken dök upp att jag önskade att alla kunder var Daniel. Då hade jag kunnat skrika och gorma och vara hur otrevlig som helst. För det får jag vara med Daniel, han tycker om mig ändå. Älskar honom av hela mitt hjärta.

Direkt efter jobbet stack jag hem och fixade till mig ala tio minuter. Sedan infann jag mig hos Matte där Andreas redan gått och lagt sig, hmpf.. Fick en jättegod drink som jag tog receptet på och sedan drog vi i till stan. Jag skulle dock vara nykter efersom jag jobbar idag och nykter denna kväll bestod av en drink lite vin och en cider. Lite bilder från kvällen



söta som få mitt i öltältet



Julia, så glad och söt. Daniel gör en "Kalle"

på tal om Kalle, han och Vera kom hem igår och det ska bli så roligt att få träffa dem idag! Jag har saknat min syster massor!! Nej nu ska jag smita, nya timmar på konsum väntar, 9-16 idag, sen raka vägen till Jessica. Därflr jag gick upp extra tidigt för att hinna skriva.

Det kommer bilder imorgon hoppas jag, men man vet aldrig denna kväll planerar jag inte att vara nykter så då vet man aldrig var det slutar.l ( jag hör pappas röst som säger " ta de nu lugnt", jag lovar, kan se honom framför mig och allt. Min pappa är bäst :) )

Kram på er!!

en bra torsdag

Skrivet den: 2009-07-02 kl. 22:17:28 / Kategori: That is that

redan torsdag, snart är det helg!!

Det har varit en toppendag, inte alls hur jag trodde det skulle bli. Vaknade vid en halv tio och tänkte sitta hemma och slappa tills jag skulle jobba. Men sen bestämde jag mig för att ta mig i kragen och rycka upp mig. Så jag ringde mamma och kollade så hon var hemma sen åkte jag till Åhus med bikinin i högsta hugg. efter ungefär fem min i solen tröttnade jag och tvingade mamma att spela diverse spel med mig i solen. Bland annat boule som var mycket underhållande. Får skriva att mamma vann, annars kommer hon göra de.. men jag vann på megayatzy. Efter några timmar åkte vi ner till byn och åt lunch på pråmen och glass på glassbåten. Vi tog en promenad till torget och köpmannagatan tillbaka till konsum för några timmars hårt arbete.









jag både tror och hoppas på att det blir många potatisar och glassar för mig och mamma i sommar! Imorgon börjar jag jobba kl 15. Städa på morgonen, jag har tvätt-tid redan kl 7 på morgonen. Med bra planering kan jag ta halv elva-bussen till Åhus och några timmar i solen. på kvällen blir det fest hemma hos Matte och Julia. En nykter tillställning för mig, tyvärr. Kommer bli tufft eftersom det inte blev någon öl eller grasshopper igår, men jag får hålla mig till lördagen då vi ska hem till Jessica och sedan ut. 

Jessica fyller dessutom 20 år idag, GRATTIS


På söndag är jag ledig, så då blir de med lite tur stranden. Sola om vädret vill sig, kanske dags för årets första dopp och det spelas beachsoccer för fullt. Toppendag planerad och jag hoppas att både jag och Daniel mår förjävligt.. tihi..

nu ska vi sova, Kram på er!!


pinsamt värre..

Skrivet den: 2009-07-01 kl. 18:04:10 / Kategori: That is that
sådär, nu har jag lagt upp en räknare på bloggen, så ni kan få se hur få läsare jag har ;)  tror nog jag kan räkna dem på fingrarna och namnge dem :) men men.. fråga inte hur lång tid det tog.

Sitter just nu hemma efter en halv dag på konsum. Daniel är på handbollsträning. Innan ni undrar, nej det är bara beachhandbollsträning med jobbet. När han kommer hem ska vi äta nypotatis och fläskfile, kanske låter gott men jag kan förstöra allt jag lovar. Hope to live to see another day.

Eller hoppas iaf att få leva för att uppleva kvällen, tänkte dra ut och ta en öl, hoppas på en liten fest eftersom det verkligen är vad jag behöver just nu.Börjar inte jobba förrän fyra imorgon och innan dess blir de lunch med mamma så jag har tid att vara lite bakis.  Ge mig en grasshopper



ska hoppa in i duschen och hoppas på det bästa, call me..

kram på er

RSS 2.0