2 dagar kvar

Skrivet den: 2015-07-31 kl. 18:58:17 / Kategori: That is that
Nu har jag två arbetsdagar kvar på Konsum denna sommaren. Ett kort imorgon förmiddag och sedan ett monsterpass på söndag. 

Nu är det fredagskväll och även om jag ska upp tidigt måste man såklart ta vara på denna veckodag. Daniel har kört ett stenhårt benpass med mig på gymmet och snart ska jag träffa Vera och Alex för lite fredagsmys.,

Hoppas ni har en trevlig fredag och får en trevlig helg! 


Bild på mig och Vera från beachhandbollen i år

Lyxlunch

Skrivet den: 2015-07-31 kl. 13:01:32 / Kategori: That is that
Äntligen fick jag min Pråmen-potatis. Det brukar bli någon varje år men denna sommaren har det varit dåligt med att gå iväg på lunchen på grund av det dåliga vädret. Fina Lo fick jag som sällskap också, alltid trevligt! 






Gårdagen i bilder

Skrivet den: 2015-07-31 kl. 08:06:19 / Kategori: That is that
Igår kväll var vi och grillade hemma hos min farbror då min faster och kusiner befinner sig i skåneland. Min andra kusin var också där samt mina egna föräldrar så det var en ordentlig släktträff, haha. Vi grillade, åt glass, spelade kubb och hade det allmänt mysigt och trevligt tillsammans! 

PS. Vi körde killarna mot tjejerna i kubb. Killarna vann, men vi ansåg att det inte var riktigt rent spel från deras håll. ;)






Till försäljning

Skrivet den: 2015-07-30 kl. 14:47:57 / Kategori: That is that
Säljer mitt Mateus-fat. Finns på deras hemsida för 645:- och mitt pris är 350:-. Any takers? :) 




Ledig dag

Skrivet den: 2015-07-30 kl. 07:08:24 / Kategori: That is that
Vad håller jag på med? Uppe klockan sju på morgonen på min lediga dag för att tvätta. Och sambon som har semester ligger kvar i sängen. Det blev inte riktigt rätt tror jag ;) 

Fast jag är ju morgonpigg som få, så varför inte. Man får ut så mycket mer av dagen om man gör alla måsten skit-tidigt! Så fort Daniel vaknar sticker vi till gymmet istället :) 






Ny arbetsdag, drömmer om gårdagen

Skrivet den: 2015-07-29 kl. 06:28:40 / Kategori: That is that
Min lediga dag är slut, men jag tar med mig träningsvärken från gårdagens benpass till jobbet. 

Stugbesöket igår blev supermysigt med god mat, två vinster (av två möjliga) i yatzy och hundbad med Baloo :) Fint väder var det också och det måste man verkligen ta vara på denna sommaren. Men nästa vecka har jag semester så då kommer det va fint! 










Ledig dag

Skrivet den: 2015-07-28 kl. 15:30:30 / Kategori: That is that
Såhär ska man ha de på en ledig dag! Efter gymmet, storstädning av garderoben och inköp av nya möbler är vi i stugan och njuter. Och det är ju alltid sol på Torsö :) 





Ätpinnar från Japan

Skrivet den: 2015-07-26 kl. 19:23:07 / Kategori: That is that
Svärföräldrarna har varit i Japan i sommar och i fredags fick jag ett paket med ätpinnar av dem. Jag älskar att äta med pinnar. Det blir lite roligare då :) Om det också gör så att jag inte slänger i mig maten är det bara ett plus i kanten. 




Matchen igår

Skrivet den: 2015-07-26 kl. 13:38:16 / Kategori: That is that
Det var en härlig match igår! Där var inte mindre än fem (!) spelare i startelvan som jag inte sett spela innan. Sjukt! Nu måste de spela ihop sig ordentligt! Igår gick det himla bra med en stabil 3-0 vinst efter ett lite turligt 1-0-mål.

Och vad hände med vädret? Jag var nästan inne på att vi inte skulle åka pga det dåliga vädret med regn och blåst. Det var strålande sol och 20 grader varmt j Malmö. Ännu varmare inne på stadion där det inte blåste de minsta. Helt underbart!! (Förutom att jag stod i långa jeans utan solglasögon) Vi fick köpa mycket dyrt vatten igår. 




En söndagsmorgon!

Skrivet den: 2015-07-26 kl. 06:34:00 / Kategori: That is that
God morgon! Här har ni en lagom pigg tjej som sitter i bilen och väntar på att det ska sluta ösa ner så att jag kan springa in till jobbet. Lyckligtvis är jag väldigt tidig så än är det ingen brådska. 

Men det är på jobbet jag spenderar min söndag. Helt okej ändå med tanke på vädret. Det enda jag saknar är gymmet ;) 




I Malmö

Skrivet den: 2015-07-25 kl. 15:09:51 / Kategori: That is that
Vi är i Malmö igen. Återigen är det allsvenskan och återigen önskar vi oss tre poäng. Idag hoppas jag på att få se några nyförvärv också. De som hade varit med mot Örebro borta hade tydligen gjort bra ifrån sig så jag är väldigt optimistisk här på läktaren. Nu jävlar vänder det! :) 




Fredagsmys

Skrivet den: 2015-07-24 kl. 16:58:16 / Kategori: That is that
Arbetsdagen är avslutad, och jag gick raka vägen hem till Daniels föräldrar för middag. God grillad kyckling och alla tillbehör man kan önska sig. Detta är sommar, även om inte vädret stämmer riktigt! 







Home at last

Skrivet den: 2015-07-23 kl. 15:11:16 / Kategori: That is that
Vi är hemma igen! Efter frukost och en tur till Ikea kände jag och Daniel att vi var klara med Jönköping. De andra två lämnade vi kvar för andra äventyr. Det är alltid skönt att komma hem. Handla, betala räkningar och sätta igång tvätten. Sedan kör vi en runda till gymmet med :) 

Blandade bilder från vår tripp













Hotellfrukost

Skrivet den: 2015-07-23 kl. 11:39:13 / Kategori: That is that
Vi har inget illa att säga om hotellet. Kanske att volymen på tvn inte gick att skruva upp speciellt mycket så jag var tvungen att äta mina torkade bananer på tystaste sätt. 

Vi har definitivt inget illa att säga om hotellfrukosten. 





Aj mina lår!

Skrivet den: 2015-07-23 kl. 07:18:38 / Kategori: That is that
Jag gnällde redan igår om träningsvärk i benen. Ni vet, ordentliga-problem-att-sätta-sig-på-dass-träningsvärk. Allt efter det där benpasset med Patricia i tisdags morse. Cyklingen igår gjorde det inte bättre misstänker jag. Men, jag har en hotellfrukost att njuta av senare så det får bli en timme på löpbandet här nu. Gissar att det inte kommer gå fort, men bättre än ingenting. Ska jag sedan sitta i en bil några timmar behövs det här ännu mer. Löpbandet är sjukt avancerat jämfört med vad jag är van vid med tv och spel och youtube och alla konstiga grejer så tiden kommer nog gå rätt fort ändå :) 

Hoppas ni alla vaknar upp till en underbar torsdag :) 





Visingsö

Skrivet den: 2015-07-22 kl. 14:40:43 / Kategori: That is that
Det blev en runda på 2,5 mil på cykel runt ön här. Himla mysigt och trevligt tycker jag. Vädret var egentligen perfekt eftersom det inte var för varmt men ändå uppehåll hela tiden. Kanske liiite blåsigt på de öppna vägarna :)

Jag är supernöjd! Nu blir det färjan över till fastlandet och sen får vi se vad Gränna har att erbjuda. 











Fun at the hotel

Skrivet den: 2015-07-22 kl. 11:29:47 / Kategori: That is that
Frukosten var grym, proppmätt! 

Vi sitter i bilen på väg mot Gränna och Visingsö. Så länge bjuder jag på "texter" från hotellrummet. Det krävs inte mycket för att jag ska bli glad :)







Gymmet i Jönköping

Skrivet den: 2015-07-22 kl. 08:20:11 / Kategori: That is that
God morgon! 
Jag måste nästan fråga hur vädret är i skåneland. För här regnar det. Rimmar inte jättebra med dagens utflykt tyvärr. 

Vi ska strax bege oss till frukosten som vi som vanligt har sjuka förväntningar på med tanke på hotellets övriga standard som vi inte kan klaga på. Jag och Jennifer har varit uppe på sjätte våningen och testat gymmet så vi kan äta med gott samvete :) 





Vi kunde inte klaga på utsikten. Synd på vädret bara! 

Tisdagskväll i Jönköping

Skrivet den: 2015-07-21 kl. 22:43:54 / Kategori: That is that
Hallå hallå! 
Vi är tillbaka på vårt lilla hotellrum (Visar bilder imorgon) efter en trevlig kväll. Bord hade sedan tidigare reserverats på olearys här där vi också varit väldigt tydliga med att vi skulle se Malmö-matchen. Inga problem! Vi har ätit gott och tittat på bra fotboll i trevligt sällskap. Nu ska jag läsa allt om matchen på Aftonbladet samtidigt som jag sakta men säkert slumrar in under mitt härliga fluff-täcke :)



Bara massa bilder på mat och Jennifer ju. Jag får bättra mig, haha

Ikea-lunch

Skrivet den: 2015-07-21 kl. 14:55:01 / Kategori: That is that
Regnet följde med oss till Jönköping. Därför lockade inte en dag på stan utan vi letade upp ett köpcentrum istället. Bredvid låg Ikea också, så där blev det en sen lunch innan det blir dags att leta upp hotellet :)





God morgon igen

Skrivet den: 2015-07-21 kl. 11:27:39 / Kategori: That is that
Jag råkade somna i bilen, haha.

Efter en stadig och god frukost på Grand hotell sitter jag nu i baksätet i vår bil tillsammans med Jennifer. Där framme sitter Daniel och Macke och styr oss till Jönköping. Vad som händer där får vi se :) 




Good morning workout

Skrivet den: 2015-07-21 kl. 07:00:13 / Kategori: That is that
God morgon! 
Äntligen har jag jobbat färdigt på Konsum och har tre dagar ledigt. Dessa ska utnyttjas och jag sitter just nu och väntar på att gymmet ska öppna. Räkna med en aktivare uppdatering nu. Det händer lite mer nu än bara bröd ;) 


Bild från Turkiet 

Åhus beachhandboll

Skrivet den: 2015-07-18 kl. 21:39:43 / Kategori: That is that
Herregud man har ju växt upp med beachhandbollen i Åhus. Sedan -97 har man sprungit där. Tonåren ska vi inte prata om, haha. 

Jag var i alla fall riktigt taggad inför idag när jag och Vera skulle dit. Och jag blev inte besviken! Handboll, musik, sol, människor, strand, och muskler i en himla blandning. Handbollen växer också. Kanske inte geografiskt eller med antalet lag som det alltid varit innan, utan som "företag" (Jag vet inte om det är rätt ord) Det blir fler och fler butiker, sponsorer och annat på området. Och de blir bättre och bättre för varje år. Men jag hoppas att inte sköts fel. Att man blir pengagalen. Jag betalade 200:- för entrén idag. För en dag! Tänk er det priset för en hel familj. Parkeringen kostar 100:- på sina ställen, och rykten säger att cykel-parkeringen ska kosta nästa år. Samtidigt fylls Facebook med uppdateringar från föräldrar som arbetar som parkeringsvakter eller liknande för att deras barn spelar. Gratis arbetskraft samtidigt som man drar in massor? I don't know? 




Fast vi hade ett väldans trevligt besök ändå såklart :) 

Handbollen

Skrivet den: 2015-07-18 kl. 13:41:21 / Kategori: That is that
Hej hopp!
Jag har slutat jobba nu och sen sprang jag ner till handbollen. Ösregnade, men lagom till jag kom hit hade det slutat (för stunden) 

Nu har vi betalt det svindyra inträdet och hoppas hitta några vi känner att heja på. "Alla" är ju här enligt instagram så det ska nog inte bli så svårt :) 





Biomys

Skrivet den: 2015-07-17 kl. 21:06:24 / Kategori: That is that
Killarna är iväg hela helgen så då passar vi tjejer på att underhålla oss med Mike XXL ;) 

Efter ett gympass och en grym vecka bestämde jag mig för att unna mig lite popcorn till filmen. Då kan jag skylla på dem när jag börjar drägla sen, haha




Rosa

Skrivet den: 2015-07-17 kl. 17:31:36 / Kategori: That is that
Väldigt rosa, väldigt korta, väldigt olikt mig. Men de ska nog överleva några veckor på Konsum :) 




Valpar

Skrivet den: 2015-07-17 kl. 11:39:22 / Kategori: That is that
Lite bilder från valpmyset medans jag jobbar :) 

Inga bättre närbilder tyvärr. Det var för varmt för att jag skulle orka engagera mig, haha







Beslutsångest

Skrivet den: 2015-07-16 kl. 16:41:59 / Kategori: That is that
Jag och Vera hade världens möjlighet idag. Båda var lediga, inga tider att passa och strålande solsken. Därför kunde vi inte bestämma oss alls såklart. 

Det blev några timmar på stranden, någon hemma hos Carro och hennes valpar och sedan en promenad ut till ekenabben. Väldans mysigt! 






Ledig dag!

Skrivet den: 2015-07-16 kl. 13:25:28 / Kategori: That is that
Jag, mina lena ben, syrran och en kasslersallad till lunch drog till stranden för att njuta av solen idag. Kallt i vattnet, men inte alltför varmt i luften så det jämnar ut sig :)

Hoppas alla har en trevlig torsdag! 




Äntligen

Skrivet den: 2015-07-16 kl. 10:24:40 / Kategori: That is that
Äntligen är jag hårlös igen! Ett besök hos Ida resulterade i lena ben och nya rosa naglar. Man måste ju unna sig och ta hand om sig själv :) 





I solen

Skrivet den: 2015-07-15 kl. 17:56:43 / Kategori: That is that
Jäkla varmt på Swedbank stadion idag! Nu är det dags för CL-kval och det är också dags för Malmö att ta tag i saker och ting. Det är allvar nu och spelet måste sitta då det varit alldeles för många frågetecken under våren som följt med efter sommaruppehållet. 

Stolar på ståplats. Jag borde inte gilla det, men gör det i hemlighet. Gillar att ha en stol och kunna sitta ner lite innan match och i halvtid. Börjar jag bli gammal? 




Inte så mycket folk ännu, men de kommer nog. En timme till match ju :) 

Poledance

Skrivet den: 2015-07-15 kl. 11:51:17 / Kategori: That is that
Bilder från poledancen i måndags. Det var extra roligt (och jobbigt) eftersom vi inte var så många och alla kunde ha varsin stång (?). Jag fick rätt på en del snurrar och lyft också vilket var skoj eftersom jag varit lite orolig att min gräns var nådd :) 





Bilderna är från filmer och inte de bästa. Jag har en film på hela dansen också, synd att jag inte kan få upp den här.

Mysig kväll

Skrivet den: 2015-07-14 kl. 19:36:51 / Kategori: That is that
Jag visste inte riktigt vad jag väntade mig av marknaden men de var väl vad jag trodde. Kanske att det hade varit mer variation av grejer. Fint väder och trevligt sällskap. Det är roligt att bara titta på folk ibland. Sällskapet hittade ingen glass som passade, så det blir en instickare till Åhus på vägen hem också. 








Till Kivik

Skrivet den: 2015-07-14 kl. 16:53:14 / Kategori: That is that
Nu sticker vi till Kiviks marknad tillsammans med Macke och Jennifer. Det blir en first för mig faktiskt, så vi får se vad hypen är om :) 



 

Dagens i-lands!

Skrivet den: 2015-07-14 kl. 15:55:30 / Kategori: That is that
Jag har velat köpa nya skor ett tag. Men eftersom jag har svårt att ha mer än en färg på mig åt gången blir det svårt. Om skorna är rosa kan inte linnet vara gult ungefär. Svarta skor fungerar då bäst, men det är ju dem jag har idag. What to do?!? 

Jag köpte två par idag. Ett par med rosa i och ett par med gult. Så detta kommer nog funka ett tag iaf!






Börja om från början!

Skrivet den: 2015-07-14 kl. 09:51:53 / Kategori: That is that
Det där gympasset behövde jag. Gud vad skönt att vara tillbaka. Tyvärr är man inte på topp efter ett tre veckors långt uppehåll så det blev lite lättare vikter än sist. Men det är till att skynda långsamt för att få tillbaka formen. Ett steg i taget helt enkelt :) 

Nu blir det mysdag med mannen min!




Friskförklarad

Skrivet den: 2015-07-13 kl. 20:27:49 / Kategori: That is that
Det var nästan två veckor sedan jag bestämde mig för att jag var frisk. Icke! Och jag har låtit det ta den tid det tog för mig att ordentligt bra i halsen. Nu är jag bra i halsen och imorgon är det jag som sticker till gymmet klockan 08.00! Förresten har jag lite andra ärende där också ;) 


Mys på soffan med sötaste Bobo 

God morgon måndag!

Skrivet den: 2015-07-13 kl. 06:58:37 / Kategori: That is that
Hallå hallå! 
Helgen är slut och det är dags för allvar igen. Inte för att jag slarvat i helgen precis men ändå. Daniel har gått på semester nu så han har jag lämnat kvar hemma idag. Imorgon ska vi få vara lediga tillsammans och då planeras ett gymbesök. Som jag vill till gymmet nu, det är läskigt! 

Idag ska jag och brödet rocka på Konsum. Vi hörs sen! 


Min frukost på jobbet förra veckan. Misstänker att dagens blir något liknande. 


Fotboll

Skrivet den: 2015-07-11 kl. 15:12:14 / Kategori: That is that
Efter några timmar i solen (underbart) körde jag och Daniel vidare till Malmö för lite vanliga traditionella allsvenskan. Skönt med match som vanligt när allt annat runt om Malmö inte är som vanligt alls. Spelare kommer, spelade går. Så är det såklart, men det gäller att hänga med i svängarna nu!




What to do?

Skrivet den: 2015-07-11 kl. 12:19:15 / Kategori: That is that
Jag är ingen bra elev alls ju. Matten har jag officiellt gett upp nu. Jag klarade första delen med numerisk räkning, men sedan fick det vara nog! Efter en produktiv morgon är vi nu i Lund. Daniel jobbar vidare med matten med hjälp av Sara medans jag valde att lägga mig i solen istället. Det gäller ju att prioritera. Förresten är det rätt mysigt att ligga och lyssna på dem såhär efter lunch. Inte helt omöjligt att jag slumrar till lite känner jag :)



Vilken sida om balkongdörren hade ni valt?


Mellanmål

Skrivet den: 2015-07-09 kl. 15:04:20 / Kategori: That is that
Hej hopp!
Idag är det lagom segt med hals och huvud. Jag är rätt trött på skiten och det är segt att vara "halvsjuk". 

Planen idag var en utflykt till Helsingborg med Jennifer. Vi ändrade det till en shoppingrunda på stan istället och jag har en del grejer med mig hem faktiskt. 

Mellanmål nu. Färska jordgubbar, minikeso med chokladprotein och naturella cashewnötter. Mums :)




Vatten över huvudet?

Skrivet den: 2015-07-08 kl. 13:04:44 / Kategori: That is that
Det kan hända att jag tagit mig vatten över huvudet (?) här. Matten är alldeles för svår känns det som och varannan uppgift blir rätt, varannan jättefel. Jag gick från åk 6 till gymnasienivå och det gick inte bra, haha. Men jag ger inte upp riktigt än. Som tur är har jag bästa Daniel där hemma som kan detta bättre än jag och som fattar. Synd bara att han inte är jättepedagogisk ;) 




Pissväder!

Skrivet den: 2015-07-08 kl. 06:56:11 / Kategori: That is that
Men Gud vilket tråkigt väder!! Det är inte såhär vi vill ha sommaren! Ge oss sol och sena kvällar på någon uteservering. Men de kommer sen när nära och kära börjar gå på semester hoppas jag. 

Tråkigt väder eller inte, jag är på väg till jobbet. Jag tänkte organisera skiten ur det där brödet idag, haha. 




Sommarmatte

Skrivet den: 2015-07-07 kl. 16:22:37 / Kategori: That is that
Nu har jag städat toa, dammsugat lägenheten, gjort ärende i stan, organiserat garderoben, rensat avloppen, ja allt! Nu kommer jag inte på mer så det är dags att sätta sig med matten kanske. Tur att jag har fitnessgurus goda mango oneamino till hjälp ;) 





Tisdagspromenad

Skrivet den: 2015-07-07 kl. 09:17:35 / Kategori: That is that
God morgon fina!
Hoppas ni har det bra denna tisdag. Vädret ser ut att bli rätt okej faktiskt! Jag har precis varit ute och gått en timme med Vera vilket är ungefär vad "träning" jag kan göra. Jag hoppades på att kunna gå till gymmet idag men jag får skjuta på det några dagar till då halsen inte är riktigt bra än. Speciellt inte efter poledancen igår, som jag inte kunde missa. 

Dusch nu, sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) 






Poledance pass fyra av åtta

Skrivet den: 2015-07-06 kl. 20:13:22 / Kategori: That is that
Idag har vi snurrat och klättrat och dansat till jag blev helt snurrig. Riktigt riktigt skoj, och ett perfekt avslut på måndagen. Att dansa med bästa Jennifer gör inte saken sämre, och vi har superskoj tillsammans. Instruktören visade några sjuka moves efteråt också, herrejävlar!! 



Jag har en film också men lyckas inte få upp den. Håll koll på instagram efter den ;) 

Brödansvarig!

Skrivet den: 2015-07-06 kl. 16:32:03 / Kategori: That is that
Bannemej helt slut. Det är lite skillnad på hur mycket kroppen får arbeta på mina två olika jobb. På skolan tar jag ca 5000-6000 steg/dag medan Konsum ligger på runt 16 000-18 000 steg/dag. 

Jag är också brödansvarig i sommar. Sjukt skoj! Jag ska jobba skiten ur det där brödet, och fy vad snyggt det ska va! (Denna veckan i alla fall, nästa vecka börjar beachhandbollen och då är allt kaos) 

Arbetsdagen är avslutad, nu tar jag ledigt fram till onsdag :) 


Syrrans instagram från i lördags. 

Avslutar helgen

Skrivet den: 2015-07-05 kl. 20:30:56 / Kategori: That is that
Vi avslutade helgen med ett kvällsdopp i Yngsjö. Tanken var att det skulle in en promenad efter maten också men nej, det orkar vi inte. Soffan blev det istället, för imorgon är det dags att arbeta lite igen. 

Men det tar vi då ;) 





"Njuter"

Skrivet den: 2015-07-05 kl. 18:53:07 / Kategori: That is that
Det är inte bara jag i familjen som gillar fitnessguru. Och även om Cissi ser ut som om jag tvingat ner henne i lådan så har hon faktiskt hoppat i helt själv. 




Ullared

Skrivet den: 2015-07-05 kl. 13:58:00 / Kategori: That is that
Det var effektiv runda inne på gekås för vår del. Jag har gjort allt för att Daniel ska få en så positiv upplevelse som möjligt här. Och jag tror det funkar. Jag fnissar lite åt hans kommentarer så som "men vi har redan gått i den gången". Han har inte fattat att man går på alla ställen minst tre gången så man inte missar något. Nu har vi lunchpaus och sedan ska vi till Netonnet lagershop :) 





Söndagsutflykt

Skrivet den: 2015-07-05 kl. 10:03:01 / Kategori: That is that
God morgon! 
Hoppas allt är bra med er och att ingen är för bakis ;) 

Jag har fått lite muntliga kommentarer och reaktioner på mitt inlägg om alkohol. Min kritik låg mest mot de som dricker för mycket. De som inte kan stå på benen, sluddrar, skriker, bråkar, slåss och spyr. För de som tar ett glas vin eller cider en härlig sommarkväll, go for it! Det är samma sak som när jag unnar mig en glass, haha! 

Skit samma, söndagsutflykt. Jag och Daniel är på väg till Ullared. Jag har fått med honom dit, utan några protester. Han har fått flera chanser att dra sig ut till och med ;) Önska oss en trevlig dag! 




Slappar vidare

Skrivet den: 2015-07-04 kl. 14:31:45 / Kategori: That is that
Nej, det kommer nog inte hända så mycket mer idag. Vi har det äckligt bra här på stranden faktiskt. Havet håller en skön temperatur, det har spelats en del strandtennis och slappats en massa. Precis så man vill ha det en svensk sommardag. 







Lördagsmorgon!

Skrivet den: 2015-07-04 kl. 10:52:15 / Kategori: That is that
Hej hopp! Idag är jag mycket gladare. Jag mår bättre också även om spinningen avbokades redan igår. Igår hade Daniel övertalat mig att acceptera mitt öde eftersom jag faktiskt aldrig är sjuk. Då kan jag ta tre dagar och ta de lugnt. De höll till sju på kvällen igår. Sedan hörde jag av mig till syrran, stack till henne och sedan blev det Olearys där vi mötte upp Daniel å Co. 

Nu ligger vi på stranden i Yngsjö. Kylväskan är packad med matlådor och massa gott. 




Grym jag är!!

Skrivet den: 2015-07-03 kl. 12:54:28 / Kategori: That is that
Jag vet att det är gammalt men jag spelar fortfarande 2048. Det har blivit extra många rundor den senaste tiden. Speciellt när man "ligger" sjuk eller har varit iväg en vecka då internet inte alltid fanns tillgängligt. Jag har klarat målet 2048 för ett bra tag sedan men är sugen på att klara 4096 nu. Och jag börjar närma mig!! 

Någon mer som (fortfarande) kör detta?? 






Fredag!!

Skrivet den: 2015-07-03 kl. 10:28:58 / Kategori: That is that
Morgon! Vill säga god morgon, men en sådan är det inte! Jag har svettats som en gnu inatt igen i min renbäddade säng vilket suger. Ut med grejerna på balkongen för att luftas igen! Sen har jag äckligt ont i halsen och aptiten ligger på noll. 

Vilken tur då att man får presenter! När jag var i Turkiet fick jag mail om att paket från fitnessguru var på väg till mig. Jag har inte beställt något! Och inte Daniel heller. Mycket konstigt och ett mail till deras kundtjänst skickades. Jag var ju sjukt nyfiken, men osäker på om jag skulle hämta ut paketet eller inte. Om det var en felsändning skulle det bara betyda merjobb för mig. Det var inte en felsändning, utan en gåva! En as-snygg shaker och onecasein med ny smak, doubble rich chocolate. Såå sugen på att smaka det här. Speciellt eftersom jag inte är sugen på mat alls på grund av halsen och lite flytande protein låter väldigt lockande. Och hur snygg är inte den shakern?? På deras hemsida kan man designa sin egen shaker och välja mellan massor av olika färger. 

Jag tackar fitnessguru för gåvan, och har redan lagt nästa beställning :)






Rastlös

Skrivet den: 2015-07-02 kl. 18:33:00 / Kategori: That is that
Jag har gått mellan rastlös och slutkörd idag men har fått lite gjort i alla fall. Jag var ju så illa tvungen att börja röra på mig eftersom kylskåpet ekade tomt och sedan var det bara att fortsätta. 

Fönsterramen som jag lekte med för ett tag sedan har det hänt lite med idag. Lite bilder har satts upp och lite sånt. Jag har inte vågat sätta upp den på någon vägg, eftersom Daniel får vara med innan jag gör några håll i väggen ;) 




Tid i solen!

Skrivet den: 2015-07-02 kl. 14:07:55 / Kategori: That is that
Blä vad jag hatar att vara sjuk! Lunchen gjorde mig lite piggare och efteråt satte jag mig en stund i solen på balkongen. Här fastnade jag. Strax får jag fortsätta med tvätten, men inte riktigt ännu :) Mina kuddar och täcke har jag med mig ut för att luftas också efter nattens svettattacker. Här ska det renbäddas. 

Sen ska jag bara duscha och sen kan jag friskförklara mig själv! 



Från hotellet!

Skrivet den: 2015-07-02 kl. 11:33:11 / Kategori: Turkiet 2015
Här kommer lite random bilder från hotellet. Vi har verkligen ingenting att klaga på när det kommer till mat, städning eller service. Skulle i så fall vara att de inte hade någon karta över "byn" till våra promenader ;) 

Och med detta inlägg avslutar jag Turkiet-kategorin! 


Folk stod och köade innan restaurangen öppnade för att få sitt favoritbord. Kan hända att jag har anstormningen på film ;) 


Asså dessa hotellfrukostar, heaven!! 


Mamma tar kort på piratskeppet :)


Hotellet från poolen


Poolen från hotellet 


Pizzan vid ankomsten


Stranden från poolen




Sjuk!

Skrivet den: 2015-07-02 kl. 06:53:25 / Kategori: That is that
Resan hem igår var en riktig kraftansträngning. När vi var på flygplatsen i Alanya började jag få en ordentlig huvudvärk. I Köpenhamn hade jag ont i magen. Och när jag väl kom hem la jag mig på soffan. 38,8 graders feber. Asså jag mådde så dåligt att jag grät. Jag reagerade knappt när Daniel kom hem. Blä blä blä. Det blev sedan sängen med tjocka polarn å pyret-pyjamasen. Jag har svettats som en gnu hela natten men vaknade vid kvart i sex utan feber. Helt underbart. Lite lätt huvudvärk och ont i halsen bara. Jag kanske kan få saker gjorda idag ändå. 

Nackdelen med att vakna såhär tidigt är att det är vääääldigt långt till lunch, haha. Ingen frukost här inte, utan nu är det kostschemat som gäller, sjuk eller inte ;) 






Lång resa

Skrivet den: 2015-07-01 kl. 19:26:53 / Kategori: That is that
Blä för förseningar!! Flyget var försenat ordentligt vilket gjorde att vi missade tåget hem. Därför fick det bli en macka och smoothie i solen på Kastrup. Nu sitter (står) vi i alla fall på ett (försenat) tåg hem. Måtte pappa va i tid å hämta oss sen ;) 




Utflykt del 2

Skrivet den: 2015-07-01 kl. 14:39:56 / Kategori: Turkiet 2015
Här kommer resten av bilderna från gårdagens utflykt! Vi sitter förhoppningsvis på ett plan just nu!





Lite random bilder från huset vi besökte samt mitt granatäpple-te. 




Utsidan av moskén samt restaurangen vi åt på.  




Till sist, bilder från bananplantagen. Tyvärr fick inte smaka några bananer. De var tydligen äckliga denna tiden på året ;) 

Så fuskigt!

Skrivet den: 2015-07-01 kl. 10:38:02 / Kategori: Turkiet 2015
Jag kan inte fatta att vi satt och kollade på fotbollen på en turkiskt resturang med en massa andra svenskar och hade det skitbra, och så åker Daniel till Prag.. Vilken jäkel, haha. En riktigt spännande match med straffar och allt. Vilken kväll de måste ha haft! Och Sverige vann, men det kan ju ingen ha missat vid det här laget!!




Såhär såg vår kväll ut i alla fall :) 

Dubbla känslor!

Skrivet den: 2015-07-01 kl. 07:23:52 / Kategori: Turkiet 2015
Åh jag skulle kunna vara kvar här en vecka till och götta mig. Samtidigt vill jag hem till Daniel, gymmet och keso ;) 

Bild från solnedgången i måndags! 




RSS 2.0