cut out the middle man

Skrivet den: 2009-10-31 kl. 20:28:43 / Kategori: That is that

det finns inget mittimellan i mitt liv. Igår jobbade jag djävulspasset mellan 09.00-21.15. Det gick men jag var helt slut när jag kom hem. Räddad av svärföräldrarna och en kvarglömd burk pepparkakor..(jag har hört rykten om att det fanns en godispåse också men jag såg ingen sådan)

Idag har jag gjort raka motsatsen..jag har hållt Daniel sällskap i soffan och vi är nu inne på vår tredje fotbollsmatch. Snart blir det harry potter och popkorn. Måste dock kommentera att jag inte tål kommentatorn på unitedmatchen. Hur fan utalar han Rooney? Och sen måste jag också understryka att Liverpool förlorade.. Daniel är glad som få.

Jag är glad över att det verkar vara solförmörkelse på viasat hockey annars hade de inte blivit någon film..

Är jag inte världens underbaraste flickvän? Stannar hemma hos min halta pojkvän när jag hellre vill ut och festa med alla andra denna lördagskväll..? Ledsen men jag behöver lite cred för denna uppoffring!! haha

Snart är helgen slut, men i dessa tider vad spelar det för roll? Frukost med fotbollslaget imorgon. See ya





life is taking alot of time...

Skrivet den: 2009-10-29 kl. 20:14:37 / Kategori:

Jag pluggar och arbetar, mycket mer än så händer inte. Har inte hittat någon motivation för att skriva något inlägg, eftersom det inte finns något att skriva om. What is the point then?

Daniels operation tär på mig mer än vad jag trodde det skulle göra. Jag är konstant trött. Samtidigt som jag är jättearg och trött på honom, ( man blir allmänt dryg av att bara sitta hemma ) ja, samtidigt vill jag vara nära honom och hjälpa.. eller nej, skit i all hjälpa-trams.. Daniel är iväg ikväll och spelar poker med några kompisar och jag lever loppan över att få vara ensam hemma utan någon som pekar på saker och påpekar dumma grejer.. Det blir glass och iste och mys framför tvn, underbara torsdag!!

har ett sjukt jobbpass imorgon. 09.00 - 21.15.. Fan ta dem om de låter mig sitta i kassan hela den tiden!! Sjukt tråkigt att det inte är en söndag, för dem pengarna hade suttit fint.. på tal om pengar, vi har bokat biljetter till Rangers i april.. nice!! Nu ska bara hotellet betalas också och sedan är resten shoppingpengar!!



en annan sak. Carro, jag älskar att du bor i stan, så mycket roligare, nintendo ska kollas upp!!

Jag längtar till helgen. Är ledig på lördag, och detta känns konstigt. Kram till alla

 


I can't help it..

Skrivet den: 2009-10-26 kl. 17:33:24 / Kategori:

 A little bit fun..  Från robins på SVT











Have a good one..


a little perspective

Skrivet den: 2009-10-26 kl. 17:26:57 / Kategori: That is that

Två saker har hänt som jag borde/vill nämna.. Det första är att Daniel har opererat sitt knä. Så han leker slavdrivare och jag springer runt som en galning och fixar allt. Men han ska få ta igen all matlagning, disk, tvätt och inköp, so don't worry.. Men visst lite synd om honom är det. Jag vet inte om jag hade klarat av det. Han kan/får inte böja sitt knä och sitter i soffan och kollar på tv, eller ligger i sängen och glor upp i taket. Långtråkigt. En fördel är självklart att bilen är min, bara min.. I like it.

Det andra jag vill berätta handlar om just bilen. För igår när jag och Thomas (Daniels pappa) hämtade maten på San Remo fickparkerade jag. Med mycket hjälp av Thomas såklart. Vet inte hur många gånger jag var uppe på kanten eller fick köra fram och börja om. Kändes rätt konstigt ändå. Thomas hjälpte mig jättemycket och vägrade låta mig ge upp även om jag ville.. Vi kan ägna en stund och tänka på Daniels reaktion om jag ens råkat andas fickparkering.. Utan att backa nittio gånger..

Annars idag har det blivit en runda till Lyktan, en till konsum, en till Emma på fantasi och en till mamma. Senare ikväll blir det en runda hem till Tony och något möte. Alex, jag är jätteledsen, har fortfarande inte gjort speciellt mycket men det är klart till imorgon, det lovar jag. Ses kl 08.00 på högskolan. Btw, jag klarade min tenta!!!

Kram


fotbollsgala ala Wä IF

Skrivet den: 2009-10-25 kl. 19:15:04 / Kategori: That is that

Det finns inga ord att förklara gårdagen, jag älskar fotbollsgalan!! Mycket dans, dricka och underbart folk.  så vi tar fotbollsgalan i bilder

  

  


   


 

Helgen avslutades med massor av fotboll, hämtmat och besök av svärföräldrarna. Imorgon ska jag ut och köra med Daniel och plugga.. Hoppas alla haft en lika trevlig helg! Kram


U did not

Skrivet den: 2009-10-23 kl. 16:24:04 / Kategori: That is that

Hittade en rolig bildserie när jag kollade på alla julbilder..


 

 



Jag är i svart, Vera i rött, Daniel i gult och den andra tönten är John.. dock måste jag säga att det som är mest roligt här är hur pappa av alla människor lyckades ta alla dessa bilder under så kort tid.. Eller hur?! Jobb ikväll, typsikt..

Kram

 


happy birthday

Skrivet den: 2009-10-23 kl. 16:16:14 / Kategori: That is that

Mammas födelsedag idag. hela em.. aja man talar inte om äldres ålder, haha

Grattis Mamma


its my passion

Skrivet den: 2009-10-20 kl. 21:32:31 / Kategori: naglar

Har varit hos Ida idag. Jag är alltid glad över att få komma till henne. Hon är supergo och naglarna underbara. tips till alla som är sugna är att det just nu bara kostar 500 kr att fixa helt nya naglar. Naturella, franska, u name it. Ni kan själva kolla under min kategori på olika designs. Aja jag har hennes nr så bara skriv en kommentar eller något. Här är mina höstnaglar







Har redan bokat tid till julnaglar och nyårsnaglar.. me like


En helt vanlig tisdag..

Skrivet den: 2009-10-20 kl. 21:16:03 / Kategori: That is that

Det blev ingen överraskning för mig idag, jävla blocket!!

Men det blev lite tisdagsmys med Carro. Vi har varit och handlat och lagat mat tillsammans. Det blev en ny grej, tacopizza. mjuka tacobröd med massor av fyllning på. Champinjoner, annanas, tomat, skinka, banan, massor av ost och självklart chorizokorv!!  In i ugnen och det blev såhär gott!







hoppas alla haft en mysig tisdag också.. snart är det helg igen!!


När katten är borta dansar råttorna på bordet..

Skrivet den: 2009-10-19 kl. 20:49:51 / Kategori: That is that

När Husse är borta klättrar katten på tvn..hmpf.. Nej Daniel valde att spendera dagen/kvällen på malmö arena och kollat på malmö - göteborg.Men jag har klarat mig bra. Jag har varit och solat inför lördagen och varit på kvällspromenad med Carro. Och efter att ha lagat mat till luncher för tre år framåt sitter jag här med varm nyponsoppa och tänkte börja plugga. Kinderna är härligt röda av flera olika anledningar!




Hoppas alla haft en underbar måndag. Kram


monday means early mornings..

Skrivet den: 2009-10-19 kl. 06:42:05 / Kategori:
 Ingen sovmorgon här inte. Det är tur att man trivs på sin praktikplats.

Idag är en halvtråkig dag eftersom Daniel är borta hela dagen, men så är det ibland.  Jag ska nog kunna roa mig ändå, frågan är om katterna överlever. Imorgon kommer en överraskning till mig, hurra!!

Pixie Lott




Trevlig veckostart!!

vi var till och med bättre med Yngsjö IF

Skrivet den: 2009-10-18 kl. 22:27:37 / Kategori:

Hittade den här artikeln på aftonbladet (Daniel hittade den)



Vi kollade också på länken till målen. Kom igen försvaret för fan.. Det är typ fem mot målvakten hela tiden, och råkar dem få tag på bollen så ger dem bort den igen.. Humor på hög nivå, haha




Hoppas alla haft en trevlig helg och är redo för en ny vecka! Kram


In the city..

Skrivet den: 2009-10-17 kl. 15:23:19 / Kategori:

haha, i lilla Kristianstad. Blev en tidig runda på stan med Carro. Vi  var nog på plats redan halv elva. Mitt mål var skinhandskar och en klänning till fotbollsgalan. Jag vet inte vad Carro hade för mål riktigt, men hon provade massor av saker.

 



Jag och Daniel har också  varit och köpt en massa nya saker till katterna. Kattmat, kattsand, massor av leksaker och en kam till dem. Vi har också tittat på deras julklapp som kommer bli jättefin. Nu blir det några timmar på konsum och sedan utgång. Förfesten är dock inte spikad än vilket känns lite jobbigt. Men det löser sig säkert..
Kram


what is going on in my mailbox..

Skrivet den: 2009-10-16 kl. 13:23:05 / Kategori: That is that
Prenumererar ni på någon tidning?

Vi har under ett år nu prenumererat på fyra olika tidningar. Kristianstadbladet är givet. Även om jag missar det mesta i den känns det tomt på frukostbordet utan den! Sedan har vi Slitz. en tidning som jag läser från pärm till pärm. More är jag inte ett lika stort fan av tyvärr men jag läser den, jag erkänner. Till sist har vi Knasen som inte längre kommer med posten utan med Daniels pappa. Även här är jag en storläsare.

Hur många prenumerationer har jag bestämt? Skulle vara Kristianstadbladet ni så fall. Men ändå. Jag blir precis lika glad som Daniel när vi får nya Slitz eller någon av dem andra. Handlar det om man anpassar sig? Nej det tror jag inte, jag gillar ju dem verkligen. Hade jag ensam prenumerarat på mer än Kristianstadbladet, nej det tror jag inte. Skulle jag byta ut min Slitz mot Cosmoplitan eller något liknande? ALDRIG... 




Lite flum en fredagseftermiddag. Mest för att slippa berätta att jag måste till konsum och göra några h där ikväll.. Daniel var och köpte vinterdäck igår så det är bara till att börja spara för min del.

See ya later


what is going on in my life..

Skrivet den: 2009-10-15 kl. 20:14:43 / Kategori: That is that

massor!! Seriöst, jag hinner inte ens blogga, och då vet alla vilken bloggnörd jag är..

Praktiken tar död på mig. både fysiskt och psykiskt. Men jag älskar det!! Jag är dock inte van vid 7-15 tider och har svårt att hinna med allt annat. Mest sömnen som blir lidande. Var på badhuset med lillsyrran i tisdags, simmade 1 km och bastade. Mkt mysigt. Men att dem har höjt priset till 60 kr är helt sjukt. Det är ju tivolibadet for fuck´s sake.

Igår blev det personalmöte. Det slutade sent och eftersom det var svinkallt ala tråkiga skåne och jag missade bussen blev det taxi hem. Lyxliv ala Dessi. Det lär inte hända igen men ibland har nöden ingen lag.

Idag har det återigen blivit ett besök på badet med några lagkompisar. Vattengympa it is.. inte jättejobbigt och jag längtar till träningen på söndag. Har också hälsat på Carro i hennes nya lägenhet. Fint och jag planerar många kvällar där i höst/vinter.

Nu är jag jättetrött, nervös inför imorgon ( lärare från högskolan ska komma och titta på min lektion) men jag har en blåbärspaj i ugnen. det gillas!!





what is going on in m ipod

Skrivet den: 2009-10-12 kl. 17:44:21 / Kategori:

Ligger hemma och är helt slut efter min första praktikdag. btw, läsningen gick jättebra och jag trivs massor!! Nu håller vi på att tvätta, inte roligt. Ikväll ska jag på spelarmöte med tjejerna i fotbollslaget.. Dock ett tag till dess och jag tänkte ligga kvar på soffan ett tag till.. En härlig låt får det bli ändå..
 




Jätte härlig att lyssna på. Man slappnar av!

Kram

första dagen på VFUn

Skrivet den: 2009-10-12 kl. 06:55:18 / Kategori: That is that

då var det återigen dags för två veckor av praktik. Jag är tröttare och mer oförberedd än någonsin. Mest på grund av att vi hade tenta så sent som i torsdags och man fokuserade på den innan.. Sedan har jag jobbat hela helgen, men det är ju inte skolans fel så. Idag ska jag iaf läsa högt för klassen. Jag är sämst. Daniel klarar av att lyssna på mig i fem min sen ber han mig hålla tyst. Jag är jättetråkig! Men det gäller att öva antar jag. Vi får se hur det går. önska mig lycka till..

Ses senare. Ett snabbt inlägg men tänkte att jag får iaf skriva något..
Kram


my way, or the highway

Skrivet den: 2009-10-10 kl. 22:12:47 / Kategori: That is that

lördagen

Nackdel: fick gå upp jättetidigt.
Fördel: med att gå upp tidigt? finns inte..

Nackdel: skulle jobba hela dagen
Fördel:jobbet är slappt..

Nackdel: Daniel hade inte lagat mat
Fördel: Beställde mat..

Fördel: Katterna ligger stilla och är jättesöta
Nackdel: Det kommer dem inte göra inatt..

Nackdel: Sverige förlorade matchen mot Danmark
Fördel: Jag vann på min resultatlott
Nackdel: Jag vet inte vad jag vann..
Fördel: Jag tror det är en bil.

Nackdel: Jag ska upp tidigt imorgon och jobba
Fördel: dah, vet ni hur mycket jag får betalt på en söndag?
Fördel: Daniel får tvätta..

kram


Enkelrikta Öresundsbron!!

Skrivet den: 2009-10-10 kl. 19:26:44 / Kategori: That is that
Danmark - Sverige om en halvtimme.. Heja Sverige! Jag sitter nyduschad i min pyjamas och äter en tonfisksallad från San Remo. Och även om jag var festsugen tidigare idag vill jag inte ha det på något annat sätt just nu.. Planerar att ikväll, liksom igår somna i Daniels famn framför tvn.



Hoppas alla får en trevlig lördagskväll! Kram


they are everywhere

Skrivet den: 2009-10-10 kl. 06:47:00 / Kategori: That is that
Ni vet när det börjar närma sig vår och alla drar sig ut i stan för att njuta av den första vålsolen. så säger de poof och så finns det massor av barnvagnar och gravida vart man än vänder sig. Nu har jag för första gången lagt märke till gravida på hösten. Innan alla barnvagnar dyker upp. Vart jag än vänder mig, ( jobbet, skolan, praktiken) står det någon där med en mage eller en nyhet. Så jag kan bara säga stort GRATTIS till er alla





och vi säger godnatt

Skrivet den: 2009-10-08 kl. 22:04:29 / Kategori: That is that
sådär, klockan närmar sig 22.00 och det är läggdags på fästningsgatan. Jag är helt slut så det är lika bra. Imorgon blir det besök på praktikplatsen, jobba några h och sedan middag hos Daniels föräldrar.


och eftersom jag är i USA-heaven har jag min victoria's secret pj. Den kommer jag sova gott i inatt. Kram

USA rules..

Skrivet den: 2009-10-08 kl. 20:21:35 / Kategori: That is that

Jag erkänner, jag är en America lover.. big time!

jaja, alla undrar, tentan gick bra.. men skit i den!!

Ikväll ringde jag till USA, Washington DC. För några dagar sedan beställde Daniel biljetter till hockeyn i DC och betalade så fint med lilla VISA-kortet. Problemet var bara att vi inte kunde skriva ut dem. Jag var rädd för att vi förlorat pengar, Daniel var rädd att vi förlorat platserna. Så nu har jag knappat in en massa nr på telefonen och ringde till the states. Jättetrevlig person jag fick prata med, och jag svävar just nu på moln och vill sätta mig på ett plan och åka dit. Och allt löste sig med biljetterna också, perfekt!! Nu ska vi bara boka biljetter till Rangers också, se hur det går. Vi får också se vad min telefonräkning hamnar på, haha

kram till alla





Wish me luck

Skrivet den: 2009-10-08 kl. 07:49:39 / Kategori: That is that



Salstentamen om en timme. önska mig lycka till!!!




I surrender

Skrivet den: 2009-10-06 kl. 18:54:57 / Kategori: That is that
Daniel har flytt fältet, och jag sitter ensam hemma. Visst vore det läge och plugga nu? Och jag ger upp, så det är väl dags att börja, naturvetenskap, here I come!


förresten, om det är någon som är påväg åt mitt håll ikväll, snälla bring me a coke (or two). tror Europalivs har stängt.. please..?

Kram

 


I don't like this, not at all..

Skrivet den: 2009-10-06 kl. 13:52:18 / Kategori: That is that
Idag är det tisdag (jag är inte så dum ändå..) vilket betyder att det är två dagar till torsdag och tentan. Pluggar fortfarande inte men tänkte göra det lite ikväll. Daniel ska ändå hänga med Matte så varför inte.

Sitter hemma och tänker på småsaker.. borde fixa en header, någon som har några tips så är jag evigt tacksam! ( haha allt för att slippa plugga, jag lovar )

Just nu är jag bevsiken på mig själv ( och inte på grund av den där tentan, den tänker jag inte ens på) Nej det handlar självklart om shopping.. Jag ÄSLKAR  vinter och höstmode. Alla koftor och stövlar och halsdukar. Det är så mysigt!! Dock har jag fått ett lagom jobbigt shoppingförbud.. ( inte för att jag tänker lyda Daniel, men jag antar att han har en poäng) Nej vi planerar att shoppa loss som galningar när vi är i NYC. Men kom igen, det är i april. hmpf!! Så just nu sparar jag pengar som en galning. Och vad måste vi då köpa, jo vinterdäck.. Jävla piss.. Vad som är ännu värre är att man tydligen måste ha fyra st. dubbelhmpf..

Jag borde stänga av datorn och gå och lägga mig innan jag hittar något annat jag vill ha! Snart är det lön, thank u God!!


lite musik

Skrivet den: 2009-10-05 kl. 11:53:32 / Kategori:


Lady Gaga ft Wale - Chillin


Och sen för att det ska bli mer än en låt lägger vi upp en gammal goding, haha

Sean Kingston - Fire burning



Sådär, nu blir till att ta bilen till skolan.. Är så lat med cykeln är på lagning så vad ska man göra.Efter skolan blir det jobb igen.. tråkigt men bra för plånboken antar jag..

Kram på alla och hoppas ni får en underbar start på veckan!!


And then there is family..

Skrivet den: 2009-10-04 kl. 13:25:08 / Kategori: That is that
Igår hade vi vår första egna kusinträff.. av någon anledning (för mig okänd) skulle jag vara värd till denna och meddelade alla tid och plats, plus att de skulle ta med pengar till pizza och egen dricka.. slappt men så otroligt lyckat!!

tidigare har det hetat syskonträffar ( Då allas föräldrar var med)  Utmaningen där ligger i vem som somnar först. Den som gör detta får höra det, och av någon anledning är det alltid någon som somnar någonstans.. På våra kusinträffar har vi börjat med något nytt.. Vem spyr först..? vinnaren håller vi hemlig men hon eller han kommer få höra det nästa gång!! Och när blir nästa gång? Det lämnar jag till mina kusiner!!  en mycket lyckad kväll!!



Kameran kom fram sent, inte förrän Anna påpekade det.. så det blev en bild på fyra onyktra men lyckliga pojkar..

Hoppas alla haft en trevlig helg!!


Everyone likes candy!!

Skrivet den: 2009-10-04 kl. 13:09:31 / Kategori: That is that
Det har öppnats en ny godisaffär i stan.. Eller ja, stan och stan, bakom Mc Donalds på vilan.. 600 olika sorters godis..Denna affär var Alex inte sen att besöka och sedan berätta lyriskt om för så många hon kunde. Efter sista lektionen i fredags åkte vi självklart dit. Jättefint och fräscht (stavning?). Godiset kostade 6.90 hg som på andra ställen, men det är självklart värt ett besök.. Konsumera mera, hejdå lågkunjunktur!!


in school

Skrivet den: 2009-10-04 kl. 13:00:16 / Kategori: That is that

lite bilder från våra halvt meningslösa labblektioner. Tur att genomgångarna är viktiga, annars hade ingen varit där..

 

Såhär glad blir man när man får en glödlampa att lysa..



Och här vi vi Gandi, den vandrande pinnen!!

Nästa vecka är det tenta, jag borde plugga!! Kram


Det är fredag!!

Skrivet den: 2009-10-02 kl. 08:40:17 / Kategori: That is that

äntligen fredag.. Har massor av planer inför helgen.. Just nu ska jag till skolan, så den biten är inte så rolig men men. Ska redovisa mina odlingar så dem blir jag av med nu. Ikväll ska familjen ut och äta, ska bli jättetrevligt. Sällan man är ute och äter i Kristianstad ( något annat än lunch ) så det ska bli spännande.

Ska också bli trevligt med en kusinträff på lördag kväll, även om det känns som om det är mest jag ( och Jessica) som är riktigt taggade.. men jag var inte ute förra helgen  ( I know, wierd!! ) så jag har höga förväntningar på denna!

Aja, ska smita nu, hoppas alla får en toppenhelg så märker vi hur mycket jag hinner blogga...

Kram


today eeh.. was the day?

Skrivet den: 2009-10-01 kl. 16:31:35 / Kategori: That is that
jag hade sådanna planer för dagen. Har varit ledig och skulle hinna med en massa.. Och sedan satte jag mig framför tvn.. happ.. Dock lyckades jag tvätta imorse, kl 7 på morgonen närmare bestämt. rätt nöjd med det faktiskt. Har också fixat fältuppgiften och skickat in den, så jag är inte helt värdelös.

ikväll är det fotbollsträning och imorgon är det skola igen.. hmpf, rätt trött på den just nu! Trodde jag skulle ha slappedag på lördag med icke. Ska jobba på morgonen, men, hör och häpna, inte på konsum i Åhus.. Nej, konsum i Knislinge.. undra om jag hittar dit? Jag är faktiskt lite nervös, undra om det kommer att fungera att bara hoppa in sådär.. Vi får se.

På eftermiddagen blir det match med div 3 laget. Hade jag inte räknat med att spela men fungerar för mig.. haha.. Och på kvällen är det fest! Toppen!!

Varför är man ledig en torsdag och sedan går i skolan 9-16 en fredag? Hur tänker högskolan??

Hoppas alla andra haft en toppendag.. kram

RSS 2.0