back on track

Skrivet den: 2009-08-31 kl. 16:26:37 / Kategori: That is that
Sådär. Första skoldagen avklarad och jag är redan trött. Nej, det är skönt att vara tillbaka och lära sig saker. Läsa böcker och skriva uppsatser. Känna att man gör något!! Angående vår lilla grupp finns det ingen sådan längre. Känns bra att slippa oroa sig över sådanna saker. Så nu är det jag och Alex mot världen, haha



snart kommer Vera hit och sen ska vi åka till Malmö och kolla på MFF - HIF. ses senare, kram

Who knew??

Skrivet den: 2009-08-31 kl. 10:57:57 / Kategori: That is that
skulle skrivit och berättat allt igår men jag orkade bara inte.. tyvärr.. Spelade match igår och det tog verkligen musten ur mig. Vi vann matchen med 4-0 och vem gjorde första målet om inte jag? Undrar vem som blev mest chockad. Jag eller alla andra? haha..

Jag gör aldrig mål. Ni kan fråga gamla som nya lagkamrater, jag gör aldrig mål. och därför beter jag mig lite barnsligt när jag nu har gjort de.. Har klippt ut tabellen ur Kristianstadsbladet och satt upp den på kylskåpet. Haha, där får den trängas med vykort och pizzalappar.



Nu är det våra bästa år på tv och sedan väntar disken. Idag är också första dagen i skolan efter sommaren, yey.. Vi får se hur det går idag, eftersom min grupp got crazy (ier) men jag är så glad att jag har Alex. My rock!!Vi hörs senare. KRAM


did someone say partyyy?

Skrivet den: 2009-08-30 kl. 12:39:35 / Kategori: That is that

And party it is.. Det började som en vanlig föfest med tjejerna ( Carro, Marie, Frida, Dajana, Danni och Linda ) Vi snackade en massa, drack lite och lyssnade på musik. Sedan dök Vera och Kalle upp så det var bara till att ringa hem Daniel så Kalle fick lite sällskap. Mie med vän (tänker inte ens försöka komma på vad hon hette) kom också inom en runda. Dock så låg Daniel lite efter med drickandet så jag stannade kvar hemma med honom Vera och Kalle när de andra drog sig in mot stan. Så jag och Vera rockade loss till några låtar på lips. Daniel var inte imponerad men van antar jag..

  

Dajana ville inte vara med på bild, men det måste man, haha.. Danni vet dock inte om att hon är med..



Marie och Frida. Gladare och sötare får man leta efter!

  

Två blekfisar och en som spenderat tre veckor på (i?) Magaluf.. Och sen har vi mig och syrran, båda med full koll på läget.



Vera hittade vinglasen, men försökte öppna vinflaskan med en sax ( don't ask ) Det hela slutade med att hon är skyldig mig en ny vinöppnare..



Jag och Carro i skitseriös pose, haha



Till sist Frida och Ceasar, hur kan man inte gilla dem??

målet för kvällen var grand, men med sällskapet passade banken bättre. Där blev det mer dricka och snack och vi hade skittrevligt!! Idag vaknade vi vid åtta-tiden och jag hittade en subway-macka bredvid mig. Himmelriket!! Nu ska jag snart gå och byta om till fotbollsmatchen idag. Wä IP kl 15.00!! div.3 laget vann igår!! Nu ska vi vinna idag!!

hoppas alla får en trevlig söndag!! kram


sometimes

Skrivet den: 2009-08-29 kl. 18:41:32 / Kategori: That is that
ibland tycker jag riktigt mycket om Daniel. Jag tycker alltid om honom såklart men ibland blir det extra mycket. Till exempel idag när vi stod på MAXI. Båda var hungriga och ingen ville laga mat. Då kommer Daniel på att vi ska äta korv i bröd med taco-chips och dippa. Och cola till det. Det låter kanske inte som världens bästa middag men idag var det mums!!



Nu sitter vi och myser framför tvn. Man United mot Arsenal... Vid åtta kommer tjejerna och jag har inte ens börjat planera för kvällen. Får väl hämta några cider i halvtid. Det blir lungt ikväll eftersom det är match imorgon. Men nu ska vi inte tänka på de. Ikväll är det grand som gäller!!

Ses vi där??

you are going down boys

Skrivet den: 2009-08-29 kl. 14:45:11 / Kategori: That is that

Vet ni vad..? Jag var inte alls dålig på paintball. Visade sig att jag var riktigt duktig, haha. They didn't see that one coming, did they?

 

Tyvärr fick jag inte bilder på alla, kände mig lite dum med kameran bland alla killar, haha.. Nu ska jag och Daniel åka och handla. ikväll är det fest!!

kram


fotbollsupdate en lördagsmorgon

Skrivet den: 2009-08-29 kl. 08:50:15 / Kategori: That is that
fast egentligen är det inte fotbollen jag vill skriva om utan det faktum att Viby hade studentrabatt på inträdet. Jag blev jätteglad!! Annars är det bara på class jag utnyttjar dessa förmånor. så istället för att betala 40 kr betalade jag tjugo och detta firades med kexchoklad till korven och läsken..

Matchen då, jo såg inte så mkt, satt mest och snacka skit med Carro och planerade kvällens bravader.. Slutade 4-0 till Åsum, (läste jag i tidningen) Vi gick när det stod 3-0 för det började bli kallt. För en snabb uppdatering av tabellen så leder nu Åsum men Tollarp möter Brösarp ikväll och det lag som vinner går upp på samma poäng. Hoppas på lika, haha.

Nej nu ska jag hjälpa Daniel och hitta lite kläder. Vi ska iväg och spela paintball. Jag och sju grabbar, undrar vad jag gett mig in på.. Bilder kommer senare hoppas jag. Detta måste ju förevigas på bild.

hoppas alla får en trevlig helg, kram

yet another day with soccer...

Skrivet den: 2009-08-28 kl. 17:58:42 / Kategori: That is that
Igår var det så spännande att läsa herrarnas tabell i tidningen, och här har ni den..( Hoppas det går och läsa?)



Det är riktigt spännande i toppen med Ovesholm, Åsum och Tollarp. Åhus, Brösarp och Vanneberga ligger inte långt efter.  Vad som också känns bra är att Wä ligger över strecket, även om det inte är med mycket..Eftersom jag och Carro inte har mycket att hitta på ikväll åker vi och tittar på Viby - Åsum.. Hoppas att Åsum vinner, tre poäng betyder mycket nu..

Jag gillar alla derbymatcher!! Hoppas alla har en trevlig fredagskväll!!

fredag - the weekend is here!!

Skrivet den: 2009-08-28 kl. 10:05:15 / Kategori: That is that
 

Bra låt inför helgen!!

Fredag idag och just idag betyder det städdag. Väntat hela veckan på att känslan skulle infinna sig. känner fortfarande inte för det men det måste ju göras så..Vädret är ändå halvtråkigt så varför inte..

Hoppas ni har något trevligt planerat i helgen, det har jag!!

kram

another one bites the dust

Skrivet den: 2009-08-27 kl. 22:23:33 / Kategori: That is that

Det är redan torsdag, hoppsan vad tiden går fort när man har roligt.  Träffade Sara i stan idag för en fika, trevligt men lite småstelt. Jag och Sara umgås bäst hemma hos någon eller med alkohol i kroppen.. Men det var skönt att komma ut i det fina vädret. (Höll på att skriva vårvädret, för det känns nästan så)

Fotbollsträning nu på kvällen, alltid trevligt!! ( Det ser riktigt spännande ut i herrarnas serie, berättar mer imorgon) Efter träningen åkte jag och Daniel till pappa och mamma för att gå round two mot deras internet. Denna gången vann Daniel och alla är glada.. Jag är också glad för kolla vad som kommit till mig.



Ett litet paket. Från fastern min.. Innuti låg ett fint halsband och jag tackar så mycket!!

Nej nu tänkte jag kolla lite på tv och sedan gå och lägga mig. Godnatt mister Tom börjar bli riktigt bra. Imorgon är det FREDAG!!!


Vera 20 år

Skrivet den: 2009-08-27 kl. 10:54:00 / Kategori: That is that
Idag fyller syrran, Veronika "Vera" Persson 20 år..







Tycker om dig syster, hoppas du får en bra dag

Killar kan visst

Skrivet den: 2009-08-26 kl. 21:28:20 / Kategori: That is that
klart att killar kan göra två saker samtidigt..



Daniel kan både spela x-box och titta på CL - kvalet samtidigt. Vilken man jag har hittat, haha

hoppas ni har en trevlig kväll, kram

look - a baby

Skrivet den: 2009-08-26 kl. 17:26:36 / Kategori: That is that
hoppsan vilken dag. Idag åkte jag på roadtrip solo till Olofström. När man åker på roadtrip brukar ma ta kort på personerna i bilen och någon bild på vägen..






Men det fanns ingen annan i närheten så jag fick ju ta hand om allt själv...
















Väl framme i Olofström körde jag till 121 snabbgrillen och ringde Sanne som fick komma och hämta mig. Vi åkte hem till henne och fikade och myste med Alice. Helt underbar tjej och jag är definitivt förälskad!!



Underbar mamma och dotter

Nej nu är jag sen till fotbollsträningen. Ikväll är det fika och sedan spelar herrarna också så får kolla lite på dem också.. Åsum möter Åhus if ikväll, också halv-viktigt..

kram

day II

Skrivet den: 2009-08-25 kl. 18:59:22 / Kategori: That is that
wow, jag är verkligen dålig på det här. Och jag är ensam, come save me!!  Även denna dag har spenderats i vågrätt läge. Men jag hann med en snabb runda på stan. Det måste gå snabbt för annars shoppar jag. Fy vad svårt det är att hålla i visakortet när man inte får handla..

Imorgon ska jag på roadtrip!! Ska bli jätteskoj. Lite tråkigt att köra ensam men då kan jag sjunga desto högre. Det bär av till Olofström till Sanne och Alice.  Bilder och annat kommer imorgon..Om jag hittar dit that is, haha..



kram

one day, six more to go

Skrivet den: 2009-08-24 kl. 22:43:20 / Kategori: That is that

Jag vet inte riktigt om jag gillar att vara ledig. De passar inte riktigt mig och jag har lite halvtråkigt. Har gjort lite småsaker bara, plockat undan här hemma, diskat och sånt. Sen var jag hos vetrinären med Ceasar som åkte på en kastrering sådär på måndagsmorgonen. Träffade mamma och handlade lite nya blommor och på kvällen var det fotbollsträning. Ja det var hela min dag. Eller nja, jag spenderade lite tid framför tvn också..

Hur underbar flickvän har man inte om maten är klar när man kommer hem från jobbet? Inte nog med det, hon har även sorterat reklamen och sparat det du vill läsa. ( Jag höll också fingrarna i styr och tjuvläste inte nya slitz som kom med posten)

Nu står jag dock inför ett halvjobbigt val



Nya Slitz eller Michelle Magorians God natt mister Tom? Eller vad spelar det för roll, båda finns ju kvar imorgon när jag vaknar, haha.

God natt och kram på er


on my mind

Skrivet den: 2009-08-24 kl. 11:12:29 / Kategori:



Jag har semester!!

Skrivet den: 2009-08-23 kl. 22:47:04 / Kategori: That is that
Sådär, kl 21.15 ikväll gick jag på semester. Eller heter det så? Skit samma jag är ledig!! Och detta fram till nästa måndag när skolan börjar!! Heja mig! Och vad är det för vecka min enda lediga vecka på hela året? Jodå det är den veckan också. Självklart med min otur. Känner just nu för att städa och hoppas att denna känsla infinner sig senare i veckan också. Men lita inte på de. Aja, skriver mer imorgon. Tänkte bara säga





JAG HAR SEMESTER!!

Veras kalas

Skrivet den: 2009-08-23 kl. 11:51:22 / Kategori: That is that
Eller kalas, fetefest kanske.

Igår firade vi att Vera fyller 20 i veckan ( på torsdag glöm inte) Släkt och vänner var inbjudna och spritförådet tömt. Kvällen spenderades i KFFs klubbstuga. Ja, vad ska man mer säga, det var som en vanlig fest och som på en vanlig fest blev man lagom onykter. Bilder från kvällen..


 



 



Jag la också mycket tid till att förklara att jag inte är lik Vera utan att Vera är lik mig... men en riktigt lyckad kväll. Nu ska jag dra iväg till jobbet och sen på kalas. Kram på er alla.

Inspiration

Skrivet den: 2009-08-22 kl. 14:47:27 / Kategori: naglar
Var hos Ida igår på Studio Wass. Idag hade jag lite egna ideer om vad som skulle göras. eller nja, jag valde färgerna. Och eftersom det varit mycket fotboll nu den senaste tiden valde jag naglar i grönt och orange. haha



vad tyckte ni? Ikväll firas Vera i Kffs klubbstuga. Har höga förväntningar på kvällen!! Och det kommer självklart massor av bilder! kram på er alla

Fußball

Skrivet den: 2009-08-22 kl. 09:51:40 / Kategori: That is that
vad annars??

Igår spelades det match för fulla gubbar. nej men kunde ha varit så eftersom det regnade och bollen gjorde som den ville. Inget "skönlir" utan mer sparka varandra på benen und so weiter. Jag kommer inte riktigt ihåg allt i kronologisk ordning men vi gjorde 1-0 de gjorde 1-1 och 1-2. Sedan gjorde vi 2-2 på straff och innan dess hade Moa räddat en straff. Fan vad hon är grym!! Sedan bytte Tony in mig och de gjorde 2-3 och 2-4.. F*n med!!

 

Herrarna spelar idag, mot Åhus IF ( eftersom Daniel spelar/spelat i Åhus HBK har jag inte mycket till val än att ogilla dem ((åhus)). Och det gör jag också.)  Kl 16.00 i Wä!!  Några lag ur deras serie spelade igår och eftersom Wä är rätt långt från toppstriden hejar jag på Åsum där. Fan kan ju nästan deras startelva bättre än Wäs. Aja Åsum vann iaf mot Tollarp, mycket viktigt och Ovesholm förlorade mot Vanneberga. Lite oväntat men de gjorde ju Åsum också så de är lite farliga de där bönderna ändå.. Avslutar allt detta fotbollssnack med att berätta att vårt damlag spelar mot Önnestad imorgon. kl 15.00 i Wä. Viktigt att vi vinner den matchen!!

Kram på alla fotbollsfans

I'm a good girl

Skrivet den: 2009-08-21 kl. 14:03:28 / Kategori: That is that
Fick mail idag från en av mina lärare på högskolan och han har nu godkänt mitt arbete sedan i våras. Härligt!!  För att vara extra duktig har jag nu läst en av alla böcker vi ska ha läst till i vår och skrivit om den. Hjärtans fröjd av per Nilsson. Ingen höjdare alls.. ( får man säga så?) Om någon av mina klasskamrater läst den så skriv en kommentar vad ni tyckte, hade varit roligt att veta.

Match ikväll!! Heja Wä. Ska sitta på bänken i div.3 - laget. Tony tror att jag kommer få hoppa in, men vi får se.



ikväll kl 18.30 i Wä. Be there!!

the battle

Skrivet den: 2009-08-20 kl. 18:06:51 / Kategori: That is that
efter en grafittilunch i tivoliparken bar det av till äventyrsgolfen vid högskolan. Jag visste sedan länge att jag skulle förlora och efter mitt första provslag visste alla andra det också.



tjuvtränar



Björn väntar in oss andra

 



Vera räknar ihop slagen och det blev...


Björn vann på 34 slag. Kalle kom tvåa på 35. Jag och Daniel delade tredjeplatsen på 50 slag och Vera kom på femte och sista plats med 51 slag. En trevlig eftermiddag men många skratt ( många av dem berodde på mina slag )  Väl hemma lade jag mig på soffan och vilade när Tony ringde och sa att jag skulle spela imorgon, även detta ska bli skoj. Smiter snart till träningen. Hoppas alla haft en trevlig dag i solen!!

kram

en riktig torsdag

Skrivet den: 2009-08-20 kl. 12:05:18 / Kategori: That is that
Idag var det äntligen dags för att ta tag i mitt liv igen. Mest eftersom Daniel tagit ledigt från jobbet och jag inte pallade vara hemma om han skulle vara sur och trött.. Gick upp klockan sju och kvart i åtta begav jag mig in mot stan för att träffa Vera. Tillsammans med min cykel gick vi till biltema ( det är långt ) och köpte en till henne. Det var en tidig fördelsedagspresent från mig och Daniel



Fin cykel och syster.. Efter halva vägen hem igen cyklade vi förbi Mc'Donalds, och stannade för frukost


gott såklart fast allt på brickan är inte mitt, lovar!!

Efter att ha hjälpt Vera med att flytta in lite nya möbler åkte jag hem för att byta om. Det är varmt ute!! Ska på lunch med Vera, Kalle och Daniel ( han lever )

njut av värmen!! Kram

Igen igen igen

Skrivet den: 2009-08-19 kl. 13:41:55 / Kategori:
Kan titta på detta om och om igen. så roligt, speciellt när de ska lyfta båren - en 51 sec in i filmen. Er favorit?
Enjoy!!



Är fylletaxi ikväll, önska mig lycka till
Kram

vänsterback - vänster yttermittfältare - topp

Skrivet den: 2009-08-18 kl. 22:44:59 / Kategori: That is that
Tony sa att jag skulle spela back, hm jag var ju hundra på att han sagt topp.. Typiskt.. En halvtimme senare spelade jag topp. Så det ska vara. alla kämpade som fan och var skitbra och matchen slutade 1-1. Båda målen kom i början av första och sen var de långbollar hit och dit med många som gick utanför långsidan. damfotboll. Vi krigade till oss en poäng även om tre hade varit roligare.. Men ärligt talat treby, vem spelar på konstgräs i augusti???

  

Emma och Hannah



Hannah och Annie på mittfältet.


Jag är sjukt trött i benen och efter den långa färden hem sitter jag nu här. och men här menar jag i sängen med en underbar pojkvän och en tallrik chokladglass. mums..

håll tummarna att jag inte stryper katterna under natten. Kram

WÄ IF

Skrivet den: 2009-08-18 kl. 16:00:28 / Kategori: That is that
spelar match ikväll, heja på oss..
 kram



ny vecka, nya krafter

Skrivet den: 2009-08-17 kl. 22:27:53 / Kategori: That is that
eller nja, så blev det inte riktigt. skulle städat men jag orkade inte. Tvättade lite och ringde "viktiga" samtal. Smet också iväg till biblioteket och lånade böcker till skolan. Börjar närma sig. Efter det åt jag lunch med mamma och gick en runda på stan.

Redan kl tre fick jag dra mig mot bussen och åka till träningen, den var framflyttad på grund av att Ldb FC var på besök.. eller nja, en person. Det skulle varit Therese Sjögran s9om var där men eftersom hon är på EM så var det Nera Smajic istället.. Trevligt, och det varade tillräckligt länge för att fortfarande vara intressant. Fick tröjor av dem som jag får ta kort på någon dag när vi har dem på oss.. De lottade också ut en massa saker och jag vann.. händer aldrig men det gjorde jag..



En klocka från Honda, korvbröd och gifflar från Pågen, produkter från LdB och skoväska från intersport.. Kanske inte stod på önskelistan men glad blev jag ändå..

Det var lite synd om mig idag också. På fotbollsträningen bröt jag min tumnagel. fy fan vad ont de gjorde. På grund av mitt skrik och allt blod, japp de blödde, fick jag lite sympati från tränaren också.. Försökte ta kort på det men det kunde inte riktigt symbolisera min smärta så det får vara

Kvällen avslutades med Kinamat hemma hos föräldrarna. Daniel försökte hjälpa dem med internet men det gick nog inte så bra för helt plötsligt skulle vi hem. Imorgon är jag ledig och tänkte städa, haha.. På kvällen blir de match mot Treby. Enligt Tony skulle jag spela på topp. Jag hoppas på många bra löpningar, den senaste tiden lever jag på dem.

kram

cissi

Skrivet den: 2009-08-16 kl. 20:05:12 / Kategori: Cissi och Ceasar
två sekunder innan vi somnar, så sööt



Mattias 23 år.

Skrivet den: 2009-08-16 kl. 18:53:11 / Kategori: That is that

efter tre timmars sömn tog jag mig igenom 10 h på jobbet,

Kusinen fyllde 23 i fredags och detta firades på lördagskvällen men trevligt sällskap och god mat. Jag var rätt nöjd över att sluta jobba kl 18, köra hem och byta om, för att sedan gå till Matte och Julia och vara där redan tjugo i sju. Plus att vi var först!! haha.


Lekar

 

Jag och Stolle did good. Hur han får in tre i näsan är ett mysterium.



Daniel is in real pain.



Damerna spelar buzz..



och pojkarna poker..

 

Söt Julia



andra halva av värdparet och kvällens födelsedagsgris..

Vid två drog jag mig in mot stan för att träffa Carro som var på t-baren. Går med bestämda steg när en bil saktar in bredvid mig. " hej, vill du åka?"  NEJ TACK!! fortsätter gå.. "är du säker?" Tittar närmare, nej men det är ju Fredrik som jobbar. Så han kör mig sista biten, alltid lika snäll!!  Träffade Carro och gjorde så att hon missade bussen. Inte alls meningen. En cider på class och lite spelande.. Vi vann 80 kr, nytt rekord!!! YES!

Jag sov på soffan hela natten och när Daniel väckte mig var klockan över tolv. Riktigt länge sedan jag sov så länge. Så det blev frukost på Mc'Donalds med Carro, riktigt gott. Efter det stack jag hem till Matte och Julia. Daniel, Basse och Anna var också där och vi beställde pizza ( jag tog en sallad, behöver ju inte utmana ödet två gånger på samma dag) Det tog mig säkert 10 min och beställa eftersom alla skulle ha plus eller minus något och alla skulle ha någon sorts sås på.. Men det var gott!!



härligast!!

Nu är Daniel med Matte och Basse och kollar på fotboll i Mjällby, så jag är ensam hemma. Myser framför tvn med Ceasar på armen. Han gör de lite svårt att skriva dock..haha

smiter nu, kram


not even half way..

Skrivet den: 2009-08-15 kl. 06:44:55 / Kategori: That is that
sådär, nu har fredagen gått och det är mycket kvar av helgen, härligt. Synd att hälften är jobb bara. Igår kväll var det fotboll för hela slanten. Med Carro och Daniel som sällskap åkte jag till Åsum för att förhoppningsvis se dem tvåla till Ovesholm. så blev det dock inte riktigt utan vi gick i halvtid då det stod 0-3 till Ovesholm.

      



Carro frös och har redan tagit Daniels tröja..


Nej, vi var riktigt besvikna, fick reda på senare att matchen hade slutat 2-4 till Ovesholms fördel. Mitt lilla gäng försökte dock på nytt och åkte direkt till Wä för att kolla på andra halvlek när herrarna mötte tollarp. När vi kom dit stod det 0-0 och matchen slutade 1-1. Wä spelade mycket bra precis som mot Ovesholm men det är den sista biten som saknas. Fick en poäng iaf, härligt!!

  



Två som vill hem. haha


Kvällen avslutades med blåbärspaj och två filmer.. Berättar vilka en annan gång ( kommer helt enkelt inte ihåg just nu).. Körde hem Carro och var i säng vid halv tre kanske. Upp kl sex nu på morgonen,halvroligt men vad gör man inte. Fest hos Matte ikväll, nice. sova på söndag, haha..

Wäs Damer spelade lika mot Hammenhög som ligger tvåaa i tabellen! Härligt!! Nu jvlar är vi farliga. haha..

Kram

dagens i-landsproblem..

Skrivet den: 2009-08-14 kl. 06:52:51 / Kategori: That is that
vad har jag haft för mig all denna tid?  Vem vet, hihi..

Tänkte berätta vad som plågar mig denna fredagsmorgon ( mer än att Daniel fick bilen och jag busskortet) När man står och "fixar till sig" ( gör en fläta till håret, lägger på lite smink för att dölja monsterfinnen man haft i tre veckor u.s.w) Ser faktiskt helt okej ut i speglen. MEN sen går man förbi en annan spegel och ser hemsk ut!! fy vad jobbigt. Funderar på att återvända till sängen..

Ikväll blir det fotboll. Hoppas på att Åsum kan ta Ovesholm, eftersom jag inte gillar dem, Ovesholm that is. Vem kan inte gilla Åsum ;)  Hoppas på Carros sällskap plus att min nya kamera är jättebra!!

And let the weekend begin!!

kram


(En usabild, blir alltid en sådan när jag sitter på Daniels dator)
Saknar frukost på andrews!!

min onsdag

Skrivet den: 2009-08-12 kl. 13:34:57 / Kategori: That is that
Usch vad tråkigt det här är. Ligger bara hemma och gör ingenting. Borde ta tag i saker men pallar bara inte.. för att rädda mig själv kan jag berätta att gårdagen inte var helt bortkastad utan jag åkte till gymmet med Daniel och Matte. Det var jobbigt men kändes samtidigt jättebra och idag har jag en mysig träningsvärk. Känner mig otroligt vältränad nu.

Efter gymmet blev det ännu mer chokladglass med nektariner ( erkänner, Daniel hade rätt. Det var inte persika utan nektarin). Vi tittade på full frys och gick sedan och la oss. Av någon anledning måste jag gå och lägga mig när Daniel gör de. Så jag ligger där tills han har somnat sen smiter jag upp igen, haha. Men säg inte det till honom..



Nu ska jag gå och rulla upp, bädda sängen och ta tag i mitt liv. Fotbollsträning ikväll, härligt..

kram

min tisdag

Skrivet den: 2009-08-11 kl. 11:10:43 / Kategori: That is that

min lediga dag idag. Daniel jobbar och jag är ensam hemma och kan göra precis vad jag vill. Jag vaknade vid tio och halv elva var det  Våra Bästa År på tv. Nice. En serie som man kan hoppa in i utan problem. För hur länge sedan det än må vara sen du sist såg ett avsnitt har du inte missat mycket..



Dagens i-landsproblem. Efter att ha spenderat halva dagen framför tvn hade jag svårt och hitta ett program jag ville se. Fastnade för repriserna av project runway på trean. Reklampaus, bajs med.. Bläddrade igenom kanalerna och hittade sjunde himlen på femman. Fastnade där och inte förrän programmet var slut kom jag på att jag från början kollade på något annat. jobbigt läge.

Jobbigt är också katternas energi. När Ceasar bet mig i vaden för tredje gången bestämde jag mig för att göra något åt de.. Jag tejpade fast deras favortileksak vid fönstret och fortsatte att titta på tv. haha. Är jag världens lataste kattägare eller vad?


  




Och det är var jag är nu, fortfarande framför tvn, för jag orkar inget annat. Vi får ta tag i livet imorgon istället..

kram


Desiree goes lyxfällan

Skrivet den: 2009-08-10 kl. 21:46:56 / Kategori: That is that
hoppsan. Låter illa eller hur? Åkte till onoff idag igen för att fixa kameran. Förklarade dock att jag inte hade några pengar med mig, ( eller alls, lönen kommer på fredag) Försäljaren fixade det hela och hjälpte mig, jag fick handla på kredit. Hallå hur farligt och lyxfällan-aktigt låter det inte? Nej usch. Dock fick jag inte en så hög kreditgräns eftersom jag bara behövde pengar för att betala försäkringen och självrisken. Dessi lever farligt. Nu ska jag bara lista ut hur jag ska ta kort på kameran också, haha

       

Förresten är det inte Dessi längre  på fotbollen eftersom Ola och Tony ( tränarna) numera kallar mig Persson?? Återigen en rolig och jobbig träning, precis som det ska vara. Jag och Annie orkade inte duscha där utan körde med taket nere hem, härligt!!

Väl hemma ( efter duschen) blev det glass. Men för att lindra samvetet tog jag och delade en persika och lade på. Fy vad jag älskar chokladglass.



Den bilden får avsluta dagen, imorgon är jag ledig!!. kram

jag dööör

Skrivet den: 2009-08-09 kl. 22:39:22 / Kategori: That is that

Överdrivet jag vet. Men ni vet ju inte ens vad som hänt ännu..


lördagen spenderades med nära och kära. God mat, trevligt sällskap och roliga spel. Inga bilder från kvällen eftersom... ( daytime-drama).. min kamera har gått sönder. Jätte tråkigt och jag som hade ställt upp Daniel för värsta posen. Så idag åkte vi till onoff men de kunde inget göra förrän imorgon ( ja vad trodde jag. åka dit en söndag, pff.) Det värsta av allt är att jag har inga pengar förrän på fredag och har inte råd att laga den. Fy satan vad livet är orättvist. Jag dog lite inombords när den la av. Fast min omgivning är glad ( Carro och Daniel, och mamma)

Söndagen bestod också av jobb.. Trodde det skulle bli slappedag men idag fick vi jobba för pengarna. Vet inte vem som var tröttast av mig och Patrik där på slutet men hoppas på att allt är okej tills imorgon..

Nu ska jag sova, jobb tidigt imorgon och sedan fotbollsträning. Fast först ska jag ändra i det förra inlägget. Man kunde tydligen inte skriva snabba returer. kontringar hette de visst enligt Daniel..Och det blev också ett megatråkigt inlägg men så kan det vara igen. Kan istället berätta om en annan blogg som jag följer slaviskt!!  Fokis blogg. En sådan söt tjej..

Tips på andra bra bloggar ser jag gärna eftersom jag är en liten bloggnörd. plus att facebook är tråkigt..

Kram


(en av många USA-bilder)

u can't believe it..

Skrivet den: 2009-08-08 kl. 17:34:32 / Kategori: That is that
ikväll är det säsongsavslutning på Martin och Martin, men jag vill inte gå.. hmpf..

Men men, gårdagen. Fotbollen.. hmpf där med.. Wä mot Ovesholm. Sist de möttes blev wä totalt utspelade och jag var orolig att det skulle upprepas. Men pojkarna överraskade mig! De spelade jättebra och hade många fina chanser. Spelet tillhörde Wä, det kan ingen säga något om. Som vanligt spelade Ovesholm med långbollar och snabba kontringar. och tyvärr fungerar det väldigt bra då de till sist vann med 2-1.





Annie var också på fotboll



Izzie också. Fast hon var lite raslös. lite dumt tycker jag, med all den uppmärksamhet hon fick. haha. Nej tråkigt för herrarna, de skulle ha vunnit. på kvällen kom Carro och vi kollade på film och snackade skit. Alltid trevligt. inte lika trevligt när jag vaknade kl 6 imorse för att åka till jobbet. Att jag sedan fick spendera flera h i kassan gjorde allt bara värre. Hade inte överlevt dagen om det inte varit för Patriks fula tryne som alltid får mig att skratta.

Nej nu orkar jag inte mer. får se vart kvällen leder.Kram

PS: Damerna vann sin match idag mot Skurup med 2-1 fan va grymma ni är!!

en fredag

Skrivet den: 2009-08-07 kl. 17:14:06 / Kategori: That is that
men inte vilken fredag som helst. Idag var vi på begravning för min gammelfarmor (mammas farmor) Jag har inget att jämföra med eftersom jag aldrig varit på begravning innan. Men jag tyckte att det var fint om än jobbigt. Även om hon var gammal och man inte sågs ofta har Martha ändå alltid varit där. Som prästen också pratade om, hon höll ihop släkten på något vis. jobbigast var ändå att se morfar och hans sorg. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna när jag ser hans, de går inte.


Martha Stedt 20 december 1910 - 28 juli 2009

Efter begravning åkte hela sällskapet till Fredholms för att äta. Tyckte maten var sådär men att efterrätten var gudomlig (kladdkaka)

Väl hemma bytte vi om och begav oss till torget med Vera. Glass inhandlades och vi gick mot tivoliparken.



söta systrar



söt syster



en syster

Det var mycket trevligt och Kalle dök också upp. Lite skitsnack och allmänt mysigt. Nu är jag och Daniel hundvakt till Izzie igen. Länge sedan, och vi har saknat henne! Det fungerar jättebra med katterna ( De är inte lika jobbiga när hon är här)
Ikväll blir det fotboll i Ovesholm ( dumpade Åsum) Heja Wä!! bilder kommer säkert därifrån.

Kvällen har bara börjat, haha kram

En dag på stranden..

Skrivet den: 2009-08-06 kl. 23:00:39 / Kategori: That is that
nja kanske inte men det blev några timmar. Redan igår var det strandväder vilket vi missade. Det skulle inte upprepas idag utan vi ställde klockan på åtta. När klockan ringde kollade vi ut. Mulet väder..yes tillbaka till sängen. en och en halv timme senare strålade solen envist mot oss och vi fick gå upp för att dra oss ner mot Åhus och stranden..







Efter två timmar och några sköna dopp var vi hungriga och gick till ottos glass. Jag tog chocklad och citron, mina favoriter!! Efter glassen körde vi faktiskt hem. Men jag måste tillägga att det var hemskt trevligt!!

Har också tränat idag! Även ikväll var det livat och skoj. vi är sjukt vassa nu och på lördag 'r det höstpremiär.. Herrarna spelar redan imorgon, och mot Ovesholm av alla. Är också lite sugen på att kolla på Åsum mot Kristianstad BOIS så vi får se vad det blir. Imorgon bitti ska det iaf tvättas och sedan ska vi på begravning.

kram

today is the day

Skrivet den: 2009-08-06 kl. 10:13:12 / Kategori: That is that
sådär, idag den 6 augusti ska jag och Daniel till stranden för första gången (i år) Tror det är Daniels andra faktiskt. fusk. Ska bli mysigt. Men på grund av att vi är två otränade blekfisar lägger vi oss inte mitt i smeten utan finns rakt nedanför ottos glass. Jag hoppas på en lugn och skön dag och på att Daniel tar med sig en knasentidning så att jag får vara ifred med min bok. haha.

kommer mer senare. kram

u stupid blonde

Skrivet den: 2009-08-05 kl. 13:55:49 / Kategori: That is that
Okej, aldrig sagt att jag var smart, men det här ligger i klass med kycklingolyckan. Here we go again. Under mitt år i USA fick jag ett jättefint halsband av min värdfamilj i julklapp. Från Tiffany & Co. i NYC. Jag älskar det halsbandet men för ca ett halvår sedan gick det sönder.



Otroligt snyggt men samtidigt enkelt och diskret, passar mig. Iaf så delades det i två delar och jag lade undan det för att få det lagat. Det är ju ändå från Tiffanys.. Idag var den dagen då jag skulle lämna in de. Fast då kom jag på att jag själv kunde laga de. Vad som hade hänt var att den vänstra halvan hade "lossnat" från den högra och jag trodde att jag var tvungen att pressa igenom den ena stora hjärtat genom det andra. Men.. så kom jag på att jag kunde ta det genom dem små hjärtanen från andra hållet.. hallå blondie.  Idag blir det iaf nypremiär för nu ska vi ut på stan..

kram

how about that?

Skrivet den: 2009-08-04 kl. 23:40:35 / Kategori: That is that
Nu är jag ledig i tre dagar.  Wow, när hände det sist? och vad ska jag göra med all min nyfunna tid? Tanken idag var att jag skulle sova ut lite extra men mamma ringde och väckte mig. Ganska snart kom hon tillsammans med pappa på frukost. Det var mysigt och senare åkte vi till Elgiganten för att kolla på en ny tv till dem. Det blev också en tur till möbelaffären och jag och Daniel fick åter uppleva hur olik smak vi har. Vad jag inte förstår är varför han inte bara kan låta mig bestämma, haha..

Idag "lämnade" vi också bort Doris. Inte till dem konstiga i Landskrona utan till ett annat ställe som verkade jättebra. Jag saknar henne massor och vet att resten av familjen också gör de. Men hur mycket jag än må vilja ha henne kvar vet jag att det inte hade gått. Nu ser jag henne springades på en äng med röda stugor runt omkring och det känns bra.


Samma bild som innan på oss, men hey, man ska inte ändra på ett vinnande spel, haha..

Just nu sitter jag och Daniel och kollar på discovey channel. Faktiskt en massa bra program, men jag vet inte om jag tycker dem är bra bara för att jag vant mig?!? Favoriterna är än då Deadliest Catch och Extreme Survival..Daniel har sina bilprogram men så lågt har jag inte sjunkit!!
Vad ska jag göra med min nyvunna tid? Allt och ingenting. Försöka göra så lite som möjligt och njuta av det och samtidigt vara ute på vift ofta. Tänkte våldgästa föräldrarna imorgon men det får vi se. Ta bilder på deras fina lägenhet. Tänkte också träna fotboll. inte bara en gång utan tre gånger denna vecka. Känns otroligt bra

kram

and so.. we shall go to war

Skrivet den: 2009-08-04 kl. 00:14:01 / Kategori: That is that



okej det är krig, big time!!  Efter en lång dag på jobbet ( mycket trevligt faktiskt, sommararbetarna gör massor av fel vilket får en annan att se duktig ut) fotbollsträning ( också skoj, jag gillar de) för att sedan åka till föräldrarnas nya lägenhet och hjälpa till lite ( gick till Mc'Donalds och köpte mat) deckade jag på soffan vid en halv tolv. Inte så farligt om du frågar mig. Vad som var farligt var hur jag vaknade..

 
Där har vi ena halvan                                                           och där är andra


Rakt i ansiktet, fy f-n den var inte nådig. Jag är halvt skitförbannad och hämd skall komma.. soon. update kommer. Revenge is near.

Kram på alla snälla...


 

lite roligt

Skrivet den: 2009-08-03 kl. 06:29:33 / Kategori: That is that
Okej, vi har alla läst dem någonstans, oftast i någon dassbok någonstans.. Så också jag, hemma hos Daniels föräldrar där gårdagen spenderades ( Hos hans föräldrar inte på dass..) Tycker att det är lite roligt, speciellt nu när en resa till NY planeras och jag går i ständiga USA-tankar.. Enjoy!

Det är dags igen att titta på årets vinnare av "Stella priset"

Stella priset är döpt efter Stella Liebeck som spillde ut kaffe på sig
själv och lyckades stämma Mc Donalds i New Mexico.
Det fallet inspirerade till denna utmärkelse som delas ut till de mest
löjliga stämningsansökningar som har blivit godkända av amerikansk domstol.

Här är årets vinnare:

Delad 5:e plats.

Kathleen Robertson från Austin, Texas, belönades med $780,000 av en jury för att hon hade brutit vristen efter att hon hade snavat över en
2 åring som sprang runt i en möbelbutik.
Ägaren till butiken blev minst sagt förvånad när han fick höra
domarens beslut eftersom barnet som Ms Robertson hade snavat över var
hennes eget.


Delad 5:e plats.

19-åriga Carl Truman från Los Angeles fick $74,000 och
sjukhusräkningen betald för att hans granne körde över hans hand med
sin Honda Accord. Mr. Truman glömde att titta om det satt någon bakom
ratten på bilen innan han försökte stjäla grannens navkapslar.


Delad 5:e plats

Terrence Dickson från Bristol, Pennsylvania, var på väg ut genom
garaget till det hus han precis hade rånat. Han kunde inte få upp
garageporten för att den fjärrsändare som han hade stulit inte
fungerade. Han kunde inte heller gå tillbaka in i huset eftersom
dörren hade gått i baklås.
Eftersom familjen som ägde huset var på semester fick Mr. Dickson
sitta inlåst i åtta dagar och endast livnära sig på Pepsi och
torrfoder till familjens hund.
Han stämde husägaren för psykiskt lidande, vann rättegången och fick
$500,000 i skadestånd.


4:e plats.

Jerry Williams från Little Rock, Arkansas, tilldelades $14,500 plus
att han fick alla sjukhusräkningar betalda efter att ha blivit biten i
ena skinkan av grannens hund.
Hunden satt fastkedjad inne på grannens gård som var helt inhägnad.
Juryn var lite tveksam innan de dömde till skadestånd eftersom de
tyckte att Mr. Williams själv kanske var ansvarig för att reta upp
hunden eftersom han hade klättrat över staketet och skjutit på hunden
upprepade gånger med sitt luftgevär.



3:e plats

En restaurang i Philadelphia blev dömd till att ersätta Amber Carson
från Lancaster, Pennsylvania, med $113,500 eftersom hon hade halkat,
ramlat och brutit nyckelbenet i en pöl med utspilld läsk. Enda
anledningen till att läsken fanns på golvet från början var att Ms.
Carson hade kastat den efter sin pojkvän ungefär 30 sekunder tidigare
under ett bråk.


2:a plats

Kara Walton från Claymont, Delaware, stämde framgångsrikt ägaren till
en nattklubb i en närbelägen stad eftersom hon hade ramlat från
nattklubbens toalettfönster och slagit ut två av sina framtänder.
Detta hände när Ms. Walton försökte smita in genom fönstret till
damtoaletten för att slippa betala $3.50 i inträdesavgift. Hon
belönades med $12,000 och fick tandläkarräkningen betalad.


1:a plats

Årets vinnare är Mrs. Merv Grazinski från Oklahoma City, Oklahoma.
Mrs. Grazinski köpte en splitt ny husbil av märket Winnebago. På sin
första utflykt med den nya bilen kör hon upp på motorvägen och lägger
i cruise control i 120 km/h.
Hon klättrar helt lugnt ur förarsätet och går till köksdelen för att göra
sig själv en smörgås.
Inte helt oväntat åker husbilen av motorvägen och blir totalt skrot.
Mrs. Grazinski stämmer Winnebago för att det faktiskt inte står i
instruktionsboken att man inte kan göra som hon gjorde.
Juryn gav henne $1,750,000 plus en ny husbil.
Husbilsföretaget ändrade faktiskt i instruktionsboken efter denna dom
ifall att det fanns fler totala idioter som tänkte köpa husbil.


Nu ska jag smita (väcker inte Daniel, han kan få sova vidare) till bussen. Cykeln är på vift igen så jag får gå dit. Kram på er denna tidiga måndagsmorgon


two days and I don't remember a shit..

Skrivet den: 2009-08-02 kl. 22:57:53 / Kategori: That is that
Eller jo, lite kommer jag ihåg. Fast fort gick de, poff(?) så var helgen slut. I fredags jobbade jag men Svensson skickade sms om utång. Självklart!! Vi började förfesta vid elvatiden och stack sedan till banken. Helt okej men kvällen/natten fick ett toppenbra avslut..

Lördagen bjöd på mer jobb och man var bakis som vanligt. Men det var skoj och det är också härifrån helgens enda foto kommer. Fredrik hittade en rolig/söt hatt på lagret och satte sig på läskbackarna med skjortan i handen..



Lördagskvällen fortsatte med vad jag hoppas på skulle vara en halv konsumfest och bjöd alla arbetskamrater jag håller kär(a?) Dem från konsum var.....jag..... Fy farao vad alla är tråkiga!! Emilia har tillåtelse eftersom hon öppnade dagen efter. Iaf blev det jag Daniel Carro ( vem annars, måste ha henne med!!) Vera och Kalle. En mycket trevlig kväll måste jag säga, höjdpunkten var Henoks Pusher.. Vidare till banken som inte blev en höjdare utan vi gick rätt snabbt hem igen..

Idag blev det ännu mer jobb men det var skoj. När man är på golvet "pular" man lite mer med saker och de känns som om man får mer gjort än om man bara sitter i kassan. Svärföräldrarna kom och hälsade på och bjöd en på middag, som sänt från ovan!

Imorgon blir de jobb och träffa Catta. Sen ska föräldrarna flytta så jag tänkte kolla lite på lägenheten också.. Kanske fotbollsträning också, who knows..

ska smita nu, tråkig men nödvändig uppdatering..

kram på er alla

RSS 2.0