Fredag, så efterlängtat

Skrivet den: 2009-02-27 kl. 14:10:10 / Kategori: That is that

sovmorgon idag, behöver inte vara på skolan förran nio, me like! Har jag då gjort något vettigt med min nyvunna tid? nej, dissar fortfarande disken.

Måste berätta om mitt slagsmål med tvätten, fy fan vad arg jag var!! går ner vid halv tio för att hämta resterna i torktumlaren. Fast den hade stannat så inte ett skit var torrt. Sätter på den igen, tänkte en timme får den på sig. Efter tio min hade jag somnat, japp till fotbollen, inte bra! Daniel väckte mig så fint med att han skulle gå och lägga sig. Tack för all hjälp! Släpade mig ner i tvättstugan, fick jag tvättkorgen med mig? Fick trycka ner allt i lika handdukar och släpa mig upp. Inget var såklart torrt, slängde allt på golvet och gick och lade mig, struntade i skiten, god natt!!



Men men torsdagen fortsatte bättre, löpträning på kvällen, skönt att springa av sig lite och avreagera. Har dåligt samvete eftersom jag inte kan finnas för laget så mkt som jag hade velat. Låter rörigt kanske, men jag jobbar så mycket på helgerna. Jobbar jag inte finns det andra tusen saker jag måste göra, eller vill göra. Kvällen innehöll också andra guldklimpar...


Men nu är det fredag, ska gå en runda på stan med Daniel, CSN kom i onsdags, lönen idag. Hade fått läneförhöjning med 30 kr / h, klagar inte, JUBLAR!!! Så jag hoppas jag hittar något, två par skor på scorett jag bara måste ha!!

Kvällen innehåller annars jobb, vem fan har arbetstid mellan 18-21.15? så otroligt onödigt, speciellt en fredagkväll. Men för att vara ärlig, den här helgen spelar de ingen roll, ska ändå börja 7.45 imorgon ändå.

Lördag kväll innehåller fest. Alexandra ska ha 20-årsfest i Yngsjö. Ska bli riktigt roligt!!


slutar nu, lovar att nästa gång kommer det bilder :)  have a good one!

Livet är hårt

Skrivet den: 2009-02-25 kl. 21:12:21 / Kategori: That is that
Låten som nu spelas om och om igen är ingen mindre än Flo Rida "round round" gillar den starkt.


för arbetare... usch nej, en annan är inte van vid åtta-timmars-dagar. Jag har börjat vänja mig vid åtta-timmars-veckor, MAX. Eller att gå upp innan sju på morgonen. snoozeknappen är väl använd!!

Dagen spenderades på skolan, återigen en lyckad dag, trivs!! Gör det där med att gå upp så tidigt värt de! Väl hemma blev det en runda på stan. Stod och skulle betala när kassörskan säger 299:- men slår in 229:- vet inte vad jag betalade, får kolla kontoutdraget senare. Jag fick dock otroligt dåligt samvete, jag blir nog ingen bra lärare..

Vi smet in en runda på bokrean också. Jag skulle inte handla. Två minuter senare stod jag med tre böcker i handen. Jag skulle inte handla, men jag ville. Jag handlade inte, fatta viljekraften!! Jag älskar böcker, vet inte varför men pocket är bäst. Ofta handlar dem om kvinnor ( rika sådanna) som shoppar i NYC eller någon annan storstad. Den får gärna vara på engelska också. Men de flesta böcker passar mig. Allt från Daniels "fotbollshuliganer" till "The five people you meet in heaven" ( riktigt bra bok) Men iaf, shoppingrundan slutade på bibloteket, varför får man inte bärkassar där??

Kvällen avslutas med fotboll igen, gillar CL, men varför måste alla roliga lag mötas nu, då är det ju inga kvar till finalen..?

 
Jag och Daniel kollar på Real Madrid 2008
Jag och Daniel kollade på Real Madrid 2008


Tjatat på Daniel att han ska göra saker ( inom hushållet that is).. Tror jag använder mig av fel taktik. Några förslag? Snart åter till tvättstugan och sedan sängen. Fan, man blir ju trött av att jobba.. Och en annan får inte ens betalt.


Återkommande fotbollstema

Skrivet den: 2009-02-24 kl. 21:02:06 / Kategori: That is that

Känns som om benen fortfarande springer trots att jag har stannat sen länge..

Men vi börjar inte där. Nej veckan började annorlunda men praktik innehållande flera utmaningar. Tyvärr får jag inte prata om dessa. Eller tyvärr, det finns en mycket logisk anledning, men ibland behöver man prata av sig. Kanske därför vi är två på samma ställe. Men jag kan iaf säga så mycket som att jag trivs som fisken i vattnet på skolan och har en otroligt bra handledare som också är en superbra lärare.Underbara elever och jag lär mig massor.


Ytterligare ett inlägg utan bild, jag blir så trött på mig själv och sidan så tråkig

Gårdagen spenderades i gymmet med Caroline. Japp jag är en liten friskisnörd, men jag gillar de. Körde ett hårdpass på löparbandet och lite extra för magen. Helgen hade tagit hårt.

Idag hämtade Annie mig vid halv sex, vi körde inom Emma sen bar det av till Vä för en fotbollsträning på vår underbara grusplan. Jag är en sådan tönt också. Körde ett strykepass för benen, precis vad jag behövde. Men jag är rätt nöjd nu! Måste också berätta (skryta) om mina bravader förra träningen. Lyckades med inget mindre än ta emot bollen på bröstet, brösta upp den till huvudet, nicka och ta emot bollen på bröstet för att brösta upp den och nicka tillbaka. Ni som känner mig förstår hur bra detta var av mig. Men så länge jag inte behöver använda benen ( fötter lår knä, allt) så karar jag mig rätt bra!!

Just nu är det ännu fotboll som gäller, United - Inter, viktigt!! Försökte få Daniel att fixa lite tisdagsmys med chokladbollar, men icke. Funderar på att göra en macka med ägg och kaviar bara för att retas.

Tänkte ge mig för idag, Lång dag imorgon också, ska nog hinna med en shoppingrunda efter praktiken, CSN kommer ju imorgon.Har bokat tid i tvättstugan också, kände att det var dags nu.Nu har jag lektioner att planera :)  


 Nej jag gillar inte riktigt vardagen, helgen är så mycket roligare att skriva om!!




Träning..

Skrivet den: 2009-02-24 kl. 17:29:33 / Kategori: That is that
Är på väg dit, uppdatering kommer efter, behövde bara lite sympati att jag ska ut i det här vädret, tillsammans med min redan fullt närvarande träningsvärk.. Think of me, please...

ZZzzzZZzz

Skrivet den: 2009-02-22 kl. 22:36:19 / Kategori: That is that
 Sängen lockar just nu. Men Daniel lockar med glass.. svårt

Det har varit ett långt dygn, minst sagt, men det är så det ska vara eller hur? Det har inte blivit många timmars sömn och imorgon börjar min praktik, härligt planerat. Men jag känner mig lugn inför de kommande två veckorna, jag känner mig lugn i lärarrollen och med mig själv.

Gårdagen var lyckad, mycket lyckad. Trevligt sällskap och god dricka. Jag lillsyrran, Lina och Carro sjöng lips och spelade lite spel. "Jag har aldrig" är en klassiker. Vi gjorde dock en tabbe eftersom Carro inte drack och kommer ihåg alla svaren, något som jag eller Vera inte gör. Kvällen fortsatte på Class och jag vill minnas att vi stod i kö way too long, även om vi försökte med medel som ex-pojkvänner, släktningar och känna vakten. Personen innan Vera kom inte in, men lillsyrran gled in bättre än välsmord dildo.


Trodde kvällen innehöll seriöst snack också men var mest bullshit. Dock intressant för stunden. Dans, dricka och trevligt sällskap. Vet inte hur jag annars skall beskriva en helt vanlig lördagkväll?

Söndagen började i samma anda, upp tidigt och iväg till IKEA. Drog med mig lillsyrran och Daniel och vi fick i sista stund även sällskap av Kalle. I sista stund menar jag fem min efter vi skulle kört. En körare och tre som var halvbakis. Fast hade Kalle varit ute kvällen innan?

Jag stormtrivs på IKEA. Min förutfattade mening är att allt är billigt och kollar sällan på priset. Shopping utan samvete.
Kalle trivdes i resturangen, han var där bara för köttbullarna, som de faktiskt hade misslyckats med. Pengarna gick men det var en lyckad tripp.. Som vanligt hade vi två sömntutor i baksätet på vägen hem.

Resten av kvällen spenderades på jobbet. Slappt men inte speciellt givande. Sa emot Patrik som en envis treåring, man får göra det bästa av situationen. Önskar jag hade haft datorn bredvid mig i kassan, många intressanta tankar när man sitter där ENSAM i all evighet. Daniels sms räddade mig ur fördärven några gånger. Fanns andra guldklimpar under dagen.

Lång dag imorgon, när ska jag få sova???

Efterlängtad lördag

Skrivet den: 2009-02-21 kl. 16:30:24 / Kategori: That is that

Hur ofta får man blogga? hm..

Spenderade gårdagen med Daniel och 11 000 andra som var och kollade på malmö. Riktigt härlig stämning och matchen slutade med vinst efter staffar.

Bestämde mig för att jag och Daniel skulle prata lite i bilen dit. Daniel tyckte inte detta var en bra idé. Jag provade en annan infallsvinkel. Daniel sa fortfarande nej. Jag var tyst. Erkänner att han hade en poäng, men de hade jag med, ingen av oss kunde ju komma därifrån.. tror Daniel och malmö tillsammans räddade resten av kvällen.

Något jag gillar starkt med malmö arena är damernas. Och ljudsystemet. Men alla tjejer/damer/kvinnor borde prova på att gå på toa under periodpausen. Inte en jävel där, inte någon kö inte något ruff framför spegeln, ingenting. I'm in heaven.

Funderar på att skriva hela bloggen på engelska. Varför inte när 90% av min tankar är på engelska ändå. Får se om jag vågar.

Lördagen har varit lugn, skall förhoppningsvis sluta annorlunda. Har fixat och donat inför kvällen. Byggt hyllor, varit på H&M och köpt nya underkläder, på systemet (ja alla vet vad man gör där) och på apoteket och köpt skoskavsplåster. Kvällen är räddad. Sällskapet för kvällen har reducerats till Lillsyrran och Lina. Blir som vanligt när jag försöker planera något, konstigt att jag inte vänjer mig, inte alltför smart blondin här..

Imorgon blir det IKEA, ett enormt shoppingbegär har byggts upp. Tar syrran med mig, hon kan övertala mig att köpa det mesta.



to be continued...


Nybörjare

Skrivet den: 2009-02-20 kl. 09:33:31 / Kategori: That is that
Det måste finnas en bra anledning till att jag börjar skriva nu 30 år efter alla andra. Och ja, de finns det! Varför har jag inte skrivit innan? Vem skulle bry sig om att läsa om vad jag tänker? Patetiskt! nu har jag bytt inställning och skriver för mig själv istället. Anledningen? En bok jag inte ens ville läsa. En bok jag väntade med till sist men nu sitter med för att få läsa vidare. Lyckan, kärleken och meningen med livet av Elizabeth Gilbert, på engelska heter den Eat, pray, love. Om en kvinna som bestämmer sig för att utforska sig själv så som få skulle våga, utan livlinor eller skyddsnät. Den nakna sanningen om en själv. Blir mer och mer läskigt ju längre man tänker på det.




Tanken med min blogg är att få ut lite tankar och funderingar. Tror inte det kommer bli en höjdare för andra, iaf inte än. Mitt mål är att kunna spotta ut allt möjligt här, att vara ärlig, som Elizabeth är. Men vi får se hur de går, är bara nybörjare.

planerna för dagen, hockey ikväll. Thats it. Idag händer det inte mycket. Hade tenta igår så idag får jag slappna av lite. Men ikväll ska jag och Daniel åka och kolla på malmö, ska bli skoj. Har varit där en gång tidigare, men idag är det bara vi två. Kan gå jättebra och jättedåligt, :)  men platserna var tydligen bra!!




Jag tror jag slutar här. Annars håller jag på i all evighet. Vi får se hur de här går, om det ger mig någonting.
to be continued...

RSS 2.0