En julgran och en fotbollsmatch!

Skrivet den: 2011-11-30 kl. 21:35:45 / Kategori: That is that

Hej alla söta. Vi är äntligen på väg hem från Malmö efter en mållös match. Härligt att få skrika sig hes igen även om stämningen inte var som den är i augusti. För de är faktiskt roligare då ;) å julgranen utanför kändes helt fel, haha!

Hoppas alla haft en trevlig onsdag! Kram kram


Lång dag!

Skrivet den: 2011-11-30 kl. 15:59:23 / Kategori: That is that

Hej hallå. Här går det undan så det är knappt att jag själv hänger med. Efter skolan smet jag iväg med Vera och shoppade lite till lägenheten och sedan åkte vi hem till farmor för lite fika. Nu sitter jag och väntar på att Daniel ska sluta jobba så vi kan köra till Malmö för lite fotboll! Jag har dubbla strumpor och en snygg mössa så det ska nog gå bra ;)

Kram på er


En onsdag på högskolan!

Skrivet den: 2011-11-30 kl. 09:54:31 / Kategori: That is that
Idag hade Daniel varit stolt över mig! För idag blev det ingen sovmorgon inte! Och precis som jag stod och hängde utanför gymmet innan de öppnade förra veckan, stod jag och Alex och väntade på att biblioteket skulle öppnas på högskolan idag. Och vi har lovat varandra att inte gå härifrån förrän tidigast 12! Så två timmars plugg kvar!
Jag har redan världens träningsvärk sedan passet med brudarna igår, och jag vill knappt veta hur det kommer vara imorgon, haha.

Rädda barnen!

Skrivet den: 2011-11-29 kl. 18:06:32 / Kategori: That is that
Hej hallå.
Jag är hemma igen efter en runda på stan med mamma. Julklappar har inhandlats men ändå känns det inte som om jag kommer någonstans med julhandeln.
Däremot blev jag stoppad på lilla torg av en tjej från rädda barnen. Jag fick lite information som självklart berörde mig. Mycket handlade om utsatta barn i Sverige och i skolan vilket jag kände speciellt för, med tanke på mitt framtida yrke. Så därför är jag nu månadsgivare till rädda barnen. För ärligt talat, svaret att "jag har inte råd" är så jäkla fel.
Snart dags att sticka till träningen med tjejerna! :)

för mycket fritid

Skrivet den: 2011-11-29 kl. 16:22:00 / Kategori: That is that
Jag har helt enkelt för mycket fritid just nu. Tur att julen närmar sig så jag får att göra ;) Jag har busat med cissi idag. Hon har gått och lagt sig någon annanstans nu.

hemklickade fynd

Skrivet den: 2011-11-29 kl. 13:28:24 / Kategori:
Jag har nästan precis upptäckt tradera.com och klickar och budar rätt så bra. Oftast vinner jag inte och det gör inte så mycket. Men så ibland dyker det upp saker man vill ha lite mer, och ibland så vinner jag faktiskt. Igår på posten fick jag hem två traderafynd (och lite julklappar men dem kan jag ju inte visa,hihi). Jag är supernöjd och hoppas att Daniel också blir de när han kommer hem. Och fler "vinster" är på väg hem. :)

En tisdag i november!

Skrivet den: 2011-11-29 kl. 10:20:08 / Kategori: That is that

Hej hallå! Jag kan inte skriva god morgon för då stryper Daniel mig :) men jag har inte varit uppe sådär överdrivet länge ändå. Och som vanligt sitter jag på en buss. Eftersom Daniel var uppe först tog han bilen så jag är ofrivilligt duktig idag.

Jag ska iväg på en intervju till c-uppsatsen med Alex nu. Håll tummarna för oss. Senare idag kommer lite shoppingfynd så titta in då med ;)


På en buss!

Skrivet den: 2011-11-28 kl. 20:33:29 / Kategori: That is that

Hej hallå.
Det blev en konstig dag idag med en oplanerad jobbdag då jag missuppfattat schemat. Fast det stod i mitt horoskop att jag skulle vara lite vimsig å drömmande i veckan så varför inte? Just nu sitter jag och väntar på bussen igen. Känner mig duktig att jag tar den å inte bilen.
Hoppas ni haft en lugnare start på dagen än vad jag haft. Kramar!!


Guten morgen!

Skrivet den: 2011-11-28 kl. 09:53:04 / Kategori: That is that
Hej hej.
Hoppas allt är bra med alla denna måndagsmorgon! Det har slutat att blåsa, solen skiner och temperaturen ligger på över 8 grader idag. Sjukt egentligen! Jag har som vanligt sovmorgon och har gått upp endast för att jag ska till gymmet med Svensson. Massor av styrka står på schemat och jag gillar de. Ska försöka komma igång med konditionen också denna veckan. Behövs som sagt, och variation i träningen är viktigt!

KRAM KRAM

Var är snön? Det är ju såhär vi vill ha de!

God natt!!

Skrivet den: 2011-11-27 kl. 23:20:26 / Kategori: That is that

Nu säger vi god natt och går och lägger oss. Det värsta av stormen verkar vara över men det är ändå mysigt att lyssna på vinden utanför. Jag gillar när det är vädret som bestämmer! För det första är det ingens fel och man kan inte skylla något på någon. För det andra tror jag att det är bra att vi människor får rätta oss och anpassa oss ibland. Annars får naturen anpassa sig efter våra behov, på gott och ont.

För de tredje så är jag glad att det stormar idag. För det är en dag jag kommer minnas.


De blåser!!

Skrivet den: 2011-11-27 kl. 20:17:29 / Kategori: That is that

Hjälp!!
Jag håller på att blåsa iväg här! Jag sitter i Åhus och väntar på att bussen ska komma och rädda mig och ta mig hem till min underbara soffa och sambo (i den ordningen).

Det blåser massor och det är rätt så häftigt faktiskt. Jobbet har gått bra som vanligt, men fick tråkiga besked så det var jobbigt där ett tag. Ska försöka att inte tänka på de ett tag till.
Kramar från busskuren!!


Adventsfika

Skrivet den: 2011-11-27 kl. 14:54:19 / Kategori: That is that
En underbar eftermiddag där vi (jag) har satt fram julpynt och fixat lite. Vi har också haft en liten adventsfika framför tvn samtidigt som vi kollat på fotboll ;) Typiskt bara att jag måste sticka iväg och jobba nu men men, sånt är livet. Man får ju säga att julkänslan inte riktigt kommit fram än men tror att den kommer tillsammans med granen ;)
Och det blåser i massor ute, sådär sugen på att gå ut.. KRAM
Julmust, pepparkakor och lussekatter

Vår adventsstake med nya ljus för i år ;)

Tomtarna på bordet

God morgon!!!

Skrivet den: 2011-11-27 kl. 11:11:46 / Kategori: That is that
Hej hej alla söta!
Eftersom det blev rätt så sent för oss igår vaknade vi inte förrän vid tio idag. Hjälp vilken panik jag fick eftersom jag har tusen saker att hinna med innan jobbet. Så det var bara att sätta igång. Daniel har varit och köpt frukost och adventsfika till idag och jag har burit upp alla julsaker från förådet. Jag skapade lätt panik hos Daniel när han såg plastgranen på golvet, men den ska inte upp riktigt än.
Vi har precis ätit upp våra goda frallor och nu är det dags att sätta igång!




Julgranen från förra året i gamla lägenheten. Snygg såklart ;)

Nattamat

Skrivet den: 2011-11-27 kl. 00:41:00 / Kategori: That is that

Om Daniel säger att vi ska poppa popcorn mitt i natten och kolla på fiskeprogram på tv kan man ju inte säga nej ;)

Vi säger snart god natt och sov så gott!


Lång lördag!!

Skrivet den: 2011-11-26 kl. 20:38:21 / Kategori: That is that

Hej och god kväll. Jag har varit på Konsum så gott som hela dagen, därav denna låga uppdateringen. Men med jobbarkompisar som Michaela och Rebecca går tiden nästan för fort :)

Efter några varv fram och tillbaka sitter jag hos Daniels föräldrar. Det var nära att det blev lite party men jag får vänta tills nästa helg. Då är de personalfest på Konsum, hihi!!

Kram på er alla!


underbar morgon!

Skrivet den: 2011-11-26 kl. 09:51:03 / Kategori: That is that
God morgon alla söta!
Jag har en underbar morgon där jag har fått sova ut och vaknade inte förrän nio. Direkt stack jag till MAXI och köpte frallor som jag nu sitter och avnjuter framför tvn. Och det var en Harry Potter-film på sexan. YEEY ;) Jag kommer inte hinna se hela eftersom jag ska sticka och jobba, men det gör inget.
Håret är inte det snyggaste än, så ni får en bild från igår istället. Mys hos föräldrarna :)
KRAM

En underbar fredag är snart slut

Skrivet den: 2011-11-25 kl. 23:10:07 / Kategori: That is that
Det har varit en helt underbar fredagskväll ikväll. En impulsmiddag med familjen på Martini, god pizza och kall öl, och sedan idoltittande med lite cider och mys. Jag kunde inte haft det bättre!
Hoppas alla har en lika trevlig start på helgen :)
KRAM










Fredagskväll!

Skrivet den: 2011-11-25 kl. 18:11:10 / Kategori: That is that

Vet faktsiskt inte varför jag är så glad för att det är helg om jag ändå ska jobba hela tiden.. Fast det är kanske känslan. Bästa känslan kom nu precis när jag ringer Vera och hon ska ut och äta med våra föräldrar. Snälla som de är väntar de på mig tills bussen tar mig in till stan! Oväntat mysig fredagskväll! :)

Gasa nu bussen!!


Fredag!!

Skrivet den: 2011-11-25 kl. 09:10:17 / Kategori: That is that

Äntligen var de fredag igen och alla är glada! Blir inte sämre av att de kom in lite pengar på kontot också.

Jag skulle ju bli bättre på det där med kondition så de var lika bra att sätta igång. Det var skrämmande svårt att komma upp ur sängen men de gick. Och jag står just nu på löpbandet och värmer upp. Svensson står bredvid mig såklart. Annars hade jag aldrig varit här ;)

Trevlig fredag! Kram


efter träningen!

Skrivet den: 2011-11-24 kl. 21:52:00 / Kategori: That is that
God kväll!
Jag har precis kommit hem från mitt andra träningspass för dagen och känner mig riktigt nöjd. Så nöjd att jag ska unna mig ännu mer onyttigt idag i form av några kanelbullar från frysen. Daniel har sagt åt mig att skriva en önskelista också eftersom han ska till Tyskland imorgon och shoppa lite. Och jag ska nog komma på något :)
Jag har ätit min goda kyckling också, och jag har kommit på varför den är så god. ;)
That's my secret :)
Hoppas alla har en trevlig torsdagskväll. Imorgon är det FREDAG!!!

Torsdag eftermiddag!

Skrivet den: 2011-11-24 kl. 14:47:18 / Kategori: That is that

En tråkig torsdagseftermiddag blev en grym sådan. Efter ett långt snack med syrran om vad vi skulle hitta på en sådan här grå eftermiddag. De slutade med BK och tre filmer från hemmakväll. Mys mys!!


sen frukost!

Skrivet den: 2011-11-24 kl. 11:41:40 / Kategori: That is that
Jag fick en ofrivillig sovmorgon idag och fick springa iväg till gymmet för att träffa Carro. Vi körde stenhårt idag och kroppen är lätt darrig. Känns grymt :) Nu sitter jag och äter en sen frukost. Jag hann bara äta en banan innan jag stack. Det var i minsta laget men det fungerade ändå. Träna aldrig utan att äta något innan! Nu får vi se vad dagen har att erbjuda innan det är dags för ännu mer styrka med fotbollstjejerna. Jag måste bli bättre på att träna kondition! ;)

fotbollskväll med Daniel

Skrivet den: 2011-11-23 kl. 22:10:58 / Kategori: That is that
God kväll alla söta. Jag har varit iväg på lite intervjuer för c-uppsatsen nu ikväll och kom hem lagom till Milan-Barcamatchen. En grym första halvlek och jag var måttligt irriterad på mig själv eftersom jag satt ensam här hemma till en sådan match.
Fast då kom Daniel hem för att hålla mig sällskap. Tillsammans med mitt favoritchoklad. Vilken kille säger jag bara ;) KÄRLEK! Och det blev inte sämre över att Zlatan fått göra mål på äckelbarca!








Från början var det bara jag och fiffsan men det funkade det med.

Desssis sallad!!

Skrivet den: 2011-11-23 kl. 17:15:31 / Kategori: That is that
Jag måste ju dela med mig av min grymma sallad!! Älskar den! Den är verkligen basic eftersom jag och Daniel inte gillar samma grönsaker. Ingen majs och inga tomater i tyvärr, men man kan alltid mixa lite som man vill.
Jag har 1 äpple, en halv gurka och en påse sallad (ibland sallad i "kruka" men inte isbergssallad). Detta mixar jag med massa olika oljor som jag inte kan namnen på (därav bilderna) och grekisk salladskrydda. Typ 3 skvätt av balsamicon, 3 skvätt av vitvinsvinägern och 5 skvätt olivolja.
Skulle tagit ett kort på den färdig också men jag hann inte ;) Den finns här

Lunch på stan

Skrivet den: 2011-11-23 kl. 13:04:00 / Kategori: That is that
Efter bara en timme på högskolan stack jag, Alex och Vera till stan och åt lunch istället. Vi åt på Darins och precis som vanligt har jag jättesvårt att bestämma mig. Sallad, soppa eller varm macka? Jag ville ha allt! Det slutade med en kycklingsallad med soltorkade tomater och ananas. Så gott!!

Onsdag!!

Skrivet den: 2011-11-23 kl. 10:08:17 / Kategori: That is that

Vilken underbar morgon!! Jag har redan tvättat å renbäddat här hemma. Alldeles strax ska jag köra och hämta Alex och sedan ska vi köra ett litet ryck med uppsatsen innan vi tar lunch med syrran.

Det kändes som om min outfit var i tråkigaste laget idag så "piffade" till den med högklackat. Kärlek till dem :)


Bilder!

Skrivet den: 2011-11-22 kl. 22:36:14 / Kategori: That is that
Jag upptäckte precis hur tråkiga alla bilder från idag har varit. En på katten och en på en tomte. Så jag får slänga upp några sexiga jävlar bara för att ;)

Oscar

Skrivet den: 2011-11-22 kl. 21:46:00 / Kategori:
Film om Oscar, en katt som föddes blind och här får han sina första leksaker. Det är svårt att inte bli berörd av denna söta och lekfulla kattunge.

Tomtar

Skrivet den: 2011-11-22 kl. 14:24:45 / Kategori: That is that

Vi gör tomtar och har det mysigt. Och det verkar som om jag hinner till träningen också ;) hoppas alla har en trevlig tisdag trots regn och kyla. Kram kram


Tisdag!

Skrivet den: 2011-11-22 kl. 10:06:04 / Kategori: That is that

Och en underbar sådan! Idag ska jag jobba på skolan som är min drömyrkesplats. Och det bästa är att man inte börjar förrän halv tolv så jag har haft kort pluggmöte med Alex nu på morgonen. Vi fick bra respons från vår handledare igår och känner oss glada :)


God natt!

Skrivet den: 2011-11-21 kl. 21:58:55 / Kategori: That is that

Nu säger vi god natt och går och lägger oss. Klockan är inte ens tio och det känns underbart. Håller tummarna för att man får sova hela natten också så kanske man till och med får vakna utvilad ;)


Kram till alla och god natt!


andra sidan atlanten och en bit till

Skrivet den: 2011-11-21 kl. 17:43:07 / Kategori: That is that
Åh jag sitter och drömmer mig bort till underbara USA. Jag kollar på alla våra gamla bilder (2007,2010 och 2011) och önskar att jag vore där. Jag längtar tills jag ska få slappa, shoppa och sola på hawaii. Snart bara två månader kvar!! Ge mig dollar och amerikanska affärer!!!

i skolan!

Skrivet den: 2011-11-21 kl. 11:15:34 / Kategori: That is that

Här går det undan förstår ni. Efter en timme på gymmet (träningsvärk, hello!) var jag på plats på högskolan klockan nio. Jag och Alex har suttit här sedan dess och vår energinivå går i vågor. Fast vi får massor gjort också, jag lovar. På något konstigt sätt växer den här c-uppsatsen fram himla naturligt även om vi känner att det är dags för lite handledning.

Känner jag oss rätt så ger vi upp innan klockan är tolv så då sticker jag hem för lite lunch. Precis som vanligt är tanken att det ska plockas och göras snyggt hemma om jag ändå är ledig men jag vet också att jag kommer blunda på soffan en liten stund!

Men nu, tillbaka till Alex ;)

KRAM


 


Ny vecka å ännu mer nyttigheter ;)

Skrivet den: 2011-11-21 kl. 07:57:57 / Kategori: That is that

Det är rätt sjukt ändå att jag fått med mig Svensson till gymmet denna tidiga morgon. Hon var inte så glad när hon kom, men blir trevligare å gladare för varje övning :) i vårt nya program ska vi vara bland de fria vikterna där alla biffar är därför är vi här så tidigt å tjuvtränar. Kollar läget liksom, vänjer oss vid lokalen. Och man känner sig riktigt grym såklart ;)


En söndagskväll

Skrivet den: 2011-11-20 kl. 21:01:05 / Kategori: That is that
Hej hej! Jag har precis kommit hem från jobbet och en trevlig kväll med Clarissa. I bilen hem gjorde hon tabben att säga resa och NYC i samma mening och sedan traggade jag ihjäl henne hela vägen till Kristianstad. Väl hemma sitter (ligger) Daniel och kollar på the rock. Vi har säkert sett den minst tio gånger tillsammans och Daniel minst 30 innan han träffade mig, men den går ändå. Jag ska datanörda mig en stund sedan blir det sängen för våran del.
God natt :)

Hälsa och helhet

Skrivet den: 2011-11-20 kl. 13:33:39 / Kategori: That is that

Hej alla underbara!
Vilken underbar söndag vi har idag. Vi går mellan baden på hälsa och helhet och bara njuter. Ibland smiter vi in i bastun också. Hela helgen har gått i slapphetens tecken känns det som och jag kommer vara helt utvilad inför veckan :)
Kram kram


Söndagsfrukost

Skrivet den: 2011-11-20 kl. 10:27:38 / Kategori: That is that

God morgon! Jag börjar bli grym på det här med att bjuda in mig själv på frukost lite här å var. Idag är jag hos Vera tillsammans med Carro E å Alex. Först blir det lite frukost och om inte det börjar regna sticker vi till hälsa och helhet. Vi får hoppas :)

Kraaam


Fika

Skrivet den: 2011-11-19 kl. 14:28:26 / Kategori: That is that

Efter en shoppingrunda på stan fikar vi hos mina föräldrar. Det är fördelen med att ha dem här i stan ;) Vi kollar på fotboll också, och efter att ha hört Daniels planer för kvällen är det inte enda matchen vi ska se. Fast jag gillar de såklart.


Klockan inte så tidigt!

Skrivet den: 2011-11-19 kl. 11:45:33 / Kategori: That is that

God morgon :) klockan är snart tolv men det känns mer som om hon är tio på morgonen. Lite jobbigt eftersom jag då slösat bort halva dagen redan. Fast jag har faktiskt varit på gymmet. Jag och Carro har fått ett nytt pass och vi kommer garanterat få träningsvärk ;) nej, nu får vi göra oss redo för en runda på stan. Här hemma kan vi ju inte ligga hela dagen :) kraaaam

Bilderna är från igår. Får man lägga beslag på popcornen så? ;)


Snyfthistoria

Skrivet den: 2011-11-19 kl. 00:48:30 / Kategori: That is that

Jag och Vera kollar på armageddon och jag kommer ha vattenbrist innan filmen är slut. Satan vad bra den är. Pojkarna är hemma men Malmö tog tydligen hårt på dem för båda sover. Och jag gråter ;)

God natt å kram!


Maaaat!

Skrivet den: 2011-11-18 kl. 19:25:13 / Kategori: That is that

Jobbveckan är över och jag stack direkt hem till Vera för lite mat. Vi har beställt Kinamat. Minivårrullar och pekingsoppa, supergott! Till idol blir det popcorn, ostbågar och glass. Jag kunde inte be om en bättre kväll! Kram på alla söta :)


Sötnöt

Skrivet den: 2011-11-18 kl. 15:20:41 / Kategori: That is that

En riktig sötis, Alex vovve :) där kunde man stannat ett tag, även om det går undan på jobbet idag. Snart är jag hemma igen. Myskväll med syster, underbart!


Fredagsmorgon

Skrivet den: 2011-11-18 kl. 09:25:02 / Kategori: That is that

God morgon alla söta!
Jag sitter hos Alex just nu och vi har mysfrukost innan vi ska sätta igång med lite skrivande. Det blir en kort stund för sedan väntar Konsum.
Hoppas alla har en toppenfredag!!
Kram


Hjälp!

Skrivet den: 2011-11-17 kl. 16:48:48 / Kategori: That is that

En killes jobb? Ja, jag vet inte men jag är och byter till vinterdäck nu! Kändes som rätt tid. Men även om tiden är rätt, är jag fel kvinna på fel plats. De frågar en massa bilfrågor och jag försöker svara så gott jag kan. Jag hoppas att bilen fortfarande är svart när de är klara här ;)

Fotbollsträning som gäller ikväll. Styrka som tur är, efter löpningen imorse :)


Trött

Skrivet den: 2011-11-17 kl. 12:42:22 / Kategori: That is that

Sådär. Efter en härlig tur på löpbandet blev det bastun. Nu sitter jag hemma och har precis ätit. Jag åt nog för lite innan träningen ändå för efteråt var jag jättehungrig. Därför slängde jag i mig maten så nu har jag ont i magen.. Blir en timme på soffan tills de går över. Kram kram


Here we go again

Skrivet den: 2011-11-17 kl. 09:10:19 / Kategori: That is that

Usch vad jag vill ligga kvar i min mysiga säng just nu. Fast jag har lovar Svensson en runda på löpbandet nu på morgonen och måste äta lite innan. Promenera kan man göra på tom mage
men inte träna!!

Och man måste älska morgonfrissan, haha


Kör vi!!

Skrivet den: 2011-11-16 kl. 17:27:16 / Kategori: That is that

Då har vi kört första vändan på gymmet. Nu ska jag hem en snabb runda innan det är dags igen :)

Kram på er


naglar idag

Skrivet den: 2011-11-16 kl. 14:30:59 / Kategori: naglar
Idag har jag fått äran att besöka Ida och nya naglar satt fint. Denna gången är de rosa med massa glitter. Och jag har bokat tid för nyårsnaglar också! Nu blir det plock här hemma innan det är dags för första rundan till gymmet!
KRAM

God morgon!

Skrivet den: 2011-11-16 kl. 10:22:29 / Kategori: That is that
Nu är det tydligen kallt ute!
Jag vet inte säkert eftersom de närmsta jag kommit ute idag var när jag gick ner i källaren och slängde in tvätt. Men ju fler som skriver på facebook att de måste skrapa rutorna på bilen desto gladare blir jag att min lilla mazda står i ett garage!!
Nu på förmiddagen ska jag bara slappa för sedan blir det full fart resten av dagen. Jag har två pass på gymmet inbokade med Svensson. Helt och hållet hennes idé, haha!!
Hoppas allt är bra med er! KRAM




Zlatan!

Skrivet den: 2011-11-15 kl. 09:47:59 / Kategori: That is that

Till dig älskling, fast jag tror att jag kommer läsa den först ;)


Fussball!!

Skrivet den: 2011-11-12 kl. 12:55:44 / Kategori: That is that

Heja wä if!!

Här sitter vi nu i Växjö och har redan spelat två matcher. Nu har vi lite rast som Sara hade sagt. ;) Än så länge har vi spelat en lika och åkt på en förlust, så det är dags för en trepoängare tycker jag! 2 spelade, 2 kvar. Vi hörs senare. Kram


På vägen!

Skrivet den: 2011-11-12 kl. 08:48:23 / Kategori: That is that

Hallå!! Jag sitter just nu i bilen på väg till växjö å en fotbollscup. Det är härlig stämning i bilen med Jessicas musik å lite yatzyspel på telefonen. Men vi har en bit kvar. Den som sommar först fotat vi å lägger ut på Facebook ;) Allt bloggande idag kommer handla om fotboll och hur de går idag så håll er uppdaterade! Första matchen är halv elva! Kramkram


Otålig!

Skrivet den: 2011-11-11 kl. 19:51:57 / Kategori: That is that

Har jag sagt att jag inte har något tålamod what so ever? Jag vill ha allt direkt, allt ska hända direkt och jag är sämst på att vänta. Jag har roat mig med att skrapa alla våra julkalenderslotter. Alla lotter, alla dagar. Och jag vann, hihi


Minirast!

Skrivet den: 2011-11-11 kl. 11:53:27 / Kategori: That is that

Mötet på högskolan gick verkligen toppenbra och vi verkar vara inne på rätt spår!! Det kändes bra att de inte sa att vi var helt ute och cyklade, haha.

Nu sitter jag på jobbet och ska börja om mindre än tio min. Ingen rast och ingen vila ;)

Kram!!


11-11-11

Skrivet den: 2011-11-11 kl. 07:35:40 / Kategori: That is that
Blä för tidiga morgnar. Längtar redan till måndag och en sovmorgon :) Idag är det full rulle som vanligt och jag ska snart sticka till skolan för att träffa Alex och plugga lite.
Dagens plus går till att det faktiskt är fredag och den lätta träningsvärken jag har efter gårdagen. Den finns där i bakgrunden och påminner mig ibland om hur duktig jag varit i veckan!!

Ha en trevlig fredag!!

Höstpromenad

Skrivet den: 2011-11-10 kl. 16:47:17 / Kategori: That is that

Jag låg inte på soffan hela efter eftermiddagen. Istället gick jag på en promenad med syster. Hon var tydligen lika rastlös som jag men smart nog att ta tag i det. Tyvärr var vi några dagar för sent ute och de flesta löven låg redan på marken. Vi lekte ett tag men insåg snabbt både våra och mobilkamerans begränsningar :) skoj hade vi ändå!!


älskar låten!!

Skrivet den: 2011-11-10 kl. 12:49:58 / Kategori: That is that
Sista förelänsningen blev inställd pga sjukdom idag. Så jag fick tre extra timmar att själv bestämma över idag! Jag startade två maskiner tvätt och tänkte städa och plugga lite nu. Eller så lägger jag mig framför tvn, haha.  Måste ladda inför fotbollsträningen ikväll!!

KRAM




Cher - Black Lady




torsdag = skoldag!

Skrivet den: 2011-11-10 kl. 09:25:11 / Kategori: That is that
Hej alla söta! Solen skiner underbart idag!
Jag har fått en riktig sovmorgon idag och jag gillar det! Idag ska vi på två föreläsningar fram till klockan 15. Ska egentligen bli skönt att gå till skolan utan att jobba med uppsatsen. Idag behöver jag bara lyssna på föreläsarna (gud, låt dem vara bra!) och inte tänka så mycket själv. Hur intressanta de var märker ni på antalet inlägg, haha
KRAM











Gott!!

Skrivet den: 2011-11-09 kl. 20:22:25 / Kategori: That is that

Min nya last. Så gott och just nu billigt på jobbet! Jag blir pigg av att dricka frukt. Mkt piggare än om jag äter den. Och jag blir glad också :)


Jobbet

Skrivet den: 2011-11-09 kl. 16:58:11 / Kategori: That is that

Jag sitter och fikar lite på jobbet. Här är massor av gott men än så länge håller jag mig borta. Fast de känns lite onödigt, de är ju ändå snart jul :) hoppas alla får en trevlig onsdagskväll. Kram kram


On my way!!

Skrivet den: 2011-11-09 kl. 13:19:15 / Kategori: That is that

Tjatja! Jag sitter på bussen på väg till jobbet nu och det kan bara betyda att min telefon fungerar som den ska! Jag kan till och med ringa ;) Resten av dagen består av Konsum nu men de gillar jag! Ett bättre jobb kunde man inte haft :) kram kram


underbara ljud!

Skrivet den: 2011-11-09 kl. 09:18:25 / Kategori: That is that
Vilka underbara ljud att vakna till, väckarklockan från en iphone. Det lät så underbart att jag snoozade och lyssnade på de igen. Å igen. Det är egentligen rätt läskigt med iphone, för det sparas så mycket på datorn. Efter att jag fört över kontakter och allt annat från datorn till den nya telefonen var alla sms kvar. De flesta appar och till och med de internetsidor jag hade uppe fanns kvar. Det var lite too much om jag får säga så! Och jag som hoppades att jag ofrivilligt nu hade rensat ut alla bilder och ville börja om på ny kula, icke! Alla bilder finns kvar och jag är riktigt sugen på att bara radera hela skiten.
Själva att smsa och ringa fungerar inte än, men det är ju bara detaljer ;) hihi.
LYCKA!!

Vilken lyckodag!

Skrivet den: 2011-11-08 kl. 21:34:16 / Kategori: That is that
Idag har jag fått äran att stressa på hög nivå! Jag slutade jobba klockan 18.00 och klockan 18.30 skulle jag vara redo för ett stenhårt pass på friskvårdshuset med laget. Mat införskaffades i bilen och jag var hemma och bytte om och blandade sallad till Daniel också. Så de ska vara!! Nu sitter jag och leker med min nya telefon, äntligen har simkortet kommit!!
Hoppas alla andra också haft en underbar tisdag! 
Passet var också stenhårt och jag kommer älska träningsvärken imorgon!




En gammal bild ikväll också. Men sen ska de bli bättre. Jag håller på att återställa iphonen nu :)




Tisdag

Skrivet den: 2011-11-08 kl. 08:13:07 / Kategori: That is that
Ringd och väckt av chefen! En heldag kan man inte säga nej till. Så länge jag hinner till träningen ikväll såklart ;) Så nu tar jag bilen och brummar till jobbet. Med lite tur får jag igen alla de timmar jag förlorar på lördag vilket hade känts underbart!
KRAM KRAM

grymt!!

Skrivet den: 2011-11-07 kl. 20:16:03 / Kategori: That is that
Jag brukar inte lägga upp bilder på mat. Speciellt inte mat jag själv lagat eftersom det sällan gör sig så bra på bild ;)
Men idag blev det bra. God kyckling och god sallad, perfekt efter träningen. Nu väntar jag bara på att Daniel ska komma hem från sin gymrunda och smaka. Jag hoppas han tycker om det, för jag är toppennöjd!!

Egypten

Skrivet den: 2011-11-07 kl. 13:54:03 / Kategori: That is that
Resan är bokad och det kommer bli en trevlig vår för mig. Ca en månad efter jag och Daniel kommit hem från Hawaii åker jag tillsammans med mamma, Vera, Alex och andra underbara människor till Egypten, Hurghada. Vi ska bo på ett hotell som har en vattenpark och bilderna lockar en helt klart ;) Vi kommer bli som barn igen med 35 vattenrutschkanorna och glassbar!! :)
Jungle Aqua Park Resort - Bild 4
Jungle Aqua Park Resort - Bild 12
Jungle Aqua Park Resort - Bild 3
Jungle Aqua Park Resort - Bild 15

v.45

Skrivet den: 2011-11-07 kl. 09:01:15 / Kategori: That is that
Ny vecka, nu jävlar!!
Äntligen kan jag göra allt det jag vill! Det är såhär jag vill leva mitt liv. Jag har tid till att sitta i skolan och arbeta med uppsatsen tillsammans med Alex samtidigt som jag kan lägga fokus på träning och snygga till och fixa i lägenheten.
Det blev ingen uppdatering igår. Jag var upptagen med att umgås med min älskling. Vi låg på soffan och tittade på fotboll och sov hela dagen. Fast på kvällen smet jag på fotbollsträning, underbart! Älskade varje minut!

god natt!

Skrivet den: 2011-11-05 kl. 23:24:38 / Kategori: That is that
Nu säger vi snart god natt!!
Vi har varit och kollat på film och myst hemma hos Matte, Julia, och Mira ikväll. Det är skönt att ta det lugnt ikväll. Jag kommer må så mycket bättre imorgon då ;) Vi kollade på hangover II också, som var mycket roligare än jag hade vågat hoppas på. Så den är ett tips till er som inte sett den än. Sov så gott :)

Polisen tar hand om mig!! (på ett bra sätt)

Skrivet den: 2011-11-05 kl. 14:54:52 / Kategori: That is that
Fick polisrapporten igår. Tillsammans med en folder om hjälp och lite annat. Det kändes riktigt bra faktiskt. De gjorde att det är okej att jag är orolig, det är okej att jag tänker på vad som hände over and over again. Jag kan inte påstå att jag mår dåligt eller så för de gör jag verkligen inte. Men jag tänker lite. Jag känner mig mest klen för att jag reagerat, men som jag sa, foldern gjorde det okej och därför känns det genast bättre :)

En lördagsförmiddag!

Skrivet den: 2011-11-05 kl. 11:42:00 / Kategori: That is that
Vi var riktigt grymma idag. Alla utom jag som var lite oorganiserad, men det var egentligen inget nytt ;) Jag har lite kvar att sortera men nu har jag de mesta i pappersform iaf. Babysteps!
Jag och Daniel tvättar. Där har vi lärt oss ett å annat och det blev bara tre maskiner idag. Grymt!!












God morgon!

Skrivet den: 2011-11-05 kl. 07:18:04 / Kategori: That is that
God morgon!!
Slänger iväg ett snabbt inlgg nu på morgonen, vet inte när jag får tid nästa gång. Jag ska snart hämta upp mina föräldrar sen ska vi köra till tryckeriet och kopiera :) Jag och mamma ska skriva ut och sortera mina 7 terminer på högskolan tänkte jag. Det behöver jag mamma till! Och pappa ska bjuda på frukost :)
Hoppas alla har lika underbart sällskap denna lördagsmorgon!! KRAM






movie-time!

Skrivet den: 2011-11-04 kl. 19:28:19 / Kategori: That is that
Efter en kort dag på konsum kom jag hem till dukat bord. Tacos stod på bordet och en av mina favoritfilmer var i full gång på tvn. Så nu sitter vi med täcke och taco-chips och kollar på den första sagan om ringen filmen. Tvåan är min favorit. Musiken i den är GRYM!
Mysig fredag :)





i skolan!

Skrivet den: 2011-11-04 kl. 10:21:18 / Kategori: That is that
Tja tja!
Sitter i skolan nu med söta Alex. Jag vet inte om vi är sjukt lata eller sjukt effektiva men efter en timme hade vi gjort allt vi tänkt och nu sitter vi bara och sitter. Vi kollar lite på hotell som ska besökas nästa år, hihi. För äntligen är resan till Egypten också bokad. Jag måste dubbelkolla med mamma om Alex visat mig rätt hotell men stämmer det kommer det snart upp bilder.
KRAM KRAM




fredag idag!!

Skrivet den: 2011-11-04 kl. 08:06:35 / Kategori: That is that
Hej alla söta. Idag är det äntligen fredag igen!
Alla tycker om fredagar, eller hur?! Speciellt när man kan planera hela helgen själv :) Idag är nästan en typisk Dessi-dag. Jag ska vara på hkr mellan 9 å 12 och sen börja jobba kl 13 på konsum i Åhus. Stressa, I love it. Det var alldeles för länge sedan ;) Idag blir det extra spännande också eftersom jag inte kan röra mig så mycket träningsvärk jag har. Jag ser det som en utmaning!

livet livet livet!!

Skrivet den: 2011-11-03 kl. 21:35:22 / Kategori: That is that
Satan vilken dag jag har haft idag! Helt underbar, hihi. Och den avslutas med ett fyspass med brudarna och Malmö FF på tvn. Efter en lång dag ska jag mysa med älsklingen framför tvn ett tag. Morgondagen kommer inte bli kortare men då är det Daniel som lagar mat ;) FREDAG imorgon! Mer c-uppsats och lite konsum!
heja MFF!!

blää

Skrivet den: 2011-11-03 kl. 16:16:20 / Kategori: That is that
Fy vad jobbigt livet är just nu. ;)
Jag sitter här med mina nya fina iphone och vill inget hellre än att använda den. Och äntligen har jag fått tillbaka mitt gamla nr (fast inga kontakter) då ett simkort kom med posten. Fast inte ett simkort för iphones, blä!! Så nu får jag vänta 3-5 arbetsdagar till, vilket blir om en vecka. Hjälp vad är jag otålig just nu. Precis som vid jul och min födelsedag!!




gammal bild på bobo :)

Torsdag!

Skrivet den: 2011-11-03 kl. 08:09:18 / Kategori:
Första torsdagen november, härligt! Klockan är åtta och vi har tio grader ute. Egentligen är det för varmt men så länge snön och vintern kommer till jul kan det få vara så här i en halv månad till i alla fall. Jag har gått upp tidigt idag och gjort vid mig som om jag skulle gå till skolan. Men det ska jag inte. Jag och Alex har nu börjat med vår C-uppsats så nu är det självdiciplin till tusen som gäller! Fast det är så skönt eftersom allt annat är gjort nu. Det är bara uppsatsen kvar. BARA! Därför kan vi ha full fokus på den, ända fram till jul ;)
Tänkte visa min nya häst! snygg snygg och mitt första traderaköp. Inte mitt sista men jag har lagt ner budgivningen nu ett tag iaf, haha. Tänkte först ha den på golvet men det blir nog uppe på hyllan istället. Får rådfråga Alex när hon kommer sen. Cissi gillade den och välkomnade hästen till familjen ;)

















härlig hockeykväll!

Skrivet den: 2011-11-02 kl. 23:21:32 / Kategori: That is that
Vi är hemma nu :) Det kändes så konstigt att åka hemifrån när det redan var mörkt men det gick ändå. Jag, Daniel, Vera å Kalle var och kollade på MIF-Rögle ikväll. Det var första gången Vera och Kalle var där så jag hoppas de hade trevligt. Vi har ätit både korv och hamburgare och sedan lite popcorn på de. Malmö förlorade tyvärr men det var ändå roligt att gå på hockey igen. Man blir alltid lite partysugen när man är där. Fast jag kommer aldrig festa utan Daniel nu. Vågar liksom inte gå hem..

God natt å kram på er!

yeeeey!!

Skrivet den: 2011-11-02 kl. 15:35:12 / Kategori: That is that
Tack Länsförsäkringar! Ett telefonsamtal och tio min senare kunde jag cykla till elgiganten och hämta ut en ny telefon. Trodde jag ;) fick cykla en lång runda med mamma och vi var säkert på expert i 45 min innan jag kunde gå därifrån med en telefon rikare och en självrisk fattigare. Nu väntar jag bara på ett nyss simkort and we are back in the game!!
Expert Online Shop - Sweden Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

god morgon

Skrivet den: 2011-11-02 kl. 10:01:34 / Kategori: That is that
hej hej!! Onsdagsmorgon och Daniel smsar och väcker mig. Jag har fortfarande inte förstått mig på min lånetelefon (Tack Thomas!!) så jag får lätt panik varje gång den gör ljud ifrån sig.
Idag är min lediga dag och jag tänkte städa och plocka lite här hemma innan vi sticker till Malmö i eftermiddag. Fast det är kallt i lägenheten. Jag har tagit på mig mysskorna och får väl börja röra på mig  ;)  Jag springer inte många meter utan haltar mest runt. Mitt pass på löpbandet igår sitter i vaderna, love it!!




gymmet!

Skrivet den: 2011-11-01 kl. 19:12:07 / Kategori: That is that
Nu är det dags att ta tag i mitt liv igen. Praktiken är slut och jag är inte helt död om kvällarna så nu ska jag försöka ta tag i träningen igen. Förresten vill jag vara en liten muskelknutte när vi ska till Hawaii. Okej kanske inte muskelknutte, bara lite mer vältränad ;)
Sticker till gymmet med Daniel och Niklas. Harju inte varit där på så länge så jag kanske behöver hjälp med att hitta dit ;)

en blomma :)

Skrivet den: 2011-11-01 kl. 17:27:02 / Kategori:
Detta är helt otroligt. Och mamma kommer aldrig tro mig. Men nu är det såhär att min orkide blommar för andra gången. iiih!! Detta är den enda blomma jag hade med mig från den gamla lägenheten och den enda som funnit i vår lägenhet i längre än två månader (borträknat mina plastpinnar på dass) Jag är superstolt!! Måste vara för att jag tycker så mycket om dig, Johanna Hellström!! :)

syster yster!

Skrivet den: 2011-11-01 kl. 13:07:00 / Kategori: That is that
Jag försökte mobilblogga i lördagskväll som inte gick så bra. Jag och systern hade ju tvåmannafest med lite sprit, lite kebab, lite lips och lite pocorn. Vi hade riktigt roligt och sjöng igenom de flesta skivorna tror jag. Minnet sviker sedan. Men tydligen hade bilderna kommit in på bloggen ändå. Så här har ni dem, de sista bilderna från min kära telefon!! :)
image description
image description
image description
image description
image description

Klenare får man leta efter!

Skrivet den: 2011-11-01 kl. 08:02:39 / Kategori: That is that
tja tja. En klen Dessi uppe tidigt idag. Jag fattar inte vad som har hänt med mig. Igår mådde jag riktigt illa och magen har uppfört sig konstigt. Är okej idag, men jämfört med igår är det mesta okej. Däremot har jag börjat hosta igen och min förkylning är inne på sin tredje vecka nu. Det gillar jag inte alls, men på måndag ska jag och Svensson köra igång på gymmet igen. Hon är ju hemma nu, snyggingen :)
Jag saknar min telefon! Fy vad mkt man hade den till. Jag har ringt en massa till polisen och tele2 idag och annat trams så nu är både simkort och telefonen spärrad. Synd losers!! Ett nytt simkort är också på väg och sen får jag sticka till elgiganten och köpa en ny telefon. Ja, sen ska vi börja tramsa med försäkringsbolaget också men de brukar vara bra. Är ju tyvärr inte första gången vi blir bestulna utan tredje.
Tyvärr blir det mest gamla bilder eftersom jag brukar ta alla med mobilen. Ska låna Daniels kamera senare och ta kort på mitt traderafynd och lite annat. Så nya bilder kommer. KRAM
hihi :)

RSS 2.0