Bra kväll!

Skrivet den: 2014-03-30 kl. 20:36:05 / Kategori: That is that
Det blev rätt så bra ikväll! Malmö vann, Vera stormtrivdes och jag tippade rätt resultat. Vad som hänt i Helsingborg tänkte jag inte skriva något om utan de får Aftonbladet ta. Tråkigt i alla fall. 

Framåt Malmö!! 







Hemma!

Skrivet den: 2014-03-30 kl. 16:17:50 / Kategori: That is that
På plats där jag trivs bäst med dem jag trivs bäst! Vera följde med mig och Daniel till Malmö och den allsvenska premiären. Vi sitter och avnjuter söndagsmiddagen i väntan på match. Som jag väntat och längtat! 






Söndagslunch!

Skrivet den: 2014-03-30 kl. 12:27:46 / Kategori: That is that
Jag fick som jag ville och jag har ätit smörgåstårta idag också. Jag och Alex är hemma hos Vera i hennes nya lägenhet och hjälper henne med småsaker och fixar lite. Perfekt söndag! 




Sommartid!

Skrivet den: 2014-03-30 kl. 07:34:45 / Kategori: That is that
För första gången någonsin är jag glad att vi ställt fram klockan. Det är bra mycket bättre att vakna klockan sju på söndagsmorgonen än klockan sex. Det är fortfarande ljust kan jag meddela. 

Igår hade vi en väldigt lugn och städad kusinträff. Våra föräldrar kommer inte tro oss! Det var syrran som stod för kalaset igår och hon bjöd på den godaste smörgåstårta jag ätit. Där ska hon ha cred! Så vi åt gott och snackade en massa och hade väldans trevligt. Och sen körde vi lite earthhour på de! 


Nu tänkte jag försöka sova en stund till, men då får kattfan se till att va tyst! 


Ny vinst!

Skrivet den: 2014-03-29 kl. 17:47:51 / Kategori: That is that
Kort sammanfattning av matchen. Vi vann med 2-1, jag startade på topp, det var härligt varmt och sjukt roligt! Och nu laddar jag för lördagskvällen! 






God morgon, god middag!

Skrivet den: 2014-03-29 kl. 13:40:01 / Kategori: That is that
Jag och Daniel fortsatte där vi slutade igår! Vi har kört några varv till nya lägenheten, varit och lämnat grejer till Erikshjälpen, packat ner saker i gamla lägenheten och varit och kollat på ny soffa. Effektiva som fan. Nu måste jag tyvärr lämna röran som den är och sticka och spela match. Fast de gör mig inget ;) 


Fot mot stege!



Flyttmat

Skrivet den: 2014-03-28 kl. 19:40:50 / Kategori: That is that
Det kommer nog bli en del pizza nu när vi håller på att flytta. Jag och Daniel har kört en del grejer nu i eftermiddag och har precis landat i soffan efter att ha krängt (nästan) en hel pizza. Nu ska vi snacka ihop oss lite och sen kör vi på nytt imorgon! Sakta men säkert! 







Fredag!!!

Skrivet den: 2014-03-28 kl. 07:26:34 / Kategori: That is that
Då kör vi! Fredag!!!!! Jag ger mig på tolfte arbetsdagen i rad, och sen tar jag helg med stort H! 

Jag fick inte iväg något inlägg igår. Antagligen eftersom jag var helt slut i handen efter att ha skrivit på så många papper ;) Igår blev ju lägenheten vår!! Vilken känsla säger jag bara! Så jag vaknade upp imorse som en lägenhetsägare. Idag ska jag och Daniel flytta en del och äta pizza, precis som de ska va. 

Ja, fast först var det ju den där jobbdagen..




Skruva ikeamöbler

Skrivet den: 2014-03-26 kl. 14:54:04 / Kategori: That is that
Jag gillar att sluta tidigt! Man hinner så mycket då! Jag har varit och fixat en del saker inne i stan och nu är jag i syrrans nya lägenhet och skruvar ihop diverse IKEA-möbler. Då måste hon hjälpa mig sen :) 




Fanta grape

Skrivet den: 2014-03-26 kl. 13:07:34 / Kategori: That is that
Det är nästan två veckor sedan den inhandlades, men igår var det dags. Vi skulle smaka den nya fanta grape. Det syns inte så tydligt men drycken är mörklila, ser ut som violgodis ungefär. Det var väl ingen höjdare direkt. Läsken smakade inte så mycket och de lilla den smakade var inte jättegott. Som Vera sa, "lika tråkig som killen vi köpte den av." 






tidig morgon

Skrivet den: 2014-03-26 kl. 06:32:18 / Kategori: That is that
Det är tidigt denna onsdag, men jag är läskigt pigg ändå. Kunde inte ens vila lite på bussen till jobbet. Men för er som är mindre pigga tänkte jag skaka lite liv i genom den här söta filmen. En finsk kille kör lite trolleritricks med hundar där han trollar bort godiset rakt framför nosen på dem. Deras reaktion är så härlig.
 
 
 
 
 
 

Våfflor!

Skrivet den: 2014-03-25 kl. 21:59:44 / Kategori: That is that
Klart vi åt våfflor! Syrran tog med sig våffeljärnet och jag fixade resten. Daniel och Niklas åt. Jag åt också och är nu äckligt mätt. Känner mig lika tjock som Maria när hon var på smällen med lilla Jesusbarnet. Men de var de värt, himlans goda våfflor! I början var vi lite för heta på gröten och våfflorna blev knappt klara innan vi var där och mumsade på dem, men på slutet blev de frasiga och goda. 








Gissa vad?

Skrivet den: 2014-03-25 kl. 20:30:22 / Kategori: That is that
Gissa vad vi äter ikväll! Bästa systern är här, och Daniel har bjudit in nån konstig typ också ;)




våffeldagen

Skrivet den: 2014-03-25 kl. 15:14:00 / Kategori: That is that
 
 
 
Varför firar vi våffeldagen egentligen? Någon som vet? Jag vet! Det är bebådelsedagen vi firar. Kyrkan firade den i söndags, men våffeldagen är alltid den 25 mars. Bebådelsedagen är jungfru Marias dag. Jungfru Maria kallas för vår fru, och säger man vår-fru-dagen snabbt så låter det lite ( väldigt lite tycker jag, haha) som våffeldagen.
 
Och på tal om Maria. Tanken är ju att det är vid den här tiden hon blev gravid. Vilken jäkla historia den tjejen hittat på alltså. Hon råkade bli gravid trots att hon var tillsammans med Josef, och lurar i killen att det är en ängel som gjort henne gravid, och att hon bär på Guds barn. Och vi säger samma sak idag, Maria blev gravid genom en ängel. Herregud!! Sjukt ball faktiskt! Aningen skrattretande
 
 
 
Våfflor i Holland för x antal år sedan!

Vanor?

Skrivet den: 2014-03-24 kl. 20:29:00 / Kategori: That is that
Nu när jag för tredje gången tar bussen till vä och fotbollen funderar jag lite på vanor och rutiner. Hade vi gått ett år bak i tiden hade jag hoppat träningen om enda alternativet var att ta bussen. Varför är de okej nu? För det är verkligen okej, och inte jobbigare än att köra själv. 

Funderingar från en busshållplats.





New in!

Skrivet den: 2014-03-24 kl. 12:43:23 / Kategori: That is that
Jag såg dessa på en tjejkompis instagram och ett ha-begär väcktes. Jag började till och med söka runt på internet för att hitta dem, och det är inte likt mig. Jag hittade aldrig dem i cybervärlden, men kom fram till att de kom från h&m. Och sen bara fanns de där i butiken. Jäklar vad glad jag blev! Nu längtar jag ännu mer till sol och ljusa, slitna jeans. För de kommer bli sjukt snyggt! 




Bra lunch!

Skrivet den: 2014-03-23 kl. 17:38:29 / Kategori: That is that
Eller lunch kanske är fel ord när man har rast mellan 17 och 18. Middag kanske. Oavsett benämning så är det en bra timme. Plugga allsvenskan! Satan vad sugen jag är på att de ska dra igång nu. Jag längtar efter mitt säsongskort!! 






Middag!

Skrivet den: 2014-03-23 kl. 12:11:55 / Kategori: That is that
Jag reste mig till slut från min sköna säng och ställde mig vid spisen. En halvtimme senare var sju matlådor klara för frysen. Kändes bra eftersom klockan knappt passerat tio. Känns inte lika bra att åka till jobbet nu, jag hade hellre stannat hemma. Men de ska nog funka :) 




Sovmorgon!

Skrivet den: 2014-03-23 kl. 09:12:28 / Kategori: That is that
Tio över åtta vaknade vi idag. Sovmorgon kallas de! Och vi har inte rört oss sedan dess, utan bara myst. Snart ska jag sätta igång och laga några matlådor och fixa lite här hemma innan jobbet, men inte riktigt än. Jag ska mysa lite till först! 




Typ kalas!

Skrivet den: 2014-03-22 kl. 15:36:40 / Kategori: That is that
Fina Sara fyller år idag och vi är i Åhus för att fira henne. Tyvärr måste jag gå innan resten av folket kommer eftersom jag har ett Konsumpass ikväll också. Vi är inte jättesociala ännu, min sambo och jag. Malmö spelar ju.




Tidig lördag!

Skrivet den: 2014-03-22 kl. 13:19:11 / Kategori: That is that
Somnar man tidigt vaknar man tidigt. Jag har varit igång sedan sju imorse och precis avslutat årets första fotbollsmatch. Vi spelade träningsmatch mot Everöd i strålande solsken och på gräs dessutom. Härlig debut! Vi vann med 6-0 också, så jag mår ännu bättre! 





Dinner with friends!

Skrivet den: 2014-03-21 kl. 22:26:02 / Kategori: That is that
Det var en härlig fotbollsträning i regnet ändå. Jag trivs bra där jag är. Fredagen blev inte sämre av att jag hade en middagsdejt med tre favorittjejer efteråt. Vi åt trerätters på steakhouse i Kristianstad, men vi behövde ändå mer tid att snacka av oss så vi satt en bra stund efter maten också. Jag var dock först att ge upp då jag kände att ögonen  sakta blev mindre och mindre. Och upptäcker man inte att man betalar 110:- för mycket för maten, då är man faktiskt trött! Ska bli riktigt skönt att stänga ögonen helt nu. God natt :) 






Hände där?

Skrivet den: 2014-03-21 kl. 16:22:45 / Kategori: That is that
Här har ni tjejen som bara skulle träna fotboll detta året för att hålla igång! Bara som lite extra träning helt enkelt. Jag skulle inte engagera mig för mycket utan träna för min egen skull. Kände jag inte för de, skulle jag lätt kunna hoppa en träning. Så blev de tydligen inte. Här sitter jag och tar bussen till träningen för första gången någonsin. Det är fredag eftermiddag och det regnar ute. Idag borde va en sådan dag som jag inte vill. Men jag vill :) 




Pink pants

Skrivet den: 2014-03-21 kl. 06:38:45 / Kategori: That is that
Fredag och rosa byxor! En bra start på dagen helt enkelt. Gårdagen avslutades med ett dubbelpass på gymmet så jag vet inte vad smärtan i kroppen ska kallas längre. Träningsvärken är extrem och jag älskar de! Det är inte heller helt fel att jag slutar tidigt idag! 

Hoppas ni med får en underbar fredag!! 




Same old

Skrivet den: 2014-03-20 kl. 17:49:08 / Kategori: That is that
Det är inte mkt variation på kvällsmaten här hemma, men vad gör de när de ser ut såhär! I kylskåpet finns bara massa grönsaker, frukter, bär, olika sorters skivat kött och goda röror. Och en cola som stått där sedan i fredags! Den åker imorgon! Det går inte att äta massa onyttigt om man inte har det hemma ;) Jag är riktigt stolt över mig själv denna veckan! 




Torsdagspyssel!

Skrivet den: 2014-03-20 kl. 11:55:57 / Kategori: That is that
Jag vaknade på ett mycket bättre humör. Vågen går på rätt håll, träningsvärken sprider sig i kroppen och jag känner mig pigg och glad! Skit i skattebeskedet, det löser sig! 

Vi har gjort fina blommor idag. Dessa blir fin att sätta i korridoren sen! 





Inte skriva!

Skrivet den: 2014-03-19 kl. 22:08:40 / Kategori: That is that
Läste någonstans att man inte ska blogga om man är nere, för det är inget roligt att läsa om. Jag fattar den ändå. Jag skulle inte vilja läsa en negativ blogg. Och jag hoppas att jag inte symboliseras med ordet negativ speciellt ofta. Så jag säger bara att jag är glad att den här jävla piss-dagen är över! 

Glad för det stenhårda passet idag. Slapp tänka på annat i en timme!



lång dag

Skrivet den: 2014-03-19 kl. 13:22:10 / Kategori: That is that
Dagen blev inte riktigt som jag tänkt då jag fick hoppa in extra idag. Så nu är det många tankar som snurrar i huvudet och att skriva några rader har jag inte ens varit i närheten av. 
 
Jag ändrade tillbaka till det gamla sättet på mobilen igen. Det var lite tråkigare och antalet besökare som visades stömde inte överrens med hur många de va, vilket jag tyckte var ännu tråkigare. De läsare jag nu har ska bannemej synas, haha
 
Många tankar i huvudet och massor kvar att göra. Jag hoppas eftermiddagen blir bättre!
 
 
 
 
 

Back in the days!

Skrivet den: 2014-03-18 kl. 20:34:32 / Kategori: That is that
Ett besök hemma hos föräldrarna ikväll slutade med att den gamla balklänningen åkte fram och det skulle självklart testas lite då. Jo då, den satt lika bra idag som den gjorde för nästan åtta år sedan. 

De dåliga bilderna beror på att jag försökte försköna mig själv lite. Detta genom att göra konturerna lite lätt suddiga, haha! Troskanterna får jag leva med, detta var inte planerat ;)





new look

Skrivet den: 2014-03-18 kl. 07:54:56 / Kategori: That is that
Hoppla!
Ni som läser bloggen via mobilen har säkert märkt en ändring. (Hoppas jag, annars undrar jag vad ni håller på med) Jag har gjort så att bloggen ska vara mer mobilvänlig och lättare att läsa från telefonen. Fast jag vet inte om jag gillar de. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker är bäst. Gamla eller nya sättet? 
 
Trevlig tisdag!
 
 
 

Grym kväll

Skrivet den: 2014-03-18 kl. 00:18:21 / Kategori: That is that
Det är inte alltid måndagar är så här roliga! "Filmen" eller vad man ska kalla den gillades starkt, men det var inget överraskande direkt när det handlade om swedish house maffia. 

Och nu är jag ordentligt trött! 





Malmö!

Skrivet den: 2014-03-17 kl. 20:52:17 / Kategori: That is that
Mitt hjärta blir varmt varje gång vi sätter oss i bilen och styr mot Malmö. Staden ger mig nästan samma känsla som NYC, fråga mig inte varför. 

Det kändes dock inte riktigt rätt att starta vår färd klockan halv åtta på kvällen, men nu är vi på plats. Vårt mål ikväll var en biosalong mitt i Malmö. Här ska vi kolla på "leave the world behind". Aningen större biograf än i stan och jag förväntar mig en grym upplevelse här. Kanske inte som när jag såg die hard 4 i NYC, men nästan ;)




Our place

Skrivet den: 2014-03-17 kl. 16:08:34 / Kategori: That is that
Jag har skrivit vid flera tillfällen att vi ska flytta, och nu börjar det faktiskt närma sig! I nästa vecka ska vi till banken och skriva de sista papperna och få nycklarna till denna underbara trea. Jag kan knappt vänta tills jag (vi, antar jag) får inreda den och göra lägenheten till vårt hem. Och vi är kvar på söder ;) 







Måndagsfrukosten!

Skrivet den: 2014-03-17 kl. 07:18:25 / Kategori: That is that
Ser likadan ut som tisdagsfrukostar och resten av veckan-frukostar. Nästan iaf. Igår hittade jag färska jordgubbar igen så de lyxade vi till det med lite. Det är skönt att ha ätit en pigg och fräsch frukost, för jag har en äckligt lång dag framför mig! 





Söndagsmiddag

Skrivet den: 2014-03-16 kl. 20:01:20 / Kategori: That is that
Det var dags för en ny tjejmiddag! För nästan exakt en månad sedan hade vi vår första tjejmiddag där vi lagade kycklinggryta hemma hos mig. Ikväll är vi hos Jessica där vi precis har ätit lax med spenat och västerbottenost tillsammans med ris och sallad. Nu väntar vi på efterrätten som står i kylen och stelnar :) 









Det händer!

Skrivet den: 2014-03-16 kl. 13:10:46 / Kategori: That is that
Mamma tror inte de, men de händer ibland. Fram åkte strykbrädan och strykjärnet för här ska de strykas gardiner. Idag har jag hunnit med att tvätta, handla, träna, burit ner kartonger i förrådet och andra småsaker. Och nu ska det även strykas en del innan gardinerna också packas ner, redo för flytten! 




Lördagskväll!

Skrivet den: 2014-03-15 kl. 20:49:23 / Kategori: That is that
Syrran drog iväg med mig på middag ikväll. Vi hamnade på Bånken med varsin hamburgare och live-musik. Jag är helt kär i deras hamburgare. Underbart goda och bara de nödvändigaste med, inget onödigt trams. 





Nöjd

Skrivet den: 2014-03-15 kl. 15:05:37 / Kategori: That is that
En riktigt bra runda till Ikea idag får jag lov att säga. Jag hittade de jag ville ha och massor av annat och ändå landade notan på bara några kr över tusenlappen (och då har jag räknat med de nya glasen från iittala också!) Vissa grejer har jag packat ner direkt och vissa grejer har jag packat upp för att slänga de gamla. För varje grej jag slänger nu känns de bara bättre och bättre! Då slipper jag göra det sen helt enkelt. Jag och Daniel kom överens om några nya möbler också, vilket känns underbart. 

Katterna gillar också när vi kommer hen med nya saker! 







Lördag på Ikea.

Skrivet den: 2014-03-15 kl. 11:21:11 / Kategori: That is that
Vi drog till Ikea denna lördag. Tjejerna lät mig ta med Daniel, och de var ju dumt. Jag kan inte shoppa lika mycket nu ;) jag och Daniel tänker väldigt olika när de kommer till inredning är jag rädd för, så de lär bli många vilda diskussioner innan vi flyttat in i nya lägenheten! 


Kan vi lämna honom här?! (Säger jag med kärlek såklart!) 

Pre party

Skrivet den: 2014-03-14 kl. 17:16:11 / Kategori: That is that
En fin begravning är över och jag åkte direkt hem till Alex för en liten förfest för två. Vi ska på personalfest ikväll. Det var olyckligt att det är samma dag som begravningen men de ska nog gå. 





Ont i hjärtat

Skrivet den: 2014-03-14 kl. 11:43:00 / Kategori: That is that
Det må vara fredag, men ändå kan jag inte riktigt le. Jag kände de direkt efter jag skrivit imorse. Det va någon spelad glädje på något sätt. Idag ska vi på begravning då Daniels morfar har lämnat oss efter en tids sjukdom. Och jag hann inte skriva mycket mer än så innan jag satt och storgrät. Mina tankar går till Daniels mormor och mamma. Att se dem på begravningen idag kommer bli tufft. Det är tufft att se dem man älskar i sorg! Det gör ordentligt ont i hjärtat. Så sitter man där och är ledsen när man egentligen borde. och vill, stötta någon annan. 

Tankarna går också till min egen farfar som vi förlorade i höstas. Fast för mig så finns han kvar på något sätt. Jag har ju honom alltid med mig, inom mig. Tankar på honom ger mig alltid ett leende på läpparna och ett lugn i kroppen. En trygghet av alla minnen jag har av honom. 




Only me!

Skrivet den: 2014-03-14 kl. 07:24:18 / Kategori: That is that
Riktiga solen + fusksolen = glad Dessi. Idag kan jag gå till jobbet utan något smink (minus eyeliner och maskara) och känna mig supernöjd. Tänk vad lite färg på kinderna gör för självförtroendet! Och det är inte många jobbtimmar kvar till helg nu! 




Nya naglarna!

Skrivet den: 2014-03-13 kl. 15:31:06 / Kategori: naglar II
Resultatet från besöket hos Ida igår. Jag har kommit in i ett varannansug. Varannan gång är jag sugen på färg och glitter, varann gång på vanliga vita. Så denna gången blev det vita med en liten twist. Fyra veckor nu där naglarna inte säger "paow" som säkert följs av fyra veckor där de (naglarna) vill ha lite mer uppmärksamhet! 






Belgien

Skrivet den: 2014-03-13 kl. 10:25:17 / Kategori: That is that
Jag ska på personalfest imorgon där temat är EU. Vi har delats in i lag och jag har fått Belgien. Vad vet man om Belgien egentligen? Våfflor, choklad och fotboll, ungefär. Vi ska få ihop dukning, uppträde, lek och outfit som passar vårt land. Tyvärr bestämde jag outfit för tre veckor sedan och den innehåller varken rött eller gult.. Så därför har jag testat fläta ihop små armband. Blev faktiskt snyggt. Den gula färgen är helt annorlunda i verkligheten jämfört med på bilden. Jag har köpt lite belgisk öl också :) 






Bilder på mig!

Skrivet den: 2014-03-13 kl. 07:26:33 / Kategori: That is that
Jag lägger sällan upp bilder på mig själv. Av den enkla anledningen att jag inte känner mig bekväm med att ta bilder på mig själv eller att be andra ta kort på mig. Och framför allt inte lägga upp dem sen! Jag ska försöka bli bättre på de, men lovar inget. 

Här har ni mig innan jobbet denna fina vårdag tillsammans med våra bananlådor och en nyfiken katt i bakgrunden :) god morgon torsdag!




Fortsätta synda!

Skrivet den: 2014-03-12 kl. 18:29:58 / Kategori: That is that
Eftersom jag ätit en glass på torget redan kunde jag fortsätta min onyttiga dag ordentligt. Så jag bjöd ut mannen min på middag. Varsin supergod macka på Darins i stan. Testade dricka en aloe vera-dryck med mangosmak också. Klumparna var lite läskiga men smakade som fruktbitar, och drickan var väldigt god! 




Paus på torget!

Skrivet den: 2014-03-12 kl. 14:25:45 / Kategori: That is that
Jag har stannat till på torget och sitter i solen och pratar med pensionärer om hur tråkigt det blivit här utan torgförsäljningen och alla fina blommor. Syrran skulle sett mig nu! Och vad passar bättre nu än årets första daimglass?  Så den avnjuter jag också innan jag ska till Ida och fixa naglarna. Fy vad solen gör en glad ;)




Balkonghäng!

Skrivet den: 2014-03-11 kl. 14:57:32 / Kategori: That is that
Jag kunde inte gå förbi honungsmelonen i affären idag. Satan vad sugen jag blev! Den fick hänga med mig ut på balkongen tillsammans med en mangoshake och årets bokreafynd. Och så fort jag kom innanför dörren slängde jag av mig kläderna och sitter och njuter i bikini. Ibland är livet för bra! 




Härlig promenad!

Skrivet den: 2014-03-10 kl. 17:26:29 / Kategori: That is that
Jag nästan sprang hem från jobbet, sprang genom maxi och sen hem till mamma. Vi var ju tvungna att komma ut innan de fina vädret försvann. Fast det var ingen panik, det är fortfarande varmt och skönt ute! Så en 8 km har vi travat. En grästräning på de ikväll sen sover jag gott! 









Varför detta?

Skrivet den: 2014-03-09 kl. 14:55:19 / Kategori: That is that
Var kommer min trötthet ifrån nu då? Jag är helt slut och orkar inte resa mig från soffan trots att solen skiner och man borde vara ute. 

Imorse hade vi Daniels föräldrar på frukost. Mycket trevligt såklart. De tog några saker med sig också vilket jag gillar. Jag vill tömma den här lägenheten nu! (Kanske blir lättare om jag reser mig från den här satans soffan då..) 







Fin lördag!

Skrivet den: 2014-03-08 kl. 19:53:13 / Kategori: That is that
En underbar lördag med tvätt, handling, städning, promenad i solen, andra trevligheter och nu middag i Åhus. Fast de verkar som om de tänker tvinga mig att titta på melodifestivalen ändå. Det verkar iaf så eftersom de ligger lappar med låtarna i vardagsrummet ;)





Daniel Wellington

Skrivet den: 2014-03-06 kl. 20:26:02 / Kategori: That is that
Här är min efterlängtade klocka. Efter att Daniel köpt sin (och bestämt sig för att behålla den) var jag tvungen att köpa en egen. Just den jag ville ha fanns inte inne i stan så den fick beställas. Och nu sitter den på min vänsterarm så snyggt så. Fast den är mycket lättare än min Michael Kors-klocka. Läskigt mycket lättare. Denna kommer användas flitigt i sommar tillsammans med snygga t-shirts. Åh, ge mig sommar! 









Min, min, min!

Skrivet den: 2014-03-06 kl. 17:57:52 / Kategori: That is that
Nu är den min! Himlans glad just nu! Visar mer bilder senare ikväll! Men detta behövde jag efter en tuff dag på jobbet!




Inte jag!

Skrivet den: 2014-03-06 kl. 10:24:37 / Kategori: That is that
Egentligen tycker jag det är tråkigt med melodifestivalen. Jag har kollat på en deltävling detta året och har inga planer att kolla på finalen på lördag om jag inte blir tvingad av mina vänner! Men vad gör man inte för kidsen? Vi kollar på alla låtarna och sedan röstar vi via mina fina röstkort, haha! 





Förkyld??

Skrivet den: 2014-03-05 kl. 11:11:47 / Kategori: That is that
Nej, jag tycker fortfarande att jag håller förkylningen i schack ganska bra! Speciellt eftersom man skickade hem tre ungar igår. Jag fortsätter att utmana ödet med långa promenader och lättare träningspass och det fungerar super (ta i trä).

Men det finns risk att det här halsbandet sänker mig. För hur mkt jag än försöker skydda halsen kommer det in kall luft som kyler ner halsbandet tills de känns som isbitar. Det kan ju inte vara bra.. 




Five a.m breakfast!

Skrivet den: 2014-03-05 kl. 06:06:59 / Kategori: That is that
God morgon! 
Tidig onsdag idag, men de gör inte så mycket. För när onsdagen har gått har mer än halva veckan gått! Och veckorna rullar på i rasande fart kan jag tala om! 

Lyckan var total igår när jag hittade både färska hallon och blåbär igår. Piffade upp min frukost med banan och keso en hel del kan jag tala om. Sådant man njuter av när man äter frukost klockan fem på morgonen! 




Bra måndag!

Skrivet den: 2014-03-03 kl. 19:57:47 / Kategori: That is that
Ett magpass på gymmet och sedan gurkstavar och top model. Hej grymma måndagskväll! Jag känner förkylningen som försöker ta över min kropp men jag står emot och vägrar erkänna dess närvaro. Antingen fungerar min taktik, eller så får jag igen det i tusenfalt! 





RSS 2.0