Theas första år!

Skrivet den: 2021-04-25 kl. 21:32:48 / Kategori: That is that
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu är Theas första år förevigat i hennes första fotobok. Dessa är så fina och enkla att göra. Aningen dyra så varje gång jag gör en ny så säger Daniel att det får bli den sista men jag har inga planer på att sluta. 

Jag har däremot planer på att göra många fler ;) Jag såg tips om att man kunde fota sina barns teckningar och göra till en bok för att slippa alla lösa papper. Eller att man kunde samla ihop sina favoritrecept och göra en "egen" kokbok, hur roligt låter inte det?! 

Appen heter Once Upon :) 



Ut på tur!

Skrivet den: 2021-04-17 kl. 21:07:05 / Kategori: That is that
Idag blev vi medbjudna till Ivö av mina kusiner som planerat tur. Först var det bara jag och barnen, men då Daniels planer blev inställda hängde han också med såklart. 

Vi har inte träffat dem sedan oktober så det var verkligen roligt att ses. Men ännu roligare är det ju att se barnen. De har så roligt tillsammans alla nästkusiner trots att de är i så olika åldrar. Det har kastats pinnar i vattnet, klättrats på stenar, sprungits i backar, kissats i skogen, ätits bullar och mycket mer. Det är en sådan värme som sprider sig i hjärtat när man ser dem. 

Mer sånt här och mer härligt väder! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Jobbat lite

Skrivet den: 2021-04-12 kl. 22:20:12 / Kategori: That is that
Ja här har allt rullat på "som vanligt" med mys och bus här hemma. Och mat!! Känns inte som man gör annat än handlar, lagar mat, äter, plockar undan efter mat och sedan allt om igen. Det blir så när man är hemma med två barn och det ska serveras frukost, lunch, mellis, middag och en liten kvällsfika på det. 

Men idag har inte det varit mitt "problem". För jag har ju varit på jobbet för första gången på över ett år!! Fattar ni den känslan? Däremot vill jag inte se det som att min föräldraledighet är slut nu, jag är inte redo att acceptera det än. Utan två dagar i veckan ska jag jobba nu fram till sommarlovet och sedan tar jag ledigt igen. Och samtidigt som allt var som vanligt på jobbet var inget det. Jag vet ju vad jag ska göra men samtidigt har jag inte koll på rutinerna. Så vi får se hur det går, antagligen jättebra. Sedan går det inte att förneka att jag behöver träna på att vara ifrån barnen lite, även om det är mot min vilja ;) 

(null)

(null)

(null)


Påsk och ledighet!

Skrivet den: 2021-04-03 kl. 23:32:16 / Kategori: That is that
Nu har vi långledigt! Eller pappan i familjen har långledigt, vi andra är alltid lediga. Elliot har varit fortsatt hemma från förskolan och vi har hittat på lite småsaker varje dag. Jag tog en tur till Solhaga själv med två barn, den ni ;) Vi har haft picknick med mormor i tivoliparken och ätit glass på torget med Theo och Alex. Så lite smått och gott. 

Annars är det en lugn påsk i år. Vi brukar inte göra så mycket ändå men då farmor och farfar är isolerade med covid blev det påskafton själva här hemma. Vilket betyder att förutom två påskägg i trädgården har allt med ägg, kycklingar, och annat påskigt lyst med sin frånvaro. Vi har istället satt ihop studsmattan och börjat fixa i uterummet istället. 

Däremot njuter vi av sol och varandra. Det är mysigt att visa Daniel lite av våra rutiner här hemma samtidigt som det är minst lika roligt att bryta dem och göra något annat :) och snart ska han ju få prova på det själv också. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0