Kvällens måltid

Skrivet den: 2015-02-28 kl. 20:13:19 / Kategori: That is that
Här är dagens tredje måltid. En räksallad med pasta och grönsaker. Denna har avnjutits hemma hos Alex. Vi firar hennes födelsedag lite i förskott ikväll och det är inte helt omöjligt att vi drar vidare ikväll! 

Hoppas ni haft en trevlig lördag!!




Mer match

Skrivet den: 2015-02-28 kl. 18:01:34 / Kategori: That is that
Det blev himla kallt på fotbollen i slutet. Så när KFF låg under med 3 mål och 50-50 var dragna så gick vi. Istället så hamnade vi på KIKs match mot Tingsryd. En riktig sport-lördag!

Snabba puckar här ;)




På fotboll

Skrivet den: 2015-02-28 kl. 13:58:50 / Kategori: That is that
Idag bjuds det på fotboll på idrottsplatsen i stan. KFF ska möta AIK. Detta får vi ju se. Fast både jag och syrran kände ett stort begär att klä oss i himmelsblått :) 






Hallå lördag!

Skrivet den: 2015-02-28 kl. 10:17:36 / Kategori: That is that
Jag har varit helt slut de senaste dagarna och anledningen till det måste helt enkelt varit för lite sömn. Det har jag tagit igen nu då jag sov elva timmar inatt. Så full rulle framåt nu! 

Jag fixade naglarna hos Ida i torsdags. Lite kortare och lätt diskreta :) 




Savann?

Skrivet den: 2015-02-25 kl. 16:20:08 / Kategori: That is that
Det ser lite ut som någon uttorkad savann i Afrika. Men det är hur det såg ut på min och mammas promenad idag. Solen sken och riktigt värmde oss i ryggen. Helt underbart! 




nya mål?

Skrivet den: 2015-02-25 kl. 06:24:00 / Kategori: That is that
God morgon! 
Jag är tidigt på jobbet denna veckan eftersom jag helt enkelt inte har pengar till att köpa ett nytt busskort innan lönen. Sånt man får ta efter en dyr långweekend i London antar jag.
 
Det har snart gått två månader på det nya året. Två månader då jag skulle känna efter vad jag ville med det här med axon och träning och allt. Efter en stenhård höst skulle jag slappna och se hur jag mår. Så hur mår jag? Hur känner jag? 
 
Periodisk fasta har blivit en livvsstil. Frukost ser jag inget behov av alls. Även resten av maten fortsätter jag att väga och försöker hålla mig till mina måltider. Tyvärr inte alls så strikt som jag gjorde innan och jag har gottat mig en del också. Detta har lett till några extra kilo som jag försöker välkomna för att bygga muskler av, men det är svårt, haha. Jag vill inte ha dem!!  
 
Mitt problem just nu är att jag inte har några mål. Jag tränar och tycker det är superroligt och kör stenhårt, men jag har inga mål. "jag vill se snygg ut". Jaha, när har jag nått de målet liksom?!? När motivationen tryter måste man ha ett mål som får en att ta i ännu ännu mer! Jag försöker tvinga fram några mål så får vi se. 
 
Tips??
 
 
 
 

Fördelen med mitt jobb

Skrivet den: 2015-02-24 kl. 13:35:59 / Kategori: That is that
En av fördelarna med mitt jobb är att det kan vara rätt fritt ibland. Speciellt när jag har sexor och sista lektionen är bild. Vi kollar helt enkelt på skidorna samtidigt. En perfekt tisdagseftermiddag! 




Random London-bilder

Skrivet den: 2015-02-23 kl. 13:34:25 / Kategori: That is that
Bjuder på lite random London-bilder medan jag ändå är på jobbet. Vilka dagar vi hade, helt underbart. Nästa resa går om mindre än en månad!! 










jobbhelg- jobbvecka

Skrivet den: 2015-02-23 kl. 07:05:02 / Kategori: That is that
God morgon! 
Igår var det konsum för hela slanten. Det gjorde mig inget alls eftersom jag var inte i värsta stimmet där och städade och fixade satan. Synd bara att den känslan inte infall sig hemma istället, haha. 
 
Min jobbhelg har nu övergått till en jobbvecka. Sportlovet är slut och om en timme är kidsen på plats igen. Skönt med lite ordning och reda, vi får se om de håller med mig. 
 
Det är ny träningsvecka också. Förra veckan avslutades med ett spinningpass igår morse. Denna veckan börjar med lite styrka ikväll, för att sedan gå på Nilles spinning. Det börjar kanske bli dags att införskaffa de där spinningskorna ändå. När kommer lönen?
 
Hoppas ni får en trevlig måndag och en trevlig vecka! 
 
 

Good morning!!

Skrivet den: 2015-02-21 kl. 09:32:27 / Kategori: That is that
Hej hopp! Här har ni mig idag :)  Några timmar på Konsum behövdes efter London-resan, haha 





Kvällsmat

Skrivet den: 2015-02-20 kl. 19:53:53 / Kategori: That is that
Inget går upp mot en ordentlig fredagsmiddag. Egen sprödbakad torsk med majspolenta och curry, kokt potatis, kokta morötter och ärtor och lite smörsås. Så det ska va :) 






Flowers

Skrivet den: 2015-02-20 kl. 17:32:36 / Kategori: That is that
Jag gick en runda på stan med mamma idag. Hon fick med sig en jättefin klänning hem och jag fick tulpaner. Tack mamma! Tulpaner har en förmåga att göra en glad :) 

Ikväll blir det middag hos Daniels föräldrar. Eftersom jag kör ett litet ryck med kosten har jag en egen tallrik med mig, men det funkar det också! 




Smoothie

Skrivet den: 2015-02-20 kl. 14:25:04 / Kategori: That is that
Jag slängde ihop en smoothie till mellanmål. Supergott och fräscht! Den ser kanske inte så god ut men det gör inte mig något. Jag hade lite naturella cashewnötter till också för att få till den där axon-måltiden :)

 

250g lättkvarg 
2st päron
1 port proteinpulver med mintchokladsmak 

Mixa, njut :) 

nytränad och helt slut

Skrivet den: 2015-02-20 kl. 08:10:13 / Kategori: That is that
God morgon!
Jag har hamnat på jobbet denna fredag. Alex fick med mig på ett tidigt indoor walking-pass imorse och eftersom jag ändå var i Åhus kunde jag lika gärna köra inom och göra något nytta här tänkte jag. Städa lite, fixa, och rätta. Kanske göra ett matteprov, haha. Imorgon blir det konsum, så egentligen är detta min sista lediga dag detta lov. Mitt första riktiga sportlov sedan jag själv gick i skolan. Förhoppningsvis inte mitt sista :) 
 
 
 

Aldrig

Skrivet den: 2015-02-19 kl. 17:59:57 / Kategori: That is that
Jag vet inte riktigt hur jag tänkte här, för på något sätt blev det gymmet 16.45-19.45 idag. Bara tre timmar sådär. Tillsammans med promenaden med mamma så har jag fått ihop fyra timmar idag också. Lika bra och köra ordentligt när man ändå är igång eller hur?!? Jag vill tillbaka till mina grymma form! 

Snart dags för ett Box-pass! 



Det är lugnt med halsen nu, för er oroliga. Jag vet inte riktigt vad det är med den, men det är inte en förkylning så träna funkar faktiskt. 

Fika?

Skrivet den: 2015-02-19 kl. 12:03:14 / Kategori: That is that
Asså, hur mycket kan tre personer fika egentligen?!? Det tar på krafterna att turista så det blir en del pauser såklart. Sedan ska dagens huvudmåltider också intas på olika restauranger och caféer. Det har blivit en del onyttigt helt enkelt. No more är det som gäller nu! 







Torsdag 19/2

Skrivet den: 2015-02-19 kl. 09:56:05 / Kategori: That is that
Skit vad februari flyger iväg. Hela våren kommer bara gå i ett känns det som! 

Denna torsdagsmorgon blev inte som jag hade tänkt. Gårdagens halsont gav inte med sig riktigt, så jag har stannat i sängen tillsammans med Sveriges mästerkock och strepsils. Det har jag inte tid med så länge till tyvärr då det ändå är en del som ska hinnas med idag. Jag hoppas ni haft en bättre start på dagen! 




Gymmet stod kvar

Skrivet den: 2015-02-18 kl. 19:05:33 / Kategori: That is that
Tillbaka på gymmet. Idag har jag kört stenhårt med överkropp och spinning på gymmet, samt två st powerwalks. Så jag räknar med att sova gott på soffan till Champions League ikväll :)

Hoppas ni haft en lika bra onsdag som jag :) 




Turister i London

Skrivet den: 2015-02-18 kl. 14:48:49 / Kategori: London 2015
Haha vilka turister vi va. Vissa saker bara måste göras ju :) 





Grym onsdag

Skrivet den: 2015-02-18 kl. 13:00:07 / Kategori: That is that
Men hallå, hur bra blev det här egentligen? När solen bländade mig på väg till maxi tänkte jag "nu borde man ut och gå, jag kanske ska skicka till Jessica", två sekunder senare kör jag förbi henne. En timme efter det är vi ute och går i solen. En timme efter det satt vi på balkongen och åt lunch, även det i solen. Så premiärlunchen där ute är gjord. Jag hoppas nästa kommer snart! 

Och så bra huvudet mår av en axon-måltid :) 





Älskade aminosyra!

Skrivet den: 2015-02-18 kl. 10:00:41 / Kategori: That is that
Som jag saknat min aminosyra!! Alex har skrattat åt mig, men jag behöver faktiskt den. 

Det är onsdag morgon och jag är redan i full gång. Jag har varit på lite ärende och sedan varit och handlat. Solen strålar även i Sverige (London igår var helt oslagbart fint) så det blir till att ge sig ut nu! 




Home, sweet home!

Skrivet den: 2015-02-17 kl. 23:24:20 / Kategori: London 2015
Kan ju meddela alla att vi är på svensk mark igen. Med träningsvärk i magen av alla skratt och tomma plånböcker, haha. Resan har gått bra. Vi hann till och med ett tidigare tåg vilket gjorde att vi kommer vara hemma en och en halv timme tidigare än planerat. De sovtimmarna tackar vi inte nej till! 


Hotellet utifrån! Riktigt fint var det, och vi har inget att klaga på! 


Shopping

Skrivet den: 2015-02-17 kl. 19:33:45 / Kategori: London 2015
Här är gårdagens fynd. Det blev bara inköp på primark för min del. Det var helt enkelt där vi la energin igår. 

Jag var ute efter festtoppar och Vera ville hitta solglasögon. Hon köpte fem par och jag köpte en grå vardagströja.. Aja :) 




Snabb vaktavlösning

Skrivet den: 2015-02-17 kl. 15:16:55 / Kategori: London 2015
Det blev en kort vaktavlösning idag. Vi ville shoppa lite till ändå, haha. Vi hade ändå inte kommit speciellt nära. Så när några vakter gått förbi var vi nöjda. Eller jag, de andra två var klara med turistandet innan dess ;) 








Måndagens turister

Skrivet den: 2015-02-17 kl. 14:02:21 / Kategori: London 2015
Innan shoppingen igår fick vi ju turista lite. Fylla den kvoten också ;) Vi har varit lite tveksamma till London Eye tidigare eftersom vädret varit tveksamt. Igår morse (och under Arsenal-matchen) var det däremot strålande solsken. Så vi sprang bort till London Eye och köpte biljetter. Snabbt fick de gå, annars hade Alex hunnit ångra sig. Underbar utsikt och upplevelse. Skönt att få de gjort på check-listan ;) 








Tisdagsmorgon

Skrivet den: 2015-02-17 kl. 09:45:45 / Kategori: London 2015
God morgon! 
Hoppas allt är bra med er. Här har vi strålande solsken. Det är strax dags för oss att checka ut från hotellet, men eftersom planet inte går förrän närmare åtta ikväll ska vi turista lite till. Vi tänkte gå och kolla på den där vaktavlösningen vi missade i söndags. Plånböckerna tillåter tyvärr inte någon hotellfrukost så vi ska se vad vi hittar på vägen :) 

Blandade bilder från gårdagen shoppingrunda! 









Bio i London

Skrivet den: 2015-02-16 kl. 23:55:02 / Kategori: London 2015
Hej! 
Idag är vi uppe sent minsann. Vi är faktiskt precis hemkomna efter en härlig måndagskväll på stan. För första gången på den här resan kom vi ut utanför hotellrummet för kvällsmat. Italienskt och pasta blev det istället. Därefter var det dags för en dejt med mr Grey ;) 

Med händerna fulla av popcorn, godis och läsk satte vi oss i leopardklädda stolar för att se denna omtalade film. Jag gillade den! Förväntningarna var inte jättehöga, kanske därför ;) Upplevelsen var halva grejen också. 

Och så mycket som vi skrattade när vi gick i ösregnet till restaurangen, herregud! :) :) Denna kväll var en perfekt avslutning på London-resan. Bara lite turistande kvar imorgon ;)









Förfest på rummet

Skrivet den: 2015-02-16 kl. 18:07:44 / Kategori: London 2015
Här har vi tre halvtrötta tjejer. Vi är helt slut efter shoppingrundan på Oxford street, samtidigt som vi är sjukt taggade inför kvällen. Ikväll blir det inte en plockmiddag på hotellet inte, utan vi ska ut och äta innan bion ikväll. 

Så nu blir det en timmes slappande innan vi ska ut igen. Det blir förfest på rummet helt enkelt och cidern är upphälld. 






Harrods

Skrivet den: 2015-02-16 kl. 15:14:58 / Kategori: London 2015
Efter vår mysiga, och dyra, frukost igår tänkte vi fortsätta på samma bana. Vi gick till Harrods för lite söndagsshopping. Vi var nog inte mer än i en tredjedel av butiken, max. Men vi kom därifrån med te, kakor och choklad. Lyckliga som få :) I magen hade jag också den dyraste glass jag någonsin ätit. Hade jag vetat då vad matchen skulle kosta hade jag nog hoppat över den ;) 










Shoppa!

Skrivet den: 2015-02-16 kl. 13:12:00 / Kategori: London 2015
Gymmet är avklarat och 101 armhävningar är gjorda. Frukosten blev en snabb macka, yoghurt och frukt på rummet. Nu ska det shoppas! 

Ha en härlig måndag :) 




Söndagsfrukost

Skrivet den: 2015-02-16 kl. 08:27:56 / Kategori: London 2015
Igår lyxade vi till det med en härlig frukost efter vår joggingtur till Tower Bridge. Planen var att vi skulle se vaktavlösningen på Buckingham Palace men eftersom vi hittade ett så mysigt frukostställe bestämde vi oss för att njuta extra länge där istället :) 





Vad det blir för frukost idag bestämmer vi efter gymmet :) 

Matchen!

Skrivet den: 2015-02-15 kl. 22:50:45 / Kategori: London 2015
Redan innan vi åkte hade vi bestämt att en tur ut till Emirates skulle det bli. Tanken var en guidad tur på stadion och en glimt in i shoppen. Sedan fick vi reda på att det skulle va match idag. Vi frågade på hotellet igår om möjligheter till att se matchen, men det fanns bara svindyra VIP-biljetter kvar. Vi bestämde oss för att chansa istället. 

Så efter en shoppingrunda på Harrods åkte vi till Emirates Stadium och hoppades på det bästa. Vi möttes av "sold out"-lappar på biljettluckan och besvikelsen var total! Jäklar var deppade vi blev och även om vi visste att det varit en chansning att åka dit hade vi ändå trott att det skulle va rätt lätt att få biljetter. Buttra som få började vi gå för en tröstmåltid på närmsta mc'donalds när en man stod och snackade om biljetter till salu. Aldrig att man i vanliga fall hade litat på dessa biljettförsäljare, men va fan liksom. Han började snacka om "tre biljetter bredvid varandra, inga problem, kom med här, uttagningsautomat finns där.." Helt plötsligt stod vi där med tre säsongskort i handen, tre andra utlänningar som gått med på samma deal, samt ett riktigt orginal till britt som skulle följa oss in. De gjorde han, tog tillbaka korten, och sedan var det match! 

Så jäkla roligt hade vi! Vi åt korv och drack öl innan, skrek och hade oss, och bara njöt. Det var Alex första stormatch, och Veras dröm om att se Arsenal blev sann. Mycket känslor helt enkelt. Mycket lycka. Mycket bilder :) 

Detta hade vi inte ens kunnat hoppas på!! 











Sjukaste söndagen!

Skrivet den: 2015-02-15 kl. 21:28:35 / Kategori: London 2015
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva denna söndag. Det har verkligen gått i ett här sedan vi gick upp och var ute och sprang imorse, och jag vet inte var jag ska börja. Det började med frukost på ett mysigt café i James Park och avslutades på Emirates Stadium där vi spontankollade på en Arsenal-match. Däremellan har vi både turistat och shoppat :) 



Såhär såg det ut när vi gick hem efter matchen. Det blev middag på hotellrummet igen för vi är helt slut!! 


Take a Guess

Skrivet den: 2015-02-15 kl. 17:53:26 / Kategori: London 2015
Gissa vad vi gjort idag ;) sjukaste dagen faktiskt. Jag skriver mer sen ikväll!




Dag på stan

Skrivet den: 2015-02-15 kl. 15:17:49 / Kategori: London 2015
Så ser en dag på stan ut i London. Lite regn, mycket glädje och massor av turister. En del steg tog vi också igår, och ännu fler blir det säkert idag! 







Sunday morning

Skrivet den: 2015-02-15 kl. 09:54:30 / Kategori: London 2015
God morgon!! 
Vad hittar ni på just nu? Vi är tillbaka på hotellrummet efter en 8 km lång löprunda. Så jäkla underbart! 
Eftersom vi har massor som ska hinnas med får vi kombinera lite. Därför sprang vi bort till Tower Bridge och kollade på den, fotade lite, och sprang tillbaka. Bron ligger på helt fel håll jämfört med allt annat här, så det är rätt skönt att ha checkat av den :) Och svettiga blev vi också, kroppen mår prima nu! 










Kvällsmat

Skrivet den: 2015-02-14 kl. 20:52:05 / Kategori: London 2015
God kväll! 
Vi har varit igång sedan klockan två inatt och är faktiskt rätt trötta nu. Morgondagen är välplanerad och vi känner att sömn är välbehövligt. Därför blev det plockmiddag på hotellrummet ikväll. Vi köpte helt enkelt det vi var sugna på, vilket blev en himla blandning av allt möjligt. När man har semester får man göra som man vill :) 






Fish and chips

Skrivet den: 2015-02-14 kl. 19:15:46 / Kategori: London 2015
Dagens lunch blev fish and chips. Lika bra att få det gjort liksom. Plus att vi var riktigt sugna på de också. Puben vi hamnade på gjorde inte saken sämre utan vår London-feeling är på topp! Det enda som saknades var fotboll på tvn och en massa skrålande britter. 

Vi har det superbra och jag kunde inte önskat mig bättre sällskap! 








Vi turistar!

Skrivet den: 2015-02-14 kl. 15:56:21 / Kategori: London 2015
Vi kunde inte få hotellrummet direkt så därför har vi lullat runt på stan hela eftermiddagen. Det har blivit både det ena och andra och jag kommer uppdatera er mer senare. Jag kommer uppdatera så mycket att ni nästan blir trötta på mig :) 




Framme

Skrivet den: 2015-02-14 kl. 10:02:23 / Kategori: London 2015
Efter den snabbaste flygtur jag varit med om (vi sov stenhårt alla tre) är vi nu i London! Vi har fikat, fixat internet och bokat transfer från flygplatsen. Nu ska vi bara hitta hotellet och bli av med väskorna, sen ska det turistas!! 







London!

Skrivet den: 2015-02-14 kl. 02:11:54 / Kategori: London 2015
Nu drar vi! Vi ska ta nattbussen till Malmö för att sedan ta tåget till Kastrup. Sedan börjar vi närma oss vårt mål! 

Ja jäklar vad taggade vi är!





Fredagsmys på riktigt!

Skrivet den: 2015-02-13 kl. 19:23:07 / Kategori: That is that
Idag är det fredagsmys på riktigt. Jag och Daniel har bjudit in oss till mamma och pappa och ätit upp deras middag. Tacos stod på menyn och vi tömde de flesta skålar. Nu är det handboll på tvn, sen borde jag hem och vila faktiskt ;) 




Två kort och en post-it-lapp

Skrivet den: 2015-02-13 kl. 15:50:43 / Kategori: That is that
Dessa hittade jag i min väska när jag kom hem idag. (Efter uppmaningen om att inte titta i den förrän jag var hemma.) Två fina kort och en post-it-lapp. Lika fin den såklart! 

Fick höra idag att jag alltid var så glad på jobbet. Inte speciellt konstigt med tanke på hur mycket jag tycker om mitt jobb!! Jag klarar en vecka utan mina kids nu, men på skolavslutningen i sommar kommer jag tjuta som en gris (?) det vet jag redan nu! 




Träna träna träna!!

Skrivet den: 2015-02-13 kl. 07:47:49 / Kategori: That is that
Första träningspasset av tre är gjort! Jag följde med Alex på indoor walking denna fredag. Stenhårt verkligen, och superroligt! 

Mina kollegor är dock oroliga nu. Jag är helt speedad på jobbet, haha 




Kompis??

Skrivet den: 2015-02-12 kl. 16:44:08 / Kategori: That is that
Jag är i desperat behov av en träningskompis på actic. Jag behöver inte någon som drar mig dit, för jag är (numera iaf) stark nog att faktiskt komma dit själv även när jag inte är sugen. Men det är roligare att träna med någon. Att ha någon att snacka med under tiden man tränar. För nu när Daniel har fotbollsträningar 4 gånger i veckan är han av naturliga skäl inte där lika ofta. Och det är faktiskt inte okej att skicka till Niklas, som helt regelrätt är Daniels polare, en sisådär åtta gånger per dag om vi ska träna tillsammans. 

Så en träningsgalen tjej till högsternjudande. Any takers? 


Mina vanliga 12,5or var upptagna. Tittade på tiorna, skakade på huvudet och tog 15kgs klumparna :) 

Nyhetsmorgon på lektionen

Skrivet den: 2015-02-12 kl. 09:22:26 / Kategori: That is that
Idag har vi kollat på Nyhetsmorgon på lektionen. Det var ju en triss-skrapare från Åhus nu på morgonen :) Så hela klassen har kollat, och en del av personalen kom också in. Heja Fidde! 





Mina nya vänner

Skrivet den: 2015-02-11 kl. 20:59:59 / Kategori: That is that
Dessa fina Mateus-tallrikar fanns i paketet. Så jäkla snygga! Kan knappt vänta tills jag får bjuda hem på middag nu. Någon som vill komma? :)






Julklapp i februari

Skrivet den: 2015-02-11 kl. 13:49:00 / Kategori: That is that
Igår fick jag en lite försenad julklapp. Jag visste hela tiden att jag skulle få den, vi skulle bara bestämma tid och plats och form och färg :) 

Jag visar ikväll vad det är för något! Tack Thomas och Chatarina!! 




Matte!

Skrivet den: 2015-02-11 kl. 08:26:13 / Kategori: That is that
Jag älskar matte i alla dess former, men jag vet att alla inte är som jag. Jag funderar på att hänga upp den här i klassrummet till kidsen, vad tycker ni? ;) 




Bara core

Skrivet den: 2015-02-10 kl. 18:16:50 / Kategori: That is that
Lördagens party ställer fortfarande till det för mig träningsmässigt. Jag körde spinning igår och Nilles pass känns i benen. Därför blir det ingen spinning ikväll (man ska ha ca 48h mellan två intervallpass). Men core blir det ändå. Jag hade tänkt köra över- eller underkropp innan men jag har så mycket träningsvärk i hela kroppen att det var helt omöjligt :) 




Det var inte så svårt!

Skrivet den: 2015-02-10 kl. 07:15:00 / Kategori: That is that
 

Let's do this!

Skrivet den: 2015-02-09 kl. 16:01:14 / Kategori: That is that
Ikväll ska jag på Niklas spinningpass. Lördagskvällens aktiviteter gjorde att jag inte kunde köra spinning igår på morgonen och därför blir det ikväll och på onsdag denna vecka. 

Så nu jävlar kör vi!! 






Nyårslöfte 2015

Skrivet den: 2015-02-09 kl. 13:08:00 / Kategori: That is that
Jag skrev i början av året att det hade gått rätt så bra med mina nyårslöften för 2014. Självklart har jag några för 2015 också. En del tråkiga, en del roliga. Och de innehåller de vanliga kategorierna med ekonomi, hälsa, och resa.
 
Det var Daniels omkringfarande i höstas med Island, Italien, Spanien och om det var något mer som inspirerade mig till det tredje nyårslöftet. Istället för som förra året (att åka iväg minst en vecka) ska jag besöka flera olika ställen jag inte varit på innan. Och det ska vara minst en övernattning, så en dagstur till Köpenhamn räknas inte ;)  Och jag har redan börjat jobba på de. London är ju bokat sedan länge, Thaliand är också klart. Sen kanske det var så att jag och mamma bokade en resa igår också ;) Vilket betyder att det där första löftet, som handlade om ekonomi, ligger ganska illa till just nu, haha. 
 
 
 

 


måndagsångest

Skrivet den: 2015-02-09 kl. 06:46:52 / Kategori: That is that
God morgon!
Jag är tidigt på jobbet idag, men inte alls på mitt vanliga goda humör. Jag har världens huvudvärk och jag gissar på att det beror på allt socker under helgen som gått. Sockret ger mig dessutom lite ångest vilket inte gör huvudvärken bättre precis ;) Det kommer bli tufft för mig att hitta en balans där jag kan äta lite mer fritt men ändå vara nöjd med mig själv och min kropp. Så det kommer bli en lång vår. Men, what doesn't kill you only makes you stronger! En sockerfri vecka väntar, i alla fall fram till lördag, för då är vi i London!!!
 
 
 

Dagen efter!

Skrivet den: 2015-02-08 kl. 11:25:43 / Kategori: That is that
När jag upptäckte huvudvärken imorse fnittrade jag lite. Värre än så blev det inte efter fyra cider (som jag faktiskt höll mig till) Så det tackar vi för. Vi vaknade vid halv tio-tiden idag så jag bokade snabbt om eftermiddagens promenad med mamma till en förmiddags-PW. Strålande väder ute! Kan de va så att vintern är över nu? Vi har ju haft några dagar med minusgrader och snö, de kan väl räcka? 




Tonight is the night

Skrivet den: 2015-02-07 kl. 19:37:12 / Kategori: That is that
Ikväll ska jag dricka! Första gången sedan den 30 augusti. Detta är vad jag ska dricka ikväll, inte en droppe mer.

Önska mig lycka till ;) 




Nytt hemma!

Skrivet den: 2015-02-07 kl. 12:57:16 / Kategori: That is that
Nytt är kanske fel ord, eftersom det var ett tag sedan vi köpte tavlorna, men igår hängde jag upp några av dem iaf. Lite nya tulpaner eller något och det hade blivit riktigt fint! Nu får vi se när de andra tavlorna kommer upp. Hint hint älskling ;)

Tavlorna är från desenio.se 




God lördagsmorgon!

Skrivet den: 2015-02-07 kl. 10:01:07 / Kategori: That is that
God morgon! 
Hoppas allt är bra med er. Jag har varit ute och gått med mamma en timme nu på morgonen. Med tanke på all skit jag stoppade i mig igår borde jag gå konstant hela dagen är jag rädd för, men vi får börja någonstans. 

Nu är det gymmet och veckohandling som står på schemat innan kvällens bravader :)


Solen kom fram idag med. Jag tror de kommer bli en underbar dag :)

Mer träning!

Skrivet den: 2015-02-06 kl. 14:57:57 / Kategori: That is that
Nja, träningssuget är väl inte på topp, så det är tur att jag har människor runt omkring mig som tränar med mig. Denna fredagseftermiddag har jag kört ett snabbt men jobbigt pass med några kollegor i gympasalen på skolan. Skönt att ha de gjort direkt så man kan ha ett gott samvete resten av dagen :) 




Motvillig träning!

Skrivet den: 2015-02-05 kl. 18:17:43 / Kategori: That is that
Åh varför lär man sig aldrig?!? Det är alltid de träningar man inte är sugen på som blir allra bäst. Jag försökte avboka coren en halvtimme innan det började. Men de gick inte! (En timme innan är max.) Så jag fick dra iväg till gymmet och se glad ut. Halvvägs genom passet var jag också de, och träningsglädjen var tillbaka. Efteråt körde jag och Niklas lite armar där nya PB i bänkpress är 55 kg (2 st lyckades jag göra helt själv) och sedan 100 armhävningar på de :) 

Nu har jag bestämt med mamma också för att avsluta kvällen med en liten PW. 

Kram på er!! 




Handbollen igår

Skrivet den: 2015-02-05 kl. 11:43:41 / Kategori: That is that
Felicia fick ju med mig handboll igår. Jag orkade egentligen inte, men jag orkade inte vara hemma heller. Ganska snabbt kände jag att kroppen nog hade föredragit hemma. Jag både svettades å frös. 

Fast det var skoj att titta. Bra tryck ändå, bättre än jag väntat mig. Matchen blev spännande på slutet och jag tror att oavgjort inte riktigt var vad tjejerna hoppats på. Fast deras målskillnad på +124 mål står ju kvar. 





Lunch with zero love

Skrivet den: 2015-02-05 kl. 05:54:14 / Kategori: That is that
Jag mådde inte riktigt bra igår. En blandning av för lite sömn, lite mat och förkylningstider gjorde att jag till och med kände mig lite sjuk. Inte jättesugen på att ställa mig att göra lunchlådan precis. Speciellt inte när jag tog den sista salladen i tisdags. Så jag har gjort lunchen med minsta möjliga effort. Allt finns med, och i rätt mängd, men någon kärlek ligger inte bakom den här lådan. Enda fördelen var att jag faktiskt gjorde två st så jag slipper ikväll :) 




Handboll

Skrivet den: 2015-02-04 kl. 18:56:07 / Kategori: That is that
19.00 börjar matchen. 
18.06 frågar Felicia om vi ska gå. 
18.11 vaknar jag efter en två timmars tupplur och säger att jag inte mår bra. 
18.16 ångrade jag mig, och 18.50 var vi på plats. Nu väntar vi på att tjejerna ska göra entré :)

Första gången på damhandboll för mig. Det ska bli sjukt skoj faktiskt! 




Farligt läge!

Skrivet den: 2015-02-03 kl. 18:26:18 / Kategori: That is that
Aj aj aj, mina "spinningkollegor" ligger farligt till. För du kommer inte tre gånger och har mig bredvid dig för att sedan komma en fjärde gång och "paxa" MIN cykel till din kompis som kommer fem minuter sent.. Speciellt inte när jag jobbat i tio timmar och varit uppe sedan fem. 

Passet lugnade ner mig lite, men nu är jag rätt irriterad igen. Både Daniel och Niklas finner tydligen det väldigt underhållande. Vi får se om coren nu kan lugna ner mig.. 




Drömmer om sommaren

Skrivet den: 2015-02-02 kl. 21:26:14 / Kategori: That is that
Efter en PW med mor min i minusgrader (årets första tror jag. Med minusgrader alltså, inte PW), så längtar jag efter sommar och ljusare tider. Det blev inte bättre när jag sedan satt och kollade igenom mina bilder på telefonen ;) 










Fifty shades

Skrivet den: 2015-02-02 kl. 12:21:00 / Kategori: That is that
I lördags när vi var hemma hos Vera blev de inte så mycket fixat till London. Mindre än vad jag ville i alla fall, fast mer än vad Vera och Alex hade tänkt sig, så det får väl funka för mig med då. Vi möttes halvvägs ;)
 
Men vi köpte biobiljetter till London i alla fall. Ni måste snart tro att jag blivit helt biogalen, men det går ju en massa bra filmer denna tiden på året. Tydligen. Och vi vet ju alla vilken film som har premiär nu i mitten av februari. På självaste alla hjärtans dag. 
 
Mr Grey, we will see you in London! 
 
 

Det är ju februari!

Skrivet den: 2015-02-01 kl. 18:13:29 / Kategori: That is that
Sockerfria januari är slut och det är nu februari! Det har inte varit särskilt svårt för mig att sluta med socker eftersom jag inte ätit mycket av den varan den senaste tiden. Jag beslutade mig för att inte äta några bars i alla fall, så det har jag inte gjort. Men januari är slut och det är ju februari nu. Så jag har unnat mig en semla och en (fyra) bar(s) idag. Fast å andra sidan har jag varit på gymmet två gånger idag så jag förtjänade de! 

Å satan vad gott det var!!!





Att veckohandla!

Skrivet den: 2015-02-01 kl. 15:19:16 / Kategori: That is that
Jag har precis upptäckt det här med att veckohandla. Perfekt när man försöker äta efter ett kostschema också. För jag köper det jag/vi behöver under en vecka  och inget mer. Sedan har jag ingen anledning att gå och handla och lockas därför inte till att äta något utanför schemat. Vi får se hur länge de funkar ;)




Att stå på händer!

Skrivet den: 2015-02-01 kl. 11:22:19 / Kategori: That is that
Hela världen är helt upp och ner. Det nya (kan hända att det varit nytt ett tag nu så att det egentligen är gammalt igen, men skit samma) inom träning är att kunna stå på händer. Så detta ska tränas såklart. Jag, Vera och Alex ägnade halva kvällen åt att äta och andra halvan till att stå på händer i Veras sovrum, haha. Skoj hade vi i alla fall, och jag har redan letat upp en vägg som passat till att träna mot här hemma. 








RSS 2.0