Har någon dött av presenter..?

Skrivet den: 2010-04-26 kl. 22:44:40 / Kategori:

vilken riktig toppendag, min 23-årsdag blev. Allt man kan önska sig med en födelsedag

Daniel väckte mig halv sex med att han började prassla med något vid hans sida av sängen. Jag låtsas sova. Så ska man ju göra när de är födelsedagen. Enda fram tills jag fick en puss på kinden blundade jag. Bredvid mig låg en liten fyrkantig hård present från sådanna affärer vi tjejer tycker om. Innehåller gjorde mig inte besviken då Daniel köpt ett par jättefina örhänge till mig. De har suttit på plats hela dagen idag!

En powerwalk med mamma, ett snabbmöte på skolan, och massor med SMS senare sitter jag på graffiti med mamma och Vera. Paket utdelades och jag fick min älskade yogaboll, eller work-out boll eller vad jag ska kalla den. LOVE LOVE LOVE. Och ett snyggt träningsset till de.

Sedan köpte jag lite presenter till mig själv. De får man väl..?

  


Kvällen avslutades i Hässlehåla och fobollsmatch. vi vann klart med 4-1, oh yes!! Kan dagen bli mycket bättre..? NEJ


Whats for dinner tonight..?

Skrivet den: 2010-04-25 kl. 22:25:43 / Kategori: That is that
Det blir ett kort inlägg nu ikväll också.

Livet kretsar rätt så mycket runt mat just nu. Mat och träning. För vi tagit i med hårdhanskarna och nu jävlar ska magen bli snygg. Jag har läst mammas matbok och dragit fram de regler som passar mig och Daniel bäst. Han må vara mobbad på jobbet för sin salladslåda, men vågen säger annat älskling.

På tal om jobb så har jag jobbat som en galning hela helgen och jag är redo för sommaren. Känns nästan som om jag redan tagit sommarlov, haha.

Födelsedagen imorgon börjar med en powerwalk med mamma klockan halv sju. Denn följs upp av skola, vardagsmåsten och sedan match på kvällen. Undra hur livet är när man är 23.



Bilder kommer så fort Ericsson lagt upp dem hon knäppte i fredags.


KRAM KRAM

"dessi, du är dålig på att blogga"

Skrivet den: 2010-04-24 kl. 20:30:08 / Kategori: That is that
Aja, men jag lever livet istället. Dock på konsum är jag rädd för..

Jag måste berätta hur duktig jag är. För jag är jätteduktig. Denna veckan har jag och mamma varit och tränat och simmat och massa annat. I fredags gjorde jag något jag aldrig gjort innan men tänkt tanken på att göra många gånger tidigare. Jag skulle börja jobba klockan tio på morgonen och mamma skulle på en roligare färd till IKEA vid samma tid. Då vi inte kunde ses på förmiddagen för att exercise, bestämde vi tid på morgon.

Klockan halv sju på morgonen stod jag utanför föräldrarnas port för en powerwalk. Förra meningen tåls att läsa två gånger. Gör detta nu! En och en halv timme senare var jag hemma igen och så nöjd med mig själv!! Det är så livet ska vara!

Nu är det filmtime. Daniels val,en Hannibal-film. Romantik på hög nivå.

KRAM KRAM

They did not..

Skrivet den: 2010-04-22 kl. 00:24:26 / Kategori: That is that




Jag har inte kommenterat detta innan och hade ingen tanke på att göra det heller, men så dök denna rubrik upp under mitt nattliga besök på aftonbladet.se. Verkar som om någon tänkt till här, kanske till och med fått löneförhöjning. Det hela handlar om en golftunering. Min stora fråga är egentligen Har världen förlåtit Tiger..?
För trots den dumma rubriken står de inte ett ord om hela otrohetaffären. Har vi gått vidare..??


Hur vet man när man ska förlåta, och vilka man ska ge sin förlåtelse...?


Move that ass..

Skrivet den: 2010-04-21 kl. 15:57:29 / Kategori: That is that

Idag hände något helt otroligt, och jag blev så glad att jag nästan började hoppa av lycka.

Mitt första gymbesök på nya gymmet. Jag och Daniel är numera friskvårdshuset-töntar. Detta borde gillas för nu jävlar!! Idag var jag där med mamma som är en friskvårdshuset-tönt redan sedan innan. Och vad hittar jag om inte min älskade rumpmaskin. En maskin som jag fick den mest otroliga rumpa av i USA. Det värsta är ingen tror mig eftersom den försvann när jag slutade på gymmet där en tre månader innan jag skulle åka hem. Sedan dess har jag inte sett den. Men nu kommer bums of steel tillbaka!! ( my nickname in the States )

Aja, försökte leta upp en bild på denna grymma maskin som ett tips till alla men försök söka på google på "ass machine" eller "butt workout", blev inte riktigt som jag tänkt, haha. Ge mig tre månader istället så får ni nypa sen ;)

End of story, jag blev riktigt positivt överraskad av ett annars halvtrångt gym. Jobbet väntar ikväll

KRAM KRAM


an update..

Skrivet den: 2010-04-19 kl. 22:42:39 / Kategori: That is that

Tänkte ge er en liten update hur det ser ut i mitt liv. I alla fall just nu, då jag hoppas att det lugnat ner sig massor till slutet av veckan.

 - Idag började min dag klockan halv sju då jag gick upp. Halv åtta mötte jag upp Alex för att åka till vår praktikplats. ( Verkar mycket lovande, och med den handledaren vi har, kan de gå fel..?)

 - Vi var klara vid lite i tio och prick var jag hemma. Jag åt en andra frukost snabbt och åkte och plockade upp mamma. Hon skulle hjälpa mig att handla nu när jag och Daniel ska gå på en minidiet.

 - När vi packat in allt ringde vi Vera och åt lunch tillsammans.

 - Jag fick lämma dem vid halv tre för att hinna hem och laga mat. Detta tog kanske 45 min och efter ett snabbt ombyte sprang jag till bussen.

 - Befann mig på konsum mellan 17-21.15, hemma igen vid 22.00. Två knäckemackor senare ligger jag nu i sängen och kopierar citat ur kursplanen.

Vart tog denna dagen vägen..?

Jag börjar bli trött!! Och då har jag inte nämnt de grejer jag hoppade över idag för att jag inte hann mer. Jag struntade i en föreläsning i skolan mellan 13-15 och jag kunde inte träna fotboll på kvällen på grund av jobbet.. Imorgon ser inte bättre ut då jag ska strunta i skolan för att jobba på konsum, köra rally till ett möte på högskolan som inte kan missas, springa till friskvårdshuset för att köpa gymkort, och sedan träna fotboll på kvällen. Ja just de, imorgon skulle vi storstäda lägenheten också..

Jag avslutar med ett KRAM KRAM eftersom jag är på ett sådant toppenhumör!!


Lets play one more time..?

Skrivet den: 2010-04-17 kl. 06:42:51 / Kategori: That is that
Igår inplanerades det en middag hos Daniels föräldrar. Detta är alltid trevligt, och igår var inget undantag. Något som man alltid kan räkna med på kvällarna är att jag vill spela spel. Spel är alltid roligt!! Hemma hos Daniels föräldrar brukar spel bestå av UNO (Im a big fan, big big fan) eller kortspel vilket jag också gillar.

Men igår föreslog Daniel att vi skulle ta med oss vårt enda spel. "Kampen mellan Kvinnor och Män" eller något liknande. Jag och Chatarina mot Thomas och Daniel. Redan här kände jag vårt underlag. Inte för att jag och Chatarina är dåliga, inte alls. Men det här spelet handlar om att svara på frågor och är det något Daniel kan så är de allmänbildning av de mest konstiga saker. Kunnandet av mkt konstig fakta (ärligt talat, någon annans pojkvän som vet vad skaparen eller redaktören av Amelia heter...?) misstänker jag kommer från hans käre far..  

Och pojkarna var duktiga, och de kämpade in i sista rundan frågor. Men den här striden vann kvinnorna och vi kunde inte varit gladare!! Vi gissade en del, men ofta fanns det oväntad kunskap både från mig och Chatarina. Vilken team vi var!! YES!!!


Back to school..

Skrivet den: 2010-04-15 kl. 14:48:07 / Kategori:
Idag var man återigen tvungen att pallra sig upp för att gå till skolan. Första gången på länge, så jag ska väl inte klaga. Och sen med alla nya kläder och sånt är det en fröjd att öppna garderoben på morgonen.

Idag hade jag på mig min nya ring från USA.




Jättefin tycker jag!! Även om jag har en mycket fin ring på andra handen också, ;)

 


man kan inte be om mer än så..

Skrivet den: 2010-04-14 kl. 18:53:54 / Kategori: That is that

jag har legat pall hela dagen. Efter mycket om och men lyckades jag skriva klart min uppsats. Jag orkade inte mycket mer efter det. När Daniel kom hem fick han tvinga i mig något att äta. Efter sex digestive mådde jag inte bättre. Daniel erbjöd sig att köra och handla och kom hem "med en överraskning till sin sjukling"




Kan man tycka om någon mer än vad jag tycker om Daniel just nu..? Dessa sparar vi till fotbollen ikväll. Oddsen är höga att någon av oss ska vara vaken då. V får se. Kom precis på att jag har mer arbete till imorgon, så det är bara att sätta igång.


Ullared

Skrivet den: 2010-04-14 kl. 12:50:03 / Kategori: That is that
Ja, jag kan inte tänka på en mer passande rubrik. Ullared säger så mycket. För mig symbiliserar det en härlig busstur med massor av människor som jag känner, och "bussbingo" på vägen hem. Och ni kan ju gissa vem som sitter med mikrofonen i handen och ropar ut nummer. Jodå, de är jag!!

Ullared symboliserar också en massa shopping. Till mig, nya strumpor och trosor och legins. Kanske någon tröja om man har tur. Till Daniel brukar de mest bli strumpor ( fast från igår fick han inget alls, illa ) Till katterna blir de leksaker och godis. Sen handlar de mesta om saker till lägeneten. Allt från diskmedel till plastpåsar till hårfärg och schampoo. Nya skrivblock och någon tavla.

Och jag och Sara såg UllaredsMorgan, såklart :)

Ullared brukar också innebära minst ett par skor med sig hem, men så blev de inte igår. Det blev en snäll nota igår. Men eftersom jag fortfarande inte packat in mina kläder från USA och det nu tillkom tre fulla Gekås-kassar kan ni gissa hur det ser ut här hemma.

Så Idag har jag som vanligt tusen saker att göra. Tyvärr är det strålande solsken ute. Och jag är sjuk!! Så jäkla orättvist. Har varit hostig och snorig i lite mer än en vecka nu, men idag ligger jag pall.. Mycket trist!!

Ja, vi hörs senare. Idag verkar bli en dag framför datorn och tvn. Även om jag hoppas att några rundor till tvättstugan inte ska vara omöjliga.

KRAMKRAM

Time zone..

Skrivet den: 2010-04-12 kl. 11:07:46 / Kategori: That is that

Det är med tidsomställning är lite lustigt. Kan man kalla det lustigt..? Ett annat passande ord skulle vara dödstråkigt..

Jag och Daniel åkte från Newark klockan sex på kvällen i fredags, NY-tid. Landade i Köpenhamn gjorde vi halv åtta på morgonen, svensk tid och ingen av oss hade sovit en blund på flyget. ( Klart jag inte gjorde, jag hade ju en egen fungerande tv framför mig. Så fram mot småtimmarna satt jag och grät till Hannah Montana-filmen )

Väl hemma i Kristianstad blev vi hämtade på stationen och sedan blev det frukost och klädvinsing här hemma med mina och Daniels föräldrar. Sedan somnade vi av naturliga skäl. Vi vaknade vid halv fyra för att göra oss redo för årets första fotbollsmatch utomhus. Vi kollade på Åsum och fy farao vad kallt ni har det i Sverige.

På kvällen var jag trött igen och ville egentligen sova. Men Carro började spela rolig musik från spotify och jag var fast. Kom hem igen vid tre efter för många drinkar och ett huvud som var sekunder ifrån att sprängas. Jag sov till kvart i ett på söndagen. På kvällen somnade jag vid nio för att vakna till vid elva. Sedan kunde jag inte somna om förrän vid två på natten. Imorse vaknade jag vid sju, efter fem timmars sömn och har varit uppe sedan dess. Undra när jag kommer somna nästa gång..



En bild på Toms garden som låg utanför vårt hotell. fint!!


about the bird..?

Skrivet den: 2010-04-10 kl. 19:24:40 / Kategori:
Jag är inte ett family guy-fan. INTE ens nära. Men på grund av brist på andra tvprogram tittade jag och Daniel på ett avsnitt i torsdagskväll samtidigt som vi småpackade.. Och den här låten har fastnat big time och jag kan inte få den ur huvudet! Både jag och Daniel sjunger den hela tiden.. Lyssna på den tre gånger and see what it does to u!!


Still at the airport..

Skrivet den: 2010-04-09 kl. 22:33:48 / Kategori: New York 2010
Sitter fortfarande på flygplatsen, men än så länge ska planet gå som planerat. Jag är dock sjukt besviken på taxfree shoppen här på newark!! riktigt dålig!! Och om inget annat sjukt tråkigt!

Vi har ätit mat med, på vårt "gamla vanliga ställe". Vi är så tråkiga att vi alltid äter på samma ställe när vi är här. Tråkigt ja, men samtidigt kan vi ju kalla de vårt ställe. Det är det inte alla som kan göra på en flygplats, haha..



Det är vad jag kallar en riktig diner!! En annan udda sak som hände här var att en avdelning helt plötsligt blev avstängd. Så vi stod på en sida om en linje, och andra stod en halv meter ifrån oss på andra sidan, och mellan oss stod de tre vakter och ingen, absolut ingen, fick passera..

Ett sista toabesök, sen blir de flyget i 8 timmar och 5 min. Vi har samma platser som sist, och jag är rädd att tvn framför mig inte kommer fungera den här gången heller. Då dör jag de lovar jag!! Vi ses i Kristianstad vid tolv imorgon!!

Kram kram


så häftigt..

Skrivet den: 2010-04-09 kl. 22:01:59 / Kategori:
på bion i lördags visades en trailer för en ny skräckfilm. Jag tittar inte på skräckfilmer och kommer inte se denna heller, men eftersom hela biosalongen hoppade till tyckte jag att den var värd en plats här. Detta verkar vara en skräckfilm av hög kvalitet, så ni som gillar filmer av denna kategori kan se fram emot premiären av "A nightmare on Elm street"


Go Rangers!!

Skrivet den: 2010-04-09 kl. 20:09:30 / Kategori: New York 2010

I onsdags var vi ju och kollade på New York Rangers. Detta måste jag ju skriva om när jag ändå sitter här och spottar ur mig inlägg.. Rangersmatchen var skoj utan att vara speciellt spännande. Får jag välja mitt favoritlag blir det utan tvekan Capitals. För hur skoj är det och kolla på ett lag där den största stjärnan är målvakten..? Nej 8 the great och Backstrom är ändå bäst. Och för att vara ärlig var det FÖR många svenskar på Rangers match. Hur många som helst och jag satt bredvid nån dryg stockholmare som aldrig var tyst.. Vad är det för skoj att gå på något som alla andra också går på..?

Men heja Lundqvist!! och vi köpte självklart fina t-shirtar här också!!







Visst är vi fina...!!
Onsdagen var också den dagen United skulle spela kvartsfinal i CL. Gick sådär för United, men matchen var spännande. Och för mig och Daniel var upplevelsen ännu bättre. vi hittade en underbart fin klassisk irländsk pub men flera storbildsskärmar. Till matchen åt vi fish and chips och drack öl. Helt underbart!!


To thi aairport..

Skrivet den: 2010-04-09 kl. 19:55:47 / Kategori: New York 2010
Efter lite tryckande och puttande på resväskorna gick det att stänga dem och vi tog en taxi till flygplatsen. Tänker inte berätta hur många timmar innan, men många. Fördelen är att jag äntligen fick igång internet igen och det gillas starkt.

Sist stod jag i the apple store och bloggade och det såg ut såhär



Interesting isn't it..?

Man skulle kunna säga att vi har shoppat en del, men det vore en underdrift. Vi har shoppat så mycket att jag nästan inte orkar shoppa mer. WOW!! Man kan undra hur många sidor på kontoutdraget man får. Jag gissar på 3. För jag är inte som Daniel som smäller 5000 kr i två olika affärer inom loppet av en kvart. Och då har han köpt tre saker.. 

PS, vi har fortfarande gått minst en mil om dagen! Lovar!

Apple Store

Skrivet den: 2010-04-07 kl. 17:58:43 / Kategori: New York 2010
jag vet inte vad Daniel har gjort men nu fungerar inte internet igen.. Iaf sa springer vi runt pa fifth av nu, och har hamnat i the apple store. Daniel har kopt en ny ipod och jag har loggat in har, haha. Forsokte ta kort med deras webcam men det fungerade inte. Sa jag har tvinat Daniel att ta kort pa mig istallet, haha. Det var allt for now, skriver nar jag kan.
kram kram kram

illa illa illa

Skrivet den: 2010-04-06 kl. 20:13:05 / Kategori: New York 2010

Vet ni vad som händer om man först sitter på en buss och fryser i fyra timmar och sen springer in och ut mellan extrem värme och kyla i tre timmar..? För att sedan sitta i en ishockeyhall för att ytterliggare senare gå ut i värmen, vara ute i två timmar, sitta i kylan på en buss i fyra timmar och sedan sova i ett varmt hotellrum i fyra timmar..? Hängde ni med..?

aja, man blir förkyld!! end of story. Både jag och Daniel är tunga i huvudet idag och äter dayquil och Niquil som idioter. Vi var hemma vid fem imorse och halv elva satt vi på Andrews och åt frukost. Sedan var det inplanerad en shoppingrunda så det var bara att ta fram visakortet och börja gå. Ingen av oss var på toppenhumör, men efter några fynd mådde vi ändå bättre!!



Pallar inte lägga upp allt vi har köpt, de har helt enkelt blivit en del de senaste dagarna. Men idag köpte jag ett par converse för $ 45. De är kanske 350 kr. In ur ass Sweden!! Nu ska vi snart fixa till oss och sedan möta upp Rachel och hennes pojkvän för att kolla på The daily show med John Stewart..


Lets go CAPS!!!

Skrivet den: 2010-04-06 kl. 19:54:24 / Kategori: New York 2010
NHL-hockey. Kan de bli mycket bättre..? NEJ!! Och matchen igår var perfekt. Jag och Daniel köpte Capitals-tröjor som vi hade på oss. Backstrom såklart!! Stämningen var på topp och våra platser var inte sämre ;)



Och här har vi pausunderhållningen. Små barn på skridskor som spelade över hela planen. Gulligare får man leta efter.



Hoppas filmen fungerar, :)


Washington DC

Skrivet den: 2010-04-06 kl. 19:44:28 / Kategori: New York 2010

Vi anlände till DC vid halv ett på dagen och matchen började sju. Vad gör man då..? Eller nej, vi börjar med en annan fråga. Om man ska kolla på Hockey, hur klär man sig då? Om det är 25 grader ute hur klär man sig då? Om man ska mixa dessa två, hur klär man sig då?

vi klädde oss i jeans och t-shirts och höll på att dö. Därför sprang vi från museum till museum tillsammans med alla andra turister kändes det som. Och fatta vad allmänbildade vi är nu, haha. Efter att vi varit på tre olika museum gick vi och åt för att sedan ställa oss i kön för att kolla på Capritals!!!

 


 




Lite glass i skuggan har ingen dött av. Speciellt inte när det är kö in till museet.


early mornings

Skrivet den: 2010-04-05 kl. 12:57:13 / Kategori: New York 2010

Idag fick vi sätta klockan för att komma upp i tid. Nej, idag blir de ingen Andrews inte. Bussen till Dc och Capitals väntar. För den fyra timmar långa bussresan (som Susan och Mark bjöd på, Danke) sprang vi igår natt Manhattan runt kändes de som för ett öppet subway. Vi fann ett, och vi får en lustig matlåda med oss, innehållande vars en footlong, en läsk och två vatten.


  


See u when I see u...

Ps, Tack för alla grattis, både på bloggen och Facebook!! KRAM


4/4 - 2010

Skrivet den: 2010-04-05 kl. 06:12:21 / Kategori: New York 2010
Efter en romantisk middag för två på Aquavit ( vi snackar vin till maten och efterrätt.. ) satte vi oss på trappan på Times Square och hade det mysigt i New York - natten











Nu ska vi sova, för imorgon åker vid med bussen till Washington DC. Tar bussen klockan 8 på morgonen och är hemma vid fyra nästa morgon. Så räkna inte med någon uppdatering. Vi har fortfarande för mkt shopping inplanerad för någon sovmorgon. Sleep Tight :)


Ps: Vera, vi vill veta hur det är med våra små..?

A day like no other!!

Skrivet den: 2010-04-05 kl. 01:13:23 / Kategori: New York 2010

Sa jag att jag gått en mil minst..? Idag har jag nog gått två, och då är vi inte klara än. Efter frukosten ( i love french toast!! ) åkte vi ner till Canal street och gick sedan Broadway uppåt. Shopping på hög nivå, där vi bland annat köpte likadana tröjor i en puma affär. Så coola!! När vi blev trötta i fötterna åkte vi ner till South Ferry och tog färjan förbi frihetsgudinnan..




Nu är vi på hotellrummet och fixar till frissan lite då vi ikväll ska ut och äta på aquavit och se gå och ta lite kort på Times Square på kvällen! Ska bli mysigt! Kram på er alla!!

 


We r back in the game!!

Skrivet den: 2010-04-05 kl. 01:03:06 / Kategori: New York 2010
Internet är tillbaka. Fråga inte hur eller när, men here we go again!! Sedan sist har vi hunnit med en del och jag har säkert gått en mil om dagen. Igår på morgonen ( efter frukost på Andrews såklart ) åkte vi till Central Park för att sedan besöka Central Park Zoo. Både jag och Daniel är galna i djur och har alltid roligt på Zoo..



Ja, precis så varmt är det här. Shorts!! I LOVE THE SUN!! Gissar på att ni inte vill se en massa djurbilder, men här kommer en söt en på en isbjörn, haha



Efteråt blev det shopping på 5th Avenue. Härligt!! Daniel hittade en underbart snygg Armaniklocka. På kvällen åt vi på applebees och gick sedan på bio. Amerikanska biopopkorn, mums!! Vi såg Clash of the Titans i 3D. En mycket sevärd film. Dock slutade vårt biobesök med tillhörande snacks på en summa över 350 kr, vilket kändes sådär!! Dagen slutade i sängen med nyinköpta kakor och Nyquil!!


No internet

Skrivet den: 2010-04-04 kl. 15:19:33 / Kategori: New York 2010
Internet på datorn fungerar inte.gissa om Dessi är arg. Iaf så lever vi och har det underbart bra. Får lägga upp mer när vi kommer hem,eller om vi får igång datorn. Nu ska vi åka och shoppa i soho, vi hörs. Kram

Shopping anyone..?

Skrivet den: 2010-04-03 kl. 05:57:48 / Kategori:

Dagens skörd.. kan man kalla de så..? Eller min del so far. Det börjar arta sig iaf. Efter en lång dag ska det bli skönt att sova lite. Jag hoppas att morgondagen blir lika lång och minst lika underhållande!!





en hatt, tre tröjor, ett par skor, (Ralph Lauren)

ett par shorts, (pacsun)

och en plånbok. (Giorgio Armani)

For more details, let me know!! :)

 


A really good day!!

Skrivet den: 2010-04-03 kl. 05:35:28 / Kategori: New York 2010
Efter en underbar frukost på Andrews och kringströvande runt Times Square tog jag och Daniel bussen till Woodcliff Lake, NJ. Rachel gjorde oss sällskap till Woodbury Common outlet och vi fick vår första amerikanska shoppingrunda på länge. Efter en seg start shoppade vi loss på Ralph Lauren och Giorgio armani. Jag köpte en plånbok för $150, vilket känns nu i efterhand. Resans första skor finns också på rummet, vilket de senare kommer bilder på.

Middag hos the Monane family. Love love love. Jag har pratat massor av engelska och kunde inte varit lyckligare!!   







The "downstairs"

Skrivet den: 2010-04-02 kl. 00:02:11 / Kategori: New York 2010

Lika bra jag skriver detta innan jag somnar eller glömmer de.. Nej, glömma kommer jag aldrig göra.

När man åker till USA finns de tusen säkerhetskontroller man ska ta sig igenom, där den värsta är den sista där man ska lämna fingeravtryck och de ska ta kort på en och fråga en massa saker. Redan sedan innan var jag rädd att de skulle reagera på mitt amerikanska visa i passet, oboj was I right or what..? Mannen frågar hur länge jag var här sist och jag svarar 13 månader. då får han panik och säger att så fick jag inte göra. Fick jag inte..? Gjorde inte alla au pairer de..?

"U have to be eskortet downstairs.." Sedan fick jag följe av tre olika vakter vid tre olika tillfällen, medan Daniel fick gå åt ett annat håll. Fick åka i en hiss ner och sitta i ett väntrum. Ni har sett gränsbevakarna USA. Its just like that.. Efter några minuter då jag kämpar mot tårarna blir jag framkallad till disken. Mannen där frågar lite olika saker som vad jag ska göra här, när jag ska åka hem, och om jag ska besöka familjen jag bodde hos tidigare. Sen fick jag gå. Jag sprang!!!

Det blev en riktig försoningskram med Daniel. Fy vad vi var oroliga båda två. Vi har redan betsämt att vi måste dubbelkolla detta när vi kommer hem. Detta har ju blivit dokumenterat och såhär vill jag inte ha de varje gång jag åker till USA.

Dagen bjöd på lite småströvande runt om gatorna. Massor är ju ombyggt sen sist vi var här. skoj!! Dock är vi trötta efter dagens äventyr och ligger nu på hotellrummet med två flaskor vatten och ett paket chokladkakor.

god natt!!





Sorry att detta blir den första bilden från vårt NYC äventyr, det kommer mer imorgon då vi ska åka till NJ
Puss

 


Here we are!!

Skrivet den: 2010-04-01 kl. 20:21:58 / Kategori: New York 2010
This one is for parents and other worried people:

We are here, and we are safe. Finally in crazy NYC and couldn't be more in love!! Guess we got some shopping to do, so talk to u later...

Love, love and more love!!

Ps. Dessi höll på att få åka hem igen då de tvekade om de skulle släppa in mig eller inte. riktigt riktigt läskigt! Om livet "downstairs" på Newarks flygplats får ni veta mer om i nästa inlägg, times square väntar..

puss

RSS 2.0