Close to home!

Skrivet den: 2013-05-30 kl. 21:39:30 / Kategori:

Jag börjar snart bli trött på mig själv! Jag hinner ju aldrig vara hemma! Inte heller idag kunde jag åka hem efter jobbet utan mellanlandade på Konsum för några timmar där också. Fördelen är ju att jag får lön för dagens arbete innan vi åker till NYC så mer shopping för mig! På lördag förmiddag är det jag och sängen som har en date, och då får ingen störa! Fram tills dess är det full rulle!

Ännu en bussbild idag, men ärligt talat känns de inte som om jag gör mycket annat, haha


Dåligt!

Skrivet den: 2013-05-30 kl. 13:05:59 / Kategori:

Det verkade som om vissa hade svårt att bestämma igår. Killen framför mig stod och spelade bilspel på sin mobil/GPS (så stor va telefonen) istället.

Dålig stil tycker jag!! 100% fokus på Malmö ska de va!!


Fredag?

Skrivet den: 2013-05-30 kl. 08:20:26 / Kategori:

Jag vaknade med ett ryck idag när Daniels klocka ringde kl 05.40. Fan, jag hade glömt ställa min klocka och skulle sticka till bussen tio minuter senare. Hur kunde jag va så dum?!? Sen kom jag på att jag visst det ställde klockan men på 06.45 istället. För att det är torsdag idag och inte fredag. Så jag bara log stort och sa "de är torsdag idag" och la mig nöjt ner igen. Daniel måste tro jag håller på att bli galen eller något. Och det var nog första gången någonsin jag blev glad över att det var torsdag och inte fredag. Tyvärr höll inte känslan i sig speciellt länge och en fredag hade suttit bra!

Det ser dock ut att bli en strålande torsdag och jackan ligger redan nerpackad i väskan igen!


Vi hann!

Skrivet den: 2013-05-29 kl. 21:56:30 / Kategori:

Vi hann såklart till matchen men vi gillade inte att va så sena. Fullt tryck såklart och Malmö spelade bra i första. För att sedan tappa de helt och släppa in ett mål. Sen kan de inte hämta upp de och hitta spelet igen. Börjar se ett mönster tyvärr. Och det är så jäkla tråkigt att tappa en ledning sådär.

Så delade poäng ikväll. Satan!!


Noooo!

Skrivet den: 2013-05-29 kl. 17:58:21 / Kategori:

Tänkte först döpa inlägget till "fan då". Men är på kidsen att de inte får svära så jag får behärska mig. Men vi är inte direkt ensamma på vägarna till Malmö denna onsdagseftermiddag. Jävla köer, och om vi fått bestämma hade vi redan varit på plats på ståplats nu! Börjar faktiskt bli aningen orolig, med tanke på att vi inte ens är i närheten.

Håll tummarna för oss!




mera planera!

Skrivet den: 2013-05-29 kl. 11:45:17 / Kategori: That is that
Även idag har jag fått vara väldigt välplanerad då jag återigen inte kan åka hem efter jobbet. Direkt när jag slutat ska jag och Daniel köra till Malmö för att tillsammans med x antal andra (slutsålt ikväll) kolla på MFF-HIF. Stämningen kommer vara på topp, jag bara önskar att vädret varit lite varmare!!
 
Nu ska jag börja fixa lite inför fritds utflykt senare idag! Den kommer bli grym!!
 

Pang sa de!!

Skrivet den: 2013-05-28 kl. 21:10:08 / Kategori:

Spännande match skulle man kunna säga! Efter 12 min hade vi gjort tre mål. Och spelade riktigt grymt! I halvtid stod de 4-3 till oss och i den 54de minuten ledde de med 5-4. Sedan rasslade det till och när domaren blåste av matchen stod de 10-5 till oss. Jag läckte satan där bak men bars hälften så mycket jämfört med målvakten på andra sidan planen :)

Och benet känns bättre nu än när jag åkte hit! Grym tisdagskväll!


Laddar!

Skrivet den: 2013-05-28 kl. 17:46:16 / Kategori:

Hallå hallå!
Wä IF är i Sösdala och laddar inför match. Jag har äckligt ont i mitt ben men eftersom vi saknar målvakt idag hoppar jag in mellan stolparna igen.

Nu jävlar kör vi!!!


Summerburst!

Skrivet den: 2013-05-28 kl. 12:23:00 / Kategori: That is that
Snart snart snart ska vi åka till Göteborg och Summerburst! Jag och syrran testade outfits i lördags och vi är så gott som redo för ett tvådagarsparty! Även om en viss tvivlan för att man ska orka med finns med långt bak någonstans. Men att få komma iväg på en tredagarssemetser är lyx bara det. Och att få åka med syrran och Daniel är helt underbart. Ja, och Macke kan också få följa med ;) Vi önskar oss sol den helgen tycker jag!!

god morgon, god middag, god kväll!

Skrivet den: 2013-05-28 kl. 07:17:28 / Kategori: That is that
hej hallå och god morgon!
Dagarna flyter ihop här nu och de kantas av jobb och fotboll. Igår flöt dessa till och med ihop när en kille från herrlaget i Wä var här som vikarie. Skoj att snacka lite skit, och sen lärde han ut en massa konstiga fotbollsuttyck till kidsen som jag gissar att jag kommer få höra på ett tag framöver.
 
Direkt efter jobbet idag är det match så de har varit en välplanerad morgon. All mat skulle planeras och flera väskor packas. Vi får se när jag är hemma igen ikväll, men jag uppdaterar under dagen. Men nu börjar mina kollegor ramla in, så dags för morgonmöte!!
 
 
Räknar dagarna till semestern nu! Låt sommaren och allt det roliga börja!!

Smart som få!

Skrivet den: 2013-05-27 kl. 10:36:04 / Kategori:

Fick den grymma idéen om att vi skulle springa till åhus på idrotten för ett tag sedan. Så de har vi gjort idag. Kidsen var grymma och gav järnet verkligen! Och jag har fått svettas ut all skit från helgen, haha. Jag satte några betyg längs vägen också ;)

Underbara måndag!!


Tema grill!

Skrivet den: 2013-05-26 kl. 15:41:41 / Kategori:

I fredags hade vi tema grill hemma hos oss. Så även efterrätten lades på grillen. Små paket med äpple, kanel och socker fick ligga och bli varma och goda medans vi åt och sedan två klickar glass till det. Enkelt, och supergott!!


Blekingemys!

Skrivet den: 2013-05-26 kl. 11:31:54 / Kategori:

Det bjöds på finfrukost även idag. Tillsammans med Vera och Kalle tog vi bilen till Blekinge och stugan. Mysigt att sitta i uterummet och lyssna på regnet samtidigt som familjen spelade yatzy och skrattade. Jag la mig på soffan och sov en stund. Erkänner att jag börjar bli trött ;)

Nu ska vi tillbaka till stan och sen ska jag direkt vidare till konsum och lite jobb.


Fortsatt bra!!

Skrivet den: 2013-05-25 kl. 21:49:54 / Kategori:

Jag trivs verkligen som fisken i vattnet på jobbet!! Jag kommer aldrig kunna släppa konsum, haha.

Jag fortsätter att njuta av kvällen på bästa sätt. Jag behövde inte vara hemma mer än tio minuter innan jag och syrran satt på balkongen med varsitt glas rose och popcorn. Killarna kollar på fotboll och vi ska strax gå in till dem! Sen får vi se vad som händer ikväll!


Utnyttja helgen!

Skrivet den: 2013-05-25 kl. 15:18:06 / Kategori:

Både syrran och jag jobbar varannan helg. Självklart inte samma helg. Men hon har lärt mig att man måste njuta av helgen trots att man jobbar. Så efter frukosten blev det en shoppingrunda på stan där en ny klänning inhandlades. Dagen fortsatte med en grym timme på gymmet och nu sitter jag i solen och kollar på fotboll. Kalle och nosaby leder med 2-0 i skrivande stund. Sen är det väl dags att sticka till jobbet med kanske ;)


En perfekt lördagsmorgon!

Skrivet den: 2013-05-25 kl. 10:26:57 / Kategori:

Jag fick sova ut och vakna av mig själv idag. Klockan kvart i nio var det. Nu sitter vi hemma hos Vera och Kalle och har precis avnjutit en underbar frukost tillsammans. Det ska diskas lite nu och sen blir det en runda på stan!

Finaste syster och sambo!


Fredagskväll!

Skrivet den: 2013-05-24 kl. 18:31:21 / Kategori:

Såhär firar vi att det är fredag! Det är dags att använda grillen igen! Solen tittar bara fram ibland med man kan dricka rose ändå! Killarna sitter på balkongen och grillar och jag fixar här inne så länge. Fast grillmästaren verkar väldigt upptagen med det där glaset, haha!


NYC!!!

Skrivet den: 2013-05-24 kl. 13:05:00 / Kategori: That is that
Om exakt en månad åker vi! Jag kan knappt tro de! Snart ska jag få återse mitt älskade NYC. Och jag ska shoppa som in i, och gå runt och njuta av allt det amerikanska. Och äta gott och turista och bara njuta av varje sekund i denna underbara storstad som jag älskar så mycket.
 
Jag vet inte vart jag ska bli av så glad jag är! Håller du inte med mig älskling??!?
 
 
 
 

Torsdagskväll, nästan fredag ju!!

Skrivet den: 2013-05-23 kl. 21:34:59 / Kategori:

Sådär, fredagen närmar sig med stormsteg och jag gillar de! Så efter matchen nu ikväll (2-2 mot Kristianstadtjejerna) firade jag med ett kexchoklad! Och efter de en powerwalk med syrran. Grym torsdag!!


armband!

Skrivet den: 2013-05-23 kl. 12:57:00 / Kategori: That is that
 
Jag köpte två armband i Ullared när jag var där med mamma och Vera. Ett enkelt, lite tjockare, som jag får visa en annan dag, och ett med ormar på. Jag tyckte det var väldigt enkelt men ändå med fina detaljer när man tittar närmare. Jag är ingen smyckestjej alls, så det gäller att passa på antar jag. Jag önskar jag hade mer smycken. Eller nej, fel ordval. Jag har massor av smycken hemma, jag önskar bara att jag hade en vana i att använda dem också.
 
Det brukar bli en del smycken ala forever 21 i USA också. Jag längtar så mycket att jag nästan spricker!!!
 
 

Skillnad!

Skrivet den: 2013-05-23 kl. 08:20:49 / Kategori:

Lite skillnad på vår pw igår jämfört med nu på morgonen! Strålande solsken! Men det är inte lika varmt som det ser ut så glöm inte jackan!

En lång torsdag idag, men de betyder fredag imorgon!!


24h?

Skrivet den: 2013-05-22 kl. 22:29:44 / Kategori:

Ibland önskar jag mig fler timmar per dygn, men jag hade antagligen fyllt dem också med en massa och det hade jag inte pallat. Denna vecka ( mån, tis, ons ) har jag varit hemma i fem timmar (i vaket tillstånd.) och då är det en timme på morgonen och 20 min på kvällen innan jag somnar.

Blev en powerwalk med syrran och Daniel efter fotbollsträningen idag. Det regnade en del skulle man kunna säga. Men en trevlig timme som jag skulle göra igen alla dagar i veckan! Fjöntbild på mig och Daniel. Vi hade inte tid för några retakes i regnet inte, haha!


Besked!

Skrivet den: 2013-05-22 kl. 09:18:50 / Kategori:

Jag fick mitt besked igår. Tyvärr blev det inte som jag ville, men då får man ta nya tag. Har en del att stå i nu. Fixa med Skolverket och annat. På kvällen fick jag se mitt jobbschema för sommaren. Inte vad jag hoppats på där heller, men det blir säkert bra ;)

Nya tag!!



Wärldens bästa!

Skrivet den: 2013-05-21 kl. 16:28:57 / Kategori:

Istället för att göra en gulligt kort till min mor gjorde jag ett kort till wätjejerna istället. Mamma får frukost på söndag istället. Och kortet blev himlans bra! De hänger vi i omklädningsrummet tycker jag!!


sötaste!

Skrivet den: 2013-05-21 kl. 12:09:00 / Kategori: That is that
 
Fotboll är mitt liv! Allt från egna träningar och matcher till allsvenskan och Malmö, men också fotboll i Europa följer man ju. Så ibland kan jag ha svårt att förstå folk som inte har intresset eller har någon koll på vad som händer. Men Emilia från jobbet är ju bara sötast!
 
 

dimmigt värre!

Skrivet den: 2013-05-21 kl. 07:12:46 / Kategori: That is that
Dimman låg tät över vägen idag när jag körde till jobbet. Men det kan ju inte vara sol hela tiden, eller hur? Och eftersom det känns svalare i luften idag kunde jag ta på mig min nyinköpta tröja ala 50kr-från-ullared.
 
Förresten, jag går fortfarande och väntar på det där beskedet. Känns sådär får jag väl ändå säga. När jag får veta, får ni veta. Vill inte lägga alltför stort hopp till bara ett jobb. Men det hade varit skönt att veta vad man ska göra till hösten innan vårterminen är slut!
 
 
 

2 timmar fotboll!

Skrivet den: 2013-05-20 kl. 22:09:23 / Kategori:

Jag trodde kvällen skulle sluta med tvåtimmarspasset med fotbollstjejerna men icke. Daniel fick med mig på 5 km efter träningen också och hela dagen har varit mycket svettig. Bra start, men så brukar de ju bli. Men det är bara bra, för imorgon hinner jag inte träna alls. Jobb 06.45-21.15. Any takers?




26!

Skrivet den: 2013-05-20 kl. 13:04:30 / Kategori: That is that
Jaja, det var väl dags att bli 26 då. Så efter en del påtryckningar har jag ändrat min presentation från 25 till 26. Mycket mer än så behöver jag inte ändra.
 
Jag går i väntans tider idag. Fick reda på imorse att jag skulle få besked om jobb till hösten under dagen. Snacka om att det är världens längsta dag idag...
 
 

Hejdå skiten!!

Skrivet den: 2013-05-20 kl. 07:22:38 / Kategori:

Ny vecka, nya tag.. Igen, haha. Är det inte alltid så? Men efter några veckors krängande nu tänkte vi ta tag i saker och ting igen. Vi får se hur länge de varar ;) träning har ju ingen dött av hoppas jag!

En helt vanlig vecka framför mig. Inga utflykter med skolan eller lediga dagar. Det är väl bäst så, såhär veckan innan lön ändå antar jag.

Gammal partybild. Från balkonghänget med syrran!


Söndagssteken

Skrivet den: 2013-05-19 kl. 20:27:35 / Kategori:

Här har vi den avancerade söndagsmiddagen. Idag blev de hämtmat ala pizza och burger king! Jag och Daniel har rest oss från soffan och är hemma hos Vera och Kalle och gör oss redo för vm-finalen i hockey. Heja Sverige!!


Långsamt långsamt!

Skrivet den: 2013-05-19 kl. 17:51:14 / Kategori:

Sakta men säkert börjar vi röra på oss här hemma. Det har blivit många timmar på soffan idag och jag är orolig att jag inte kommer kunna somna sen ikväll. Men man ska väl sitta uppe och kolla på hockeyn ändå :)

Mina favoritkillar ligger och sover på soffan!


Bakissöndag!!

Skrivet den: 2013-05-19 kl. 12:22:00 / Kategori:

Vilken underbar söndag!! Jag är lagom sleten efter gårdagens party och Daniel efter gårdagens Göteborgsvarv. Jag är superstolt över honom!!

Så idag blir det soffan för hela slanten. Och vädret tyckte också vi skulle stanna inne idag, underbart!

Tack för en trevlig kväll igår brudar!!


Party med fotbollsbrudar!!

Skrivet den: 2013-05-18 kl. 20:11:08 / Kategori:

Inte nog med att jag fick sällskap i tivoliparken innan, jag har har hunnit med en glass på torget med syrran, en powernap och en cider på Fenix med Tina också.

Och nu är det party med fotbollstjejerna! Vi är visserligen bara sex tjejer men det går ändå :)


Ledig lördag!

Skrivet den: 2013-05-18 kl. 11:53:45 / Kategori:

Efter en tidig powerwalk och en timme på gymmet har jag landat i tivoliparken tillsammans med massa gott och en bok. Det enda jag saknar är lite sällskap men det var svårt att få tag på något sådant idag tydligen. Syrran kommer och äter glass med mig när hon slutat jobba, och så som de känns nu kommer jag överleva tills dess ;)


Fredagskväll!

Skrivet den: 2013-05-17 kl. 21:56:45 / Kategori:

Inga tre poäng och det blåste satan i 90 minuter. Men ändå finns de få saker jag hellre skulle göra en fredagskväll!

Och en helt ledig helg också, lycka kallas de :)


Something new!

Skrivet den: 2013-05-17 kl. 16:50:43 / Kategori:

Jag var hos Ida igår och fixade naglarna. Älskar dem såklart!! Och jag gillar mina terapistunder med Ida också. Dem får man lite som på köpet. Blå-gröna med massor av glitter!


Utflykt med skolan!

Skrivet den: 2013-05-17 kl. 09:33:01 / Kategori:

På utflykt med skolan idag. Vi åker traktor och testar rallybilen. En riktig härlig dag! Men så är det ju också fredag ;)


Inte riktigt ärlig!

Skrivet den: 2013-05-16 kl. 21:14:07 / Kategori:

Jag var inte 100% ärlig innan när jag visade mina nya rosa saker. Det fanns lite till, men jag hade inte tagit mod till mig att visa dessa för Daniel ännu så behövde göra de först :)

Så jäkla nöjd med alla mina tre par! Och jag ser ett stort användningsområde för dem alla tre!!


Planera i solen

Skrivet den: 2013-05-16 kl. 12:58:55 / Kategori:

Här planerar jag att sitta och planera ;) det går inte alltid men ibland får man utnyttja den sol de bjuds på. Det gäller att jobbs stenhårt nu den sista tiden för det blir lätt att man tar sommarlov för tidigt annars, och så kan vi inte ha de!! Läxor är vad dom ska få kidsen ;)


Mkt rosa!

Skrivet den: 2013-05-16 kl. 09:32:50 / Kategori:

Det blev en del shopping igår! Och jag är supernöjd med allt såklart. Daniel var inte lika imponerad är jag rädd för, haha.

Av någon konstig anledning blev det mycket rosa igår. Ett rosa mobilskydd, nya löpardojor, en rosa duk och ett rosa kakfat. Skoj med lite färg! Och skorna testades på en powerwalk med Jessica imorse. Aningen skoskav på hälarna, men annars är dem grymma!


Roadtrip med mamma och syster!

Skrivet den: 2013-05-15 kl. 10:17:12 / Kategori:

Dagens roadtrip blev Ullared och gekås för mig, syrran och mamma. Här är nästan inget folk alls, ta i trä, och vi njuter till tusen!

Nu ska vi shoppa!!


Årets första!

Skrivet den: 2013-05-14 kl. 20:44:32 / Kategori:

Efter en härlig joggingtur lyxar jag och Daniel till det med jordgubbar och glass. Inte svenska gubbar, men goda ändå. Jag är ju ledig imorgon så de får vi fira lite, haha. Något som smakar mer sommar än jordgubbar och vaniljglass får man leta efter. Riktigt gott!


Mammavecka!

Skrivet den: 2013-05-13 kl. 10:20:17 / Kategori:

Ny vecka igen. Visst är det härligt med måndagar? ;)

Denna veckan kör jag en mammavecka. Det vill säga att jag är ledig på onsdag. Det blir en roadtrip med familjen då.

Men de är då och nu är nu. Och jag har kört intervaller med kidsen på idrotten idag. Dem var inte speciellt imponerade, haha :)


Glass i parken!

Skrivet den: 2013-05-12 kl. 11:47:12 / Kategori:

Äntligen någon som vill umgås med mig på förmiddagen! Jag och Vera har packat en lätt picknickkorg och satt oss i tivoliparken. Vi kommer va här så länge som solen är framme eller jag måste sticka till jobbet :)


Middag!

Skrivet den: 2013-05-10 kl. 21:54:52 / Kategori:

Vi fick både middag och middagsgäster ikväll. En köttabit med majskolv, champinjoner och annat gott. Tog ett (två) glas rose också. Det dog vi inte av. Sen lutar det åt mer balkongmys.

Grillen fungerade super. Aningen instabila ben på den, men Daniel skötte det superbra ikväll!


Grilla?

Skrivet den: 2013-05-10 kl. 16:44:45 / Kategori:

Jag sätter ett frågetecken efter den rubriken faktiskt. När jag kom hem från jobbet idag hade Daniel fått tag på den där grillen vi letat efter. Och om han får ihop den innan kvällen får vi ju grilla. Så vi väntar med spänning :)


Fredag!!!

Skrivet den: 2013-05-10 kl. 08:52:17 / Kategori:

God morgon!
Jag har mått lite dåligt över all den glass jag åt igår. Blev inte bättre av att vi ätit underbar blåbärspaj till handbollen heller. Så det var till att dra sig till gymmet nu på morgonen innan jobbet. Börjar inte förrän halv tio och de måste ju utnyttjas!

Grymt gympass, grymt väder. Grym fredag!!!


Avslutar såhär!

Skrivet den: 2013-05-09 kl. 22:37:36 / Kategori:

Vi avslutar min lediga dag på bästa sätt! Med en komedi ala Adam Sandler och Ben&jerry's. Mys på hög nivå såklart!

Vi har också hunnit med en löprunda tillsammans också. Jag kan knappt fatta det, men jag njuter av att springa. Did not see that one coming ;)




IFK!!

Skrivet den: 2013-05-09 kl. 18:14:25 / Kategori:

Ja, vi tittar såklart också. Fast hemma vid tvn och med blåbärspaj i magen! Heja IFK!!


Som en lördag!

Skrivet den: 2013-05-09 kl. 12:33:06 / Kategori:

Det är ju lördag idag! Typ ;) men den enda dagen som jag inte jobbar denna vecka så de gäller att passa på! Därför gick vi upp vid halv nio och köpte frallor på maxi för en mysfrukost. Och sedan sov jag på soffan till halv tolv, haha.

Jag jobbar lite på min 10-lista till nyc! Det är många saker som ska hinnas se på en vecka, för alla vill se olika saker. Det är extra svårt eftersom jag varit där x antal gånger innan och andra vi åker med har aldrig varit där. Så jag vill se nya saker, samtidigt som jag vill visa alla mina favoritställen också. Vissa saker får man inte missa! Men det ska nog bli super och jag längtar!!

5 av 10 saker har jag kommit på! Jag jobbar på de!




Känna påt

Skrivet den: 2013-05-08 kl. 17:47:38 / Kategori:

Wätjejerna är och känner på planen i veberöd. Sådär tyckte vi nog om planen. Men vädret är underbart och håller sig regnet borta kommer kvällen bli grym! Heja på oss!!


Studiedag!

Skrivet den: 2013-05-08 kl. 12:45:03 / Kategori:

Kidsen har studiedag idag så jag är på fritids hela dagen. Vi har gjort prickteckningar hela förmiddagen och nu har vi byggt en mysö i klassrummet och tittar på film. Lite speciellt ska de va idag ändå :)

Och jag slutar om en timme, de kan inte bli bättre!!

Också värt att nämnas, bilden är på ett A3-papper så det är en never ending story med den här teckningen!


Regn och underbara vatten!!

Skrivet den: 2013-05-08 kl. 06:05:44 / Kategori:

God morgon!
Jag upptäckte att det regna först när jag kom ut, vilket kanske kunde kollats upp innan, haha. Men jag gillar regnet! De gör världens grönare och så luktar det så gott efter ett riktigt ösregn.

Kort dag på jobbet idag. Eller kanske inte kort. Men jag börjar tidigt och slutar tidigt. Det gillar vi!


Balkongen II

Skrivet den: 2013-05-07 kl. 21:06:43 / Kategori:

En spontanare till! Herregud, jag och syrran är on fire! Inget vin ikväll, de är ju faktiskt tisdag. Men en sallad, lite choklad och några rundor yatzy på balkongen blev de. Skönt med lugn kväll, när man har varit, och ska imorgon, upp tidigt. Mys med syster är alltid bäst. :)


A first!

Skrivet den: 2013-05-07 kl. 10:12:40 / Kategori:

Hej hopp!
Jag hade verkligen fullt upp på min planering imorse så inte en rad hann jag skriva. Jag har mycket att göra, men får mycket gjort också!

Låret är okej antar jag. Känns inget jämfört igår men lite. Ska fråga vår kära fystränare om jag får testa på crossen i eftermiddag. Känna inte som om de är någon fara.


Mer fotboll!

Skrivet den: 2013-05-06 kl. 21:15:09 / Kategori:

När är det inte fotboll? Idag var de match med b-laget och jag har spelat defensiv anfallare och offensiv ytterback ungefär. Sen gick jag ut med ett lindat lår tyvärr. Men jag gick ut två minuter innan de smällde helt och inte två minuter efter så jag hoppas de är okej imorgon. Matchen förlorade vi med 4-0 är jag rädd för. Nya tag på onsdag!!


Sötaste syster!

Skrivet den: 2013-05-06 kl. 12:30:51 / Kategori:

Hittade flera bilder på mig och Vera från i lördags. Finaste syster, vilken härlig kväll vi hade i lördags! Det kommer göras om flera gånger i sommar.


Lyxfrukost?

Skrivet den: 2013-05-06 kl. 07:23:45 / Kategori:

Jag älskar lyxfrukost! Hotellfrukost är ju det bästa som finns, men också att lyxa till det själv är underbart! Däremot är jag inte alls lika sugen på frukost på vardagarna. Då är det mest jobbigt att man måste äta något på morgonen, haha

Därför består min frukost av ett glas c-vitamin brus och en shake till de. Funkar perfekt, så tar vi lyxfrukost när vi är lediga igen. Alltså på torsdag, haha


Utnyttja helgen!

Skrivet den: 2013-05-05 kl. 23:05:48 / Kategori:

Jag och Daniel bestämde oss för art verkligen utnyttja helgens sista timmar på bästa sätt. Så vi har varit på bio i Bromölla. Filmen vi ville se gick inte i stan tyvärr. Och ingenting går upp emot en riktig actionfilm såhär på söndagskvällen. Speciellt inte när det är Gerard Butler man ska titta på :)

Tips är också att inte ha linne på sig i biomörkret. Jag har popcorn överallt, haha.


Underbara fotboll!

Skrivet den: 2013-05-05 kl. 20:16:38 / Kategori:

Det blev en heldag i vä idag vilket också betyder en heldag i solen, vilket känns i ansiktet!

Vi tog fina tre poäng i vår riktiga hemmapremiär idag också. Löberöd (tror jag) besegrades med 3-0 i det fina vädret. Jag hade hamnat i kiosken igen, men de gör inget.

Bilderna är tagna inne ifrån kiosken, där vi fick stå med solglasögon på i andra halvlek för att se något, haha


Inget svårt val!

Skrivet den: 2013-05-05 kl. 17:12:42 / Kategori:

Hihi, de va inget svårt val när jag skulle köpa en cola idag :)


Ett annat Konsum!

Skrivet den: 2013-05-05 kl. 14:45:32 / Kategori:

Här har vi inte tid med att vara bakis inte! Jag och några andra söta wäspelare har stått på Konsum i vä och bjudit på kaffe och kaka och försökt locka folk till vår match idag. Det gick kanske sådär, men vi hade satans trevligt under tiden :)

16.00 är det matchstart!!


Seg söndag!

Skrivet den: 2013-05-05 kl. 09:40:16 / Kategori:

Gårdagen blev ju lite spontan skulle man kunna säga. Vera och Kalle kom hit med middagen från chinawall och sedan hamnade jag och syrran på balkongen med tre flaskor vin, haha. Vi blev på ett himlans glatt humör och drog såklart vidare in till stan för ett varv där också.

En spontanare med Vera, grymt!


Två öl och en soffa!

Skrivet den: 2013-05-04 kl. 17:31:10 / Kategori:

Jag var bara hemma och vände innan idag för solen skulle utnyttjas! Jag och Daniel gick och satte oss på torget för en sen lunch tillsammans. Vi struntade dock i maten och gick direkt på efterrätten. Efterrätt, en cider och en öl blev det i solen! Sedan gick jag hem och somnade gott på soffan till handbollen, haha. Kollar sista tio nu, och det ser bra ut!!


Ivan Turina

Skrivet den: 2013-05-04 kl. 15:14:00 / Kategori: That is that
Igår, under matchens 27de minut hade MalmöFF valt att hedra Ivan Turinas tragiska bortgång. Istället för en tyst minut innan matchen så fick publiken,om de ville, ställa sig upp och applådera under den 27de (Ivans tröjnummer) matchminuten. Även spelarna på planen stannade och applåderade samtidigt som Ivans bild visades på storbildsskärmarna. Rörande, minst sagt! 
 
 

Never ending frukost

Skrivet den: 2013-05-04 kl. 11:58:06 / Kategori:

God morgon!
En bättre morgon än såhär blir det inte! Morgonmys med Daniel en stund medan solen lyser in i sovrummet och fåglarna kvittrar. Sen långfrukost med gamla kollegor på fantasi. Vi träffas inte så ofta så munnarna går i ett. Vi hörs inte så ofta heller, men ändå så betyder dessa tjejer så otroligt mycket. Guld värda! Fast jag har ätit så mycket att jag inte behöver äta frukost på en vecka nu, haha


Butter igen!

Skrivet den: 2013-05-03 kl. 21:34:30 / Kategori:

Jaha ja. Det enda som va bra idag var korven innan matchen och den 27de minuten (berättar senare). Malmö var dåliga, klacken ännu sämre. 1-1 mot Norrköping var inte riktigt vad vi hoppats på. Men spelar man inte bättre så..

Nya tag!!!


Mycket gladare!

Skrivet den: 2013-05-03 kl. 17:12:00 / Kategori:

Cykeln är polisanmäld nu och Daniel ska hjälpa mig med försäkringstrams imorgon. Så jag är lite gladare. Sen så är det faktiskt fredag! Jag har hunnit med lite ärenden i stan och varit en runda på gymmet också. Det behövdes kändes de som!! Man mår genast bättre efter ett gympass.

Å gissa vart vi är på väg nu ;)

 


Arg och ledsen!

Skrivet den: 2013-05-03 kl. 06:16:01 / Kategori:

En arg och ledsen Dessi idag. Min cykel är faktiskt stulen och det gör mig så förbannad att jag vill skrika!!! Låt bli mina saker!!! Så jäkla onödigt, och det blir en massa extrajobb för mig som jag verkligen inte behöver! Samtidigt så är jag så ledsen att jag skulle kunna gråta! Jag vill ha min cykel! Jag saknar den och de möjligheter den gav mig. Det är inte jättejobbigt att gå till bussen, men sådär lagom läskigt att gå hem vid tio på kvällen :(

Jag slutar tidigt idag så det blir väl att pyssla lite med polis och försäkring och annat skit idag. Försöker glädjas över att det är fredag men det är svårt.


Nakenfis!!

Skrivet den: 2013-05-02 kl. 13:20:09 / Kategori:

Min fina födelsedagspresent från mina föräldrar. Där fick de allt till de. Jag hade önskat mig ett tiokort på tivolibadet för att kunna gå och simma. Jag älskar att simma och tycker det är super att variera träningen med när man är trött i kroppen. Tyvärr tycker jag att det är lite dyrt också om jag ska vara ärlig så ett presentkort är perfekt!




Som måndag men ändå torsdag!

Skrivet den: 2013-05-02 kl. 08:13:16 / Kategori:

Idag känns de som måndag och man är pigg med ny motivation. Snacka glädjen imorgon när det helt plötsligt är fredag! Är det så här min kära mamma har det varje vecka? Hon är inte dum hon ;)

Tyvärr är det inte bara positivt denna torsdag eftersom min cykel inte stod där jag ställde den sist och jag är riktigt orolig att jag har förlorat den! Fan i så fall! Just nu hoppas jag på att den visst stod där, men när jag inte såg den direkt stressade jag upp mig för att hinna till bussen och inte tittade ordentligt. Jag vill ha min cykel!!!!


Livet!!!

Skrivet den: 2013-05-01 kl. 17:23:01 / Kategori:

Livet just nu!!! Vi har precis avslutat nästan två timmars grym fotbollsträning och väntar nu på tränarna som är och fixar mat till oss. Flera pizzor är beställda men i sista stund ändrade jag mig till en kycklingsallad istället. Snacka om att livet leker!


Glass!'

Skrivet den: 2013-05-01 kl. 14:09:20 / Kategori:

Seg start på dagen idag, men det blev en glass i parken med Niklas och Daniel. Lagom slappt, lagom ansträngande! Inte länge till dock, en fotbollsträning väntar!


RSS 2.0