bilder från i lördags

Skrivet den: 2011-08-31 kl. 17:17:40 / Kategori: That is that
Jag ligger hemma och är sjuk. Har nästan slutat tyckt synd om mig själv, det fungerar ändå inte. Däremot så gjorde jag ett kort stopp på hemmakväll när jag stack från högskolan. Hyrde en film och köpte glass, läsk och popcorn bara till mig.Gissar att ingen vill se bilder på mitt feta ass på soffan, eller all skit jag stoppat i mig så istället bjuder jag på bilder från syrrans kamera från i lördags. Vilken kväll, vilken natt!!

Snygga basgruppen har satt igång med lite ...

Skrivet den: 2011-08-31 kl. 13:16:42 / Kategori: That is that

img_7672 (MMS)

Snygga basgruppen har satt igång med lite skrivuppgifter om lärarteorier å annat smått å gott. Än jag inte efter, haha :) kram kram


sick sick sick

Skrivet den: 2011-08-31 kl. 08:28:10 / Kategori: That is that
sleten till tusen och lite hosta på de. Jag nyser och hostar med jämna mellanrum och mår piss. Hatar att vara sjuk. Har sjukanmält mig till jobbet också vilket förklarar hur sjuk jag faktiskt är. Daniel kallar mig gnälligare än en förkyld man och jag är beredd att hålla med honom haha. Jag tycker rätt synd om mig själv, men jag är tydligen den enda här hemma så tills dess tänker jag gnälla satan ;)
Nu ska jag till skolan. Två föreläsningar och ett grupparbete, sedan är det soffan för mig resten av kvällen!
Bild från i lördags. Jag var lite piggare då ;) Lånade syrrans kamera igår så senare ska ni få se bilderna därifrån.

sexy basgrupp

Skrivet den: 2011-08-30 kl. 19:05:56 / Kategori: That is that
Här har ni snygga gruppbilden på vår basgrupp. En grym basgrupp måste jag säga. Och det bästa är att vi känner varandra sedan innan vilket kommer vara till vår fördel. Det är bara att sätta igång liksom liksom. Det tråkiga är att jag mår piss. Riktigt förkyld och trött, jag har verkligen ont överallt.
"krya på dig Dessi"



Hej hej. Här sitter vi på hkr och bestämme...

Skrivet den: 2011-08-30 kl. 13:37:28 / Kategori: That is that

img_1692 (MMS)

Hej hej. Här sitter vi på hkr och bestämmer basgrupper. Ett vinnande team på g, haha. Om inte annat kommer vi ha riktigt riktigt roligt. Skönt att vara igång :)


nej nej nej!!

Skrivet den: 2011-08-30 kl. 08:12:01 / Kategori: That is that
Tusan också! FAN! Vaknar upp med jätteont i halsen! Det river massro i halsen varje gång jag sväljer och jag känner hur näsan blir mer täppt och huvudet tyngre för varje minut. Det var inte såhär jag ville börja min sista termin på högskolan. blä blä blä! Jag får ta två alvedon och hoppas på det bästa. Jag var ju så sugen på att åka dit, lyssna på föreläsningar och skriva anteckningar. Arbeta med hjärnan lite..  håll tummarna för mig ;)
Så här är jag sleten till tusen och med allt smink hos syrran. Har försökt rädda det med lite ögonskugga och eyeliner. Och mina nya örhängen. (heter det örhängen eller öronhängen?) Försökte få moraliskt stöd från Cissi också men hon var inte riktigt med på noterna ;)

En sen och å blöt hälsning från bussen hem...

Skrivet den: 2011-08-29 kl. 21:32:04 / Kategori: That is that

img_4189 (MMS)

En sen och å blöt hälsning från bussen hem ikväll. Det är hur skoj som helst på konsum och jag älskar mitt jobb, men när man sätter sig på bussen vill man bara hem bums!! Imorgon får jag också börja skolan. Sista terminen, här kommer jag!!! :)


Skolstart

Skrivet den: 2011-08-29 kl. 11:51:45 / Kategori: That is that
Idag börjar officiellt skolan igen. Inofficiellt börjar vi inte förrän imrogon. Fram tills i torsdags då högskolan lagt in en intro idag också som jag missar. Tråkigt tycker jag! Men imorgon kör jag igång. Och det gäller verkligen för mig att ha superkoll på schemat så jag får ihop det i höst! Idag blir det iaf konsum..

söndagskväll!

Skrivet den: 2011-08-28 kl. 21:58:56 / Kategori: That is that
Nu är jag äntligen hemma från jobbet och sitter och myser framför första batmanfilmen tillsammans med Daniel. Vi sitter också och kollar på filmerna från igår. Kan fortfarande inte släppa hur häftigt det var ;) Hoppas de fungerar som de ska, tekniken är inte alltid min starka sida ;)

hihi vilket natt

Skrivet den: 2011-08-28 kl. 11:41:50 / Kategori: That is that
hej hallå.
Kan knappt fatta att jag är uppe nu, men natten blev inte så farlig ändå. Avicii var grym, någon som trodde något annat? Slakthuset var också häftigt även om jag saknade sittplatser ;) Och vi fick uppleva några grymma låtar innan jag vid halv tre gav upp på grund av syrebrist. Där var så mycket folk och alla knuffade sig fram och tillbaka hela tiden. Vi stod rätt långt fram i början men flyttade oss sedan bakåt för att kunna ha en chans att dansa över huvud taget. Och dansa gjorde vi :) Vi tog nattamat på McDonalds och satt och väntade på tio i sex-tåget. Tills vi kom på att Taxi skulle gå bra mycket fortare. En trevlig taxichaufför som körde oss hem medans vi sov så gott! Och vi var hemma en timme innan tågets ens skulle gå. :) Ska försöka lägga upp lite filmer och så ikväll. Nu ska jag till konsum istället :)

lördagskväll

Skrivet den: 2011-08-27 kl. 21:02:04 / Kategori: That is that

TJA TJA!!
Världens bästa sällskap till kvällen! Vera, Kalle och Daniel ja, och jag ;) och vi ska till Malmö ikväll. Avicii, hell yeah!! Jag shoppade loss innan idag till denna födelsedagskväll för systern. Massor av grattis igen såklart. Nya örhängen, love them!! Å massor av bilder såklart, imorgon ;)


AVICII here we come!!



Vi fortsätter dagen i sann Vera-stil. Fami...

Skrivet den: 2011-08-27 kl. 17:02:50 / Kategori: That is that

img_1951 (MMS)

Vi fortsätter dagen i sann Vera-stil. Familjen sitter samlad i Asarum och kollar på Glimåkra, och sen, snart ska vi till Malmö och kolla på Avicii ;) vilket röj de ska bli!! Men vi snackar en grym lördag här, och jag hoppas systern har en bra födelsedag!! Kraaam


God förmiddag kära blogg! Jag sitter och f...

Skrivet den: 2011-08-27 kl. 12:09:52 / Kategori: That is that

img_3008 (MMS)

God förmiddag kära blogg! Jag sitter och fikar med födelsedagsbarnet!! Grattis syster!! Vi har shoppat lite och ikväll ska vi till Malmö och parta loss!! Kram


godkänd!

Skrivet den: 2011-08-26 kl. 13:15:00 / Kategori: That is that
Här ser ni en tjej som nu är godkänd i vårens kurs, haha. Det tog lite tid men med lite jävlarinama och en lärare som kollar mailen ofta är jag nu godkänd och mina poäng är på väg in! CSN i höst, hell yeah!! ;) GRATTIS TILL MIG!!

tråkig fredag

Skrivet den: 2011-08-26 kl. 10:34:06 / Kategori: That is that
Hjälp vilken tråkig fredag jag har framför mig. Hur kunde det bli såhär? Tur att lördagen kommer bli så mycket bättre! Jag ska jobba 14-21.15 idag och är inte hemma förrän klockan tio ikväll. Och jag som inte träffat Daniel på jättelänge. Fast jag har planerat in lunch med syrran å Kalle och en liten tur på stan. Daniel hoppas jag få mysa med imorgon bitti. Och imorgon kväll har vi högtflygande planer ;)
Herrn min ska också in och betala flybiljetterna idag så jag får ta några extrakvällar i höst tror jag ;) Vi ska inte åka förrän efter min examen i januari så jag har tid på mig.

Nyheter på jobbet, dock ej i butik ännu. M...

Skrivet den: 2011-08-25 kl. 17:05:50 / Kategori: That is that

img_0273 (MMS)

Nyheter på jobbet, dock ej i butik ännu. Marabou har kommit med en ny limited edition. Vet inte om jag vågar avslöja smakerna. ;) Det var gott men kommer inte bli en favorit. Hoppas alla har en trevlig torsdag. Kram kram


torsdag

Skrivet den: 2011-08-25 kl. 12:35:57 / Kategori: That is that
God dag ;)
Idag har jag sovit alldeles för länge. Men det är okej, jag behövde det. Och jag har pluggat också idag. Har en rest sedan i våras och trodde det var lugnt eftersom den inte var så stor. Men min lärare höll inte med och detta stoppar mig nu från något CSN i höst. Får fixa detta direkt. Jag har en flygbiljett och betala. ;)
Sedan har jag lagt lite tid på att hitta katten, hihi.

God kväll.

Skrivet den: 2011-08-24 kl. 20:45:37 / Kategori: That is that
Min mysiga onsdagskväll blev avbruten när Daniel helt plötsligt kom hem jättetidigt. Taskigt gjort. Han får vara med, men då får han fixa egen glass ;)  Måste visa min matlagning ikväll också. Så här ser det ut om jag är trött och inte planerar maten på bästa sätt. Men det är lugnt. Jag har aldrig sagt att jag är grym på det där med mat. Jag är ingen Gordon Ramsay, kommer aldrig bli. Jag tycker om att äta, don't get me wrong, men inte att laga maten. Fast idag var det värre än vanligt, det erkänner jag. Fryst ärtsoppa på tub, haha. (måste lägga till att maten bara var till mig. Aldrig att jag skulle bjuda ens Daniel på vad som blev i den där grytan.)

MFF

Skrivet den: 2011-08-24 kl. 07:09:51 / Kategori: That is that
Hjälp vad jag är trött. Att jag ens står upp är otroligt. Och jag gör det inte så bra, vinglar hela tiden pga sömnbrist, men förhoppningsvis vaknar jag snart.
Matchen igår var helt otrolig. Det är så jäkla fel att MFF inte går vidare till CL-gruppspelet. Malmö vinner matchen med 2-0 men det räcker inte eftersom de förlorade med 1-4 borta. Så jävla nära var dem! Det var spel mot ett mål sista halvtimmen och jag hade gjort mkt för att de skulle få dit en till.
Jag vet att det är surt just nu, men sett från igår, Malmö har i Europa och göra. Jag hoppas de fattar vilken match de gör och hur grymma de är! Kanske inte idag, men imorgon! Duktiga Pontus satte tvåan också. Känslan inne på arenan efter slutsignalen ger mig rysningar. MFF i hjärtat verkligen.
Blir seg uppdatering idag. Ska jobba HELA dagen verkligen och är för trött för att orka förbereda något jätteseriöst. Så until tonight.

Tja tja. Jag å Daniel är ute på roadtrip. ...

Skrivet den: 2011-08-23 kl. 19:29:30 / Kategori: That is that

img_7398 (MMS)

Tja tja. Jag å Daniel är ute på roadtrip. Vårt mål är självklart Malmö och CL-matchen ikväll. Men det minst lika viktiga delmålet är Sibylla i Lund :) nu ska vi äta gott  och försöka lugna nerverna inför ikväll. Sjukt taggad!! Kram kram på er :)


en MFF-favorit

Skrivet den: 2011-08-23 kl. 16:00:00 / Kategori: That is that
En liten minihyllning till Pontus Jansson här. Nej men nästan. Jag berättade för ett tag sedan att denne unge mittbacken var min personliga favorit i himmelsblått. Varför? För att han är just ung och mittback. Jag älskar mittbackar!! Att axla en sådan viktig position ger mig känslan av att killen är ansvarsfull och det gillar jag ;) Mognad är sexigt! Och Pontus är grym! Alltid klockrena brytningar och tuff satan även om han ser lätt klen ut ;)  Upptäckte i söndags när vi satt och uppdaterade oss efter GAIS-matchen att killen har en blogg också. Vet inte hur aktiv han är på denna men han har fått en ny trogen läsare här, haha. Ska självklart dela med mig av denna guldklimp

en tisdagsmorgon!

Skrivet den: 2011-08-23 kl. 09:50:54 / Kategori: That is that
tja tja. Effektiv satan idag, hihi. Istället för att ställa klockan på fina 10 gick jag upp vid snygga 8. Och jag gör det som jag trivs bäst med. Jag plockar och sorterar och har mig här hemma. Det behövdes verkligen! Idag tänkte jag vara i tid till jobbet vilket också känns bra, haha. Ännu bättre är det att vi ska till Malmö direkt efter, hell yeah!! Håller tummarna satan för fina Malmö FF.
Hörs senare, kram kram

internetproblem

Skrivet den: 2011-08-22 kl. 21:47:30 / Kategori: That is that
Jag har verkligen varit disconnected idag. Inte nog med att jag stack hemifrån utan att starta datorn eller ens läsa tidningen. VÅRT INTERNET FUNGERADE INTE I EFTERMIDDAGS. Inte ett roligt läge alls.  Det fungerade inte ens på telefonen liksom.
Nu blir det Ben&Jerry's efter fotbollsträningen :) Ikväll behöver jag inte dela med Daniel, eftersom han inte är hemma. Tabbe älskling ;) Jag dissade fotbollen och kollar på svenska hollywoodfruar istället. (lämnar utrymme för mobbning, jag vet)

God morgon kanske. Morgon blev inte som ja...

Skrivet den: 2011-08-22 kl. 11:01:58 / Kategori: That is that

img_5098 (MMS)

God morgon kanske. Morgon blev inte som jag hade tänkt då jag tyckte att jag började jobba kl 14 å chefen 07.45 (han hade rätt). Så det var bums till jobbet när han ringde och väckte mig. :) fördelen är ju att jag kommer hem lite tidigare nu också ;) hoppas ni haft en lugnare start på veckan ;) kram kram


jobba lite.

Skrivet den: 2011-08-21 kl. 11:31:20 / Kategori: That is that
Då var söndagen här och jag ska smita iväg till jobbet och göra lite nytta :) Gårdagen var lugn för min del så jag mår hur bra som helst! Efter mys och spel hos Vera och Kalle gick vi till t-baren där vi dansade lite innan jag rätt så tidigt gav upp och drog mig hemåt.
Jag hoppas alla får en härlig söndag och att solen, som precis gick i moln, kommer fram igen! KRAM

old times!

Skrivet den: 2011-08-21 kl. 00:33:49 / Kategori:
Party hos systern ikväll.. Härligt som alltid men nu ska vi vidare ut i natten. Återupplever dock gamla minnen med en låt som jag bara älskar! Måste dela med mig av en sådan gammal goding. Tyvärr är det bara jag som gillar den, men just nu sitter jag vid datorn så ;)


Bilder och sånt trams kommer imorgon om jag orkar innan jobbet :)



on the move

Skrivet den: 2011-08-20 kl. 16:19:27 / Kategori: That is that
Det tog sin lilla tid men jag kom upp ur soffan. Det blev ju inte lättare av att Daniel kom å la sig bedvid mig tillsammans med en påse kanelbullar och satte på top gear på femman. Men nu ska vi vidare. Kalas i Åhus hos Daniels mamma väntar denna lördagseftermiddag. Ryktet säger att det blir smörgåstårta och jag håller tummarna! De hade suttit himlans fint idag! Hörs senare, kram!

min lördagsmorgon

Skrivet den: 2011-08-20 kl. 12:29:35 / Kategori: That is that
Eller ja, klockan är ju efter tolv. Jag ligger framför tvn med ett glas saft och ett choklad.Jag önskar jag ätit kanelbullar men jag hittar inte dem, haha. Jag och min syrra var bäst igår. Kräftskivan var toppen. Trevligt sällskap, god mat, och för mycket dricka. Natten slutade med en nattamacka at Veras place och härligt snack! Ärligt talat, när de kommer till fest är jag och Vera rätt oslagabara!

LOVE YOU SIS!!


















Kräftskiva med tjejerna!! Haha, riktigt gr...

Skrivet den: 2011-08-19 kl. 20:09:18 / Kategori: That is that

img_5076 (MMS)

Kräftskiva med tjejerna!! Haha, riktigt grymt faktiskt. Vi har suttit å sugit i oss de jäklarna och tagit oss en å annan snapps ;) p


Min syster is on fire!! Hon har de bästa a...

Skrivet den: 2011-08-19 kl. 15:09:06 / Kategori: That is that

img_3369 (MMS)

Min syster is on fire!! Hon har de bästa av idéer idag. Inte nog med att vi bakar kanelbullar till ett helt kompani, vi dricker skumpa samtidigt också :) slå den fredagseftermiddagen. Och ikväll blir det kräftor. Jäklar vad bra jag har de! Kram kram kram


fredaaaag!

Skrivet den: 2011-08-19 kl. 09:59:10 / Kategori: That is that
Fredag och jag är ledig! underbart!  Tanken var att jag skulle ut och springa men jag är lite kräsen med vädret och ställde in den turen rätt så omgående efter jag vaknat. Nu har jag hamnat i soffan en liten stund innan jag ska ta tag i dagen. Vädret sänker verkligen en.
Idag är också en rolig och tråkig dag. Svensson, fina Carro, åker till Afrika, Zambia för åtta veckors praktik och sedan vidare till Sydafrika för två veckors ledigt, (om jag inte är fel på de) Så avundsjuk på allt hon kommer få uppleva. Afrika har alltid varit en dröm och att få arbeta på ett sjukhus där måste vara en upplevelse för livet. Så Carro, ta väl hand om dig och utnytttja varje minut :)






hej hallå.

Skrivet den: 2011-08-18 kl. 21:19:20 / Kategori: That is that
Lätt seg idag men så blir det ibland. Planen var att vi skulle städa ikväll men vi kom på andra roligare saker ;) Jag valde att titta igenom två lådor av foto från min barndoms- och ungdoms år. Vilka guldklimpar det fanns där, det kan jag lova. Nu lite mys framför tvn med Daniel :)

torsdag i augusti

Skrivet den: 2011-08-18 kl. 08:50:21 / Kategori: That is that
Redan torsdag. Känns lite konstigt denna veckan eftersom jag är ledig i veckan men ska jobba i helgen. Och jag kommer gå och skratta hela dagen på söndag när jag jobbar. Äntligen en söndag, det kommer se bra ut på lönen sen!!
Matchen igår, fan jag vet inte vad jag ska säga. Det gick ju inte så bra kanske. Fram till 2-1 kändes det ändå helt okej. Det där målet på bortaplan är så viktigt. Malmö spelade inte sin bästa fotboll men det kändes ändå som om de kämpade väl. Tyvärr rann det iväg lite mycket på slutet och 4-1-målet hade vi gärna varit utan. Det kommer bli en tung retur på tisdag, men självklart kommer vi vara på plats och heja på dem!!

Skrivet den: 2011-08-17 kl. 22:52:29 / Kategori: That is that
Skriver inget nu, utan imorgon istället. Jag måste tänka lite först..
KRAM

Besök på Newstravel idag. Frågor på de? :)...

Skrivet den: 2011-08-17 kl. 13:58:18 / Kategori: That is that

img_7516 (MMS)

Besök på Newstravel idag. Frågor på de? :) Daniels ide, och jag gillar de!! Resan är bokad, berättar vart senare ;)


10 km senare

Skrivet den: 2011-08-17 kl. 12:13:47 / Kategori: That is that
Det blev härliga 10 km idag. Fast det tog över en timme tyvärr.(32 sek över 1h) Efter 4,5 km erkände Svensson att hon inte orkade mer och stannade. Jag fick lätt panik, aldrig att jag skulle kunna fortsätta själv. Det blev en mental träning utan dess like eftersom jag hela tiden fick tvinga mig själv att ta den långa vägen tillbaka. Men jag bet ihop och är riktigt nöjd. Och efter 7 km dök Svensson upp igen och sprang med mig tillbaka. Så jag är stolt över Svensson att hon kom igen, vilket ibland är jobbigare än att springa hela tiden utan att stanna. Nu blir det lite mys framför tvn medans håret torkar och sedan en runda in till stan. Har lite saker att fixa, berättar mer senare :)

god morgon!

Skrivet den: 2011-08-17 kl. 09:18:09 / Kategori: That is that
Jag är ju ledig denna onsdag och det gillar vi. Har massor av saker att göra ändå men det tar vi som det kommer. Vi börjar iaf med en morgonrunda med Svensson. Över en vecka sedan vi sprang milen nu så det är lika bra. Ni får självklart se sen hur de gått för oss.
KRAM KRAM




Mys hemma hos Vera och Kalle! Efter en kvä...

Skrivet den: 2011-08-16 kl. 22:10:04 / Kategori: That is that

img_2348 (MMS)

Mys hemma hos Vera och Kalle! Efter en kvällspromenad sitter vi uppe på fjärde våningen och kollar på arsenal. Jag och Daniel har delat en god ben&jerrys.Hoppas ni också har en lika trevlig tisdagskväll. Kram kram


dessis dinner

Skrivet den: 2011-08-16 kl. 19:46:29 / Kategori: That is that
Idag blev det en riktig mysmiddag när jag lagade en av Daniels favoriter, flygande jakob. Så enkelt och så uppskattat! Solen skiner ikväll och istället för att ge upp för dagen och starta tvn ger vi oss ut på en kvällspromenad med Vera och Kalle. Därefter tror jag det blir fotboll ;)

Arbetsdagen är över och nu ska jag inte di...

Skrivet den: 2011-08-16 kl. 18:03:28 / Kategori: That is that

img_9885 (MMS)

Arbetsdagen är över och nu ska jag inte dit förrän på torsdag igen. De ska jag nog kunna leva med ;) nu blir det hem å laga mat med sambon och sen lite mys framför tvn skulle jag tro :) kram


Medan jag sliter

Skrivet den: 2011-08-16 kl. 13:42:00 / Kategori:
När jag sitter i kassan och knappar som bäst tänkte jag bjuda på bilder från matchen i söndags. Jag satt på bänken och då har man lite tid över till att ta några bilder sådär. Och jag har ju världens härligaste tjejer i mitt lag :)

arbetsdag idag

Skrivet den: 2011-08-16 kl. 08:38:11 / Kategori: That is that
Idag ska jag till konsum igen efter två dagars ledigt. Jag är tillbaka i kassan och det är med blandade känslor :) Jag laddade ner en ny app igår, Picture magic. Jag har gratisversionen men det finns nog en annan också som kostar en liten slant. Och det är precis vad det låter som, en app där man kan ändra på foto och lite sånt trams. Så jag satt och lekte med den igår. Daniel hade ändå somnat.
KRAM KRAM

I know nothing.

Skrivet den: 2011-08-15 kl. 20:12:15 / Kategori: That is that
Måndagen drar sig mot sitt slut och jag har tv-kväll med Daniel. Och trots att det blivit några timmar i soffan för mig idag har jag ändå hunnit med en del. Till exempel har vi köpt biljetter till Malmös CL-match hemma nästa tisdag och bokat en weekend i Göteborg i september. Det var ju inte illa pinkat. ;)
Jag och Alex har diskuterat C-uppsatsen som skall skrivas i höst också, vilket känns bra. Den kommer bli grym, precis som vår B-uppsats.
KRAM KRAM



plockardag

Skrivet den: 2011-08-15 kl. 09:14:55 / Kategori: That is that
Måndag idag och jag är ledig från konsum. Så idag ska jag plocka och fixa här hemma tänkte jag. Lite musik på hög volym, handla, städa, tvätta och tömma diskmaskinen. Sedan kommer Alex och ska förbereda skolstarten lite :)

inte som vanligt

Skrivet den: 2011-08-14 kl. 22:20:25 / Kategori: That is that
Det var inte riktigt som vanligt i Malmö idag. Jag skrev innan att stämningen var på topp. Och jo det var den väll, men inte på ståplats. Fotbollsturister som Daniel säger. Massor av folk som inte brukar vara där och som inte riktigt har koll på läget. Och matchen var rätt seg också, speciellt i slutet av andra halvlek. Men samtidigt var Malmö-spelarna jätteduktiga och visade sig på sin bästa sida. Det ser bra ut inför onsdag!! Min favorit i Malmö är Pontus Jansson :)

Jag hade med Daniels kamera för att få lite ordentliga bilder. Så ska leta fram några guldklimpar till er :)
Zlatan slår en frispark. Över.. ;)
Jeffrey Aubynn ger Gennaro Gattuso en hjälpande hand
Efter matchen pratade Daniel Andersson lite med Zambrotta

Från en match till en annan. Jag stressade...

Skrivet den: 2011-08-14 kl. 17:42:04 / Kategori: That is that

img_3196 (MMS)

Från en match till en annan. Jag stressade från Åhus (2-2 härligt krigat tjejer) för att köra till Malmö och heja lite. Både jag och Daniel ser fram emot matchen riktigt mycket och det är en härlig stämning :) skriver mer efter matchen! Hoppas alla har en trevlig söndag :) kram


God morgon säger jag :) wä if är och känne...

Skrivet den: 2011-08-14 kl. 12:34:40 / Kategori: That is that

img_0619 (MMS)

God morgon säger jag :) wä if är och känner på gräset i Åhus och längtar till matchstart. Det är rätt kallt ;) själv längtar jag efter att sitta på bänken lite. Fast så får man kanske inte säga. Matchstart 14.00!! Kram


home sweet home

Skrivet den: 2011-08-14 kl. 01:53:38 / Kategori: That is that
Nu är vi hemma från årets Stedtafest. Och som Stoffe sa, det blev precis som vanligt. Lite lekar, god mat och trevligt sällskap. Och nu är jag riktigt trött. Istället för att tvätta imorgon har jag bestämt mig för att ta sovmorgon. En välbehövlig sådan :) Så vi får se när vi behagar vakna.
Här är lite bilder från kvällen. Väntar på att få tag på mors kamera också :)
Fina mamma Julia!
Världens finaste pojkvän
Och finaste mormor och jag :)

Släktträff här ja. Sitter och pratar med k...

Skrivet den: 2011-08-13 kl. 19:49:32 / Kategori: That is that

img_2652 (MMS)

Släktträff här ja. Sitter och pratar med kusinen och hennes pojkvän. I famnen har hon senaste tillskottet i släkten, Matte och Julias lilla Mira. Nu ska vi leka igen :) fler bilder kommer senare. Kram kram


Från jobbet!

Skrivet den: 2011-08-13 kl. 14:02:00 / Kategori: That is that
Jobbet avslutat. Sista dagen i charken och det är verkligen trist. Det har varit underbart roligt och varierande. Samtidigt har jag fått så mycket beröm vilket gör en extra glad!
Men nu blir de andra bullar idag. Direkt från jobbet och hämta upp Daniel och föräldrarna (och en runda till kära mormor och morfar också) sedan bär det av på släktträff. En gång om året får man väl träffa dem alla. Nej det brukar vara en trevlig tillställning. Det har också varit generationsbyte i vem som fått uppdraget i att planera och fixa och det ska bli roligt och se vad mina kusiner hittat på.
Förra året såg det ut såhär. :) Och jag gissar på att jag spenderat även den sommaren inne på konsum för satan vad blek jag är :)

aj aj aj

Skrivet den: 2011-08-13 kl. 06:55:21 / Kategori:
Ajdå. Jag skrev ju inte igår hur det gick i matchen igår. Antar att vi spänt väntat på att få veta hur det gick ;)  Jag kommer aldrig förlåta mina föräldrar, syster eller sambo för att ni inte var och kollade igår!!!! Tvåmålskytt och riktigt riktigt grym! en tunnel på målvakten och ett grymt skott utifrån.
Ärligt talat. Vad är oddsen på att jag ska göra två mål i en match?? Ärligt talat.

Men nu råkade jag vara så grym att jag blev uttagen till matchen på söndag också. Ja varför inte stressa rundor lite liksom? Liksom!
Denna ska väl upp på kylskåpet tillsammans med den andra, lätt gula, tabellen från 200X. :)

Wä if laddar satan. Nävlinge/Vinslöv står ...

Skrivet den: 2011-08-12 kl. 18:08:12 / Kategori: That is that

img_1738 (MMS)

Wä if laddar satan. Nävlinge/Vinslöv står för motståndet och nu jävlar. :) heja på oss!!


Är det fredag får man ju ta ut svängarna l...

Skrivet den: 2011-08-12 kl. 12:29:20 / Kategori: That is that

img_7377 (MMS)

Är det fredag får man ju ta ut svängarna lite extra !   En inplanerad lunch med Clarissa på pråmen, mums! "Och på jobbet går de också bra" sista dagen vi är så många i charken så de gäller att få undan så mkt som möjligt idag. Sedan raka vägen till wä ip. Matchstart klockan 19! Kram


fredag äntligen!

Skrivet den: 2011-08-12 kl. 07:15:47 / Kategori: That is that
Hej hopp. En tidig morgon igen. Skulle vilja säga att jag börjar vänja mig och att det inte är så farligt men Daniel skulle säga emot. Jag var inte jättetrevlig när jag gick upp, haha.
Idag är det iaf fredag! Och nu börjar min helg med ingen ledig tid what so ever. Idag börjar vi med jobb 07.45-17 och fortsätter med fotboll 17.45. Efter det tänkte jag sticka till Tina en stund och förgylla deras förfest lite ;) Hoppas timmarna på konsum går fort (Det brukar det göra när man har roligt och det har jag med Anki i charken) så jag kan ladda för matchen ikväll.. Riktigt sugen på att dra på mig matchtröjan ala jätteorange!

Hell no att jag ger mig ut och springer i ...

Skrivet den: 2011-08-11 kl. 19:19:30 / Kategori: That is that

img_9114 (MMS)

Hell no att jag ger mig ut och springer i det här vädret. Så viktigt är det faktiskt inte!! Ikväll stannar jag inomhus och myser med Daniel istället. Så fort bussen tar mig hem det vill säga. Det känns inte förrän man är hemma hur sent det är och att man faktiskt varit på jobbet HELA dagen. Så jag är lite trött :) kram kram


good morning bitches

Skrivet den: 2011-08-11 kl. 09:00:37 / Kategori: That is that
Torsdag!! Imorgon är det fredag och sen är det bara lördagen kvar på konsum fram tills på tisdag, haha. Sa jag innan att jag inte hade några planer på söndag? Nej inte alls, det är ju bara Milan som kommer till Malmö för att spela lite fotboll sådär ;)
Jobba lite nu, som vanligt. Talk to u soon.

Tja tja. Sjukt trött och sleten och sitter...

Skrivet den: 2011-08-10 kl. 21:28:16 / Kategori: That is that

Tja tja. Sjukt trött och sleten och sitter hos Svensson och är osocial. Vi kollar på fotbollen på datorn, Carro har typ ingenting nu när hon ska åka :( det är sjukt dålig bild och matchen är inte spännande heller :) men det är lagom slappt och mkt bättre än att sitta själv hemma :) kram


Tja tja. Sjukt trött och sleten och sitter...

Skrivet den: 2011-08-10 kl. 21:21:16 / Kategori: That is that

img_7078 (MMS)

Tja tja. Sjukt trött och sleten och sitter hos Svensson och är osocial. Vi kollar på fotbollen på datorn, Carro har typ ingenting nu när hon ska åka :( det är sjukt dålig bild och matchen är inte spännande heller :) men det är lagom slappt och mkt bättre än att sitta själv hemma :) kram


foooooood!

Skrivet den: 2011-08-10 kl. 13:02:00 / Kategori: That is that
Vem hade kunnat tro att det var så svårt att komma på vad man ska äta till lunch när man arbetar i en matbutik? Helt omöjligt ju. Slutade med en ost och skinkpaj tillsammans med lite sallad och annat nyttigt ;) Imorgon ska jag tjata med någon till Pråmen igen! Vill ha deras bakad potatis again!

KRAM

redan onsdag!

Skrivet den: 2011-08-10 kl. 08:59:31 / Kategori: That is that
Här går dagarna undan och snart är det helg igen. Som vanligt har jag planerat varenda minut av tiden fram tills söndag. Fast löprundan med Carro imorgon vågar jag inte tänka på. Fan vad coolt det hade varit att springa milen igen i samma vecka, haha.
Konsum idag. Lite i charken och lite i kassen, just the way I like it ;)

milen milen milen

Skrivet den: 2011-08-09 kl. 19:59:21 / Kategori: That is that
Mina ben är helt slut men jag och Svensson tog milen. Jag är så jäkla glad för jag har aldrig sprungit så långt innan. Och jag vet att folk gör det varje dag men idag gjorde jag det och är supernöjd. Vi lyckades på under en timme också kom vi fram till efter lite räknande. 59,55, haha. De tar vi en clementin på tycker jag.

tja tja!

Skrivet den: 2011-08-09 kl. 15:55:43 / Kategori: That is that
Jag har redan slutat och sitter och myser framför soffan denna eftermiddag. Lär ju inte bli ofta denna veckan, så det är lika bra att passa på. Äter också clementiner. Så jäkla gott! Stora och sura så man får en liten kick av dem, haha. Snart ska jag ut en runda med Svensson. Om det inte börjar regna såklart ;)

god tisdag!

Skrivet den: 2011-08-09 kl. 07:00:02 / Kategori: That is that
Uppe med tuppen idag men det känns helt okej :) Det är definitivt en fördel här hemma om jag går upp ca 20 min efter Daniel. Det finns en chans att han är på gott humör då. Och jag blir på gott humör över att ha en halvtimme för mig själv här hemma på morgon, och av att sätta in disk i diskmaskinen, haha.
Det bästa på morgonen på de 15 minuterna man äter frukost och läser tidningen, det är mys :) Och jag vet att jag borde äta mer till frukost men detta är ändå en stor förbättring jämfört med innan.

kvällens sällskap

Skrivet den: 2011-08-08 kl. 22:22:38 / Kategori: boktips...
Fy vad detta tar emot. Mitt nya boktips är Bingo Rimérs En flickfotografs bekännelser. Jag gillar inte riktigt att jag gillar boken för jag hade sedan tidigare bestämt mig för att inte gilla honom. Men när Daniel kom hem med skiten och jag inte hade något annat än den eller en ny knasen att välja mellan började jag läsa.
Så nu tar jag Bingo och går och lägger mig.

das animals

Skrivet den: 2011-08-08 kl. 13:28:00 / Kategori: That is that
Jag berättade ju att Maya också var med igår. Maya är Sofias lilla hund. Så liten och så söt och så förvirrande för mina små. Ceasar och Cissi har ju träffat hundar (hund) innan men ingen så livlig och liten som Maya. Men efter liten smygande fram och tillbaka gick det jättebra och alla tre var avslappnade. Så skönt när det fungerar!

måndag

Skrivet den: 2011-08-08 kl. 08:23:09 / Kategori: That is that
Nu är det måndag igen. Daniel har börjat jobba igen så jag har mina mornar (?) för mig själv igen. Lite musik och spring och småplock utan att behöva trippa fram på tå. Vi började veckan men en promenix med Clarissa. Det är så skönt att gå på morgonen innan alla moln kommit fram :)
Det är självklart jobba som gäller idag och denna vecka har jag två timmars kassapass pålagt varje dag. Nu jäklar ska de få jobba där uppe!

Min och Veras filmkväll slutade med finbes...

Skrivet den: 2011-08-07 kl. 21:34:08 / Kategori: That is that

img_8444 (MMS)

Min och Veras filmkväll slutade med finbesök av Alex och Sofia. Och lilla Maya :) vi har varit ute och gått en runda på söder och nu sitter vi och spelar kort och äter popcorn. Daniel leker med Maya. Kram kram


bilder från igår

Skrivet den: 2011-08-07 kl. 16:44:00 / Kategori: That is that
Jag tog inte så mycket bilder igår. Niklas gjorde, men han var bara konstig ;) Men det fanns otroligt söta damer hos mig igår :)  Och jag cyklade både dit och hem, så det kan ju inte varit så farligt ;) börjar bli dags att städa nu, snart kommer nya gäster :)

söndagsmorgon

Skrivet den: 2011-08-07 kl. 13:31:00 / Kategori: That is that
Det börjar väl bli dags att röra på sig nu. Fast vill inte resa mig hur sängen. :) gårdagen var underbar på alla sätt och vis. Det enda jag saknade var Carro och Kajsa. Vad jag inte saknade var dricka och det blev nog lite mycket för oss alla..

Kvällen bjuder på bästa sällskapet!! Stamp...

Skrivet den: 2011-08-06 kl. 22:30:36 / Kategori: That is that

img_6545 (MMS)

Kvällen bjuder på bästa sällskapet!! Stampe, Alle, Vera, Niklas, jag å Daniel. Kvällen är grym och allt jag hoppades på :) kram på er alla!!


Ny fotbollsplan, samma Malmö och samma ram...

Skrivet den: 2011-08-06 kl. 15:09:38 / Kategori: That is that

img_8364 (MMS)

Ny fotbollsplan, samma Malmö och samma ramsor. Här ska det skrikas precis som vanligt!! Jag är oförskämt pigg och hoppas på att det håller tills imorgon ;) hörs senare ikväll! Kram kram


god morgon denna lördag

Skrivet den: 2011-08-06 kl. 06:56:31 / Kategori: That is that
Äntligen är det lördag. Säger jag denna tidiga morgon efter att ha sovit fyra timmar och nu ska iväg till jobbet. Gårdagens Malmö-resa blev allt annat än vad jag väntat mig. Fördelarna var att ha Svensson bredvid mig på vägen dit (vi åkte med bussen för långt också och fick åka en ny buss tillbaka, varför inte liksom) och att träffa Kajsa igen. Men hemresan var djävulsk. Tågförseningar och skit och mög. Till sist var jag hemma halv två istället för halv ett och då hade jag suttit och skakat tänder i en och en halv timme på tåget.
Men det var igår! Nu blir det några härliga lördagstimmar på konsum och sedan bär det av till Mjällby och kolla på Malmö, yey! Det är roligt när man kan åka och kolla på bortamatcher också! Och kvällen kan bli riktigt riktigt bra!! :)
Jag återupplever gamla USA-minnen :)  vi hörs sen! KRAM

The fun is over.. Efter att ha varit på en...

Skrivet den: 2011-08-05 kl. 23:24:44 / Kategori: That is that

img_8263 (MMS)

The fun is over.. Efter att ha varit på en trevlig tillställning hos Sara och träffat Kajsa igen sitter jag nu och längtar efter ett tåg hem. Inte helt förvånande är det försenat med minst 20 min och just nu vill jag inget hellre än hem till min säng och min Daniel. :-/ låter jag uppgiven? Jag är uppgiven. Palla detta.. Sa jag att jag var ensam också? Hörs en annan dag. Kram kram


Jag och Carro åker tåg. Eller försöker i a...

Skrivet den: 2011-08-05 kl. 19:39:04 / Kategori: That is that

img_9146 (MMS)

Jag och Carro åker tåg. Eller försöker i alla fall. Vi sitter just nu på vårt tredje tåg och är en timme försenade på vår resa till Malmö (som bara ska ta en timme..)  Plus att vi är genomblöta av regnet vid tågbytena. Det är tur att jag är med bästa Carro, vi skrattar mest åt allt som går emot oss ändå. Ingen ide att stressa över något vi inte kan styra. Så snart i Malmö hoppas jag :)


Stessig fredag

Skrivet den: 2011-08-05 kl. 18:01:04 / Kategori: That is that
Det är lite stressigt idag men det visste jag redan om att det skulle bli. Jag är nyss hemkommen från jobbet och ska bara snabbt byta om innan jag och Svensson ska ta tåget till Malmö och till Sara för att fira hennes födelsedag. Under tiden kan ni få njuta av lite hawaii-bilder. Tänkte lägga till dem redan imorse men Daniel stressade mig :)
Skriver mer sen ikväll, ska försöka mobilblogga så det blir nog några inlägg, haha :)
Jag på stranden
Jag älskar denna bilden på den skrattande elefanten :)
Ute vid pearl harbor
och till sist när vi var och simmade med delfiner :)

hawaii

Skrivet den: 2011-08-05 kl. 08:22:43 / Kategori: That is that
Det är många som kollat närmare på mitt halsband de senaste dagarna så jag visar upp det i närbild ;) Snyggt satan och inköpt på hawaii när vi var där 2007. Typ 30 år sedan känns det som, haha
God morgon förresten, nu ska jag till konsum :)

fussball

Skrivet den: 2011-08-04 kl. 22:19:30 / Kategori: That is that
Fan vad mina brudar kan :) en härlig träning med mycket folk och en snygg a-plan. Och Dessans goda bullar till fikan efteråt. Nu drar serierna igång igen. Det var på tiden tycker jag :) Nu säger jag snart god natt för imorgon har jag en riktigt lång dag framför mig.
God natt :)

Hej hej!! Är det tråkig vardag får man gör...

Skrivet den: 2011-08-04 kl. 13:39:00 / Kategori: That is that

img_1968 (MMS)

Hej hej!! Är det tråkig vardag får man göra något åt det :) jag och fina Sofia gick ner till hamnen och åt lunch på pråmen. Supergott och trevligt! En bakad potatis med skagenröra satt inte helt fel! Några timmar till och sen fotbollsträning :) kram kram


en torsdag!

Skrivet den: 2011-08-04 kl. 08:44:14 / Kategori: That is that
Hjälp vad dagarna går fort. Jag kan inte fatta att det redan är torsdag. Idag är det en helt vanlig vardag med jobb 10-17 och fotbollsträning därefter. Lite tråkigt med tanke på gårdagen som innehöll så mycket action. Jag ler varje gång jag tänker matchen igår. Så jäkla roligt :)
Vi får hoppas att solen skiner på er som är lediga!!
KRAM


Hur ska man beskriva något som är så vikti...

Skrivet den: 2011-08-03 kl. 22:56:02 / Kategori: That is that

img_5925 (MMS)

Hur ska man beskriva något som är så viktigt att det inte går att beskriva? För så viktig var Malmös vinst idag. Både för MFF, men också för svensk fotboll. Ikväll fick jag rysningar i hela kroppen, och jag är så glad :) ska lusläsa Aftonbladet sedan säger jag god natt. Kramar


Här är vi igen, jag och min underbara pojk...

Skrivet den: 2011-08-03 kl. 18:01:54 / Kategori: That is that

img_8687 (MMS)

Här är vi igen, jag och min underbara pojkvän. Solen skiner på ståplats ett tag till och vi hoppas på en riktig fotbollsfest!! Heja malmö :) Kraaaaam


my hair

Skrivet den: 2011-08-03 kl. 07:43:25 / Kategori: That is that
God morgon! Onsdag idag och jag kan knappt vänta tills jobbet är slut och vi ska åka och titta på Malmö ikväll! YEEY!!
Mitt hår ser iaf ut såhär. Jag är jätteblond och slingorna syns knappt och jag inte pekar på dem, haha. Det blir nog ett nytt besök hos Sara ganska snart!

efter rundan

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 21:59:09 / Kategori: That is that
Jag får ju visa hur rundan gick idag. Med en runda i tivoliparken och ett varv runt fontänen blev det totalt 8 km. Tiden är inte den bästa men den får duga antar jag. :)

syster, det gör inget alls att du inte orkade idag, vi får ses en annan dag. Krya på dig!!




Det blev många turer om vad kvällen skulle...

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 19:57:22 / Kategori: That is that

img_8244 (MMS)

Det blev många turer om vad kvällen skulle innehålla. Från filmmys och fotboll och löpning till ingenting tillbaka till löpning och med lite tur filmmys med Daniel. Ingen syster ikväll tyvärr.  Men nu är det jag och Svensson som ger oss ut på en kvällsrunda. Hur det går får ni självklart veta senare :) kram kram kram


klar

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 16:55:10 / Kategori: That is that

img_8872 (MMS)

sådär, då behöver jag inte skriva fler inlägg denna veckan. Är verkligen jätteledsen, fast inte speciellt förvånad. eller hur?! Man måste iaf ge mig cred för att jag verkligen ville få iväg inlägget. Och jag börjar se lite humor i det hela ;)


hmpf

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 16:48:04 / Kategori: That is that

img_8872 (MMS)

...


jaja

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 16:45:30 / Kategori: That is that

img_8872 (MMS)

(här kommer en annan text sen när jag kommer på något å skriva...)


gissa vad!

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 16:37:20 / Kategori: That is that

img_8872 (MMS)

en bild på mig när jag är hos Sara, haha. Sjukt arg på både mobilen och blogg.se...


haha!!

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 16:18:34 / Kategori: That is that

img_8872 (MMS)

ja men vi tar samma bild varje gång, för det kan jag inte ändra. Jag kan iaf tala om att håret blev bra. Jag har ingen utväxt men tyvärr inga slingor heller. Mitt hår var helt enkelt inte redo för denna förändring, haha


Hjälp!!

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 16:12:04 / Kategori: That is that

img_8872 (MMS)

Hjälp det där gick inte som jag hände tänkt. Istället för att skicka ett blogginlägg angående mitt besök hos Sara blev det typ sju. Men ska försöka fixa det nu :)


Tja tja! Lite lätt seg idag men så kan det...

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 16:08:26 / Kategori: That is that

img_8872 (MMS)

Tja tja! Lite lätt seg idag men så kan det vara. Nu sitter jag hos fina Sara med färg i håret. Har gått lite wild and crazy och la i lite slingor ;) ni får se hur det blev sen gissar jag ;) kram kram


iiih tidigt!

Skrivet den: 2011-08-02 kl. 06:49:13 / Kategori: That is that
Jag kommer aldrig vänja mig vid att gå upp tidigt! usch pi!

Men nu sitter jag här och ska alldeles strax ta bussen till konsum. Dagarna där går läskigt fort och snart är hela sommaren slut. Idag har jag massor av äventyr inplanerade men framför allt ska jag fixa håret hos Sara i eftermiddag. Man vet att det är dags när Daniel kommenterar utväxten ;)

fotbollsträning i augusti!

Skrivet den: 2011-08-01 kl. 18:33:04 / Kategori: That is that
Nu smiter jag iväg på fotbollsträning med bästa Wä IF! Solen skiner och det kommer bli riktigt grymt!!

Äntligen har jag slutat jobba och fått kom...

Skrivet den: 2011-08-01 kl. 17:11:16 / Kategori: That is that

img_8973 (MMS)

Äntligen har jag slutat jobba och fått kommit ut i solen! Jag tror att fotbollsträningen ikväll kommer bli en svettig historia ;) här får ni dagens höjdpunkt, ( förutom fotbollen såklart) när jag packade upp lax idag hittade jag denna gubbe i botten. Vet inte vem som gjort den, tippar på en sommararbetare men den gjorde mig himla glad. Vi borde göra mer sådant till okända människor. Så att man blir gladare :)


mina fånar!

Skrivet den: 2011-08-01 kl. 12:42:00 / Kategori: Cissi och Ceasar
Här har ni dem tre tokfånarna jag bor med :) Den ena sötare än den andra och tillsammans är vi ett härligt gäng :)

God morgon!

Skrivet den: 2011-08-01 kl. 08:37:58 / Kategori: That is that
1 augusti idag.
Wow vad tiden går fort när man har roligt. Jag har precis varit ute på en liten powerwalk, (och lämnat tillbaka filmen från igår) och sedan ätit en äggmacka med kaviar ute på balkongen. Det är härligt ibland att gå upp lite tidigare än vad man behöver för man hinner med så mycket då. Tyvärr ligger Daniel fortfarande och sover så jag kan inte göra riktigt vad jag vill här hemma. :) Utan honom hade jag spelat hög musik och sprungit runt här hemma, haha.
Och jag läste i Kristianstadsbladet att kungen var på besök ute i Rinkaby och Silvia sparkade boll med kidsen, haha. Det har varit många scouter nere i Åhus nu i helgen och det känns lite fel ibland. Även om det är bra för Åhus och också för Kristianstad vill man ändå att de ska vara ute på lägret och umgås med varandra. Det är ju där allt det häftiga är liksom :)
Konsum nu!! PUSS




RSS 2.0