lets go swiming

Skrivet den: 2011-07-31 kl. 18:51:20 / Kategori: That is that
Avsaknaden av badkläder hindrade inte oss!! Efter en riktigt god måltid åkte vi till maxi här i Karlskrona och jag och Daniel köpte de billigaste badkläderna vi kunde hitta. Det blev en baddräkt för 99 kr för min del, haha. Och första doppet i havet för i år i nu avklarat. Det dröjde kan man säga. (sjöar räknas inte) Och nu blir det paj också!

Karlskrona!!

Skrivet den: 2011-07-31 kl. 16:03:59 / Kategori: That is that
Karlskrona bjuder på toppenväder idag. Och vi har inga badkläder. Megatabbe från vårt håll och från och med nu ska det alltid finnas en uppsättning med kläder och handdukar i bilen. Sådana här ögonblick får inte missas av en sådan dum sak. Istället gick vi till vattentornet och kollade på utsikten och mös. Det är jättefint verkligen, men varmt :) Nu lagar de andra mat medans jag la 30 min på att försöka få fram bilderna på Saras dator. Jag är inte teknisk men ack så envis, så här har ni dem ;)

fikapaus

Skrivet den: 2011-07-31 kl. 13:56:00 / Kategori: That is that
Daniels picknick var det bästa på länge. Frallor med ost, coca cola (en halv 2 liters flaska från gårdagen) och ett paket ballerinakex :) Fast det blev bara ett snabbt stopp men jag gillar hans tänk!!

Roadtrip!!

Skrivet den: 2011-07-31 kl. 12:29:00 / Kategori: That is that
Nu sitter vi här i bilen igen på en långtur. Det är mysigt att åka bil med Daniel. Vår tid liksom :) Han är bara min då. Ingen dator, ingen tv och ingen mobil, bara min! Målet idag är Karlskrona (KNA) och Sara och Emils nya lägenhet. Eller Saras nya, Emil har ju bott där ett tag :)
KRAM

went running

Skrivet den: 2011-07-31 kl. 10:46:50 / Kategori: That is that
God morgon alla glada och fina!
Idag är min enda lediga dag denna veckan och då väljer jag att gå upp klockan åtta för att sticka ut och springa. Det känns riktigt bra nu iaf, haha. Istället för Svensson blev det Gnatt idag och Clarissa fick följa med på en tur. Det blev hela 5 km på 29 min.
Nu blir det hemmaplock innan jag och Daniel ska ut på roadtrip. Älsklingen har fixat picknick också som vi ska äta på vägen. Sötast är han :)

nice girls

Skrivet den: 2011-07-30 kl. 23:40:46 / Kategori: That is that
Jag deppade rätt rejält efter Malmö-matchen och var inte alls sugen på att sticka på myskväll i Åhus. Vilken tur att jag sällan lyssnar på mig själv. Efter en snabb vända hemma stack jag till Carro i Åhus där vi åt pizza och massor av popcorn. Helt oplanerat blev det också en Lindsay Lohan-kväll med både mean girls och georgia rules. Den sista såg vi inte klart men jag måste se den igen snart!! Var jättebra och säga vad man vill men tjejen är grym på film :)  Och lill-Alex sötast, haha!
until tomorrow xoxo

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är arg ...

Skrivet den: 2011-07-30 kl. 17:38:54 / Kategori: That is that

img_6295 (MMS)

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är arg och så ledsen över vad som precis hände i Malmö. Vad som hände får de lärda tvista om men mitt hjärta blöder för MFF ikväll. Det är fan inte rätt!!


Hej hej. det var knappt jag hann sluta job...

Skrivet den: 2011-07-30 kl. 14:31:06 / Kategori: That is that

img_6178 (MMS)

Hej hej. det var knappt jag hann sluta jobba innan det var dags för nästa äventyr. För att åka och kolla på Malmö är fortfarande ett äventyr  trots att vi varit där några gånger nu. Lite orolig för regnet men här har vi iaf TAK över ståplats!!! ;) vi hörs sen! Kram


bright and early!

Skrivet den: 2011-07-30 kl. 06:38:23 / Kategori: That is that
God morgon mina vänner :)

Det är inte alls roligt att gå upp såhär tidigt en lördag men det är sjätte och sista arbetsdagen för den här veckan så det är till att bita ihop till klockan två idag. Tyvärr är jag själv i charken idag så jag kommer få stressa hela dagen.
Är det ingen som märkt att jag har skaffat en ny skitsnygg design? Jag har lagt ner mycket tid och pengar på designen så den borde kommenteras tycker jag. Det är en tjej som heter Sara Hultman som gjort den till mig för en slant och länk till henne finns längre ner till höger.
Kram på er så hörs vi när jag jobbat några timmar och alla andra vaknat ;)
Laddade ner en ny rolig app igår, Filter Mania. Jag och Svensson är ju görsnygga ;)

Vilken otur att det skulle regna så när ja...

Skrivet den: 2011-07-29 kl. 19:07:42 / Kategori: That is that

img_4975 (MMS)

Vilken otur att det skulle regna så när jag och Clarissa skulle ut och springa ;) men efter att ha hoppat två pass denna veckan kände jag mig slapp så vi körde en stenhård runda på gymmet med ett ännu hårdare pass på löpbandet som avslutning. Löpning blir det igen på söndag! Kram


en tjockis

Skrivet den: 2011-07-29 kl. 17:19:00 / Kategori: That is that
Titta vad jag fick av min farmor i måndags när jag och Vera var där och fikade och firade hennes födelsedag. Kan inte bestämma om jag är söt eller ful eftersom jag är så knubbig och flintskallig. Men jag gillar mig. Klart att jag är megasöt!! Nu ska jag bara bestämma var tavlan ska hänga här hemma. :) Funderar starkt på att fixa ett likadant på Daniel när han är liten men det är ett projekt som ligger långt fram i tiden. Tills dess får vi nöja oss med den här gullungen ;) kramgo nu som då!

thank you!!

Skrivet den: 2011-07-29 kl. 13:14:00 / Kategori: That is that
Trots att jag flyttade hemifrån för rätt så exakt tre år sedan och mest får räkningar älskar jag ändå att få post. Jag borde brevväxla med någon, det hade varit riktigt skoj! Igår fick jag ett kuvert där min gamla adress stod handskrivet på kuvertet. Spännande!! i kuvertet fanns 200 kr från Maria Bingo. Visserligen brukar jag spela där men jag vinner för det mesta och hade ingen aning om detta så man tackar. Är det bara jag som tycker det är roligt att spela bingo på internet? :)

sista fredagen i juli 2011

Skrivet den: 2011-07-29 kl. 08:09:00 / Kategori:
Wow, juli börjar gå mot sitt slut och snart är vi inne i augusti vilket betyder mindre jobb var Dessi, och snart börjar skolan igen. Men nu går jag händelserna i förväg. Nu är det konsum som gäller, både idag och imorgon. Det är inte alls roligt att jag jobbar sex dagar i veckan när Daniel har semester. Fast på söndag har vi planerat en liten roadtrip i alla fall.
Jag tog kort på köket igår när jag lagade mat. Eller kakeldekoren som nu är uppsatt. Det blev jag själv som fick fixa det sista även om jag gav Daniel en bra deal tyckte jag ;) Snyggt blev det iaf. Nu ska vi bara komma fram till var micron ska hamna och fixa fint med smådetaljer så kanske. Diskmaskinen är snyggast!! :)

tja tja

Skrivet den: 2011-07-28 kl. 23:02:34 / Kategori: That is that
Jag är bäst på att göra hamburgare!! Och det är roligare att laga mat när man inte behöver diska allt efteråt ;) Men visst ser det gott ut. Och jag har dille på att inte lägga ketchup eller dressing på brödet utan de ska va på hamburgaren. Annars blir det kletigt. Kommer det från pappa?
Och hamburgarbrödet från MAX är jättegott. Det rekommenderar jag till alla kunder på konsum :) Självklart hade vi varsin majskolv ala XL till också. 

balkongmys!!

Skrivet den: 2011-07-28 kl. 18:25:51 / Kategori: Cissi och Ceasar

Ibland säger kroppen stopp och det gjorde den idag. Jag behöver vila! Så idag ska jag bara laga lite mat (det blir favoriten med hamburgare och majskolv) och mysa framför tvn men min sjuka sambo. Ska nog tömma diskmaskinen också ;)


Just nu sitter jag på balkongen med sötaste bobo och fiffsan. Vi är utslängda för att vi förde för mycket liv där inne.














Till Rinkaby!!

Skrivet den: 2011-07-28 kl. 12:21:00 / Kategori: That is that
Jag vill bli scout!! För första gången i mitt liv, haha. Men scoutlägret i Rinkaby lockar mig massor! Där är nästan 40 000 scouter från hela världen på plats och jag tycker det är så häftigt! Vilken upplevelse verkligen och jag hoppas att allt går bra för dem. Jag avundas deras internationella utbyte!!

jättetidigt!!

Skrivet den: 2011-07-28 kl. 08:16:22 / Kategori: That is that
Jag har sovit i samma rum som en förkyld, men ack så snäll pojkvän. Så hur trodde jag att jag skulle må när jag vaknade? Fy fan för min hals just nu. Plus att det regnar ute så jag vill inget annat än att stanna hemma idag. Men det är bara att dra sig till konsum och ta sig igenom dagen. Hur det blir med fotbollsträningen ikväll får vi se. Jag hoppas att x antal panodil och några stepsil ska göra susen. Herregud jag har blivit som Daniel, ett eget apotek i skåpet..

en onsdagskväll

Skrivet den: 2011-07-27 kl. 21:08:42 / Kategori: That is that
Hur underbart ser inte det här ut då?!? Fan det kan inte bli bättre en kväll som denna. Härligt varmt i luften och vi körde spel och skottövning. HELL YEAH!! Nu hemma sitter jag med en tallrik jordgubbar och glass tillsammans med Daniel. De var jättefina och jag tog bara bort två som jag tyckte var för gröna. Så de får också toppbetyg!

Jag gillar jordgubbsförsäljaren på konsum....

Skrivet den: 2011-07-27 kl. 17:09:44 / Kategori: That is that

img_6171 (MMS)

Jag gillar jordgubbsförsäljaren på konsum. Tror inte jag har betalt för jordgubbar på tre år minst :) fast får nog kolla dem i botten den här gången. Jordgubbar och mjölk efter fotbollsträningen, det kan inte bli fel :)


tickets again

Skrivet den: 2011-07-27 kl. 13:17:00 / Kategori: That is that
Innan vi åkte till Torsö igår hämtade vi ut biljetter till Malmö - Rangers på onsdag i nästa vecka. Vem hade kunnat veta att det skulle bli så bra? ;) Så jäkla härligt Malmö! Kan knappt vänta tills vi ska dit på lördag och skrika och få visa dem hur jävla grymma de är? Kevin vem? Känns lite dumt och säga det såhär i efterhand men det kändes i Helsingborg som om Malmö verkligen var på väg att hitta rätt i spelet igen. Jag hoppas att stryrkan och självförtroendet från matchen igår håller i sig ett tag nu.

Och när vi kom hem beställde vi nya biljetter till Mjällby - Malmö också. Det brukar vara fotboll som gäller på sommaren, men de brukar handla om Wä eller Åsum eller någon dam-match, inte allsvenskan hit och dit ;)

Torsö.

Skrivet den: 2011-07-27 kl. 08:03:31 / Kategori: That is that
Torsö var det ju. Myskvällen i stugan som avslutades på bästa sätt verkligen ;)  Så jag lägger upp några bilder nu innan jobbet. Jag kan inte fatta att vädret var så underbart. Soligt och fint och jag fick börja med att byta om när jag kom dit.
vi spelade kubb också och innan vi började på riktigt tjuvtränade jag en runda mot mig själv. Thomas skrattade lite åt mig där jag sprang fram och tillbaka. Efter han gått in igen hände följande. Jag missyckades med att kasta in en kubb på andra planhalvan tre gånger vilket betyder att motståndaren (jag) får sätta den var som helst. Kändes hårt att sätta den bakom kungen mot mig själv så den stod 5 cm bakom kungen. Förutom den bakom kungen hade jag ytterligare en inkastad kubb och tre stycken på "baslinjen" Efter att ha träffat den första inkastade kubben lyckas jag träffa den bakom kungen. Efter detta tar jag alla på baslinjen och har ett kast kvar till kungen. Och träffar den med. Jag träffade på alla mina sex kast och vann, (över mig själv). Men ändå. Det lär jag aldrig göra om. Och den enda som såg detta var pappa vilket betyder att ingen tror på mig och att pappa bara håller med.. Men så var det.

hahahaha

Skrivet den: 2011-07-26 kl. 22:48:26 / Kategori: That is that
Himmelsblå seger, vi sjunger för malmö!!!


Detta var tänkt att bli ett inlägg om hur mysig vår kväll på Torsö har varit men vad spelar det för roll nu? Malmö vann över Rangers borta i CL-kvalet och för fyra timmar sedan hämtade jag ut biljetterna till returen. Både jag och Daniel går runt här hemma och fnittrar hela tiden. Eftersom vi körde hem under andra halvlek höll vi på att kissa på oss i bilen hem innan vi flö på datorn och såg de sista tre minuterna på datorn som hackade satan...
GE MIG ONSDAG, SKA SKRIKA HALSEN AV MIG!!!
Filmen är från när Malmö tog SM-guld i höstas. Love it!!

Torsö bjöd på perfekt väder, god mat och u...

Skrivet den: 2011-07-26 kl. 22:02:00 / Kategori: That is that

img_4744 (MMS)

Torsö bjöd på perfekt väder, god mat och underbart sällskap. Vi har haft en härlig kväll i Blekinge samtidigt som vi håller koll på matchen mellan rangers och Malmö. Fler härliga bilder kommer när vi är hemma :) kram


to torsö

Skrivet den: 2011-07-26 kl. 16:49:18 / Kategori: That is that
Vi beger oss till Torsö och lite grillat ikväll. Mamma och pappa trotsar vädergudarna och jag gillar deras mod, haha. Det blev ingen runda för mig och Svensson idag. Tjejen har blivit förkyld, and without her I'm nothing.. Förresten sitter Bryhagens löpövning från gårdagen i benen så jag har inte alltför dåligt samvete.
Sist vi var på Torsö var midsommarhelgen. Underbara minnen och fler äventyr med Vera och Kalle är planerade :)

Get dressed

Skrivet den: 2011-07-26 kl. 12:25:00 / Kategori: That is that
Jag och Carro var på en snabb, och rätt meningslös, shoppingrunda i lördags. Jag ville ha en outfit till  kvällen men vi kom båda hem tomhänta. Om man inte räknar mina påsar från flaskaffären. Hittade denna lappen i ett omklädningsrum. Gissa i vilken butik!! Kändes lite jobbigt att stå där och byta om när personalen såg mig..

in bed

Skrivet den: 2011-07-26 kl. 06:36:55 / Kategori: That is that
Jag älskar vår säng. Mest för att jag älskar och sova och kan knappt vänta tills jag får gå och lägga mig igen ;)
Men vi har en underbar säng fast med lite konstiga rutiner ;) Det finns inget värre än att försöka sova när man är varm. Så under sommaren tar vi ut täcket ur påslakanet och lägger det nere vid fötterna. I fall att det skulle bli kallt ändå. Fast denna sommaren är bara kall så vi har täckena över hela sängen, ovanpå påslakanen. Sedan sätter vi igång fläkten och öppnar fönstret. Under hela "sommaren" har vi kanske sovit utan täckena en gång, max två. Men ändå ligger dem där, ovanpå påslakanen. Och det är svinkallt i sovrummet. Hade gärna haft två täcken.

måndag och det är bara början

Skrivet den: 2011-07-25 kl. 22:58:14 / Kategori: That is that
Sådär, måndagen snart avslutad och veckan är kortare.
Idag på jobbet hade vi tyst minut för offren i Norge. Jag har inte skrivit något om detta eftersom jag inte vet vad det skulle vara. Och det har tagit tid att ta in vad som hänt. Jag tycker det är sjukt och jag får rysningar i hela kroppen när jag tänker på ungodmarna på Utöya. Så för dem sörjer jag. Vad jag inte kan göra, är att ge mig in i den politiska delen i attacken. Jag har läst så mycket och hört så mycket att jag inte vet vad jag ska tro på, men att detta var anledningen till hans handlingar gör mig arg. Att skapa en debatt. Politik för mig är något helt annat än mord på ungdomar och bilbomber. Poltik är något jag frivilligt valt att inte engagera mig i. Människor som gör så här (jag är övertygad om att det finns äckligt många fler som tycker som honom) gör att jag inte gillar vår värld. Jag vill bara skaka om alla och säga till dem att skärpa sig!!!
Jag tänker på ungdomarna och deras familjer. Vad som hände är så fel.

matchen igen

Skrivet den: 2011-07-25 kl. 12:22:00 / Kategori: That is that
Jag hittade två andra bilder från matchen. Den ena föreställer en blöt Dessi och den andra är från HIF-klacken. Tyckte att det var lite roligt att det stod Åhus eftersom man är därifrån. Både jag och Daniel har våra misstankar om vem som ligger bakom det, haha.

hif - mff

Skrivet den: 2011-07-25 kl. 08:19:24 / Kategori: That is that
Här kommer lite bilder från matchen i lördags. Den slutade 2-2 och även om Helsingborg spelade bäst i början var Malmö mycket närmare 2-3 än dem. Och sa jag att vädret var grått men att det inte regnade? Det regnade på oss i 90 minuter! Till och med min BH var genomblöt.
Och jag har aldrig varit på en bortamatch innan, och visst jag fattar att MFFs hemmaborg är nybyggd å så, men allt som fanns för oss att tillgå var en korvkiosk och fyra st bajamajor.. Det var lite tråkigt. Ja och en massa poliser såklart. Några med humor, några utan :)

dålig uppdatering

Skrivet den: 2011-07-24 kl. 18:23:22 / Kategori: That is that
Dålig uppdatering idag men det tar jag igen imorgon lovar!! Är lite trött idag ;) Har massor att berätta!
KRAM

God eftermiddag!! Här har ni oss! Jag och ...

Skrivet den: 2011-07-23 kl. 15:28:44 / Kategori: That is that

img_3873 (MMS)

God eftermiddag!! Här har ni oss! Jag och Daniel är i Helsingborg och kollar på fotboll. Det är första gången jag kollar på Malmö på bortaplan och det är verkligen en upplevelse. Fast tycker vi kunde fått lite mer plats på läktaren. Himmeln är grå och ibland skvätter det på oss men det är inte kallt. Nu ska jag roa mig med att räkna vakter fram tills matchstart :) kraaam


rundan

Skrivet den: 2011-07-23 kl. 11:08:58 / Kategori: That is that
En jäkligt tung runda och en much needed dusch senare sitter jag här med en skål müsli och lite yoggi. Vi hade redan innan vi gav oss ut bestämt att vi skulle köra samma runda som sist, så det gjorde vi. Det är grejen med Carro lite. Även om hon ser trött ut efter 2 km och jag tänker "yes, idag kommer vi inte köra hela utan gå sista biten" så gör vi aldrig det. Carro ser lika trött ut efter 2 km som efter 7 km. Tiden blev ungefär densamma. 26 sekunder långsammare och vi stannade på 42 blankt. Nästa gång (tisdag) blir det 8 km :)  Det måste vi klara :)
Anledningen till att vi springer på 42 blankt men alla km är under 6 min är för att rundan är 7,15 km.

ala Svensson

Skrivet den: 2011-07-23 kl. 09:01:56 / Kategori: That is that
Ska bege mig ut på en tur med Svensson denna lördagsmorgon. Och efter fredagskvällen kan det behövas. Då jag efter några turer insåg att jag hade en ensam date med tvn köpte jag hem rebven, lite brieost och läsk och gottade mig. Fast helt alena var jag inte, då Carro kom med en liten godispåse och så kollade vi på en prinsessas dagbok som gick på tv.
Och jag har nya krafter inför allt vad dagen har att erbjuda ;)  Men först, 7 härliga km med Svensson!!
Trött och med sminket under ögonen. Kan erkänna att jag mest längtar efter duschen efteråt ;) Men ni får en uppdatering senare om vår runda. spännande ;)

tiger!!

Skrivet den: 2011-07-22 kl. 12:50:00 / Kategori:
Min tigertavla har också kommit på plats. Bilden gör dock ingen riktig rättvisa över hur stor det är. Fin är den!! Hyllor och sådant får visas senare när det är fixat och klart. Just nu hänger de bara uppe utan något på dem. Just nu önskar jag mig mest gardiner men det kommer antar jag. Det är svårt att flytta på sommaren, finns så mycket annat man vill göra än att sitta inne.  KRAM

fredag!

Skrivet den: 2011-07-22 kl. 08:46:39 / Kategori:
Äntligen fredag och snart tar jag helg! Jag hade behövt helg redan igår men nu tar vi sista rycket på konsum. Och det är med blandade känslor jag går dit idag. För egentligen skulle jag varit ledig. Jag kämpade för att bli ledig och blev det också. I ca 2 timmar sen brast det igen. Så jag har varit lite putt ett tag. Men det regnar ute och och är allmänt blött så då mår jag lite bättre igen, haha.
Daniel och hans pappa var här hemma igår medans jag sprang runt i frysen på konsum. De hängde upp tavlor och satte upp hyllor. Och lekte lite med vår nya diskmaskin. LOVE IT

Hej.  Jag är helt slut!! Jobbet tog verkli...

Skrivet den: 2011-07-21 kl. 17:27:40 / Kategori: That is that

img_3861 (MMS)

Hej.  Jag är helt slut!! Jobbet tog verkligen kål på mig idag och jag hade behövt helg nu! Just nu ligger jag och tittar på tv i Daniels gamla rum. Avslappnad till tusen och jag hoppas att jag hinner somna en liten stund innan maten :) kram på er!


Big dreams

Skrivet den: 2011-07-21 kl. 06:39:32 / Kategori: That is that
Visst är det jobbigt när man drömmer något och vaknar upp och vet inte om det är sant eller inte..


Det blev inte så mycket uppdaterat igår märkte jag. Kan bero på att mina ben vägrade göra någonting mer än ligga ner efter både ett gympass och sedan fotbollsträning ala Bryhagen på kvällen. Jag var rätt trött i kroppen efter det och somnade riktigt skönt. :)
Idag är det ett längre pass på konsum som gäller men det ska nog gå bra det också. Efteråt ska vi grilla hos Thomas och Chatarina och jag hoppas på en liten powernap också. Allt jag tänker på just nu är när jag ska få sova nästa gång, haha.

Sjukaste morgonen!! Jag har varit på gymme...

Skrivet den: 2011-07-20 kl. 09:20:00 / Kategori: That is that

img_8757 (MMS)

Sjukaste morgonen!! Jag har varit på gymmet med finaste Clarissa och kört stenhårt så mina armar är som spagetti. Hur ska jag orka lyfta några varor på jobbet? Sitter på bussen dit nu och tänkte läsa de sista sidorna i the twenties girl. Jag sa i början att den var konstig och jag inte gillade den. Nu är jag besatt!! Ligger vaken  halva natten för att läsa och tar små powernaps för att sedan fortsätta. Vem tar ett powernap klockan halv två på natten? Så den kan rekommenderas!! Kram


en 7 km sådär

Skrivet den: 2011-07-19 kl. 20:08:54 / Kategori: That is that
Jag trodde aldrig att det skulle gå men jodå. Jag och Carro gav oss ut på en ny runda med Daniel i släptåg. Och lite mer än 7 km blev det till slut. Vi fick kämpa in i det sista och därför känns det extra bra just nu, även om mina vader är helkörda. Ni ska självklart få resultaten :) Denna gången startade jag två sek innan vi började springa och stannade i samma stund som vi slutade, så tiden 41.24 och sträckan 7.15 km stämmer rätt bra :)


Daniel kan få mig till de mest dumma greje...

Skrivet den: 2011-07-19 kl. 13:57:56 / Kategori: That is that

img_9657 (MMS)

Daniel kan få mig till de mest dumma grejerna :) härlig lunch idag, hoppas på flera sådana :) nu tillbaka till konsum å sedan har vi en date med Carro och spåret ikväll.


tickets

Skrivet den: 2011-07-19 kl. 13:06:00 / Kategori: That is that
Jag, Daniel, Vera och Kalle ska till slakthuset i Malmö i slutet av augusti (Veras födelsedag) och kolla på Avicii.Jag har inte så bra koll på vem det är men det har dem andra så jag får lite på dem, haha. Det blir säkert en toppenkväll!!
(sjukt att min tumnagel siiter kvar.. men det är också den enda.. )

happy tuesday!

Skrivet den: 2011-07-19 kl. 08:43:47 / Kategori: That is that
God morgon. Hoppas allt är bra med er. Själv tog jag lite sovmorgon, haha. Skulle stuckit till gymmet nu på morgonen men jag vaknade, tog ett steg ur sängen och kände hur mina vader skrek av träningsvärk. Så jag la mig ner igen och knuffade på Daniel och frågade om vi skulle gå. Han skakade på huvudet och jag la mig  ner igen. Sjukt nöjd :)
Jag glömde visa Daniels present igår. "the playbook" och "the bro code" från how I met your mother. Och det var kanske mer en present till oss än till bara Daniel :)

underbara sommar

Skrivet den: 2011-07-18 kl. 22:04:08 / Kategori: That is that
jobb, fotbollsträning, mys. Jag har träningsvärk i hela kroppen men det är det värt. Och Daniel har semester, jag är så avis. Jag är trött nu så det blir sängen för min del. Kram kram

Jaaaa!! Äntligen på väg hem från jobbet. O...

Skrivet den: 2011-07-18 kl. 17:23:58 / Kategori: That is that

img_5972 (MMS)

Jaaaa!! Äntligen på väg hem från jobbet. Och bussen var helt okej ändå. Sen såklart, men jag sitter ner. Och jag har ett paket med mig hem till Daniel som jag beställt och hämtade ut imorse. Vad det är får ni se sen, måste ju ge det till honom först ;) kram


så fint :)

Skrivet den: 2011-07-18 kl. 12:56:00 / Kategori: That is that
Jag tycker detta är så fint gjort. Efter att ha skjutit en boll på en dam går han fram och ber om ursäkt genom att ge henne en kyss på kinden. Snällt tycker jag.

god morgon!

Skrivet den: 2011-07-18 kl. 08:34:57 / Kategori: That is that
God morgon mina vänner. Ny vecka, nya tag! Beachhandbollsvecka i Åhus och jag tycker så synd om dem för att det regnar ute. Tur att tuneringen varit med några år nu och inte står och faller på vädret, även om sol hade varit deras första val :)
Jag ska till konsum, inte sådär förvånande skulle jag tro. Det är inte jätteroligt nu när Daniel ligger kvar i sängen och har semester men så är det ibland. Han får gå upp och jag ligga kvar 9 gånger av 10 så. Nej inte ens de. 99 gånger av 100 går han upp först så jag kan bjuda på dessa fyra veckorna.
Ikväll kör fotbollen igång på riktigt, då får det inte regna!!! KRAM
Till och med Fiffsan sover bara för att jäklas med mig..

söndagskväll, söndagsmys

Skrivet den: 2011-07-17 kl. 21:20:14 / Kategori: That is that
Det blev en bra söndagskväll. Lite glass, lite fotboll och massor av mys. Imorgon är det dags för verkligheten igen. Men det tar vi då.

grym söndag!!

Skrivet den: 2011-07-17 kl. 18:31:06 / Kategori: That is that
Som vanligt är jag grym dagen efter, haha. Det har både blivit en runda in till stan och en till gymmet. Jag utmanade ödet och ställde mig på löpbandet. Blev ändå rätt glad när den räknade ner tiden jag hade kvar. Så som jag vill ha det. Det blev 4 km på 19 min blankt, vilket känns helt okej men jag är lite missnöjd med den korta sträckan. Jag skulle tagit det lugnare och orkat längre istället. Nu har vi ätit och lite annat och Daniel har somnat. Jag hoppas att kvällen bjuder på glass och film :)

finaste Cissi

Skrivet den: 2011-07-17 kl. 13:59:00 / Kategori: Cissi och Ceasar
haha hon är allt bra lustig hon. Så jäkla söt.

En söndagsmorgon

Skrivet den: 2011-07-17 kl. 10:57:38 / Kategori: That is that
Det börjar bli en vana att jag vaknar upp, trött efter gårdagens äventyr och styr cykeln till maxi. Denna gången var det visserligen inte klockan åtta på morgonen och jag skulle inte bara ha mirakelmedel utan lite frallor och andra goda frukosttillbehör.
Både jag och Daniel är pigga och på gott humör idag så vi får se vad dagen har att erbjuda!

hej hej!!

Skrivet den: 2011-07-16 kl. 18:07:05 / Kategori: That is that
äntligen är det lördag kväll och jag och Daniel ska till systern och äta lite och umgås. Sedan blir det stora torg eller T-baren, vilket som passar mig!
hoppas alla får en toppenlördag, skriver säkert något från mobilen senare ikväll. KRAM

Daniel leker

Skrivet den: 2011-07-16 kl. 12:02:00 / Kategori:
Det var fullt av fåglar utanför Daniels föräldrar igår som Emil roade sig med att ta kort på tills Sara kom på att vi borde skrämma dem. Daniel älskade det!! Fast hjälp som vi låter konstigt, haha. Love you babe!!

myskväll!!

Skrivet den: 2011-07-15 kl. 22:56:07 / Kategori: That is that
En toppenfredag med god mat och trevligt sällskap. Efter middag på Åmund och glass på glassbåten blev det kaffe och choklad hos Thomas och Chatarina. Daniel drog vidare för en runda på stan men jag och min tandvärk stannade hemma. ( ja, jag var tvungen att nämna den i detta inläget också. Tänk om ni glömt att jag lider) Jag ska jobba imorgon bitti och laddar inför lördagskvällen istället :)


Trevlig kväll med Daniels  föräldrar, syst...

Skrivet den: 2011-07-15 kl. 20:48:08 / Kategori: That is that

img_9166 (MMS)

Trevlig kväll med Daniels  föräldrar, syster och respektive. Ja, och Daniel. Vi har varit å ätit på åmund i Åhus ikväll och sedan de blev bestämt har jag längtat efter deras ribbs. Gott!! Angående min tandvärk, jag var hos tandläkaren och fick spolat men jag har fortfarande ont. Men man vänjer sig å jag tror jag överlever ;) nu får vi se vad det blir av den här kvällen :)


lite ironi.

Skrivet den: 2011-07-15 kl. 13:02:00 / Kategori: That is that
Lite komiskt ändå att jag hade fått en sadelskydd i onsdags natt och var hur lycklig som helst. Det komiska handlar om att det kom från folktandvårds-något och jag dagen efter vaknar upp med tandvärk.. tjatar jag om tänderna? JAG HAR ONT!!!

aaaaaajjjj!!!

Skrivet den: 2011-07-15 kl. 09:00:40 / Kategori: That is that
Jag var så nära på att strunta i jobbet idag och sjukanmäla mig. Så ont har jag i min kind just nu. Jäkla visdomständer. Men jag kom egoitstisk fram till att en Dessi på halvfart är bättre än att sätta in en sommararbetare i charken. Så jag får bita ihop (om jag hade kunnat) Tar mitt mirakelmedel med mig och hoppas jag mår bättre innan kvällen..
KRAM

Hej!! Vi har precis kommit hem efter att h...

Skrivet den: 2011-07-14 kl. 23:37:52 / Kategori: That is that

img_6796 (MMS)

Hej!! Vi har precis kommit hem efter att ha sett sista Harry Potter-filmen. Den levde verkligen upp till mina förväntningar. Fast den skulle varit längre!! Nu ska jag försöka somna trots tandvärken, önska mig lycka till. God natt


Äntligen :) nu blir det mys på hög nivå oc...

Skrivet den: 2011-07-14 kl. 21:08:56 / Kategori: That is that

img_5904 (MMS)

Äntligen :) nu blir det mys på hög nivå och vi ska finally få se slutet!! Jag har äckligt höga förväntningar! Kram


HARRYYYYY!!

Skrivet den: 2011-07-14 kl. 19:41:00 / Kategori: That is that
Jag fick vara soffpotatis ändå, då tandvärken hindrade mig från fotbollsträningen. Men den kan inte hindra mig från biopopcornen ikväll. Jag och Daniel ska gå och se sista delen av dödsrelikerna, äntligen. Jag har så höga förväntningar och jag ler varje gång jag tänker på filmerna eller böckerna. Men innan dess får jag väl gå och diska undan efter all mat jag lagat idag, haha.

sämsta soffliggaren.

Skrivet den: 2011-07-14 kl. 16:45:40 / Kategori: That is that
Ligga på soffan var planen, men det blev inte så. visserligen gick jag upp rätt sent. Istället har jag varit och handlat, lämnat tillbaka en klänning, hälsat på Vera på jobbet och sedan lagat mat till hela 12 matlådor till mig och Daniel. Och nu sitter jag äntligen på soffan igen med en härlig hamburgare ala Dessi framför mig och väntar på att kycklingen i ugnen ska bli klar.

God morgon!!

Skrivet den: 2011-07-14 kl. 12:34:52 / Kategori: That is that
God morgon säger jag trots att klockan är efter 12. För jag har nästan sovit tills nu.(bara en liten tur till maxi vid åtta och köpa medel till mina onda visdomständer) Något säger mig att det är såhär jag kommer spendera mina lediga dagar i sommar. Lätt bakis ;) Men idag regnar det så jag kan med gott samvete stanna under täcket här i soffan.
Gårdagen var verkligen toppen. Vi (jag) åt tills vi nästan sprack och drack lika mkt. Att något så enkelt som lite kex och ost kan bli så lyckat. Ja, och konsumbrudarna :) Vi snubblade såklart in till stan senare och det är faktiskt ett tips att göra det på onsdagen av Kristianstadsdagarna. För då är där lagom med folk. Blir man av med någon kan man faktiskt hitta dem igen. De ni. Lär varken hända på fredagen eller lördagen. Och det var någon härlig musik på stora torg så vi hoppade runder en massa. toppklass!!! finns inga normala bilder. Det är konsum vi pratar om..

satan brudar!!

Skrivet den: 2011-07-13 kl. 21:15:33 / Kategori: That is that
Konsum kan, men det visste vi redan. Mys med vänner å lite gottis och lite vin :)  Det kan inte bli bättre än såhär!!

att fylla ut ett hål.

Skrivet den: 2011-07-13 kl. 17:41:43 / Kategori: That is that
Visade innan att vi fått ett hål i köket. Så efter jobbet idag åkte jag och Daniel iväg för att ta hand om det. För så kan man ju inte ha det. Ingen Stolle och ingen Andreas men ack en sån trevlig Tess. vi är några kronor fattigare men så lyckliga, hihi.

ett hål.

Skrivet den: 2011-07-13 kl. 13:01:00 / Kategori:
när jag kom hem från jobbet igår hittade jag ett hål i köket. Fast det var ju förbeställt. Jag vet precis vad som passar där, vet ni? ;)


onsdag 13/7 2011

Skrivet den: 2011-07-13 kl. 08:23:06 / Kategori: That is that
Jag kan inte fatta att vi är halvvägs genom juli månad. Tiden går skrämmande fort. Ett tips från coachen är att inte söka på "dads coming home from war" på youtube innan man ska till jobbet. Jag har suttit och bölat i en kvart nu. Fäller en tår av bara tanken.
Men som sagt konsum. Det ska bli extra roligt idag, här ska det grillas vettja :) Det kommer också upp ett spännande inlägg vid ett-snåret. Bara ett tips ;)

Tur ala Valentinsson

Skrivet den: 2011-07-12 kl. 21:59:28 / Kategori: That is that
Kvällen avslutades med en efterlängtar tur på K-dagarna med systrarna Valentinsson och min egen Svensson :) Middag på Bishops, favorit i repris och efterrätt på Bagels, medans vi tittade på folk och snackade skit. jättehärliga tjejer verkligen, det gillar vi. Fast nu när jag ser bilderna på maten blev jag sjukt sugen på cola. Riktigt läskbegär här..

tur ala svensson

Skrivet den: 2011-07-12 kl. 18:16:56 / Kategori: That is that
Med en tur med Svensson menas 7 km. 7 km som Daniel sagt till oss att vår runda är. Och fram tills idag har vi kört på det. Fast idag mätte vi. 7,3 km för att vara exakt men vi är inte så petiga. Mer petiga är vi angående hur långt vi springer. För vi går en bit både före och efter själva löpningen. Jag laddade ner en app som till och med Carro gillar, vilket inte säger lite. Den mätte både det ena och det andra upptäckte vi. Vi sprang rätt så exakt 6 km och gick lite mer än 1 km. Vi är också rätt nöjda med snitt-tiderna på våra kilometer. Rätt så jämna och 5/6 under 6 min.
Det var såhär länge jag klarade att bara springa för att det är roligt. Nu ska dessa tider såklart krossas och sträckan förlängas, haha. Målet är att vi ska springa milen innan Carro åker till Afrika.


Jäkla tur för Skånetrafiken att jag åker s...

Skrivet den: 2011-07-12 kl. 14:41:26 / Kategori: That is that

img_0458 (MMS)

Jäkla tur för Skånetrafiken att jag åker så billigt. Jag vill inte låta butter, för det är inte likt mig, men man tycker att de borde lärt sig hur det fungerar i Åhus under sommaren. Bussen är både proppfull och 20 min sen. Varje gång.. Så det är med glädje och lite förtvivlan man ser fram emot nästa vecka, Beachhandboll och ett invaderat Åhus :)


tidig tisdag

Skrivet den: 2011-07-12 kl. 06:38:19 / Kategori:
äckligt tidigt just nu. Jag gick ju upp bara 10 min efter Daniel och det är inte nådigt. Men genom att jobba det tidiga passet får jag sluta lite tidigare också. Så jag blir glad sen hoppas jag :)

Ännu tröttare är jag eftersom jag å Daniel började fixa i köket klockan halv elva igår. Långt efter det att jag velat sova. Det var hans tur och diska men jag lyckades förhandla lite (Daniel kallar det utpressning) så jag diskade och han fixade kakeldekoren. (Man kan få Daniel till att göra det mesta om man tar hans disk, han hatar det)
Tyvärr kan jag varken bjuda på en före- eller en efterbild. Glömde ta kort innan och vi är inte ritkigt klara än. (disken tog slut och då slutade Daniel) Men här kommer en halvvägs-där-bild. Så ni får en liten glimt av hur det var från början kanske. Hela ovankanten av kaklet täcktes av en rosa rand i nedankanten. Ogillades starkt av fröken Persson. Så nu ska det bli svart i ovankanten och lite mönster på slumpvis utvalda plattor :)

en hemmakväll.

Skrivet den: 2011-07-11 kl. 21:08:51 / Kategori: Cissi och Ceasar
Det blev inte så mkt aktivitet för min del ikväll. Men eftersom veckan är fullspäckad med kvällsmys passar det bra med lite egentid nu. Var Daniel finns är inte så svårt att gissa. Jag myser med fiffsan och tittar på real housewifes of Berverly Hills. Slappt och precis vad jag behöver.


Tja!! Nu sticker jag ut på en 7 km med Car...

Skrivet den: 2011-07-11 kl. 19:06:46 / Kategori: That is that

img_8502 (MMS)

Tja!! Nu sticker jag ut på en 7 km med Carro aka Svensson.. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda :)


världens bästa reklamfilm

Skrivet den: 2011-07-11 kl. 12:59:00 / Kategori:
det finns många bra reklamer faktiskt, vilket är bra för då blir reklampauserna mindre tråkiga ;) Och denna är bra, ingen tvekan om det! Den har säkert kostat några kronor också ;)


park alot

Skrivet den: 2011-07-11 kl. 08:47:57 / Kategori: That is that
Måndag morgon!! och om jag ser en enda uppdatering till om att de har semester eller ska snart få semester stryper jag någon. Jag fattar, ni är lediga...

Jag är inte ledig och konsum väntar mig idag. Men det är lugnt, för jag trivs tusan på jobbet. Och idag kommer det bli ännu bättre för Tusse ska in i charken med oss :) Något säger mig att vi, tillsammans med Sabina, kommer vara så jäkla bra!!  Så det är bäst att jag skyndar mig dit :)
får jag skratta högt åt att bilen utanför oss har fått parkeringsböter?? mohaha :)

doing something!!

Skrivet den: 2011-07-10 kl. 19:52:07 / Kategori: That is that
Vi kom upp från soffan ändå. :)  Jag har städat både i köket och i badrummet och vi har hunnit handla och laga mat. Och Daniel har lovat att vi ska kolla på Harry Potter ikväll tillsammans med lite chips och dippa. Jag klagar inte :)

Jag å Svensson hade kul med telefonen igår. Och till sist fick Sara också vara med. Lite ofrivilligt dock :)

doing nothing..

Skrivet den: 2011-07-10 kl. 16:32:00 / Kategori: That is that
Vi stannade hemma idag för att kolla på fotbollen. Duktiga damer vi har här i Sverige :)  Vi såg de första 20 minuterna och sen somnade vi båda två på soffan, haha. Och sen har vi inte kommit så mycket längre. Men tänkte börja röra på mig lite och fixa här hemma. Sjuuuukt sugen på en av majskolvarna som ligger i kylen, haha :)


sleten 2.0

Skrivet den: 2011-07-10 kl. 12:23:10 / Kategori: That is that
Lagom trött just nu men vi är iaf hemma. Det blev hårt igår men ändå vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Gick runt och träffade folk, så som man gör på Kristianstadsdagarna. Drack en cider i öltältet å dansade kasedans på lilla torg. Sedan köpte vi (Daniel) mat i en av alla vagnar och vi deckade hemma hos Niklas. Jag i soffan med fyra kuddar å två täcken, Daniel och Niklas i sängen med varsin kudde, haha.
Är hemma en snabb runda nu. Får se om vi kollar på fotbollen eller om vi drar till parken å spelar kubb. Time will show.
Jag är trött, men Daniel är värre ;)

Haaaj!! Vi sitter i hammar hos sötaste Eve...

Skrivet den: 2011-07-09 kl. 22:06:26 / Kategori: That is that

img_8460 (MMS)

Haaaj!! Vi sitter i hammar hos sötaste Evelin. Lite vin och lite öl och jag har en underbar kväll med Svensson å Olsson!! Å den har bara börjat!! Men jag saknar min syster!! Kraaaam


en solig ledig lördag.

Skrivet den: 2011-07-09 kl. 18:32:38 / Kategori: That is that
Kalas och tårta har aldrig skadat någon tror jag :) och att solen sken tusan när vi firade Elins 11års-dag gjorde inte heller något. vi hade det jättetrevligt även om både jag och Daniel av någon anledning var jättetrötta. visst jag hade ju varit uppe tidigt och tvättat, men vad var Daniels ursäkt? ;)
Nu ska jag iväg till Hammar och söta Evelin på lite partaj och mys innan vi drar in till Kristianstadsdagarna där jag hoppas på att få träffa Daniel och boysen. :)

Dagen fortsätter i riktig ledighetskänsla....

Skrivet den: 2011-07-09 kl. 14:52:32 / Kategori: That is that

img_0705 (MMS)

Dagen fortsätter i riktig ledighetskänsla. Just nu är vi på ännu ett kalas, denna gången i Åhus. Solen skiner nu och jag har fått en cider i min hand. Synd bara att jag ännu inte ätit något idag.  Så det blir en äckligt billig fylla, haha. Vi har stora planer för kvällen!!! Yeeey :)


En dag på stranden..           Är man ledi...

Skrivet den: 2011-07-09 kl. 10:58:56 / Kategori: That is that

img_5597 (MMS)

En dag på stranden..           Är man ledig måste man ju till stranden :) så här är vi nu. Jag å boysen. Solen försvann och dimman kom, men så länge det är varmt och jag får ligga ner är jag nöjd :) och den kommer tillbaka. har ändå varit uppe sedan sju å tvättat så det är jag värd!! Kraaam


party people

Skrivet den: 2011-07-08 kl. 23:46:24 / Kategori: That is that
Daniel var snabbt hemma efter en bra tid på milen. Han är duktig min sambo! Så vi kom till Yngsjö i lagom tid till tårtan, yey :) lillkusinen fyllde år idag och hade kalas och grillkväll hos sin morfar (min farfar). Min faster har ju flytt Skåne för nån karl hon hittat i Östersund. Fast man värderar mer att träffas när de är här nere och det är positivt.
Ida skällde på oss att vi inte hade en present med oss. Dåligt, men jag sa att Daniel var presenten och det funkade faktiskt lite. Barn har en konstig förmåga att tycka om Daniel, don't know why.

run bitch, run

Skrivet den: 2011-07-08 kl. 20:07:00 / Kategori: That is that

Direkt efter jobbet stack jag på en löprunda med Svensson. Och det var tur att vi gjorde det direkt, annars hade jag aldrig kommit iväg. Men det kändes lika bra denna gången eftersom vi ökade på sträckan lite. Och för en gångs skulle springer jag inte mot klockan. UNDERBART, fattar inte att jag inte testat detta tidigare.

Så nu har jag duschat och ätit och väntar på att Daniel ska komma hem så vi kan sticka till Yngsjö. Fast en Harry Potter film började nyss på trean, jobbigt.. haha.




potter-panik!!

Skrivet den: 2011-07-08 kl. 18:00:09 / Kategori: That is that

Hjälp. Jag har fått Harry Potter-panik. Vem vill ha film-maraton?? Typ nu på söndag om det är dåligt väder. Jag vill till hogwarts på äventyr!! Och sen vill jag läsa böckerna. igen. Fast på engelska denna gången. Har önskat mig dem av Daniel :)  ååhh, hoppas det är fler än jag som är 24 och världens harry-nörd :)



Dessi rocks!!

Skrivet den: 2011-07-08 kl. 12:37:00 / Kategori: That is that
Det är nästan så att jag borde lägga upp en ny kategori som heter "jag är världens bästa flickvän" eller något. Jag har nämligen fixat biljetter till Malmö FF - Milan i augusti till mig och Daniel. Känns riktigt riktigt bra!!! Längtar satan tills det är dags. Det är inte varje dag Milan kommer hit och Zlatan återvänder till Malmö så jag är jätteglad att vi har biljetter dit. yeey :)

fredag, äntligen

Skrivet den: 2011-07-08 kl. 08:48:49 / Kategori: That is that

Knappt jag trodde att det någonsin skulle bli fredag igen men det blev det. Och hjälp vad jag behöver det. Trodde att jag skulle till gymmet nu på morgonen men jag har fått blodblåsor ( blodblåsa ) under fötterna (foten) som gör ont. Vi får se hur det går på jobbet idag om jag kan ut och springa med Carro sen. Gymmet får vänta tills imorgon förmiddag.

Försökte läsa lite igår, men boken är lite konstig och Ceasar gör det inte lättare heller. :)  sötis är vad han är. Nej konsum var det ja, ses sen, kram


fussball!!!

Skrivet den: 2011-07-07 kl. 21:32:08 / Kategori: That is that
Bara sådär drog fotbollsträningen igång. Skönt med lite fotboll nu när jag inte jobbar kväll och faktiskt kan dyka upp. Lagom svettigt dock, men bättre det än att frysa. Vad som inte är lika skönt är mina fotbollsskor som bränner hål i mina fötter. Åh yes, ända in i klövarna.
Nya tag imorgon, actic kl 07.00.

så söööt :)

Skrivet den: 2011-07-07 kl. 12:28:00 / Kategori: Cissi och Ceasar
Utförsäljning på telenor. Väldigt söt men lätt gnällig katt :)









Hej hej. Knappt man säga god morgon för kl...

Skrivet den: 2011-07-07 kl. 09:55:02 / Kategori: That is that

img_9082 (MMS)

Hej hej. Knappt man säga god morgon för klockan börjar bli mycket. Här har vi mitt kära konsum! Ser kanske inte så roligt ut men det kan jag tala om att det är de :) så här har ni mig de närmsta timmarna :) kraaaam


fotbollskväll!!

Skrivet den: 2011-07-06 kl. 22:06:33 / Kategori: That is that
Damerna bjuder upp till dans och vi kollar på fotbollsVM. Och de gör bra ifrån sig, tjejerna. HÄRLIGT!! Och vårt snacksbord gör sig också bra ikväll.  Jag och Carro kan. Mums :) Vad som är extra trevligt är att Daniel också är med mig å Svensson ikväll. Först filmkväll med mig och Vera och nu damfotboll. hihi, som han hade sagt ;)


en dag i staaaaadeeeen.

Skrivet den: 2011-07-06 kl. 21:06:47 / Kategori: That is that

Vädret tillåter lite längre sommarkvällar och det kan ingen ogilla. Har suttit i tivoliparken men Svensson en timme och myst i solen och spelat lite kort.


midsummer dream

Skrivet den: 2011-07-06 kl. 16:57:00 / Kategori: That is that
midsummer nightmare
Har jag berättat vad som hände mig midsommarafton egentligen? Kommer inte ihåg. Men min klänning sprack!! yes, den sprack bara sådär när jag haft den på mig i tio min. Sjukaste faktiskt. Och det var inte så att jag köpt en för tight klänning och fick trycka ner mig i den, utan jag hade, väldigt moget av mig, köpt en klänning som både satt snyggt och var skön att ha på sig. Jag är så glad att vi var i stugan och inte på någon stor fest eller så. Och så glad att mamma tränat bort 40 kg så jag kunde ta en av hennes klänningar istället :)
Snygg va? Jag ska gå till MQ och försöka byta eller få pengarna tillbaka utan kvitto. Håll tummarna är ni söta.

actic!!

Skrivet den: 2011-07-06 kl. 11:52:00 / Kategori: That is that
Gissa hur duktig jag var imorse!! riktigt jävla duktig kan jag tala om!! Stenhårt pass ala Kristoffer.


tidig onsdagsmorgon

Skrivet den: 2011-07-06 kl. 08:50:36 / Kategori: That is that
God morgon säger jag. Och det är en riktigt god morgon idag! Solen skiner and the sky is blue. Lite tråkigt att jag har det sena passet på jobbet idag men efter joggingrundan igår och balkongmyset med Daniel gör det inget. Och jag har ju hela kvällen på mig att hitta på andra saker. Så länge vädret är som det är just nu känner jag ingen tidspress what so ever.
Så jag drar väl till konsum då. Se vem som har lunch samtidigt som mig idag. Den personen ska jag tvinga ner till hamnen och äta glass :)
mamma björn :)

på vår balkong.

Skrivet den: 2011-07-05 kl. 21:06:31 / Kategori: That is that
Fan det blev ju mysigt det här. Jag gjorde egen sprödbakad torsk med ströbröd och majspolenta. Blir tydligen nyttigare då. Och efter allt besvär jag hade med torsken och sedan att skrubba potatisen fick Daniel pås-sås och jag flask-sås. Så det blev lite fusk är jag rädd för. Men vi satt på balkongen iaf. Vår första middag där ute. När vi öppnade upp fönsterna ville vi inte ha humle och dumle ute i det fria så de fick stanna på insidan. De satt i fönsterkarmen hela tiden och tittade undrande på oss, haha.

grönsaker vad är det?











spring spring spring!!!

Skrivet den: 2011-07-05 kl. 18:02:42 / Kategori: That is that
Har nyss varit ute på en joggingtur med Svensson. Hade inte sådär jättehöga förhoppningar om turen, men det blev helt perfekt. Ett lugnt tempo gjorde att vi kunde snacka det mesta av tiden och samtidigt hålla igång utan att stanna. Inte likt mig som brukar springa allt vad jag kan, dö vid sidan, och sedan springa allt vad jag kan igen och komma hem helt slut och arg på mig själv. Så nu mår jag toppenbra!! Tänkte laga lite mat, sprödbakad fisk med nypotatis och remouladsås. Sedan tänker jag tvinga Daniel att äta med mig på vår soliga balkong. :)

ps. Tar tillbaka allt negativt snack om vädret. Det ser visserligen illa ut på morgonen men sedan har det varit underbart!




nya planer..

Skrivet den: 2011-07-05 kl. 12:40:00 / Kategori: That is that
Vet inte om min ökade uppdatering gått obemärkt förbi, hoppas inte det! För här blåser förändringens vindar. haha kanske inte riktigt men nästan :)  Men det kommer ske lite andra förändringar också här så håll ögonen öppna!!
Hoppas alla är det bra denna tisdag. Även om det känns långt till helgen så är det inte det!!

inte en lika god morgon.

Skrivet den: 2011-07-05 kl. 06:33:42 / Kategori: That is that
Jag är ju faktiskt lite trött idag men det går nog över. Har det tidiga passet på jobbet vilket betyder att jag slutar klockan två vilket gör att det känns lite bättre :) Det är grått väder ute men jag hoppas det ordnar upp sig till helgen. Såhär kan vi inte ha det i juli månad, aj aj vilken tråkig sommar.
Hoppas alla får en trevlig dag och ni som är lediga får utnyttja den till max! Det är ni skyldiga oss som jobbar!!

home sweet sweet home.

Skrivet den: 2011-07-04 kl. 21:29:50 / Kategori: That is that
Det har varit en lång dag, men samtidigt en rogivande och lugn dag. Och den kunde inte bli längre än gårdagen ändå, haha.

Men det hände något på jobbet idag som fick en att tänka lite. en kund kollapsade i butiken och fick ett anfall av något slag.  Vi hjälpte personen så gott vi kunde och stöttade och ringde ambulansen. Men något som störde mig var att vi inte kunde få tag på några anhöriga. Jag vet inte ambulanspersonalens rutiner men de fick kontakt med personen i fråga och kunde säkert hjälpa till mer på den fronten också men ändå. Personen fick ett anfall i butiken och vi kunde inte ringa någon. På mobilen fanns ett nr till ett lokalt stall men det var allt. Vad gör man? Man vill ju meddela någon. Någon vill ju veta vad som hänt, att det hänt. På min telefon heter mamma "mamma" pappa "pappa" och Daniel "älskling" Jag tror att det är viktigt, mer idag än igår.





singing in the rain

Skrivet den: 2011-07-04 kl. 12:13:00 / Kategori: That is that
Översvämningen i Köpenhamn. Ja detta läste vi om i tidningen påväg över bron igår när vi skulle på zoo. ajaj. Å vi märkte av det direkt med att tågen inte gick som de skulle och vissa sträckor var ersatta med buss. Dock klarade vi oss undan dessa besvär. Men på stationen såg vi också x antal par gummistövlar och vart den här (bilden) trappan ledde har vi ingen aning om. På sina ställen påväg till zoo såg vi också människor som bar upp blöta kartonger och annat från källarutrymmen och det var allmänt blött tyckte jag.

jag vet inte vad jag själv skulle gjort om vi fick översvämning, tills jag kom att det faktiskt hände mig i USA en gång. Å jag bodde ju i källaren där så alla mina saker blev ju blöta eller förstörda. Och det är bara att ta tag i saker och ting. Inte så mycket annat att göra..


pigg som en lärka, eller något!

Skrivet den: 2011-07-04 kl. 08:45:37 / Kategori: That is that
Vet ni vad? Nu går det jäkligt bra här!!

Efter att jag och Daniel sett en dokumentär om oasis of the seas ( systersheppet till allure of the seas som vi åkte med ) gick vi och la oss lite efter elva. Och då jag börjar jobba klockan tio idag fick jag gå upp kl åtta. Vet ni hur många timmars sömn det är? sjuuuuukt många! Och jag vaknade två min innan klockan ringde på grund av att jag var helt utvilad, så detta känns som en riktigt bra start på veckan. Kanske inte riktigt lika bra som min lillasysters, som idag åkte till solen och en veckas lyxliv :)

Nehe ni, konsum var det ja, då kör vi!


so fresh!!

Skrivet den: 2011-07-03 kl. 22:02:40 / Kategori: That is that

Äntligen hemma och nyduschad. Sjukt vilken härlig dag vi har haft idag. Bara gått runt i värmen och kollat på alla söta djur. Och jag kollar på Daniel när han kollar på djur för då är han som sötast, haha. Lägger upp några härliga bilder från Zoo i Köpenhamn.

Och på tal om Köpenhamn, hörde ni om översvämningarna där? Vi läste om det i tidningen på tåget dit, haha. Fast skriver mer om det imorgon, är trött nu :)























Daniel hade sagt det till mig tidigare, me...

Skrivet den: 2011-07-03 kl. 17:49:08 / Kategori: That is that

img_8018 (MMS)

Daniel hade sagt det till mig tidigare, men det kom ändå som en överraskning att Malmö spelade idag. Så jag tar inte igen några sovtimmar idag inte. Från zoo har vi så gott som sprungit till Swedbank station och nu står vi å hoppar å hejar på Malmö som leder med 2-0. Nice!! Alla bilder från idag kommer alltså senare ikväll :) solen steker fortfarande och det är en underbar kväll :) ps, mina fötter är sjukt varma, Haha


Heeej!! Vi var oroliga för vädret men det ...

Skrivet den: 2011-07-03 kl. 12:49:50 / Kategori: That is that

img_1114 (MMS)

Heeej!! Vi var oroliga för vädret men det var onödigt :) det är varmt i Köpenhamn!! Och det är underbart mysigt att gå här med Daniel och hans familj. Nu äter vi lunch sen har vi Afrikas savann kvar :) hörs sen :)


hallå världen

Skrivet den: 2011-07-03 kl. 07:39:48 / Kategori: That is that

Vad vore en dag på soffan?

Sådant har vi inte tid med. Igår blev det hårt!! De gillar vi. Not so much idag kanske, men det går över. Efter mycket om och men hamnade jag och Svensson hos Tess i Fjälkinge tillsammans med massa follk vi inte känner, men det blev extra roligt då :) Önskar jag kunde visat en bättre bild på min klänning. Ett malmöfynd. Riktigt snygg då den är virkad bak i ryggen och har ett snyggt fall på den också.

Och mot alla odds så kom vi in på Martin & Martin. Men här slutade det mesta av kvällens skoj är jag rädd för. Nästan direkt blev jag av med allt folk och utan Ida hade jag varit dödsdömd direkt. Men vid halv ett gav jag ändå upp och gick på onda fötter till bussen till vad som var en riktigt jobbig resa in mot stan. Jag är för gammal för att åka nattbuss :-/

Och vad jag gör uppe halv åtta idag? Vi ska på ZOO :)



Vet inte hur, men vi hamnade i Fjälkinge p...

Skrivet den: 2011-07-02 kl. 22:11:34 / Kategori: That is that

img_2402 (MMS)

Vet inte hur, men vi hamnade i Fjälkinge på förkrök och jag gillar det. Den jag känner mest är Carro som är min plus one å sen är det Nelly och en massa okända och det är bra. Kvällen och natten ser ut att bli mer än lyckad ;) jag erkänner, jag har druckit, haha :)


grrr

Skrivet den: 2011-07-02 kl. 06:55:09 / Kategori: That is that
Idag är jag arg. Och trött. Och besviken. Och lite öm.

Jag är riktigt arg på min hals och mitt huvud. De gör ont! Och jag vill inte det, för jag vill inte bli sjuk!! Hur skoj blir partyt ikväll då om jag inte kan? Nej trams. Ska jobba nu på förmiddagen och sen blir det hem och vila!

Och jag är trött för att, ja, det är ju jättetidigt och jag har varit uppe sedan kl 6.

Jag är besviken på vädret. Det är blött och blåser och ser kallt och tråkigt ut. bläää. Tråkigt när det är helg och idag när beachsoccern börjar i Åhus.

Och sedan är jag öm också, sådan satans träningsvärk. Min rumpa har typ en egen puls så ont jag har i den, haha


kass fredag

Skrivet den: 2011-07-01 kl. 20:45:54 / Kategori: That is that
Det må vara fredag och hela helgen ligger framför oss men här är det inget party ikväll. Daniel mår inte bra och faktiskt inte jag heller. Han är förkyld och jag är så trött att jag inte ens kan stå upp, utan att överdriva. Så nu sitter vi framför tvn med taco-chips, pärondricka, två marabou-choklad, ben and jerrys och en actionfilm på hög volym.

Sen ska jag sova massor av timmar!!

KRAAAM



Detta är så härligt att jag var tvungen at...

Skrivet den: 2011-07-01 kl. 17:16:52 / Kategori: That is that

img_9845 (MMS)

Detta är så härligt att jag var tvungen att ta en bild. Då bussen igår var lika välbesökt som i onsdags känns dagens stora utbud av sittplatser extra bra. Fast också ensamt å tråkigt då jag alltid vill ha folk omkring mig, så om jag känner dem eller ej. Nu ska jag hem och ta hand om min sjuka pojkvän tänkte jag. Men först in till stan å hitta lite saker tills imorgon då det vankas party ;)


in her shoes

Skrivet den: 2011-07-01 kl. 13:12:00 / Kategori: boktips...
Länge sedan jag gav ett boktips. Länge sedan jag läste en bok faktiskt. Men jag har precis läst färdigt "in her shoes" av Jennifer Weiner. Jag tror den är lite lik filmen, men är inte hundra. Men bra var den iaf!  Och jag älskar fortfarande att läsa på engelska. Har man bara börjat så är det inga problem och det är ett bra sätt att hålla igång språket.

Så nu tänkte jag börja med Twenties Girl av Sophie Kinsella, författaren till shopaholic-böckerna.



clouds in my heaven

Skrivet den: 2011-07-01 kl. 08:19:09 / Kategori: That is that
Det var inte så fint väder idag. Såklart nu när det börjar närma sig helg. Men jag hoppas det blir mys ändå idag, både på jobbet och hemma.

Jag har precis kommit hem från gymmet. YES yes, ni läste rätt. Igår var det Carros sista dag så idag fick jag gå dit själv och få lite instruktioner och tips. Och instruktören satte ihop ett riktigt bra pass åt mig, så det ska jag nog kunna svettas till :) Fast jag vill ju inte göra det själv... :-/

IDAG ÄR DET FREDAG!!!


RSS 2.0