Toppenkväll!

Skrivet den: 2014-05-31 kl. 23:15:08 / Kategori: That is that
Vilken underbar kväll. Jag sa ju imorse att dagen skulle bli grym! Carro blev superglad för presenterna och maten och vi hade riktigt roligt. Man skrattar många av de här härliga skratten med dessa tjejer. Skratten som är så ärliga och oskyldiga och helt underbara. Skratten som gör en lycklig. Ni gör mig lycklig tjejer :) 




Viktigt att instagrama tårtan först! <3



Tre-rätters

Skrivet den: 2014-05-31 kl. 20:27:28 / Kategori: That is that
Ikväll firar vi Carro, som snart fyller 25. Det planeras tre-rätters där hon fick laga sin huvudrätt, haha. Jag tänker dock ta cred för förrätten. 






Runda på stan

Skrivet den: 2014-05-31 kl. 14:30:54 / Kategori: That is that
Efter min tur i Sölvesborg igår höll jag hårt i visakortet idag. En glass på torget,  men sen fick det vara nog. Det var väldans roligt att träffa Carro idag. Hon var äckligt brun såklart men jag gillar henne ändå! Och eftersom vi ses så sällan har vi ju tusen saker att prata om! 





Kväll på stan!

Skrivet den: 2014-05-31 kl. 10:43:32 / Kategori: That is that
God morgon! 
Det är lördag och solen skiner. Jag ska strax sticka in till stan för att laga en nagel hos Ida och träffa Carro som är hemma från Norge/Grekland. Med risk att låta tramsig och otroligt dryg vill jag påstå att det kommer bli en underbar dag! 

Bilder från igår innan de andra dök upp. Vin, syster, räkor, sol, fredag, efterrätt






Amen Vera!

Skrivet den: 2014-05-30 kl. 22:26:27 / Kategori: That is that
Amen Vera! Vi har hamnat på la cucina på lilla torg i stan. Daniel, Macke och Jennifer har gjort oss sällskap. Bilderna kommer imorgon, men jag måste visa cidern syrran kom med nu. Vad hände här? 




Fredag!

Skrivet den: 2014-05-30 kl. 19:44:36 / Kategori: That is that
Det är ju fredag! Det har jag nästan inte tänkt på förrän nu. Jag är hemma och väntar på att syrran ska sluta och att vi ska ses. Det blir en fika på bagels och sen får vi se. En liten påse från hemmakväll är inte en omöjlighet. 

Jag tänkte ta bilder på min outfit ikväll. Det gick sådär och jag pallade inte vara seriös speciellt länge. Det känns så dumt att vara seriös. Mycket enklare att tramsa! 








Allt jag ville och lite till!

Skrivet den: 2014-05-30 kl. 16:06:18 / Kategori: That is that
Vilken perfekt utflykt! Och mamma var det perfekta sällskapet! Vi gick en runda i byn, shoppade lite, både kläder och inredning (kommer senare) och sedan åt vi en sen lunch. Sölvesborg är en mysig stad/by och jag kommer säkert åka dit fler gånger i sommar eftersom mina föräldrars stuga ligger så nära. Dagen var lagom ansträngande också för mig och halsen känns bättre än på flera dagar! 






Utflykt!

Skrivet den: 2014-05-30 kl. 13:51:35 / Kategori: That is that
Efter några timmar på balkongen började molnen komma. Sambon hade en tuff dag igår och ville vila idag. Jag vilade igår och tyckte att det skulle hända lite mer idag. Så nu ska jag utforska Sölvesborg lite med mamma. Pappa jobbar, så hon är själv i stugan idag. Vi får se vad Blekinge har att erbjuda! 




Nytt försök

Skrivet den: 2014-05-30 kl. 11:09:54 / Kategori: That is that
Jag gör ett nytt försök i att vara frisk! Denna morgon har jag vågat mig ut på balkongen för att avnjuta frukosten. Det är helt underbart här ute. 




Vad trodde jag?

Skrivet den: 2014-05-30 kl. 01:17:34 / Kategori: That is that
Vad trodde jag skulle hända egentligen? Efter att ha vilat hela dagen och bara varit utanför lägenheten en gång (snabb runda till maxi) kunde jag bara gå och lägga mig som vanligt och somna direkt? Icke! Här finns det ingen ro i kroppen för sömn även om jag skulle vilja. Och katten skrattar också åt mig. Sen retas han lite med. Klart han ska, skitball ju. Jag skrattar jättemycket!





Kill me now!

Skrivet den: 2014-05-29 kl. 17:13:56 / Kategori: That is that
Hjälp vad jag har tråkigt! Jag har lytt order (säkert fått dem från fyra olika håll) och inte gjort något idag. Jag har stannat inom lägenhetens vita väggar, mestadels i soffan. Jag har också hittat världens sämsta tidsfördriv som jag är helt beroende av. Så beroende att jag byggt en stad på telefonen och en på paddan. Måtte Daniel komma hem snart! 




Inte som jag vill!

Skrivet den: 2014-05-29 kl. 10:28:37 / Kategori: That is that
Äh, vad fan är detta!?

Jag skulle hinna med både det ena och det andra idag, men istället ligger jag på soffan tillsammans med min jäkla hals! Jag är för pigg för att bara ligga här, men för "sjuk" för att göra något. Så jag måste ligga här. Solen steker på balkongen men där kan jag ju inte vara med en förkylning av grad jättejobbig. 

Bläää




Hamburgarnas dag

Skrivet den: 2014-05-28 kl. 19:05:42 / Kategori: That is that
Jag hörde på radion imorse att det var hamburgarens dag idag. Detta måste firas såklart, och tydligen både i skolan och hemma! 

Kan hända att jag sovit några timmar nu på eftermiddagen. Mådde kanske inte bra som jag trodde! 




my place

Skrivet den: 2014-05-28 kl. 13:17:00 / Kategori: Our place
Vi fick den här med posten för någon dag sedan. Jag skrattade åt den, och tänkte att mäklaren var allt bra snurrig om han undrar om vi går i säljtankar eftersom vi inte bott i lägenheten i två månader ens. Så jag sparade utskicket för att visa Daniel. Han skrattade ännu mer eftersom det var vårt kök på framsidan, haha. Det hade jag inte ens sett. Men till mitt försvar hade mäklaren ringt Daniel och frågat om han fick använda bilder från vår lägenhet till reklam. Så han tittade efter de på ett annat sätt jämfört med mig. Skoj var det iaf, och vilken tur att jag sparade de, istället för att bara slänga all reklam!
 
 
 
 
 

Hur mår jag?

Skrivet den: 2014-05-28 kl. 06:22:47 / Kategori: That is that
Någon som undrar hur jag mår idag? I så fall är svaret: rätt okej. Så bra man kan må halv sju en onsdag. Den brännande känslan vid ögonen är borta, men halsen känns lite mer. Jag överlever dagen ;) 

Det blev ingen vinst igår. Fy vad nära vi va! Men roligt hade vi och en tur nästa tisdag är redan planerad! 






Vill inte, tänker inte!

Skrivet den: 2014-05-27 kl. 17:32:18 / Kategori: That is that
Sjuk funkar inte för mig. Så nu struntar jag i de. Bilbingosäsongen är igång, så dit tar jag mormor och farmor ikväll. Daniel ska ha folk hemma så jag är så gott som utslängd ändå. Passar mig bra, för då kan jag slänga ut honom på lördag! 

Upp och hoppa fröken Persson 




Gav upp

Skrivet den: 2014-05-27 kl. 13:16:18 / Kategori: That is that
Jag gav upp jobbet idag. Jag mådde helt enkelt för dåligt! Och så fort jag gick med på att gå hem istället mådde jag direkt ännu sämre. Jag har stationerat mig i soffan och samlat ihop allt som jag behöver de närmaste timmarna. Min bok, mina nya pyjamasbyxor, en katt, en cola, mjukisfilten och tvn. Nästan allt fick plats på bilden också. Det är bäst för den andre katten att han både håller sig härifrån och håller käften! 




Tråkig tisdag

Skrivet den: 2014-05-27 kl. 07:53:00 / Kategori: That is that
Nej nej nej! Jag mår inte bra! Jag har ont i halsen och jag känner hur de bränner bakom ögonen. Febern är på väg. Klart att den är, vi ska ju snart ha minilov.. 

Idag är jag inte på topp! 




Fina Malmö

Skrivet den: 2014-05-26 kl. 21:27:22 / Kategori: That is that
Ikväll låg de riktigt illa till! Malmö spelade inte bra alls ( verkar jag vara ensam om att tycka, tidningarna håller visst inte med mig)  och när AIK satte 0-2 kändes det inte roligt. Man mådde inte bättre när Malmö missade en straff sen. Men 2-2 blev de, vilket lite känns som en vinst. De ska vi va nöjda med. Som en lätt onykter person ringde hem och sa "Malmö vann med 2-2" 





Hemma hos mig?

Skrivet den: 2014-05-26 kl. 15:50:33 / Kategori: That is that
Förra veckan la jag upp en del bilder på saker jag köpte i Ullared. Jag har inte så mycket mer av den varan, men jag har ju en hel (nja, halv) lägenhet full av nya saker. Så ska jag fortsätta skriva om sånt? Hit me! 




So much fun

Skrivet den: 2014-05-26 kl. 09:50:08 / Kategori: That is that
Nja, roligare kan man väl ha en måndag i detta underbara väder än ha någon rota i munnen på en. Måtte de gå undan nu. 




Premiär!

Skrivet den: 2014-05-26 kl. 07:28:57 / Kategori: That is that
Måndag morgon, och jag kör premiär för bara ben på jobbet. Jag älskar fotbollsben med myggbett, blåmärken, skrapsår och bonnabränna. Man känner sig så fin då. Men det var dags för dem att komma ut i solen en runda tyckte jag. 

Lite bilder från stranden igår! 






Bra avslutning

Skrivet den: 2014-05-25 kl. 22:27:57 / Kategori: That is that
Söndagen, eller hela helgen egentligen, har varit äckligt bra. En tur till stranden med Vera och sedan kvällsmat och klubbspel i tivoliparken, där vi fick sällskap av Daniel och Niklas. Solen ville inte gå ner kändes de som, utan bara fortsatte värma oss. En riktigt trevlig kväll. Tanken på att man måste jobba imorgon är inte lika rolig. Jag lägger till ett tandläkarbesök på de. 







Glider

Skrivet den: 2014-05-25 kl. 17:01:42 / Kategori: That is that
Alla mammor är nu grattade och jag och syrran bestämde oss för att köra ner till stranden en runda. Jag klagar inte heller när man blir hämtad såhär. Premiäråket för mig i Veras nya bil! 




Grymt!

Skrivet den: 2014-05-25 kl. 09:50:00 / Kategori: That is that
Vilken kväll! Vi snackar middag på olearys, Champions league final, shots, dansa på Grand tills fötterna skrek av smärta, och sedan gå hem med min lätt lulliga pojkvän. Helt perfekt! Och sen mår jag bra idag också, jag älskar de!
 


Felicia, jag, Vera och Jennifer
Tack för en grym kväll tjejer!



Lite lyx

Skrivet den: 2014-05-24 kl. 18:04:00 / Kategori: That is that
Det känns verkligen lyxigt att titta på film och äta popcorn på lördagseftermiddagen. För det var vad jag och syrran gjorde idag. En lyxshake från Max gjorde det inte sämre. Vi såg en tramsig romantisk komedi med Jennifer Aniston, de kan inte gå fel! 

Nu är jag hemma och ska snart göra mig redo för en kväll ute med härliga tjejer!! 




Från gårdsbutiken

Skrivet den: 2014-05-24 kl. 14:07:40 / Kategori: That is that
En del av dagens "uppgifter" var att lämna Daniel i Viby för fotbollsfest. När vi ändå var ute på landet passade vi på att köra till gårdsbutiken också. Där är så himla mysigt och man känner sig lantig direkt, haha 







Ingen sol

Skrivet den: 2014-05-24 kl. 10:47:33 / Kategori: That is that
Solen är borta nu igen. Det gillar vi inte, så jag och syrran letade upp den igen. 15 minuters solning och sen frallefrukost på de. Vi har planerat hela dagen tillsammans och det ser himla bra ut. 




Fredagskväll

Skrivet den: 2014-05-23 kl. 19:07:40 / Kategori: That is that
Nu är det fredagskväll! Och vilket väder vi har! Jag stannade kvar i vä efter träningen och Tina, Jimmie och Daniel har kommit hit. Wäs herrar möter Åhus HBK, vilket funkar alldeles utmärkt som fredagsnöje. 





Mer inredning!

Skrivet den: 2014-05-23 kl. 12:02:00 / Kategori: Our place
Jag jagade tvättklämmor i Ullared men kunde inte finna några. Tur att vi stannade i Mellby och köpte glass, för där hittade jag dessa i en blomsteraffär. 
 
 
 
 
 
 
 

Vänta-på-bussen-selfie

Skrivet den: 2014-05-23 kl. 07:22:19 / Kategori: That is that
God morgon! Här sitter jag och tar selfies i väntan på bussen. Här är inget folk så de gör inget. Säkert sitter det någon någonstans och ser mig och fnittrar, men de bjuder jag på denna underbara fredag. Klockan är inte så mycket men det är redan varmt som en sommardag. Jag har också namnsdag idag, fina Desiree, så de är fritt fram att gratta! 




Vita byxor. Passade perfekt till min gula cykelsadel nu på morgonen!

Listerlandet

Skrivet den: 2014-05-22 kl. 21:17:08 / Kategori: That is that
Tre poäng här, äntligen! Vilken underbar torsdagskväll. Grymt från klackens håll, fint väder och vinst. Tyvärr är inte strandvallen ingen höjdare för bortaklacken då man inte ser så mycket som man skulle vilja, men de gick bra ändå. Jag har fått heja, skrika, sjunga, skratta ikväll, och jag älskar det! 









Bortamatch

Skrivet den: 2014-05-22 kl. 17:31:47 / Kategori: That is that
Nu kör vi på bortamatch. Vad annars när Malmö möter Mjällby och vi faktiskt har närmare dit än till hemmamatcherna. Det var en lång dag på jobbet idag, men nu är den över och fredagen närmar sig med stormsteg! Jag har en rolig helg framför mig också. 

Maaaaaaalmööööö




Mer trams!

Skrivet den: 2014-05-22 kl. 13:30:50 / Kategori: That is that
Här kommer fler bilder på tavlor. Det är så roligt eftersom jag är så nöjd med att jag lyckas hänga upp dem. Det var inte helt självklart från början men jag provar mig fram. Och än så länge har vi inga onödiga hål i väggarna!  Denna är från Ullared. 49:- . Hittade den senare i en annan butik för 149:- . Fnissade lite. 

Torsdag idag. Det har varit full rulle varje kväll denna veckan, och ikväll är inte annorlunda. Det är roligt när de händer saker.





Lite valpar

Skrivet den: 2014-05-22 kl. 07:57:03 / Kategori: That is that
Någon bild kan ni få. Jag och Carro försökte få Baloo att hålla i nappen. Visionen var himla bra, gick mindre bra i praktiken. Fast vi hade himla roligt i jakten på den perfekta bilden! 








I Åhus!

Skrivet den: 2014-05-21 kl. 19:39:44 / Kategori: That is that
Jag och Daniel kom på den briljanta idéen att åka och hälsa på Carro. Daniel har inte träffat valparna innan och jag behövde lite Carro-snack. 

Ni orkar säkert inte mer valp-bilder så de blir på min snygga sambo istället ;)




må-bra-ord

Skrivet den: 2014-05-21 kl. 12:35:00 / Kategori: That is that
Kom över dessa rader för någon dag sedan. De gör en riktigt glad för när man tänker på de här olika skratten vet man att de inte går att fejka på något sätt. När man skrattar på något av de här sätten (eller alla tre samtidigt för den delen. De hör ju ihop) så är man glad, lycklig och avslappnad. Man tänker inte på något annat än de som man skrattar åt. Det finns inga beskymmer just då. Visst låter det underbart?
 
 

På kylskåpet?

Skrivet den: 2014-05-21 kl. 06:04:02 / Kategori: That is that
Himla tidigt. Men det är mina onsdagar, så de är bara att nicka och le. Förresten såg jag extra mycket fram mot att läsa tidningen idag. Men jag har ingen aning på hur jag ska få upp de här på kylskåpet. För de första kan vi inte hänga saker på kylskåpet alls och för de andra är de svårt att klippa ut små notiser från ipaden. Dock gjorde jag inte två, utan får ge det ena tillbaka till Sophie! 





Work it!

Skrivet den: 2014-05-20 kl. 21:46:13 / Kategori: That is that
Nu är jag hemma efter att ha spelat match. Jag var hemma i 10 minuter efter jobbet innan jag stack igen, så det går i ett. Vi spelade mot gärds köpinge där fina Felicia håller till. Jag på anfallet och hon som back, så vi fick några duster. Hon vann några och jag några. Det var dock mitt lag som vann efter att ha satt några strutar i första halvlek. En av dem kom från mig! Tack tack :) 

Det känns redan i benen! Gud, vad jag längtar efter träningsvärken imorgon. Vad jag inte längtar efter är väckarklockan som ringer vid fem imorgon bitti. 




Nya småtavlor

Skrivet den: 2014-05-20 kl. 11:58:53 / Kategori: Our place
Dessa tre hittade jag också i helgen. Just nu står de på byrån i hallen, men vi får se var de hamnar sen. Fina är de i alla fall! 





God morgon!

Skrivet den: 2014-05-20 kl. 07:38:43 / Kategori: That is that
Tisdag idag, och ändå är jag på så gott humör. Varför detta? Jag tror det är en blandning av att måndagskvällen var så trevlig, vädret, mina nya byxor och att jag har en rolig arbetsdag framför mig! 

Igår var vi hemma hos Vera och lagade mat. Hemmagjorda chickenbits och pommes och några chokladbollar med vit choklad, citron och kokos. Allt blev verkligen jättebra! 












Lagat mat!

Skrivet den: 2014-05-19 kl. 22:09:51 / Kategori: That is that
God kväll! 
Det börjar bli sent nu, och jag är fortfarande hemma hos Vera. Vi har haft "middagsgänget" ikväll. Det har lagats mat och efterrätt och vi har njutit av både mat och sällskap. Fler bilder kommer imorgon, nu blir de en snabbis mest! 




Hos Ida!

Skrivet den: 2014-05-19 kl. 16:43:00 / Kategori: naglar II
Hej hopp!
 
Jag har precis varit hos Ida. Ett längre besök än vanligt på salongen eftersom jag först träffade Linnea som plockade och färgade mina ögonbryn. Jag hade önskemål på naglarna idag, och de blev supersnygga! 
 
 



Fina mamma!

Skrivet den: 2014-05-19 kl. 11:55:21 / Kategori: That is that
Min fina mamma är inte äldre än 48, men nu undrar vi om inte 50-årskrisen är här. För hon har gått och tatuerat sig. Mitt och syrrans namn har hamnat på armen. Väldigt snyggt! Jag har sagt till henne som till alla andra som tatuerar sig, det går inte att bara göra en. Hon höll med :)




Måndag igen!

Skrivet den: 2014-05-19 kl. 07:20:00 / Kategori: Our place
Hjälp, redan måndag igen. Helgen gick fort som vanligt, men inte så konstigt med tanke på vad jag hittade på :) Nu kommer jag såklart bombadera er med alla mina grymma fynd hela veckan. Först ut blir ett av mina sista fynd. Detta tre-i-rad hittade jag på Mellby-center där vi stannade på vägen hem. Tyckte det var jättefint! 
 
 
 
 

Vad blir de?

Skrivet den: 2014-05-18 kl. 15:05:56 / Kategori: That is that
Kan ni gissa vad vi ska äta idag? :) Det borde inte vara alltför svårt om man känner mig! 


Tre tallrikar? Ja, Macke är här som vanligt ;)



Rullar fram

Skrivet den: 2014-05-18 kl. 12:02:44 / Kategori: That is that
Det blev ingen ge-kås-tur, utan vi städade och satte oss sedan i bilen. Det känns konstigt att vara på väg hem såhär tidigt. Väl hemma ska jag visa Daniel allt fint jag köpt och sen kommer jag skälla på honom för att han inte bryr sig och han kommer bli irriterad för att jag störde honom när han tittade på tv och han kan titta sen. Älskar oss :) 




Tidig morgon!

Skrivet den: 2014-05-18 kl. 08:30:24 / Kategori: That is that
Ytterligare en tidig morgon i ullaredsbyn. Idag är det dags att åka hem. Kanske bara en kort runda inom ge-kås först, men sen vill jag hem till min man! 

Igår var de inget taggat gäng. Hjälp vad trötta vi var. Vi gick ut och åt, men de blev inte mycket mer än så och vi var tillbaka i stugan lagom till halv tio-filmen på fyran. Men efter en hel dags shopping tycker jag det är rätt godkänt. 





Lite vila!

Skrivet den: 2014-05-17 kl. 15:56:03 / Kategori: That is that
Vi är tillbaka i stugan för att vila upp oss inför kvällen. Det är verkligen full rulle hela tiden och vi har otroligt trevligt! Shoppingen har gått över förväntan och jag har hittat massor! 

Här kommer lite blandat från dagen. Vi laddar för kvällen!






Frukost i Ullared!

Skrivet den: 2014-05-17 kl. 08:14:48 / Kategori: That is that
Frukost i Ullared ser ut såhär tydligen. Det blev pizza igår tillsammans med vin och snacks och många skratt. Jag är här med mammas vänninor och herregud vilka historier de har. Helt underbart, och såklart, många skratt! 

Frallor och champagne, sen shopping! 





Ullared!

Skrivet den: 2014-05-16 kl. 19:38:01 / Kategori: That is that
Jadå, vi är här! Jag, mamma och Ann-Charlotte körde upp efter jobbet idag och i en stuga en bit bort väntar fler shoppande damer på oss. Imorgon ska de handlas, men det blev en liten stund ikväll såklart. Och fredagens bästa inköp är mina baconchips! 





Fredag eftermiddag!

Skrivet den: 2014-05-16 kl. 14:05:14 / Kategori: That is that
Jag är på roadtrip med mamma. Vi ska va iväg hela helgen men vi började med en sen lunch i hamnen! Som jag längtat efter en bakad potatis från pråmen! Inget smakar sommar som det! 




Gottegrisar!

Skrivet den: 2014-05-16 kl. 11:52:24 / Kategori: That is that
Efter den där nyttiga salladen? Klart vi gjorde blåbärspaj! Det var länge sedan jag åt paj faktiskt, och den var himmelskt god. Hela eftermiddagen och kvällen blev himla trevlig, men vad annars med en syster som min!






Vad blev de?

Skrivet den: 2014-05-16 kl. 07:56:02 / Kategori: That is that
Vad blev de igår nu då? Fruktsallad eller blåbärspaj? 





avbokat å klart!

Skrivet den: 2014-05-15 kl. 18:28:43 / Kategori: That is that
Jag avbokade båda träningspassen idag och gick på dejt med min syster istället. Vi köpte varsin sallad och satte oss på balkongen. Så jäkla mysigt! Snart ska vi vidare på filmmys hemma hos henne. Vi funderar fortfarande på om vi ska göra fruktsallad eller blåbärspaj till efterrätt ;)





Stranden?

Skrivet den: 2014-05-15 kl. 15:39:55 / Kategori: That is that
Är jag på stranden? 

Nej bara i sandlådan på skolan. Men de funkar för mig! 





Almost there!

Skrivet den: 2014-05-15 kl. 11:42:51 / Kategori: That is that
Det känns som sista arbetsdagen idag. Det är ju en dag imorgon också men fredagar räknas knappt för alla är så lyckliga då. Jag vet att jag är det! 

Vi har sol idag. Massor, massor av sol. Så idag är vi ute hela eftermiddagen och jag tänker stå med ansiktet mot solen så mycket jag kan och få tillbaka mina fräknar! 




Let's do this!

Skrivet den: 2014-05-14 kl. 18:33:07 / Kategori: That is that
Då kör vi! Dags för fotbollsträning igen. Jag missade måndagens, men studerade ju fotboll i Malmö skulle man kunna säga. Efter min målvaktsinsats i söndags stod jag och studerade Olsen en del. Sexig rygg den killen har! Men ikväll undviker jag handskarna och hoppas på att få springa en del! 




Jag just nu

Skrivet den: 2014-05-14 kl. 07:57:47 / Kategori: That is that
Detta är jag just nu. Daniel fick gå hem från jobbet igår och jag hamnade på soffan med honom istället. Men ikväll, då jäklar!




Första bilden ;)

Skrivet den: 2014-05-13 kl. 19:35:23 / Kategori: That is that
Första bilden med nya telefonen. Och de är på min kvällsmat. Både jag och Daniel är lite ut form idag så vi har precis sovit en timme på soffan. Jag kommer inte kunna somna ikväll, men de va så värt de ändå. Jag har börjat läsa en ny bok, och de senaste kvällarna har jag varit för trött för att läsa, vilket ärligt talat varit skitjobbigt! 




Blivit med..

Skrivet den: 2014-05-13 kl. 16:46:42 / Kategori: That is that
Jag har blivit med 5s som försäljaren kallade de. En ny telefon hämtades ut idag, äntligen. Precis på dagen som jag fick förlänga mitt abonnemang också. Något roligt får man hitta på en tisdag! 






Vinst = 3p

Skrivet den: 2014-05-12 kl. 21:18:42 / Kategori: That is that
Malmö vann ikväll, men trots att de gjorde mål i tionde minuten kändes de långt ifrån självklart! 

Å jag älskar Swedbank stadion! Det öste ner men med tak över alla läktarsektioner klarade vi oss bra. 




Mer från lägenheten!

Skrivet den: 2014-05-12 kl. 15:30:57 / Kategori: That is that
Mina kollegor var hos mig i fredags och hade lite fredagsmys. Det var min tur att bjuda hem och de blev spel och snacks och sen lite dricka på de. Snälla som de är hade de med sig en blomma. Passade perfekt på min byrå i hallen. Nu ska jag bara ha upp en spegel och hatthylla också ;) 




Måndag!

Skrivet den: 2014-05-12 kl. 07:59:06 / Kategori: Our place
Måndag igen och full rulle! Efter en helg som innehöll party, bakishäng, filmmys, fotbollsmatch, arbete och lite annat är det en ny vecka. Nya möjligheter, brukar man väl säga?! 

Här är mina fina tavlor ovanför sängen! De panikhängdes upp i tisdags tror jag och jag är himla nöjd. En bit i pusslet, men de är mycket kvar :)




En sådan lördag!

Skrivet den: 2014-05-10 kl. 15:17:48 / Kategori: That is that
Vi kör en sån här lördag idag! Jag och Cissi myser i soffan och tittar på tramstv. Daniel är inte hemma så vi kan titta på vad vi vill.

Kvällen blev himla lyckad igår med trevligt folk, god dricka och massa snacks. Jag hamnade på olearys och sedan somnade jag på soffan. Daniel måste ha skrattat när han hittade mig imorse :) 





Fredag!

Skrivet den: 2014-05-09 kl. 18:58:07 / Kategori: That is that
Ja, de har varit fredag hela dagen förstås! Men nu är kvällen här. Snacksen är framme och nu väntar jag bara på lite gäster. Får man lov att öppna vinet så länge? 





Genom en tv-skärm!

Skrivet den: 2014-05-08 kl. 21:39:44 / Kategori: That is that
Kom igen nu mitt Malmö!! Jag har inte kört lite olagligt på vägen hem från jobbet för att ni ska tappa detta nu! 

Dagens monsterpass är över, imorgon är det fredag! 



 

Veckan går!

Skrivet den: 2014-05-08 kl. 07:53:58 / Kategori: Our place
Veckan går bannemej! Det är redan torsdag och jag har en äckligt lång dag framför mig. Igår fick jag värsta rycket och började hänga upp tavlor. Tänkte att det var dags nu. 14 st hängdes upp, och här har ni tre av dem. Vill ha lite cred för att de hänger så rakt! 





Dinner plans!

Skrivet den: 2014-05-07 kl. 16:30:22 / Kategori: That is that
Onsdagens middag! Avokado, kokt broccoli och tre stekta ägg. Och en jäkla massa salt! Men jag har en himla aktiv dag i övrigt. Innan idag tog jag med mig mamma och handlade en massa nya saker till lägenheten. De ska bli himla skoj å se hur lång tid det tar för Daniel att hitta allt! Det är redan utsatt nämligen. Killen har inte en chans!




Tisdagskväll

Skrivet den: 2014-05-06 kl. 21:05:49 / Kategori: That is that
Det är såhär man gör när man går på bio på tisdagskvällar. Vi är totalt 10 st som ska se "the other woman"! Trailern var grym så jag och syrran förväntar oss många skratt! 

Det är ändå förvånadsvärt många killar här. Jag hade aldrig fått med mig Daniel på en sån här film. Men de gör mig inget. Hade han följt med, hade han inte varit min Daniel! 




Still going strong?

Skrivet den: 2014-05-06 kl. 07:24:10 / Kategori: That is that
God morgon!
Nu är det tisdag vilket betyder att all min måndagsenergi är borta. Jag är jättetrött och vill bara hem och lägga mig och vila! Det blir inte bättre av att jag knappt har några rena kläder längre och nu springer runt i långklänning och ballerinaskor när de regnar ute. Satan vad jag ska tvätta imorgon! Hoppas min energi är tillbaka då! 


Jag hittade denna på Facebook. Vi fnittrade lite tillsammans åt den, sambon och jag.


Orkar mer?

Skrivet den: 2014-05-05 kl. 13:21:05 / Kategori: That is that
Orkar ni fler bilder på söta valpar? Herregud vad söta de är! Idag är de ju vanlig måndag. Jag chockade magen ordentligt med keso imorse. Var är allt onyttigt trams den fått den senaste tiden? 




Inget mer ledigt!

Skrivet den: 2014-05-04 kl. 21:02:10 / Kategori: That is that
Den långa ledigheten är snart över. Helgen som varat i en halv evighet är slut. Jag och Daniel blev så trötta på att va lediga att vi inte ens ville ha frallor imorse! 

Vi avslutar på topp med varsin snapple och top gear på tvn! Ny vecka och nya tag imorgon! 




Inte gladare!

Skrivet den: 2014-05-04 kl. 17:17:58 / Kategori: That is that
Jag är inte mycket gladare än sist. Glad är också fel ord, men jag är i alla fall mindre arg än sist. Malmö var fortfarande kassa, men inte lika dåliga. Domaren var bättre än sist men långt ifrån bra. Det enda som höll måttet var vädret! Underbart varmt och strålande sol. Fräknarna sprider sig i ansiktet på mig! 





Tillbaka i Malmö!

Skrivet den: 2014-05-04 kl. 14:02:38 / Kategori: That is that
Yes, då var vi här igen. Jag och Daniel har tagit oss till Malmö för en ny match. MFF möter Häcken. Och jag hoppas att jag är gladare när jag åker härifrån än sist. Ingen öl idag dock, utan det blev en pepsi och ett kexchoklad istället! 


Produktplacering!! 




"Dörsötdöden"

Skrivet den: 2014-05-03 kl. 22:46:31 / Kategori: That is that
Raka vägen från jobbet till mer valpmys hos Carro. Tjejerna är här också och vi dör sötdöden! Fler bilder kommer imorgon. Vi har tagit några st skulle man kunna säga! 




Konsum!

Skrivet den: 2014-05-03 kl. 16:57:50 / Kategori: That is that
Nu kör vi några timmar här! 




Carros valpar!

Skrivet den: 2014-05-03 kl. 12:13:35 / Kategori: That is that
Fina Izzie har ju fått valpar! Fem små söta liv som nu springer runt och gnyr hemma hos Carro och Andre. Igår var jag för första gången sedan de öppnat ögonen och man föll ju som en fura! 









Nej nej nej!

Skrivet den: 2014-05-03 kl. 05:40:38 / Kategori: That is that
Det här var inte bra! Någonting (antagligen en katt!) har lyckats väcka oss såhär tidigt och vi har vänt och vridit på oss i en halvtimme nu utan att kunna somna om. Daniel har gett upp och gått upp helt. Jag kan inte gå upp, utan måste somna om! Så de lär ju aldrig hända. Går jag upp nu kommer det krävas en liten vila någon gång under dagen för att ladda batterierna inför kvällen och den tiden har jag inte, tyvärr. 


Förresten, gissa vart jag var igår ;)




Vad gör jag här?

Skrivet den: 2014-05-02 kl. 19:12:31 / Kategori: That is that
Jag vet ju hur jag hamnade här, varför är en helt annan fråga! Direkt efter min egen träning åkte jag till viby för att kolla på Daniels lag. Daniel står tyvärr bredvid mig istället för att va på plan då foten krånglar. Fast jag vet inte om jag pallat 90 minuter med Macke utan honom.. 





Leker snäll flickvän!

Skrivet den: 2014-05-02 kl. 14:46:50 / Kategori: That is that
Efter lunch och lite shopping återvände jag hem med varsin lyxshake till mig, sambon och hans andre hälft. Lyckan var total såklart och jag ligger på plus! Så nu kanske de låter mig vara ifred och jag kan istället förlora mig i en värld med Katniss, Peeta och de andra! 




Fredag!!!

Skrivet den: 2014-05-02 kl. 11:47:36 / Kategori: That is that
Äntligen fredag!! Imorse när jag vaknade var frallor inte ens i närheten av mina tankar. En tidig lunch var planerad med Carro och Alex och jag tänkte inte slösa någon matplats med frallor. Kränga!!




Förbannad!

Skrivet den: 2014-05-01 kl. 19:30:24 / Kategori: That is that
Jag var rätt förbannad efter matchen. Det har lagt sig lite nu för jag är sällan (inte aldrig) sur någon längre stund. Men jag var förbannad eftersom Malmö va så kassa! Det var ingen förutom Forsberg som fick godkänt idag. Och hur fan de kan sätta Hansson att döma så fort Malmö har en derbymatch eller match mot ett "storlag"!?! Det är helt otroligt! Relationen där är så förstörd att det är till att provocera fram bråk från fansens sida. Vilket gör mig ännu mer arg eftersom det är fansen och ståplats som får skit så fort det är något och de snackas så jävla mycket i media. Att låta Hansson döma, luta sig tillbaka, småle, och vänta på att de smäller. Nej fy fan! Jag har så mycket mer jag skulle vilja skriva men är rädd att jag blir politiskt inkorrekt då. Så nu är jag tyst. 




På plats!

Skrivet den: 2014-05-01 kl. 14:15:11 / Kategori: That is that
Vi är på plats! Det är vindstilla här och solen steker. Vera har köpt sin första malmöhalsduk och ölen har inhandlats. Vi väntar bara på MFF! 






På ett tåg!

Skrivet den: 2014-05-01 kl. 12:38:12 / Kategori: That is that
Jag sitter på tåget till Malmö just nu. Det är Swedbank stadion som är målet idag. Hos mig sitter också Daniel och Vera, vilket är världens bästa sällskap. Vi sitter och planerar sommarkvällar och myser. Jag längtar efter att återigen få stå i klacken och skrika tillsammans med min lillasyster :) 




1a maj!

Skrivet den: 2014-05-01 kl. 09:38:44 / Kategori: That is that
God morgon! 
Vet inte hur, men jag lyckades sova till klockan nio idag. Helt underbart! Jag har också förstått det här med frallor nu. De ska helt enkelt inhandlas på lediga dagar, gärna av den som vaknar först. Så jag klev upp, klädde på mig och cyklade iväg. Men minen på min sambo när jag viskade till honom vart jag skulle gjorde de så värt de! Jag hade kunnat cykla tio gånger om för den minen :) 


Så där har ni de. Ett inlägg om frallor. Jag ska försöka bättra mig ;)



RSS 2.0