Shopping och fika!

Skrivet den: 2013-12-31 kl. 14:49:13 / Kategori: That is that
Nu jäklar! 

Vi har alla gjort av med x antal kronor inne på outletbutikerna här i Kosta och precis avnjutit en fika i loungen på hotellet. Än så länge har vi de så jäkla bra! Och om fem minuter ska vi gå ner till spa-avdelningen, så de lär inte bli sämre :) 









Weekend på en tisdag?

Skrivet den: 2013-12-31 kl. 10:19:38 / Kategori: That is that
Jag sitter just nu i bilen på väg ifrån skåneland. Målet är någonstans i Småland, Kosta närmare bestämt. För denna nyårsafton orkade vi inte laga någon mat eller planera en grym kväll. Denna nyårsafton 2013 lät vi någon annan göra det. Så nu jag här tillsammans med syrran, Daniel och Kalle och ska fira nyår på ett spahotell. Låter grymt. Tror att det blir det också! 





Fredag?

Skrivet den: 2013-12-30 kl. 18:25:58 / Kategori: That is that
De känns som fredag idag. Jag har jobbat hela dagen, och nu är jag ledig i två dagar. Kan det bli mer fredag än så? Så vi har fredagsmys. Varma mackor och tv-mys. Asså, de måste ju va fredad ;) och Gud, vad jag längtar efter morgondagen!! 





Haha, jag kommer få ont i magen!! 

Lyxmorgon!

Skrivet den: 2013-12-29 kl. 09:00:19 / Kategori: That is that
Jag är mitt inne i fyra-dagars-jobb-dagar. Två gjorda, två kvar. Och jag tar en jobbpaus denna söndagsmorgon genom att lyxa till livet med en sandhemfrukost tillsammans med Yngsjö-gänget. Eller det var tänkt så iaf. Bara jag här än så länge, haha 




Bästaste Emma!

Skrivet den: 2013-12-26 kl. 19:08:58 / Kategori: That is that
Fina Emma var här för några dagar sedan och lämnade tillbaka några böcker som hon lånat. Snart är hon klar! Efter tre och en halvt år kan hon snart titulera sig som lärare. Och hon kommer bli världens bästa lärare, för få är så snälla, omtänksamma, glada och så härliga att vara runt, som fröken Emma! 

Tack Emma och lycka till med framtida jobb! 






Julaftonsmorgon!

Skrivet den: 2013-12-24 kl. 10:52:15 / Kategori: That is that
Det är otroligt otroligt att jag inte jobbar idag. Jag har jobbat på julafton så länge jag kan minnas, östersundsjulen borträknad. Att jobba julafton är rätt mysigt faktiskt. Kunderna är glada och man slutar kvart över två, vilket gör att man utan problem hinner in till stan, eller till vem vi nu firar hos, till klockan tre och Kalle Anka. 

Men denna julaftonsmorgon är såklart bättre. Lyxfrukost hemma hos Vera och Kalle med allt vad det innebär. Julklappar har slagits in, och julklappar har öppnats. Daniel har svurit över Amy Diamond och vi har ätit renkorv. Just nu äter vi lite pepparkakor och Kalle slår in Veras present så hon måste stanna i köket. Lätt butter, hihi. Jag älskar mitt liv och människorna i de!! 







Julklapp

Skrivet den: 2013-12-23 kl. 21:58:41 / Kategori: That is that
Fick denna fina ljusstake av mina föräldrar igår! Blev smått orolig när jag insåg att jag var tvungen att skruva ihop vissa delar själv men det var inga problem alls! Tanken var att den skulle stå mitt på matbordet i vardagsrummet men ljusen slår i lampan tyvärr. Den blev snygg på spisen också! 







Vanlig måndag!

Skrivet den: 2013-12-23 kl. 09:17:55 / Kategori: That is that
Efter en dags ledigt är det dags för en arbetsdag utöver sunt förnuft. 6.30-15 på skolan och 16-21.15 på Konsum. 

Jag fick frågan för inte så länge sedan om jag är så himla pengagalen att jag måste jobba hela tiden. Jag säger inte att jag inte gillar pengarna, men det är inte därför jag gör de. Jag tror inte det iaf. Jag är bara så van vid att jobba tror jag, haha. Och idag har vi fyra kids på plats. Ansträngande ;) 




2014!

Skrivet den: 2013-12-22 kl. 13:41:50 / Kategori: That is that
Något säger mig att det kommer bli ett bra 2014. Med lite hjälp av brandmännen i kristianstad så, haha. Jag kan bjuda på några godbitar, men ni borde definitivt köpa en egen! 








Bästa söndagen!

Skrivet den: 2013-12-22 kl. 11:15:00 / Kategori: That is that
Vilken förmiddag! Att få vakna utvilad bredvid min underbara sambo och sedan äta lite choklad i sängen utvecklades till frallor till frukost framför en Harry Potter-film och en söt katt i knät. Daniel har lekt lite med att mäta efter hur tvn han önskar sig i julklapp skulle se ut. Jag ska strax börja göra lite nytta, men inte riktigt än! 









Jullov?

Skrivet den: 2013-12-21 kl. 21:33:01 / Kategori: That is that
Idag är första dagen på jullovet och jag har jobbat. Så blir de ibland. Och jag klagar inte. Förresten så fick jag komma hem till Carro efteråt. Vi har ätit mat, spelat julklappsspelet och bakat pepparkakor. Fast jag börjar bli trött nu, haha. Klockan närmar sig ju tio. Det är sent för den här gamla tanten! 








Jullov

Skrivet den: 2013-12-20 kl. 19:12:34 / Kategori: That is that
Officiellt är det jullov. Inofficiellt är jag inte ledig ett smack. Jo, lite. Det var en fin julavslutning med julsång, glögg, pepparkakor, julkramar och presenter till läraren ;) i form av massa choklad om någon ville veta! 

Sen gick jag hem och sov i tre timmar, haha. 


Mitt konstverk på tavlan idag. Nissarna önskar oss en god jul!! 




Kvällens!

Skrivet den: 2013-12-18 kl. 19:23:25 / Kategori: That is that
Det blev en äckligt lång arbetsdag idag. 7.45-19 på en skola är inte att leka med så föehoppningsvis somnar jag i tid ikväll. Vi har haft Pysselkväll med föräldrarna idag. Det var väldans trevligt! Och bra mycket bättre än vad jag kunnat tro efter min snabbplanering! 

Dagens pyssel blev bland annat en gran. Fast hade jag vetat att den skulle med hem hade jag nog ansträngt mig lite mer!  plats på spisen fick den i alla fall! 








17/12

Skrivet den: 2013-12-17 kl. 19:16:04 / Kategori: That is that
Kom med posten idag. Ett till mig och ett till Daniel. 




Julklappar!

Skrivet den: 2013-12-16 kl. 18:13:43 / Kategori: That is that
Varje gång jag går in till stan för att köpa julklappar kommer jag hem med något till mig själv också. Sist impulshandlade jag en fjällrävenjacka. Idag blev det ett par supersnygga skor jag tänkte ha på nyår. Fast jag har köpt en del julklappar också. Tur att vi snart är klara för pengarna börjar ju ta slut. Undras varför! ;) 




Julvecka!

Skrivet den: 2013-12-16 kl. 09:31:38 / Kategori: That is that
Sista veckan innan jullovet. Det känns verkligen som sista rycket för sen är all ork borta. Idag har vi julpysseldag så det är långklänning och tomteluva som gäller. Vi kör allt från pepparkaksbak till att göra änglar och dansa till wii dance christmas. Sen är måndagen också över. 




Slappesöndag!

Skrivet den: 2013-12-15 kl. 14:23:41 / Kategori: That is that
Ett litet tag till får jag lov att slappa innan det är dags att sticka till jobbet. Systrarna Svensson kom igår men det gick inte jättefort. Spelade inte så stor roll, eftersom det dracks en del vin medan jag väntade, haha. Och sedan stod jag på dansgolvet på Grand i några timmar och hade det väldans bra. Kvällen avslutades sedan med två röda och en pepsi. En helt vanlig utekväll helt enkelt! Och planerna för juldagen börjar ta form! 



De enda två bilderna jag tog på hela kvällen, haha 

Lördag = helg!

Skrivet den: 2013-12-14 kl. 20:01:34 / Kategori: That is that
Helg är dock inte alltid = ledig. Men idag så slipper jag allt vad jobb heter i alla fall. Och efter en trevlig runda till emporia (visar shoppingen en annan dag) har jag landat i soffan. Framför mig har jag lite tända ljus, en skål popcorn, en annan skål ostbågar, ett glas billigt vin och en Harry Potter-film. Det enda som saknas men jag hoppas att det är på väg i form av två uppklädda fröknar Svensson! Det hade varit bästa avslutet på denna lördag! 






Snart fredag??

Skrivet den: 2013-12-12 kl. 06:37:05 / Kategori: That is that
God morgon!
En ny dag och jullovet närmar sig med stormsteg. Jag behöver jullov, det är en sak som är säker. Jag behöver tänka på något annat ett tag liksom. 

Tänkte visa mina vita pinnar för er. Jag är jäkligt nöjd. Tjii fick dem som inte ville julpyssla med mig :) E:et ser lite konstigt ut från denna vinkel, men ser bättre ut när det "står upp". Hade jag vetat sedan tidigare att jag skulle måla allt vitt hade jag nog målat innan jag limmade. Men det var ändå inga problem att måla efter ihopsättandet heller. 





Min middag och annat onödigt flams

Skrivet den: 2013-12-11 kl. 20:56:45 / Kategori: That is that
 Tog en paus i pysslandet en stund. Det blev riktigt bra faktiskt! Det mesta känns rätt bra nu. Sitter med en ansiktsmask påkletad och väntar på att klockan ska bli tio så att jag kan kolla på paradise hotel. Jag kollar, och jag står för de. Tydligen är mitt liv jättetråkigt då, enligt andras påståenden på Facebook och Aftonbladet. Jag håller inte med, men skiter i vilket. 


Förresten, när man är själv behöver man ingen kniv. Ingen ser ens bordsskick ändå så det är bara att sleva i sig.. Eftersom jag åt när pysslade blev skinkan hoprullad ;)



White!

Skrivet den: 2013-12-11 kl. 16:54:23 / Kategori: That is that
Daniel var väl inte jättesugen på att hänga upp mitt "konstverk" från gårdagen på väggen. Så idag målar jag det vitt och ser om de blir bättre! Jag är i vilket fall som helt helnöjd! 

Tycker om dig







Julpyssel

Skrivet den: 2013-12-10 kl. 18:28:39 / Kategori: That is that
Roar mig med pinnar och en limpistol denna tisdag. Allt för att hålla mig vaken och inte somna på soffan. Jag ligger några timmar minus, men tänkte träna och köra slut på kroppen helt först. :) 
Och det blev pinnar över som får ligga kvar i spisen ett tag till! 








Pepparkaksbak

Skrivet den: 2013-12-03 kl. 16:26:24 / Kategori: That is that
Igår var det dags för att baka lite pepparkakor. Inte för själva pepparkakans skull utan för att umgås och ha trevligt utan att glo på dumburken ibland. Och det var väldigt trevligt! Syrran kom också och la lite glasyr på våra fina pepparkakor! 








Julpyssel

Skrivet den: 2013-12-02 kl. 17:39:09 / Kategori: That is that
Jaha, vi får väl se vad de kan bli av de här! Skoj att få julpyssla lite, även om jag gör de helt själv. Om jag är på ett pyssligt humör är det bara till att köra ju. Lika bra att passa på, för vem vet hur länge de håller i sig! 

(Bara vanliga pärlor i pepparkaksformar, 200 grader, 5-10 min i ugnen. Håll koll på dem.) 







Första advent!

Skrivet den: 2013-12-01 kl. 19:07:06 / Kategori: That is that
Äntligen har jag kommit hem och fått sätta mig i soffan. Daniel blev inte jätteimponerad över att jag kom hem utan snickers till honom, så det var bara att sticka till maxi och göra sig redo för ännu mer julbak. Fyra sorters julgodis finns nu här hemma, och imorgon är det dags för pepparkakorna! 

Första ljuset har vi tänt i den nya adventsljusstaken. Jag myser av julkänslan här :) vi har ju till och med kollat på julkalendern på tv!




Julbak!

Skrivet den: 2013-12-01 kl. 14:45:37 / Kategori: That is that
Jag har hamnat i Tollarp idag med gamla kollegor och nära vänner. (Samma tjejer). Här julbakas det, snackas en del, dricker lite vin och myser med bäbis och hund. Jag trivs så himla bra med dessa tjejer och den här söndagen behövdes! Äntligen är december här och jag får lov att gå in i julkänslan totalt! 









RSS 2.0