same old, same old

Skrivet den: 2010-05-29 kl. 10:55:41 / Kategori:

Har inte så mycket mer än en låt att lägga upp just nu. Sen ska jag skicka in min uppsats och sticka till jobbet fyra timmar tidigare än det egentligen var meningen. Men fyra timmar extra en lördag är ju åtta timmar extra så jag tackar och tar emot!!

Detta är en riktig favoritlåt. Råkade hitta den när jag letade efter en annan, haha


give it all away??

Skrivet den: 2010-05-28 kl. 12:57:40 / Kategori: That is that

Nej, för allas trevnad tänker jag inte avslöja för mycket om filmen. JAG ÄLSKAR DEN!! love love love.

Kvällen började mycket riktigt med en cosmo och en fetehamburgare. Avslutades med popkorn och läsk och jag åt tills jag höll på att spricka. Så jäkla gott var allt!!

Filmen var precis så som Sex and the City ska vara. Vera citerade en av alla dåliga recensioner "för lite sex och för lite city" Jag tyckte de var lagom med sex och lagom med city. Eller nja, hade kanske önskat mig mer city. Men filmen är fortfarande fylld med Carrie och kläder och skor och shopping och Mr Big och Samantha och allt som hör till.

De enda jag får ta på mig idag är konsumkläderna. Inte jättesexigt but I will make it work, and I'll rock it!!

KRAM KRAM




give it to me!!

Skrivet den: 2010-05-27 kl. 18:09:29 / Kategori: That is that
Kvällens biobesök, Sex and the city, inleds med ett reastaurangbesök med Vera och Carro, sällskapet för kvällen. Eftersom de varit mycket thailändskt och kinesiskt på sistone var jag inte sen att hänga på när Carro sa Steakhouse som är en del av Kristianstad restaurang. Och sedan hon sa steakhouse har jag tänkt på USA. För jag säger ju steakhouse, inte stekhus. Å jag är så jäkla sugen på en applebees cheeseburgare så de finns inte..


 

Give it to me!! Tips är ju annars att inte blogga om mat när man är megahungrig. Nu ska vi snart iväg och äta gott och dricka gott. Jag hoppas på att få ner en cosmo innan maten, sedan blir de biopopkorn och läsk. MAT MAT MAT

Dagens i-landsproblem..

Skrivet den: 2010-05-27 kl. 15:36:09 / Kategori: That is that
Its a big one. För sedan i onsdags kl halv åtta på morgonen har vi ingen bil längre. Nej, den är inte såld eller så, bara på lagning. Och detta är jobbigt. Visst, visst de har bara gått lite mer än ett dygn men jag behöver min lilla brumbrum. Livet är inte lika roligt utan min lilla svarta. Det värsta är att de inte hittar vad som är fel på den heller. Och vi skulle nog få en lånebil på fredag. Jo men tack..





In heaven there will be strawberries

Skrivet den: 2010-05-26 kl. 16:14:37 / Kategori: That is that

Årets första jordgubbar slank ner snabbt tillsammans med lite mjölk och socker. MUMS. Lyckades flörta till mig en ask när jag och mamma var och handlade grönsaker på torget.




Detta var min frukost i ett år när jag var i USA, lyxigt värre. Jag har också ett speciellt sätt att äta jordgubbar på eftersom jag tycker de är absolut godast i mjölk med lite socker på. Sedan trycker jag jordgubbarna mot kanten och mosar dem så all "saft" hamnar i mjölken. Det var precis jag hann ta kortet innan tallriken var tom igen. Torgets svenska jordgubbar kan rekommenderas. Jag hade inte höga förhoppningar för jordgubbarna men de smakade massor och det var underbart!!

 


Ta upp gammal vana?

Skrivet den: 2010-05-25 kl. 21:54:12 / Kategori: That is that
För några år sedan upplyste Alex eller Vera mig om en rolig lek när man åkte bil. En lek jag snabbt blev besatt av big time och spred vidare. Den gick helt enkelt ut på att man skulle se nummerna på nummerplåtarna i ordning. Man började med 001 och när man sett den letade man efter 002 osv. Jag fick sluta med leken när jag åkte till USA av naturliga skäl. Innan jag åkte skrev jag upp saker som jag var tvungen att komma ihåg när jag kom hem. Lösenordet till datorn, koden till mitt bankkort. Sådanna viktiga saker. Och så skrev jag upp vilket nr i bil-leken jag var på. Det var också viktigt. Tyvärr glömde jag bort var jag la lappen så den var ju till ingen nytta alls.

Nu är jag sjukt sugen på att börja om med leken. Varje gång jag ser 001 vill jag fortsätta leta. Men det tar ju sådan tid. Riktigt mkt tid. Man kan inte gå förbi en parkering som en normal människa liksom.

Sugna?? Let the game begin...

Sex and the city

Skrivet den: 2010-05-23 kl. 20:47:40 / Kategori: That is that
Big fan!! Big BIG fan!!

Kan man vara något annat när man själv sprungit runt på dessa underbara gator så många gånger? Sommaren för tre år sedan var jag också på en satc-tour där vi satt på Carries trappa och drack Cosmos på Adians bar. Kan jag få höra lite avundsjuka..? haha

Aja, på torsdag är det dags för premiären av den andra filmen och Ich got tickets. Jag, Vera och Carro ska gå tillsammans, kan inte bli bättre.









C L -final ikväll

Skrivet den: 2010-05-22 kl. 18:56:48 / Kategori:
Tonight is the night. Eller inte riktigt, eftersom jag inte bryr mig om vem som vinner. Men det är en undanflykt till fest hemma hos Vera och Kalle och de kan man inte tacka nej till ju. Jag har till och med inhandlat en ny klänning för tillfället och det är också premiär för hudfärgade strumpbyxor. (Vilket är en big deal för mig. Ser ni mig barbent är det något som är fel)


Hoppas alla får en toppenlördag, KRAM KRAM




spring 2011

Skrivet den: 2010-05-22 kl. 10:51:25 / Kategori: That is that

Vi har nya planer för våren 2011. Känns skönt att ha något att längta efter och drömma om även om det är ett tag dit. Så här ni Persson-Olssons högtflygande planer!! En Västindienkryssning låter inte helt fel. Men först Rom och sedan Holland.




new nails

Skrivet den: 2010-05-21 kl. 16:22:08 / Kategori: naglar
Finns inte så mkt mer än så att säga. Varit hos Ida idag och fixat nya naglar. Jag är tillbaka i min glitterperiod och nu är de lite svarta med lila glitter och små hjärtan och blommor på. Synd att min kamera är så dålig och inte gör dem rättvisa. Men de är snygga som få!!







kan man använda..?

Skrivet den: 2010-05-20 kl. 17:07:39 / Kategori: That is that

Ni vet den lilla googlerutan man kan söka i? När man börjar skriva olika ord kommer det upp en massa alternativ. Jag brukar mest använda detta till att kolla så jag stavat rätt på svårstavade ord. Daniel använder google-rutan till att ställa frågor, onödigt långa och onödiga frågor. Iaf, prova skriva "Kan man använda" och skratta sedan åt de roliga förslagen. Who knew..? :)


Ikväll är de perfekt väder för fotbollsträning tycker jag.

singing in the sun

Skrivet den: 2010-05-20 kl. 14:48:10 / Kategori: That is that
Idag var det verkligen sista dagen på praktiken, och vi avslutade med en vandring på 7.5 km ute i Tollarp. Vi kunde inte fått bättre väder. Solen sken och barnen sprang runt och hoppade på stenar. Vi hittade också en massa blommor. Livet leker verkligen!!









good morning

Skrivet den: 2010-05-19 kl. 11:32:51 / Kategori: That is that


Hittade denna bilden på mig och Alex idag. Hade nästan glömt bort den. Men bara nästan, haha


iiihhhh

Skrivet den: 2010-05-18 kl. 17:15:36 / Kategori: That is that

Lärarkandidaterna försöker hålla i sista lektionen för denna gången. Då dyker det upp två holländska studenter ska titta. Press!! Då dyker det upp en mus i tjejernas omklädningsrum. Hur man hanterar den situation lär de en inte på högskolan. Vet inte hur den löstes heller mer än att Viosa sprang förbi med två koner.

Så då var den så gott som slut, den där praktiken. Fått min bedömning idag och en framtida vikarie är ju ett godkänt betyg tycker jag. Viosa, Alex och jag firade genom att äta tillsammans på Ocean City, och jag har aldrig sett en tjej äta så mkt som Viosa gjorde. SJUK TJEJ!! avundsjuk till tusen!

Efter min tredje miniportion får jag ett sms om att vi har match ikväll. Bara att börja ladda!

KRAM KRAM


Whats your size..?

Skrivet den: 2010-05-17 kl. 22:07:44 / Kategori: Cissi och Ceasar






Cissi är utan problem en 36 och en halva!!


thaaaank you

Skrivet den: 2010-05-17 kl. 14:30:41 / Kategori: That is that

Tack Chatarina och Thomas för födelsedagspresenten
 



Nu ska jag ut och jaga mamma i skogen!!

 


inte bara från skolan man varit långledig

Skrivet den: 2010-05-17 kl. 07:12:30 / Kategori: That is that
här var det ouppdaterat. Beror på allt festande och jobbande jag har gjort istället.

Fest med Vera betyder alltid samma sak. Fylla, fulla, onyktra, ni fattar.. PARTY!! De gjorde de även denna gången. Efter en fartfylld kväll drar vi till Class där jag spenderar tio min i baren och fem min på dansgolvet med syrran. Sen ser jag inte henne förrän jag fick bära henne hem med ett pitstop at pölsemannen, haha.

Iaf så är det hon som har alla bilder, så de kommer hoppas jag.

Kvällens roligaste var när jag och Stoffe ( gammal jobbarkompis från härliga Villaskolan ) hittade en hundring på dansgolvet. vi springer till baren

"Jag vill ha något som kostar 50 kr och sedan vill jag ha två av de!! " 


Syrran: nya tag på lördag. C L final och den nya absolut ska sitta fint!!

My space!!

Skrivet den: 2010-05-13 kl. 22:48:57 / Kategori: That is that

Tänkte på något roligt idag. Närmare bestämt fördelningen av skoförvaring här hemma. Såhär ser det ut på skostället i hallen:


 


Sju par till Dessi och ett till Daniel. Perfekt. I klädkammaren befinner sig resten av våra samlingar. Där befinner sig inte mindre än fem skoställ ala ikea. Ett skoställ till Daniel och fyra till Dessi.

LOVE LOVE LOVE

Konsum imorgon, sedan fotboll.


spending-money-time

Skrivet den: 2010-05-12 kl. 18:56:55 / Kategori:

Jag har känt köpbegäret stiga de senaste dagarna och idag orkade jag inte stå emot. Lönen kommer på fredag och med de lönebeskedet jag fick idag fanns de ingen återvändo. Jag drog med syrran på en snabb runda på stan och resultatet kunde inte blivit bättre!!

Jag köpte något till lägenheten, något till mig, och något till mina fötter

  


I want summer, or spring or at least the sun shining

Skrivet den: 2010-05-12 kl. 07:28:33 / Kategori:

Det är inte meningen att man ska ha underställ i maj månad. Men det är precis vad jag har på mig nu. Förbereder mig på att stå ute några timmar. Men istället för att gräva ner mig för mkt i det tråkiga vädret tänkte jag visa min sommarhatt!! Undra om jag kommer använda den. Så snygg men inte alls likt mig.. aja lite jobbiga posebilder men det får vi leva med.





hell yeah!!

Skrivet den: 2010-05-11 kl. 21:55:49 / Kategori: That is that

De var Wä IF som gick därifrån tre poäng rikare!! Känns inte alls fel måste jag säga. Spänning på hög nivå bjöds det på också. När det stod 1-3 till Glimåkra, det var 20 min kvar och de hade de mesta av spelet var jag orolig. Men sedan lade tjejerna i en högre växel och när 2-3 målet kom tändes alla till nytt liv. det blev 3-3 och i sista stund 4-3. OH YES!! Det behöver också nämnas att Moa är sjukt grym!!

 

 




För övrigt var det en toppenkväll för en fotbollsmatch, solen retades med våra ögon ett bra tag. Imorgon väntar praktik, sedan några dagars "ledigt". Fotbollscup inplanerad imorgon. Det ska bli riktigt skoj, och håll tummarna för fint väder till oss.


jag vinner på pinsamheter!!

Skrivet den: 2010-05-11 kl. 17:12:19 / Kategori: That is that
När jag skriver denna och berättar denna historia tänker jag extra på Patrik för han kommer älska den!!

Bakgrund

Idag hade vi idrottlektion på praktiken. Redskapsgymnastik med bom, matta och ringar. De sistnämnda ringarna var min station. Jag älskar ringarna. Jag älskade ringarna. Fy vad jag fick jobba idag. Inte nog med att eleverna typ ställde sig och höll i dem sen fick jag lyfta dem efter vad de skulle göra. Jag fick också visa flera gånger de olika övningarna och händerna gjorde riktigt ont.

Till det megapinsamma

Jag är mitt uppe i en av mina många demostrationer av de berömda "fågelboet" då jag fastnar med ena foten i ringen. Jag försöker lirka mig ur en pinsam situation men den planen gick ingen vidare. Så när jag hängt där ett tag får jag helt enkelt kalla på min handledare ( vår unga-ser-mkt-bra-ut-handledare, visst berättade jag om honom?) så han får hjälpa mig ner. Hemskt hemskt pinsamt. Självklart har de andra övningarna stannar upp och alla bara glor på mig. heja heja!!

Ja du, som de kan gå. Två alvedon, sen är det fotboll ikväll!!  

The battle

Skrivet den: 2010-05-11 kl. 07:06:53 / Kategori: That is that
Så ikväll var det dags. Wä IF mot Glimåkra IF. Storasyster mot lillasyster. Inga hard feelings sen efter matchen syrran, lova.. ;)





Wä IF kl 19.00, inte att missa, See u there..!

Såg jag solen?

Skrivet den: 2010-05-10 kl. 22:26:25 / Kategori: That is that
Ja, för idag gjorde jag de! Så fram med solglasögonen och den vita vårjackan!!

Dagens höjdpunkt kom idag på praktiken. Jag sitter med en grupp killar och vi snackar om godis och onyttigheter. Jag berättar om hur man kunde ta extra smör på popkornen i USA. Killarna är imponerade och diskussionen om hur mkt godis man borde äta fortsätter. Tio minuter senare är det en kille som räcker upp handen och frågar sådär urgulligt och det var läskigt att flyga så långt? Två sekunder senare sitter hela gruppen och pratar om bilolyckor och flygplansolyckor. LOVE!





Ett söndagsinlägg..

Skrivet den: 2010-05-09 kl. 20:19:23 / Kategori: That is that

Tänkte göra en typisk tummen upp och tummen ner-lista

Tummen upp:
-Vår nya inspelningsbara boxer, I LIKE BIG TIME
-Absolut blåbär eller vad den nu än heter, hoppas den smakar som den luktar
-Jobbet :)

Tummen ner:
- Att man inte har någon tidning att läsa på söndagsmorgonen
- Att Chelsea vann Premier league
- till folk som läser andras sms..






my new hours..

Skrivet den: 2010-05-08 kl. 09:26:02 / Kategori:
Efter den veckan jag har haft är de inte okej att vakna halv nio en lördagsmorgon...

Igår började jag med praktiken kvart i åtta. Jag smet från den vid kvart över elva för att kunna börja jobba i Åhus kl tolv. Massor av folk summerar den dagen. Kvart i sex åkte jag vidare till stan för att kunna kolla på bio kvart över sex. Iron Man 2. Daniel kallar den dålig. Jag säger aldrig att något är dåligt utan det var en helt okej film. Ettan är bättre.

Men efter att ha gjort de timmar jag gjort på jobb och praktik denna vecka borde jag inte vara vaken nu. Än mindre känna ett sug efter att städa. WIERD!!!

Hittade en låt som jag gillar. Var så stolt eftersom jag hittade en låt själv och den kommer inte från Daniel. När jag sådär stolt skulle visa den för honom blev den totalsågad.Av både honom och Basse (vi är släkt dummer, You are on my team...)




Jag är smått förälskad i både jobb och praktik.

jag är en konsumnörd!

Skrivet den: 2010-05-07 kl. 06:41:38 / Kategori: That is that
Min hjärna är fullt upptagen av två saker just nu.Praktiken som är underbart rolig och jobbet som är precis lika roligt.

Idag har vi nyöppning på konsum i Åhus ( Ni som missade den stora bilden i Kristianstadbladet ) Det betyder ju att allt skulle vara klart och fixat igår innan vi gick hem. Patrik fick x antal sms om att jag kunde jobba extra om de behövdes, och visst gjorde det det. Jag stod i frysen mellan 14-22 ungefär. Men butiken var jäkligt snygg när vi gick därifrån. Och idag är det full rulle där nere. Det bjuds på glass och kaffe och kakor och annat gott. Jag kommer vara där eftersom jag tjatade till mig tider idag också.

Så jag hoppas vi ses!!




härliga minnen

Skrivet den: 2010-05-06 kl. 07:08:27 / Kategori:
En video/låt jag fastnat för. Jag är en riktig Hannah Montana tönt sedan mitt år over there. Kollade på hela filmen på flyget hem nu senast. Love it





Ska cykla till praktiken nu. Få lite respons från vår handledare efter gårdagens besök. HJÄLP!! 

tidig morgon

Skrivet den: 2010-05-05 kl. 07:16:48 / Kategori:


Tidigt för att vara mig, även om jag börjar bli grym på det här att hinna med massor massor under en dag. Och det är inte så svårt att gå upp när man vaknar av att solen lyser in genom fönstret. Innan jag drar vidare till praktiken och dör av nervositet då vi får "the" besök idag tänkte jag visa en tröja jag köpte i USA. En riktigt snygg och häftig och fin träningströja





Snygg eller hur? Nu ska jag packa det sista och sedan hämta bilen. Fick ju gå en halv mil igår, böter två dagar i rad är inget jag siktar på. Konsum ikväll, ich like!!

 


bilnycklarna

Skrivet den: 2010-05-04 kl. 22:14:29 / Kategori: That is that
Efter att varit av med bilnycklarna i nästan en vecka fick jag i lördags erkänna mitt misstag för Daniel. Jag letade precis överallt efter dem. I plastpåsarna under vasken och under badkaret och allt där emellan. Det var med stor glädje, och nu i efterhand lite bismak, när Daniel hittat min nyckel igår. Samvetet är åter relativt rent.

Hur firas detta..? Ja men vi tar väl en parkeringsbot på 500 kr tillskriven Desirée Persson. Inte första gången så jag dör inte. Vad som är så himla tråkigt är att de skriver ut tiden på när boten är skriven och det är alltid fem min innan jag läser den. Två gånger har det hänt nu. Seriöst, personen som skrev den har ju sett mig gå till bilen varje gång. Och om jag inte glömt min mobil i lägenheten och då upptäckt att jag glömt ge katterna mat hade jag inte behövt betala de där 500 kronerna. Det är lite tråkigt. Fast jag skrattar bara åt de. Vad ska man annars göra?


Praktiken: UNDERBAR (besök imorgon)
Jobbet: UNDERBART (rädd för att Patrik börjar få samma bild av mig som Daniel. Mitt sanna, rätt så dumma, klantiga, men söta jag)
Livet: UNDERBART,
Fotbollen: Tony kommer strypa mig när han ser mitt schema!!





en summering av dagarna

Skrivet den: 2010-05-04 kl. 07:08:24 / Kategori: That is that
jag kan säga dagarna eftersom alla ser likadana ut just nu. 
 
Jag har praktik på dagen och jobbar på kvällen. Maten införskaffas i bilen mellan dessa två ställen. Har jag tur orkar jag plugga lite när jag kommer hem men träning ska vi inte tala om. Åker hemifrån 07.30 och kommer hem igen vid halv tio. Hallå livet!!

Igår på jobbet: Ett fyllo pissar ner sig och går butiken runt. Det är bara för mig och Emilia att börja tvätta golv, kassa, korg, pengar och entrén.

Sofia på jobbet är täppt som få, Patrik hostar illa, Alex fräser varannan minut och Viosa mår inte riktigt bra. Daniel klagar på halsont. Jag är dömd att misslyckas!!

Nu ska vi hålla i en idottslektion!!

KRAM KRAM

en söndag som alla andra

Skrivet den: 2010-05-02 kl. 11:38:35 / Kategori: That is that
Det blev drama på konsum igår. För mkt drama om ni frågar mig, och jag har aldrig hört Patrik skratta så mkt som han gjorde igår.

Mellan all disk, allt plugg och jobb och allt annat har jag hittat något underbart. Min födelsedagspresent från Carro. Ett silverbalsam. Som silverschampoo fast balsam och så mycket bättre för håret. My new love tillsammans med de vädret som är utanför mitt fönster. Först duschen, sen konsum. KRAM KRAM





another day of konsum..

Skrivet den: 2010-05-01 kl. 15:42:57 / Kategori: That is that



jobbet är inte riktigt lika roligt när inte Patrik jobbar...





Ge mig en dag till så ska jag spotta ur mig inlägg sen.. :)

 


RSS 2.0