En måndag

Skrivet den: 2013-09-30 kl. 18:11:05 / Kategori: That is that
Det är visserligen en ny arbetsvecka, men skit i den. Jag har bara tänkt på Malmö hela dagen. Nu är vi på plats igen. Långt innan uppvärmningen ens har börjat, så allt är som de ska vara. Mjällby står för motståndet ikväll och efter Göteborgs förlust igår är jag extra nervös. Rycker vi nu? Jag vågar knappt tänka tanken. 





Bilder från gårdagen!

Skrivet den: 2013-09-29 kl. 14:28:54 / Kategori: That is that
Nu ska jag lägga någon timme till att städa lägenheten. Daniel kommer ju äntligen hem imorgon. Medan jag gör de får ni de några bilder från gårdagen. Jag har de sjukaste filmerna också men dem är inte för alla ;) 

Det är en helt underbar dag, hoppas alla njuter av det fina vädret! 







Morgonpromenad

Skrivet den: 2013-09-29 kl. 10:28:27 / Kategori: That is that
Jag är läskigt pigg idag och är ute och går med syrran. Det är en underbar dag med blå himmel och träden börjar få nya färger. 





Produktiv lördagsmorgon!

Skrivet den: 2013-09-28 kl. 10:55:36 / Kategori: That is that
Inte varje lördag man vaknar klockan sju och är hur pigg som helst. Så jag har hunnit med supermycket! (Super är förresten mitt nya favoritord, standardsvar på alla sms) Nu på morgonen har jag till och med hunnit hänga på låset på systemet. Och jag var inte ensam. Men kvällen är räddad. Och dagen också, för nu bär det av till vä! 




Fredag!!

Skrivet den: 2013-09-27 kl. 20:31:37 / Kategori: That is that
Det är helg! Hur bra mår man inte då? Mår extra bra eftersom jag sänkt en halv flaska vin, kanske mer. Däremot har jag krängt ett helt paket ben&jerrys. Jag och syrran våldgästar Carro och hennes kids i Åhus. Daniel har hamnat i Budapest. Det kommer bli en grym helg!







Missbruk?

Skrivet den: 2013-09-26 kl. 07:22:36 / Kategori: That is that
Hur många Alvedon är för många Alvedon? Vilken tur att jag varvar dem med Ipren då! ;) Jag skulle dubbelkolla att jag hade tabletter med mig idag och detta är vad jag fann. Jäkla tur att jag börjar bli bättre i tanden (som inte finns där, jag gissar på att det är tandköttet som gör ont) Men ännu har jag inte fått sova en hel natt utan att vakna av tandvärk (tandköttsvärk). Den natten längtar jag efter. 

Har någon räknat mina inlägg om tänderna? Det börjar också närma sig ett missbruk tror jag. 




Bra onsdag!

Skrivet den: 2013-09-25 kl. 20:11:10 / Kategori: That is that
Efter att ha legat på soffan halva tisdagen kände jag att det var dags att göra något. Så efter jobbet idag tog jag med min mor och gick och simmade. Det avslutades med en lång stund i bastun och många härliga samtal. Jag och Daniel har sedan varit på en shoppingrunda, jag har städat här hemma, och nu sitter vi och skriker framför tvn då MFF spelar mot HIF. Det ser bra ut nu, 45 min kvar bara! 

Och helgens planer börjar ta form. Ser bra ut! 







Träning?

Skrivet den: 2013-09-23 kl. 18:55:32 / Kategori: That is that
Det närmsta jag har kommit någon form av träning de senaste tre veckorna! Efter problem med baksida lår, en stukad fot, feber och förkylning och en utdragen tand blev det en lättare Powerwalk denna måndag. Resulterade i skoskav och lätt snorighet men förhoppningsvis en god nattsömn! 




Söndag!

Skrivet den: 2013-09-22 kl. 10:35:41 / Kategori: That is that
Söndag = frallor och soffmys. Ett tag till i alla fall. Sen har Daniel bestämt att vi ska städa. Se om vi lyckas utan att slå ihjäl varandra ;) 




Kvällen!

Skrivet den: 2013-09-21 kl. 21:12:48 / Kategori: That is that
Vi åkte inte hem efter matchen i Lund (som slutade 0-0) utan vidare till Malmö. Där kollade vi på Sverige - Polen i damernas VM-kval. Det gick bättre för damerna där som vann med 2-0. Och det var lite spännande med sittplats på Swedbank stadion men det var inte som en MFF-match. Inget slår en MFF-match! 





"Tre lag på plan!"

Skrivet den: 2013-09-21 kl. 14:22:42 / Kategori: That is that
Jag vet inte hur det gick till riktigt men jag är i Lund med a-laget just nu. Jag sitter på bänken som femte avbytare och reserv till Moa i målet. Om tandläkaren sett mig nu, herregud! Då hade hon inte blivit glad. Men jag var där igår och då sa dem att de såg superbra ut. (Jag däremot trodde mer att jag skulle dö) 

Heja vä!! 




Dinner and a movie

Skrivet den: 2013-09-20 kl. 20:57:25 / Kategori: That is that
Vi har ätit tacos nu ikväll. Eller, Daniel åt och jag försökte. Världens diettips att dra ut en tand ju. Man vill verkligen inte stoppa något i munnen. Mer om tandens (eller avsaknaden av tanden) bravader berättar jag om imorgon! Vi har ju varit hos tandläkaren idag också förstår ni. 

Nu blir det movie! Jag och Daniel är och kollar på white house down. Gissa vem som valt filmen.. Inga popcorn ville jag ha heller. En flaska vatten räcker! 







Fast föda!

Skrivet den: 2013-09-19 kl. 19:12:26 / Kategori: That is that
Det har gått mer än ett dygn sedan tanden drogs ut, vilket betyder att jag får äta fast föda. Detta måste firas och jag har avnjutit en tallrik med kesoplättar och avokado! Men även om tanden är utdragen sitter förkylningen kvar och det blir inte mycket mer än soffan för mig ikväll. Börjar tröttna rätt ordentligt på att inte kunna träna, men jag vet att det bästa är att vänta. Så är de! 




Dagens första!

Skrivet den: 2013-09-19 kl. 09:42:49 / Kategori: That is that
Såhär har dagens första lektion sett ut. Rätt snyggt ändå. Det vita trollet har jag själv gjort, haha. 

Jag lever idag! Mår faktiskt rätt bra. Jag har lite ont i munnen, men det är inte värre än tandvärk och de har jag haft en del så. Vi får se om mitt läkkött är lika bra som syrrans ;) 




Min tand!

Skrivet den: 2013-09-18 kl. 20:21:50 / Kategori: That is that
Min tand gav inte upp utan strid inte! Nej det fick dras och borras ett bra tag innan den lossnade. 

(Ja, detta kommer bli ett läskigt långt inlägg om min tand) 
Det började med att jag var 40 min tidig och hann läsa tre Kalle anka-tidningar innan det var dags. Jag röntgades lite snabbt och sedan var det dags. Pulsen när jag låg i den där tandläkarstolen var otrolig. Så snabb att jag till och med tänkte tanken "vad händer om jag svimmar? Och hur märks det om man svimmar om man redan ligger ner?" Jag fick bedövning, vilket var det mest smärtsamma under hela besöket. Redan då kommenterades det över hur inflammerad jag var. Tandläkaren och hennes "assistent" var bland de trevligaste jag träffat! Så lugna och trevliga och pratglada. De fick mig på andra tankar samtidigt som de lugnade mig genom en snäll klapp på axeln. När de började rycka i tanden kände jag ingenting. Vilken lättnad. Fast tanden lossnade ju inte. Borren plockades fram och fortfarande är jag smärtfri. De drog och hade sig och tanden kom ut till slut.Det värsta var faktiskt när de skulle sy ihop efteråt. Innan jag gick fick jag en lång lista om vad jag fick och inte fick göra. Tillsammans med kommentarer om min snygga väska och mina snygga naglar! 

Jag fick inte dricka på två timmar. Inte äta förrän det gått tre timmar. Jag får inte lyfta tungt eller luta mig framåt för snabbt. Jag får inte spotta utan måste svälja. Jag får heller inte äta något annat än flytande föda första dygnet och sedan ska jag gurgla medel i en vecka. Och om tre veckor ska jag dit igen och ta en tand till. 

Jag mår okej just nu. Börjar kännas en del och jag trycker i mig så många tabletter som jag får. Håll tummarna för att jag ska få sova :) 




Tandläkare!

Skrivet den: 2013-09-18 kl. 13:10:43 / Kategori: That is that
Hej. 
Jag skulle ljuga om jag sa något annat än att jag är aningen nervös just nu. Jag sitter på bussen på väg in till stan igen för att gå till tandläkaren och dra ut en tand. För allra första gången! Det är en visdomstand som åker och jag vet inte alls vad jag har att vänta mig eller hur min kropp, och knopp kommer att reagera på detta. Håll tummarna för mig är ni söta! 






Nerbäddad tisdagskväll!

Skrivet den: 2013-09-17 kl. 20:29:35 / Kategori: That is that
Jag följde rekommendationerna om att ta de lugnt ikväll. Efter ett besök hos Ida fyllt av skratt och skvaller ligger jag nu nerbäddad i sängen tillsammans med lite choklad och annat gott. Jag reser mig bara ibland. För att springa ner till tvättstugan då och då. Men jag tar det jättelugnt, lovar! 




Morgon!

Skrivet den: 2013-09-17 kl. 09:40:52 / Kategori: That is that
Det är bara morgon, inte en god morgon. Jag mådde så dåligt igår att jag grät. Huvudvärken jag hade fick mig att må illa och jag trodde knappt jag skulle kunna ta mig till sängen när vi körde hem från Malmö. Jag hade huvudvärk under matchen också och Malmös spel gjorde ju inte saken bättre precis. Jag har aldrig sett dem så dåliga innan, herregud! Nej, jäkla tisdag! 





Söndagssteken!

Skrivet den: 2013-09-15 kl. 18:40:17 / Kategori: That is that
Vi är hemma igen efter en underbar helg i Köpenhamn! Efter frukosten strosade vi runt på stan en stund, tog en öl, och begav oss till tågstationen. Jag har hunnit med en timme på soffan och kvällens middag inhandlades på maxi. Nu blir det inte mer action idag utan soffan har intagits igen. Jag har nu fått sällskap av en sambo och en katt. Den andra katten har slarvat bort sig själv skulle jag tro. Eller så sitter han på dass, haha. 




Hotellfrukost!

Skrivet den: 2013-09-15 kl. 10:12:17 / Kategori: That is that

Man ser alltid fram emot hotellfrukosten! Det är lite nervöst för man vet ju aldrig hur det ser ut! Den vi fick här idag fick klart godkänt. Inte den allra bästa jag varit på, men långt ifrån den sämsta! Det var definitivt den sötaste!

Idag fyller pappa 50! Världens bästa pappa!


Köpenhamn!

Skrivet den: 2013-09-14 kl. 17:42:36 / Kategori: That is that

Världens bästa dag! Nästan i alla fall. Vi har det helt underbart här! Solen skiner och vi har gått runt i linne hela dagen utan att frysa det minsta. Tvärtom! Så vi har fått svalka oss med några öl i nyhavn! Och någon på ströget. Nu inväntar vi pojkarna.


Hejdå Sverige!

Skrivet den: 2013-09-14 kl. 11:27:33 / Kategori: That is that

Nu lämnar vi Sverige och beger oss till Danmark och Köpenhamn för en surprise weekend för pappa som fyller jämt imorgon. Tågen har inte imponerat något på oss med förseningar och annat men vi håller humöret uppe ändå! Vi hörs sen!

Frukost på tåget, vad jag och Vera gör bäst!


Desssis mat

Skrivet den: 2013-09-13 kl. 18:45:36 / Kategori: That is that

Desssis mat på instagram ser ut såhär! Ikväll njuter vi av fredagen och en lugn fredag den 13de. (Inga större olyckor än så länge känns de som). Därför njuter vi av hemmagjorda hamburgare tillsammans med varsin god majskolv. Lyxade till det med lite bacon och ost också.

Nu ligger jag och myser i sängen. Verkar som om jag ska hosta mig igenom kvällen, tyvärr. Men vad gör man inte för att jäklas med sambon?!? ;)


Inte bra!

Skrivet den: 2013-09-12 kl. 14:16:15 / Kategori: That is that

Hej hopp! Hoppas allt är bra med er idag. Här är det långt ifrån bra! I tisdags fick jag gå hem från jobbet och bara några timmar senare låg jag i 39graders feber. Och då har jag aldrig feber! Igår var det bättre och jag var nästan feberfri hela dagen. Fram tills natten från helvetet. Och sen var det torsdag. Är piggare nu men vet inte hur länge de varar så jag tar inte ut något i förskott. Nu sitter jag framför tvn med lite nyponsoppa och jättemajs. Bäst att ta de lugnt liksom ;)


Haltande måndag!

Skrivet den: 2013-09-09 kl. 19:45:56 / Kategori: That is that

Hur sjukt är det inte att bara timmar innan jag dansade sönder min vänsterfot stukade Daniel sin högra under en fotbollscup! Vi såg aningen korkade ut igår när vi båda gick och haltade på maxi. Så nu är det fötterna i högläge här hemma. Jag stannade hemma från fotbollsträningen eftersom de regnar och har kört lite styrka här hemma istället. Tänkte kolla om jag kan köra på crossen på gymmet imorgon. Känns bara dumt att halta in där.


En vanlig söndag!

Skrivet den: 2013-09-08 kl. 17:06:10 / Kategori: That is that

Det är söndag och jag mår aningen illa. Men gårdagen var grym! Den började med att jag inte gjorde något alls fram till klockan fyra på eftermiddagen. Jag klädde inte ens på mig. Sen var det Konsum som gällde i några timmar innan Carro och alkohol avslutade kvällen. Och förutom illamående fick jag också med mig en stukad fot från igår. Riktigt segt faktiskt! Nu är vi och hejar på Kalle och Nosaby i Tollarp. Skönt att sitta i gräset och dricka en cola samtidigt som fin fotboll spelas framför oss.




Mitt krypin!

Skrivet den: 2013-09-06 kl. 10:58:48 / Kategori: That is that

Mitt lilla arbetsrum på skolan är väldigt litet. Litet och sött och jag har satt min personliga prägel på det så gott jag kan. Där hänger en spegel också. Kan hända att jag speglar mig där ibland. Ibland rätt så ofta. Det är en snäll spegel tycker jag. Jag ser bra ut i den, och funderar på hur jag ska kunna smuggla med mig den hem ;)


Jobbar lagom!

Skrivet den: 2013-09-04 kl. 07:34:32 / Kategori: That is that


Mer fotboll!

Skrivet den: 2013-09-01 kl. 15:05:28 / Kategori: That is that

Lite mer fotboll. Jäkla tur jag gillar sporten, haha. Synd bara att jag inte kan sitta kvar i soffan speciellt länge till utan måste sticka till jobbet istället. Som vilken söndag som helst! :)


RSS 2.0