Daniel gästbloggar

Skrivet den: 2010-02-25 kl. 19:36:11 / Kategori:

 Daniel här som lägger upp en film som jag lyssnar/tittar på 30 ggr per dag...





kids game

Skrivet den: 2010-02-25 kl. 00:04:39 / Kategori: That is that

I väntan på hockeyn...


Började spela ett spel som jag fullständigt dumförklarade i början. Alla spel på hamsterpaj är för människor utan liv. Men det handlar om olika figurer/former som är hungriga. Som den blivande lärare jag är trodde jag att det skulle vara någon pedagogiskt, det här med former och figurer..



Jag kom till level 20, och se det som en utmaning!!! hur går det för er..? Klår jag er i detta barnspel..?
PS, ge inte upp för att det är så otroligt simpelt i början. Tror inte ni kommer förbi 20 ändå, är rätt svår..

HÄR är spelet.



Tillägg.. 
Jag fuskade med hjälp facebook och kom till level 26 innan jag fattade hur fullständigt meningslöst det här var. Tänker nu spendera tiden fram till hockeyn på samma sätt som Daniel. God Natt!!!


oh Yes fiesta!!

Skrivet den: 2010-02-23 kl. 19:00:49 / Kategori: That is that

Vera, nu får vi hitta en dag då det är du och jag och x-boxen. Och gärna lite stark dricka till. Då ska vi göra vad vi gör bäst.

På fredag smäller de, nya Lips är här!!!






love is in the air..

Skrivet den: 2010-02-22 kl. 12:34:18 / Kategori:

Åh yes. LOVE med stora feta bokstäver. Tittade på skor i tio min på två olika hemsidor från USA. Gick sådär, ur ekonomisk synvinkel. Gick lite bättre ur min synvinkel. Katastrof om ni frågar Daniel. Vi får hoppas på att alla skor som finns på hemsidan inte finns i just dem affärer jag besöker!!




Och stackars Daniel. I ett halvår har han skällt på mig när kommit hem med ett par nya skor, "spara pengarna till USA". Vad ska han säga när vi är där då? nooothing!! På med fakesmilet Daniel, för snart ska vi shoppa skor.


barnförbjudet..

Skrivet den: 2010-02-21 kl. 22:57:55 / Kategori: boktips...

Efter all skönlitteratur för barn och ungdomar gav jag mig på lite vuxenböcker igen. Och detta är inget för barnen må jag säga. Jenna Jamesons självbiografi, Att älska som en porrstjärna. Detta också en bra bok. ( Finns en risk att jag inte är kristisk när jag läser böcker, jag tycker ju allt är bra. Kurslitteratur borträknad av naturliga skäl )  Men nu behöver jag kanske lite tips..? En bra bok någon?

Jenna Jamesons bok är också fylld med bilder av henne själv, vilket gjorde boken extra rolig att läsa på en fullsatt buss. Jag provade detta och killen bredvid mig fick långa ögon ett tag.




Också en bild på mitt nyfärgade hår, me like.. blondes have more fun...!


Crazy!!!

Skrivet den: 2010-02-21 kl. 02:07:23 / Kategori: That is that

En underlig kväll kan man säga.. Och jag ber redan nu om ursäkt för eventuella stavfel denna lördagsnatt.. Ska försöka kontrollera mig själv.kockan är ju mycket och ja får försöka hinna skriva innan batteriet dör eller jag somnar..

Kvällen började med bio med Carro och Sara. Och det var också tänkt att det skulle vara hela kvällen. Om jag inte, vid slutet av filmen ( snabba cash ) hade tre missade samtal från lillsyrran.. Angående filmen, nja, sådär.. Hamnade i en diskussion med Erik L om detta.

Aja syrran ringer och Dessi springer. Redan innan jag är framme anar jag ugglor i mossen, då Vera säger till mig ( via telefon ) att när jag kommer till lägenheten ska jag ta till vänster. Älskade Vera, det är en tvåa ni bor i, inte ett slott. Jag ska nog hitta dig.  ( paus för skratt )

Syrran är onykter och updraget för mig är, enligt Kalle, att ta hand om henne. Självklart, och som den syster och proffs jag är leder jag syrran till den perfekta fyllan och hon är redo igen. Nu ska vi ut och röja. Vi (Kalle, Vera, jag, Erik och Gustav) beger oss mot stan, och som dem tjejer vi är, är jag och Vera sist ur lägenheten. väl nere ( fyra våningar, FYRA våningar) möter vi Kalle som ska upp och lägga sig.. (?) Efter allt tjat om att jag ska ta hand om Vera glömde vi ta hand om Kalle. Kön till Class (inside information) gjorde oss inte på bättre humör och Vera styrde steget uppåt igen och jag styrde stegen hemåt för att lusläsa på aftonbladet.se om vårt senaste guld och brons!!!

Imorgon hoppas jag på söndagsmys med Daniel!! Sedan blir de jobb på konsum med Patrik. Mina favoritkillar!! Ja, och Kalle såklart. Jag har druckit tre öl ikväll och översvämmar ( är det ett ord? ) av kärlek. Kärlek till alla..
Och på tal om favoritkillar så får jag inta glömma pappa såklart..

Det finns bilder från kvällen, men det är helt enkelt inte snällt..



Det blev istället en bild på mig och Doris. Första tanken var för att det var en bild på min stulna tröja som jag saknar, men nu saknar jag Doris jättemycket istället, typiskt...


detta var inget dåligt inlägg för att vara mig. Borde dricka öl oftare..

Love u alla


dum och dummare

Skrivet den: 2010-02-18 kl. 22:52:03 / Kategori: Cissi och Ceasar

Det är jag och Ceasar de.. Jag och Daniel har ju sedan långt tillbaka konstaterat att denna katt inte varje gång lyckas när han tänker, och desamma brukar sägas om mig ( oftast av min mamma, men det är en annan historia )

Iaf, jag satt och tittade på tvn när Anja tog sitt brons och väntade på att Ferry skulle starta. Tänkte kolla tills första skyttet och se hur det går sedan ta det steg för steg. Medan vi ( Jag och Ceasar, Daniel lämnade oss vid kvart i nio redan ) väntade på starten satt jag och mobbade Ceasar när han försökte ta mitt vatten.

 



Men det hela slutade med att Ceasar välter ut vattnet och jag sitter där som ett fån men kameran i högsta hugg..

Dessi - Ceasar  0-1





Godnatt och kram


back on track

Skrivet den: 2010-02-18 kl. 16:01:37 / Kategori: naglar

Glömde berätta om mitt kära besök hos Ida. Japp, den Ida. Min naglar är återigen snygga as hell. Dock vanliga franska tills jag återgår till min forna långa glans..





Go Me!!

Skrivet den: 2010-02-18 kl. 15:49:49 / Kategori: That is that
Mina blogguppehåll blir längre och längre. Sedan kör jag ett ryck och skriver tre samma dag, så kan jag ha ett välförtjänt uppehåll igen. Men det kommer bli mycket skrivande ändå eftersom jag och Alexandra nu ska ge oss på en b-uppsats där vår frågeställning handlar om internetanvändning hos barn. Kommer bli mycket intressant och sedan får jag besöka min gamla VFU-plats igen redan imorgon. Underbart!!

Jag har också vågat återvända till tvättstugan. Det gick bra och jag satte det största hänglås jag kunde hitta på dörren. Vi tar oss sakta tillbaka till mänskligheten. Dock måste jag berömma vårt försäkringsbolag som gav oss full ersättning på det vi förlorat utan att sänka värdet på något. De drog av självrisken och skickade ett fint litet kuvert med resten av pengarna. TACK säger man då.

Det här inlägget tog mig en timme att skriva.. Jag är ungefär lika på topp som solen idag.. Det vill säga, jag gick aldrig ens upp..

Tillägger att jag njuter för fullt av min välförtjänta träningsvärk och mitt nyblonderade hår.





En måndag

Skrivet den: 2010-02-15 kl. 21:46:57 / Kategori: That is that
Man hinner inte blogga på helgen eftersom det då är full rulle. Och jag älskar de!! Jag och Daniel hade en himla trevlig dag hemma hos Sara i Karlskrona i fredags.. Som jag tidigare nämnde hittade jag två par underbara skor. Och nu när jag fått lön och fördelat pengarna mellan ica-kontot och USA-kontot har jag hittat några kronor som blir över. Men jag har inte en chans på mina babies, Daniel kommer strypa mig, på riktigt den här gången. Lördagen började tidigt och jag, Daniel, Vera och Kalle spenderade inte mindre än 21 timmar tillsammans den dagen. Från klockan halv sex på morgonen då det bar av till Tyskland för att handla sprit, till klockan halv tre på natten då jag och Daniel snubblade nerför deras trappor för att gå hem. Där imellan har vi hunnit med allt från att spela kotte ( De börjar komma igen, jag lovar ) till att jag och Vera smet en runda till class. Söndagen var inte rolig och jag och Daniel gick på alvedonjakt här hemma. Efter dte blev det bussen till jobbet igen, men det gör inget, jag börjar bli grym på att ragga folk som kan köra mig hem. Idag blev det en runda till skolan, förberedelser inför b-uppsatsen på 20 sidor. Mamma har också bjudit med mig på bio ikväll. Alltid mysigt när vi ska de. Ikväll blev det Its complicated. En mysig film som jag kan rekommendera!! När jag kom hem poppade jag popkorn och blandade lite saft och sitter nu och tittar på os på tv. Sparade popkornen tills jag kom hem eftersom mamma inte äter sånt (nått) just nu. Men bara för dig mammi, jag har en stor förkärlek till biopopkorn. Imorgon är jag ledig från jobb och skola men det finns annat som ska göras. Men det tar vi då, mer popkorn till folket!! (Förrsten, blogg.se är konstigt ikväll och det går inte att lägga upp några bilder, inte för att jag hade några men har bortförklaringen redo. Något måste man vara bra på..)

Driving me crazy

Skrivet den: 2010-02-12 kl. 19:08:16 / Kategori: That is that
Sådär,efter en lång stund lyckas jag blogga från Daniels iPhone. Jag älskar de och måste verkligen skaffa en sånhär :) vi har varit och hälsat på Sara i karlskrona. Jag hittade två par Skor med mitt namn på. Love it!! jo, men jag fick ju inte köpa dem såklart..Fast de är långt kvar hem och jag är trött. Imorgon blir det en bussresa till Germany med syrran och sambos. Kan inte bli annat än lyckat!! Okej de va di hele.. Fråga inte hur lång tid de tog att skriva allt detta, haha KRAM

efter 10 h på soffan..

Skrivet den: 2010-02-10 kl. 19:17:57 / Kategori:
Daniel väckte mig med ett sms kl 9 på morgonen..

Nu är klockan lite efter sju och jag har inte gjort många knop. Pluggat, städat lite, tittat mkt på tv och varit överaktiv på facebook.. Snart blir det träning vilket betyder att man måste klä på sig. Sånt är livet. Men det blir en likadan dag imorgon så uppsatsen ska bli klar och jobb på kvällen..

Daniel tipsar förresten om två låtar. Jag har haft lite problem med att lägga upp låtar på senaste tiden så jag hoppas det fungerar.






Någon som kommer tycka synd om mig i kylan ikväll..? Please..?


all work work

Skrivet den: 2010-02-09 kl. 15:08:59 / Kategori:
nu är detta visserligen ica dem är på, men det är ungefär såhär jag jobbar när jag sitter i kassan på konsum

;) ;) ;)



Hittade filmen på aftonbladets hemsida..


When family comes first

Skrivet den: 2010-02-08 kl. 16:19:19 / Kategori: That is that

Min mamma är en liten busunge och hon bestämde sig för att ringa och väcka mig idag. (hämd för att jag väckte henne i fredags)

Men jag blev snabbt glad igen då mamma bjöd på lunch och köpte lite ljus och sånt till mig. Jag fick också en alla hjärtans dag-present. ( *host host* Daniel )

 



go with the flow..

Skrivet den: 2010-02-07 kl. 22:14:06 / Kategori: That is that
Igår var det också dags för årets första delfinal i melodifestivalen.. Är det någon överraskning att Daniel är helt emot denna tävling..? Eftersom jag har spenderat så mycket tid med Daniel är detta inte heller något som intresserar mig. Vi blev snabbt nedröstade igår och det vara bara till att titta.. Det måste också tilläggas att när vi väl tittar så måste vi självklart ha åsikter om allt och alla i programmet.

Så här kommer dem.. 

 - Vi gillade Dolph Lundgren starkt!!
 - Vi anser att rätt låtar gick vidare!!
 - Vi gillade INTE vägsaltlåten..
 - Vi anser att det hela var över ganska snabbt och smärtfritt..


Nästa vecka börjad med en dag ledigt.. Precis så som jag vill ha de. YES!!!



en kusinträff..

Skrivet den: 2010-02-07 kl. 22:03:46 / Kategori: That is that

Igår blev det en kusinträff ala Stedt.. Eller kan man säga så när där är tre Stedt av nio pers..? Denna gång var Jessica värd och bjöd på mat och efterätt. Det blev en trevlig och mycket lyckad kväll som bara min släkt kan ha..

 




Jag, Vera, Jessica och Matte återupplivade kortspelet kotte. Får ju säga att det vara några år sedan sist men med alkohol blev det riktigt skoj!!





the whole book..

Skrivet den: 2010-02-06 kl. 16:44:31 / Kategori: That is that

tänk er en musröst som säger hjälp. tyst och försiktigt så det knappt hörs. så känner jag mig nu. Hjälp. Samtidigt som jag viskar vill jag också skrika jävla idioter!!

Jag är chockad, arg, rädd, ledsen, förbannad, ännu räddare. Och ledsen.. förvirrad

Idag är det lördag och tvättdag. Idag var också en av få gånger då Daniel fick följa med ner varje gång och hjälpa mig. Snällt va? därför tänkte jag vara snäll tillbaka och sa att han slapp följa med näst sista rundan eftersom jag bara skulle hämta två par byxor i maskinen och ta med upp igen. När jag går i korridoren i källaren ser jag tre par byxor som ligger där. Jag tänkte att dem efter oss haft bråttom och tappat lite. Tills jag ser att det är mina joggingbyxor och två par jeans jag inte känner igen.. Sedan ser jag att mina kläder som låg i torktumlaren ligger på golvet och jag blir förbannad för att de inte kunde vänta tills jag kom. När jag packar ihop kläderna kommer jag på att titta i torkskåpet. Där ligger alla kläder i en hög och Daniels björnborgkalsonger och andra saker fattas. Det har varit någon jävel i tvättstugan och snott våra saker. Mest Daniels saker eftersom jag inte har så mycket som är dyrt. Jag saknar en tröja från MQ ( en favorit ) medan Daniel saknar säkert 7 par kalsonger och en munkjacka.

Varför sno någons underkläder..? Vadå ska dem sälja det vidare..? Eller använda själva eller jag fattar inte..?

Nu gjorde Rooney mål, lite glädje i allt det jobbiga..gick och snackade med grannen som hade tiden efter oss också. Han sitter just nu därnere och väntar på att hans tvätt ska bli klar.. Och han snor man inte från, det såg jag redan när han öppnade dörren.. Se det som en varning IDIOTER!!!

Fest ikväll.. nu jävlar ska det supas!!!  


it is about pride..

Skrivet den: 2010-02-06 kl. 13:48:45 / Kategori: boktips...

Jag älskar att läsa böcker. Alla böcker. Läraren vi har just nu älskar barn och ungdomsböcker och hon får en att vilja läsa allt. Och sen vissa saker måste vi läsa. Dessa böcker är oftast svårare att få tag på, och Ett öga rött av Jonas Hassen Khemiri var nog extra populär för det enda jag fick tag på var en ljudbok.

Jag tycker det är roligt att läsa men lägger också stor prestige i att läsa. Jag blir imponerad av personer som läser mycket böcker. Jag har verkliegn fastnat för ett öga rött, en bok som är riktigt bra. Jag ligger och lyssnar tills jag somnar och lyssnar även nu samtidigt som jag skriver. Mitt stora problem är bara om jag kan säga att jag läst boken..? Det är ju inte alls lika häftigt att säga att "jo, jag har hört när någon läste boken för mig". Och hur stor är skillnaden i upplevelsen om man läser en bok eller lyssnar på en bok..?



Men ja, se detta som ett bokstips, eller ljudtips.. eller.. fan!!


time is a bitch..

Skrivet den: 2010-02-05 kl. 22:58:39 / Kategori: That is that

min mobil ringde imorse. Min första tanke var vilken dag är det, och varför har jag ställt klockan...?  Min andra tanke var att det måste vara Daniels fel. Till slut hittar jag telefonen och upptäcker att det ringer i den. Konsum Jan står det (Jag har massor av nr till konsum eftersom vi har olika telefoner till olika avdelningar.) Han frågar om jag var vaken och jag säger att jag var det ( folk blir så mesiga när de får reda på att man råkat väcka någon. Själv älskar jag att ringa och väcka folk.. )

Jan vill att jag ska komma och jobba så fort som möjligt och jag säger att jag behöver minst en timme.. Jan ringde tio i åtta och tio i nio var jag på jobbet. Både Daniel och Patrik tyckte detta var en dålig tid av mig då båda gissade på en tid vid kvart över åtta istället. Tävlingsmänniskan i mig är nu klarvaken och nästa gång ska jag stressa som fan och göra en toppentid. Är det något jag kan så är det att vara klar på 0,3 sekunder..

Jobbade från 09.00 till 21.15. Vet ni vad man blir då..? Trött.. Vet ni vad man mer hinner med på en dag då? Ingenting.. Därför blir morgondagen mer strukturerad då jag ska hinna hem till päronen, träffa Alex, hinna tvätta, och gärna träffa Carro. Sedan är det en kusinträff inplanerad på kvällen. Det kommer bli en toppendag!!

 


bulle i ugnen!!

Skrivet den: 2010-02-04 kl. 16:11:53 / Kategori: That is that

Idag har jag och lillsyrran bakat kanelbullar.. Denna gången på riktigt och inte något fusk som med lussekatterna.. Och utan champangen också tyvärr. Men vi är stolta som få måste jag säga och resultatet är lika gott som det ser ut att vara. Mums!!

 


 

 


Nu blir de nog en bulle till och sen är det dags att laga mat, haha..


Crazy bitch...

Skrivet den: 2010-02-04 kl. 08:22:52 / Kategori: That is that

I tisdags hade vi fotbollsträning utomhus.. Det snöade och blåste men jag älskar det ändå. När jag äntligen kan gå på en träning (vilket tyvärr är sällan) är jag så lycklig och ger verkligen järnet. Och sen älskar jag det faktum att min mage är stenhård (jag lovar, verkligen stenhård) i två dagar efteråt.. Im a babe..

Iaf, i tisdags var jag nog lite extra förvirrad (ni vet, mer än vanligt)





Såhär ser en förvirrad och trött Dessi ut. Varför så förvirrad..? Jo när jag kom till träningen upptäckte jag att i all hast hade jag tagit på mig två par shorts.. UTAN ATT VETA OM DET.. snacka förvirring..





Jag låg dubbelvikt i hallen, haha.. Och ja, jag vet, vantarna passar inte heller så bra ihop. Men de har båda förlorat en kompis så.. Dags och klå på sig och ge sig iväg. Vi ses senare..


no fear here..

Skrivet den: 2010-02-01 kl. 20:20:21 / Kategori: That is that

 Blåbärspaj och vaniljsås med Daniel.. Vi kollar på outsiders.. Rädsla för fett.. Inte här inte, haha.


loving it...

Skrivet den: 2010-02-01 kl. 09:57:55 / Kategori:
rätt coolt ändå.. Guti är ensam mot målvakten men klackar tillbaka bollen så att Benzema kan göra mål. Frågan är hur säker Guti är på att han kommer därbak. haha. roligt och härligt iaf!!


What not to do on a bus..

Skrivet den: 2010-02-01 kl. 09:28:32 / Kategori: That is that

... och de måste väl ändå vara att spraya hårspray..? Eller..? Tjejen på bussen från Åhus kl 18.24.. Vad tänkte vi där..?

blogginlägg ala Per Nilsson ( författare till Hjärtans fröjd, för alla er som inte gått BLLR)

Om ni stått utanför ett hus på Östermalm i helgen vad hade ni sett då? Ni hade sett ett trött par komma hem vid tio-tiden på fredagskvällen. Hade ni stått kvar hela natten kunde ni sedan se hur det började röra på sig i lägenheten på bottenvåningen redan kl kvart i fem på morgonen. Vid halv sju hade han kört iväg och hon gick hemifrån klockan kvart i sju. Vad du inte vetat var att båda skulle slita på jobbet denna lördagsmorgon. Hade du stått kvar kunde du se hur dem kom hem vid halv två, fullastade med nyinköpta varor från MAXI. En halvtimme senare går hon iväg med blommor i handen och kommer hem en timme senare med en ny påse.

Du får också se hur det kommer en vännina till lägenheten och hur två tjejer på lätt ostadiga, men ack med så snygga skor stapla iväg, båda med välfyllda lila påsar. Klockan två på natten kommer tjejen trippande hemåt. Du ser att hon har leggins, högklackat och en liten guldväska i handen. Bara några timmar senare, vid kvart i sju går hon hemifrån igen, men en helt annan outfit. Söndriga jeans, slappeskor och en skidjacka. Hon kommer inte tillbaka förrän tolv timmar senare.

Om du stått på gatan är detta vad du vet. Vad du inte vet är vad som verkligen hände..

Men man kan ju gissa.. jag har slitit på konsum och festat med Carro. Ovanligt. Nej. Men vi var på födelsedagfest hos Emma, vilket var himlans trevligt. Jobbet på söndagen var oplanerat men dem timmarna kan man inte säga nej till och sova kan man göra en annan dag.. Jag hade med mig kameran i lördags men de blev inga snygga bilder direkt. Ska sno några av Mie när hennes kommer upp på facebook. Kvällens bild togs ändå när jag kom hem..



Jodå, jag hade travt hem i minus 13,9 grader.. Känns bra. Kändes mindre bra när jag gick till bussen och konsum dagen efter..
Sen tog vi en bild innan kvällen började också. På Emmas present. En champangeflaska, och armband och cupcake-lipglos från bikbok.. fint va??


RSS 2.0