Säger god natt!

Skrivet den: 2013-02-28 kl. 21:11:07 / Kategori: boktips...

Hej hej!

Tackar svärföräldrarna för att man fick sätta sig vid dukat bord idag. Jag och Daniel har bara precis gjort det som måste göras idag. Vi har hämtat bilen i Åhus, varit och handlat och betalt räkningarna. Hej vardagen! Och när jag ändå tackar folk så är jag skyldig Tusse ett stort tack. Känslan av att komma hem till en nystädad lägenhet är svårslagen.

Jag kommer antagligen slockna så fort jag lägger huvudet på kudden men ska försöka läsa några rader i min nya bok först. Jag köpte den innan vi skulle åka hem! Synd bara att bilden är tagen i min egen säng och inte på någon strand någonstans.




Sverige. Fan.

Skrivet den: 2013-02-28 kl. 15:37:23 / Kategori:

Nehe, det var inte alls roligt att komma hem. Ännu mindre när man ser all snö på marken och alkisen på tåget kommenterade att man inte var alls brun..

Saknar våra små där hemma och vi ska hem och pussa på dem lite. Annars är jag rätt sugen på en ny semester. Kram på er!!!


Tha last supper

Skrivet den: 2013-02-27 kl. 19:33:00 / Kategori: Thailand 2013
Nu var sista middagen i Thailand avklarad och jäklar vad god den var. Redan när vi såg att de hade chokladfondue i restaurangen på hotellet bestämde vi att vi skulle äta här sista kvällen. Till middag tog vi någon kyckling med ris och curry. Mer indiskt är thai men men. Gott var det!!
 

Bangtao beach

Skrivet den: 2013-02-27 kl. 15:41:00 / Kategori: Thailand 2013
Vårt sista äventyr här i Phuket blev Bangtao beach. Vi tog en tuc-tuc dit efter att vi checkat ut från hotellet. Sedan var vi där i en timme kanske innan vi åkte tillbaka, haha. Jag tror Krabi, Phi Phi och Similan skämt bort oss lite för stränderna här är inte alls lika fina. Och ska jag vara ärlig så var Bangtao sämst, haha. Men vi testade i alla fall.
 
Jag vill ju inte sammanfatta redan helt och hållet nu, (kommer jag nog inte göra sen heller faktiskt) men vi kommer säkert åka till Thailand igen. Fast kanske inte direkt. Och nästa resa är ju redan bokad ändå ;)
 
 

Att rida på en elefant

Skrivet den: 2013-02-27 kl. 13:03:00 / Kategori: Thailand 2013
Gårdagens äventyr bjöd på elefantridning. En liten impulsgrej, även om vi tänkt tanken tidigare. Så efter några timmar vid stranden och poolen blev vi upphämtade på hotellet för 45 min på en elefantrygg.
 
Vår guide var helt galen om ni frågar mig :) Han satt mest och sjöng och pratade med sin mamma i telefon. Sen hoppade han av elefanten, och tog över 100 bilder på oss två. Vi fick sätta oss på huvudet på elefanten också. På vgen tillbaka började det att ösregna. Ja jäklar vad det regnade. Guiden gav oss ett paraply och gick själv och ställde sig under ett träd. Sedan gick han bredvid oss hela vägen tillbaka eftersom han ville gå under träden. Himla roligt hade vi i alla fall. Jag blev sjukt förvånad över backarna vi gick i. Jag trodde inte att elefanter gick i sådana backar utan mest på plan mark. Hela eftermiddagen var otroligt lyckad och regnet störde oss inte alls. Det hade varit värre om vi varit på stranden då :)
 
 

dags att åka hem

Skrivet den: 2013-02-27 kl. 08:50:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej hej!
Dags för sista dagen på vår semester nu. Det känns lite konstigt faktiskt. Man vill hem, men ändå inte. Vi ska bara ner och äta frukost idag sen ska vi packa och checka ut. Men vi ska inte åka till flygplatsen förrän klockan åtta ikväll så det blir lite strandhäng idag också. Det krävs lite planering nu alltså med packningen. Vad ska man packa var och vad behöver man under dagen. Men vi ska försöka njuta av denna dagen också. Vädret ser ut att bli fint så!
 
 
 
Gammal bild från Krabi

Ingen thaimat!

Skrivet den: 2013-02-26 kl. 20:35:00 / Kategori: Thailand 2013
Vi har verkligen tröttnat på thaimat. Och vi har inte ätit det på flera dagar, haha. Jag tror inte vi har ätit thaimat alls här i Phuket faktiskt. Och ikväll gick vi till ett ställe som inte ens hade thaimat på menyn. (hur många gånger kan jag skriva thaimat i ett inlägg?)
 
Jag fick en stor öl och revben. Där satt den skulle man kunna säga ;) Imorgon är det sista middagen i Thailand. Var vi ska äta då bestämde vi redan första kvällen!
 
 
 

Mer under vattnet

Skrivet den: 2013-02-26 kl. 18:28:00 / Kategori: Thailand 2013
Tänkte lägga upp fler bilder från snorklingen vis Similan Islands. Vi såg inte mycket som vi inte redan sett, förutom en stor häftig fisk. Men efter att ha snorklat med sköldpaddor, delfiner och hajar (i den ordningen) känns fiskar lite mesigt. Men det är skoj ändå. Varje gång man snorklar vågar man lite mer och det är skoj.
 
 
 
 
 
 

Similan Islands

Skrivet den: 2013-02-26 kl. 13:04:00 / Kategori: Thailand 2013
Tusen bilder från gårdagen. Den utflykten räddade lite av det som är kvar av semestern. Både jag och Daniel har lite hemlängtan nu och eftersom vädret i Phuket inte varit diktigt hundra har vi känt oss rätt redo att åka hem faktiskt.
 
Igår blev vi hämtade på hotellet vid lite efter sex på morgonen. En två timmars bildfärd väntade oss och sedan en och en halv timme med båt innan vi nådde vårt mål., Similan Islands. Jag vet inte om det är ett samlingsnamn för alla öar eller om det bara är en ö som heter så. De har ju alla varsitt namn ändå men vår guide benämnde dem mest som ö 4,7,8,9 (Tror att det var dessa fyra vi besökte, fast i en annan ordning.) Det blev två snorklingstopp, ett lunchstopp och ett stopp för att bara slappa. Det var där vi gick och kollade på utsilkten eller vad man ska kalla de. Daniel slogs mest med ryssar, haha
 
Tänkte lägga upp en del bilder, orkar helt enkelt inte dela upp dem i flera olika inlägg. De vi tog under vattnet får komma senare bara.
 
 
 

Fina hotellfrukost

Skrivet den: 2013-02-26 kl. 07:42:07 / Kategori: Thailand 2013

Även om vi tröttnat på att äta ute på kvällarna kommer jag aldrig tröttna på hotellfrukost. Det måste vara det bästa som finns! Vi skulle nästan kunna strunta i att gå ut och äta på kvällen bara för att orka äta mer på morgonen, haha.

Idag har det bara blivit patong beach och poolen nu på förmiddagen för vår del. Vi ska ut på äventyr sedan efter lunchen så!


Kvällsmys!

Skrivet den: 2013-02-25 kl. 19:44:00 / Kategori: Thailand 2013
 Det har varit en lång dag idag. Vi lämnade hotellet redan vid kvart över sex på morgonen och var inte hemma förrän kvart i sju på kvällen. Men Similan var värt den långa resan, precis som Ida sa, och vi har haft en underbar dag!Bilder kommer imorgon!
 
Vi trodde att vi skulle vara mycket tröttare än vi var när vi gav oss ut för att hitta kvällens restaurang. Eftersom Daniel har drömt och pizza sedan lunchen idag var det inte helt oväntat att det blev italienskt till middag. Jag valde lasagne istället och blev lagom chockad över den lilla portionen. Men plats för efterrätt antar jag :) Efter middagen shoppade vi en del, både jag och Daniel.
 
Man får kommentera att jag är jätteröd i ansiktet. Daniel påminner mig hela tiden ändå. ;)
 
 
 
 

Phuketshopping

Skrivet den: 2013-02-25 kl. 15:15:00 / Kategori: Thailand 2013
När Daniel låg och sov vid poolen smög jag iväg för att shoppa lite. Jag tänkte att det måste ju faktiskt göras någon gång. Och jag känner mig så stressad när han är med, haha. Två klänningar blev det. Linnet hittade jag på kvällen sen.
 
 
 
 

Random Bay

Skrivet den: 2013-02-25 kl. 12:12:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej där hemma!
Vet ni vad, skulle faktiskt vilja ha lite update om vädret där hemma. Hur ser det ut, och vad har vi att vänta oss när vi kommer hem? Har solen tittat fram ännu?
 
Hittade två random bilder från en Bay (som jag inte har namnet på) tror de var på snorklingturen på Phi Phi. Fint var det iaf., Så dem bjuder jag på idag. Håll tummarna för att vi har det bra på vår långdasytflykt!
 
 

Tidig Phuketmorgon

Skrivet den: 2013-02-25 kl. 06:33:00 / Kategori: Thailand 2013
 
Hej hej!
Idag var det ingen semester när vi gick upp. Klockan 05.00 ringde klockan och det var bara att gå upp coh börja kleta in sig med solkräm. Idag ska vi åka till Similan Island som ska vara jättevackert. Det ska bli lite snorkling också idag hoppas jag. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var orolig för vädret. Phuket har inte bjudit på det bästa vädret direkt och jag är livrädd för en heldag på havet med regn.
 
Frukosten har inte öppnat ännu. Men vi var och köpte mackor på subway igår som vi tar med oss. Ingen bufe men det funkar för oss!
 
 

Wanna drink?

Skrivet den: 2013-02-24 kl. 18:05:00 / Kategori: Thailand 2013
Är det någon som har räknat mina drinkar? Jag hoppas inte det, och då har jag ändå inte tagit med alla här. Men semester är semetser. Förresten kostar en drink 4 kr mer än vanlig dricka, haha. Min favorit här är ändå fruktshaken dem gör. Jag är helt kär i mangodrinkar och shakes!
 
Bilder på gårdagens drink och en från Bangla Road. Jag har tyvärr blivit dålig på att ta bilder såhär i slutet av semstern, och ska självklart bättra mig!! :)
 
 
 

Maya Bay

Skrivet den: 2013-02-24 kl. 15:36:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej hopp.
Efter regn kommer solsken. Det började regna innan idag när vi låg vid stranden. Det var så grått att vi helt enkelt gav upp och gick tillbaka till hotellrummet. Men efter bara en halvtimmes förtvivlan kom solen och vi ligger just nu vid poolen på hotellet och gottar oss.
 
Jag har några få Phi Phi bilder kvar. Tror faktiskt att detta är dem sista som hamnar här, i alla fall tills vi är hemma igen. Dessa är från Maya Bay där filmen the beach spelades in. Vi kom dit rätt sent på eftermiddagen så halva stranden låg i skuggan men det var fint ändå!
 
 

En annan strand

Skrivet den: 2013-02-24 kl. 12:52:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej hopp.
Igår hände det faktiskt inte så mycket här. Jag och Daniel åkte till Karon och låg och solade under molnen. Sjuka är att jag brände mig lite ändå, haha. Även dagen bjuder på lite moln och därför tänkte vi stanna här på Patong beach istället för att åka iväg. Phuket och Patong har tyvärr inte uppvisat samma fina utsikter och stränder som Ao Nang och Phi Phi. Kan vara vädret vem vet. Och eftersom vi har en utflykt planerad imorgon känner jag ingen stress heller :)
 
Bilderna är från Karon Beach

Frukost i Phuket

Skrivet den: 2013-02-24 kl. 08:23:00 / Kategori: Thailand 2013
Frukosten här i Phuket påminner om de andra. Och alla tre har ju hetat american bufé så varför inte. Idag fick vi inga pannkakor utan french toast istället. De där lilla gula bredvid är ägg ifall ni undrade. Jämför inte min(a) tallrik(ar) med Daniels lilla skål. Jag kan lugna nervösa mammor där hemma att han gick hämtade mer efter att kön till rostmackorna minskat ;)
 
Havsutsikt kan man inte heller klaga på :)
 

Kvällsbild

Skrivet den: 2013-02-23 kl. 19:59:00 / Kategori: Thailand 2013
kväll
Vi ger oss ut på en sen middag här i Phuket nu, (en pizza vid poolen innan sköt upp hungern en stund) Bilden är tagen från vår balkong och visar en del av poolområdet. Underbart fint här!
 
 

Fiskmat

Skrivet den: 2013-02-23 kl. 18:17:00 / Kategori: Thailand 2013
Två bilder till när vi leker fiskmat. Hon som jobbade där tog dem med Daniels telefon så, ja. Nu har jag fått tag på dem också. :) Jag älskade verkligen Phi Phi. Så litet och harmoniskt i den lilla "staden" och så otroligt vackert! Dit vill jag verkligen igen!
 
 

Mer Phi Phi

Skrivet den: 2013-02-23 kl. 15:12:00 / Kategori: Thailand 2013
Lägger upp fler bilder från Phi Phi. Jag är kanske halvvägs nu haha. Nej så illa är det faktiskt inte. Men vi upplever så mycket och man vill berätta allt, för det är så roligt och underbart allt. Jag vet att vi gör allt som tusentals svenskar gjort eftersom verkligen alla åker till Thailand. Men skit samma. För jag gör detta för första gången och jag gillar de :)
 
Bilderna är från Monkey Beach när jag matar aporna. Jag har fått låna Daniels telefon nu så .
 

Under vattnet!

Skrivet den: 2013-02-23 kl. 12:06:00 / Kategori: Thailand 2013
 
 
Hej hopp. Medan vi är någonstans i Phuket och lever rövare tänkte jag lägga upp några undervattensbilder. På en av bilderna är där två hajar, stora hajar! Jag hoppas ni ser dem, men bilder kan aldrig beskriva verkligenheten
 
!
 
 
 
 

En dag i Phuket!

Skrivet den: 2013-02-23 kl. 08:44:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej hej.
En dag har vi varit här nu, och den har varit molnig måste jag säga. Varm, men molnig. På kvällen regnade det en del också. Det är ju inget kallt regn, men man blir blöt ändå! Det blev en liten runda på stan för oss igår. Vi gick till ett köpcentrum och kollade läget lite. Kändes bäst att göra det då eftersom man ändå inte var på stranden en längre stund. Så nu behöver vi inte ta av soltimmarna för att gå och shoppa. Men det blev inga inköp ändå. Vi är inte sugna på samma sätt som vi brukar. Inte jag i alla fall. Så bilder från gårdagen. 
 
 
 

Kvällsaktiviteter på Phi Phi

Skrivet den: 2013-02-22 kl. 15:17:00 / Kategori: Thailand 2013
Redan innan vi åkte hade jag tänkt testa på de här med fiskar som äter på fötterna på en. Och under en kvällspromenad på Phi Phi hittade jag och Daniel ett sådant ställe. Vi tvekade inte en sekund någon av oss. Det var jättehäftigt att först få benen tvättade av en shemale (mjukaste händerna jag varit med om!) och sen låta fiskarna bita på ben och fötter på en. Det kändes jättekonstigt och mer än vad jag trodde. Man kände hur de bet. Men det var inte obehagligt alls, utan bara roligt.
 
Resultatet? Nja, ingen skillnad alls skulle jag vilja säga. Mina fötter ser ut som de alltid har gjort :) Men det var inte resultat vi var ute efter, utan bara upplevelsen, och den var grym!!
 
 

Kvällsunderhållning!

Skrivet den: 2013-02-22 kl. 14:18:00 / Kategori: Thailand 2013
Under vår andra kväll på Phi Phi såg kvällsunderhållningen ut såhär. På en bar mitt i smeten (Idas ord) fick turister testa på att möta varandra i thaiboxning. Riktigt häftigt, och hade de inte varit för de där två stora chang jag druckit hade jag lätt testat! Men jag fick nöja mig med att titta på.
 
Roligt var det i alla fall.
 

View Point!

Skrivet den: 2013-02-22 kl. 12:06:00 / Kategori: Thailand 2013
Som sagt, vi ville få ut så mycket som möjligt när vi va på Phi Phi. Så innan snorklingturen gav vi oss iväg på en minivandring till View Point. Det finns tydligen flera sådana såg jag sedan, men vi tog det som låg närmast. Tror det är det vanligaste, haha. Det var en ordentlig klättring och vi var ordentligt svettiga halvvägs upp. Men det var det värt. Och det var också värt att vi hade gått upp den där timmen tidigare eftersom vi hann till hotellet och slänga oss i poolen innan vi skulle iväg och snorkla.
 
 

Morgon i Phuket!

Skrivet den: 2013-02-22 kl. 10:29:39 / Kategori: Thailand 2013

God morgon hemma i Sverige!
Vi har en molnig morgon här tyvärr. Daniel mår mycket bättre men efter omständigheterna håller vi oss i närheten och tänkte bara ligga på stranden här i Patong idag.

Fin frukost här också. Tog inga bilder nu på morgonen men jag ska uppdatera er sedan om detta fina hotell. Lite blandade bilder denna gång. Från hotellbalkongen på phi phi och från gatorna där. Ja, och den där båten jag försökt med förut :)


dinner in Thailand!

Skrivet den: 2013-02-21 kl. 20:44:00 / Kategori: Thailand 2013
 
Medan jag avnjuter min roomservice kan jag bjuda på bilder från gårdagens solnedgång. Det var helt underbart ( som allt annat är tydligen, börjar jag bli tjatig? ) Efter besöket i Maya Bay skulle vi tillbaka till själva staden på Phi Phi. Solen höll på att gå ner och båten tog en gemensamt beslut att stanna ute på vattnet tills solen gått ner helt. Vi fick vänta ett tag men de va de värt. Vackert och supermysigt. Jag och Daniel satt längst fram i båten så vi hoppade upp på kanten där framme. Daniel låg med huvudet i mitt knä och med ena foten i vattnet. Så låg vi så i det guppande vattnet till en vacker solnedgång. Kan jag önska mig något mer??
 
 
 
 
 

Del av Snorklingsturen!

Skrivet den: 2013-02-21 kl. 18:44:00 / Kategori: Thailand 2013
Den turen vi tog igår var riktigt bra. Den gjorde att vi hann med alla grejer vi ville under den korta tid vi faktiskt va där. Den tog oss bland annat till Monkey Beach där vi fick mata apor. Häftigt! Och där var en del apor kan man väl säga. Och en massa turister också. Jag tog en massa bilder men alla bilder där jag matar aporna har ju Daniel på sin telefon, så de kommer senare. Men några apbilder får jag väl bjuda på. Hela stranden låg i skuggan så det ser dock lite grått ut.
 
 

back on track!

Skrivet den: 2013-02-21 kl. 14:29:04 / Kategori: Thailand 2013
Jaha, var ska vi börja? Vi är framme i Phuket, Patong just nu. Vi kom till hotellet lite efter sex på kvällen. Superlyxigt hotell, och vi hade fått en gratis uppdatering av rummet också, det tackar vi för! Daniel blev sjuk precis innan vi lämnade Phi Phi och jag gissar att han haft båtresan och taxifärden från helvetet just nu. Han mår inte bra alls men låter ändå positiv och klagar inte. Starkt tycker jag! Så ikväll blir det att stanna på hotellrummet med lite roomservice.
 
Jag ligger lite efter med bilder så jag tänkte börja så smått. De två första här är från Long Beach på Phi Phi. Det var därifrån vi tog longtail-båten för att snorkla vid Shark Point som man ser en bit ut i vattnet. Där är också några från en annan strand. Hunden på bilden kom och la sig under min solstol. Sa ingenting och gjorde inte mycket väsen av sig. Var bara otroligt söt. Vi såg inte mycket hundar på Phi Phi. Där var mest katter överallt. Det fick oss att sakna våra små där hemma :)
 
 

Mer eller mindre!

Skrivet den: 2013-02-20 kl. 17:58:37 / Kategori: Thailand 2013

Det finns ingenting som kan förklara dagen och kvällen. Men vi har verkligen tagit till vara på den korta tid vi har varit här!!

Nu på kvällen besökte vi en restaurang som hette "the rock" och låg en bit upp. Det blev en pizza och en large Chang för oss båda. Efter det hade vi bestämt att gå och, ja jag vet inte vad jag ska kalla de, men ni vet när man stoppar benen i ett bad med massa fiskar. Så himla roligt var de! Och som allt annat här så kostade det ingenting.

Kvällen avslutades på en bar där gästerna som ville kunde ställa upp på thaiboxning. Väldigt underhållande och lockande måste jag säga :)

Jag hoppas ni kan hålla er till tåls med bilder. De kommer vara värt det, lovar!! :)


Dagens

Skrivet den: 2013-02-20 kl. 13:37:48 / Kategori: Thailand 2013
 
Hej! View Point var helt underbart! Det var jobbigt att gå både upp och ner, för det var en satans massa trappor och backar som gjorde att det sög i benen. Men det var det värt, för vilken underbar utsikt.
 
Snorklingen och dagens utflyckt har också varit bra! Vi började på Monkey Beach och matade apor och sedan var vi och snorklade, dock utan hajar ;) Nästa stopp var Maya Bay där de spelade filmen "the beach" Synd bara att man inte sett den. Vi avslutade med att kolla på solnedgången från vår longtail-båt och det var helt fantastiskt!
 
Det kommer självklart komma upp tusen bilder på allt detta sedan, men just nu är det tyvärr omöjligt. Inte ens om jag suttit uppe hela natten hade de gått. Men de kommer jag lovar. Imorgon eller på fredag, jag lovar!! Då kommer det komma upp nya inlägg varje timme för att jag ska hinna få med allt, haha. Lägger upp en annan thailandbild så länge...
 
 

Lite från gårdagen

Skrivet den: 2013-02-20 kl. 08:50:00 / Kategori: Thailand 2013
Vi hann vara på Phi Phi i en timme igår innan vi var ute och snorklade med hajar. Och då hade vi hunnit checka in på hotellet, tagit en longtail-båt till Long Beach och sedan övertalat en annan kille att ta oss ut till Shark Point. Så jäkla häftigt att ord inte kan beskriva känslan. Inte bilderna heller tyvärr, men eftersom vi ska dit idag igen med en snorklingstour så hoppas vi på att de bilderna blir bättre. Om inte, så är det inte det som är det viktigaste ändå :) Efteråt blev det lite strandhäng både på Long Beach och i Loh Dalum Bay. Bilder därifrån kommer inte förrän senare.
 
Vi har en lång dag framför oss. Eftersom vi inte ska iväg och snorkla förrän halv två tänkste vi först ge oss upp till View Point som ligger 186 m över havet. Det är varmt ute, så de kommer bli svettigt. Förhoppningsvis värt de!
 
Bilder från igår. På den första åker vi från Krabi som man ser i bakgrunden, på den andra kommer vi till Phi Phi och den tredje skulle varit på båten vi åkte hit med, men så verkar de inte bli ;)
 
 

Phi Phi

Skrivet den: 2013-02-19 kl. 20:59:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej alla söta!
Vi har haft en underbar dag här på Phi Phi! Eftersom vi bara ska vara här två nätter kände vi oss lite stressade när vi kom, men vi har redan hunnit lugna ner oss lite efter att ha bokat båten till Phuket på torsdag, bokat en snorklingstur till imorgon, varit på två stränder och snorklat med hajar. (Oh yes!)
 
Jag gillade den lilla staden här också. Massa smågator och barer överallt. Kvällen avslutades med en bucket, och vi förstår varför Ida hade skrivit "fest" om Phi Phi på vår lilla tipslapp!!
 
(Bilder är helt omöjligt här. Dessa två tog närmare halvtimmen att få upp. Så inga bildbomber medans vi är på Phi Phi. Jag hoppas kunna få upp några st, annars tar jag igen den sen)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotellet!

Skrivet den: 2013-02-19 kl. 15:24:00 / Kategori: Thailand 2013
 
Kom på att jag inte skrivit så mycket om hotellet i Aonang. Vi har bott på ett superbra hotell som heter Centara Anda Dhevi resort and spa. Hotellfrukosten har ju varit underbar varje dag och vi kan inte klaga på något alls. Här är rent och snyggt och personalen är trevlig. Lägger upp lite bilder som jag tog igår när vi kom hem från middagen på kvällen. Ingen bild på hotellrummet tyvärr, men det har också varit fint. Både dusch och badkar har vi haft. Lyx!
 
 
 

Lunch på railay beach

Skrivet den: 2013-02-19 kl. 12:16:00 / Kategori: Thailand 2013
När vi sitter på en båt till Koh Phi Phi, tänktre jag passa på att lägga upp lite bilder från lunchen igår. Det finns flera hotell precis vid stranden där man kan äta. Så vi lyxade till det med en sådan lunch. Mest för att vi inte hittade en matbåt, haha. Utsikten kan man inte klaga på, och maten var god den med. Min mangoshake var dock bäst :)
 
 

Tidig morgon

Skrivet den: 2013-02-19 kl. 06:36:00 / Kategori: Thailand 2013
Tidig morgon idag. De brukar bli så när man ska åka hem.. Men vi ska inte hem, bara vidare till PhiPhi-öarna, Resväskan är fullproppad och då har jag inte fått ner datorn ännu. Men simfötterna tar en del plats, plus att jag har handbagaget i resväskan också. Så det ska nog gå!
 
Vi har verkligen varit bortskämda med internet här på Centara. Det har varit gratis och funkar överallt på hotellet, så som på telefonen, opad eller dator. Jag vet inte alls hur det kommer se ut på resten av resan, men håll tummarna för oss. Jag har lagt upp två inlägg som kommer under dagen, och så hoppas vi att jag kan uppdatera om PhiPhi ikväll. Kram på er så länge!
 
 
När vi lämnade Railay igår

Sista kvällen i Krabi

Skrivet den: 2013-02-18 kl. 21:08:00 / Kategori: Thailand 2013
Ikväll åt vi vår sista middag här i Krabi. Känns konstigt att man ska åka härifrån nu, men inte åka hem. Vi har mycket kvar på vår resa!! Men ikväll blev det inte trerätters utan bara två. Huvudrätt och efterrätt. Och efter den fina drinken jag fick var Daniel också tvungen att beställa in en också. Drinkarna flödar. Vi fick ett bord som låg nära stranden också, underbart fint! Vi tog båda thaimat. Börjar bli sugen på det igen, haha
 
 

Solnedgång på Railay Beach!

Skrivet den: 2013-02-18 kl. 18:49:00 / Kategori: Thailand 2013
Jo visst fick vi se en solnedgång på Railay beach. Det var inga problem alls att ta sig dit, eller hem, trots att det var senare på eftermiddagen/kvällen. Och det var skönt att ligga på stranden utan den där brännande hettan som det är mitt på dagen. Min rumpa tackar för den!
 
Vi har haft ännu en supermysig dag här, utan några krav eller stora ansträngningar från vår sida. Så det ska vara på semestern!
 
 

Ny bok!

Skrivet den: 2013-02-18 kl. 15:01:00 / Kategori: Thailand 2013
Både jag och Daniel är inne på bok nr 2. Fast han är snart klar med den också. Sen kanske han blir lite social igen vem vet.
 
Jag önskar att jag hade haft med mig de andra böckerna i Grey-serien, men icke. De får jag köpa när jag kommer hem om jag inte hittar dem på flyplatsen eller något. Så nu läser jag "allt för dig" av Shelia O´Flanagan. Har läst flera böcker av henne innan. Typisk chicklit.
 
 

en förmiddag på hotellet!

Skrivet den: 2013-02-18 kl. 10:56:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej hej alla hemma i Sverige!
Ny vecka, och nya möjligheter, eller hur? Kidsen där hemma har ju sportlov nu. Tänker på dem ibland :)
 
Idag sov vi ännu längre. Kan behövas ibland, även om jag kanske känner mig lite stressad. Idag tänkte vi slappa på hotellet nu på förmiddagen istället för att åka iväg direkt. Vi ska åka till Railay sen vid ett, halv två tiden tänkte vi för att kunna stanna lite längre. Som fram tills solnedgången kanske. Jag hoppas men vågar inte tro ännu ;) Planen är att ligga lite i skuggan idag och låta huden få vila lite. Jag är rätt röd om rumpan och lite på framsidan av låren så lånar Daniels badshorts idag.
 
 
Jag rockar denna outfit idag, haha

trerätters igen!

Skrivet den: 2013-02-17 kl. 20:58:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej hopp.
Trerätters igen ikväll. Vi älskar det! Och jag druckit ännu fler drinkar. Hemma i Sverige hade man tvekat lite inför att beställa in en andra drink till middagen men här är det inga problem. Men jag har slutat ta kort på dem. De hade blivit för tjatigt faktiskt. Ville mest bara skriva att vi har det underbart här! Sista dagen i Krabi imorgon. Lite tråkigt faktiskt.
 

vår semester

Skrivet den: 2013-02-17 kl. 18:01:00 / Kategori: Thailand 2013
Jag vet inte om jag skrivit om vart vi ska här i Thailand. Eller i alla fall vad som varit planerat hemifrån. Vi har varit i Krabi, aonang sedan i onsdags och vi kommer åka härifrån på tisdag. Då ska vi vidare till Phi Phi Islands där vi stannar i två nätter. Efter det åker vi vidare till Phuket, Patong där vi ska vara ytterliggare sex nätter innan vi flyger hem. Men det vill jag inte tänka på nu. Ville bara delge mig av planen lite :) Sedan har vi andra småplaner också men de vill jag inte skriva om förrän vi vet att dem blir av :)
 
 

"nya äventyr"

Skrivet den: 2013-02-17 kl. 16:33:02 / Kategori: Thailand 2013
Idag skulle vi åka på nya äventyr hade vi tänkt. Den fina stranden pranang hade vi som vårt mål. Sedan släpper longtail-båten av oss där vi var första dagen. Det som vi kallade Railay beach. Som visade sig verkligen vara pranang. Fast vi trivdes så bra där första dagen så vi stannade där idag också. Superfint som vanligt och jag älskar att gå och handla i "båtaffärerna". Vet inte vad jag annars ska kalla dem. Det blir väl Railay imorgon då stället. :)
 

under vattenytan

Skrivet den: 2013-02-17 kl. 11:56:00 / Kategori: Thailand 2013
Jäkla dåligt vatten, hoppas det blir bättre på phiphiöarna eller i Patong sen. Bjuder på en rumpbild ändå ;)
 

Morgonmys!

Skrivet den: 2013-02-17 kl. 09:53:47 / Kategori: Thailand 2013

Jag och Daniel tänkte lyxa till det idag med sovmorgon. Varje dag har vi ställt klockan på innan sju för att komma ut i tid. Och det har funkat bra för oss. Men idag lyxade vi till det med halv åtta. Sovmorgon!!

Hotellfrukosten är fortfarande underbar, men ni har ju sett den. Då därför lägger jag upp två bilder från poolområdet istället. Det är här vi spenderar sena eftermiddagar när vi kommit hem från olika stränder eller utflykter. Då ligger vi i skuggan och läser varsin bok eller sover, haha


Thailmat!

Skrivet den: 2013-02-16 kl. 21:49:00 / Kategori: Thailand 2013
Kan hända att maten här är billig och att thaimaten är nyttigare än den amerikanska. Men vi saknar ändå vanlig mat, typ. Så ikväll blev det pizza. Tillsammans med goda drinkar. Jag dricker drinkar till tusen. Så jäkla underbart! Och pizzan var jättegod den med. Hoppas ni där hemma också haft en trevlig helg. (har svårt med dagarna, erkänner)
 

Attackerad!

Skrivet den: 2013-02-16 kl. 18:48:00 / Kategori: Thailand 2013
Igår efter middagen blev vi attackerade av en man och en apa. Jag gillar egentligen inte när de gör så med djuren. Ger dem till turister att hålla, tar kort på dem och sedan säjer de dyrt. Så jag försökte gå förbi och säga nej till apan. Tills den rörde mig. Så jäkla mjuk och söt. Jag var fast. Och han var snabbt framme med kameran och där stod vi. Sedan ville han att Daniel skulle hålla apan, och han blev lika förälskad som mig i den här mjuka saken som hela tiden ville ha tag på blomman i mitt hår. Vi fick sedan två stycken bilder som vi fick betala för. Men det märkte vi nästan inte för vi var fortfarande sjunde himlen av den lilla krabaten. Jag har i alla fall försökt ta kort på korten för att dela med mig av dem. Gick sådär men A for effort till mig med tycker jag!
 

Tusen öar och lika många bilder senare

Skrivet den: 2013-02-16 kl. 16:40:58 / Kategori: Thailand 2013
Hej hej.
Här har ni oss, tillbaka i aonang efter en lång dag. Målet var Ko Hong Island men vi gjorde flera stopp på vägen dit. Först stannade vi vid en liten ö för att snorkla från båten. Vi kanske är bortskämda med Hawaii, men sikten här är inte mycket att hurra för. Man ser inte långt framför sig och även om vi lyckades se några fiskar syns de inte alls på bilderna. Det är knappt att vi syns på bilderna! Sedan blev det två stopp till innan vi nådde Ko Hong Island.
 
Vi var också inne i lagunen på Ko Hong Island. Underbart vackert. Och Ko Hong beach gjorde oss inte besvikna, riktigt vackert. Jag lägger upp massor av bilder men kan inte komma ihåg namnet på alla öar, tyvärr. Jag har verkligen försökt.
 
 

Mitt tidfördriv!

Skrivet den: 2013-02-16 kl. 12:24:00 / Kategori: Thailand 2013
Den här boken fick följa med mig till Thailand. Jag har två till i resväskan, men tyvärr inte de två efterföljarna, utan bara random böcker. Jag brukar inte köpa böcker som är "inne". Jag brukar bara köpa billig chicklit. Köpte den på engelska också. Det var länge sedan jag läste på engelska så jag var faktiskt lite orolig. Men det fungerar, som vanligt, superbra. Och nu fick ni se färgen på hatten lite bättre också.
 

Frukosten!

Skrivet den: 2013-02-16 kl. 07:51:00 / Kategori: Thailand 2013
Det blev en tidig frukost för oss idag. Idag ska vi åka till Hong Island och snorkla och ha de bra. Vi åker med en grupp turister ovh blir därför hämtade här på hotellet. Vi får se hur det blir :)
 
Såhär ser frukosten ut. En del av den i alla fall. Där är också olika juicer och en massa färsk fukt. Man har börjat hitta lite rutiner och så nu med vad man väljer. Idag var det pannkakor igen :) Me like!
 
Förresten, melonbitana är fortfarande formade som hjärtan, och den där stora röda skylten är kvar. Så mycket alla hjärtans dag var de.
 
 
 

Mysmiddag!

Skrivet den: 2013-02-15 kl. 19:15:00 / Kategori: Thailand 2013
Eftersom vi kom tillbaka tidigt idag från vår utflykt blev vi också tidiga till middagen. Vi försökte skynda oss till solnedgången men missade den precis. Utsikten var ändå inte att leka med och maten supergod. Vi hoppade det thailändska köket idag och valde pasta istället. En glad Dessi tog en bacardi strawberry också, tack för tipset Ida :)
 
 
 
 

Dagens äventyr!

Skrivet den: 2013-02-15 kl. 15:09:57 / Kategori: Thailand 2013
Hej hopp!
 
Hotellets frukost fortsätter att imponera på mig. Idag hade de inga pannkakor, utan french toast istället. Det är inga riktiga amerikanska, men A for effort big time!
 
Idag tog vi en longtail boat till Poda Island. Vi kom dit tidigt och det var monligt och tomt på folk. Jag och Daniel gick en bra bit för att hitta ett bra ställe att ligga på. Ett smart drag visade det sig när vi gick tillbaka, för där var fullt med folk. Och vädret blev mycket bättre sen. Vi har fått färg båda två. Synd bara att den färgen är röd ;)
 
Vi har snorklat också idag. Bara själva och från stranden, men vi var ju tvunga och testa. Och öva lite inför morgondagens snorklingstur! Vi har också testat Thomas undervattenskamera, och jag ska kolla senare hur de bilderna blev. Tur att vi fick öva lite med den också!
 

min snygga hatt!

Skrivet den: 2013-02-15 kl. 12:15:00 / Kategori: Thailand 2013
Jag lämnade min snygga Ralph Lauren-solhatt hemma och bestämde mig snabbt för att jag ville ha en ny. I en annan färg. Tillsammans med simfötterna fyndade jag den här hatten. Eller fyndade är fel ord, jag och Daniel är sämst på att pruta. Vi får se om vi lär oss ;)
 

Railay beach

Skrivet den: 2013-02-15 kl. 07:50:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej hej. Medan vi är nere och äter frukost kan ni får se lite fler bilder från Railay beach som vi var på igår. Riktigt fint!
 

Trerätters ala Thailand

Skrivet den: 2013-02-14 kl. 20:42:00 / Kategori: Thailand 2013
Vi finner det här med att maten är så billig som ett hett samtalsämne mellan oss. Att allt är så billigt. Vi är båda så vana vid USA och att äta ute där, där de kostar en slant!! Så vi jämför ju allt vi äter eller köper med vad det blir i dollar. Och sedan skrattar vi, haha.
 
Ikväll åt vi trerätters på ett fint ställe här i Aonang. Jättegott och mysigt. Där var dock en liten kille som försökte ta Daniels glass. Pappan skämdes som in i, och sa åt oss att vi skulle leva livet innan vi skaffade barn, haha. Sedan gick vi på en promenad längs "gågatan" här. Vi hittade simfötter (äntligen) och jag köpte en hatt. Totalt sett en mysig första dag på semestern. Jag kan knappt vänta tills imorgon!
 
 
 

Alla hjärtans

Skrivet den: 2013-02-14 kl. 18:55:00 / Kategori: Thailand 2013
Känner mig lite snurrig på dagarna faktiskt. Eftersom vi åkte i tisdags har jag trott att det varit onsdag idag. Så de har inte känts om alla hjärtans dag precis. Det var ju den där melonbiten imorse. Sen såg jag några killar som ritade hjärtan i sanden, men de hade de kanske gjort i vilket fall som helst. Den fanns lite rosor å så på gågatan ikväll, men inget överdrivet. Förutom den här skylten då. Så fin! Och för att visa hur stor den är lägger jag upp bilden med människorna på också :)
 
 

Aonang

Skrivet den: 2013-02-14 kl. 15:43:00 / Kategori: Thailand 2013
Hej alla glada. Vi är hemkomna efter dagens utflykt och en vända nere vid hotellpoolen. Efter den underbara frukosten gick vi ner till hamnen här i Aonang. Stranden här är inte den bästa att ligga vid men det är superenkelt att ta en båt till andra stränder härifrån. Idag började vi enkelt och åkte till Railay beach. När vi kom dit var det helt tomt men sedan kom det rätt mycket folk. Inte oss emot alls. Jag hade nog fått lite panik om vi varit helt själva. Hur hade man då kommit därifrån, eftersom vi åkte båt dit. Men det var inga problem att ta sig dit eller tillbaka.
 
Bilder på hamnen i Aonang och på några apor på Railay. Fler bilder kommer senare. Inga på oss på ett tag dock, vi är vitare än vitast här.
 

Shopping so far

Skrivet den: 2013-02-14 kl. 12:11:00 / Kategori: Thailand 2013
Jag skrev ju att det inte skulle bli så mycket shopping, men att jag nog skulle få det svårt ändå. Vi smygstartade lite igår. MEn det var ju nödvändiga grejer. Vi köpte varsitt snorkelpaket. Jag älskar att snorkla och hoppas på att få göra det en del här! Det är Daniel som lurat in mig på det så jag tror han vill detsamma. Några simfötter fick vi tyvärr inte tag på men vi får fortsätta leta. Dem är ju inget måste, men vi vill ha dem ändå!!
 
Ful bild på mig, men den bjuder jag på!
 

Thailandsmorgon!

Skrivet den: 2013-02-14 kl. 08:53:00 / Kategori: Thailand 2013
God morgon hemma i Sverige!
Jag och Daniel har inte fattat det här med semester ännu, utan satte klockan på kvart i sju för att komma upp i tid. Men man vill ju hinna med att se så mycket som möjligt. Så nu har vi varit och ätit frukost. Det var en fin frukostbufé med allt man kan önska. Ska ta kort på det sen en annan gång och visa. Jag hittade både pannkakor och bacon så jag klarar mig ju. Min melonbit var formad som ett hjärta. Då kom jag på vad det är för dag idag. Undras om de gör lika stor grej av det här som i USA,
 
Dags att börja smörja sig nu, sen ska vi ge oss iväg. KRAM på er!!
 

Kvällen!

Skrivet den: 2013-02-13 kl. 18:05:00 / Kategori: Thailand 2013
Nu är vi hemma igen efter vår första middag i Thailand, Första i Asien också faktiskt, (Mc Donalds på flygplatsen i Bangkok räknas inte) Vi åt thaimat, vad annars?! Daniel drack en öl till och jag tog en drink. Jag vet inte hur länge vi satt där, men det var länge. Det kommer ta ett tag innan jag kommer in i att ta det långsamt, men de kommer nog.
 
Efteråt strövade vi runt på gatorna här och planerade morgondagen. Jag ser ut att kunna göra en del shopping ändå, men vi får se, haha.
 
Hoppas ni har en trevlig dag där hemma!
 
 
 
 
 
 

Framme!

Skrivet den: 2013-02-13 kl. 14:21:29 / Kategori: Thailand 2013

Hej hej!
Tänkte bara berätta att vi är framme på hotellet. Jag är nyduschad och har bytt om till betydligt mycket mindre kläder! Nu väntar jag bara på att Daniel ska bli klar innan vi kan ge oss ut för lite kvällsmat. Magen kurrar! Klockan är lite efter åtta på kvällen här nu. Jag skriver något när vi kommer hem ikväll också, sen ska jag försöka fixa så de kommer upp inlägg jämt under dagen, er tid :)

Bilder från flyget. Eller maten i alla fall. Emirates tog maten till en ny nivå med meny och grejer. Annars var jag inte jätteimponerad.

Kram på er från ett varmt Thailand!!


full resväska!

Skrivet den: 2013-02-12 kl. 21:38:00 / Kategori: That is that
Jag fick tipset om att jag inte skulle ha med mig mycket alls.Och de skulle jag verkligen inte. Men resväskan är full ändå. Mer än vad den var till Hawaii faktiskt. Men skit samma. Jag har rätt mycket som inte ska med hem hade jag tänkt. Vill kunna ha lite och välja mellan. Och planen är ju inte att shoppa som vi gör i USA. Mer som vi gjorde i Rom vilket var typ ingenting alls :) Om jag håller mig till planen återstår att se!
 

mina Thailandsnaglar

Skrivet den: 2013-02-12 kl. 18:49:00 / Kategori: That is that
Hej alla söta!
 
Vi är förhoppningsvis långt ifrån Sverige och långt upp i luften nu. Jag erkänner att jag har rätt dålig koll på vår resväg, utan litar helt och hållet på att Daniel har koll på läget. Jag tar igen det när vi är på plats. Då är det jag som får fixa och trixa. 
 
Här har ni mina Thailandsnaglar. Efter några rundor med mycket färg ville jag ha något lite mer diskret. Lite mer mig helt enkelt. Och det fick jag. Jag är supernöjd såklart!! Hoppas ni också gillar dem. Ida är bäst helt enkelt.
 
 
 
 

På flygplatsen!

Skrivet den: 2013-02-12 kl. 13:05:53 / Kategori: That is that

Vi är på flygplatsen nu och väntar på att få checka in tillsammans med PRO, haha. Alla våra vanliga rutiner har gåtts igenom med mat och snacks och toabesök :) fast jag ändrade på en grej. Tog en öl till maten istället för någon annan dricka. Ida föreslog att alkohol kanske kunde hjälpa mig att sova när vi flyger. Jag kan aldrig sova annars så det var värt att testa tyckte jag. Jag är trött nu i alla fall, haha.

Det snöar i Köpenhamn också men jag tror inte det kommer påverka flyget något. Håll tummarna att vi kommer iväg i tid!


Hejdå :)

Skrivet den: 2013-02-12 kl. 09:22:18 / Kategori: That is that

Nu lämnar vi tråkiga Kristianstad och sticker till Thailand. Vi har en rätt lång resa framför oss men det brukar vara värt de ;) Det kvarstår dock om tåget kommer avgå eller komma fram i tid. Vi har i alla fall planerat med marginal, haha!

Jag har lagt upp några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen. Vi ska ha landat vid tio-tiden imorgon, svensk tid, så skriver så fort jag kan så alla vet att vi kommit fram. Kram på er så länge!!


Min sallad!!

Skrivet den: 2013-02-11 kl. 18:51:03 / Kategori: That is that

Hej hej!
Jag har precis kommit hem från Ida som gett mig nya fina naglar! Bilder kommer imorgon.

På vägen hem köpte jag en "plocksallad". Ni vet, en sådan sallad man får plocka ihop själv. En annan hade kanske sagt att jag misslyckades rätt ordentligt med min sallad, men det blev himla bra trots allt. Jag tog allt som jag tycker. Fast inget passade ihop, haha.

Jag hade bladsallad, ananas, majs, ost, fetaost, kyckling, kräftstjärtar, cole slaw, pastaröra, avokado, soltorkade tomater, melon, små brödbitar och dressing. Perfekt!


Min favoritpenna!!

Skrivet den: 2013-02-11 kl. 14:46:49 / Kategori: That is that

Detta är min absoluta favoritpenna. För ett tag sedan spillde jag makrill på min fina tröja. Två tvättar senare och fläckarna syns fortfarande. Så jäkla tråkigt! Men så hittade jag denna fina penna i resväskan. Den brukar ligga där av någon anledning. Tre användningar och fläckarna är borta. Jag är superglad! Tror jag skrivit om detta innan men måste bara få dela med mig av min glädje :) och om en timme har jag semester också!!


Ingen mysmåndag!

Skrivet den: 2013-02-11 kl. 10:15:12 / Kategori: That is that

Idag är ingen mysmåndag men det går ändå. Jag har tusen saker att fixa med på jobbet innan vi åker så det är bara att sätta igång. Lappar till vikarien skall skrivas och stenciler kopieras. Sedan ska allt sorteras så någon annan också kan hitta sakerna.

En vanlig måndag helt enkelt.

Gammal bild, från när vi skulle till Holland. Imorgon flyger vi :)


Avslutar helgen!

Skrivet den: 2013-02-10 kl. 21:29:07 / Kategori: That is that

Grymt träningspass och jag är igång igen! Skönt att svettas lite med tjejerna och spänna musklerna lite. Det ska bli jäkligt intressant att se hur mkt man kommer träna när vi är iväg!

Helgen avslutades hemma hos mamma och pappa med lite hemlagad pizza. Alla vill träffa oss nu innan vi åker. jag hade på mig mina mysleggins. De passar så bra tillsammans med min mysmössa :) En arbetsdag kvar sen har jag semester. Kan inte tro de!!


Latmask!!

Skrivet den: 2013-02-10 kl. 16:08:52 / Kategori: That is that

Nu tar jag och slutar med att vara lat och sticker och tränar. Jag har inte tränat sedan i torsdags trots att tillfälle har getts och jag känner mig så sjukt lat. Det är nackdelen med att träna mycket. Jag får hemskt dåligt samvete om jag hoppar över ett pass och känner tjock och ful direkt! Tur att det räcker med ett eller två pass för att det ska vända igen :)


Tråkig uppgift, rolig anledning!!

Skrivet den: 2013-02-10 kl. 07:50:00 / Kategori: That is that
Blä!!!
jag och Daniel är uppe och tvättar denna söndagsmorgon. vi ska ju packa resväskorna sen. (Daniel ska, jag gjorde de för nästan en vecka sedan) Och jag tränar på att få upp lite tempo när jag skriver på ipaden. Det går sådär skulle jag säga. Den vill liksom ändra allt till en massa konstiga ord och det blir typ aldrig mellanrum. Jag tänkte ta med min lilla dator också, men jag kan bara inte hitta den. 
 
Nej nej, dags för en ny runda till källaren. 
 
 
 

Mer underbart?

Skrivet den: 2013-02-09 kl. 21:40:13 / Kategori: That is that

Hur många gånger har jag skrivit underbart denna helgen? Men allt är underbart!! Allt som händer är underbart just nu!!

Vi är på väg hem från Karlskrona nu. Vi har haft en mycket trevlig dag med Sara och Emil som avslutades med monopol, lite nötter, choklad och en film. Vi såg Flight med Denzel Washington. Gillar honom starkt och också därför hans filmer. Någon mer som gillar honom?

Ps. Det blev oavgjort i monopolet.


Rödvin och tacos?

Skrivet den: 2013-02-09 kl. 17:27:48 / Kategori: That is that

Kan man dricka rödvin och äta tacos? Lika bra att testa :) Efter en runda i Karlskrona city har vi hamnat hemma hos Sara och Emil. En bit mat och spel står på menyn. Daniel och Co. har varit på hemmakväll också. Jag försöker hålla mig borta från lösgodiset och valde nötter och mörk choklad istället. Men vinet hade jag svårare att säga nej till :)


Roadtrip!

Skrivet den: 2013-02-09 kl. 12:31:22 / Kategori: That is that

Jag och Daniel har tillsammanstid nu. Det är när vi är lediga och umgås på riktigt som jag märker hur lite man verkligen ses i veckorna. Så jag njuter till fullo nu.

Vi sitter i bilen på väg till Karlskrona för att hälsa på Emil och Sara. Det är alltid roligt att åka och hälsa på dem!


Underbara lördag!

Skrivet den: 2013-02-09 kl. 10:58:53 / Kategori: That is that

Det passar perfekt för mig att vara ledig hela helgen innan vi ska åka iväg. Så jag vänjer mig vid att vara ledig lite. Ibland har jag undrat hur det känns att vara ledig varje helg.

Jag och Daniel har långsamt vaknat till liv och jag har ätit frukost i sängen. Vi ska plocka undan lite här hemma efter gårdagen och sedan ut på äventyr :)

Gårdagen i bilder. En trevlig kväll kan man kalla de :)


Middagsbord!!

Skrivet den: 2013-02-08 kl. 22:03:51 / Kategori:

Hej hopp!
Nu har avnjutit finaste middagen med Kalle och Vera. Oxfilé, fläskfilé potatisgratäng och god sallad. Lite rödvin också :) Jag håller efterrätten hemlig för våra gäster och det gillar dem inte. Men livet är verkligen underbart när man umgås med syster och hennes sambo. Nu ska vi spela lite spel också innan jag visar dagens inköp från Darins.


High heels!

Skrivet den: 2013-02-08 kl. 17:11:55 / Kategori:

Jag städar! Och ni vet vad det betyder. Höga klackar, hög musik och dammsugaren. Ikväll blir det finmiddag hos oss :)


Still counting!

Skrivet den: 2013-02-08 kl. 06:30:54 / Kategori:

Solskyddsfaktor inköpt, resväskan packad, pengar och pass är fixat. Kan det bli tisdag snart??!?

Underbara fredag! Idag slutar jag tidigt och sedan är jag ledig hela helgen. HELA HELGEN!! Jag ska mysa sönder min sambo och alla andra i min närhet. Och sedan ska jag städa. Ja jävlar vad jag ska städa :)


Härlig synd!

Skrivet den: 2013-02-06 kl. 19:49:53 / Kategori:

Vilken underbar onsdagskväll! Jag och Daniel är hemma hos hans föräldrar och lånar lite grejer inför resan. Någon kamera å resväska och annat bra. Och vi har syndat! Chatarina satte fram en aladdinask med mörk choklad och jag vet ärligt talat inte hur många bitar jag ätit. Tillsammans till chokladen spelade vi Uno där jag utklassade sällskapet. Grymt!!


Snart snart!!

Skrivet den: 2013-02-06 kl. 09:54:15 / Kategori:

Om mindre än en vecka åker vi. Jag kan knappt fatta det. Det ska bli så skönt med semester och värme och Danieltid.

Semestertid närmar sig!!

Senaste semestern var med syster yster, mamma och Alex m.fl. Det hade jag också kunnat göra igen ;)


Löjlig på fritids!

Skrivet den: 2013-02-05 kl. 15:49:01 / Kategori:

Haha kan man bli mer löjlig än så här? Jag tror knappt det. Funderar på att hänga upp tavlan i badrummet, haha.

Snart slutar jag för dagen och ska direkt till fotbollsträningen. Vi får se om benen orkar springa något. De känns lite sega, det erkänner jag.


Old pants!

Skrivet den: 2013-02-05 kl. 06:44:25 / Kategori:

Guess what I got ;)

Ni vet de där jeansen man har i garderoben som man inte använt på ett tag för att de inte passar längre. De som man typ kan knäppa men de sitter inte så skönt. Det är de jeansen jag har på mig idag!! Känns jäkligt bra faktiskt.

Vad som känns mindre bra är ryggen. Satans träningsvärk sedan igår.


Boltat!

Skrivet den: 2013-02-04 kl. 20:04:17 / Kategori:

Hej!
Knappt man hann hem från jobbet innan det var dags igen. Jag och Daniel stack ut på en löprunda som aldrig verkade ta slut. Det gick så lätt och vi flög fram båda två så vi gjorde rundan längre och längre hela tiden. Våra 7 km blev plötsligt 10 och det känns underbart i benen. Vi körde lite mage på gymmet direkt efter så nu får vi sitta i soffan utan något dåligt samvete alls :) jag kommer sova gott inatt!

Tyvärr sålde inte gymgrossisten i stan mina shakes i singelpack så det blir inte många sådana till. Jag har åtta kvar som jag ska fördela på fyra dagar. Så imorgon börjar jag äta "mat".




God måndag!

Skrivet den: 2013-02-04 kl. 07:29:40 / Kategori:

Hej hopp!
På väg till jobbet och med massor av energi. Satan vad dryg jag måste vara, vem vill träffa ett energiknippe såhär på måndagsmorgonen? Jag och Daniel har varit ute och gått nu på morgonen vilket känns superbra. Nog därför jag är så pigg, haha. Sedan har jag städat och haft mig lite där hemma.

Hällde upp min shake i ett glas för första gången. Var tvungen att se hur den ser ut nu, efter att ha druckit den i en vecka ;) eftersom jag varit så nöjd med dem tänkte jag fortsätta fram tills på fredag. Man fick max hålla på i 14 dagar så 12 känns rätt okej. Sen ska jag försiktigt börja äta igen i helgen så får vi se hur det går :) sen åker vi!!!!

Kram på er och trevlig måndag!!


Ikapp!

Skrivet den: 2013-02-03 kl. 12:51:08 / Kategori:

Stressa på söndagsförmiddagen är inte jätteskoj. Då ska man vila!!

Men om gymmet öppnar 11 och man har planerat en timme på crossen blir det stressigt om man måste köra till jobbet senast halv ett. Och satan vilken kö det var in till gymmet. Jag räknade till 19 pers framför mig och sex st bakom mig. Innan gymmet ens hade öppnat, haha. Tur att man har lite tävlingsinstinkt, en av tre crossmaskiner blev min! Grymt pass!


Chill!!

Skrivet den: 2013-02-02 kl. 16:56:56 / Kategori:

Idag har jag tagit träningsledigt och slappat hela dagen. Sovit länge för att sedan ta en lång eftermiddagslur. Helt underbart! Och nu är jag på jobbet med det angenäma besväret att byxorna är för stora och att jag måste lämna in semesterlapp till chefen :) kram på er och trevlig lördag :)


Snart så!

Skrivet den: 2013-02-01 kl. 12:04:38 / Kategori:

Jag hittade lite inspiration. Det sjuka är jag ser skillnad nu, fyra veckor efter jag börjat. Men fan ta mina nära och kära om de tar fyra veckor till innan ni ser något ;)


Lång fredag!

Skrivet den: 2013-02-01 kl. 06:13:07 / Kategori:

Äntligen fredag säger alla. Jo, trevligt med fredag men min har varit roligare. Idag jobbar jag mellan 6.45-17.30. Lagom länge. Jag är hemma halv sju och sedan börjar fotbollsträningen prick sju. Lovely. Det var den fredagen ;) hör ni inget ifrån mig idag så vet ni ju varför.

En månad har gått sedan jag slutade med godis och började äta nyttigt. Fyra dagar har gått sedan jag började med min VLCD. 5,7 kg har jag gått ner under denna tiden. 1,5-2kg hoppas jag kunna ta till innan Thailand. Vi får se. Jag ser skillnad i alla fall och jag mår super!


RSS 2.0