not even half way..

Skrivet den: 2009-08-15 kl. 06:44:55 / Kategori: That is that
sådär, nu har fredagen gått och det är mycket kvar av helgen, härligt. Synd att hälften är jobb bara. Igår kväll var det fotboll för hela slanten. Med Carro och Daniel som sällskap åkte jag till Åsum för att förhoppningsvis se dem tvåla till Ovesholm. så blev det dock inte riktigt utan vi gick i halvtid då det stod 0-3 till Ovesholm.

      



Carro frös och har redan tagit Daniels tröja..


Nej, vi var riktigt besvikna, fick reda på senare att matchen hade slutat 2-4 till Ovesholms fördel. Mitt lilla gäng försökte dock på nytt och åkte direkt till Wä för att kolla på andra halvlek när herrarna mötte tollarp. När vi kom dit stod det 0-0 och matchen slutade 1-1. Wä spelade mycket bra precis som mot Ovesholm men det är den sista biten som saknas. Fick en poäng iaf, härligt!!

  



Två som vill hem. haha


Kvällen avslutades med blåbärspaj och två filmer.. Berättar vilka en annan gång ( kommer helt enkelt inte ihåg just nu).. Körde hem Carro och var i säng vid halv tre kanske. Upp kl sex nu på morgonen,halvroligt men vad gör man inte. Fest hos Matte ikväll, nice. sova på söndag, haha..

Wäs Damer spelade lika mot Hammenhög som ligger tvåaa i tabellen! Härligt!! Nu jvlar är vi farliga. haha..

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0