days of my life..

Skrivet den: 2009-12-12 kl. 22:44:05 / Kategori: That is that

nu kommer ett sånt inlägg om vad jag gjort på min vardag. Vissa tycker att sådanna inlägg är megatråkiga att läsa, men för tillfället tycker jag att min vardag är himla intressant. Ni som inte vill läsa, läs inte. Kolla på bilderna istället vetja.

Tidigare i veckan berättade jag om min trevliga VFU-kompis. Tyvärr (menar megatyvärr) är praktiken slut för denna gång, och det var också sista gången vi var på den skolan. Jag och Josefine fick fina böcker från våra handledare, och som sista lektion tvingade vi barnen att klipp och klistra till oss..



Denna fina gjorde barnen till mig. Jag ska också tillbaka på torsdag ( och kanske fredag ) för att vikariera (få betalt) för min handledare. Och det ser jag som bra betyg, heja mig!!

På kvällen skulle fotbollslaget hjälpa till på julkonserten i stan. Artisterna var inga mindre än Måns, Sanna, Sonja och Shirley. Byggarbetarna var också mycket imponerade av oss efteråt. De trodde dem inte om oss tjejer inte.. tji fick dem.. Kvällen i bilder

  

tjejligan innan konserten                                          Och efter....








Jag var hemma vid lite efter ett, somande vid halv två skulle jag tro. Steg upp igen vid fem. Vet vad ni tänker och jag håller med. aj aj aj. saker och ting-marknad med fotbollslaget.. Kvällen har spenderats på konsum och idag vad det segt. Patriks humoristiska uppdatering av all fotboll var det enda som höll mig vid liv.

 Daniel är lite irriterad på mig just nu eftersom jag sitter och trycker och häller i mig popkorn och cola. Men är inte jag värd de idag?


Kommentarer
Postat av: Zarah-Lou

Jag brukar väldigt sällan göra reklam för mig själv - endast i min egen blogg, men nu känner jag mig så taggad att jag verkligen vill vinna och har en chans!

Jag deltar i en tävling på samsung, och det enda jag vill är att ha lite boost på en bild; du klickar bara på länken och klickar på en knapp så är det klart.

Jag skulle bli superglad om du ville hjälpa mig. :)

Gillar du inte reklam är det bara att radera detta.



Här är min länk:

viralboost_10001#/start/linear/3394" rel="nofollow">http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=seviralboost_10001#/start/linear/3394



Som tack för hjälpen kommer jag att lotta ut 3 stycken Chubby Angels bland de som skriver tillbaka att de klickat och hjälpt mig. :)

Vinnarna får självklart välja valfri färg: http://zarlei.com/chubby-angels-fran-loulei/

2009-12-13 @ 02:36:57
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Timosh

Fin blogg du har, illar designen verkligen :)

2009-12-14 @ 22:00:55
URL: http://veeriitas.blogg.se/
Postat av: alice<33

haha

2009-12-15 @ 20:19:28
URL: http://buuuusig.blogg.se/
Postat av: alice<33

haha

2009-12-15 @ 20:19:29
URL: http://buuuusig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0