Dinner!!

Skrivet den: 2012-08-22 kl. 12:06:11 / Kategori: That is that

Åt lite keso till middag idag. Vem vet, man kanske ska ta tag i det här med maten igen. När jag satt där med min burk kom en av lärarna in och sa att keso var supergott på en grov macka tillsammans med lite Kalles (produktplacering) kaviar. Det låter helt fel men de måste testas. Älskar ju både keso och kaviar!

Ja, det var ett inlägg om keso. Några problem med de? :)


Fina regn!

Skrivet den: 2012-08-22 kl. 08:14:09 / Kategori: That is that

Jag tyckte det var underbart att det skulle regna idag. Gud vad härligt efter värmen igår. I alla fall tills jag var tvungen att gå ut. Nu sitter jag på bussen och är allt annat än torr. Men mina kläder matchar nu håret som jag inte hann fixa imorse.

En ny dag med kidsen. Det känns verkligen super med mitt schema detta året. Och jag älskar att planera.

Ni får en bussbild idag.


Långhelg

Skrivet den: 2012-08-20 kl. 08:23:44 / Kategori: That is that

Det har varit några intensiva dagar sedan sist. Skolan har börjat för oss lärare och jag har varit på både planeringsdagar och föreläsningar. Jag lär mig massor och huvudet får arbeta ordentligt.

Hela den långa helgen har jag sedan varit på konsum. Jag har fått jobba där med, lovar :) men jag har svårt att släppa Konsum. Jag gillar och va där, och det är synd att man inte kan jobba heltid på mer än ett ställe. Även jag måste inse mina begränsningar ;)

Det är måndag!! Nya tag, eller hur ;)


Kanelbullar och en dag på stan

Skrivet den: 2012-08-15 kl. 16:46:38 / Kategori: That is that

Jag och Vera var grymma idag. Kanelbullsbak tillsammans med Thomas Ledin, och sedan fika i tivoliparken. Jag lyckades till och med shoppa lite i stan vilket inte var igår. Malin på jobbet kommer få en färgchock när hon ser mig ;)

Nu ska jag iväg på b-lagsmatch. Love it!!


Bilbingo!

Skrivet den: 2012-08-15 kl. 08:36:06 / Kategori: That is that

Igår tog jag och syrran med oss farmor på Bilbingo i vanneberga. Eller så var det jag och farmor som tog med oss syrran ;) vi hade jätteskoj, fast vi blev utan vinst nu igen. Någon gång måste de vara vår tur kan man tycka :)


Skrivet den: 2012-08-14 kl. 15:17:26 / Kategori: That is that

Här kommer fler bilder från fotbollen förra veckan. Fan vad tur med vädret vi hade. De regnade både på vägen dit å sen hem men när vi var där sken solen.


workout!!

Skrivet den: 2012-08-14 kl. 10:32:19 / Kategori: That is that
Jag och Carro hade en grym runda på gymmet idag. Armar och mage är helt slut. Och det är skoj att känna lite skillnad på kroppen nu efter allt slit. 
 
Nu blir det egenmys här hemma en stund innan jag ska in till stan och fixa till håret hos Sara. Utväxten börjar bli lite väl lång och vi ska testa lite nytt också. Vi får se hur de blir ;)
 
 
 
 
 

På stranden

Skrivet den: 2012-08-13 kl. 13:29:09 / Kategori: That is that

Dagen började inte som en höjdare men nu mår jag desto bättre :) jag var uppe vid sju och tvättade. Vid åtta kom målaren som ska måla om balkongen och vid halv nio slutade tvn fungera. Men vid tio ringde Carro och tvingade med mig till stranden. Så här är vi nu. De blåste lite kallt när vi kom, men de blir varmare å varmare. Snart är det dags för en omgång strandtennis och sedan kanske ett dopp i de blå ;)


I took my red face and went to work

Skrivet den: 2012-08-12 kl. 13:56:45 / Kategori: That is that

Hej hopp. Idag är jag på jobbet vilket retar mig något otroligt eftersom Daniel sitter i bilen och ska åka och titta på Elfsborg -Malmö. Så jäkla avundsjuk! Men jag matchade mitt röda ansikte med en himmelsblå tröja. Kom igen Malmö!!


Sol och dop!

Skrivet den: 2012-08-11 kl. 17:22:43 / Kategori: That is that

Hej! Jag har suttit ute hela dagen, syns de? Bjuder på bilden idag. Vi har varit på Isaks dop idag. Fint såklart och sol, kids och god mat i Carro och Andres trädgård efteråt.

Å fotbollen gick super. De var fint spel så jag har mest vinkat för inkast och inspark. Men att dömma lämnar jag till dem som kan de. Någon Sofia är jag inte, tyvärr.


Fotbollsdomare!!

Skrivet den: 2012-08-11 kl. 08:41:09 / Kategori: That is that

Hjälp!! Jag håller på att tuppa av av nervositet! Av någon anledning är jag, Moa, och Ebba i vä och ska dömma en företagscup. Men de ska bli skoj. Önska mig lycka till!

Kramar från wä ip!


Fotboll i en annan division!

Skrivet den: 2012-08-09 kl. 19:21:09 / Kategori: That is that

Jag var bara hemma och vände innan jag åkte till wä och b-lagsmatch. En liten annan division men minst lika skoj. Och med ingen fotbollsträning på två veckor för min del så sitter jag på bänken. Hoppas på ett litet inhopp, men jag är lycklig vilket som ;)


Tre timmar senare!

Skrivet den: 2012-08-09 kl. 06:55:05 / Kategori: That is that

God morgon!
Vi var hemma lite innan tre inatt och jag stupade i säng. Känns sådär att börja jobba kvart i åtta idag, men eftersom jag ska spela match ikväll fanns det inte mkt att be för. Undrar om jag är till någon hjälp ikväll bara ;)

Vi år på hard Rock igår innan matchen. Så jäkla fint väder och vi satt på uteserveringen ett bra tag! Förvånande att jag tog en hamburgare?


Gametime!!

Skrivet den: 2012-08-08 kl. 22:53:20 / Kategori: That is that

Skulle vilja säga vilken match, men de va de ju inte. Men vilken upplevelse!! Jag har flera bilder, men de ska jag gå igenom först. Nu ska Daniel ta oss ut ur Göteborg så ska jag ta oss hem sen :)

Kram kram


I Göteborg!

Skrivet den: 2012-08-08 kl. 17:34:59 / Kategori: That is that

Det tog ungefär lika lång tid att hitta en parkering som att köra hit. Men nu är vi här och njuter av de fina vädret. Vi tänkte äta en bit och ta de lugnt innan matchstart. Så vi har strandat på hard rock skulle man kunna säga ;)

Och det är inte kranvatten i Niklas flaska!


Working my ass off!

Skrivet den: 2012-08-08 kl. 13:08:02 / Kategori: That is that

Tja tja. Still alive, men en aning sleten. Och ärligt talat, hur många inlägg kan man skriva om Konsum?

Idag är vi lediga! Gymmet är avklarat, och vi sitter i bilen påväg till Göteborg. Jag sitter i baksätet på min egen bil. Känns konstigt. Och läskigt som fan eftersom Niklas sitter bakom ratten. Han är inte van med alla dessa horsepowers!

Kram på er!
(pojkarna på gymmet, jubba!!)


2a augusti

Skrivet den: 2012-08-02 kl. 09:13:16 / Kategori: That is that

Ja men det är väl klart att jag väljer en solig dag att jobba extra på! Jaja, så kan de gå ibland. Och jag känner mig ändå lite ledig eftersom jag gör de frivilligt, haha. Och dagen igår var värd en veckas ledighet, jag hade inte ens kunnat fantisera ihop något bättre. Fast mamma och pappa vann "familjefejden" med 4-2. Jag och Vera hävdar dock att det inte gick riktigt rätt till på alla utmaningarna!! Ps, jag har varit uppe och tvättat också sedan kvart i sex. Ville bara få med de också!


1a augusti!

Skrivet den: 2012-08-01 kl. 21:08:39 / Kategori: That is that

Då var vi inne i augusti redan. Och månaden började med en tripp till bakken med mamma, pappa och Vera. Vi har lekt, åkt karuseller och druckit öl. Inga stora vinster men det gör inget :) Fast mina tre dagars ledighet är nere i två. Men eftersom jag tog till vara på min lediga dag så väl idag känns det inte som hela världen. Tack för en underbar dag!!


RSS 2.0