Dagens utflykt del 1

Skrivet den: 2015-06-30 kl. 16:37:52 / Kategori: Turkiet 2015
Dagens utflykt gick till Alanya och sedan rakt upp i bergen. Där fick vi se fina vattenfall där man kunde bada i de kalla källorna, se en turkisk byskola, ett turkiskt hem, en moské, ett bananplantage och massa annat. Vi åt på ett mysigt lunchställe och i hushållet vi besökte fick vi smaka olika sorters te. Jag tog granatäpple och mamma smakade kiwi-te. Vi fick också smaka på turkiskt godis (socker typ). Det har varit en härlig dag! Jag delar dock upp bilderna i två inlägg. Blir för mycket att hantera för internet här annars ;) Resten kommer imorgon när vi sitter på planet hem!


Vi blev upphämtade av en tom buss. Först på betyder sist av och det var inte jätteroligt att lämna av alla vid olika hotell på vägen hem när man bara ville till poolen. 
Vattenfallet och vägen dit som kantades av berg och fina skogar.Den turkiska by-skolan med ca 40-50 elever, samt vår guide.

Bikinis!

Skrivet den: 2015-06-30 kl. 12:40:51 / Kategori: Turkiet 2015
Medans vi är på utflykt och ute någonstans i de turkiska byarna så bjuder jag på bikinibilder i mina nya bikinis. Jag är helt kär i dem!! De är så jäkla snygga och sitter helt underbart. 

Sen att kroppen inte känns hundra efter en veckas all inclusive är en annan story. Jag försöker intala mig själv att alla inte är på topp alltid. Sen är det så jäkla svårt med tanke på att jag lägger så mycket tid på träning och kost. Jag offrar faktiskt en del för att hålla på som jag gör, inte minst socialt. "Borde hon inte vara smalare och mer muskulös då?" kan jag nästan höra folk tänka. Eller är det bara i mitt eget huvud. Jobbigt är det i alla fall. Inte alltid såklart, men ibland. 

Aja, mina snygga bikinis skulle det handla om, inte mitt dåliga självförtroende, haha!  
Morgonens PW

Skrivet den: 2015-06-30 kl. 06:22:08 / Kategori: Turkiet 2015
Dagens promenad blev lite annorlunda. På grund av utflykt med tidig upphämtning blev det ingen promenad med mamma. Istället tog jag 45 min på löpbandet nere i gymmet. En kanal visade ett program med engelskt tal. EN! Simpsons blev det. I 16,5 minut sen kom det en annan person och började springa på löpbandet bredvid mig så då hörde jag inget ändå. Men men, nu är det gjort. Frukost och sen kör vi!! 
Mattekurs

Skrivet den: 2015-06-29 kl. 17:32:45 / Kategori: Turkiet 2015
Det är bara jag som anmäler mig till en mattekurs som börjar när jag inte är hemma. Så nu sitter jag i lobbyn på hotellet och läser om numerisk räkning, algebra, logaritmer och trigometri. Jag vet dock inte vad jag har för nytta av detta till min årskurs 4 nästa läsår men det är roligt ändå. Jag gillar matte. Och förresten så var jag rastlös nu ;) 
Svettigt!

Skrivet den: 2015-06-29 kl. 15:34:46 / Kategori: Turkiet 2015
Det är inte lite man svettas här. Det rinner ju av en när man ligger vid poolen och solar. Tänk då hur svettig jag är efter 30 min på ett löpband. Härligt tempo och flås dock, detta kommer kännas i vaderna sen! 
Så har mamma det

Skrivet den: 2015-06-29 kl. 11:06:03 / Kategori: Turkiet 2015
Ifall någon undrade hur mamma har det så har hon det himla bra. Hon ligger snällt kvar vid poolen när jag springer till gymmet eller rummet när jag blir rastlös. Det fungerar himla bra att resa med mamma och jag ser en framtida tradition födas här! 

Dagens promenad

Skrivet den: 2015-06-29 kl. 07:32:57 / Kategori: Turkiet 2015
Jag är ledsen om det blir mycket promenader här. Men det är dem som skiljer sig mest från våra dagliga rutiner här. Eftersom vi går åt olika håll varje morgon. 

Idag gick vi åt motsatt håll jämfört med tidigare och följde huvudvägen en bit innan vi började klättra uppåt på konstiga stigar. Vi hade ingen aning om vart vi skulle hamna, men i värsta fall hade vi bara fått vända. Den jobbiga uppförsbacken var mödan värd för utsikten var grym! Sen var det ju "bara" nerförsbacke hem. ;) Kvällens

Skrivet den: 2015-06-28 kl. 19:18:29 / Kategori: Turkiet 2015
Ikväll har det varit något speciellt. Vi vet inte vad, men servitörerna var klädda i traditionella turkiska kläder, turkiska flaggor hängde överallt, och där var mat som aldrig förr. ( i alla fall inte sen vi kom, haha ) Det var också nya rätter och vi har testat massa konstiga saker, därav mycket gott!!


Hoppas ni haft en trevlig söndag :)

Så som jag trivs bäst!

Skrivet den: 2015-06-28 kl. 15:50:50 / Kategori: Turkiet 2015
Jag känner mig bra mycket bekvämare i mina träningskläder än i bikini. (Även om jag har världens snyggaste bikini) Därför har det blivit några vändor till gymmet här, morgonpromenader med mamma och lite intervallpass på stranden. 

Träningen fungerar okej, kosten är ett skämt, haha! 
Fotboll i Turkiet!

Skrivet den: 2015-06-28 kl. 10:24:51 / Kategori: Turkiet 2015
Igår på vår shoppingpromenad dök plötsligt semifinalen mellan Portugal och Tyskland upp på tv-apparaterna på restaurangerna här. Fan, Sverige spelar ju efter. Hem och lägga av shoppingen och sedan ut igen. Vi satte oss på ett ställe där vi pratat med personalen tidigare. Taggade som in i beställde vi in öl, vatten och en pizza. Klockan slog tio och ingen fotboll. Ajdå. Vi slängde i oss pizzan, betalade och gick. Kanske kunde vi se matchen på ipaden på hotellet istället. På väg hem gick vi förbi en annan restaurang. Fotboll syntes på skärmarna och självklart var det matchen vi ville se. Flera svenskar satt också runt omkring oss. Mer öl till mamma och en glass till mig. Vi kollade på matchen och på grund av det härliga resultatet skrek och hejades det en del. Med två minuter kvar av matchen sätter personalen igång Måns "heroes" på högsta volym och startar "miniraketer" runt om oss. Vi vet vart vi ska på tisdag! En annan morgonpromenad!

Skrivet den: 2015-06-28 kl. 05:56:52 / Kategori: Turkiet 2015
Vi hittade aldrig någon park igår. Bara en stor äng, haha. Vi tror att vi gick in på  rätt väg, och sedan gick vi på den i en halvtimme, vände, och gick tillbaka. Nu ska vi kolla lite satellitbilder och sedan ge oss ut på en ny promenad. Vi får se vart de bär av denna gången. Trevligt har vi i alla fall på våra äventyr och vi går och diskuterar olika träd, frukter och växter samtidigt som vi kollar på hus och folk i byn. 
Bilderna är från lördagens promenad :)


Från kvällen!

Skrivet den: 2015-06-27 kl. 17:44:07 / Kategori: Turkiet 2015
Lägger upp några fina bilder från fredagskvällen. Vi hade bestämt att äta lite senare för att sedan gå direkt och lägga oss. Så blev det inte utan vi var på plats kl 19.00 när de öppnade precis som tidigare kvällar. Däremot satt vi länge och njöt av maten (några servitörer kollade faktiskt konstigt på oss). 

Ikväll tänkte vi gå och äta tidigt (kl 19 igen, haha) och sedan gå och shoppa lite igen :) Hoppas alla har en underbar lördag! 


Jäkla mamma!

Skrivet den: 2015-06-27 kl. 13:08:46 / Kategori: Turkiet 2015
Jaha, här har man inte en chans! Har hon tjuvtränat med pappa i stugan måntro? När solen blir för mycket (för mig) så sitter vi i skuggan en stund och spelar yatzy. Klagar gör vi definitivt inte :) 
Frukost igen!

Skrivet den: 2015-06-27 kl. 08:58:39 / Kategori: Turkiet 2015
Asså kolla på detta, hur bra kan man ha det egentligen??!? Nu blir det poolhäng några timmar fram till lunch, haha! 

Morgonpromenad på stranden!

Skrivet den: 2015-06-27 kl. 06:28:04 / Kategori: Turkiet 2015
Igår blev det en morgonpromenad på stranden. Mycket trevligt att gå med fötterna i vattnet med jämna mellanrum, fast det var samtidigt väldigt ansträngande att gå i barfota i sanden så länge. Jag avslutade också med några intervall-löp tills vildhundarna började springa tillsammans med mig :) 

Idag får vi se var fötterna tar oss. Vi har hittat en park på kartan, det återstår att se om vi hittar den IRL ;) 


Inte innan kl 06.00

Skrivet den: 2015-06-27 kl. 04:56:37 / Kategori: Turkiet 2015
Asså det här med att lägga handdukar och "paxa" solstol är så charter. Men vi spelar med. Igår fick vi sista solplatsen vid poolen och då fick jag springa ner vid kvart i sju. Därför sa vi igår att vaknar vi innan klockan 06.45 så var det bara att ta handdukarna och gå ner. De gjorde jag precis, 05.40. Inte en handduk på plats, gött. Fast när jag kom ner till poolen stod folk med handdukar runt om. Why, var jag tvungen att fråga. Då får man inte lägga handdukarna och paxa innan klockan sex. Och folk står och väntar på detta!! Jag sprang upp till mamma för att garva åt detta och nu ska jag springa ner å ställa mig i kö :) ;) 

Detta är charter!! 
Middag vid havet

Skrivet den: 2015-06-26 kl. 19:06:12 / Kategori: Turkiet 2015
Vi kan inte klaga på avståndet till stranden precis. Hela dagen hör vi vågornas brus och det är helt underbart. Att sitta och äta kvällsmat i solnedgången funkar också! Vi börjar hitta favoriter på buffén (vårrullar fyllda med ost typ) så det krängs en del ;) PS. Mamma har inte lärt sig hur man tar kort på bästa sätt därav få kort på mig och desto fler på henne, haha!Vanilla sex by the pool

Skrivet den: 2015-06-26 kl. 15:13:01 / Kategori: Turkiet 2015
Boken är dock inte så bra som jag trodde. Känns lite som om jag läser böckerna igen. Jag vet ju vad som kommer hända. Och sex-scenerna bläddrar jag förbi som vanligt. Det blir för mycket liksom :) :) 

Tackar Daniel!

Skrivet den: 2015-06-26 kl. 11:27:01 / Kategori: Turkiet 2015
Världens bästa sambo släppte iväg mig med ipaden och det tackar vi för med denna bild. Det är i lobbyn (bäst internet) ni hittar oss om morgnarna då kristianstadsbladet ska läsas. Fast å andra sidan har Daniel en så stor telefon nu att han kan läsa tidningen på den ;) 
Frukost!

Skrivet den: 2015-06-26 kl. 07:59:25 / Kategori: Turkiet 2015
Det är såhär vi äter frukost i Turkiet. På en solig balkong, med vågornas brus i bakgrunden. Jag njuter såklart lite extra eftersom jag inte äter frukost till vardags. Men semester är semester. Jag hittade pannkakor och nutella också. Trodde jag. Det var inte Nutella. Det var något mycket godare. Nutella med mörk choklad typ. Niklas hade gillat de! 


Shopping

Skrivet den: 2015-06-25 kl. 20:01:46 / Kategori: Turkiet 2015
Shoppingställena hittade vi imorse på vår PW. Dock var där inte mycket öppet klockan halv sju på morgonen så vi tog en promenad nu på kvällen också. Ett varv bland alla "butiker" och och stånd och folk som försöker locka in oss till att handla hos dem. Vi har handlat lite och prutat massor. Tur att jag har mamma med mig, för pruta är inte min grej, haha. 

Pappas flicka

Skrivet den: 2015-06-25 kl. 15:21:46 / Kategori: Turkiet 2015
Å så var det de här med att sola. Det är ett jäkla ryckande i parasollet från min sida, då tio minuter i solen är ungefär vad jag klarar, sen måste jag ha skugga. Jag trivs bäst under parasollet helt enkelt. Mamma har konstaterat att jag fått det från pappa, haha! 
That's how we roll

Skrivet den: 2015-06-25 kl. 11:18:50 / Kategori: Turkiet 2015
Efter en grym frukost imorse bestämde vi oss för att besöka spa:t här. Man hör ju så mycket om de turkiska baden. För att göra det ordentligt skulle vi kanske letat upp ett lokalt bad, men vi är inte riktigt där ännu i vårt turistande. Det ska också göras de första dagarna eftersom man såklart inte vill skrubba bort solbrännan ;) 

Vi har blivit tvättade, skrubbade, insmorda, masserade och massa annat under två timmar nu och mår minst sagt bra! Då är det poolen som väntar nu :) 
Morgonpromenad!

Skrivet den: 2015-06-25 kl. 06:19:37 / Kategori: Turkiet 2015
God morgon Sverige! Hoppas ni har det bra! Vi har varit ute på en morgonpromenad nu och sedan sprungit ner till poolen och lagt ut våra handdukar. Det är ju charter vi är på, haha. 

Hur som helt, shoppingställena är funna och nu ska vi sitta och surfa lite i lobbyn innan det är dags för frukost! 

Säger god natt!

Skrivet den: 2015-06-24 kl. 18:49:31 / Kategori: Turkiet 2015
Det är inte helt oväntat att vi är jättetrötta nu. Kvällens måltid är intagen, och vi hittade massor av gott på buffén. Av någon anledning var det bara salladen som fastnade på bild, haha. Fler bilder kommer såklart. Nu ska vi gå tillbaka till rummet och se om vi hittar fotbollen på någon av alla konstiga kanaler på tvn här. För vi kan ju låtas att vi är vakna så länge ;) 

Vi är framme

Skrivet den: 2015-06-24 kl. 14:13:07 / Kategori: Turkiet 2015
Nu är vi på plats och en snabb bild från balkongen är det enda jag hinner med, för vi har redan spanat in ett par solstolar med vårt namn på!! 

Hoppas allt är bra med er där hemma! 
Ressällskapet!

Skrivet den: 2015-06-24 kl. 01:29:03 / Kategori: That is that
Här är mitt sällskap den närmsta veckan. Det är med mor min jag ska njuta av sol och bad på varmare bräddgrader. Tyvärr är jag inte jättebra på det här med att boka flyg så vi får sitta på Kastrup halva natten! 

Önska oss en trevlig resa! 
Till mig från mig

Skrivet den: 2015-06-23 kl. 21:07:45 / Kategori: That is that
Detta armband fick följa med mig hem från Malmö idag. Tillsammans med lite shampoo, solkräm och skvallertidningar. Helt kär är jag såklart! 

Om tre timmar sitter jag på tåget mot Kastrup, nu längtar vi!! 

Shoppa!

Skrivet den: 2015-06-23 kl. 13:43:07 / Kategori: That is that
Vi travar runt på emporia idag. Oftast brukar det ta en timme för oss att gå igenom alltihop men idag går det inte riktigt så fort. Det ville vi inte heller, och att det tar längre tid betyder ju bara att vi hittar grejer. Det stod 2-2 i kassar precis men medans jag sitter här tar nog Daniel ledningen! 
Turkiet!

Skrivet den: 2015-06-23 kl. 06:59:27 / Kategori: That is that
Jag är så glad att jag åker till Turkiet ikväll/imorgon! Detta vädret är så jäkla tråkigt! Blä blä blä!! 

Nu sticker jag till gymmet för ett ben-  och mag-pass med Patricia sedan blir det shopping i Malmö med Daniel. Vi hade tänkt ta en tur på stan, men som det ser ut just nu så blir det inomhusshopping på emporia! 
Måndagar

Skrivet den: 2015-06-22 kl. 10:07:06 / Kategori: That is that
Jag är alltid superaktiv på måndagar. Denna är inget undantag! Jag träffade Patricia på gymmet imorse för ett grymt överkroppspass, halva resväskan är packad, och Daniels kyckling står i ugnen.

Och klockan är bara 10 :)
Med flätor?

Skrivet den: 2015-06-21 kl. 07:12:25 / Kategori: That is that
Igår blev det en lugn hemmakväll efter jobbet. Tacos med fina vänner och lite tv-häng. Tv-häng med Vera betyder flätor, så jag har sovit med sådana inatt. Nu är det snart en timme sedan jag vaknade och tog ner flätorna så alla lockar är borta, men det var fint några minuter i alla fall!

Jag är på väg till ett långpass på Konsum. Funkar eftersom det är söndag och bra betalt. Dessutom går jag på två veckors semester efter dagens timmar. :) 
Runt alkohol!

Skrivet den: 2015-06-20 kl. 17:27:19 / Kategori: That is that
När jag började med axon var det ett big no no till alkohol. Det är ingen nyhet för någon att det inte är bra för kroppen. 

Och nu när jag började med detta inlägget känns det som om jag skrivit om detta innan. Sorry i så fall, men jag behöver skriva av mig lite. 

Efter en period utan alkohol tappade jag suget helt. Jag ser ingen anledning att dricka. Jag hittar hellre på roliga saker dagen efter än riskerar att ligga bakis en halv dag. (Och helt plötsligt blev jag 65+). Att inte förstöra för träningen är också en anledning. 

Genom att inte dricka blir man lätt lite "tråkigare" på fester. Man är inte med på samma sätt, även om det såklart blir vad man gör det till. Jag brukar försöka rätt så bra tycker jag själv. Andra tycker säkert annorlunda. Jag tjoar och stimmar lika bra (nästan) utan alkohol. Det fungerar såklart inte klockrent varje gång, och att räkna med att jag är med till tre på natten varje gång är bara dumt. Fast sån är jag nu och jag får hoppas att min omgivning accepterar det. 

Igår var det en del alkohol under dagen, då det tillhör midsommar litegrann (och det är en helt annan diskussion). Att se folk dricka och vara onyktra gör mig inte festsugen direkt. Att ta ett glas lockar inte alls när man ser hur alla blir. Och nu låter jag riktigt nedervärderande till alla som dricker och det ber jag om ursäkt för (tror jag) men ärligt, kolla på er själva!! Jag väntade med att provocera till så här långt ner i texten för att se om någon orkar läsa, men usch och fy för alkohol!! Den klarar jag mig väldigt bra utan, och att inte dricka känns mer och mer rätt för varje fest jag sitter nykter på! 
Bilder på mig!

Skrivet den: 2015-06-20 kl. 13:49:54 / Kategori: That is that
Jag har varit väldigt dålig på att lägga upp bilder på mig själv på senaste tiden. Får bli bättre på de. 

Så därför bjuder jag på den här :) :) Det är dags att förnya körkortet, vilket får mig att känna mig sådär lagom gammal. 
Midsommarafton

Skrivet den: 2015-06-20 kl. 09:03:12 / Kategori: That is that
God morgon fina!
Jag sitter och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Precis som vanligt längtar jag läskigt mycket efter några timmar på Konsum. Det kan inte vara okej. 

Det var jag som körde igår, men jag ville ju inte tjata på de andra att vi skulle köra eller så, så jag höll låg profil. Lagom chockad blev jag därför när Macke och Jennifer (som skulle åka med mig) kom och kramade om mig och sa hejdå, för de skulle hem. Hur då, undrade jag, och det var så jag fick veta att det var dags att köra. 

Vi hade en mycket trevlig kväll i Tollarp med en massa nya människor. Där var sill, nypotatis, gräddfil, gräslök, jordgubbar, grädde, glass, nubbe, snapsvisor, lekar, regn, solsken, musik, filtar och blomkransar. 

Tackar för en trevlig kväll :) 

Glad midsommar!

Skrivet den: 2015-06-19 kl. 17:08:21 / Kategori: That is that
Glad midsommar säger jag nu. Maten serveras strax och vi har lekt första leken. Midsommar firas i Tollarp hos Felicia idag Linus tillsammans med massa andra! 
Midsommarfrukost

Skrivet den: 2015-06-19 kl. 09:47:51 / Kategori: That is that
Den traditionella Midsommarfrukosten hos föräldrarna är avslutad. Detta året tog jag och Daniel med oss Macke och Jennifer till stugan för att njuta av lyxfrukost i Blekinge. 

Önskar er alla en trevlig midsommar! 


Sommarnaglar

Skrivet den: 2015-06-18 kl. 19:46:49 / Kategori: That is that
Igårkväll var jag hos Ida och vaxade håriga ställen och fixade nya naglar inför sommaren. Känns lyxigt att vara lite ytlig sådär en onsdag. 

Naglarna blev åt det vita hållet igen. Ida undrade varför jag var så inne på vitt. För att jag helt enkelt ser brunare ut då! 

Hoppas ni alla har en bra kväll :) 
Nedräkningen fortsätter

Skrivet den: 2015-06-18 kl. 12:43:55 / Kategori: That is thatKär och galen!

Skrivet den: 2015-06-18 kl. 09:40:23 / Kategori: That is that
Åh mina fina bikinis!! Jag är så glad för dessa. Och fattig som en kyrkråtta! De är inte billiga i vanliga fall och sedan en saftig tullavgift på de. Så de kommer vårdas med omsorg och njutas av ordentligt! Kvalitén är helt otrolig då de är av våtdräktsmaterial. Det kommer bli intressant och se hur de torkar sen efter ett dopp i havet/poolen :)

Om någon har frågor om storlekar och beställning å så, så får ni säga till. Några tips har jag ändå. 
Grymma!

Skrivet den: 2015-06-17 kl. 21:07:09 / Kategori: That is that
Jag och Linda tyckte inte ärligt att vi var speciellt duktiga på trebens-fotboll. Vi var jättedåliga och låg mer på konstgräset och garvade än spelade fotboll. 

Men skoj hade vi! Bilderna på Triangl-bikinisen (hur säger man bikini i plural?) kommer imorgon. Jag är sjukt trött just nu. Och jag tror att alla mina kollegor gör samma sak ikväll. Soffan! Men nu har vi semester!! Triangl

Skrivet den: 2015-06-17 kl. 13:39:49 / Kategori: That is that
Äntligen är dem här :) :) :) 
Avslutning II

Skrivet den: 2015-06-16 kl. 15:56:25 / Kategori: That is that
Avslutningsfest med jobbet. Imorgon är det inte alla som ska jobba så ikväll har vi lite party! Vi börjar med lite fotboll och brännboll på kommunens bästa konstgräsplan! Jag och Linda var såklart överlägset bäst på trebens-fotboll. Och solen har också gjort oss sällskap! 

Poledance lektion 1

Skrivet den: 2015-06-15 kl. 19:24:30 / Kategori: That is that
Första Poledance-lektionen avslutad.  Satan vad skoj vi hade. Lite problem med stegen ibland och snurrandet hamnade lite var som helst, men jag kan definitivt se oss bli riktigt grymma på det här. Ibland kände jag mig till och med halvsexig ju. 

Tack för en trevlig kväll Jennifer :) 

Nytt i köket.

Skrivet den: 2015-06-13 kl. 14:51:13 / Kategori: Our place
Hittade lite gott och blandat till hemmet och sommarpicknicken igår. Inget till mig själv, men mest för att jag inte kollade. 

Lådorna kommer från Granit, lilla tavlan från Ullared, havssaltet från Grekland, ljuset från kidsen igår, och besticken är en gammal julklapp vill jag minnas :) En lång fredag!

Skrivet den: 2015-06-12 kl. 21:47:56 / Kategori: That is that
Det har varit en lång, men produktiv fredag. Efter avslutningen hann jag med att veckohandla, hämta ut passet hos polisen, äta lunch, träna och äta mellanmål innan Daniel kom hem och vi tog med oss Macke till Väla för att shoppa. Perfekt dag att shoppa på då alla andra var på student eller annat firande. 

Knappt hann vi hem innan Daniel drog med mig på en PW i kvällssolen. Denna PW varvades med lite löpning för att undvika mygg inne i skogspartierna. 

En grym fredag!! Soffan, here I come :)
Mina kids

Skrivet den: 2015-06-12 kl. 12:11:14 / Kategori: That is that
Några timmar sedan jag sa hejdå till kidsen icc skickade dem på sommarlov. En del tårar blev de allt, haha. Men också en del skratt, speciellt när de gjort en hantel i frigolit till mig som present. Känner de mig väl? Har jag klagat en del på träningsvärk under året? Helt underbara är de i alla fall!! 
Avslutning!

Skrivet den: 2015-06-12 kl. 07:23:06 / Kategori: That is that
Dagen är här! Det är dags för oss att släppa iväg våra sexor. Ja, resten av eleverna ska också få sommarlov ;) Vi lärare får vänta lite till. Idag är det fler än jag som är här äckligt tidigt. Vi pimpar scenen. 
Sån dag

Skrivet den: 2015-06-11 kl. 20:19:32 / Kategori: That is that
Sån dag idag. Benen är lagom trötta nu så det är skönt att ha landat i soffan. Laddar inför skolavslutningen imorgon. Jag tror de kommer bli lite jobbigt faktiskt! 
Från i söndags

Skrivet den: 2015-06-11 kl. 12:21:03 / Kategori: That is that
Bjuder på lite fler bilder från Malmö-matchen i söndags när Vera var med. Satan också att de inte kunde bli tre poäng där.. 


Stora utvandringen!

Skrivet den: 2015-06-11 kl. 08:45:01 / Kategori: That is that
Idag kör vi stora utvandringen på skolan. Det betyder att kidsen går i grupper och får utmaningar. Vi vuxna sitter på en filt och har de bra. Vädret kan vi inte heller klaga på! Imorgon är det skolavslutning, sjukt! 
Work hard!

Skrivet den: 2015-06-10 kl. 21:07:51 / Kategori: That is that
Idag blev det utomhusträning. Vilken lyx. Man saknar det lite nu när man inte tränar fotboll tre gånger i veckan. Ett pass i trapporna på ip med syrran, check! Sedan lekte vi med kameran med en ny plankvariant. Höll på tills solen gick ner nästan, haha! Måndagspepp

Skrivet den: 2015-06-08 kl. 07:24:47 / Kategori: That is that
Lite Måndagspepp för dem som hade de tungt att komma ur sängen imorse. 

(Inte jag, hihi) 
Fotboll

Skrivet den: 2015-06-07 kl. 16:14:25 / Kategori: That is that
Vi fick med den här tjejen på fotboll idag. Malmö möter Djurgården denna söndag och tre poäng hade inte suttit fel! Oavsett är Malmö-match ett bra avslut på en grym helg! 
Party och fotboll

Skrivet den: 2015-06-06 kl. 19:40:10 / Kategori: That is that
Eller fotboll först och sen party! 

Den här tjejen känner sig sjukt snygg just nu och jag har världens sockerkick. En härlig känsla och jag är sugen på att hoppa och dansa hela natten lång! Men först är det Champions leauge-final på olearys med ett grymt gäng!! 


Sneakers ikväll, här ska det dansas!! 

Sådan morgon!

Skrivet den: 2015-06-06 kl. 09:24:11 / Kategori: That is that
Denna lördagsmorgon kör vi ett spinningpass! Följt av lite mage är tanken. Vågen var snäll mot mig imorse så jag är supertaggad. Nu jävlar, Turkiet-formen börjar närma sig :) 
Nu kör vi!!!

Skrivet den: 2015-06-05 kl. 18:14:44 / Kategori: That is that
Idag var det dags! Syrran kom och hämtade mig i lilla WOTen. Vi kollade på varandra, ska vi?!? Nercabbat it is!! Premiärturen till Åhus!! Tur i spel?

Skrivet den: 2015-06-05 kl. 15:02:15 / Kategori: That is that
Det var inte bara Linda som hade tur igår. Långt ifrån! Jag vet inte hur många choklad-kartonger vi hade med oss hem igår, helt sanslöst! Vi fick parkera på en bänk och sedan turas om att sitta och vakta väskor och godis. Annat folk glodde som galningar och några frågade både om hemligheten och om de fick köpa lite :) 
Födelsedag!!

Skrivet den: 2015-06-05 kl. 13:26:18 / Kategori: That is that
Världens bästa och snyggaste sambo fyller år idag! Det ska firas med buller och bång!! (Imorgon) 

Grattis älskling!! 
God fredag!

Skrivet den: 2015-06-05 kl. 06:21:04 / Kategori: That is that
God morgon!  
Äntligen är det fredag och vi gör oss redo för helgen. Det var en helt underbar dag igår, men eftersom vi var hemma så sent så är kidsen lediga idag. Vi fröknar får jobba. De sista betygen ska sättas och prov rapporteras. 

Men först sticker jag och tränar lite :) 
Myyyyys

Skrivet den: 2015-06-04 kl. 17:21:08 / Kategori: That is that
Åh vad bra vi har det, haha! Härliga kids, solsken, roliga karuseller och massor av chokladvinster! 


I Göteborg

Skrivet den: 2015-06-04 kl. 11:28:18 / Kategori: That is that
Hallå hallå! 
Idag har vi tagit oss till Göteborg på klassresa. Universeum står först på schemat, sen är det Liseberg för hela slanten. Jag blir trött av bara tanken, haha 
Juniväder

Skrivet den: 2015-06-03 kl. 05:50:39 / Kategori: That is that
Vad är detta för väder egentligen? Svinkallt ju. Idag ser det lika grått, trist och blött ut som igår. Var är vår sommar och sol? (I Turkiet hoppas jag) 

Tidig morgon på jobbet. Men satan vad jag hinner med grejer då! 


Förresten, vi fick tuta igår!! 500:- vann vi, så nästa vecka spelar vi gratis ;)

Nu kör vi!

Skrivet den: 2015-06-02 kl. 18:31:53 / Kategori: That is that
Bilbingosäsongen är igång och jag, mormor och farmor är på plats i Vanneberga. Bara riktiga bingospelare spelar när de regnar, haha! 

Skönt att göra något annat än jobba också, det har blivit några timmar på skolan nu! 
RSS 2.0