hos föräldrarna.

Skrivet den: 2009-05-30 kl. 16:37:47 / Kategori: That is that
Hallå hallå.

fotbollen igår - jätteskoj!! Åsum vann rättvist med 3-1 och det var bra spel. Tyvärr kommer inte bilderna just nu eftersom jag inte är hemma, ikväll förhoppningsvis!! Abbe - det är ett helt otroligt skott du har, eller var de två kanonerna bara lyckoträffar?!?  Jag var ensam åsumsupporter på vår sida, men vad spelar det för roll när man ändå vinner.. När det kommer till att heja märker ni kanske att jag vänder kappan efter vinden. nja, jag hejar vanligtvis på det laget där jag kan namnet på flest spelare.. kanske lite dumt men men. Carro hejar vanligtvis inte på nått av lagen utan hejar mest på bra fotboll och snyggt spel.. Matte var också på plats, han hejade iaf på rätt lag :)



frispark till Önnestad



staff till Åsum, mål!! Ser inte strafflägaren, tror det var Elvis, men lovar inget..

Lyckades övertala Carro att dra ut på stan en sväng och efter några öl fick vi även med Daniel. Kvällen blev mycket lyckad och jag och Carro vann återigen pengar på black jack.. grymt!!!

Idag har jag och Daniel varit en runda på stan och sedan spelat minigolf med mamma och pappa. Trevligt och Daniel är på glatt humör eftersom han vann. Tog över ledningen på 17de hålet och med en tvåa på sista var saken klar. Pappa kom inte riktigt upp i sin vanliga standard eller kanske glansdagarna nu är över?  Han (pappa)  är i alla fall helt knäckt och planerar redan när vi ska spela nästa gång. Sommaren har bara börjat!!








bilder från stranden..




trivs massor!!


kram på er alla.

mycket nu!!

Skrivet den: 2009-05-29 kl. 07:48:49 / Kategori: That is that

Redovisning idag, pedaggiskt drama. Fatta att jag ska spela teater. Jag kan ju inte ens ljuga bra.. jobbigt.

Idag är det match också, men inte wä tyvärr, Önnestad-Åsum.. Det ska ändå bli skoj att titta på och för att retas med Carro och alla mina Önnestadpojkar hejar jag på Åsum denna gången.

Eminem - We made you

Ska se om jag hittar någon rolig bild på Daniels dator annars kommer bilderna ikväll efter matchen..

önska mig lycka till idag

kram på er alla!



Daniel på shoppingrunda soho, NY


nu så..

Skrivet den: 2009-05-28 kl. 00:32:29 / Kategori: That is that
Tänkte bara meddela att jag  nu är klar med min VFU-uppgift, i de estetiska ämnena. klockan är halv ett så det är inte alltför hemskt. Den ska vara skickad innan imorgon kl 16.01. Men eftersom jag ska vara i skolan mellan 8.30 och 11.00 och jobba 12.00 till 18.00 kan det bli lite tight.. så den får skickas tidigt imorgon bitti.. 

Sen på fredag är det tenta i pedagogiskt drama, gruppredovisning så det känns helt okej. På måndag ska VFU-uppgiften för engelska vara inlämnad, ( jag har ju hela helgen på mig ala lotto-reklamen) och sen på tisdag är det skriftlig tenta i engelsk grammatik. En inlämning till fredagen därpå men det är ju lääänge till.. 

okej, nu har jag klagat färdigt för inatt, dags att sova..

kram på er alla!!

Fan, kom nyss på att hela helgen redan är planerad.. De blir till att sitta på nätterna igen, man måste få leva lite också..

en grej till, sen ska jag sova.. CARRO, skaffa dig en mobil, och det nu!!!


 


dagen

Skrivet den: 2009-05-26 kl. 21:24:21 / Kategori: That is that

idag har varit en bra dag, utom polisbiten då..

träffade Carro för lunch, fast innan dess skulle vi hämta hennes mobil. Den var borta. spårlöst. Så vi fick låna nyckel av Moa och leta efter den. Efter det blev det en promenad till polisen. I motsatt riktning från graffiti är jag rädd för.. Blev en polisanmälan på telefonen, man måste tydligen de för att kunna spärra den..?


SEN blev det graffiti, mums. tog med oss maten och satte oss på trappan bakom teatern, mysigt!!








livet leker, måste plugga en massa nu!! drama imorgon, puh.. sista lektionen sen är de bara inlämningar och tentor kvar..

kram till alla


redan tisdag

Skrivet den: 2009-05-26 kl. 12:31:18 / Kategori: That is that
dagarna går fort. Speciellt eftersom jag alltid har så mycket att ta igen efter helgen.

snabb update..
Lördagen spenderades på konsum, inget skoj där.. Kvällen hos Moa, där det var himla trevligt. Jag, Carro, Moa, Ida och Pernilla, recept på en lyckad kväll. Det var otroligt roligt. Det finns bildbevis men inte i mina händer är jag rädd för.  Pernilla, skicka över dem!!Till Class med Carro, också lyckat. Guldklimpar under natten..

i söndags spelade vi match, pratar vi inte om, storförlust.. Jag skulle ju spelar anfallare, nehe målvakt istället.. alla tabbar jag gör syns så mkt mer då..






Igår var det skola och jobb som gällde, idag skola och massor av plugg. Ska träffa Carro om en stund. En glass i tivoliparken var det tänkt, men de får vi se.. Hämta Carros mobil också som varit på vift sen i lördags..

Händer inte så mkt.. Cissi och Ceasar underhåller oss på kvällarna, annars är de bara vardag..

kram på er alla..

Nu är dem här!!

Skrivet den: 2009-05-22 kl. 20:14:54 / Kategori: That is that
Cissi och Ceasar has arrived. söta små irrvarv. Tänkte lägga upp några bilder, men jag vet inte vem som är vem. Vi får ta reda på det snart antar jag. Julia och Matte är påväg hit för lite fredagsmys, tv och spel..








kram på er


today is the day..

Skrivet den: 2009-05-22 kl. 08:33:22 / Kategori: That is that
Fredag, vem tycker inte om fredagar??

Idag är också en speciell sådan, idag ska vi hämta.. wait for it... hämta... cissi och ceasar. Fungerar det som namn på katterna? Ceasar har varit bestämt sen länge, men tjejen gav oss problem. Cissi fick de bli,eftersom cleopatra blev för jobbigt att säga.

Bilder på dem kommer ikväll, så fort jag kommer hem. Det ska verkligen bli roligt. Tänker på att man kommer inte vara ensam hemma längre. Aldrig mer kommer man vara själv här. Det är verkligen på gott och ont. Usch nu får jag nästan ångest också..


Jobb nu, hörs ikväll..

Ps, tyckte de kunde stått mer om Wä-Åsum i tidningen. Imorgon möter damerna Ovesholm, div 3. -inte att missa hörni. Och på söndag spelar dam div4 mot Knislinge, snälla Tony, låt mig spela på topp!!



kram på er alla

matchen

Skrivet den: 2009-05-21 kl. 19:16:21 / Kategori: That is that
hoppsan, vilken rolig match.. Matchen i sig, sådär.. resultatet, underbart!! ska inte undanhålla det för er längre...
4-1 till WÄ!!  yey!!

lite bilder från matchen





Simon slog sig, men det gick bra ändå.. Och detta var enda gången killarna stod stilla.. sorry Simme..



Jocke lägger frispark, och den sitter!! nice!



Matte var inte så glad, han hejade ju på fel lag!!



de blev en glass :)

Men det var det, nu sitter jag ensam hemma och borde plugga. Blir nog lite popkorn och massor av tv, vänner just nu. Imorgon är det jobb som gäller och sen ska jag och Daniel köra och hämta katterna, mysigt!!

kram på er..

ledig torsdag

Skrivet den: 2009-05-21 kl. 14:13:57 / Kategori: That is that
japp, idag är världen ledig. Kanske inte världen men min värld är..

Om några minuter kommer kusin Matte och hämtar mig och Daniel för vidare för mot... nya äventyr.. nej men mot Wä IP. Idag är det Åsum-Wä, herrar. ( Jag hade aldrig fått med mig Matte och Daniel till en damfotbollsmatch av lägre kvalitet än allsvenskan) Heja wä



Bilder från matchen kommer senare..
En mindre brottningsmatch med Daniel slutade med skada på min ena nagel, inte bruten men den har fått sig en liten spricka. Ringa Ida det först jag gör på måndag!!

Ikväll blir de plugg för hela slanten. Daniel smiter iväg med Matte och ska kolla på fotboll, kommer inte ihåg var och när, bryr mig inte jättemkt.. så jag är ensam ikväll.. Nån som vill hitta på något så bara hör av dig,

kram på er alla.

hemma

Skrivet den: 2009-05-20 kl. 09:31:19 / Kategori: That is that
hej alla goa.
Sitter just nu hemma hos mina föräldrar innan jag ska vidare till jobbet. Hittade en massa gamla bilder på dator. Jag skulle utan några som helst problem sitta och kolla igenom dem hela dagen, men tyvärr.. Hittade i alla fall en gammal bild på Doris och Daniel, där Doris helt enkelt missuppfattat fot lite grann..



hur gullig kan man bli!!  Nej ska kolla vidare bland bilderna,

ha de bra alla :)

Naglar

Skrivet den: 2009-05-19 kl. 20:13:02 / Kategori: naglar
Tisdagen börjar närma sig sitt slut. Det har varit en produktiv dag måste jag säga.

Var i skolan på morgonen. Måste verkligen berätta hur roligt det är. Haft Engelska nu i två dagar, förrutom att vi pratar detta underbara språk hela tiden får vi massor av tips och övningar vi kan göra. Jag vill direkt ut på en ny VFU-period och prova alla häftiga saker med eleverna direkt!!

Var på biblioteket och lämnade tillbaka böcker samtidigt som jag lånade den andra Harry potter boken. Jag vet, åtta år efter resten av världen, men det är så underbar avslappning. Egentligen har jag lådor med kursmaterial jag borde läsa, men det blir ett senare problem!!

Fixade till naglar också, Ida tog mig by suprice idag. Otroligt snygga naglar jag är så nöjd så nöjd. Och jag som tänkte gå dit och göra vanliga franska, hmpf..





skit vad snygga de är!!

Vågar knappt säga det men Jag och Daniel har köpt katt, två st. Ska hämta dem på fredag, så jag vill egentligen inte säga för mkt innan dess. Självklart kommer bilder upp så fort vi fått dem!!

jobba imorgon, hmpf!!

kram till alla

ps, hjälp med tjejnamn till katten!

Doris

Skrivet den: 2009-05-18 kl. 22:18:26 / Kategori: That is that
min fluffiga hund är inte fluffig längre, och inte min heller för den delen.. Här har vi charmtrollet på besök hemma hos mig och Daniel



Min eyeliner har försvunnit, jobbigt läge! Försvann under mystiska förhållanden i fredags. Idag var jag på h&m och köpte en ny, billig variant. Hoppas fortfarande på att den gamla ska dyka upp, min fina Lancome.

Annars har dagen varit mycket trevligt. Lite stessigt i skolan, väldigt mycket att göra tyvärr. Men de ska nog gå. Sen var mamma och Vera här med Doris, alltid trevligt. Andra guldklimpar också under dagen.

På kvällen blev det fotbollsträning, jätteskoj! Det är alltid mycket roligare och träna när solen är framme.. Alltid roligt att prata med Emma och Annie och alla de andra!

Imorgon är det skola igen och mycket jobb. Hoppas på sol så man kan sitta ute!! Imorgon ska jag också gå och få naglarna fixade. Även om ingen annan bryr sig kommer det bilder, för jag gillar dem starkt!

kram på er alla

toppenhelg

Skrivet den: 2009-05-18 kl. 08:29:42 / Kategori: That is that
Fick precis ett samtal från underbara Alexandra som kommer och hämtar mig, jag slipper cykla i regnet, älska!!

från att inte hända någonting till att hända massor, vilken helg..

Började i fredags, sista dagen på praktiken. Istället för att åka och kolla på Önnestad-Wä spelade jag själv i div 4 laget mot Fjälkinge. Föräldrarna var också och tittade och jag tror på en smärre chock när jag skulle spela anfallare. Japp här sitter nya stjärnskottet på topp.. Okej kanske inte, men jag hade himla skoj när jag spelade, och det var länge sedan så det behövde jag verkligen!!Vi spelade 3-3 och Wä-herrarna förlorade med 2-1, inte riktigt rättvist har jag fått höra..

Kvällen avrundades med utgång med Carro, vad annars? Hemma hos mig tog vi det lugnt med drickandet, innan vi insåg att det var för lugnt och slängde i oss mintu istället. Övade på black jack och det gav tydligen utdelning. VI VANN 60 KR :)  Detta firades genom att inhandla dricka för 90 kr, helt logiskt enligt vårt tänkande.

Lördagen blev tung. Upp tidigt och gick och köpte frallor med Daniel, hade en mysig frukost. Ville mest sova, men har en massa skoarbete som hänger över mig, det var bara att sätta igång. Varje gång jag somnade var Daniel där och retade mig iaf, så det var omöjligt att få någon vila. Senare på kvällen ( sent och sent, kl sex) smet vi iväg på bio, Änglar och demoner,



Eller som jag sa till killen i kassan, djävular och demoner.. aja, jag tyckte filmen var himla bra, men återigen så måste jag säga att jag är inte alls kräsen, tycker inte många filmer är dåliga precis..

Efter filmen åkte vi till Åhus och mina föräldrar. Kollade lite på Eurovision och snackade skit ( ja jag tyckte rätt låt vann, och erkänner att jag lyssnat på den på youtube, vilket är mer än vad jag brukar bry mig om sånt här trams) Det var en trevlig kväll..

Söndagen, ännu mer plugg, städade och jobbade, pluggade lite till.. jobbade med Patrik, trevligt, såg ett schema för v 24 och blev riktigt arg. Jobbar fem dagar den veckan, men bara tre timmar om dagen. Känns sådär att behöva åka till Åhus för tre timmar, nej de blir ett snack med Jan här..

Så idag är det återigen skola. Ska bli skoj att träffa alla, vår engelskalärare har dock lyckats lägga in en redovisning idag, första dagen efter VFUn, Redovisningen ska hadla om vår VFU, snacka om att vi är väl förberedda.. Men men, skit samma de kommer gå så bra så.

Ska inom Kristianstadbladet också idag, inte fått tidningen sen i torsdags och vi saknar den. Som student får jag den för halva priset och sådant måste utnyttjas.

Idag ska Doris klippas och sen kommer mamma och hon hit en runda. Äntligen ska Doris få komma hit, Daniel har varit en stark motståndare till det. Men har hon inget hår så är det tydligen okej. Lovar att jag ska ta kort på henne så ni ska få se :)

Icke att glömma, Carro färgade håret på mig i fredags, jag är åter jätteblond och jag gillar de!!

Saknar min syster!! Ring mig

Kram till er alla


Det händer inget, så jag skriver inget

Skrivet den: 2009-05-14 kl. 20:29:21 / Kategori: That is that
Nej här har det inte hänt något roligt.. praktik och annat vardagstrams bara.. Ändrat lite på bloggen idag, ville verkligen inte plugga.. Ska fixa till det sen igen, när jag kommer på hur man gör..

Har vårstädat bland kläderna också, vill verkligen inte plugga..




ha de bäst.. skriver mer en annan dag..

kram på er alla

försöka duga..

Skrivet den: 2009-05-13 kl. 16:48:33 / Kategori:
 Hej hej världen..

sitter framför datorn en stund innan jag ska till jobbet.. Tänkte visa gårdagens fynd..



här är min fina jacka, 500 kr på h&m. Jag hat kollat på den så många gånger att jag var tvungen att köpa den.



Diesel-tröja från Sandelins, 299 kr och tygskor från h&m, 99 kr. Köpte också två linnen och en annan fin tröja på vero moda.. På kvällen beställde jag kläder med Jonna från Forever21.com en bra sida, rekommenderar den starkt, glöm bara inte att det läggs på extra taxa i tullen.. Bilder på dem sakerna kommer senare, när jag fått dem :)



Jag och Daniel äter godis igen, vilket måste firas, fika i solen med Vera på trendie.. mums, kärleksmums that is..

Jag har försökt fixa till lite på bloggen i nästan en timme nu och ger upp. byta bakgrund och sånt är helt enkelt inte för mig. Får försöka sen en annan dag. kanske...

Nej ska smita nu,

kram till er alla!!

..

Skrivet den: 2009-05-13 kl. 06:36:39 / Kategori:
 bra låt..




skriver mer ikväll, är för trött just nu. mår fortfarande inte bra.. idrottsdag idag, slappekläder, hell yeah!!

tisdag..

Skrivet den: 2009-05-12 kl. 06:59:53 / Kategori: That is that
Usch jag är så trött.. palla detta, tror jag håller på att bli sjuk också, hoppas hoppas...

Gårdagen: Skadade foten på fotbollsträningen, lite pinsamt men sånt är livet. Slog upp skadan jag fick på träningslägret och det var bara att linda foten. Men de gör så satans ont!! fy sören vad ont det gör att ligga där dem 20 min med hårt tryck.. Önskar att jag skadat låret istället, det gör inte lika ont ;)  Har fortfarande ont och haltar lite lätt.. kan jag skylla på foten idag när killarna vill ha med mig på fotboll på rasten, blir värre med shoppingturen med Vera. Men jag vill så gärna gå så det löser vi..

Bion igår. riktigt bra, Han är inte lite muskulös den där Hugh Jackman, men sen vet man ju såklart inte vad som är äkta och vad som inte är det.. Det blev iaf lite läsk och popkorn. Jag tyckte filmen var jättebra, kanske mest eftersom jag inte sett speciellt mkt av x-men-filmerna sedan innan. Visste liksom inte hur det skulle sluta. Nej jag gillade den starkt, hoppas på att gå på bio någon annan kväll också den här veckan, så många filmer jag vill se just nu..

Nej, dags att gå och fixa till sig lite. Måste ju leva upp till min divastatus på skolan..



fint väder idag. Ska packa ner datorn till vfun också, kolla på alla bilder från träningslägret..  skoj skoj!!

kram på er alla

ny vecka.

Skrivet den: 2009-05-11 kl. 16:40:25 / Kategori: That is that
japp vare sig jag vill eller inte så är det en ny vecka, den sista på praktiken. Sällan varit så nervös som jag varit idag.. Hade besök från högskolan idag, fy satan.Skulle hålla i en engelskalektion, jag var riktigt nervös, men hon berömde mig för språket så kändes bra. Over all tyckte jag att vi fick bra kritik och verkade mer än nöjd.  Jag tyckte det gick rätt bra, kunde varit värre..Men kunde varit bättre också. Snacka om att jag är intetsägande just nu. Aja nu släpper vi det tråkiga..

Gårdagen, upp tidigt, bloggade, ringde Simme, fortfarande inte fått tag på honom.. bajs.. Det blev en lunch på mc donalds för oss, Daniel mådde dock mkt värre än vad jag gjorde, tjii fick han.. bar av till Åhus för att fira Daniels faster, satt i solen och mös en massa.. trevligt.  Hem en snabbis och sen åkte vi och handlade, tråkigt men men.. kvällen skulle spenderas hos Jonna men så blev det inte, får ta det senare i veckan..

Ska snart iväg och träna, om man vågar visa sig i wä, eller kolla in i klubbstugan.. Men lite träning har ingen dött av eller!?!? efter träningen blir det bio, ska kolla på Wolverine, sova, vem har tid med det??



Imorgon blir det praktik och sen en runda på stan med Vera. Tänkte kolla efter jeans och om min fina jacka på h&m finns kvar, hoppas hoppas..

Jag och Daniel har hittat en jättesöt kattunge som vi är sugna på. Fast det är en liten tjej, vad ska kattfan heta då??  Nu fick vi problem..

hoppas alla har det trevligt i solen. kram på er..

wä festen

Skrivet den: 2009-05-10 kl. 11:17:54 / Kategori: That is that


då var den beryktade festen över. Så som alla hade laddat inför denna kväll. Även om det ser ut sådär i tabellerna är de inga som slår oss när de kommer till fester. Även denna gång åkte ett fönster i backen är jag rädd för. Jag väljer att skriva om gårdagen  nu redan vid en elva tiden eftersom jag då fortfarande har väl valda minnesluckor på flera passande ställen..
Killarna hade börjat bra mycket tidigare än vi, hade inte behövts men okej då. Tjejerna spelade match, vann med 8-1, härligt!!

Bumling stod och grillade och folk började trilla in. Maten serverades och Starnäs och Simme var två mycket härliga värdar. Vi åt och drack, å drack å drack. Spelarrådet/festkommiten försökte med diverse lekar men efter bara två gav vi upp. Folk var överbefriskade, och vi snackar kl halv tio här..

Jag fick ansvar för taxin,gillar det inte, är alltid så rädd att folk ska smita, men det gick så bra så.. vi tog oss in i stan vid en lite i tolv och ställde oss i kön till class.. Jag och Matilda smet på toa bakom kyrkan också, och jag måste säga att jag själv är imponerad över min kissa-i-skogen-teknik..

Kommer in på class utan några problem, klockan var ju fortfarande "bara barnet" Går fram till baren och beställer en pigelin som vanligt.. killen kollar på mig och springer iväg, happ tänkte jag, snällt. Sen kommer nästa och frågar vad jag ska ha, en pigelin svarar jag glatt. 20 sec senare ser jag två killar som står och gör varsin pigelin, fan med!! Men dem gick ner, tror att Jocke försvann med den ena. Träffade både Carro, Sara och Jonna, skoj skoj. Ska nog till Jonna ikväll en runda och snacka lite skit, får se hur långt jag hinner med pluggandet först..

Okej, nu får jag lägga upp bilderna från kvällen, en del roliga andra sorliga. Enjoy!!



Johnsson i början på kvällen



ett glatt gäng innan maten..



Starnäs vid maten



några ur damlaget



Pernilla och Emma i en busskur



Ida och Moa lite senare på kvällen



Jocke Matilda och Hannah på trappen



Jag och Alexandra, himla glada..



fråga inte...



Sulan visar varför han kallas sulan..


Jaha, hoppas jag inte har missat någon, eller det är kart jag har.. Men nu är det vad det är..
Annat som hände under kvällen.. Daniel var och bowlade med Vera och Kalle och jag började få sms om att jag skulle gå hem och ta hand om honom. När jag väl drar mig åt det hållet hittar jag honom i extrasängen med en spann bredvid. Hur bowlar ni egentligen??

Var också och kollade på Vera när de spelade mot KDFFs andralag igår. Blev 2-2 efter en mkt bra upphämtning av Glimåkra, som låg under med 0-2.. Fick en bild på min söta duktiga syster som imponerade på många under andra halvlek..



På fotbollen var det jag Kalle och Daniel, och Jan-åke Bitte och basse dök med upp, trevligt trevligt. Mamma och pappa stod dock på andra sidan och vägrade svara i telefon, passande nog stod de framför denna skylt.. Lite skojsigt



Sjukt skill att få med bollen också :)

okej, detta blev ett megainlägg.. se  om jag hinner skriva lite ikväll också efter dagens bravader.. Ska tracka Simme lite till om jag ska komma och hjälpa till med städningen, men han svarar inte. Antingen har jag ringt upp hans batteri eller så har han stängt av mobilen.. ringt upp hans batteri yeah right!! :)


kramar till er alla!!!

lägerskola

Skrivet den: 2009-05-08 kl. 16:12:28 / Kategori: That is that

Hemma efter två krävande dagar, två otroligt roliga dagar. Efter några lektioner på förmiddag begav vi oss, barnen i bussen och jag och Josefine i bilen bakom. Det blev små vandringar i skogen och fotbollsmatcher på plats. Hälften av tiden spenderades med en 5-6 killar liggandes ovanpå en. Inte mig emot men nu var dem ju tio elva år så... Vi spelade också poker, fatta vilka skills jag har, hittat min målgrupp :)

Får inte skriva så mkt, och kan heller inte lägga ut några bilder, men jag har massor till mig själv och det är det som är de viktigaste. Men lägger upp några på mig tagna av barnen :)

Kommentaren of the day.. "Desirée kommer bli en diva när hon blir stor..." tack för den.. :) 




mina gummistövlar, nyinköpta lägret till ära..




kommer inte ihåg vem som tog de, men om de nu ska ta ett foto på mig, ta på hela mig :)


På resten av bilderna ligger det folk över mig så de blir inte mer än så..

Det blev ingen spökrunda, både jag och Josefine blev besvikna, men det passade inte riktigt. Lite tråkigt när lärarna bad oss fixa det, men så är det att vara lärare, man får känna av vad barnen behöver, vill och kan också..

Ikväll blir de jobb. Efter bara några få timmars sömn kommer det bli kämpigt i kassan men det ska nog gå. Jan (chefen) ringde under veckan så jag har nog fått en massa nya tider.

Kolla på Vera imorgon, även om jag är lite sugen att dra och kolla på wä, men de får bli på kvällen, Wäfest imorgon.. Jag tänker satsa hårt på en blöt kväll!!

gillar livet, palla sova :)

kram till alla


...

Skrivet den: 2009-05-07 kl. 07:03:34 / Kategori: That is that
kommer inte på någon rubrik, och tidsbristen leder till mina noga valda punkter..

Inte uppdaterat på länge, praktiken tar stor del av min tid, men jag älskar det. Känner redan barnen och vi har otroligt roligt ihop.Så roligt att jag idag ska iväg på lägerskola med dem, kommer hem imorgon. Tänk er den, lämnar Daniel för 20 ungar och skogen. Nej verkligen inte men för en natt ska det nog fungera.. Det blir lite olika aktiviteter under dagen och på kvällen är en spökrunda ala Desiree och josefine inplanerad.

Vad har annars hänt. Angående Ceasar så har vi väl kommit över det hela lite mer, Även om man blir sorgsen när man tänker på att det kunde funnits en kattunge här med mig just nu. Angående namnet, som vi bråkade så mkt om, även om det känns konstigt kommer nästa katt heta Ceasar den andre och kallas för Ceasar. Det hade den inte hetat om vi väl fått katten först innan det hände.

tränade fotboll igår för första gånger på riktigt riktigt länge. Tränarna klagade på att jag jobbade för mkt. Önskar att jag med kunde klaga på det, men lönen är för bra ; )

så det var dagens inlägg, se om jag hittar en passande bild. Annars kommer det förhoppningsvis fler imorgon, om inte det så efter lördagens bravader, 

 Wä-fest, nu jävlar smäller det!!!


Ceasar

Skrivet den: 2009-05-05 kl. 06:51:22 / Kategori: That is that


inte Ceasar, men likt honom (mitt födelsedagskort från Alex, hon visste
hur mkt jag längtade efter katten)


Fick ett hemskt telefonsamtal igår, Daniel berättade att de hade hänt något tråkigt. Vår lille katt hade fått något sorts anfall och hade inte klarat det. Så det finns ingen Ceasar längre. Hur kan man tycka så mycket om något/någon som man träffat en gång. Kände mig helt tom igår. Tror det är eftersom vi längtat så. Vilken dag som helt skulle de ringa och vi skulle få hämta hem honom, vår lille bebis.. Vi som ordnat allt, från kattmat till skitlåda, ( där emellan finns det mesta)  Nio veckor skulle han blivit idag. livet är fan inte rättvist, en kattunge och döden hör inte ihop, så långt ifrån varandra man kan komma känns de som. Tur att Daniels famn fanns igår..

Nu är det som det är, dags att göra sig redo för ännu en dag på praktiken, skriver kanske mer ikväll, Vera och Kalle på besök, fotbollskväll. Ska bli skoj



Tyson, världens goaste katt.. :)

doften av vårregn

Skrivet den: 2009-05-03 kl. 22:09:30 / Kategori: That is that
regnar lite lätt ute nu, luktar underbart i luften..

avslutat en lång jobbhelg, är riktigt trött nu. veckan är slut och ska inte jobba förrän... fan imorgon igen.. typiskt..

haft en mysig dag med mamma och pappa, kollade på Elin när hon spelade foboll sen blev det lunch på pråmen och glass på glassbåten.. utan att  tänka på de åt jag glass, nu blir de inget gott nästa vecka..

ska sova nu, hinner kanske skriva imorgon innan praktiken, men lita inte på de.. :)

kram på er

vårpromenad ala Desirée

Skrivet den: 2009-05-02 kl. 13:20:59 / Kategori: That is that
en runda på stan that is..

Hur man snabbt lär sig gå i högklackat. Ta på dig skorna och gå en runda tillsammans med min pojkvän. Du måste gå snabbt för att hinna med i tempot, du kan inte stanna och definitivt inte klaga på att du har ont i fötterna. Dessutom kommer ni gå på varenda kullersten i hela Kristianstad. Klarar du det, klarar du allt..

Daniel hittade en snygg tröja till dopet idag, eller ja, det var jag som hittade den till honom :) Gick till Södertorget, (riktigt fint) och köpte kattmat i zoo-affären, sen en snabbrunda till apoteket. Det är jättefint väder ute, underbart.



utanför vårt fönster


Gårdagen pratar vi inte om, inte en jävel som var ute och jag och carro hamnade först vid black jack bordet och sen i baren med David. Men jag fick umgås lite med Carro iaf, blir nog inte mkt av den varan nu när praktiken börjar är jag rädd för.



Daniels tröja, snygg till vita byxor :)


Nu ska vi snart på dop, sen direkt efter blir det jobb, imorgon bitti ska vi kolla på Elin som ska spela fotboll, och sen är det jobb igen. Bra att man kommer vara utvilad inför VFU:n... hmpf..

gillar livet
kram på er alla

onykter

Skrivet den: 2009-05-02 kl. 00:23:31 / Kategori: That is that

återigen är det bara jag och Carro på en förfest. jag lovar dessa är de bästa av förfester. endast dem med Vera går att jämföra. lyssnat på roliga youtube klippp och bra låtar.. vi är inte kräsna.. klockan närmar sig halv ett och det är dags att dra sig in mot stan...

jobbade med Patrik ikväll, måste ägna honom en rad för vi har så jäkla skoj ihop.. gillar konsumkillen..

okej det var allt för nu, glöm inte att läsa om mitt fotbollsquiz..  toppkvalitet..

första och sista gången jag bloggar på fyllan..

kram till alla


till alla fotbollsbrudar..

Skrivet den: 2009-05-01 kl. 11:18:27 / Kategori: That is that
Gjorde ett test på facebook, vilken sorts fotbollsspelare man är, här är mitt reslutat, försök att inte skratta...


Bänkvärmaren

Du är mest med för vänskapen runt om planen, snacket före
 i omklädningsrummet och festen efteråt är dina höjdpunkter.
På planen är du sällan men det gör inte så mycket då du vet
att det är en lagsport! En för alla, alla för en!
Ni som känner mig rikigt väl på fotbollsplanen vet att detta är jag till 100% Jag är med för att det är roligt, tycker det är pinsamt att spela match och är först på plats om någon ens viskar ordet fest.. :) Lite skoj i vardagen

Har precis varit och hämtat Daniels kläder med, beställda i mitt namn eftersom det blev billigare då ( studentrabatt) Men både byxorna och tröjan var så snygga att jag funderar på att gömma undan dem. Ska iaf beställa minst ett par av mjukisbyxorna, skitsnygga och otroligt sköna. Bilder kommer när jag får dem..

kram på er alla fotbollsfans :)

kort kort.

Skrivet den: 2009-05-01 kl. 09:20:57 / Kategori: That is that
ett kort inlägg d.v.s..


massor att göra idag. ska handla och fixa en massa småsaker innan jobbet så upp tidigt. gårdagen spenderades i Åhus. halva kvällen på konsum och andra halvan och mina föräldrar.  Trevligt. Vet nu vem det är som de senaste dagarna har varit inne alldeles för mycket här, pappa själv, för att kolla på filmen. Hann inte visa honom youtube men de kommer. Han kommer älska de!!

Fick ett telefonsamtal mitt i natten. blir alltid nervös när de ringer så, speciellt eftersom man vet att alla är ute. Det var Carro som hde tråkigt och ville rädda kvällen genom att tvinga ut mig ikväll.. Ska jobba sent men jag är inte den som är den så vi får se. Har alltid roligt med Carro och vi har ju inte setts på ett tag så.

Ska lägga upp bilder från gårdagen med, hinner bara inte just nu.. Ska på dop också imorgon, lille emil ska döpas :) 

nu skriker Daniel skriver snart igen

kram på er alla

RSS 2.0