Power!!

Skrivet den: 2015-08-31 kl. 21:34:57 / Kategori: That is that
Imorgon smäller de! Jag ska hålla i mitt första pass på actic. Förhoppningsvis långt ifrån sista, för även om jag bara tränat (som en galning) på det än så länge så tycker jag det är superroligt! Men jag kommer vara ordentligt nervös imorgon. Och då finns det bara en sak att göra - Jag har bjudit in mamma som får komma och stötta mig! 

Önska mig lycka till :) :) 
Fotbollssöndag!

Skrivet den: 2015-08-30 kl. 18:09:48 / Kategori: That is that
Jag kollar på MFF medans pojkarna kollar på United denna söndagskväll. Ingen aning om hur jag fick tvn och de sitter med varsin iPad, men funkar för mig ;) 
Mellanmål

Skrivet den: 2015-08-29 kl. 15:32:02 / Kategori: That is that

200 g Minikeso
En skopa onecasein double rich chocolate
1 banan 
15 g kokos

Pigg igen?

Skrivet den: 2015-08-29 kl. 10:28:20 / Kategori: That is that
Motivationen kommer och går som en jäkla jojo här! Men efter ett stentufft spinningpass med Niklas har jag hittat den. For now ;) 
Hihi

Skrivet den: 2015-08-25 kl. 23:29:59 / Kategori: That is thatMot Malmö!

Skrivet den: 2015-08-25 kl. 18:47:39 / Kategori: That is that
Herrejävlar vad det ska skrikas idag. Jag och Daniel är påväg till Malmö just nu inför den avgörande matchen mot Celtic. Nervös? Ja en del. Laddad? Till tusen. 
Mina hjärtan

Skrivet den: 2015-08-24 kl. 07:01:46 / Kategori: That is that
God morgon måndag!
Jag är som vanligt full av energi denna måndagsmorgon och ser oändligt med möjligheter inför den kommande veckan. Här ska det bannemej bli saker gjorda! 

En morgonpromenad har det hunnits med och jag hamnade på en tidigare buss än tänkt eftersom jag inte ville störa Daniel alltför mycket nu på morgonen. Jag hoppas verkligen inte att jag ska upp tidigare än honom i två års tid nu, för det passar inte någon av oss. 

Jag tänkte avsluta med "hoppas ni får en bra måndag" men jag ändrar mig och säger istället "Se nu till att få en bra start på veckan". Ert eget ansvar, ingen annans. Eller hur?! 

Kram på er!


Bättre än såhär blir det inte! 

Här är jag!

Skrivet den: 2015-08-23 kl. 12:40:30 / Kategori: That is that
Här är jag, och snart är jag nog människa igen. Det har varit några riktigt jobbiga dagar fulla med massa konstiga känslor. Känslor man inte är beredd på när det overkliga händer. 

Alla som bor i och runt Kristianstad vet såklart vad jag pratar om. Hela härvan med de sexuella övergrepp som skett på förskolor runt om i kommunen. En man sitter häktad och har erkänt. En man som jag har arbetat tillsammans med. Och sedan kommer ryktesspridningar på Facebook och Flashback med namn på mannen. Dock känner jag (som kommunanställd) att jag ändå måste skriva att det inte är bekräftat med ett namn från polisen och åklagarens sida. För även om alla säger samma sak, kan jag som lärare inte säga något namn förrän det står skrivet på Kristianstad.se som är den sida vi ska hänvisa föräldrar till. Sedan tänker jag på mina manliga kolleger och alla föräldrar som har barn på de förskolor som mannen har jobbat på. Vilken oro de måste känna. All personal som arbetat med mannen som känner sig lurade och bedragna. Jäkla soppa!

Och mitt i allt ska jag bearbeta mina egna känslor. För jag har reagerat på ett sätt jag inte trodde. Jag har reagerat jättemycket. Jag har varit jätteledsen och sedan fått skuldkänslor för detta eftersom jag är långt ifrån värst drabbad av detta. Då känner jag mig svag och blir sedan ledsen av den känslan. 

Sen ska man vara som vanligt inför barnen, som hann gå två dagar i skolan innan detta kom.. 

Detta var inte alls meningen att det skulle bli ett skriva-av-mig-inlägg utan bara ett snabbt hej-jag-lever-inlägg. Jag behövde tydligen sätta ord på allt. Men jag känner mig lika flummig som den där dåliga podden jag lyssnade på imorse. Nu ska jag låta solens strålar värma mig och ta hand om mig en stund.
Morgonpromenad #7

Skrivet den: 2015-08-19 kl. 07:24:52 / Kategori: That is that
Haha, 7 promenader innan jobbet är nu gjorda och jag är mycket stolt över mig själv. Jag har mot alla odds hittat bra morgonrutiner nu som fungerar. Jag hinner gå, städa en del, fixa till mig, läsa tidningen och ta en tidig buss till jobbet. Plus att jag inte är äckligt pigg när jag kommer till jobbet heller vilket uppskattas av kollegorna! Tyvärr kommer inte dessa morgonrutiner hålla speciellt länge eftersom jag redan nu märker av hur mörkret är på väg. Undras hur det kommer gå då! 

Imorse var det extra trevligt att gå ut eftersom när jag vaknade fanns det en rykande färsk mff-podd som väntade på mig. Perfekt uppladdning inför kvällens drabbning! 
Poledance level 2

Skrivet den: 2015-08-18 kl. 15:23:48 / Kategori: That is that
Det fanns inget annat alternativ än att anmäla oss till level 2 i poledancen. För så jäkla roligt som vi har haft i sommar är svårslaget. Så jag och Jennifer kommer fortsätta snurra och klättra och ha oss i åtta veckor till, med start i början av september :)

Bilderna är screenshots från vår egna dans vid sista tillfället. 
Laddar!!

Skrivet den: 2015-08-17 kl. 21:14:56 / Kategori: That is that
God kväll!
Idag har det varit full rulle med allt från att skriva PP:s, måla skåp, ta morgonpromenaden, laminera, skriva ut lärarhandledningar, träna ben, sortera och organisera och till sist träna powern. Det snurrar i huvudet kan man säga! 

Imorgon börjar kidsen och jag tar emot en årskurs 4a. Powern drar inte igång förrän om två veckor :) 
Podd-tips

Skrivet den: 2015-08-16 kl. 09:28:56 / Kategori: That is that
Jag har fastnat för poddar just nu och har massor på lager som jag vill lyssna på. Funkar perfekt som sällskap på promenader!

 Idag blev det sommarprat i P1 med Kjell Enhager. En podd som, precis som Nilla Fischer fick mig att gå lite extra för att lyssna klart. En podd med massor av grymma positiva tankar och funderingar om hur vi är i livet. Och hur man kan tänka annorlunda. Vissa grejer fick mig rörd till tårar vilket kanske är lite dumt när man är ute och går, men strunt samma :)

Tack Vera för tipset om Kjell! 
Släktträff

Skrivet den: 2015-08-15 kl. 16:06:10 / Kategori: That is that
Idag är det dags för den årliga släktträffen ala Stedt. Hela tjocka släkten är på minigolfen i Åhus, så tips till alla andra är att åka någon annanstans idag ;) 


Morgonpromenad

Skrivet den: 2015-08-14 kl. 06:40:52 / Kategori: That is that
Vi kör på hårt nu. Jag måste ge allt för att hitta och behålla motivationen. Jag måste gå 100% all in, och inte ens det räcker ibland. 


Den enda jag måste "bevisa mig" emot är egentligen mig själv. För det är nog jag som har lägst tankar om mig själv faktiskt...

Svettig och lycklig!

Skrivet den: 2015-08-13 kl. 18:29:26 / Kategori: That is that
En timme på crossen blev 45 minuter på  crossen istället för sedan kände jag varken tår eller resten av kroppen för den delen. Jag blev så svettig att Nille fick ta med en ny tröja till mig inför kvällens power-träning. Det är fan så det ska va!! 
Lunch i solen

Skrivet den: 2015-08-13 kl. 12:15:57 / Kategori: That is that
Medans mina kollegor åkte till Spice för bjudlunch från chefen leker jag martyr och stannade på skolan med min kasslersallad. Det är ju faktiskt då jag mår som bäst och jag har bestämt mig för att strunta i vad alla andra tycker. 

Det tog dock ett tag att komma på var denna lunchlåda skulle avnjutas då solen skiner och personalrummet är svinkallt. Bästa stället blev helt enkelt klätterställningen. Först avnjöt jag min måltid och sedan klättrade jag lite högre upp för några minuter i solen. Inte fel alls kan jag tala om!

Feel good

Skrivet den: 2015-08-12 kl. 19:35:39 / Kategori: That is that
Jag har hittat nya "träningssidor" att följa på instagram så därför kommer det bli en del sådana citat här. De puschar mig på ett bra sätt och kanske er också? Jag vill i alla fall dela med mig av dem och sprida budskapet lite :)

Det blev ett härligt överkroppspass idag och armarna darrar lite lätt. Perfekt eftersom det passar bra ihop med träningsvärken i benen!
Morgon-PW

Skrivet den: 2015-08-12 kl. 08:36:59 / Kategori: That is that
Jag har ju sagt att jag ska ut och gå innan jobbet. Imorse blev det så. Frågan är hur det kommer bli resten av höstmorgnarna. :) Daniel trodde på fem morgonpromenader totalt. Jag har lite högre tro på mig själv och gissar på sju.

Upp till bevis!! 


Kristianstad vid halv sex imorse! Power!!!

Skrivet den: 2015-08-10 kl. 18:28:27 / Kategori: That is that
Idag testar vi på power, för om någon månad är det ju faktiskt jag som ska hålla i ett sådant pass. Det har jag nog glömt att berätta :)

Promenad med sällskap!

Skrivet den: 2015-08-10 kl. 09:19:20 / Kategori: That is that
Äntligen är mina föräldrar tillbaka i stan efter sommaren i stugan! Så nu får jag sällskap på mina promenader igen. Fast jag kommer fortsätta att lyssna på poddar, då jag är helt såld på det. 

En timmes promenad med mamma är avklarad. 10:- rikare blev jag också. Nu ska jag till Ida för lite omvård av mig själv. Tian kommer inte räcka långt, haha! 

I Malmö

Skrivet den: 2015-08-09 kl. 14:05:48 / Kategori: That is that
Promenaden är avklarad och gymmet likaså, så nu är det Malmö med fint sällskap som gäller. Tre poäng också hoppas jag! 
Lördagsgym

Skrivet den: 2015-08-08 kl. 14:49:25 / Kategori: That is that
Jag fick inte skriva lördagsgym då telefonen hela tiden vill ändra det till lördagsmys.. 

Idag var det dags igen. Sjukt opepp på att sticka till gymmet. Speciellt eftersom jag inte fick någon med mig, men också för att det hade behövts städas en del här hemma. Soffan är himla skön också. 

Så med sur min gav jag mig av till gymmet. Sedan händer det som alltid händer. Svetten börjar sakta tränga fram i pannan (och rinner mellan pattarna) och jag blir taggad som fan. Ett stenhårt benpass är avklarat. Att avsluta det hela med att inspektera sig själv i spegeln och känna sig rätt nöjd var ju bara pricken över i:et. 

Det kommer bli en grym höst!! 
Morgonpromenad

Skrivet den: 2015-08-08 kl. 10:13:09 / Kategori: That is that
God morgon! 
Snacka om sovmorgon idag, jag gick inte upp förrän närmare 9. Direkt på med promenadkläderna och ut, för jag hade en mff-podd att lyssna på. 

Upptäckte ganska snabbt att det regnade ute så efter 100 m vände jag och tänkte att jag hämtar mina gymgrejer och går på gymmet istället. Sedan fortsatte jag förbi lägenheten igen med motiveringen att möjligheten att gå till gymmet istället inte kommer finnas i höst, men det kommer definitivt regnet göra.. Så en timme i lätt duggregn är avklarad tillsammans med en grym podd i öronen. 


Blöt, osminkad och med påsar under ögonen. Vad hette den där mirakelkrämen jag har sett hundra reklamfilmer för på Facebook??!

Guldscanner

Skrivet den: 2015-08-07 kl. 17:57:16 / Kategori: That is that
Jag har sett guldfärgade scannrar på maxi några gånger och alltid velat vinna. En gång fick personen framför mig en sådan och jag blev så besviken. Så nära liksom. Får man en guldfärgad så får man en överraskning i kassan. Undras vad man vinner liksom. 

Idag fick vi en guldfärgad. Jag var supertaggad under handlingen och ville bara till kassan. Vad har vi vunnit?!? En matkasse med grejer? Vårt köp vid tillfället gratis?? Möjlighetena var oändliga. 

Vi fick tre paket kex.. WTF? :)
Fredagsmorgon!

Skrivet den: 2015-08-07 kl. 09:58:11 / Kategori: That is that
Hallå hallå!

Hoppas allt är bra med er! Jag har dom vanligt varit uppe sedan sju och idag har det tvättats, renbäddats och städats lite innan promenaden. Jag får kalla det promenader och inte PWs eftersom det känns som om jag går alldeles för långsamt för att det ska kallas något med power ;) 

Nu får vi se vad som händer med resten av dagen! Bara möjligheter :)
Trevlig katt

Skrivet den: 2015-08-06 kl. 21:21:08 / Kategori: That is that
De är så fina, mina pojkar. Daniel är väl inte jättenöjd, med tanke på att han sov två sekunder innan katten satte sig på honom. Ceasar satt precis och gäspade på mig när jag åt middag, och den sidan av honom luktade inte mycket bättre kan jag meddela ;) 
Kärlek x 2

Skrivet den: 2015-08-06 kl. 11:48:32 / Kategori: That is that
Imorse när jag vaknade hade jag blivit "taggad" i två bilder på instagram varav båda två var citat eller en text av något slag. Den översta bilden var från Vera och den andra från Daniel. Den ena fick mig att gråta och den andra fick mig att skratta högt, men båda innehåller så mycket kärlek. 

Två personer som betyder så mycket för mig och som jag älskar så mycket som samtidigt får mig att känna att jag betyder mycket för dem. Och när man börjar tänka efter så är det en helt underbar känsla. 

Morgonstund!

Skrivet den: 2015-08-06 kl. 07:27:48 / Kategori: That is that
Jag har planer på att börja ta morgonpromenader nu i höst innan jobbet. Jag är ju morgonpigg så varför inte utnyttja det? Plus att jag behöver utmana mig själv lite. Denna veckan har jag därför testat på att ta en promenad på mellan 45-60 min på morgonen innan jag gör något annat. Känns såklart super när jag är hemma igen men innan jag kommit iväg så är det inte roligt. Jag är inte alls pigg på skiten. Och om jag känner så nu, när jag är ledig, det är ljust ute och solen skiner, vad är då oddsen att jag ska gå ut när det regnar, är kallt och mörkt? 

Ska jag tvinga mig själv till detta, eller är det bara onödigt? Jag är rädd att morgonpromenaderna i så fall kommer förstöra mer än vad de ger eftersom jag inte kommer tycka det är det minsta roligt och därför kanske hoppa över någon morgon, vilket leder till att jag känner mig dålig och svag utan karaktär. Eller så har jag lärt mig att älska promenaderna och de har kanske blivit en bra rutin innan mörkret faller.. Det kan bli vilket som :) 

Dagens i-landsproblem helt enkelt. Jag får njuta av dagens fina promenad och sen får vi se hur det blir imorgon. Ju mindre press desto mer harmonisk träning skulle jag tro.
Mff

Skrivet den: 2015-08-05 kl. 23:15:36 / Kategori: That is that
Vi hörs imorgon! Är så uppstirrad att jag inte vet var jag ska bli av!!!
I Malmö

Skrivet den: 2015-08-05 kl. 20:03:24 / Kategori: That is that
Ni som inte vet var vi är ikväll känner inte oss speciellt väl. Självklart är vi i Malmö och skriker satan för att stötta mff till en 3-0-seger. Klacken är taggad som aldrig förr (i år) så nu gäller de. Vi har sjungit för fullt i 20 min nu och då är det 30 minuter kvar till matchstart :) 

Önskan att detta ska gå är så stor!!! 
Gult är fult?

Skrivet den: 2015-08-05 kl. 15:39:35 / Kategori: That is that
Det blev 45 min konditionsträning på gymmet idag. Gud vad jag älskar lediga dagar. 

Mina träningskläder idag gick i gult. 
Vilken kväll!

Skrivet den: 2015-08-05 kl. 12:31:07 / Kategori: That is that
Efter vår cykeltur igår var jag så nöjd med dagen (och helt slut) och jag visste att jag kommer minnas turen länge. Inte visste jag då hur kvällen skulle bli. 

Det stod bilbingo med syrran, farmor och mormor på schemat och som vi var taggade. Syrran snackade mycket om att hon hade en grym känsla. Det hade hon rätt i för en timme senare hade vi tutat tre gånger och vunnit 3000kr. Och vi var nära på mycket mer :) 

Så en dag att komma ihåg ordentligt! 

Ny dag, nya tag!

Skrivet den: 2015-08-05 kl. 09:23:47 / Kategori: That is that
Fan vad segt det är i början innan saker och ting har blivit vanor igen. Tur att jag har hittat motivationen iaf. Det är nästan så att jag längtar efter att börja jobba för att få lite rutiner igen. Men bara nästan ;)

Är det lunchtid snart eller?!?

Vår cykelutflykt

Skrivet den: 2015-08-04 kl. 16:20:02 / Kategori: That is that
Jag vet inte hur jag ska beskriva dagens utflykt. Riktigt ansträngande och riktigt roligt. Jag är glad att det var Patricia jag hade med mig, för tillsammans höll vi humöret uppe hela rundan. I fem och en halv timme var vi ute. Jag är helt slut i benen nu! Men samtidigt så roligt. Tjejerna på turistbyrån dumförklarade oss när vi sa att vi hade cyklat hela rundan på en dag så de förklarade varför vi tyckte det var lite jobbigt på slutet och att de hade gjort rundan liiite för lång, haha!

En mycket trevlig dag!!

Cykelorientering

Skrivet den: 2015-08-04 kl. 10:37:29 / Kategori: That is that
Vi testar cykelorientering idag :) :)

"Avslutning"

Skrivet den: 2015-08-03 kl. 20:27:52 / Kategori: That is that
Idag var det sista gången på poledancen. Nu har vi gått i åtta veckor och detta avslutades med egenkoreograferade danser, poser och fototillfällen. Mycket trevligt helt enkelt. Jag är supersugen på level 2 så det blir det nog så fort jag fått min Konsum-lön ;) 

Jag har en film på dansen jag och Jennifer gjorde som jag kommer tvinga alla i min närhet att titta på, haha


Vi testade fyra plankor på samma stång. Gick inte alls :) :)


Ronny och Jennifers spindlar gick desto bättre! 

Mina blåbär

Skrivet den: 2015-08-03 kl. 16:07:22 / Kategori: That is that
Blåbären är tvättade och fixade och instoppade i frysen. Nästan alla i alla fall. En del ska ner i magen min istället, haha. 

Det var riktigt mysigt att plocka blåbär faktiskt. Mysigt att gå i skogen trots insekter och mygg. Det var heller inga problem att hitta några blåbär. Problemet var mer att hitta tillbaka till bilen eftersom man strövar omkring med blicken på bären. 


Ute i skogen

Skrivet den: 2015-08-03 kl. 12:59:12 / Kategori: That is that
Jag ger mig ut i skogen och plockar blåbär. Hörs sen :)
Typ semester!

Skrivet den: 2015-08-03 kl. 08:35:22 / Kategori: That is that
God morgon! 
Gårdagen var tuff. Ett tio-timmarspass på Konsum där jag inte var hemma förrän efter elva igår kväll. Lagom jobbigt med för få sovtimmar natten mellan lör-sön. Men nu är jag ledig i 9 dagar så what the fuck ;) 

Jag har börjat min "semester" med att vakna jättetidigt (såklart, vad trodde jag?) och nu varit ute på en promenad. Sakta men säkert börjar jag upptäcka podd-världen så jag hoppas på en givande höst. Det är ju dags att komma igång med kost och träning och då framförallt promenader igen efter sommarens synder. 

Ny vecka, nya möjligheter!! 
RSS 2.0